View Full Version : Ποιος θέλει να πάμε Βαλένθια, τελικό αγώνα πρωταθλήματος Motogp 2007?
Ψήνεται κανείς για να κλείσουμε παρέα απο τώρα για Βαλένθια απο Παρασκευή 2 Νοε 07 έως Δευτέρα 05 Νοε 07 αεροπορικώς?
edited: τελικώς για να έχουμε οικονομικά εισητήρια και να προλάβουμε να είμαστε Πέμπτη φεύγουμε
31 Οκτωβρίου και γυρνάμε 05 Νοεμβρίου (δηλαδή Πέμπτη Παρασκευή και Δευτέρα άδεια για τους εργαζόμενους)
θα ψάξω κόστος αν και επειδή είναι νωρίς θα βρούμε καλές τιμές...
Ισπανία!!! (http://www.map-of-spain.co.uk/maps-of-spain/spain/large_map-of-spain2.jpg)
Λοιπόν περισσότερες πληροφορίες...
βρεθήκαν αεροπορικά εισητήρια πήγαινε έλα με 136?!!! :winka: (http://www.vueling.com/EN/) (προς Μαδρίτη όποιοι πραγματικά ενδιαφέρεστε...π.μ.)
Κλείστε Athens - Madrid Wed, 31 Oct 07 13:20 - 16:00
και
Madrid - Athens Mon, 05 Nov 07 08:10 - 12:40
για να πάμε την Πέμπτη το πρωί στο Day of Champions!!!
τα τρένα απο Μαδρίτη Βαλένθια κοστίζουν 21? το απλό που κάνει 5 ώρες και 42? το υπερλουξ γρήγορο που κάνει 3ώρες και 20 λεπτά... :wave2: (http://horarios.renfe.es/hir/index.jsp?page=hjhir130.jsp&O=MADRI&D=VALEN&AF=2007&MF=10&DF=31&SF=3&ID=i) (και δω καλό είναι να έχουμε κλείσει...)
Εισητήρια motoGP εδώ :beer: (https://www.gpt-worldwide.com/ticketshop/index.php) που επειδή αργήσαμε χάσαμε τα καλά North Yellow με videowall που βλέπαν και όλες τις στροφές... και υπάρχουν μόνο West Green , Red απο καθίσματα και General Admission (Balcony)...
ξενοδοχεία μένουν...
:beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Φανταζομαι εξοδα διαμονης,μετακινησης κτλ καμια 500αρα ακομα τουλαχιστον ε;
λοιπόν μέχρι τώρα:
αεροπορικά: 136?
motogp: 42 (πάει 60 μαζί με το κούριερ που στα φέρνει σπίτι γμτ...)
τρένο Βαλένθια - Μαδρίτη: 40-80?(αν κάνουμε μόνο τις 2 απαραίτητες διαδρομές, με το οικονομικό 40 με το ακριβό 80)
Day of the Champions: 20-40?
Ξενοδοχείο: 150-200?/άτομο (απο 30-40? το άτομο για 5 διανυκτερεύσεις)
Φαγητό: 150? (30? ανα ημέρα, δεν πάμε και για να ξεκοιλιαστούμε, μπορεί και ποιο φθηνά...)
Σύνολο:560-670? ΟΛΑ!!!
6ημέρες Ισπανία με 5 διανυκτερεύσεις, με μετακινήσεις, με αεροπορικά, με εισητήρια για τον τελευταίο αγώνα motoGP,και με επισκεψη μεσα στα pit lanes, με φαγητό, με τα πάντα*...
(*εκτός των ισπανικών και των ισπανίδων... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: )
:wave2:
Συμμετοχές : έως 30/07/07
Tropeas αεροπορικά, General Admission (Balcony) motoGP, του τρένου και Ξενοδοχείο
gcrook αεροπορικά, General Admission (Balcony) motoGP, του τρένου και Ξενοδοχείο
gixxerpap αεροπορικά, General Admission (Balcony) motoGP, του τρένου και Ξενοδοχείο
CptHaddock αεροπορικά, General Admission (Balcony) motoGP, του τρένου και Ξενοδοχείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Ψήνεται κανείς για να κλείσουμε παρέα απο τώρα για Βαλένθια απο Παρασκευή 2 Νοε 07 έως Δευτέρα 05 Νοε 07 αεροπορικώς?
θα ψάξω κόστος αν και επειδή είναι νωρίς θα βρούμε καλές τιμές...
Σκέφτομαι ΠΟΛΥ σοβαρά να πάω ένα 4ημερο με αεροπλάνο και να πάρω εισητήρια και για τα pit lane...
κάνοντας μια πρόχειρη κουβεντούλα με τον Παναγιώτη (ο οποίος με πρόλαβε με πμ) με πληροφόρησε ότι είναι σχεδόν sold out τα εισητήρια,
εγώ έχω βρει μερικά τελευταία 3ημέρου στα 132(καλές κερκίδες με VideoWall), 102(λοιπές κερκίδες) και 42?(χύμα) ->τριήμερο όλα λέμε.
Θέλει κανείς να πάμε παρέα?
να ψάξω για καλές τιμές για αεροπορικά?
για να μπούμε pit lane πρέπει να ζητήσουμε εισητήριο "The day of the champions" που μπαίνεις όμως μόνο την Πέμπτη...
οπότε μιλάω για 01 Νοε -04 ή και 05Νοε επιστροφή...
για πείτε...σύντομα όμως μην μας τελειώσουν τα εισητήρια...
ακούς Παπ?
γιατί Βαλένθια θα έιναι το τελείωμα το Πρωταθλήματος ,
είναι Ισπανία που θέλω να κάνω μια βόλτα για αρχή...
και είναι αρκετά μακρυά ώστε και να έχω λεφτά και να το προγραμματίσω!
Απο κάτω φαίνονται οι θέσεις και τα κόστη τους...
95912
road spirit
10/07/2007, 15:01
προταση : άσε τα εισητήρια 3μερου, ψάξε μόνο για κυριακή ώστε να αφιερώσεις τις άλλες μέρες σε βόλτες στη περιοχή, να δεις την πόλη κλπ....δεν πας και κάθε μέρα ...
Αν δεν ειχα κλείσει ήδη misano, θα σου έλεγα πάμε!
Εμείς τα είπαμε :winka: ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
προταση : άσε τα εισητήρια 3μερου, ψάξε μόνο για κυριακή ώστε να αφιερώσεις τις άλλες μέρες σε βόλτες στη περιοχή, να δεις την πόλη κλπ....δεν πας και κάθε μέρα ...
Αν δεν ειχα κλείσει ήδη misano, θα σου έλεγα πάμε!
Οδικως φανταζομαι?:confused:
Cpt. Haddock
10/07/2007, 15:57
Μέσα...
:smokin:
road spirit
10/07/2007, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Οδικως φανταζομαι?:confused:
για το misano αναφέρεσαι παναγιώτη? οδικώς αθήνα-πατρα, πλοίο απέναντι και συνέχεια οδικώς...yeap...
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
για το misano αναφέρεσαι παναγιώτη? οδικώς αθήνα-πατρα, πλοίο απέναντι και συνέχεια οδικώς...yeap...
Απλα ακουω κατι για αεροπλανα και φανταζομαι διαφορα.:rolleyes:
Γιαννη εχεις κλεισει τα παντα?:wave2:
Λοιπόν για να βγει οικονομικό θα γίνει ΦΕΤΟΣ αεροπορικώς... (κάποια άλλη χρονιά οδικώς)
είμαι στο ψάξιμο φθηνών αεροπορικών εισητηριών για Βαλένθια ή Μαδρίτη (και μετά με τρένο Βαλένθια...) εκτίμηση κόστους ~ 200?
Θέλουμε να είμαστε Πέμπτη εκεί για να μπούμε Paddocks...
εκτός 3ημέρου δεν κλείνεται εισητήριο απο το site ... το 3ήμερο τελικά που αποφασίσαμε και με τον Θωμά κοστίζει 132? + την διαφορά που θα πληρώσουμε την Πέμπτη για το "The day of the Champions - Spain" ~ 20 ?
Διαμονή ξενοδοχείου 30~50 ? /μέρα = 90-150? σύνολο
Σύνολο 510 ? + τα έξοδά μαςε το 4ήμερο (απο τα οποία τα 200 των αεροπορικών και τα 132 του εισητηρίου θα τα δώσουμε τώρα...)
Συμμετοχές
Tropeas
McGyver
Cpt ? μέσα???
Παρακαλείστε όποιος μπορεί να βοηθήσει στην έυρεση κοντινού οικονομικού και καλού ξενοδοχείου ή και να συνενοηθεί για αυτό...
και όποιος έχει κονέ με καμιά αεροπορική για να βρει οικονομικά, μιας και περιμένουμε απάντηση απο easyjet αφού δεν πάει κατευθείαν , τι πτήση πρέπει να συνδυάσουμε...
Τα παραπάνω θα κλείσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας οπότε όποιος θέλει να γνωρίζει ότι θα πρέπει να έχει πιστωτική για να χρεωθεί το motoGP εισητήριο ή να γίνει σε συννενόηση μαζί μου,
καθώς επίσης και θα πρέπει να πληρωθούν λογικά τα όποια αεροπορικά για να έχουμε καλή τιμή...
blackbusa
10/07/2007, 20:29
Στο τρυπακι με εβαλες και τι να κανω ο ανθρωπας το εψαξα................
Λοιπον εχουμε και λεμε.........
1.Εισητηρια αγωνα.....132 γιουρα στην "new yellow grandstand"
2.Easyjet......250 ευρα περιπου.Aλλα δεν ειναι 1000% σιγουρο γιατι ο χρονος transit στην Αγγλια ειναι μονο 1ωρα & 15 λεπτα για να αλλαξουμε αεροπλανο,και δεν ξερω αν μπορει να εκδωθει τετοιο εισητηριο.Η και να εκδωθει θα υπαρχει κυνδινος να μεινουμε Λονδινο σχεδον 1 ημερα.Βεβαια στην επιστροφη θα μεινουμε κανα 8ωρο στο Λονδινο.Mονη ελπιδα μας χειραποσκευη που θα εχουμε μαζι μας στην καμπινα των επιβατων.
Αναλυτικα....
1-11-2007
Αthens 12.50 - London Gatwick 14.45
Gatwick 16.05 - Valencia 19.25
4-11-2007
Valencia 20.20 - Gatwick 21.45
5-11-2007
Gatwick 06.40 - Athens 12.20
3.Διαμονη.....50 ευρω το βραδυ μεσω ορο σε Β&Β.Το Β&Β δεν ειναι 5***** ξενοδοχειο αλλα δεν ειναι και γαμιστρωνα.Εστειλα 1-2 mail να μαθω ακριβης τιμες,γιατι συνηθως τετοιες μερες η ειναι πανακριβα η ειναι ολα τιγκα.
4.Αυτοκινητο.....100 περιπου,για τις 3 ημερες.Το εβαλα και αυτο μεσα γιατι θεωριτικα δεν θα βρουμε τιποτα κοντα στο κεντρο της πολης για να μεινουμε.Και οσο και καλες και να ειναι τα ΜΜΜ εκει φανταζομαι θα ειναι πολυ κουραστικο και χρονοβορο.
Δηλαδη ειμαστε περιπου στα 550-600 euro στο νερο χωρις τα ψιψωνια που θα φαμε εκει....
Την λυση μεσω Μαδριτης την απεκλησα γιατι μιλαμε γαι μια αποσταση κοντα στα 400χλμ μεταξυ των 2 πολεων,και χρονικα (εστω στην επιστροφη) δεν μας παιρνει.
Αυτο με τα Paddocks και την Πεμπτη που ειπες εκτος απο οτι δεν την βρηκα πουθενα (ολα τα εισητηρια ειναι απο 2 μεχρι 4 νοεμβριου) δεν γινεται και χρονικα.Εκτος αν μιλαμε για αναχωρηση απο Τεταρτη και εκει ξεφευγουμε πολυ.
Αυτα απο μενα και περιμενω να δουμε τι θα κανουμε............
road spirit
10/07/2007, 21:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Απλα ακουω κατι για αεροπλανα και φανταζομαι διαφορα.:rolleyes:
Γιαννη εχεις κλεισει τα παντα?:wave2:
ναι, σου στελνω πμ με πληροφοριες, να κρατησουμε αυτό το thread καθαρο για βαλενθια
Ισπανία!!! (http://www.map-of-spain.co.uk/maps-of-spain/spain/large_map-of-spain2.jpg)
Λοιπόν περισσότερες πληροφορίες...
βρεθήκαν αεροπορικά εισητήρια πήγαινε έλα με 136?!!! :winka: (http://www.vueling.com/EN/) (προς Μαδρίτη όποιοι πραγματικά ενδιαφέρεστε...π.μ.)
Κλείστε Athens - Madrid Wed, 31 Oct 07 13:20 - 16:00
και
Madrid - Athens Mon, 05 Nov 07 08:10 - 12:40
για να πάμε την Πέμτη το πρωί στο Day of Champions!!!
τα τρένα απο Μαδρίτη Βαλένθια κοστίζουν 21? το απλό που κάνει 5 ώρες και 42? το υπερλουξ γρήγορο που κάνει 3ώρες και 20 λεπτά... :wave2: (http://horarios.renfe.es/hir/index.jsp?page=hjhir130.jsp&O=MADRI&D=VALEN&AF=2007&MF=10&DF=31&SF=3&ID=i) (και δω καλό είναι να έχουμε κλείσει...)
Εισητήρια motoGP εδώ :beer: (https://www.gpt-worldwide.com/ticketshop/index.php) που επειδή αργήσαμε χάσαμε τα καλά North Yellow με videowall που βλέπαν και όλες τις στροφές... και υπάρχουν μόνο West Green , Red απο καθίσματα και General Admission (Balcony)...
ξενοδοχεία μένουν...
:beer: :wave2:
Δωσε λεπτομερειες.
Εκλεισες θεση στο αεροπλανο να σε εχω απεναντι να σου πεταω χαρτακια να περασει η ωρα;
Ποιο εισιτηριο τρενου εκλεισες τελικα το φθηνο η το αλλο;
Παρε με τηλ το πρωι αυριο, αντε να κανουμε καμια σωστη κινηση για Φθινοπωρο...:wave2:
Θέση αεροπλάνου στο πήγαινε 15Α ;)
στο γύρνα 14Α :D (κατευθείαν παράθυρο και φτερό...):beer:
Τρένο δεν έχω κλείσει αλλά για το φθηνό μας βλέπω ,
(αν έχουμε και τον καπετάνιο θα πάρουμε στάνταρ και το ακριβό...)
μετά για ξενοδοχείο κάπου πάλι έχω να μας συμβουλέψουν για τα καλύτερα ισπανικά.....
ξενοδοχέια....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :wave2:
Θέση αεροπλάνου στο πήγαινε 15Α ;)
στο γύρνα 14Α :D (κατευθείαν παράθυρο και φτερό...):beer:
Τρένο δεν έχω κλείσει αλλά για το φθηνό μας βλέπω ,
(αν έχουμε και τον καπετάνιο θα πάρουμε στάνταρ και το ακριβό...)
μετά για ξενοδοχείο κάπου πάλι έχω να μας συμβουλέψουν για τα καλύτερα ισπανικά.....
ξενοδοχέια....
Σπευδω να αγορασω....
Μλκ θα παω φυλακη πριν προλαβω να απολυθω...και εχει κλεισει και η σχολη φωτομοντελων στην Αυλωνα....:look: :lol: :look:
update: Στον πηγαιμο 16Α (θα σου πιανω τον κωλο Λαμπρο δηλαδη) ,στον γυρισμο14Β (θα σου πιανω το χερακι Λαμπρο δηλαδη) :D :D
Για την ημερα του αγωνα General Admission (Balcony) motoGP αυτο με τα 42 ευρω ελπιζω να μην εκανα καποιο λαθος.....:look:
Για τρενο κτλ τα βρισκουμε μετα....
Ωραια, να πω στο αφεντικο οτι μπορει ολο τον Αυγουστο να με βιασει παρα φυσιν οσο θελει, και να θυμηθω καποτε να ζητησω συγνωμη απο το μωρο μου που κοιμαται στο γκαραζ και που θα αργησει να δει νεα αστραφτερα μεταλλακια στα σωθικα της....:wave2:
λοιπόν μέχρι τώρα:
αεροπορικά: 136?
motogp: 42 (πάει 60 μαζί με το κούριερ που στα φέρνει σπίτι γμτ...)
τρένο Βαλένθια - Μαδρίτη: 40-80?(αν κάνουμε μόνο τις 2 απαραίτητες διαδρομές, με το οικονομικό 40 με το ακριβό 80)
Day of the Champions: 20-40?
Ξενοδοχείο: 150-200?/άτομο (απο 30-40? το άτομο για 5 διανυκτερεύσεις)
Φαγητό: 150? (30? ανα ημέρα, δεν πάμε και για να ξεκοιλιαστούμε, μπορεί και ποιο φθηνά...)
Σύνολο:560-670? ΟΛΑ!!!
6ημέρες Ισπανία με 5 διανυκτερεύσεις, με μετακινήσεις, με αεροπορικά, με εισητήρια για τον τελευταίο αγώνα motoGP,και με επισκεψη μεσα στα pit lanes, με φαγητό, με τα πάντα*...
(*εκτός των ισπανικών και των ισπανίδων... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: )
Να σε πω ρε Λαμπρε..
Τα δυο μας θα ειμαστε τελικα; :look: :blush: :look:
Να πατε με τρενο θα ειναι πιο ρομαντικα.:wacko:
Να σε πω ρε Λαμπρε..
Τα δυο μας θα ειμαστε τελικα; :look: :blush: :look:
Παίζει πιθανώς και ο Πακετάνιος,
ο Θωμάς μετά την αγορά του αιώνα... χλωμός.... :rolleyes:
και όποιος άλλος θελήσει και βιαστεί...
Παίζει πιθανώς και ο Πακετάνιος,
ο Θωμάς μετά την αγορά του αιώνα... χλωμός.... :rolleyes:
και όποιος άλλος θελήσει και βιαστεί...
Αμα σ'λεω γω οτι θα'μαστε τα δυο μας....
:a49: :a49:
Τι θα κανουμε με εκεινο το pass για paddock day, πως σκατα λεγεται;:confused:
Και με το τρενο;
Και με το ξενοδοχειο;
Ε;
Ε;
Ε;:wacko:
Αμα σ'λεω γω οτι θα'μαστε τα δυο μας....
:a49: :a49:
Τι θα κανουμε με εκεινο το pass για paddock day, πως σκατα λεγεται;:confused:
Και με το τρενο;
Και με το ξενοδοχειο;
Ε;
Ε;
Ε;:wacko:
το δουλεύω αγαπητέ... αν θες έλα να το δουλέψουμε παρέα... :a13:
gixxerpap
22/07/2007, 13:51
εμενα λαμπρε με υπολογισες????
κλειστα με την καρτα σου, (αν προλαβαινουμε), και σου τα πληρωνω εγω τη δευτερα στο δελεαρ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
κλειστα με την καρτα σου, (αν προλαβαινουμε), και σου τα πληρωνω εγω τη δευτερα στο δελεαρ!
Αυξανεστε και πληθυνεστε......:D
Cpt. Haddock
22/07/2007, 14:16
Παίζει πιθανώς και ο Πακετάνιος.....
να τσεκάρω λιγο πως πάω απο υπόλοιπο αδείας και σΕ λέω :wave2: :beer:
afrotwin
22/07/2007, 14:23
ki ego makari na mporousa ala den 8elo..
:rotflmao:
Φέρε το μαρούλι γιατί η κάρτα τρελάθηκε πάλι και έφτασε τα όρια... να στα κλείσω εγώ πρώτη στιγμή το πρωί της Τρίτης...;) :wave2:
Λαμπρο, ο blackbusa κρουει τον κωδωνα του κινδυνου, αν δεν βιαστουμε πολυ λεει, θα παρουμε τα απαυταρια μας με ξενοδοχεια κτλ κτλ.
Και πρεπει να βρουμε που θα μεινουμε, και ποσο μακρυα απο την Βαλενθια, για να κλεισουμε και μεταφορικο για εκεινες τις μερες,καθως και τραινο απο τωρα.
Αν μπορεις σημερα επικοινωνησε μαζι του να σου πει και εκεινος οτι μου ειπε σημερα στο Δελεαρ που δεν προλαβες, γιατι μαλλον πρεπει να βιαστουμε ρε ομορφε.:wave2:
Ξενοδοχεία, βρίσκω και οικονομικά (χωρίς να πέφτουμε κάτω απο 2 *) αρκεί το δωμάτιο να είναι διπλό...
Τριπλά δωμάτεια υπάρχουν στα μεγάλα και 5άστερα ξενοδοχεία και κοστίζουν τα ΣΚ 300+? τη μέρα...!!!
αν έρθει άλλος ένας και μαζευτούμε 4, τότε μας έρχεται 35-40?/'ατομο την ημέρα το ξενοδοχείο μέσα στο κέντρο στην Βαλένθια... αν όχι μοιραζόμαστε το κόστος το έξτρα κρεβατιού δια 3... δηλαδή μας ανεβαίνει στα 52?/άτομο... και έχουμε και χώρο για επισκέψεις... ;)
θα το κουβεντιάσουμε και αύριο, αν και θέλω να μιλήσω και με τα ξενοδοχεία αυτά ώστε να δούμε αν μπορούμε ένα διπλό να το κάνουμε 3πλό...;) με κάποια μικρή έξτρα χρέωση...:beer:
θα το κουβεντιάσουμε και αύριο, αν και θέλω να μιλήσω και με τα ξενοδοχεία αυτά ώστε να δούμε αν μπορούμε ένα διπλό να το κάνουμε 3πλό...;) με κάποια μικρή έξτρα χρέωση...:beer:
Γινεται και παραγινεται τρικλινο το δικλινο, (ειναι υποχρεωμενοι βασει νομου) ,με την προσθηκη ενος εξτρα κρεβατιου, και το κοστος ανεβαινει ελαχιστα.
Nikoskazer2000
26/07/2007, 02:20
Ξενοδοχεία, βρίσκω και οικονομικά (χωρίς να πέφτουμε κάτω απο 2 *) αρκεί το δωμάτιο να είναι διπλό...
Τριπλά δωμάτεια υπάρχουν στα μεγάλα και 5άστερα ξενοδοχεία και κοστίζουν τα ΣΚ 300+? τη μέρα...!!!
αν έρθει άλλος ένας και μαζευτούμε 4, τότε μας έρχεται 35-40?/'ατομο την ημέρα το ξενοδοχείο μέσα στο κέντρο στην Βαλένθια... αν όχι μοιραζόμαστε το κόστος το έξτρα κρεβατιού δια 3... δηλαδή μας ανεβαίνει στα 52?/άτομο... και έχουμε και χώρο για επισκέψεις... ;)
Φίλε κανονίσματα με την αλλη άκρη του κόσμου για ξενοδοχεία, :dizzy: εισητήρια, μεταφορικά :eek:
δηλαδή εντάξει, τι να πω...
YOU RULE MAAAAN!!!!!
Μακάρι να μπορούσα να είμαι σίγουρος οτι θα με σχολάσουν στις 28 Οκτωβρίου και θα ερχόμουν δαγκωτά λέμε! :(
Καλά να περάσετε ρε όργια...
:sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
:eek:
"...και 'συ τέκνον Βρούτε..?"
:beer: :beer: :beer:
Τουριστικα σπουδασα (δεν αποφοιτησα στο τσακ βεβαια και ουτε προκειται τελικα) αλλα τα χρονια μου εκει ηταν αρκετα για να σιχαθω τους μελλοντικους συναφελφους μου, καθως και το επαγγελμα.:beer:
Nikoskazer2000
28/07/2007, 22:19
Τουριστικα σπουδασα (δεν αποφοιτησα στο τσακ βεβαια και ουτε προκειται τελικα) αλλα τα χρονια μου εκει ηταν αρκετα για να σιχαθω τους μελλοντικους συναφελφους μου, καθως και το επαγγελμα.:beer:
Εγω πάλι δε σπούδασα τουριστικά απλά ηταν αλλη μια δουλειά για να εχω ενα μισθό και φυσικά το σιχαίνομαι επίσης το επάγγελμα!
Οπότε...:a10:
Cpt. Haddock
30/07/2007, 15:37
CptHaddock ? , ? , ? , ?
Flight and MotoGP Tickets, CHECK! :smokin:
:beer: :beer: :beer:
here we go!
:D
Επειδή από 1 Νοεμβρίου μετακομίζω για κανα τρίμηνο στην Ισπανία αλλά στο Νότο (Αλμερία)
είναι πολύ πιθανό να τα πούμε στην πίστα.:wave2: :wave2: :wave2:
Φυσικά όποιος γουστάρει παίζει να μπορώ να φιλοξενήσω αρκετούς.
1st post list updated!!!
Ενημέρωση
Παρακαλείστε οι συμμετέχοντες να έχετε επαρκή χρήματα την πρώτη εβδομάδα Σεπτεμβρίου
όπου και θα χρειαστεί να κλείσουμε το ξενοδοχείο και το τρένο για να είμαστε καλυμμένοι...
υπολογίζονται περίπου :
40?/ημέρα=200? ξενοδοχείο για 5διανυκτερεύσεις/άτομο
και 40-80? τρένο πήγαιν-έλα Βαλένθια - Μαδρίτη αναλόγως τι θα διαλέξουμε (αργό-γρήγορο)
:wave2: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Επειδή από 1 Νοεμβρίου μετακομίζω για κανα τρίμηνο στην Ισπανία αλλά στο Νότο (Αλμερία)
είναι πολύ πιθανό να τα πούμε στην πίστα.:wave2: :wave2: :wave2:
Φυσικά όποιος γουστάρει παίζει να μπορώ να φιλοξενήσω αρκετούς. αν θες μας στέλνεις με το καλό ένα κινητό σου και τα λέμε...
σίγουρα καλό είναι να τα πούμε και στην πίστα αλλά και στις βόλτες τριγύρω...
όσο για φιλοξενία, μάλλον δεν θα θελες να φιλοξενήσεις 4 κάφρους... :p :rolleyes: :D :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :wave2:
Πίστεψέ με φίλε.............Έχω φιλοξενήσει πολλούς περισσότερους:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πέρα από την πλάκα, τον Οκτώβριο θα με ενημερώσουν τί σπίτι θα μου έχουν κλείσει και φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να μείνουν και 14 άτομα.
Ελληνες είμαστε.........παντού ..........χωράμε:lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Flight CHECK! :smokin:
Ποιες θεσουλες καβατζωσαμε φιλτατε;:smokin:
Cpt. Haddock
31/07/2007, 11:39
Ποιες θεσουλες καβατζωσαμε φιλτατε;:smokin:
Ath-Madrid 14C
Madrid-Ath 15A
:D :D :D
Ath-Madrid 14C
Madrid-Ath 15A
:D :D :D
Δηλαδη στον πηγαιμο θα με χουφτωνεις,()και εγω τον Λαμπρο) στον γυρισμο θα σε χουφτωνω,(μαζι με τον Λαμπρο) πες το ετσι ντε να το εμπεδωσω...:D :D :D
έτσι για να γουστάρουμε... έχει θέσεις ακόμα...:D
98410
:D :p :a13: :a13: :a13: Πήγαινε....
98411
:cry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :rolleyes: ...έλα....
98412
:cry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :rolleyes: ...έλα....
Χέλλλλλια......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :smokin:
Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά και να κλείσουμε μέχρι την Δευτέρα που μας έρχεται τα ξενοδοχεία και το κάρο...:rolleyes: :beer: :wave2:
road spirit
07/09/2007, 11:24
παλουκάρια, γύρισα απο Μιζάνο και έχω να σας πω ένα : ΘΑ ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ !! ΘΑ ΠΟΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ !! ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ !!
μακάρι να μου περισσεύαν λεφτά να πήγαινα πάλι σε motogp, να ερχόμουν μαζί σας
είναι ΤΡΕΛΛΑ!
:smokin:
οι άλλοι που είναι? (στην ουσία ο καπετάνιος λείπει εεε?)
gixxerpap
07/09/2007, 17:36
τι εγινε ρε παιδια? ποιον ψαχνουμε???
μπαρμπα Στρουμφ, αργουμε ακομα????
ξέρετε πότε έρχεται?:confused:
Τι που ειναι οι αλλοι ρε συ Λαμπρο;
3 γλυκα αγορια ειμαστε, και ενας επιμελως ατιμελητος, 3 ημερων αξυριστος,* ντεμι (υδροψυκτος δλδ) Χαρλεας.:rotflmao:
*Εντελως αξυριστοι και βρωμικοι ειναι μονο αυτοι που καβαλανε SV που δουλευουν.
gixxerpap
07/09/2007, 18:59
3 γλυκα αγορια ειμαστε, και ενας επιμελως ατιμελητος, 3 ημερων αξυριστος,* ντεμι (υδροψυκτος δλδ) Χαρλεας.:rotflmao:
μπα, μαλλον τον ξεφυγαμε τον κινδυνο.....:wacko:
ρε πότε γυρνάει ο Καπετάνιος ???
για να προγραμματίσουμε να βρεθούμε???
σταματήστε το σπαμ και εδώ δεν μπορώ να καθαρίσω...
ααα, gix... Agusta δεν θες τελικά???:rolleyes: :p :confused:
υποννειτε κατι για το ατομο μου κυριε???? :confused: :confused: :confused:
μιας και μονο το δικό δουλέυει...ακομα!
μπα, μαλλον τον ξεφυγαμε τον κινδυνο.....:wacko:
Ξαπλωσε παλικαρι μου θα σου περασει.....:rotflmao:
ρε τον καπετάνιο περιμένουμε να καναονίσουμε να βρεθούμε και να τελειώνουμε με ξενοδοχεία...
ο ένας (μη κάτοχος SV) συμφωνεί με την άποψη του άλλου να νοικιάσουμε λέει Harley, στην Ισπανία...
τι θα τους κάνουμε αυτούς?:bigcry: :confused:
Μεσα για Χαρλει...
:wacko:
Λεωνίδας
08/09/2007, 12:22
Μεσα για Χαρλει...
:wacko: μόνο για να δω εσάς τους 4 χάλιες με χάρλεϊ να βολτάρετε στην Ισπανία θα ερχόμουν
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μεσα για Χαρλει...
μόνο εγώ δεν είμαι gay?
μόνο εγώ δεν είμαι gay?
Θα εχεις ολο τον καιρο να γινεις...:lol:
Θα εχεις ολο τον καιρο να γινεις...:lol:
στην Ισπανία??? :p
μπα... εσείς θα βρείτε τον παλιό καλό αντρικό σας εαυτό...:winka: :winka: :winka: :wave2:
alexioannides
12/09/2007, 20:39
kai giati de pame me ta sv mas??? egw paw odikws me to sv... aeroplana kai tetoies arges malakies den kabalaw..... :o
gixxerpap
13/09/2007, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
kai giati de pame me ta sv mas??? egw paw odikws me to sv... aeroplana kai tetoies arges malakies den kabalaw..... :o
ρε μην του δινετε να πιει αλλο...:lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
13/09/2007, 11:54
Είπαμε...
ΓΥΡΙΣΑ!
Κανονίστε ότι θέτε για ξενοδοχεία, είμαι μέσα :wave2:
(για κάρο θα πρότεινα τζιπιά να μας χωράει άνετα και να μπορούμε να :a021: τις grid girls :smokin:
gixxerpap
13/09/2007, 12:02
Είπαμε...
ΓΥΡΙΣΑ!
Κανονίστε ότι θέτε για ξενοδοχεία, είμαι μέσα :wave2:
(για κάρο θα πρότεινα τζιπιά να μας χωράει άνετα και να μπορούμε να :a021: τις grid girls :smokin:
ξεκινα να οργανωνεις τιποτα, γιατι αν περιμενεις απο μενα.....μονο ισπανια δε σε βλεπω να πηγαινεις....εγω ειμαι μεσα για κανα τερααααστιο τζιπ!!!:D
Cpt. Haddock
13/09/2007, 12:05
ξεκινα να οργανωνεις τιποτα, γιατι αν περιμενεις απο μενα.....μονο ισπανια δε σε βλεπω να πηγαινεις....εγω ειμαι μεσα για κανα τερααααστιο τζιπ!!!:D
Ενδεικτικά...
Πέρισυ τον Φεβρουάριο ειχαme κλείσει μεσω της Sixt απο Μόναχο για 5 μέρες ενα Subaru Forrester
Μας πήγε κάπου 100 ευρώ το άτομο (4 είμαστε)
Κάπου εκεί θα κυμαίνονται οι τιμές.
Αν ειστε οκ όλοι, μόλις ηρεμήσω λιγο απο δουλειά εδω γιατί γίνεται ολιγον της πόπης θα μπω να ψαξω τιμες κ να κλείσω
Να κοιτάξω για Hummer με χρώμια και ηχοσυστημα να το πάιξουμε pimp my ride; :rotflmao: :rotflmao:
Να κοιτάξω για Hummer με χρώμια και ηχοσυστημα να το πάιξουμε pimp my ride; :rotflmao: :rotflmao:
μπα, ασε καλυτερα γιατι μετα σας βλεπω να το παιζετε pimp my Pride
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να κανονίσουμε να τα πούμε απο κοντά αυριο μεθαύριο να πληρώσουμε το ξενοδοχείο πιθανώς και το αμάξι?:rolleyes: :beer:
'Cho game homie.
ebonics translation: " (it is your game brother)"
:uplate:
Λοιπόν μιας και ο καπετάνιος ίσως δεν μπορέσει να είναι σήμερα δέλεαρ να συνενοηθούμε...
αύριο μετά τις 19.00 είναι καλα για τους
gixxerpap
gcrook
Tropeas
CptHaddock
να κανονίνουμε να βρεθούμε σπίτι μου σε ιντερνετ αρχικά να διαλέξουμε ξενοδοχείο?
και μετά την επομένη να βάλουμε τα λεφτά να πλερώσουμε?
εκφράστε μόνο την διαφωνία σας...
Javoll:p
Καλα ας το αφησουμε για σημερα.
Αυριο θα μπορει ο καπετανιος η θα την βγαλουμε τελικα σε καμια σκηνη στο δασος με τις αρκουδες να μας κρατανε....ζεστασια;
Cpt. Haddock
17/09/2007, 17:42
ok για αύριο...
:wave2: :wave2: :wave2:
θα κοιτάξουμε για διαμονή και rent-a-harley :rotflmao: :bigcry:
blackbusa
17/09/2007, 17:56
Λοιπόν μιας και ο καπετάνιος ίσως δεν μπορέσει να είναι σήμερα δέλεαρ να συνενοηθούμε...
αύριο μετά τις 19.00 είναι καλα για τους
gixxerpap
gcrook
Tropeas
CptHaddock
να κανονίνουμε να βρεθούμε σπίτι μου σε ιντερνετ αρχικά να διαλέξουμε ξενοδοχείο?
και μετά την επομένη να βάλουμε τα λεφτά να πλερώσουμε?
Αν ειναι να κανετε και προπονηθη για το τι θα κανετε στην Ιθπανια,μπορω να ερθω και εγω να μαθαινω......μονο ενα βιντεακι θα τραβηκθω.....το υποθχομαι.....:D :D :D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αααα έχει ξαναπάει κανείς απο τους 4 Ισπανία?:rolleyes: :confused:
Cpt. Haddock
17/09/2007, 18:16
αααα έχει ξαναπάει κανείς απο τους 4 Ισπανία?:rolleyes: :confused:
Εγώ, Βαρκελώνη
(αλλά δε βγήκα καθόλου τη μέρα :a25: :a07: :a54: :a44: :a33: :a03: )
Κατάλαβα....
μια ιταλίδα φίλη μου που έχει ταξιδέψει (όχι απλά πολύ αλλά τόσο που θα κουραζόμασταν...)
μου είπε να πάμε επίσης Barcelona , Granada , Cordoba , Seville... (η Μαδριτη μου πε είναι για τους γέρους...χαχαχαχα)
Cpt. Haddock
17/09/2007, 18:29
Bueno.... :smokin:
muchas zervezas senor.... :D
Καθήστε και θα βγάλω καμια sexy διαδρομή στο οτορουτ να γουστάρουμε
να πηγαιναμε καμια ibiza? :eyepop:
Ξέρεις τι σκέφτομαι?
φτάνουμε Τετάρτη μεσημέρι 16.00
πέρνουμε απο το αεροδρόμιο το αμάξι ενοικίασης που θα μας περιμένει...
πάμε Βαλένθια όπου και μένουμε σε ξενοδοχείο εκεί μιας και την Πέμπτη το πρωί μας ενδιαφέρουν τα paddocks και το day of champions...
απο την Πέμπτη το απόγευμα
μέχρι και το Σάββατο το βράδυ
μπορούμε να γυρίσουμε και να μείνουμε όπου θέλουμε... οπότε καλό είναι να δούμε κάποιος προορισμούς ή και τους παραπάνω... απλά θα πρέπει να το αποφασίσουμε τώρα , για να κλείσουμε αναλογα ξενοδοχείο...
γυρνάμε λοιπόν Σάββατο βράδυ στην Βαλένθια ώστε να κάνουμε μια γύρα και να αράξουμε για το Κυριακάτικο πρωινό ξύπνημα...
αφού τελειώσουν οι αγώνες της Κυριακής ,
προτείνω να οδεύσουμε στην Μαδρίτη όπου και θα διαμείνουμε το τελευταίο βράδυ μιας και το αεροπλάνο φεύγει νωρίς το πρωί απο εκεί...
για πείτε πως σας φαίνεται... (καλά απο τους άλλους δεν περιμένω...Ηλία δες το βγάλε και εσύ κανα πλάνο και τα λέμε και αύριο....)
να έχετε υπόψην σας ότι την νύχτα του Σαββάτου στην Βαλένθια ή θα την πληρώσουμε ακριβά, ή θα βρούμε κάτι ποιο χαλαρό σε ξενοδοχείο ή και λίγο πιο έξω μιας και οι τιμές εκεί είναι ακριβές για αυτήν την μέρα και μόνο... για αυτό και η διαμονή μας αλλού τις άλλες μέρες θα μας "σώσει" λεφτά :winka: )
να πηγαιναμε καμια ibiza? :eyepop:
Ψήνομαι άγρια... είναι και απέναντι...:blush: :rolleyes:
Λεωνίδας
17/09/2007, 19:11
Ψήνομαι άγρια... είναι και απέναντι...:blush: :rolleyes: δανείζω με χαμηλό τόκο, θα σου χρειαστεί ένα extra 1000άρικο
αν θες να μιλήσεις με το Γιώργο που πήγε όταν εμείς ήμασταν Χανιά θα στα πει :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δανείζω με χαμηλό τόκο, θα σου χρειαστεί ένα extra 1000άρικο
αν θες να μιλήσεις με το Γιώργο που πήγε όταν εμείς ήμασταν Χανιά θα στα πει :look:
Πιο Γιώργο?
αααα, και απο μη συμμετέχοντας που επίσης δεν κάνουν βόλτες αν δεν ξεκινάνε απο Αθήνα,
δάνεια δεν δεχομαι... :evil: :evil: :winka:
Λεωνίδας
17/09/2007, 19:34
Πιο Γιώργο? τον πατρινό, θυμίσου τρίκυκλο...
αααα, και απο μη συμμετέχοντας που επίσης δεν κάνουν βόλτες αν δεν ξεκινάνε απο Αθήνα,
δάνεια δεν δεχομαι... :evil: :evil: :winka: δεν ήρθα στο Μπαλί ρε :confused:
καλά πάρε από τον Καπετάνιο δανεικά, δε θα τα χαλάσουμε τώρα (αλλά ότι δε σε φτάνουν αυτά που έχεις προϋπολογίσει να 'σαι σίγουρος) :wave2:
Λοιπόν για σήμερα είσαστε όλοι οκ για 19.00 ή να το κάνουμε ποιο μετά εεε? Γιώργο Gixxer?
Cpt. Haddock
18/09/2007, 15:08
Λοιπόν για σήμερα είσαστε όλοι οκ για 19.00 ή να το κάνουμε ποιο μετά εεε? Γιώργο Gixxer?
το μλκ τον κρούκη ρώτα που τρέχει στις κα(υ)λοπούλες :rolleyes: :mad: :smokin:
όχι μετα τις 7 αφεντικό, έχουμε και δουλειές :smokin:
το μλκ τον κρούκη ρώτα που τρέχει στις κα(υ)λοπούλες :rolleyes: :mad: :smokin:
όχι μετα τις 7 αφεντικό, έχουμε και δουλειές :smokin:
πριν τις 19.00 γνωρίζω...
μετά...??? (σαν τις χθεσινές???) :winka: :rolleyes: :smokin:
Λεωνίδας
18/09/2007, 15:15
καλά αν συνεννοηθείτε εσείς εμένα να με χεσ....
τουλάχιστον έχετε τον gixxer στην παρέα και θα ανταλλάξει τα εισιτήρια με ένα κινητήρα SV και μια γιοσιμούρα την τελευταία στιγμή
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
devil's animal
18/09/2007, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
καλά αν συνεννοηθείτε εσείς εμένα να με χεσ....
τουλάχιστον έχετε τον gixxer στην παρέα και θα ανταλλάξει τα εισιτήρια με ένα κινητήρα SV και μια γιοσιμούρα την τελευταία στιγμή
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
τι μαλακα ειναι;;
:lol:
Cpt. Haddock
18/09/2007, 15:48
Λάμπρο, επειδή αν περιμένουμε να βρεθούμε και οι 4 θα μείνουμε σε παγκάκι, προτείνω να ασχοληθείς εσύ με ξενοδοχεία, εγώ με rent-a-car και να τελειώνουμε
Δε θέλει και πολύ ψάξιμο, βρες Bed&Breakfast (σε τέτοια μένουν κι οι αγγλιδες - σταθερές αξίες όπως αποδείχτηκε στο ταξίδι μας.... :D :winka: :smokin: )
Αλλωστε τα 2 βασικά ειναι Βαλένθια το Σάββατο και Μαδρίτη την Κυριακή. Για Μαδρίτη προτείνω ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο (και μη νομίζεις οτι είναι ιδιατέρως ακριβά) ώστε το πρωί να μην έχουμε πολύ δρόμο (θα έχουμε να αφήσουμε και το αυτοκίνητο)
άσε τους χάλιες και κλείνουμε μόνοι μας
(bridal suite :blush: :bigcry: )
gixxerpap
18/09/2007, 16:24
Λάμπρο, επειδή αν περιμένουμε να βρεθούμε και οι 4 θα μείνουμε σε παγκάκι, προτείνω να ασχοληθείς εσύ με ξενοδοχεία, εγώ με rent-a-car και να τελειώνουμε
Δε θέλει και πολύ ψάξιμο, βρες Bed&Breakfast (σε τέτοια μένουν κι οι αγγλιδες - σταθερές αξίες όπως αποδείχτηκε στο ταξίδι μας.... :D :winka: :smokin: )
Αλλωστε τα 2 βασικά ειναι Βαλένθια το Σάββατο και Μαδρίτη την Κυριακή. Για Μαδρίτη προτείνω ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο (και μη νομίζεις οτι είναι ιδιατέρως ακριβά) ώστε το πρωί να μην έχουμε πολύ δρόμο (θα έχουμε να αφήσουμε και το αυτοκίνητο)
άσε τους χάλιες και κλείνουμε μόνοι μας
(bridal suite :blush: :bigcry: )
εσεις κλεισε οπου θελετε....εγω θα παρω τα συμβολαια του οικοπεδου μαζι μου, μπας και βρουμε κανα σπιτακι της προκοπης...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η συμμετοχη μου απο αυτη την στιγμη δεν θεωρειται δεδομενη.
Προς το παρον εχω πληρωσει 200 ευρω περιπου για αεροπορικα εισιτηρια και εισιτηριο αγωνα οπως και ολοι μας.
Αν βρεθει αμεσα καποιος να εξαγορασει το 50% αυτου του ποσου μπορει να παρει την θεση μου.
100 ευρω για αεροπλανο και εισιτηριο αγωνα δεν ειναι ασχημο.
Με πασα επιφυλαξη....
Γιατί ρε Γιώργη???:sick: :confused:
Γιατί ρε Γιώργη???:sick: :confused:
Γιατι αυτη την στιγμη το μονο που θελω ειναι να κατσω σε εκεινο το παγκακι διπλα στην πηγη στην Μεγαλη Μερκαδα και να στριψω ενα τσιγαρο κοιτωντας το μηχανακι μου.
Και καμια Βαλενθια και κανενας πουστης εδω μεσα δεν αξιζει οσο αυτη η εμπειρια.
Θα ξερω σιγουρα απο βδομαδα αν θα μπορεσω να ερθω σιγουρα.
Προς το παρον εσεις κλειστε κανονικα, αλλωστε ηδη ο τρουπερ εχει "καρτελακι".
Γιατι αυτη την στιγμη το μονο που θελω ειναι να κατσω σε εκεινο το παγκακι διπλα στην πηγη στην Μεγαλη Μερκαδα και να στριψω ενα τσιγαρο κοιτωντας το μηχανακι μου.
Και καμια Βαλενθια και κανενας πουστης εδω μεσα δεν αξιζει οσο αυτη η εμπειρια.
Θα ξερω σιγουρα απο βδομαδα αν θα μπορεσω να ερθω σιγουρα.
Προς το παρον εσεις κλειστε κανονικα, αλλωστε ηδη ο τρουπερ εχει "καρτελακι".
Ρε φίλε σίγουρα η εμπειρία αυτή με τη μηχανή σου , σου χει λείψει και το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό, καθώς το χω περάσει και εγώ...
όμως θεωρώ ότι δεν είναι πιο εύκολο να πάρεις μια εμπειρία σαν και αυτή της Ισπανίας και με τους 4 που έχουμε μαζευτεί...
απο εκεί και πέρα καταλαβαίνω τις όποιες επιφυλάξεις σου...αλλά...
Σου έχει πει ο Trooper ότι θέλει να έρθει?:confused: τι εννοείς "καρτελάκι" ?
Εγω σε θέλω πολύ μαζί μας, και θα στεναχωρηθώ πολύ αν δεν σε έχουμε !:sad:
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ.....
ειπα για το καρτελακι προκειμενου να μιλησουμε στο τηλεφωνο ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ!!!!
απο κει και περα τον γιωργο τον καταλαβαινω και εγω μια και ολοι (σχεδον) καποια στιγμη βρεθηκαμε χωρις τη ροδα μας και κοντεψαμε να τρελαθουμε αλλα γιωργη επετρεψε μου ρε φιλε να σου πω μια κουβεντα....
εχετε κανονισει μια σουπερ παρεα (θα πεθανετε στο γελιο) να πατε να δειτε gp.μη τη χαλασεις...θα ειναι κριμα και για σενα και για τα παιδια !!!αντιλαμβανομαι τη προταιρεοτητα που θετεις αλλα οταν εισαι στο στρατο οτι σου δινουν το παιρνεις γιατι οταν θα θελεις να το παρεις απλα μπορει και να μη σου το δωσουν !!!!εδω εχεις μια ευκαιρια.ΜΗ ΤΗ ΧΑΣΕΙΣ !!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
εχετε κανονισει μια σουπερ παρεα (θα πεθανετε στο γελιο) να πατε να δειτε gp.μη τη χαλασεις...θα ειναι κριμα και για σενα και για τα παιδια !!!αντιλαμβανομαι τη προταιρεοτητα που θετεις αλλα οταν εισαι στο στρατο οτι σου δινουν το παιρνεις γιατι οταν θα θελεις να το παρεις απλα μπορει και να μη σου το δωσουν !!!!εδω εχεις μια ευκαιρια.ΜΗ ΤΗ ΧΑΣΕΙΣ !!!!
:a23:
όποιος εκ των 4 έρθει σήμερα ΔΕΛΕΑΡ, ας φέρει και κάνα φράγκο μαζί...
(κανα 200άρι υπολογίζω έκαστος και για τις 5 διανυκτερεύσεις Μ.Ο.) για να κλείσω το βράδυ τα ξενοδοχεία ανα δίκλινο... (ο κάπτεν μείον 51? ξέρει αυτός, και την άλλη Δευτέρα τα βρίσκουμε με τα πιθανά ρέστα ή κατα ολίγο παραπάνω αν χρειαστούν)
alexioannides
24/09/2007, 15:50
na er8w egw sto delear?
pou einai? sthn aristotelous?:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
na er8w egw sto delear?
pou einai? sthn aristotelous?:confused:
κάτσε ρε συ να μαζέψω απο αυτούς, και θα πάμε τα 2 μας Ισπανία...
έχω κανονίσει και κάτι Ισπανίδες...:winka: :cool: :p :bawl: :bigcry: :wave2: :rotflmao: