View Full Version : xx η busa?
marmel.gr
04/07/2007, 14:17
ολα τα χρονια ειμαι χοντακιας υπερβαμενος. σε τετοιο βαθμο που εχω τσακωθει με φιλους μου..
εχω ενα CBR600F3 αλλα θελω ενα xx η ενα busa. σε αυτα τα 2 εχω καταληξει...
επειδη οι πιο πολυ μου ειπαν οτι το σουζουκι ειναι πιο ευκολοοδηγητο δλδ ειναι σαν 750 ας πουμε ειναι μαιντζεβελο κτλ ισχυει?αυτο που θελω να ρωτησω ειναι σε αυτα τα δυο μοντελα τι διαφορες εχουν οι θεσεις οδηγησης? και φυσικα του συνεπιβατη. τα ταξιδια που κανω καθε αυγουστο αφορουν επαρχιακους δρομους και το 600 δεν με κουρασε ποτε...
πως ειναι με το 1100? ειναι βαπορι που λενε?πεφτει βρισιδι? σε αναγκαζει να πας απο εθνικη? για αξιοπιστια δε ρωταω ...ειχα πολλα honda..
θα θελα τη γνωμη σας μηπως τελικα μου ειναι πολυ μιας και δεν μπορω να πηγαινω γρηγορα οπως πηγαινα...
ευχαριστω!!!
αν κανεις ταξιδια απο επαρχιακους..
τι το θες τετοιο γαιδουρι??
marmel.gr
04/07/2007, 14:22
με μπιστολια στον κροταφο να με απειλουνε ΔΕΝ παιρνω kawa
marmel.gr
04/07/2007, 14:23
γαιδουρι ξεγαιδουρι σε αυτα εχω καταληξει...
θα θελα να μαθω απο κατοχους και μη κατα ποσο ειναι αρκουδες μηχανακια η οχι... στον επαρχιακο δλδ.
δεν τα εχω οδηγησει ποτε...
αν το ειχα κανει πιστευω θα καταλαβαινα αν μου ταιριαζε η οχι...
και φυσικα ο συνεπιβατης που 99% κανω ταξιδια με κοπελα πισω
melsaltas
04/07/2007, 14:25
To XX που ειχα δεν με προβληματισε ποτε σε επαρχιακο δρομο ουτε στην Αθηνα, αλλα ειμαι και εγω γαιδουρι!
melsaltas
04/07/2007, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από marmel.gr
με μπιστολια στον κροταφο να με απειλουνε ΔΕΝ παιρνω kawa
Και δεν χρειαστηκε πιστολι να παρω το ZZR..........
Καμια σχεση σε δυναμη στα ψηλα,
στα χαμηλα αλλαζει το θεμα........
marmel.gr
04/07/2007, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από melsaltas
To XX που ειχα δεν με προβληματισε ποτε σε επαρχιακο δρομο ουτε στην Αθηνα, αλλα ειμαι και εγω γαιδουρι!
μια φορα θυμαμαι αναβαση της λιμνης των κρεμαστων αγανακτησα με το 600. ηταν για λιγο αλλα αγανακτησα λεμε. πουθενα αλλου δεν με ειχε κουρασει ετσι.. το πηρα με 9000κμ και εχω 63000. 95%ταξιδια
πιστευω οτι επρεπε να ρωτησω εδω μηπως βρω την ακρη
φιλε μου ΔΕΝ το συζηταω για kawa.σε καμια κατηγορια και σε καμια μοτοσυκλετα.. αποκλειεται. ειναι παρα πολυ καθετος..
το πηρα με 9000κμ και εχω 6300
γιουρι γκέλερ?
εσύ είσαι αλήθεια? :eyepop:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
marmel.gr
04/07/2007, 14:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
γιουρι γκέλερ?
εσύ είσαι αλήθεια? :eyepop:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 63000 ρε χαχα:rotflmao: :lol: :lol:
Κατ'αρχήν να χαιρετίσω το εποικοδομητικό ποστ του After :rolleyes:
Εγώ αφού οδήγησα (λίγο) και τα δύο κατέληξα στο Busa.
Με το οποίο πέρασα τελικά λίγο πάνω απο 2 καταπληκτικά χρόνια μόνο τουρισμού, με τα περισσότερα από τα μισά χλμ στην επαρχία και όχι στις εθνικές. Χοντάκιας είμαι, αλλά στο Busa 'έκατσα' πολύυυυ καλύτερα (είμαι και 193).
Είναι πιο ελαφρύ από το ΧΧ, και στα νούμερα (10 κιλά) και στην αίσθηση. Και δε μασάει πουθενά. Δικάβαλο σε κλειστές εξοχικές στροφές, ε θα σου κουράσει τα χέρια κάποια στιγμή, αλλά αυτό ισχύει για όλα τα μηχανάκια. Πέρα από το εξωφρενικό κόστος χρήσης, το μηχανάκι όχι απλά δε με απογοήτευσε πουθενά, αλλά αν μου περίσσευαν 13k? αυτή τη στιγμή θα το ξαναγόραζα!!!! Δεν είναι τυχαίο ότι από το 99 μέχρι σήμερα μόνο χρώματα του αλλάζουν και μόνο πολύ ψιλά στα μηχανικά. Είναι καταπληκτικό κατασκεύασμα.
Kαι μιας και τ'αναφέραμε, γενικώς αυτή η άποψη για τα "γαϊδούρια" είναι καθαρά διαισθητική και λίγη σχέση έχει με την πραγματικότητα. Τα ΧΧ, Busa, ZZR κλπ είναι τέρατα, αλλά δεν είναι μηχανάκια πίστας όπως τα SS. Eίναι απλώς ...πολύ γρήγοροι τουρίστες!
:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Kαι μιας και τ'αναφέραμε, γενικώς αυτή η άποψη για τα "γαϊδούρια" είναι καθαρά διαισθητική και λίγη σχέση έχει με την πραγματικότητα. Τα ΧΧ, Busa, ZZR κλπ είναι τέρατα, αλλά δεν είναι μηχανάκια πίστας όπως τα SS. Eίναι απλώς ...πολύ γρήγοροι τουρίστες!
:) ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΡΕ ΨΗΛΕ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ...
ειναι λιγο γαιδουρια δε νομίζεις??οταν ανεβηκα στο μπουσα..εβαλα προεκτασεις καρπων λεμε..
melsaltas
04/07/2007, 14:47
:)
+1
dirtbird
04/07/2007, 14:50
Είναι πιο ελαφρύ από το ΧΧ, και στα νούμερα (10 κιλά)
:nono: :nono:
Το ξαναγράφω για να το εμπεδώσετε....
Κατά το Performance Bikes, πλήρη υγρών τα Busa-XX-ZZR14, είναι από 256 έως 258 κιλά (νομίζω με τη σειρά που τα έχω γράψει).
:wave2:
dirtbird
04/07/2007, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
οταν ανεβηκα στο μπουσα..εβαλα προεκτασεις καρπων λεμε..
Τα κλιπ ον στο Busa , είναι πιο κοντά απ'οτι στο ΧΧ.:smokin:
Σύμφωνα με τα δελτία τύπου και τις λίστες στα περιοδικά και διάφορα sites, ανέκαθεν αναφέρεται το 'στεγνό' βάρος. Δίνουν 227kg για XX και 217 για το Busa. Αλλού τα νούμερα τα βρίσκουμε και 225/215.
π.χ.
http://www.motorbikes.be/en/Honda_CBR_1100_XX_Super_blackbird_2005.aspx
http://www.motorbikes.be/en/Suzuki_GSX_1300_R_Hayabusa_2005.aspx
Μια από τα ίδια και στο Bikez.com κλπ.
Δεν κολλάμε δλδ στα νούμερα, απλά να διαλυθεί η (διαισθητική και πάλι) άποψη ότι το Busa είναι "πολύ βαρύ" ή βαρύτερο από το ΧΧ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΡΕ ΨΗΛΕ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ...
ειναι λιγο γαιδουρια δε νομίζεις??οταν ανεβηκα στο μπουσα..εβαλα προεκτασεις καρπων λεμε..
<spam>
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ
Ρε καμμένε! Εγώ όταν ανέβηκα στον κουνάβι σου έγινα προέκταση της ασφάλτου λέμε!!! Ουυυσττττττ μπρρρρρρρ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
</spam>
dirtbird
04/07/2007, 15:02
Δεν κολλάμε δλδ στα νούμερα, απλά να διαλυθεί η (διαισθητική και πάλι) άποψη ότι το Busa είναι "πολύ βαρύ" ή βαρύτερο από το ΧΧ.
Άλλο η οπτική αίσθηση, άλλο η οδηγική και άλλο η πραγματικότητα.
Τα νούμερα του PΒ είναι τα πραγματικά προφανώς μετρημένα πάνω σε scales.
Aν το βρώ -εύκολα- θα το σκανάρω. Πάντως τα μηχανάκια τα οδηγούμε πλήρη υγρών. :confused:
Σαφώς, με πολλά υγρά και με αναβάτη. Και οι διαφορές 10 κιλών χάνονται. Το ανέφερα γιατί επικρατεί η άποψη ότι το μπούσα είναι πολύ βαρύ!
Σαφώς, με πολλά υγρά και με αναβάτη. Και οι διαφορές 10 κιλών χάνονται. Το ανέφερα γιατί επικρατεί η άποψη ότι το μπούσα είναι πολύ βαρύ! οχι ρε πουπουλο πουπουλο...
267 κιλα λεει αχ αχ
αχαχ
αχαχ
marmel.gr
04/07/2007, 15:37
μαλλον θα πρεπει να κανω βολτα και τα δυο την ιδια μερα ε?
dirtbird
04/07/2007, 15:48
μαλλον θα πρεπει να κανω βολτα και τα δυο την ιδια μερα ε?
Busa, βγήκε καινούργιο.
ΧΧ θα βγει σύντομα.......
λέμε και καμμιά μλκία που και που να περνάει η ώρα..... :lol: :lol:
μια φορα θυμαμαι αναβαση της λιμνης των κρεμαστων αγανακτησα με το 600. ηταν για λιγο αλλα αγανακτησα λεμε. πουθενα αλλου δεν με ειχε κουρασει ετσι.. το πηρα με 9000κμ και εχω 63000. 95%ταξιδια
πιστευω οτι επρεπε να ρωτησω εδω μηπως βρω την ακρη
φιλε μου ΔΕΝ το συζηταω για kawa.σε καμια κατηγορια και σε καμια μοτοσυκλετα.. αποκλειεται. ειναι παρα πολυ καθετος..
Ok no pro
Αλλωστε ουτε η kawa...........νομιζω πως θα σε θελει
:a029:
Κοιτα κατι προς cbf μερια, το 250 π.χ.
Νομιζω θα σου ταιριαζει απολυτα
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
:
αυτό είναι που λέμε "μηχανή με χαρακτήρα!" :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ok no pro
:a029:
Κοιτα κατι προς cbf μερια, το 250 π.χ.
Νομιζω θα σου ταιριαζει απολυτα
Και ποιος την μαμει την Kawa λεμε :lol: :D
marmel.gr
04/07/2007, 21:41
σ ευχαριστω αφτερ. οταν θα πεσω απο τα 600 σε 250 θα σε ρωτησω
βρε δεν παιρνω kawa που να με σημαδευουν με μπιστολια λεμε...
θυμαμαι πιο νεαρος που αγοραζα ολα τα περιοδικα 3 ηταν μολις ειχε τεστ kawa περνουσα τις σελιδες σαν τρελος.
οτι πιο αχρηστο πραγμα ειναι λεμε. ουστ ουστ...
αλωστε ζητησα γνωμη ματαξυ xx busa.....
τι δουλεια εχουν τα σκουπιδια εδω?:smilea:
marmel.gr
05/07/2007, 23:14
με την καταναλωση τι διαφορες εχουν?
BUSA MAKIS
06/07/2007, 08:25
Ο φίλος SF τα είπε μια χαρά.
Αν θες μηχανή για γρήγορα ταξίδια και όχι για πίστα είσαι στο σωστό δρόμο.
Το BUSA είναι πιο γρήγορο παντού από το HONDA.
Για δεύτερο άτομο εξ ίσου άνετο.
Στρίβει καλύτερα.
Για διαφορά στην κατανάλωση δεν ξέρω.
Δεν του αρέσει η πόλη και η κίνηση καθόλου.
Από αξιοπιστία. ΤΕΡΑΣ.
Γενικά θέλει να έχεις λεφτά για καύσιμα και λάστιχα, το οποίο ισχύει και για τα δύο.
dirtbird
06/07/2007, 08:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από BUSA MAKIS
Από αξιοπιστία. ΤΕΡΑΣ.
Το άλλο με τον ΤΟΤΟ μάλλον δεν το ξέρεις.....:lol: :lol: :lol:
BUSA MAKIS
06/07/2007, 08:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Το άλλο με τον ΤΟΤΟ μάλλον δεν το ξέρεις.....:lol: :lol: :lol:
Οχι, για λέγε........
dirtbird
06/07/2007, 08:54
Οχι, για λέγε........
Τι να πω? Το'χω ξαναπεί... φίλος με Κ4, μέσα σε 1,5 χρόνο 1 μπεκ και 1 αμορτισέρ (να μην μιλήσουμε για το ότι ΔΕΝ έχει φρένα).
Τεσπα, σε γενικές γραμμές και το Haya αξιόπιστο θα το έλεγα, απλά μη συγκρίσιμο με το ΧΧ σε αυτόν το τομέα.
BUSA MAKIS
06/07/2007, 09:01
Τι να πω? Το'χω ξαναπεί... φίλος με Κ4, μέσα σε 1,5 χρόνο 1 μπεκ και 1 αμορτισέρ (να μην μιλήσουμε για το ότι ΔΕΝ έχει φρένα).
Τεσπα, σε γενικές γραμμές και το Haya αξιόπιστο θα το έλεγα, απλά μη συγκρίσιμο με το ΧΧ σε αυτόν το τομέα.
Δεν ξέρω τι έκανε ο φίλος σου.
Εγώ το έχω 3 χρόνια και έχει γράψει πάνω από 85.000 χιλιόμετρα.
Όσο για τα φρένα έχω βάλει μαργαρίτες και σωληνάκια υψηλής και υπάρχει διαφορά μεγάλη.
Τα μπεκ τα καθάρισα μια φορά προληπτικά και με το αμορτισερ δεν έχω πρόβλημα κανένα ούτε όταν είμαι δικάβαλος με βαλίτσες.
Κι εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Στα 25000χλμ που έκανα, μόνο έκαψε τον αισθητήρα ανατροπής μια μέρα. Επίσης ο φίλος μου (του οποίου το Busa είχα οδηγήσει αρχικά), έχει το πρώτο μοντέλο του 99 και μέχρι και πέρυσι νομίζω που το έδωσε δεν είχε κανένα πρόβλημα.
dirtbird
06/07/2007, 11:27
Δεν ξέρω τι έκανε ο φίλος σου.
Xρήση ΜΟΝΟ εκτός των τειχών (σε αντίθεση με μένα και το ΧΧ μου), σε μικρά ή μεγάλα ταξίδια.
Γύρω στα 45000-50000χλμ έχει τώρα, το αμορτισέρ αν θυμάμαι καλά το 'έστειλε' πριν τα 40000.
BUSA MAKIS
06/07/2007, 11:31
Xρήση ΜΟΝΟ εκτός των τειχών (σε αντίθεση με μένα και το ΧΧ μου), σε μικρά ή μεγάλα ταξίδια.
Γύρω στα 45000-50000χλμ έχει τώρα, το αμορτισέρ αν θυμάμαι καλά το 'έστειλε' πριν τα 40000.
Μάλλον θα έτυχε. Τι να πει κανείς. :bigcry: :bigcry:
marmel.gr
06/07/2007, 13:25
ολες οι τασεις μου ειναι στο χχ καθοτι ειναι πολυ πιο ομορφο κατα τη γνωμη μου απο το μπουσα. ο μονος λογος που θα επελεγα μπουσα ειναι αυτος της εργονομιας της καλυτερης θεσης οδηγησης αν ισχυει φυσικα. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ και γενικα αν ειναι πιο μαιντζεβελο απο το χχ. οσο αναφορα κινητηρα φρενα φινιρισμα αξιοπιστια ηλεκτρικο δουλεμα κτλ ειμαι και θα ειμαι για παντα στραμενος προς την HONDA....:beer:
BUSA MAKIS
06/07/2007, 13:33
Κάνε ένα test drive και τα δύο μηχανάκια και βλέπεις.
Κι εγώ για το ΧΧ πήγαινα και..............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ολες οι τασεις μου ειναι στο χχ καθοτι ειναι πολυ πιο ομορφο κατα τη γνωμη μου απο το μπουσα. ο μονος λογος που θα επελεγα μπουσα ειναι αυτος της εργονομιας της καλυτερης θεσης οδηγησης αν ισχυει φυσικα. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ και γενικα αν ειναι πιο μαιντζεβελο απο το χχ. οσο αναφορα κινητηρα φρενα φινιρισμα αξιοπιστια ηλεκτρικο δουλεμα κτλ ειμαι και θα ειμαι για παντα στραμενος προς την HONDA....:beer:
Eεεεεεεεεπππππππ σαν να βρεθηκε η απαλλαγη μου :lol: :lol: :lol:
Idiiiiii εδω ενα καλωσορισμα στο παλικαρι :lol: :lol: :lol:
Υγ θυμισε μου να σου στειλω ενα email με την πελατεια μου :lol: :lol: :lol:
Υγ2 Πλακιτσα μην ασχολεισαι :wave2:
dirtbird
06/07/2007, 13:34
Κάνε ένα test drive και τα δύο μηχανάκια και βλέπεις.
Κι εγώ για το ΧΧ πήγαινα και..............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
... την πάτησες? :lol: :lol: :lol: :lol:
:beer: :wave2:
Ωπππππ τωρα το ειδα YZ250 traitor? :lol: :lol: :lol:
BUSA MAKIS
06/07/2007, 13:39
... την πάτησες? :lol: :lol: :lol: :lol:
:nono: :nono: :nono: :nono:
:lol: :lol: :lol:
GIXXERAKIAS
06/07/2007, 18:32
ολες οι τασεις μου ειναι στο χχ καθοτι ειναι πολυ πιο ομορφο κατα τη γνωμη μου απο το μπουσα. ο μονος λογος που θα επελεγα μπουσα ειναι αυτος της εργονομιας της καλυτερης θεσης οδηγησης αν ισχυει φυσικα. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ και γενικα αν ειναι πιο μαιντζεβελο απο το χχ. οσο αναφορα κινητηρα φρενα φινιρισμα αξιοπιστια ηλεκτρικο δουλεμα κτλ ειμαι και θα ειμαι για παντα στραμενος προς την HONDA....:beer: Ρε αντε παγαινε παρε κανα σοβαρο μηχανημα της προκοπης!Ακου εκει Χονδα!!:lol: :lol: :bigcry: :bigcry:
Λοιπον σοβαρα τωρα θελεις να περιμενεις για ανταλλακτικα του σαρακακη πανω απο 3μηνο καθε φορα που θα εχεις προβλημα με κατι στο χχ??Ενα φιλαρακι στην απεναντι εταιρεια που δουλευω επεσε με το χορνετ το προηγουμενο πριν απο 3μηνες και και ακομα περιμενει ενα φτερο μπροστινο και ενα καπακι δεξι κινητηρα ΗΜΑΡΤΟΝ!!!Το πιο εμπορικο μηχανακι της χονδα και δεν εχουν ανταλλακτικα ρε συ?Πως σκ@τ@ περιμενουν να φτιαξει μονο του?:confused:
Λοιπον Πανο επειδη εισαι βαμμενος χονδακιας μολις ανεβεις σε BUSA θα ξεχασεις οτι ηξερες για την μηχανη σου και θα την λατρεψεις απο την πρωτη στιγμη που θα την πας βολτα.Μιλαμε για την μερα με την νυχτα αν συγκρινουμε αυτες τις δυο μηχανες.Απλα δοκιμασε και τις δυο και θα μιλησει το μυαλο σου.Επειδη σε ξερω στα λεω αυτα και θα στα πω και απο κοντα σημερις:wave2:
dirtbird
08/07/2007, 22:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ρε αντε παγαινε παρε κανα σοβαρο μηχανημα της προκοπης!Ακου εκει Χονδα!!:lol: :lol: :bigcry: :bigcry:
Λοιπον σοβαρα τωρα θελεις να περιμενεις για ανταλλακτικα του σαρακακη πανω απο 3μηνο καθε φορα που θα εχεις προβλημα με κατι στο χχ??Ενα φιλαρακι στην απεναντι εταιρεια που δουλευω επεσε με το χορνετ το προηγουμενο πριν απο 3μηνες και και ακομα περιμενει ενα φτερο μπροστινο και ενα καπακι δεξι κινητηρα ΗΜΑΡΤΟΝ!!!Το πιο εμπορικο μηχανακι της χονδα και δεν εχουν ανταλλακτικα ρε συ?Πως σκ@τ@ περιμενουν να φτιαξει μονο του?:confused:
Λοιπον Πανο επειδη εισαι βαμμενος χονδακιας μολις ανεβεις σε BUSA θα ξεχασεις οτι ηξερες για την μηχανη σου και θα την λατρεψεις απο την πρωτη στιγμη που θα την πας βολτα.Μιλαμε για την μερα με την νυχτα αν συγκρινουμε αυτες τις δυο μηχανες.Απλα δοκιμασε και τις δυο και θα μιλησει το μυαλο σου.Επειδη σε ξερω στα λεω αυτα και θα στα πω και απο κοντα σημερις:wave2:
calm down :lol: :lol: :lol: :wave2:
marmel.gr
08/07/2007, 22:36
απο τα λιγα καλα που εχει η σουζουκι ειναι καλη αντιπροσωπεια και καλες τιμες. αν ειναι ετσι ακομα δλδ.
γιατι ρε γιαννη εχει οδηγησει μπουσα και ξερεις? χχ εχεις οδηγησει?
γιαννη ενα σουζουκι αγορα στη ζωη μου και γω και οταν σταματουσα στο περιπτερο να παρω τσιγαρα οταν ηταν αναμενο στο ρελαντι εμπαινε μονη της η πρωτη ταχυτητα και επεφτε κατω...
σε καθε μα σε καθε περιπτερο τη μαζευα... ρε το τριμπουρδελο...:rotflmao: :rotflmao:
στο τελος εκοψα το καπνισμα:wave2: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ευτυχως βρηκα τοτε εναν πιτσιρικα και ΕΦΑΓΕ ΕΕΕΝΑΑΑΑΑ ΣΟΥΤ ΜΑ ΤΙ ΣΟΥΤ...:yuck:
Το ΧΧ ειναι για πιο τουριστικο στυλ αν θες να πας γρηγορα σε περιοριζει γιατι βρισκει ευκολα κ γρηγορα κατω και γινεται επικυνδυνο.το busa ειναι πιο σπορ αλλα οχι τοσο ανετο και σιγουρα πολυ πιο δυνατο εσυ αποφασιζεις!!
Δες εδω το ΧΧ μου,ασε που ειχα βαρεθει να αλλαζω τις ξυστρες στους μαρσπιεδες
95820
EarthDog
09/07/2007, 10:20
Είχα ΧΧ , μοντέλο 2002, του έκανα 40.000 χλμ σε ένα χρόνο...Δεν έκανε κιχ...
Ηθελα όμως πιο στιβαρό πλαίσιο, περισσότερα περιθώρια κλίσης (για την κατηγορία του, όχι να γίνει SS), περισσότερη δύναμη...Για αυτό πήρα μπούσα και δεν την αλλάζω..
Αν πάρεις εσύ όμως, κοίτα να κάνεις κάτι με τα φρένα της (εκτός αν πάρεις καινούργια 2008), και αν μπορείς βάλε ένα αμορτισερ πίσω, και άσε τους άλλους να σε κυνηγούν..
Α, και πάει και παντού...μπορεί να μην γράφεις στις Σέρρες κάτω από 1:30 αλλά με τα κατάλληλα χέρια το πλησιάζεις και κάνεις και την καύλα σου..Βέβαια ΔΕΝ είναι για Σέρρες...
Πάρτο και πήγαινε οπουδήποτε, ανοιχτές κλειστές ότι στροφές θες...Και στις ανοιχτές θα το νιώθεις πολύ πιο σταθερό από το ΧΧ....
Αρκεί να σου κάνει κλικ και αισθητικά...
GIXXERAKIAS
09/07/2007, 12:14
απο τα λιγα καλα που εχει η σουζουκι ειναι καλη αντιπροσωπεια και καλες τιμες. αν ειναι ετσι ακομα δλδ.
γιατι ρε γιαννη εχει οδηγησει μπουσα και ξερεις? χχ εχεις οδηγησει?
γιαννη ενα σουζουκι αγορα στη ζωη μου και γω και οταν σταματουσα στο περιπτερο να παρω τσιγαρα οταν ηταν αναμενο στο ρελαντι εμπαινε μονη της η πρωτη ταχυτητα και επεφτε κατω...
σε καθε μα σε καθε περιπτερο τη μαζευα... ρε το τριμπουρδελο...:rotflmao: :rotflmao:
στο τελος εκοψα το καπνισμα:wave2: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ευτυχως βρηκα τοτε εναν πιτσιρικα και ΕΦΑΓΕ ΕΕΕΝΑΑΑΑΑ ΣΟΥΤ ΜΑ ΤΙ ΣΟΥΤ...:yuck:
Rε Πανο επειδη ειχε προβλημα απο τις καρφωτες που της εκανες η μηχανη εφταιγε που εμπεινε η ταχυτητα η εσυ που το ηξερες και δεν την εφτιαχνες??Α ρε τρελε τουλαχιστον εκοψες το τσιγαρο....:rolleyes: για λιγο μεχρι που πηρες το αλλο τρομπουρδελο το χονδα και το ξαναεχρισες απο το παραπονο:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
marmel.gr
09/07/2007, 13:50
earth dog ησουν πληρης. σ ευχαριστω...
θα θελα να μου πεις και το θεμα του συνεπιβατη αν μπορεις...
ρε γιαννη ασε ρε. εβλεπα και τα μπαντιτ. για να βρουν νεκρα στο κοκκινο φαναρι επρεπε να τα σβησουν η να τα κλωτσανε και να τα κουνανε πανω κατω. μηπως το αμφισβητεις και αυτο?
αυτο το αυτοματο ''σασμαν''
:rotflmao: οτι το χα παρει ρε...
EarthDog
09/07/2007, 14:04
[B]earth dog ησουν πληρης. σ ευχαριστω...
θα θελα να μου πεις και το θεμα του συνεπιβατη αν μπορεις...
Και τα 2 είναι άνετα...το ΧΧ λιγάάάάκι πιο άνετο από ότι μου έχουν πει από "πίσω"..αν και η μπούσα υπάρχει περίπτωση να είναι πιο άνετη αναλόγως το πως έχει συνηθίσει ο συνεπιβάτης.
Στη μπούσα έχω κάνει 65.000 από καινούργια..την πλειοψηφία τους δικάβαλα...Δεν έχει υπάρξει κανένα παράπονο από συνεπιβάτη ακόμα και όταν έκανα 2500 χλμ σε μια μέρα (πάνω - κάτω - πάνω , Αθήνα-Σόφια)...
Μια χαρά θα είσαι ότι και να πάρεις από τα δύο, απλά το ΧΧ "τελειώνει" πιο εύκολα και πιο γρήγορα....
....το θεμα του συνεπιβατη...
Στο busa, η θέση συνεπιβάτη είναι πολύ άνετη, αρκεί να κάθεσαι σωστά. Η 1η φορά μόνο είναι δύσκολη... :lol:
Σε χαμηλές ταχύτητες, είναι πιο όρθιος και κρατιέται από πίσω. Οταν αρχίσει να τρέχει, χέρια στο ντεπόζιτο (ή ένα χέρι εκεί για κόντρα στα φρένα και ένα στη μέση του οδηγού για να μη φύγεις πίσω στις επιταχύνσεις. :look: Σκύβοντας, ο συνεπιβάτης έχει τέτοια θέση που μπορεί να στηρίζει αγκώνες στα πόδια του, σαν πολυθρονίτσα είναι ένα πράγμα. Για το ΧΧ δεν ξέρω, αλλά το μπουσάκι είναι για μένα πολύ άνετο. :wave2:
vangelis 64
09/07/2007, 14:10
Ταπεινή μου γνώμη.......καμμία σχέση το ένα μηχανάκι με το άλλο.
Έχω οδηγήσει το Haya κι έχω πάθει την πλάκα μου από τη συμπεριφορά του,άρα μεροληπτώ υπέρ του.
Το ΧΧ δεν το ξέρω,κοιτάζοντας όμως τα χαρακτηριστικά τους(αναρτήσεις-ψαλίδι-ρυθμίσεις κλπ)απέχουν πολύ.
dirtbird
09/07/2007, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από vic13r
Δες εδω το ΧΧ μου,ασε που ειχα βαρεθει να αλλαζω τις ξυστρες στους μαρσπιεδες
Από αναρτήσεις, δεν πρέπει να είχες αλλάξει και πολλά πράγματα, υποθέτω....:confused:
BUSA MAKIS
09/07/2007, 14:23
Αν το σηκώσεις πίσω το hayabusa κατα 3 ποντους το μηχανάκι θα στρίβει ακόμα καλύτερα.
Από αναρτήσεις, δεν πρέπει να είχες αλλάξει και πολλά πράγματα, υποθέτω....:confused:
:beer: :wave2: Οχι δεν ειχα κανει τιποτα αλλα ΧΧ ειχαν περασει πολλα στην παρεα μου και ολοι ειχαν το ιδιο προβλημα λιγο πολυ.Ενα πολυ καλο τιμονι(συγχωρεμενος δυστυχως) ειχε τρυπισει το αριστερο καπακι του μοτερ γυρνωντας μια φορα απο αρτεμισιο
marmel.gr
09/07/2007, 18:24
το εχω ξανακουσει οτι βρισκει ολο κατω και το εχω δει και ζωντανα απο τυπο που ηταν στην παρεα μας σ ενα ταξιδακι....
reinmeister
10/07/2007, 09:20
συγκριση δεν υφισταται...το μπουσα ειναι παντου καλυτερο πλην ανεσης οπου ειναι λιγο χειροτερο...ειδικα στο θεμα συνεπιβατης...απο πλευρας αξιοπιστιας και τα δυο ειναι μια χαρα...ειναι μηχανακια 10ετιας με λυμενα πλεον τα παιδικα τους προβληματα...αν υπαρχουν τα χρηματα κανε υπομονη μερικους μηνες και παρε το καινουριο μπουσα...αν δεν υπαρχουν παρε απο 2003 και μετα...μπουσα η XX...
κατ εμε οποιο και να παρεις ευχαριστημενος θα μεινεις...παρε οποιο σου καθεται καλυτερα στο ματι και τελος...
dirtbird
10/07/2007, 09:36
το μπουσα ειναι παντου καλυτερο ειδικά στα φρένα.....:bigcry: :bigcry: :bigcry:
αν υπαρχουν τα χρηματα κανε υπομονη μερικους μηνες και παρε το καινουριο μπουσα...αν δεν υπαρχουν παρε απο 2003 και μετα...μπουσα η XX...
Συμφωνώ απόλυτα (εφόσον βέβαια σου αρέσει....:smilea: :smilea: )
Για να συνοψίζουμε.....
Το busa είναι μηχανάκι....
Το XX είναι μηχανή (αλλά χωρίς κραδασμούς:winka: )
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :beer: :wave2:
reinmeister
10/07/2007, 09:51
ειδικά στα φρένα.....:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Συμφωνώ απόλυτα (εφόσον βέβαια σου αρέσει....:smilea: :smilea: )
Για να συνοψίζουμε.....
Το busa είναι μηχανάκι....
Το XX είναι μηχανή (αλλά χωρίς κραδασμούς:winka: )
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :beer: :wave2:
ναι ναι...με τις τριπιστονες και το dual cbs που πατας φρενο και κωλοκαθεται σαν δαρμενο σκυλι...πας να στριψεις σε κλειστο κομματι μετα τα φρενα και λες "μα γιατι πεταει μουτρα το μπουρδελο"?...
τουριστα....(βρισια ειναι αυτο)...
:rotflmao: :rotflmao: :beer:
dirtbird
10/07/2007, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ναι ναι...με τις τριπιστονες και το dual cbs που πατας φρενο και κωλοκαθεται σαν δαρμενο σκυλι...πας να στριψεις σε κλειστο κομματι μετα τα φρενα και λες "μα γιατι πεταει μουτρα το μπουρδελο"?...
τουριστα....(βρισια ειναι αυτο)...
:rotflmao: :rotflmao: :beer:
πφφφφ, αηδίες...
του πετάς μια ένεση αέρα στην πίσω δαγκάνα και καθάρισες... :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Όσο για την βρισιά (:lol: :lol: ), πίσω έχει η αχλάδα την ουρά :winka:
marmel.gr
10/07/2007, 21:14
τα μοντελα που με ενδιαφερουν ειναι 2000 και 2001....
τα μοντελα που με ενδιαφερουν ειναι 2000 και 2001.... Aυτα τα δυο μοντελα εχουν διαφορες μεταξυ τους,το 2000 ειναι το πρωτο injection(ιδιο με το 99 )και το 2001 ειναι ιδιο μεχρι και το 2004 μοντελο.Το 2000 παιζει να ειναι καταλυτικο αναλογως της προελευσης ειναι με τα 164 αλογα εχει το αναλογικο κοντερ ενω το 01 εχει ψηφιακο κοντερ(εως 299) εχει 152 αλογα.Εχουν διαφορετικα αυτοκολητα και νομιζω διαφορετικους εμπρος δισκους.Δεν θυμαμαι καποια αλλη διαφορα και ισως δεν εχουν.Ενας ευκολος τροπος να τσεκαρεις τι μοντελο ειναι να κοιταξεις το αυτοκολητο με τον κωδικο του μοντελου και του χρωματος στο υποπλαισιο(βγαζοντας την σελα θα το δεις απο την δεξια πλευρα κοντα στην ουρα.Λοιπων εχουμε και λεμε cbr 1100xx-v 1997,-w 1998,-x1999,-y2000,-1 2001,-2 2002 και ουτο καθε εξης.
marmel.gr
14/07/2007, 12:33
σ ευχαριστω φιλε μου...
το μοντελο που προτιμω ειναι με καρμυρατερ. δε μ αρεσει το δουλεμα του ψεκασμου. αλλα ειναι αρκετα παλιο μοντελο ομως ρε γμτ...
θα δω...
dirtbird
14/07/2007, 14:53
σ ευχαριστω φιλε μου...
το μοντελο που προτιμω ειναι με καρμυρατερ. δε μ αρεσει το δουλεμα του ψεκασμου. αλλα ειναι αρκετα παλιο μοντελο ομως ρε γμτ...
θα δω...
Tότε ετοιμάσου να σου αρέσει και ή 'τρύπα' στις 5000σαλ (κάτι που στα ψεκαστά λαι ειδικά μετά την προσθήκη και ρύθμιση PC3 εξαφανίζεται).:winka: :wave2:
σ ευχαριστω φιλε μου...
θα δω... O ψεκασμος δεν συγκρινεται με τα καρμπυρατερ,θα σου συνιστουσα injection μηχανακι να παρεις εχει πολλα πλεονεκτηματα και ασε που μπορεις να κανεις απειρες ρυθμισεις με μεγαλη ευκολια.Παντως λενε οτι τα καρμπυρατερατα ηταν πιο γρηγορα απο τα injection και νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο απο προσωπικη εμπειρια,ασε που οι περισσοτεροι μηχανικοι βαριουνται πλεον να ασχοληθουν με καρμπυρατερ.Εσυ αποφασιζεις!!!
Kostas NL
18/07/2007, 08:21
Κατ'αρχήν να χαιρετίσω το εποικοδομητικό ποστ του After :rolleyes:
Εγώ αφού οδήγησα (λίγο) και τα δύο κατέληξα στο Busa.
Με το οποίο πέρασα τελικά λίγο πάνω απο 2 καταπληκτικά χρόνια μόνο τουρισμού, με τα περισσότερα από τα μισά χλμ στην επαρχία και όχι στις εθνικές. Χοντάκιας είμαι, αλλά στο Busa 'έκατσα' πολύυυυ καλύτερα (είμαι και 193).
Είναι πιο ελαφρύ από το ΧΧ, και στα νούμερα (10 κιλά) και στην αίσθηση. Και δε μασάει πουθενά. Δικάβαλο σε κλειστές εξοχικές στροφές, ε θα σου κουράσει τα χέρια κάποια στιγμή, αλλά αυτό ισχύει για όλα τα μηχανάκια. Πέρα από το εξωφρενικό κόστος χρήσης, το μηχανάκι όχι απλά δε με απογοήτευσε πουθενά, αλλά αν μου περίσσευαν 13k? αυτή τη στιγμή θα το ξαναγόραζα!!!! Δεν είναι τυχαίο ότι από το 99 μέχρι σήμερα μόνο χρώματα του αλλάζουν και μόνο πολύ ψιλά στα μηχανικά. Είναι καταπληκτικό κατασκεύασμα.
Συμφωνώ και εγώ με τον προλαλήσαντα.
Είχα το χχ για 3 χρόνια και τα τελευταία 2 οδηγώ το busa.
Το μόνο που θέλω να αναφέρω είναι ότι συνεπιβάτες έχουν πει ότι το χχ υπήρξε πιο άνετο για εκείνους.
:beer:
dirtbird
19/07/2007, 18:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
Συμφωνώ και εγώ με τον προλαλήσαντα.
Είχα το χχ για 3 χρόνια και τα τελευταία 2 οδηγώ το busa.
Το μόνο που θέλω να αναφέρω είναι ότι συνεπιβάτες έχουν πει ότι το χχ υπήρξε πιο άνετο για εκείνους.
:beer:
Τα ζυγίσατε?:smokin: :smokin: