View Full Version : ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ-ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ!
tilo_wolff
05/07/2007, 22:03
:alien:
tilo_wolff
05/07/2007, 22:19
:wave2:
αυτα τα ααρχεια .shs με ποιο προγραμμα ανοιγουν??
tilo_wolff
05/07/2007, 22:32
pata kanonika panw sto proswrino pou leei kai tha sou anoiksei den nomizw oti xreiazetai kapoio sygekrimeno gia na anoiksei egw to exw ftiaksei mesa apo to microsoft word
vangelis 64
06/07/2007, 00:14
Με WinRar ανοίγουν αλλά δεν κατάλαβα τι θέλει να πει ο ποιητής.....:blush: :uplate:
Nikoskazer2000
06/07/2007, 00:33
Εγω πήγα ν' ανοίξω το 1ο αλλα κάπου στη μέση το 'κλεισα γιατί είμαι ευαίσθητο αγόρι και φοβάμαι.
:cry:
vangelis 64
06/07/2007, 00:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Εγω πήγα ν' ανοίξω το 1ο αλλα κάπου στη μέση το 'κλεισα γιατί είμαι ευαίσθητο αγόρι και φοβάμαι.
:cry: Κι εγώ φοβήθηκα αλλά το διάβασα,τι να κάνω!:cry: :cry: :cry:
(Πολύ σκοτάδι...πίσσα ρε παιδάκι μου σού λέω)
Nikoskazer2000
06/07/2007, 00:51
Και 'γω στο ξενοδοχείο δε λεω, και μέσα σε σχεδόν απόλυτο σκότος περπατάω αν χρειαστεί, και περίεργους ήχους εχω ακούσει (αλλα εχω στο τέλος βρεί την πηγή τους :a09: ), και ωσπου να φτάσω στο γκαζόν έχει σηκωθεί ανεξήγητος αέρας και σταματαώ για να "δω τη διαφορετικότητα" και είμαι ok.
Αλλα αν κάθομαι να διαβάζω τέτοια ώρα τέτοιες ιστορίες...ασε γιατί το μυαλό παίζει τα πιο άσχημα παιχνίδια... :look:
vangelis 64
06/07/2007, 00:53
Στα σοβαρά τώρα.....βρήκες τίποτα ενδιαφέρον σ' αυτά που διάβασες;:hypnotize
Nikoskazer2000
06/07/2007, 02:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Στα σοβαρά τώρα.....βρήκες τίποτα ενδιαφέρον σ' αυτά που διάβασες;:hypnotize
Ωπ...sorry Βαγγέλη σε ξέχασα.
Οπως είπα έκανα μια πεταχτή ανάγνωση ως τη μέση και μετά το 'κλείσα.
Εχω παίξει 1-2 adventure games στο υπολογιστή με σενάρια του H.P. Lovecraft που μου θυμίσαν κάτι τέτοιες φρικιαστικές καταστάσεις οπου μπερδεύεται η πραγματικότητα με τη φαντασία.
Ασε φοβάμαι σου λεω...:cry:
tilo_wolff
06/07/2007, 11:21
kalimeres sas paides! mono o sabre me katalave me auta pou egrapsa kai pou tou aresan.:))
Gandalf dr685sm
06/07/2007, 11:27
ταπεινή προσωπική μου άποψη είναι οτι θες δουλειά. Έχεις μια καλή εξιστόρηση , αλλά του λείπουν περιγραφικά στοιχεία και μια καλή εισαγωγή. Οι εικόνες εξελίσσονται ασύνδετα και στο τέλος , το κείμενο τελειώνει πάρα πολύ απότομα , οχι όσον αφορά το θέμα της ιστορίας, αλλά στην αλληλουχία εικόνων και ανάγνωσης.
Μπαίνοντας στην διαδικασία να γράψεις κάτι το οποίο κινείται στην σφαίρα της φαντασίας αλλά αγγίζει ταυτόχρονα και την αρνητική διάθεση του αναγνώστη , ΠΡΕΠΕΙ, να το βάλεις στο κλίμα , δίνοντας την αίσθηση της ατμόσφαιρας και βάζοντας τον , νοητά μέσα στην ιστορία.
Διάβασε λίγο Steven King... νομίζω οτι δεν υπάρχει καλύτερος σε εξιστορήσεις θρίλερ.
Gandalf
Να το ανοιξω ή θα χεστω πανω μου και δεν θα μπορω να ξυσω μετα? :uplate:
tilo_wolff
06/07/2007, 11:31
gandalf se euxaristw gia tin gnwmi sou egw kuriws grafw poihsh gia na katalaveis diavazw pio polu edgar allan poe kai ekei kinoume kai genika oti exw mesa mou to vgazw sto xarti. na eisai kala pantws.
tilo_wolff
06/07/2007, 11:34
kale niko min mou fovizeis ta paidia:)))))))))))))))))))kalimera sou pantws!!!aurio me to kalo tha exw to varaderaki:beer:
Σαν αποσπασματικό ανάγνωσμα μου θύμησε (και καλά έκανε) τα Dream Cycles του H.P Lovecraft.Ο king απίστευτος αλλά περισότερο "παραμυθάς" - με την καλύτερη έννοια έτσι?
Συνέχισε αυτό που κάνεις Lacrimosa - thumbs up απο εμένα γιατί έχεις φαντασία που μπορείς να αξιοποιήσεις!
:a013:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lacrimosa
aurio me to kalo tha exw to varaderaki:beer:
Το ηξερα οτι εχεις κακες βλεψεις :uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :uplate:
tilo_wolff
06/07/2007, 11:39
se euxaristw kai pali spyro mou!!! gia na mathete .......exw ki ena summaxo twra mazi mou ton sabre:)
Nikoskazer2000
10/07/2007, 01:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από lacrimosa
kale niko min mou fovizeis ta paidia:)))))))))))))))))))kalimera sou pantws!!!aurio me to kalo tha exw to varaderaki:beer:
Είχα 3ήμερο ρεπό και τα διαβάζω τώρα μόνο.
Ε αφού είμαι ευαίσθητο αγόρι τι να κάνω?! :rolleyes:
Τώρα αμα οι αλλοι αναγνώστες σου είναι πιο θαρραλαίοι, ok!
Εγω πάντως δεν είμαι θριλεριάρης, για να κυνηγάω τέτοια αναγνώσματα.
@Varaderακι125: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
xtapodias
10/07/2007, 06:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
.......
Διάβασε λίγο Steven King... νομίζω οτι δεν υπάρχει καλύτερος σε εξιστορήσεις θρίλερ.
Gandalf
Μάγε sorry αλλά χτύπησες ευαίσθητη χορδή. Συνήθως συμφωνώ με αυτά που λές αλλά μη τρελαθώ με τον King. Μεγάλη μούφα. Ίσως ο πιο υπερτιμημένος συγγραφέας όλων των εποχών.
:wave2: