View Full Version : Σχολη οδηγων
Αυριο, Τεταρτη, δινει η κοπελα μου παρασταση για το διπλωμα αυτοκινητου. Παει λοιπον σημερα ο δασκαλος οδηγησης σημερα και αλλαζει δισκους/πλατω με αποτελεσμα να ειναι αλλου για αλλου η θεση πατιναρισματος του Corolla. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ κανει το ηδη δυσκολο για τον αρχαριο πατιναρισμα ακομα πιο δυσκολο.
Κατ'εμενα σε περιπτωση που αυριο κοπει στην εξεταση η κοπελα μου δε θα πρεπει να ξαναδωσει λεφτα για την επανεξεταση ουτε για τα υποχρεωτικα (?) επιπλεον μαθηματα.
Για σας εχει λογικη αυτο;
Εχει ρε παιδια νοημα αυτο; 1 μερα πριν; Οταν ρωτησε γιατι τον αλλαξε τοσο ξαφνικα: "επρεπε, δε γινοταν να παραμελησω το σερβις". Θα συμφωνουσα αν ειχε γινει κατι ακραιο και δεν αποσυνεπλεκε το κιβωτιο. Αλλα εφοσον τη Δευτερα δουλευε κανονικοτατα πιστευω θα γινοταν να περιμενει μεχρι μετα την (γνωστη) ημερομηνια της εξετασης. Ποσο μαλλον σε Toyota που ο πατερας μου σε Starlet το τελευταιο πισωκινητο (δεκαετια +) το χε αφησει 20000 χμ επιπλεον απο το οριο με λιγοτερο/παλιο λαδι και δεν επαθε τπτ για αλλα 100000...
Πειτε με καχυποπτο αλλα μου μυριζει κομπινα. Ειτε για να παρει επιπλεον λεφτα για τα εξτρα μαθηματα ή για να παρει μιζα απο την επιπλεον εξεταση (ή και τα δυο) :confused:
Γι'αυτο το λογο δε δινεις παρασταση με το οχημα που εκανες μαθηματα; Επειδη το συνηθησες δλδ και δεν ξερεις ακομα πως δουλευει...
Εχει το δικαιωμα να το κανει αυτο; Ξερει κανει; :confused:
κουλ bro...
ας αναγκασει τον δασκαλο να κανουν βραδυνη οδηγηση διχως χρεωση για 3 ωρες να συνηθισει το συμπλεκταρισμα!
συνηθιζεται γρηγορα ακομα κι απο εναν πρωταρη!
αν δεν δεχθει... πηγαινε την με το δικο σου σε ενα παρκινγκ για 2 ωρες
και στο καπακι με ενα αλλο αυτοκινητο παλι για 2 ωρες...
στο τελος εναλλαξ τα 2 αυτοκινητα....
αυριο θα μπορει να ξεκινα ο,τι κινειτε κι εχει και συμπλεκτη....
ενα αλλο τυπακι πολυ καλο ειναι:
σε μια ανωμαλια του οδοστρωματος οπως λακουβα ή σαμαρι
να σταματαει ή μεσα στη λακουβα ή πριν το σαμαρι εκει που ισορροπει το οχημα...
και να αποκλεινει συμπλεξαρωντας απο την θεση ισορροπιας...
φρεναροντας με τον κινητηρα... και κανοντας την κινηση οσο πιο ομαλα γινεται...
θα ξεκινα για πλακα σε καθε ανηφορα ...
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ας αναγκασει τον δασκαλο να κανουν βραδυνη οδηγηση διχως χρεωση για 3 ωρες να συνηθισει το συμπλεκταρισμα!
Θα το κανονισω για νωριτερα αυριο, αλλα δεν αποτελει εγγυηση (θα μου πεις ουτε πριν ησουν σιγουρος)
αν δεν δεχθει... πηγαινε την με το δικο σου σε ενα παρκινγκ για 2 ωρες
Ποιο; :smilea: Μια μηχανη εχω ο κακομοιρης κι'αυτη περιμενει ανταλλακτικα :bawl:
Απλα ρωταω μηπως ξερει κανεις νομικα αν μπορει να το κανει... Που δεν υπαρχει περιπτωση να μπορει...
250 ευρω επιπλεον για εναν φοιτητη δεν ειν και λιγα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
Απλα ρωταω μηπως ξερει κανεις νομικα αν μπορει να το κανει...
δε νομιζω να υπαρχει τετοιο πλαισιο...
μη τρελενεσθαι παντως...
αυτοσυγκεντρωση και θα τα καταφερει...
το δικο της μεθαυριο πως θα το ξεκιναει; :confused:
Σιγουρα, θα πρεπει να μαθει και το δικο της (Yaris - στην Αθηνα). Αλλα εαν της σβησει στο φαναρι δε θα της φυγουν 250 ευρω :rolleyes:
Αυτα παθαινει κανεις εαν πηγαινει σε καποιον που φαινεται φτηνοτερος αντι να παει σε καποιον αποδεδειγμενα σωστος...
Για να μην πω οτι δεν της εχει κανει καθολου οδηγηση στο κεντρο της Πατρας... Γυρω γυρω μωρε σε μεγαλους ανοιχτους δρομους... Τα στενα και η κινηση δε θελουν εκπαιδευση... :nono: whatever...
Thx για της απαντησεις Κατανα
Θα παω αυριο να δουμε αν θα ταϊσει εμενα κουτοχορτο...
adam_tsouk
03/07/2007, 19:47
καλα, τοο προετοιμασμενη ειναι που φοβαται το ΣΥΜΠΛΕΚΤΑΡΙΣΜΑ?
ποσο ειναι το φακελακι στις μερες μας?
:lol: :lol:
Αυτα παθαινει κανεις εαν πηγαινει σε καποιον που φαινεται φτηνοτερος αντι να παει σε καποιον αποδεδειγμενα σωστος...
ποσο το μαλλι;
εχθες ρωτησα σε εναν (για την αδερφη μου) στο λουτρακι και μΕ ειπε 700 ευρα!
Αυριο, Τεταρτη, δινει η κοπελα μου παρασταση για το διπλωμα αυτοκινητου. Παει λοιπον σημερα ο δασκαλος οδηγησης σημερα και αλλαζει δισκους/πλατω με αποτελεσμα να ειναι αλλου για αλλου η θεση πατιναρισματος του Corolla. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ κανει το ηδη δυσκολο για τον αρχαριο πατιναρισμα ακομα πιο δυσκολο.
Κατ'εμενα σε περιπτωση που αυριο κοπει στην εξεταση η κοπελα μου δε θα πρεπει να ξαναδωσει λεφτα για την επανεξεταση ουτε για τα υποχρεωτικα (?) επιπλεον μαθηματα.
Για σας εχει λογικη αυτο;
Εχει ρε παιδια νοημα αυτο; 1 μερα πριν; Οταν ρωτησε γιατι τον αλλαξε τοσο ξαφνικα: "επρεπε, δε γινοταν να παραμελησω το σερβις". Θα συμφωνουσα αν ειχε γινει κατι ακραιο και δεν αποσυνεπλεκε το κιβωτιο. Αλλα εφοσον τη Δευτερα δουλευε κανονικοτατα πιστευω θα γινοταν να περιμενει μεχρι μετα την (γνωστη) ημερομηνια της εξετασης. Ποσο μαλλον σε Toyota που ο πατερας μου σε Starlet το τελευταιο πισωκινητο (δεκαετια +) το χε αφησει 20000 χμ επιπλεον απο το οριο με λιγοτερο/παλιο λαδι και δεν επαθε τπτ για αλλα 100000...
Πειτε με καχυποπτο αλλα μου μυριζει κομπινα. Ειτε για να παρει επιπλεον λεφτα για τα εξτρα μαθηματα ή για να παρει μιζα απο την επιπλεον εξεταση (ή και τα δυο) :confused:
Γι'αυτο το λογο δε δινεις παρασταση με το οχημα που εκανες μαθηματα; Επειδη το συνηθησες δλδ και δεν ξερεις ακομα πως δουλευει...
Εχει το δικαιωμα να το κανει αυτο; Ξερει κανει; :confused:
Δηλαδή υπονοείς ότι ο δάσκαλος συνωμότησε με όλον τον κόσμο και άλλαξε επίτηδες δίσκο συμπλέκτη (χώνοντας καμμιά 500άρα...) μόνο και μόνο για να κοπεί η κοπέλλα σου στις εξετάσεις ??? :eyepop: :eyepop: :eyepop: Πιές μια και κούλαρε λίγο... :beer:
Ας μάθει να οδηγεί έστω και υποφερτά ώστε όταν ξεχυθεί στους δρόμους να μην είναι δημόσιος κίνδυνος και το που αποσυμπλέκει ο συμπλέκτης θα είναι το μικρότερο πρόβλημα... (άσε μου με καινούργιο δίσκο-πλατώ-ρουλεμαν ο συμπλέκτης θα είναι πολύ πιο μαλακός και σαφής οπότε μάλλον καλό θα της κάνει...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Δηλαδή υπονοείς ότι ο δάσκαλος συνωμότησε με όλον τον κόσμο και άλλαξε επίτηδες δίσκο συμπλέκτη (χώνοντας καμμιά 500άρα...) μόνο και μόνο για να κοπεί η κοπέλλα σου στις εξετάσεις ??? :eyepop: :eyepop: :eyepop: Πιές μια και κούλαρε λίγο... :beer:
Ας μάθει να οδηγεί έστω και υποφερτά ώστε όταν ξεχυθεί στους δρόμους να μην είναι δημόσιος κίνδυνος και το που αποσυμπλέκει ο συμπλέκτης θα είναι το μικρότερο πρόβλημα... (άσε μου με καινούργιο δίσκο-πλατώ-ρουλεμαν ο συμπλέκτης θα είναι πολύ πιο μαλακός και σαφής οπότε μάλλον καλό θα της κάνει...)
Ας γελασω, θα μαθει απ τη σχολη οδηγησης να μην ειναι δημοσιος κινδυνος... :rolleyes: Εδω εχω διαβασει οτι τους λενε να περνανε τα κοκκινα... Στην καλυτερη θα σε μαθουν απλα να περασεις την εξεταση οχι να οδηγεις :(
Τωρα σε νεο οδηγο, με το αγχος που εχει (ησουν κι εσυ καποτε φανταζομαι), οποιαδηποτε αλλαγη σε κατι τοσο κεντρικο οπως ο ελεγχος του συμπλεκτη ειναι αρκετα δραστικη αλλαγη. Ποσο μαλλον στο συμπλεκτη που αρκετοι θα συμφωνουσαν οτι ειναι ισως το πιο δυσκολο για εναν νεο...
Απο τεχνικης αποψης ο συμπλεκτης δουλευε μια χαρα ΧΤΕΣ! ΑΜΕΣΗ αναγκη δεν ηταν να αλλαχτει σημερα. Θα ηταν σωστοτερος επαγγελματιας αν εκανε το σερβις του την ιδια ή την επομενη μερα της εξετασης
Και τελος, το συμπαν μπορει να μη συνομωτει εναντιον της, αλλα ο τομεας της εκπαιδευσης οδηγησης δεν ειναι ο πιο αδιαφθορος που υπαρχει (για να μην πω για αλλους). Ισως δεν καταλαβες καλα το timing της υποθεσης.
Και για τους χαρακτηρισμους για "δημοσιους κινδυνους" δε θα'θελα να τους σχολιασω... :look:
Ανταποδιδω :beer:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Ας μάθει να οδηγεί έστω και υποφερτά ώστε όταν ξεχυθεί στους δρόμους να μην είναι δημόσιος κίνδυνος και το που αποσυμπλέκει ο συμπλέκτης θα είναι το μικρότερο πρόβλημα...
Με συγχωρεις, ισως το καταλαβα λαθος, υποθετικα θα το γραφεις...
:)
ποσο το μαλλι;
εχθες ρωτησα σε εναν (για την αδερφη μου) στο λουτρακι και μΕ ειπε 700 ευρα!
Το φθηνοτερο στο κεντρο Πατρας που βρηκαμε ειναι αυτος :rolleyes: γυρω στα 550 ολα κομπλε :smokin:
Εγω πηγα σε αλλον πριν 3 χρονια, Α1 + Β εδωσα 900 ολα μεσα
Πιο φτηνα ερχεται να ερθει καποιος επαρχια να πληρωνει ξενοδοχεια μεχρι να κανει μαθηματα και να το παρει (λεμε αν το κατεχει και θελει 2-3 μαθηματα) παρα στην Αθηνα, τι ειναι αυτο το πραμα... :uplate:
ε, νταξει ισως υπερβαλλω :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
καλα, τοο προετοιμασμενη ειναι που φοβαται το ΣΥΜΠΛΕΚΤΑΡΙΣΜΑ?
ποσο ειναι το φακελακι στις μερες μας?
:lol: :lol:
:rolleyes: :confused: :nono:
Αθηνα αυτα που ειναι στο 1000+
Ειναι ακριβη η ζωη ... :rotflmao:
δε παμε καλά μου φαίνεται...
το service είναι service.-
εξετάσεις δίνονται συχνότατα (από όσο ξέρω) οπότε όποτε και να εκανε το service καποιος "μαθητης" θα είχε "πρόβλημα"
ας του πει να κανουν ενα έξτρα μάθημα να τον μάθει τον καινούριο συμπλέκτη
τα υπόλοιπα περί αποζημίωσης ή νομικού κολλήματος είναι τουλάχιστον φαιδρά...
το σύστημα των εξετάσεων αν ήταν αυτό που πρέπει να είναι θα έπρεπε να κόβονται τουλάχιστον οι 7 στους 10...
:wave2: :wave2: :wave2:
super_toto
04/07/2007, 09:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
δε παμε καλά μου φαίνεται...
το service είναι service.-
εξετάσεις δίνονται συχνότατα (από όσο ξέρω) οπότε όποτε και να εκανε το service καποιος "μαθητης" θα είχε "πρόβλημα"
ας του πει να κανουν ενα έξτρα μάθημα να τον μάθει τον καινούριο συμπλέκτη
τα υπόλοιπα περί αποζημίωσης ή νομικού κολλήματος είναι τουλάχιστον φαιδρά...
το σύστημα των εξετάσεων αν ήταν αυτό που πρέπει να είναι θα έπρεπε να κόβονται τουλάχιστον οι 7 στους 10...
Σωστότατος και λογικότατος. Πάντως οι δάσκαλοι είναι μεγάλα λαμόγια. Όχι μεγαλύτερα από τους εξεταστές αλλά πολύ μεγάλα. Θυμάμαι ότι μια από τις πρώτες ερωτήσεις που μου είχε κάνει ο δάσκαλός μου όταν έδινα για διπλωμα αυτοκινήτου στα 18 ήταν, τι δουλειά κάνει ο πατέρας μου, αν με εννοείτε.
εμένα πάντως ο δάσκαλος οδήγησης με έμαθε να οδηγώ...
του είπα κάνε μου όσα μαθήματα θέλεις (μέρα, νύκτα, με βροχή, εθνική κλπ.).....
φακελάκι δε δίνω που να χτυπιούνται όλοι κάτω και θα δώσω όταν νομίζεις ότι είμαι σωστός οδηγός.
Αν κοπώ τότε θα σου σπάσω το κεφάλι... :D
την εποχή που ήταν υποχρεωτικά (νομίζω) καμιά 15-20 45' μαθήματα εγώ έκανα 40! δεν είχα ούτε φίλο να μου "μάθει" ούτε όχημα "προπόνησης" σε χωριό-εξοχικό-πόλη οπότε έπρεπε να μάθω από τη σχολή.
είχαμε φτάσει σε σημείο να πηγαίνω με το starlet (τότε) 150 στις καμπές της κατεχάκη βράδυ 11 η ωρα με βροχή και στην εθνική οδό με 100 χλμ. στο ρείθρο .... ....
όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα... ότι συνεννόηση κάνεις, τέτοια εκπαίδευση θα λάβεις...
το να ψάχνουμε το πιο φθηνό και το πιο εύκολο στον τομέα της εκπαίδευσης είναι μία από τις αιτίες για τα άπειρα φανοποιεία στη χώρα μας, τους 4000-4500 νεκρούς και τους >100.000 τραυματίες από τροχαία ετησίως .-
:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
... είχαμε φτάσει σε σημείο να πηγαίνω με το starlet (τότε) 150 στις καμπές της κατεχάκη βράδυ 11 η ωρα με βροχή ...
Τωρα γραφεις αυτο και μου τη λες, τη στιγμη που πηγα να βρω ενα δικιο σε καποιους που υποτιθεται ξερουν κατι τι παραπανω απο οδηγηση και σωστη παιδια οδηγησης;
Αν εσυ ειχες καλο δασκαλο ΤΟΤΕ δε ξερω τι σημαινει, παντως ΣΗΜΕΡΑ καλος δασκαλος ειναι εξαιρεση. Εγω οταν πηγα στο δικο μου εκανα 3 μαθηματα κ μου λεει εισαι ετοιμος. Επεμεινα οπως κι εσυ να κανω αλλη μια βδομαδα να το'χω σιγουρο. Το περασα με ευκολια αλλα, παρολο που ο δικος μου ειναι ισως απο τους δυο καλυτερους εδω, δε θεωρησα οτι εμαθα να οδηγω τη στιγμη που μου'παν "περασες" :confused:
Το αν καποιος εχει χαμηλοτερες τιμες σε μια πολη σαν την Πατρα δεν ειναι υποχρεωτικα λογω χαμηλοτερης ποιοτητας παροχης υπηρεσιων, ειναι απλα θεμα ανταγωνισμου. Υπαρχει και καποιος που κανει μαθηματα σε bmw σειρας 3 και αλλος με impreza. Τι σημαινει οτι επειδη θα ειναι ακριβοτεροι λογω μουρης θα διδασκουν και καλυτερα; :a24: Και το αν καποιος ειναι φθηνοτερος δε σημαινει οτι "επειδη ειμαι φθηνοτερος θα σου κανω αντιστοιχα χαλια εκπαιδευση". Λυπαμαι αλλα δεν ειμαστε ολοι του ιδιου βαλαντιου και δεν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα να διαλεξουμε οποιον θελουμε εμεις, ουτε τι θα οδηγησουμε μετα ουτε ουτε... Ημαρτον δηλαδη, φοιτητες ειμαστε. Εγω με 400 ευρω τη βγαζω το μηνα και το μονο που δε πληρωνω ειναι το νοικι. ΟΛΑ τα αλλα τα βγαζω απ την τσεπη μου και σημαινει οτι στο τελος του μηνα θα ειμαι πιθανοτατα μειων...
Για τα περι σερβις :rolleyes: τι να πω... Περιμενεις εσυ στα 23.99κατι χιλιομετρα περιφερεσαι εξω απο συνεργειο για να μην περασει το οριο αντικαταστασης λαδιου; Δε μου φαινεται... Αντιστοιχα μπορουσε να περιμενει ΜΙΑ ΜΕΡΑ επιπλεον αυτος. ΑΝ τα αλλαζε Τεταρτη ΜΕΧΡΙ την αλλη Τεταρτη που ξαναγινονται εξετασεις θα εχουν συνηθησει ολοι οι μαθητες του. Αν πιστευετε βεβαια οτι φερθηκε υπευθυνα... ε τοτε τι να σας πω να χαρειτε τις τελειες και τις παυλες σας :sick:
Σ'ολα τα υπολοιπα συμφωνουμε..
Τελικα εδωσε με το αλλο αμαξι της σχολης και περασε.
Τωρα γραφεις αυτο και μου τη λες, τη στιγμη που πηγα να βρω ενα δικιο σε καποιους που υποτιθεται ξερουν κατι τι παραπανω απο οδηγηση και σωστη παιδια οδηγησης;
Αν εσυ ειχες καλο δασκαλο ΤΟΤΕ δε ξερω τι σημαινει, παντως ΣΗΜΕΡΑ καλος δασκαλος ειναι εξαιρεση. Εγω οταν πηγα στο δικο μου εκανα 3 μαθηματα κ μου λεει εισαι ετοιμος. Επεμεινα οπως κι εσυ να κανω αλλη μια βδομαδα να το'χω σιγουρο. Το περασα με ευκολια αλλα, παρολο που ο δικος μου ειναι ισως απο τους δυο καλυτερους εδω, δε θεωρησα οτι εμαθα να οδηγω τη στιγμη που μου'παν "περασες" :confused:
Το αν καποιος εχει χαμηλοτερες τιμες σε μια πολη σαν την Πατρα δεν ειναι υποχρεωτικα λογω χαμηλοτερης ποιοτητας παροχης υπηρεσιων, ειναι απλα θεμα ανταγωνισμου. Υπαρχει και καποιος που κανει μαθηματα σε bmw σειρας 3 και αλλος με impreza. Τι σημαινει οτι επειδη θα ειναι ακριβοτεροι λογω μουρης θα διδασκουν και καλυτερα; :a24: Και το αν καποιος ειναι φθηνοτερος δε σημαινει οτι "επειδη ειμαι φθηνοτερος θα σου κανω αντιστοιχα χαλια εκπαιδευση". Λυπαμαι αλλα δεν ειμαστε ολοι του ιδιου βαλαντιου και δεν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα να διαλεξουμε οποιον θελουμε εμεις, ουτε τι θα οδηγησουμε μετα ουτε ουτε... Ημαρτον δηλαδη, φοιτητες ειμαστε. Εγω με 400 ευρω τη βγαζω το μηνα και το μονο που δε πληρωνω ειναι το νοικι. ΟΛΑ τα αλλα τα βγαζω απ την τσεπη μου και σημαινει οτι στο τελος του μηνα θα ειμαι πιθανοτατα μειων...
Για τα περι σερβις :rolleyes: τι να πω... Περιμενεις εσυ στα 23.99κατι χιλιομετρα περιφερεσαι εξω απο συνεργειο για να μην περασει το οριο αντικαταστασης λαδιου; Δε μου φαινεται... Αντιστοιχα μπορουσε να περιμενει ΜΙΑ ΜΕΡΑ επιπλεον αυτος. ΑΝ τα αλλαζε Τεταρτη ΜΕΧΡΙ την αλλη Τεταρτη που ξαναγινονται εξετασεις θα εχουν συνηθησει ολοι οι μαθητες του. Αν πιστευετε βεβαια οτι φερθηκε υπευθυνα... ε τοτε τι να σας πω να χαρειτε τις τελειες και τις παυλες σας :sick:
Σ'ολα τα υπολοιπα συμφωνουμε..
Τελικα εδωσε με το αλλο αμαξι της σχολης και περασε.
καταρχήν μπράβο της που πέρασε...
όσο για το οικονομικό θέμα δε το ανάφερα ως δείγμα επιπέδου υπηρεσιών αλλά άμα δεις σχετικά threads όλοι ρωτανε ποιος είναι ποιος φθηνός (βεβαια τα τελευταία χρόνια όλοι έχουν τις ίδιες τιμές πάνω-κάτω) και όχι ποιος είναι άριστος εκπαιδευτής...
όλα εμπίπτουν, κατά την ηλίθια ομολογουμένως γνώμη μου, στο γεγονός ότι δεν έχουμε καμία καταναλωτική συνείδηση και καμία κοινωνική ευθύνη ούτε ως αγοραστες ούτε ως πωλητες είτε υπηρεσιών είτε επιτηδευμάτων...
Συμφωνω
:beer: :sun: :wave2:
και να αποκλεινει συμπλεξαρωντας απο την θεση ισορροπιας...
φρεναροντας με τον κινητηρα... και κανοντας την κινηση οσο πιο ομαλα γινεται...
Ακόμη παίρνεις φάρμακα ρε Γουϊνυ ??? :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ακόμη παίρνεις φάρμακα ρε Γουϊνυ ??? :look:
μορφίνη!
μΕ ειπε ο Γιατρός για να μην πονάω!
Γιατί ρωτάς Μπρέ ;
adam_tsouk
04/07/2007, 19:42
μορφίνη!
μΕ ειπε ο Γιατρός για να μην πονάω!
Γιατί ρωτάς Μπρέ ;
καλα σοβαρα ο λες?
μην εισαι μλκας, μονο οταν δεν μπορεις να σταθεις.
κ μενα να με ποτισουν θελανε αλλα δε τα καταφερανε, μονο τα κουσουρια μου μεινανε :lol: :lol:
οσο για το θεμα μας.... ας παει να μαθει η κοπελια να οδηγαει γιατι κυκλοφορουν κ μηχανες. κοιτα που ουτε τους εαυτους τους δε κοιτανε μερικοι :rolleyes: