View Full Version : Είναι "κουβαδάκια" οι spyball ???
sotiris68
09/07/2007, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost: Τα κουβαδάκια , ότι και να τα κάνεις , είναι κουβαδάκια .
δηλαδη οι spyball ειναι κουβαδακια;
kiriakost
09/07/2007, 18:17
Δε μου λες ρε φιλαράκι , τα άλλα που γράφουν οι άλλοι ... δεν τα διαβάζεις .
Τι συμπέρασμα βγάζεις από αυτά που σου λέει ο κόσμος ? ότι πήρες το καλύτερο συναγερμό ? .
Τα τεχνικά στοιχειά από τον GT για παράδειγμα , τα σύγκρινες με τον δικό σου ?
Εαν τα έκανες όλα αυτά , τι συμπέρασμα έβγαλες ?
Εαν δεν εκανες τίποτα από τα παραπάνω , (για να έχεις κάτι να πεις ) τοτε έχω δίκιο πήρες κουβαδάκι. .
power hornet
09/07/2007, 22:55
βρε φιλε οχι και o spyball κουβαδακι ειναι ο δευτερος καλυτερος μετα τον meta
sotiris68
10/07/2007, 01:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Δε μου λες ρε φιλαράκι , τα άλλα που γράφουν οι άλλοι ... δεν τα διαβάζεις .
Τι συμπέρασμα βγάζεις από αυτά που σου λέει ο κόσμος ? ότι πήρες το καλύτερο συναγερμό ? .
Εαν δεν εκανες τίποτα από τα παραπάνω , (για να έχεις κάτι να πεις ) τοτε έχω δίκιο πήρες κουβαδάκι. .
δεν λεω οτι εχω το καλυτερο συναγερμο,οχι ομως κουβαδακι που λες.ουτε θελω να εχω κατι να πω.,οπως σε βολευει να πιστευεις.ενταξει θα παω να αγορασω ενα gt που μας τον εξυμνεις και θα πεταξω τη μπουρουχα τον spyball,κι αν μπορεις μη δινεις αλλο τα φωτα σου περι συναγερμων,θα νομισει κανεις οτι θες να εχεις κατι να πεις....
lampros_fazer
10/07/2007, 13:16
Δεν ήθελα να στα πω από την αρχή , αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο .
Τα κουβαδάκια , ότι και να τα κάνεις , είναι κουβαδάκια .
:a31: :a31:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Δουλειές μΕ βγάζετε μεσημεριάτικα Ladies ...:smokin:
τώρα για να καταλάβω, ποιά είναι η διαμάχη? :confused:
τώρα για να καταλάβω, ποιόν ρωτάς ? :confused:
mourgakos
10/07/2007, 17:26
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ6666ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ666
εγω πηρα κινεζικο,κατευθειαν απο κινα,με τα μεταφορικα 20 ευρα
2 μπιπερ,σουξου μουξου και 2 χρονια τωρα με εχει γλιτωσει 3 ριπ οφς!!!
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυ
με τα κουβαδακια σας ολοι
χρυσαφι ειναι
ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
666
στελτε το στα ανεκδοτα ρε!!!
kiriakost
10/07/2007, 20:34
Διαμάχες ??
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα .
Στην μόνη διαμάχη που είμαι μόνιμα μαχόμενος , είναι της γνώσης ενάντια στην ασχετοσύνη . :)
Ας ακολούθηση ο κάθε sotiris68 , τον δρόμο του ψαξίματος προς την γνωση, και εγώ θα συμμετέχω, ως βοηθός του .
Σε καμιά περίπτωση δεν θα δώσω έτοιμο φαΐ , σε κάποιον που βαριέται να ψάξει, ή πιάνεται από μια λέξη, θιγόμενος για την επιλογή του , βάζοντας μπροστά απλά τον εγωισμό του .
Γειά μας , :wave2:
mourgakos
11/07/2007, 06:49
Moto Forum > Συζητήσεις > Διαμάχες > Είναι "κουβαδάκια" οι spyball ???
δεν λυπαστε τα ευρα σας,σας κλεβουν...
ολα αυτα κινεζικα ειναι
ουυ666ουυυ
Da.Vintage
11/07/2007, 07:03
Eγώ Spyball έβαλα αλλά δεν μπορώ να πώ οτι είμαι απόλυτα ευχαρηστημένος!:rolleyes:
Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι ο και καλα αδιαβροχος και με εγγυηση εφ'ορου ζωης Spyball (δεν ειμαι σιγουρος για το τελευταιο) που ειχα τοποθετησει στην προηγουμενη μηχανη μου (Transalp 650) απεβιωσε στα 2 χρονια
η απαντηση του service ηταν οτι ειχε παρει πολλα νερα (πιθανον λεει απο τις σχισμες του μεγαφωνου της σειρηνας)
σημειωτεων οτι η μηχανη πλενοταν ανα 4μηνο (μερικες φορες σε πλυντηριο με πιεση και μερικες στο σπιτι με λαστιχο)
σε ερωτηση σχετικα με την εγγυηση μου ειπαν οτι το μονο που μπορουν να κανουν ειναι εκπτωση σε περιπτωση αγορας νεου
εν' κατακλειδι δεν ξερω κατα ποσο ειναι νομιμο να διαφημιζονται οι εν λογω συναγερμοι ως αδιαβροχοι (δεν μιλαω να πεταχτουν σε ποταμι και να συνεχισουν να δουλευουν)
δεν ξερω επισης αν επεσα σε ελαττωματικο κομματι αλλα η αντιδραση της αντιπροσωπειας για εμενα ηταν τουλαχιστον απαραδεκτη
Στην μόνη διαμάχη που είμαι μόνιμα μαχόμενος , είναι της γνώσης ενάντια στην ασχετοσύνη .
Συνήλθες καθόλου ή ακόμη λιπόθυμος είσαι ??? :eyepop:
VENCEREMOS !!!!
γαμώ το φελέκι μου. :smokin:
:rolleyes: Τι έπαθες καλέ ??? :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:rolleyes: Τι έπαθες καλέ ??? :look:
Όλες αυτες οι μάχες ενάντια στο καλό και το κακό, το δίκιο και το άδικο, το φως και το σκοτάδι, την γνώση απ΄την άγνοια, που εν αγνοία τους δίνουν οι σημερινοί επαναστάτες, με συγκίνησαν.
May the force be with you symforoumistas !!!! :a10:
96039
kiriakost
11/07/2007, 18:07
Gracias amigo srx6 ..
VIVA THE REVOLUTHION !!!! :lol: :a10:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
τώρα για να καταλάβω, ποιόν ρωτάς ? :confused:
ε αυτόν που άνοιξε τη διαμάχη...
sotiris68
16/07/2007, 18:54
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Gracias amigo srx6 ..
VIVA THE REVOLUTHION !!!! :lol: :a10: [/QUOTE
πατα λιγο ελλαδα κουλη,το μερος σου νομισες οτι πηρε ο srx;
και κατι τελευταιο καθε κουλη.μην γραφεις αλλο ρε παιδι,ολους τους εψησες οτι ειναι τελικα κουβαδακια αυτοι οι spyball και μενα !
εγω κατι ρωτησα κι εσυ απαντησες -βοηθησες.αστο μη προσφερεις αλλες ετοιμες γνωσεις'αρκετα βοηθησες,μπουχτισα.εφτασε το θεμα διαμαχες.παραδινομαι,δεν παιζεσαι αγορι μου:wave2: ασπρο πατο!:beer:
kiriakost
16/07/2007, 22:16
Βρε καλόστο το παιδί ...... πάρε το κουβαδάκι σου , και πηγαινε να παίξεις σε άλλη παραλία .
Και τις ειρωνείες περί Κούλη ... να τις βάλεις εκεί που ξέρεις , παλιομαλάκ@@@@
kiriakost
16/07/2007, 22:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotiris68
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Gracias amigo srx6 ..
VIVA THE REVOLUTHION !!!! :lol: :a10: [/QUOTE
πατα λιγο ελλαδα κουλη,το μερος σου νομισες οτι πηρε ο srx;
και κατι τελευταιο καθε κουλη.μην γραφεις αλλο ρε παιδι,ολους τους εψησες οτι ειναι τελικα κουβαδακια αυτοι οι spyball και μενα !
εγω κατι ρωτησα κι εσυ απαντησες -βοηθησες.αστο μη προσφερεις αλλες ετοιμες γνωσεις'αρκετα βοηθησες,μπουχτισα.εφτασε το θεμα διαμαχες.παραδινομαι,δεν παιζεσαι αγορι μου:wave2: ασπρο πατο!:beer:
Ειρωνείες απο sotiris68 , προσφορά σε κάθε ενδιαφερόμενο μοντεράτορ !!
sotiris68
17/07/2007, 00:59
δε γινεσαι και moderatoras τωρα:
σιγα τα αυγα εδω οι spyball ειναι κουβαδακια,δυσκολο ειναι να γινεις και moderator;
εγω τασσομαι υπερ σου και σε ψηφιζω αβλεπη(εδω παιζει ειρωνια-το παραδεχομαι).
κι επειδη εχω κι αλλες δουλειες σε φιλω,no hard feelings,γραφε τωρα εσυ οσο θελεις!:wave2:
Βρε καλόστο το παιδί ...... πάρε το κουβαδάκι σου , και πηγαινε να παίξεις σε άλλη παραλία .
τουτο δε το ειχα δει,νταξ,θα στις βαλω εκει που ξερω...
:smilea:
mourgakos
17/07/2007, 22:13
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :καλα,αρπαχτηκατε για τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ?ΝΤΡΟΠΗ
σαν παιδια .....να πανε να γαμηθουν οι συναγερμοι,αν ειναι να φτανουμε σε τετοιο σημειο.
α!και μοντες ,δεν γουσταρω απο αυτο το ποστ να σβησετε κατι.
οσο για τους σπαιβαλλ και κουραφεξαλλα,ΟΛΑκινεζικα ειναι,.
makis206
17/07/2007, 23:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :καλα,αρπαχτηκατε για τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ?ΝΤΡΟΠΗ
σαν παιδια .....να πανε να γαμηθουν οι συναγερμοι,αν ειναι να φτανουμε σε τετοιο σημειο.
Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ στην αρχή αλλά απ'την άλλη πάλι λέω γιατί όχι ;
Για τόσα και τόσα διαφωνούμε, δεν υπάρχει έστω μια κενή θέση για τα συναγερμά ;:winka:
Παρόλο που δεν βλέπω το λόγο να υποστηρίξει κάποιος σχεδόν φανατικά έναν συναγερμό καταλήγω στο ότι το θρεντ χωράει και παραχωράει μάλιστα στο φόρουμ.
:beer:
SUPERMARIO
18/07/2007, 00:57
Διαμάχες ??
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα .
Στην μόνη διαμάχη που είμαι μόνιμα μαχόμενος , είναι της γνώσης ενάντια στην ασχετοσύνη . :)
Ας ακολούθηση ο κάθε sotiris68 , τον δρόμο του ψαξίματος προς την γνωση, και εγώ θα συμμετέχω, ως βοηθός του .
Σε καμιά περίπτωση δεν θα δώσω έτοιμο φαΐ , σε κάποιον που βαριέται να ψάξει, ή πιάνεται από μια λέξη, θιγόμενος για την επιλογή του , βάζοντας μπροστά απλά τον εγωισμό του .
Γειά μας , :wave2:
σαν τον Μιγιάγκι μιλας (μεγαλος δασκαλος ιαπωνας του καρατε-φιλοσοφος:D )
μμμμμμ...μιγιαγκι...μμμ...το καλο ειναι μεσα στο κακο και το κακο μεσα στο καλο...μμμ...μμμ
SUPERMARIO
18/07/2007, 00:59
παλι καλα που εβαλες τα @@@@@@@ γιατι διαβαζουν και μικρα παιδια:D
StavrosMAGNA
18/07/2007, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
α!και μοντες ,δεν γουσταρω απο αυτο το ποστ να σβησετε κατι.
οσο για τους σπαιβαλλ και κουραφεξαλλα,ΟΛΑκινεζικα ειναι,.
Αλήθεια γιατί ΠΑΝΤΑ μια κουβέντα αρχίζει ή τελειώνει με ένα αποκαρδιωτικό "ΟΛΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΙΝΑΙ¨;
Τι επιχείρημα είναι αυτό; Τι θέλει να πει ο ποιητής; Κάτι σα ΔΟΓΜΑ , δηλαδή;
Δε κατάλαβα, γι'αυτό και δεν συνεχίζω άλλο ,εως ότου λάβω κάποια απάντηση ,Τεκμηριωμένη όμως εεεε;
Ααα και να μη ξεχάσω , Αχ πως το λέγανε το συναγερμό που πήρα πριν 11 (έντεκα) χρόνια !! για τη MAGNA μου; Ούφ τόσο καιρό το έχω που πλέον έχω ξεχάσει και τη φίρμα και το τύπο ....
.
.
.
.
.
Αααα κάτι σαν ΑΜ 8510 νομίζω λεγόταν !!! Το ρημάδι .... δουλεύει ακόμα !!!
Δεν πέρνω του ΚΑΝΕΝΟΣ το μέρος ΟΜΩΣ επειδή εμένα μου "έκατσε" καλό κομμάτι !!!
Επειδή και σε 10 ώρες υπό βροχή με έβγαλε ασπροπρόσωπο και με κρύα υπό το μηδέν δε με στεναχώρησε και μετά από 11 χρόνια ακόμα τον κουβαλάω μαζί μου !!!
mourgakos
18/07/2007, 16:08
με το ολα κινεζικα ειναι,λεω οτι εσενα σου κρατησε 11 χρονια,εμενα 4 και συνεχιζει,αλουνου 1 μηνα,και παει λεγοντας .τωρα αν εγω το ν λεω σπαιμπολ,η μετα,η μπανανεξ δε λεει κατι,η αν εχει μια η δυο λειτουργιες περισσοτερες.να φτανω σε σημειο να τσακωνομαι με τον συναδελφο,ο ενας να λεει τον αλλο κουλη,μαλακα,και λοιπα.και δεν ειναι οτι γνωριζοντε,
οποτε την δευτερα θα τα βρουνε στο δελεαρ,γιαυτο τσαντιζομαι.δεν αξιζει το βρισιδι και
να χαλαμε τις καρδιες μας.
kiriakost
18/07/2007, 17:02
Δυσκολεύομαι να καταλάβω , τον λόγο που δυσκολεύεστε να κατανοήσετε ,
το τι , έγινε !!
Δηλαδή , το ότι δέχτηκα μια άμεση ειρωνική κατά πρόσωπο επίθεση ,
από έναν , που αντί να προσφέρει κάτι με την μορφή πληροφόρησης ... ζητάει πληροφόρηση , και από πάνω κατακρίνει και μένα με φραστικές ειρωνείες .
Διακωμωδώντας το πραγματικό μου όνομα ..
Καταβάλω μεγάλη προσπάθεια , να έχω μια συμβατή συμπεριφορά στο φόρουμ,
εάν λάβει κανείς υπόψιν του,
πόσο διαφορετικοί είμαστε όλοι ,
και έχω δώσει, τόπο στην οργή , σε πολλές περιπτώσεις .
Αλλα , παιχνίδια με το όνομα μου δεν ανέχομαι με τίποτα !!! ,
προτιμώ να κρατήσω την αξιοπρέπεια μου ,
και να χάσω την ιδιότητα του μέλους .. 1000 φορές !!
Με άλλα λόγια, δεν το συζητάω το θέμα , κάν !
Για μένα το θέμα με τα κουβαδάκια και τα φτυαράκια, τελείωσε - έληξε .
sotiris68
18/07/2007, 18:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost [
ο κάθε sotiris68 ,
(η ειρωνια πριν την ειρωνια).
Δηλαδή , το ότι δέχτηκα μια άμεση ειρωνική κατά πρόσωπο επίθεση ,
από έναν , που αντί να προσφέρει κάτι με την μορφή πληροφόρησης ... ζητάει πληροφόρηση , και από πάνω κατακρίνει και μένα με φραστικές ειρωνείες .
Διακωμωδώντας το πραγματικό μου όνομα ..
(η αδικη ειρωνια,αυτος δεν ξερει τιποτα ενω ταυτοχρονα προσφερει φοβερες πληροφοριες και επιχειρηματα)
Εαν δεν εκανες τίποτα από τα παραπάνω , (για να έχεις κάτι να πεις ) τοτε έχω δίκιο πήρες κουβαδάκι.
(οι φοβερες πληροφοριες)
Ειρωνείες απο sotiris68 , προσφορά σε κάθε ενδιαφερόμενο μοντεράτορ !!(αυτο τι το ηθελες;-καποιος mod δε πηγε το θεμα στις διαμαχες;)
τα γραφω για την ιστορια και φιλικα και οχι ειρωνικα:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotiris68
καποιος mod δε πηγε το θεμα στις διαμαχες;)
Yes indeed !!! :wave2:
Και γαμω τις διαμαχες !!!! Σουπερ!!:a08:
kiriakost
18/07/2007, 22:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από NTS
Και γαμω τις διαμαχες !!!! Σουπερ!!:a08:
Εαν είναι Σούπερ ή αμόλυβδη , δεν το γνωρίζω .
Αλλα όπως και να έχει , όποιος ξέρει να αγοράζει , παίρνει συναγερμό από την META Alarm ,
για να έχει το κεφάλι του ήσυχο . ( από λειτουργικά προβλήματα ) .
όπως το έχουν, χιλιάδες αυτοκινητιστές , όπου σε κάθε νέο αυτοκινητο που παίρνουν, περιλαμβάνεται ο συναγερμός META Alarm , στον στάνταρ εξοπλισμό .
Σε τουλάχιστον πέντε μάρκες αυτοκινήτων.
Ενω βγήκε πρώτος το 2005 σε πανευρωπαϊκή δημοσκόπηση ,
με τον Spyball να παίζει στην τετάρτη θέση .
Ενω από την άλλη , ωραίες και έξυπνες τεχνολογίες , χρησιμοποιούν και οι GT μότο Alarm, με τον διπλό ανιχνευτή κλήσης , στους δυο άξονες .
τώρα , λόγω οτι έχω εργαστεί στην συντήρηση μονάδων συναγερμών σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Μαγνησία με πέντε υποκαταστήματα , γνωρίζω βέβαια , και πολλά άλλα,
και ενδιαφέροντα, σε αυτόν τον τομέα , αλλά !! θα τα κρατήσω για μένα .
άλλωστε είμαστε στις διαμάχες , εδώ οι γνώσεις έχουν δεύτερο λόγο .
Εδω που είμαστε, πρώτο λόγο έχει η μαγκιά , και τα χασκόγελα .
:evil: :look: :a22: :a46:
Τι θα γινει ρε παιδια για να γραψω μια απαντηση θα πρεπει να κανω συνεχεια συνδεση??????????????????????? (ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ)
Ψηλε και εγω ΜΕΤΑ Ψηφιζω.....ολα τα αλλα κουβαδακια ειναι.......................................................................................... .................................................................................................... .................................................. και τρυπια μαλιστα :a028:
sotiris68
19/07/2007, 00:43
τώρα , λόγω οτι έχω εργαστεί στην συντήρηση μονάδων συναγερμών σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Μαγνησία με πέντε υποκαταστήματα , γνωρίζω βέβαια , και πολλά άλλα,
και ενδιαφέροντα, σε αυτόν τον τομέα , αλλά !! θα τα κρατήσω για μένα .
άλλωστε είμαστε στις διαμάχες , εδώ οι γνώσεις έχουν δεύτερο λόγο .
:evil: :look: :a22: :a46: [/B]
Εδω που είμαστε, πρώτο λόγο έχει η μαγκιά , και τα χασκόγελα .
τα χασκογελα τα ειδες απο πανω ακριβως;,κριμα,...εισαι αστειρευτη πηγη γνωσεων,κρατα τες για παρτη σου ,να σαι καλα και γραφε ελευθερα πλεον...εγω δε ξαναγραφω γιατι ειρωνευομαι-μαγκια και χασκογελα γαρ-ασε που μπορει να με αποβαλλουν απο το φορουμ και δε γουσταρω με τιποτα.:beer: :wave2: