PDA

View Full Version : kana book?????

jasondakar
04/07/2007, 19:14
για δωστε τα φωτα σας γνωμες κτλ για καποιο ωραιο βιβλιο γυρο απο την μηχανη για το καλοκαιρακι να σε ταξιδευει ρε παιδακι μου:sun:

MUSTILI
04/07/2007, 22:16
1.Ημερολογια μοτοσυκλετας
2.Το μεγαλο ταξιδι
3.Στο δρομο
4.Καποιον απο τους οδηγους του Ψημμενου (Road)
5.Το δικο μου"Καθολική κοινοτητα της Τηνου" (Η μηχανη με βοηθησε στην ερευνα):cool:

jasondakar
04/07/2007, 22:30
να σε βαλω σε κοπο να πεις και τις εκδοσεις απο το καθενα:smilea:

MUSTILI
05/07/2007, 08:40
Του Ψημμενου ειναι εκδοσεις Road(Πολυ καλα-->Η Κρητη και η Πελοποννησος που εχω αγορασει)

Τα Ημερολογια Μοτοσυκλετας λεγεται και "Λατινοαμερικανα" και ειναι το ημερολογιο του Τσε Γκεβαρα απο ενα φοβερο ταξιδι με μοτο σε ολη την Ν. Αμερικη (Πρεπει να εχει εκδοθει ξανα απο αλλο οικο αλλα ολοι οι γνωστες-βιβλιοπωλες το ξερουν)

Το "Στο δρομο" ειναι εκδοσεις Πλεθρον αλλα ειναι με αμαξι ε! Ζορικο ομως (Τζακ Κερουακ...)

Το "Μεγαλο ταξιδι" των Mc Grecor + Boorman ειναι το γνωστο Long way round εκδοσεις Ροαν-BMW

Τωρα το δικο μου (ταρατατζουμ) εκδοσεις Πανεπιστημιακο, δες και www.panepistimiako.gr "Η καθολικη κοινοτητα της Τηνου" αλλά με μηχανες δεν εχει σχεση...δες το ετσι για το καλο!!

Επισης, πολυ ζορικο ειναι του Πολ Θεροου "Το μεγαλο σιδηροδρομικο παζαρι" με τρενα ομως οπως ειναι φανερο...

Ολα ταξιδιαρικα. Ενημερωσε ή ολους ή με πμ τι πηρες!! :wave2:

jasondakar
05/07/2007, 10:51
φίλε πρέπει να είναι ενδιαφέρον το πως συνυπάρχουν 2 θρησκείες σε τόσο μικρό χώρο οπως η Τήνος τοσο περιορισμένο αλλά δεν θα μου κολλούσε τόσο με τις διακοπές πάντως το εχω στο νου μου σαν βιβλίο.

Με βλεπω για το ημερολογιο καθως εχω ακουει καλα λογια για την ταινια οποτε δεν μπορει το βιβλιο θα ειναι καλυτερο :beer:

MUSTILI
05/07/2007, 11:16
Ναι ρε μην το συζητας.Για το δικο μου στο εγραψα γενικα αφου σε ενδιαφερουν τα βιβλια, με τρωει και η περηφανια:hypnotize !! Δεν βλεπω να προτεινει και κανενας αλλος;Τι παθατε ρεεεε!

jasondakar
05/07/2007, 13:52
ασχετο αλλα η βιογραφια του ροσσι τι λεει ξερει κανεις?

gcrook
05/07/2007, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
ασχετο αλλα η βιογραφια του ροσσι τι λεει ξερει κανεις?

Την διαβασε φιλος που ασχολειται ελαχιστα με μοτοσυκλετες και του αρεσε πολυ.
Μου διηγηθηκε και καποια αποσπασματα σχετικα με το πως αντιμετωπιζε η Χουντα τον Ροσι και
εμεινα καγκελο.

Αν δεν υπαρχει καποια σκοπιμοτητα, η εστω δοση υπερβολης, μιλαμε για πολυ σκατενια αντιμετωπιση ενος απο τους κορυφαιους αναβατες.:sad:

jasondakar
05/07/2007, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Την διαβασε φιλος που ασχολειται ελαχιστα με μοτοσυκλετες και του αρεσε πολυ.
Μου διηγηθηκε και καποια αποσπασματα σχετικα με το πως αντιμετωπιζε η Χουντα τον Ροσι και
εμεινα καγκελο.

Αν δεν υπαρχει καποια σκοπιμοτητα, η εστω δοση υπερβολης, μιλαμε για πολυ σκατενια αντιμετωπιση ενος απο τους κορυφαιους αναβατες.:sad:

ελα ελα μπορεις ψησε με λιγο ακομα να το παρω

gcrook
05/07/2007, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
ελα ελα μπορεις ψησε με λιγο ακομα να το παρω

Απαπα δεν γινεται....
Ειναι καθαρα θεμα πνευματικης ιδιοκτησιας, δεν μπορω να μιλησω...
:rotflmao: