Σύνδεση

View Full Version : οικοπεδο θεσσαλονικης-πετραλωνα

mourgakos
09/07/2007, 16:02
ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΧΑΜΟΣΤΕΡΝΑΣ ΜΠΗΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ...
ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ,
ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ ΖΕΣΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ......ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΛΙΓΟ...
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ 100 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΝΑ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ....ΜΟΥ ΦΥΓΑΝ ΤΑ ΥΠΑΤΑ...ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΝΕ ΝΕΡΑ,ΟΠΟΤΕ ΧΑΝΩ ΜΙΑ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ,ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΩ,ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ....ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΩ ΦΡΕΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ...
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΓΚΑΥΜΑ ΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΑΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΩ ΑΦΟΥ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ,(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΖΗΜΙΑ)ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕ,ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΒΗΣΕΙ ΕΙΧΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΤΕΡΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ,ΟΠΟΤΕ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΡΟΔΑ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΤΟ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ
,ΑΕΡΟΨΥΚΤΟ ΓΑΡ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΕΦΤΙΑΞΕ,ΚΑΙ ΑΣ ΦΟΡΑΓΑ
ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΑΝ ΛΙΝΟ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΩ
τωρα με ποναει λιγο το αριστερο γονατο,χωρις ομως να το εχω χτυπησει..
Ο ΤΥΠΑΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ,ΜΕ ΛΕΕΙ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ,ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?
ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΛΕΩ.ΜΟΥ ΚΑΝΕΣ ΖΗΜΙΑ?ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΕΩ. ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ ,ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΕΓΩ ΕΦΤΑΙΓΑ.
η μηχανη σπασμενο πισω δεξι φλας,μανετα στην ακρη,ποδοφρενο πανω στο καρτερ,ευτυχως δεν το τρυπησε,και σπασμενο χρωμα σε αρκετες μεριες...τωρα η φαση ειναι οτι και απο την αριστερη μερια ειχε ο μοχλος ταχυτητων φτασει πανω στο καρτερ,παλι χωρις να το τρυπησει,και κατι γρατζουνιες και ενα καθρεπτη οφ.τι καγκουρια εγινε εκειδεν ξερω...
το τιμονι μου φαινεται να εχει παρει λιγο,μπορει να ειναι η ιδεα μου..αλλα το κρανος μου εκανε μια γρατζουνια στη μαυρη ζελατινα ακριβως στα ματι χαλια...το φουστη μου μεσα...
παλι καλα ,ολα φτιαχνονται απο μενα ,και εγω δεν χτυπησα....μιας και ημουν με 2ρα και καμια 40χλμ..

DimChios
09/07/2007, 16:21
Παλι καλα!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

:beer: :beer: :beer:

xampos
09/07/2007, 17:04
:eyepop:

περαστικα ρε σει

:wave2:

Tropeas
09/07/2007, 17:43
Περαστικά...:sick:

VegasKitty
09/07/2007, 17:49
Ετσι οπως το περιγραφεις για ακροβατικο με κανει εμενα :eyepop:

Αλλα μιας και εισαι συ καλα, τα υπολοιπα φτιαχνοντε :winka:

Αντε, περαστικα σε σενα και τη μπουμπου!!!

mourgakos
09/07/2007, 18:01
ευχαριστω....οχι τιποταλλο,θα ερχομουν σημερα και για τα μπλουζακια στο δελεαρ...να μαθω και για την βολτα στην αρκαδια!!!vegas,για ποια μπουμπου λες?η melenia ειναι πατρα
ο σωτος θα κανει παλι εγχειρηση:( παει να κλεισει χρονο...
αν λες το μηχανημα,ε οχι και μπουμπου ...σκυλος,μουργος,αντε αραπης!!!(αραπης οχι βουγιουκλακης,αλλα τυπου δελεαρ...)

:lol: :lol: :lol: :lol:
για να με πονει τωρα που περασε η ωρα, γονατο,μεση και αυχενας,κατι μ@λ@κι@ εγινε
και αφου ουτε καν ακουμπησα πουθενα...κατι σε ακροβατικο με κανει και μενα!:eyepop:

Λεωνίδας
09/07/2007, 18:16
περαστικά :sick: :sick: :sick:

johnnyestia
09/07/2007, 21:42
Σε αυτόν τον κ@λόδρομο είχα φάει και εγώ μια σαβούρα πιτσιρίκος.

Πραγματικά δεν θυμάμαι έστω και μία από τις εκατοντάδες φορές που έχω περάσει από εκεί να μην έχει νερά. Με αφορμή και το δικό σου πάθημα την επόμενη φορά που θα περάσω από εκεί θα σταματήσω να δώ απο που κατεβάζουν νερά οι κάθετοι δρόμοι.

mourgakos
09/07/2007, 21:55
μαλλον φιλε απο τις πολυκατοικιες...ριχνουν νερα ,και απο τις υδρορροες τσουπππππ
στον δρομο:evil: και σιγα μην πεις και τιποτα..
καλα πηγαινα παντα απο τον απο πανω δρομο,αλλα ελα που εχει γινει λιποδιαλυτης +αναρτησοσπαστης
με τα τοσα μπαλωματα....:evil: λυπαμαι τα wp ...

kakofonixx
09/07/2007, 22:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
..αλλα το κρανος μου εκανε μια γρατζουνια στη μαυρη ζελατινα ακριβως στα ματι χαλια...

Ευτυχως να λες που τη γρατζουνια την εχει η ζελατινα... :rolleyes:
Περαστικα και παντα κρανος!

mourgakos
09/07/2007, 22:08
οντως,παντα κρανος!!ειμαι και γυαλαμπουκας...οποτε επιβαλλεται διπλα!

TROOPER
10/07/2007, 12:11
περαστικα ρε !

makis206
10/07/2007, 13:47
Περαστικά κι αγύριστα Χρήστο !

:beer: :beer:

mourgakos
11/07/2007, 15:30
τελικα το μπροστινι εφαγε ολη την πρεσσα...μολις το ελυσα,γκντουπ ηρθε στη θεση του...
τωρα παει κανονικα,πριν συνεχεια διορθωνα....μαλλον ομως χρειαζομαι ακτινολογηση
...
ευτυχως ηταν ψιλη!:lol:

alximistis
11/07/2007, 15:32
Περαστικά και αγύριστα. :)

FZMAN
11/07/2007, 16:17
Ποτέ ξανά φίλε μου. Προσοχή στους άθλιους δρόμους μας.:beer:

blackbusa
12/07/2007, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΧΑΜΟΣΤΕΡΝΑΣ ΜΠΗΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ...
ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ,
ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ ΖΕΣΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ......ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΛΙΓΟ...
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ 100 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΝΑ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ....ΜΟΥ ΦΥΓΑΝ ΤΑ ΥΠΑΤΑ...ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΝΕ ΝΕΡΑ,ΟΠΟΤΕ ΧΑΝΩ ΜΙΑ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ,ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΩ,ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ....ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΩ ΦΡΕΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ...
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΓΚΑΥΜΑ ΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΑΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΩ ΑΦΟΥ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ,(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΖΗΜΙΑ)ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕ,ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΒΗΣΕΙ ΕΙΧΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΤΕΡΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ,ΟΠΟΤΕ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΡΟΔΑ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΤΟ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ
,ΑΕΡΟΨΥΚΤΟ ΓΑΡ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΕΦΤΙΑΞΕ,ΚΑΙ ΑΣ ΦΟΡΑΓΑ
ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΑΝ ΛΙΝΟ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΩ
τωρα με ποναει λιγο το αριστερο γονατο,χωρις ομως να το εχω χτυπησει..
Ο ΤΥΠΑΣ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ,ΜΕ ΛΕΕΙ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ,ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?
ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΛΕΩ.ΜΟΥ ΚΑΝΕΣ ΖΗΜΙΑ?ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΕΩ. ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ ,ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΕΓΩ ΕΦΤΑΙΓΑ.
η μηχανη σπασμενο πισω δεξι φλας,μανετα στην ακρη,ποδοφρενο πανω στο καρτερ,ευτυχως δεν το τρυπησε,και σπασμενο χρωμα σε αρκετες μεριες...τωρα η φαση ειναι οτι και απο την αριστερη μερια ειχε ο μοχλος ταχυτητων φτασει πανω στο καρτερ,παλι χωρις να το τρυπησει,και κατι γρατζουνιες και ενα καθρεπτη οφ.τι καγκουρια εγινε εκειδεν ξερω...
το τιμονι μου φαινεται να εχει παρει λιγο,μπορει να ειναι η ιδεα μου..αλλα το κρανος μου εκανε μια γρατζουνια στη μαυρη ζελατινα ακριβως στα ματι χαλια...το φουστη μου μεσα...
παλι καλα ,ολα φτιαχνονται απο μενα ,και εγω δεν χτυπησα....μιας και ημουν με 2ρα και καμια 40χλμ..

Μενω 300 μετρα απο εκει και ξερω τι κολοδρομος ειναι.....τα νερα υπαρχουν (με το που τελειωνει ο σταθμος) επι καθημερινης βασης χειμωνα καλοκαιρι.Ασε να μην πω,οτι και τα stop πολλοι τα γραφουνε στα @@ και μπαινουν στην θεσσαλονικης με τα μπουνια....

Αφου δεν επαθες τιποτα,ολα τα αλλα ειναι πταισματα......

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ......

:wave2: :wave2:

zephyr1
12/07/2007, 13:34
Περαστικα.

Το πουλας το οικοπεδο, φωτο τιμη?:confused:

mourgakos
15/07/2007, 23:56
με το που περνας το σταθμο,καμια 200ρια μετρα πιο κατω...δεν στο προτεινω ομως ,
καθως ειναι φασαριοζος δρομος:lol: σιγα μη βαλω και φωτο,,,να μας κυνηγα και η εφορια...:lol:
ασε.....τετοια χωραφια να μας λειπουν!

motaba
16/07/2007, 07:56
Περαστικά Mourgako!!

:wave2:

sober
16/07/2007, 09:35
Ωωωωπ!!! τωρα το ειδα!!

Περαστικα βρε συ!!! Παλι καλα που δεν εγινε τιποτα χειροτερο!!

:( :rolleyes: :wave2: