b_bong12
09/07/2007, 08:38
Χθες κατα τις 1730-1800 στη Μαραθωνος.
Εγω ετοιμαζομουν για την επιστροφη στη Λαρισα.
Οπως ειμαι Μαραθωνος μπροστα μου στα 20 μ. ειναι μια παρεα με 2 η 3 μηχανες.
Ετσι οπως παμε ωραια κ καλα ξαφνικα βλεπω μπροστα στα 20 μ. ενα σωμα σαν να διασχιζει το δρομο. Λεω καποιος θα περασε απεναντι.
Φτανω πιο κοντα και βλεπω πετρες στο δρομο.
Δεν ειχα αντιληφθει τι εγινε εως οτου ειδα ενα ασπρο-μπλε gsxr στην ακρη του δρομου.
Και σταματαμε.
2-3 μηχανες που δεν ειμασταν μπροστα στο συμβαν με το που σταματησαμε ψαχναμε το σωμα.
Το παιδι ειχε εκτιναχτει μετα το πεζοδρομιο και μεσα σε ενα σαν χαντακι.
Δεν ειδα αν χτυπησε σε καμια ταμπελα γιατι στο σημειο εκεινο γινοταν τις πουτανας απο στυλους.
Παιδια,ειδα το παιδι κουλουριασμενο με αιματα στα ποδια,εφαγα ενα σοκ και σηκωθηκα και εφυγα(μιας και εκει ηταν και οι φιλοι του οι οποιοι τον ειχαν αναλαβει).
Με τη ψυχολογια να κανω το ταξιδι.?.?.
Ειπα να γυρισω πισω να ηρεμησω αλλα θα με επιανε νυχτα μετα.
ΜΕΓΑΛΗ ΦΡΙΚΗ
Ξερει κανεις τιποτα για την τυχη του παιδιου??
Εγω ετοιμαζομουν για την επιστροφη στη Λαρισα.
Οπως ειμαι Μαραθωνος μπροστα μου στα 20 μ. ειναι μια παρεα με 2 η 3 μηχανες.
Ετσι οπως παμε ωραια κ καλα ξαφνικα βλεπω μπροστα στα 20 μ. ενα σωμα σαν να διασχιζει το δρομο. Λεω καποιος θα περασε απεναντι.
Φτανω πιο κοντα και βλεπω πετρες στο δρομο.
Δεν ειχα αντιληφθει τι εγινε εως οτου ειδα ενα ασπρο-μπλε gsxr στην ακρη του δρομου.
Και σταματαμε.
2-3 μηχανες που δεν ειμασταν μπροστα στο συμβαν με το που σταματησαμε ψαχναμε το σωμα.
Το παιδι ειχε εκτιναχτει μετα το πεζοδρομιο και μεσα σε ενα σαν χαντακι.
Δεν ειδα αν χτυπησε σε καμια ταμπελα γιατι στο σημειο εκεινο γινοταν τις πουτανας απο στυλους.
Παιδια,ειδα το παιδι κουλουριασμενο με αιματα στα ποδια,εφαγα ενα σοκ και σηκωθηκα και εφυγα(μιας και εκει ηταν και οι φιλοι του οι οποιοι τον ειχαν αναλαβει).
Με τη ψυχολογια να κανω το ταξιδι.?.?.
Ειπα να γυρισω πισω να ηρεμησω αλλα θα με επιανε νυχτα μετα.
ΜΕΓΑΛΗ ΦΡΙΚΗ
Ξερει κανεις τιποτα για την τυχη του παιδιου??