PDA

View Full Version : Το νέο μου shoei (2007)

zireous
04/07/2007, 13:41
Mόλις ήρθε (αφού περίμενε από τις 27 του προηγούμενου μήνα στην Ελλάδα), στοίχισε 238.49 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά, είναι μοντέλο 2007, ολοκαίνουριο, και εκτός από το τσαντάκι μέσα στο κουτί είχε και επιρρίνιο και υποσιάγωνο.

(η κεντρική φωτό είναι πειραγμένη για να μη τρομάξετε από την αγριόφατσα του zireous)

Το πήρα από τον eejitinc (http://myworld.ebay.com/eejitinc).

Ο άλλος που συζήτησα μαζί του είχε ελαφρά ακριβότερα μεταφορικά και ήταν ο zippyflea (http://myworld.ebay.com/zippyflea/).

Θυμίζω ότι η τιμή του στην Ελλάδα είναι γύρω στα 350.

Θυμίζω να διαβάσετε σχετικά ποστ με αγορές από Αμερική για να μάθετε τα δικαιώματά σας σαν αγοραστές και να αποφύγετε λάθη που στοιχίζουν...

95376

Nikoskazer2000
05/07/2007, 02:41
:eek:

Ωραίοοοοο!!!

Σα να 'χει σκαλιστεί μοιάζει!

Πολύ όμορφο!

:a18:

McGyver
05/07/2007, 06:42
Ρε αυτό έχει βουλιάξει πάνω αριστερά!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
05/07/2007, 07:11
Καλοφόρετο, αγρατζούνιστο κι αχρείαστο νά'ναι Zir !

:beer: :beer: :wave2:

VRV
05/07/2007, 12:20
Καλοφόρετο και αχρείαστο!

Είμαι και εγώ από χθες το μεσημέρι ευτυχής κάτοχος ενός ασημένιου x-eleven από Ιαπωνία. Μια ερώτηση zireous. Σε ένα από τα πολλά ταμπελάκια δίνει ημερομηνία παραγωγής 050830 και το όνομα αυτού που έλεγξε το κράνος. Μήπως ξέρεις πως ερμηνεύεται το 050830 σε ετος, μήνα κτλ?

dukeandthecity
05/07/2007, 12:24
30 - 8 - 2005

Daemon
05/07/2007, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από VRV
Μήπως ξέρεις πως ερμηνεύεται το 050830 σε ετος, μήνα κτλ?

30-08-2005? :rolleyes:

Καλοφορετο και αχρειαστο φιλε :wave2: :beer:

tomd
05/07/2007, 12:59
Στην photo που έχεις βάλει κάτω δεξιά γράφει Manufacture month/year 03/07.
Δηλαδή Μάρτιος του 2007.

Daemon
05/07/2007, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από tomd
Στην photo που έχεις βάλει κάτω δεξιά γράφει Manufacture month/year 03/07.
Δηλαδή Μάρτιος του 2007.

Λεγαμε για τον φιλο VRV οχι του zireous :wave2:

Alx 84
05/07/2007, 22:00
καλοφόρετο!!!

η τιμή στην ελλάδα είναι 375! :wave2:

VRV
06/07/2007, 10:17
Ευχαριστω dukeandthecity & Daemon για την αμεση απάντηση! Να 'στε καλα.

zireous
06/07/2007, 11:27
Επειδή ένα παρόμοιο ποστ στο ίδιο υποφόρουμ μπορεί να σας διέφυγε, ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα μου έδωσε από τηλεφώνου τιμή 395 για το συγκεκριμένο κράνος (καί λιανική καί χονδρική το ίδιο :hypnotize ).

Να ξαναπώ ότι πριν το αγοράσω ρώτησα μέσω email τα αυτονόητα:

Είναι του 2007 το κράνος;

Περιλαμβάνει όλα όσα περιλαμβάνει ένα καινούριο κράνος και αναφέρονται στο σάιτ της shoei;

Πόσα είναι τα μεταφορικά;

Gift, sample κλπ για να μη με τσεκουρώσουν σαν μεταπωλητή βάζεις;

:beer: στους παραπάνω για τα καλά σας λόγια (το αγρατζούνιστο είναι πολύ χλωμό, πολύ μυγάκι, μπάμπουρες κλπ στον ορίζοντα). :D

kiriakost
29/07/2007, 03:04
Καλοφόρετο !! ;)

Εγω σκέφτομαι για το Multitec , αλλά διάβασα πολλά παράπονα στο Αμέρικα .

http://www.webbikeworld.com/r2/shoei/multitec/

kiriakost
29/07/2007, 15:02
Αντεε βρε zireous.... πες μας τις εντυπώσεις σου... τόσα χιλιόμετρα έκανες με το νέο κοσκινάκι !! :lol:

Απο τα πόσα χιλιόμετρα και πάνω βουίζει ?

