View Full Version : ερωτηση από αρχαριο v-strom 650. help!
Γεια σας μάγκες
σήμερα πήρα στα χέρια μου κ γω το δικό μου v-strom, μεταχειρισμένο έχει πάνω 1550 χμ.
Επειδή ο έμπορος μου είπε ότι το βιβλίο με το σερβις, μανουαλ κλπ θα τα πάρω σε λίγες μέρες θέλω να ρωτήσω :
Χρειάζεται κάποιο σέρβις εδώ κοντά; Είναι κάτι το ιδιαίτερο που πρέπει να προσέξω τώρα που πήρα τη μηχανή στα χέρια μου;
Είναι σχεδόν καινούρια, έχει 1550 χμ πάνω όπως προείπα.
Βοήθεια παιδιά, μόλις τώρα μπήκα στο κλαμπ !
Καλοριζικη!Αν αυτός που στην εδωσε εκανε σερβις στα 1000χλμ εσυ πλεον πας για τα 6000 για σερβις. Πιθανον να θελει λιγο χαλαρα ακομα δηλαδη μεχρι 5-6000 στροφες. Τσεκαρε αν εχει οσο λαδι πρεπει και δες που σε βολευει η ζελατινα. Σημαντικο να μαθεις γιατι καποιος το δωσε με μονο 1550 χλμ... Πηρες πολυ καλη μηχανη! Να γινεις επιμονος για τα βιβλιαρακια!!!
Δες και στο forum τις συζητησεις για το v strom.:wave2:
Cpt. Haddock
06/07/2007, 11:44
:rolleyes:
Ρε σεις...
Δουλεύτε ρε τη μηχανή σας και χαρείτε την
Τι ευαισθησίες και φοβίες ειναι αυτές, τι να πάθει δλδ καινούριο μηχανάκι
:sick:
Captain απολυτο δικιο εχεις αλλα τον αρχαριο τον βοηθαμε οπου μπορουμε.:wave2:
latris mixanis
06/07/2007, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rolleyes:
Ρε σεις...
Δουλεύτε ρε τη μηχανή σας και χαρείτε την
Τι ευαισθησίες και φοβίες ειναι αυτές, τι να πάθει δλδ καινούριο μηχανάκι
:sick:
Ρε συ...
δεν είναι όλοι ξερόλες!! Εσύ γνωρίζεις απ' την αρχή τι θα κάνεις σ'ένα νεο εργαλείο? Αν ναι, ΜΠΡΑΒΟ.!
Προτιμώ να βλέπω να ρωτάνε σχετικά πράγματα και εύκολα για κάποιους παρά άσχετα.
:beer:
Cpt. Haddock
06/07/2007, 12:18
Καλα..
:p
Εγώ απλά ήθελα να πω οτι παίρνουμε καινούρια μηχανάκια ακριβώς για να μη μας απασχολεί τίποτα....
Γι' αυτό υπάρχει και η ρημάδα η εγγύηση
Δε χρειάζονται φοβίες και άγχη, δεν παθαίνουν τίποτα τα μηχανάκια, ειναι για να γυρνάς το κλειδί και να φεύγεις
τεσπα, καλοτάξιδο φίλε και να το χαρείς :beer: :beer: :beer: :beer:
latris mixanis
06/07/2007, 12:27
Καλα..
Εγώ απλά ήθελα να πω οτι παίρνουμε καινούρια μηχανάκια ακριβώς για να μη μας απασχολεί τίποτα....
Δε χρειάζονται φοβίες και άγχη, δεν παθαίνουν τίποτα τα μηχανάκια, ειναι για να γυρνάς το κλειδί και να φεύγεις
Παίρνουμε καινούρια για να γουστάρουμε.
Με τη λογική αυτή δεν θα έπρεπε να κοιτάμε ποτέ λάδια, αέρα, αλυσίδες, υγρά φρένων κλπ γιατί υπάρχει εγγύηση και γιατί δεν παθαίνει τίποτα το μηχανάκι:rolleyes:
Να σου πω αν χρησιμοποιήσω το δικό μου όπως λες και βγάλει χίλια δυο που μετά ίσως μου τα χρεώσουν κ γω μείνω για Χ διάστημα χωρίς μηχανη, ΣΥ θα μου πληρώσεις τα εξοδά μου?? :D
Προσέχουμε για να έχουμε!
