View Full Version : Γεμίσαμε αφίσες και πάλι
Εχω δυο φωτογραφιες απο τις αφισσες του συνεδριου της Νεας Δημοκρατιας παρανομα τοποθετημενες να κρυβουν φαναρι στη Βουλιαγμενης (μεταξυ αλλων). Λεω να τις στειλω στον Λιαπη που εχει φημη για "φωτογραφικες" κλησεις και αφαιρεση διπλωματων απο νομαρχες κλπ. Ποσο ειναι το προστιμο ειπαμε;
lc8ergr1
11/07/2007, 12:25
POSTARE NA GOUSTAROUME
ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Αθήνα είναι τίγκα στον πρόεδρα, αλλά η αστυνομία κυνηγάει μόνο τους αναρχοαυτόνομους αφισσοκολλητές... Τι να κάνουμε, οι κρατικοί αφισσοκολλητές έχουν βυσμα. :lol:
Διευκρίνηση: Χωρισα το θρεντ νομίζοντας ότι έχουμε να κάνουμε και με το φρέσκο θέμα της τρελλής αφισοκόλλησης που έγινε για το συνέδριο της Ν.Δ...
Ελα μωρε με τους #@#$%$#$%!!!! Οταν προκειται για την προβολη τους ...την τσεπη τους...και γενικοτερα την ΠΑΡΤΗ τους .....τιποτα δεν ενοχλει!!!!
Τα δικα μου δικα μου και τα δικα σου...παλι δικα μου!!!:mad: :mad: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Τα δικα μου δικα μου και τα δικα σου...παλι δικα μου!!!:mad: :mad: :mad:
ασε ρε κατι και για μενα :a38:
Αυριο ποσταρω (πρεπει να βρω το καλωδιο) και στελνω και σε τηλεοραση. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ :mad:
Για να εξηγουμαστε:
Στην Αγγλια κυκλοφορουν περιπου οι ιδιοι μοτοσυκλετιστες με εδω (αληθεια)
Περισυ σκοτωθηκαν 599. Εδω γυρω στους 500.
Οι 599 Αγγλοι σκοτωθηκαν με πληρη εξαρτηση και εξοπλισμο προστασιας.
Στην Ελλαδα το 80% εντος αστικων περιοχων.
Μεταφραση: Οι Αγγλοι οδηγοι αυτοκινητων δεν ειναι εξοικειωμενοι με τις μοτοσυκλετες, γι αυτο τρωνε μοτοσυκλετιστες λαχανο. Επισης τα περι εξοπλισμου κλπ. ειναι μαλλον φαιδρα, πιο πολυ θεμα τυχης ειναι η επιβιωση σου. Στην Ελλαδα οι οδηγοι οσο γυφτοι και να'ναι εχουν μεγαλωσει με χιλιαδες μηχανακια να ελισσονται αναμεσα τους και στο γενικο χαος της πολης εχουν αναπτυξει καποιες παραπανω ικανοτητες. Αν ελλειπαν τα παρκαρισμενα σε οποιοδηποτε ηλιθιο σημειο παρανομα αυτοκινητα και οι χιλιαδες χιλιαδων ταμπελες, διαφημισεις, αφισσες κλπ. οπτικα εμποδια που ζαλιζουν οποιονδηποτε μπορει να μειωναμε τα ατυχηματα πανω απο 50%.
Αντι να κανουν κατι γι αυτο και προκειμενου να μην διαταραξουν τη ροη του μαυρου χρηματος, οι αφεντες καταφευγουν σε εξοντωτικα προστιμα με προφανη ευκολοτερη εφαρμογη λογω μεγεθους και ευελιξιας στο σταματημα στα δικυκλα. Ας φροντισουμε τουλαχιστον να τους σπασουμε αρκετα τα νευρα με τους νομους που οι ιδιοι ψηφισαν. Εχω φορτωσει 2 γιγα μνημη στην CASIO και θα περασω το υπολοιπο καλοκαιρι στο καραουλι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zman
Για να εξηγουμαστε:
Περισυ σκοτωθηκαν 599. Εδω γυρω στους 500.
Οι 599 Αγγλοι σκοτωθηκαν με πληρη εξαρτηση και εξοπλισμο προστασιας.
Στην Ελλαδα το 80% εντος αστικων περιοχων.
Έχεις να παραθέσεις πηγή για τα παραπάνω στοιχεία; Λίγο περίεργα μου φαίνονται... ειδικά το
μου φαίνεται απίθανο μγια μια χώρα 11 και μια 60 εκατομυρίων... παρόλες τις διαφορές στις κλιματολογικές συνθήκες.
Ακόμα όμως και να είναι σωστά τα στοιχεία, διαφώνώ κάθετα με την απαξίωση της χρησιμότητας του εξοπλισμού. Κρίμα που δεν κρατόνεται στατιστικά στοιχεία για τραυματίες και νεκρούς με και χωρίς εξοπλισμό, κράνος έστω. Σχετικά με τα πρόστιμα είναι φαύλος κύκλος. Για τα υπόλοιπα δε διαφωνώ.
Συνολικά επειδή δεν γίνεται άμεσα να υποχρεώσουμε τους φορείς να βελτιώσουν δρόμους, σήμανση, οδηγική παιδεία κλπ, ας κάνει τουλάχιστο ο καθένας ότι μπορεί καλύτερο μόνος του: εξοπλισμός, συνετή οδήγηση, καλή κατάσταση οχήματος κ.α.
el_hymador
11/07/2007, 22:18
...ελεος ρε γαμοτο, ειναι χαλιες ολοι τους ....περα απο τα προβλημτα οδικης ασφαλειας που προκυπτουν, νομιζουν οτι πειθουν με αυτες τις στημενες αφισες;;
αυτο το επιτηδευμενα αγερωχο υφος με μια υποψια χαμογελου και λεζαντες ''μαζι πρωχωραμε'', ''κοιταμε μπροστα'', ''για ενα καλυτερο αυριο''...σκατα!
αυτο το πιπινι το ξανθο πως το λεγανε μωρε; μια Θεσσαλονικια ...πολυ ωραιο τεμαχιο!! αυτη να βγει αφισα με μπικινακι!! ειναι που ειναι μαλακες , ας μην προσβαλουν και την αισθητικη μας...