Μην μου πεις οτι ο Ntan σου είπε , και έβαλες και εσύ ωτοασπίδες .. :rotflmao: και δεν άκουσες θόρυβο !!

Είμαι μπερδεμένος , FR ή Multitec .

zireous
31/07/2007, 14:24
Δεν έκανα και τόσα όσα νομίζεις λόγω δουλειάς και ρουχλίασης, το κράνος δεν είναι και τόσο θορυβώδες σε σχέση με άλλα (άμα έχεις ανοιχτή εξάτμιση και πας με πολλές στροφές συνέχεια έτσι κι αλλιώς θα χρειαστείς ωτασπίδες αργά ή γρήγορα). Η ζελατίνα είναι αντιμπαμπουρική αρκετά :lol: (καμμία σχέση με φτηνότερα κράνη).

Το συγκεκριμένο κάθεται άψογα στο κεφάλι μου, και νιώθεις ότι δεν το φοράς (μέχρι να ανοίξουν τα μαξιλαράκια και να θέλουν αλλαγή κάποια στιγμή) -ισχύουν όσα έχουν πει και διάφοροι άλλοι σχετικά με τα Shoei και τα Arai, διάβασε κάνα παλιότερο ποστ.

Έτυχε και δεν προτίμησα ποτέ σπαστό κράνος (έχω φορέσει όμως κάποια στιγμή ένα Nolan).

Με τέτοια ζέστη και με άλλα μηχανάκια το συγκεκριμένο φοράω, πάντα κλειστή ζελατίνα όταν λιώνει το σύμπαν.

Κάντε κάνα μπάνιο λέμε, ξεκολλήστε λίγο από το νετ. :wave2:

kiriakost
02/08/2007, 02:14
Εφαγα το ιντερνετ με το κουτάλι .... τελικά για το δικό σου , υπάρχουν καμια 150αρια Γάλλοι :) που παραπονιούνται , για την κάπως υψηλή στάθμη θορύβου , και θάμπωμα της ζελατίνας τον χειμώνα .

Οπως επίσης , για το θεμα οτι δεν βγαίνουν όλα από μέσα του για πλύσιμο .

Τωρα το τελευταίο Multitec που έβαλα στο μάτι , μοιράζεται τα ίδια ας πούμε προβλήματα , εκτός απο το θάμπωμα της ζελατίνας .

Απο την άλλη , έρχεται με ένα εξάρτημα , που κλείνει τελείως τον λαιμό, και κόβει πολύ τον θόρυβο.
+ Κουρτίνα πηγουνιού και έχτρα ζελατίνα , και θήκη .

Θα κάνω υπομονή να έρθει στην Ελλάδα η έκδοση Wine Red ... το οποίο ερωτεύτηκα ! :a07:

http://www.mcleodaccessories.com.au/CA2571B700161270/Lookup/Documents/$file/Multitec%20Information.pdf

:wave2:

Επικοινώνησα με Ηλιούπολη , από Σεπτέμβριο λέει ξανά στοκ σε όλα τα χρώματα .

χουν μονό Γκρι σκούρο , και δεν τρελαίνομαι , αλλά δεν με ξινίζει και όλας ... λέτε να ανέβουν οι τιμές .... να πάρω τώρα το γκρι !! 370? .

R-1nas
06/08/2007, 11:55
apofigete ton zippyflea.... Katholou epagelmatias.

Kai eksigoumai... Pira ena Shoei XR-1000 , kai me diabebaiose(mou apantise sto email meta apo 4 meres) oti to stelnei as a gift, me insurance, kai i anagrafomeni timi sto timologio pou bazei mesa tha einai 50$.

Parolo pou otan plirosa i diadikasia gia na figei to kranos pire 4 meres, kai meta me tracking code irthe stin ellada opou to teloneio xreose alla 50euro giati o malakas den eixe balei as a gift, kai fisika mesa sto kouti eixe timologio kanoniko kai episis den eixe kai insurance. Den to exo paralabei akoma to exo kai kathete sta elta. Tou esteila email alla eimaste stin 4 mera pou den apantaei sta email mou.

O gkantemis? Den nomizo, exo ferei kamia 10aria kranoi apo japan kai US kai pote den eixa problima.