καπετάνιε :p
costas81
06/07/2007, 13:23
Καλα..
ισχύει το ίδιο και για ΚΤΜ????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
06/07/2007, 13:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
ισχύει το ίδιο και για ΚΤΜ????
Προφανώς ρε
Αλλά γιατί ρωτάς εμένα; :wacko:
μαζευτείτεεεεεεεεεεεε :smokin:
costas81
06/07/2007, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από edrimon
Γεια σας μάγκες
σήμερα πήρα στα χέρια μου κ γω το δικό μου v-strom, μεταχειρισμένο έχει πάνω 1550 χμ.
Επειδή ο έμπορος μου είπε ότι το βιβλίο με το σερβις, μανουαλ κλπ θα τα πάρω σε λίγες μέρες θέλω να ρωτήσω :
Χρειάζεται κάποιο σέρβις εδώ κοντά; Είναι κάτι το ιδιαίτερο που πρέπει να προσέξω τώρα που πήρα τη μηχανή στα χέρια μου;
1550 και το πουλησε??
γιατι το βiβλιο service κ το manual θα το παρεις σε λιγες μερες??
θα έπρεπε ήδη να είναι πάνω στην μηχανη.
Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος θα αγόραζε καινούργιο μηχανάκι θα του έκανε 1000 χιλιόμετρα και θα το πούλαγε πρινξ καν το στρώσει!
Ψάξου λιγάκι. Πάντως σου εύχομαι να ειναι ολα καλα και να ναι καλορίζικο το μηχανάκι σου και πάντα όρθιοι και οι δυό.
costas81
06/07/2007, 13:28
Προφανώς ρε
Αλλά γιατί ρωτάς εμένα; :wacko:
επειδή εσύ επιμένεις ότι δεν παθαίνουν τίποτα τα μηχανάκια!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
επειδή εσύ επιμένεις ότι δεν παθαίνουν τίποτα τα μηχανάκια!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
low__rider
06/07/2007, 18:05
1550 και το πουλησε??
γιατι το βiβλιο service κ το manual θα το παρεις σε λιγες μερες??
θα έπρεπε ήδη να είναι πάνω στην μηχανη.
Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος θα αγόραζε καινούργιο μηχανάκι θα του έκανε 1000 χιλιόμετρα και θα το πούλαγε πρινξ καν το στρώσει!
Ψάξου λιγάκι. Πάντως σου εύχομαι να ειναι ολα καλα και να ναι καλορίζικο το μηχανάκι σου και πάντα όρθιοι και οι δυό.
Ναι οντως ειναι λιγο περιεργο αλλα ενταξει ποτε δεν ξερεις! ...μπορει πολυ απλα να πετυχες ευκαιρια!
τεσπα καλοταξιδο και παντα ορθιος! :winka:
...α και επειδη αυτο με το βιβλιαρακι που θα στο δωσει δεν μου καθεται και πολυ καλα ...τσεκαρε ,οταν το εχεις στα χερια σου, στην πρωτη σελιδα ο αροιθμος πλαισιου να ειναι ο ιδιος με της μηχανης σου (εχει πολλα ποδαρια ο διαβολος που λενε) μην σου εχει δωσει απο καμια αλλη και τρεχεις μετα. Με αυτον τον αροιθμο μπορεις να μαθεις περνοντας τηλεφωνο τον Σφακιανακη αν ειναι δικιας του εισαγωγης η παραεισαγωγης...και το λεω αυτο γιατι αν ειναι παραεισαγωγης να απαιτησεις να σου δωσει εγγυηση αυτος που την αγορασες γιατι ο Σφακ. μαλλον δεν θα σε καλυψει ,χτυπα ξυλο, αν γινει κατι.
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από edrimon
Γεια σας μάγκες
Έχε υπ΄ όψιν σου ότι υπάρχουν ηλεκτρονικά συστήματα που σου γυρίζουν τα χιλιόμετρα.
Και τα 15500 στα κάνουν 1550.
Ψάξτο σου λέω....:eyepop: :eyepop: