PDA

View Full Version : Εγγύηση

MikeG
11/07/2007, 15:20
Καλησπέρα στη πορτοκαλί παρέα.
Επειδή όλο & το τριγυρίζω στο μυαλό μου & το φιλλοσοφώ, για να κάνω 2 ερωτησούλες.
Πόσα χρόνια εγγύηση έχει το 950/990 adventure?
& 2ον, αν το αγοράσω από μη εξουσιοδοτημένο τι παίζει με την εγγύηση?Θα υπάρχει πρόβλημα?
Ευχαριστώ!

:beer: :beer: :wave2:

OldMan
11/07/2007, 15:38
:rolleyes: Θα καθήσεις ήσυχα ρε συ ??? :D :mad: :D

MikeG
11/07/2007, 15:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:rolleyes: Θα καθήσεις ήσυχα ρε συ ??? :D :mad: :D

Δε μπορώ λέμε...Με τρώει το σαράκι.& αυτό το γ*******ο το Yoytube έχει μόνο 2 σελίδες βιντεάκια με 950!:mad:

:wave2:

OldMan
11/07/2007, 15:44
Ρε Μιχάλη, ήμαρτον !!!

ΤΙ θα το κάνεις το 990 στην Κρήτη ???

(για να προσπερνάς από την εξωτερική Τυμπακιανά ημιφορτηγά στην διαδρομή Μοίρες - Αγ. Δέκα ???)

MikeG
11/07/2007, 15:48
Ρε Μιχάλη, ήμαρτον !!!

ΤΙ θα το κάνεις το 990 στην Κρήτη ???

(για να προσπερνάς από την εξωτερική Τυμπακιανά ημιφορτηγά στην διαδρομή Μοίρες - Αγ. Δέκα ???)

Ξέρω γω τι θα το κάνω. Ταξιδάκια & τα σχετικά.
Θέλω να αλλάξω μηχανή λέμε.Τέλος πάντων, λεφτά δε παίζουν αλλά δεν ειν κακό να κοιτάμε!
Το άλλο ΣΚ λέω να ανέβω πάνω.

p.s Τελικά πόσα χρόνια εγγύηση έχουν? 3?

:smokin: :wave2:

OldMan
11/07/2007, 15:50
3 χρόνια έχουν εγγύηση !!!

(αλλά τι να την κάνεις ..???) :sad:

MikeG
11/07/2007, 15:51

Αυτό το λυπημένο πρόσωπο γιατι? Λόγω συνεργείων στο νησί?
Ο Χελιώτης ετοιμάζεται να κατέβει να ανοίξει συνεργείο εδώ.:D

OldMan
11/07/2007, 15:59
Ο Χελιώτης είχε συνεργείο στο Ηράκλειο για χρόνια και τα παράτησε ...:wave2:

MikeG
11/07/2007, 16:01
Ο Χελιώτης είχε συνεργείο στο Ηράκλειο για χρόνια και τα παράτησε ...:wave2:

Το ξέρω..Αλλά θα ξανακατέβει λέμε.Πριν κάμποσο καιρό ήταν με το ψηλό (να σου βάλω μια ρακί) & τα έλεγε. Πολλοί στο Ηράκλειο το ξέρουν ότι θα ξανάρθει.:D :D

OldMan
11/07/2007, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Πολλοί στο Ηράκλειο το ξέρουν ότι θα ξανάρθει.:D :D
Και πολλοί ξέρουν ότι ο Elvis ζει, αλλά ...:wave2:

MikeG
11/07/2007, 16:07
Και πολλοί ξέρουν ότι ο Elvis ζει, αλλά ...:wave2:

Θα δείξει το μέλλον..& μάλλον δε θα διαψευσθώ.Anyway..Αν είναι να κρατήσω αυτό που έχω τώρα πρέπει να δω πως θα το βελτιώσω..Θέλω καλύτερη συμπεριφορά..& είναι πολλά τα λεφτά ( αναρτήσεις + εξατμίσεις).

OldMan
11/07/2007, 16:10
Άρα θα μετακομίσουμε στο subforum των BMW !!!

(ααααα ρε τυχερέ Πακετάνιε, θα "βελτιώσουμε" BMW ...) :winka:

MikeG
11/07/2007, 16:12

Δε το ξέρουμε αυτό..Πιο μετά ίσως πάω να ρωτήσω πόσο μου το κρατάνε για ανταλλαγή!:winka: :winka:

nikostz9
11/07/2007, 18:19
Καλησπέρα στη πορτοκαλί παρέα.
Επειδή όλο & το τριγυρίζω στο μυαλό μου & το φιλλοσοφώ, για να κάνω 2 ερωτησούλες.
Πόσα χρόνια εγγύηση έχει το 950/990 adventure?
& 2ον, αν το αγοράσω από μη εξουσιοδοτημένο τι παίζει με την εγγύηση?Θα υπάρχει πρόβλημα?
Ευχαριστώ!

επειδη με καιει και μενα λιγο το θεμα εγγυηση ktm αλλα αγορα απο μη εξουσιοδοτημενο τι γινεται τελικα?

SPORAKIAS
11/07/2007, 18:26
παιδια για να μην μπερδευομαστε...οταν λετε μη εξουσιοδοτημένο ...μάλλον εννοειτε ''οχι απο αντιπροσωπο'' ετσι..?

γιατι αλλο το ενα και αλλο το αλλο..:winka:

απο την στιγμη που το μαγαζι το παιρνει απο τον επισημο εισαγωγεα...οχι δεν θα εχετε προβλημα...:wave2:

MikeG
11/07/2007, 18:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
παιδια για να μην μπερδευομαστε...οταν λετε μη εξουσιοδοτημένο ...μάλλον εννοειτε ''οχι απο αντιπροσωπο'' ετσι..?

γιατι αλλο το ενα και αλλο το αλλο..:winka:

απο την στιγμη που το μαγαζι το παιρνει απο τον επισημο εισαγωγεα...οχι δεν θα εχετε προβλημα...:wave2:

& αν το μαγαζί το αγοράζει από εξωτερικό καινούριο & μας το πουλάει?Είναι δηλαδή παραεισαγωγής?

SPORAKIAS
11/07/2007, 18:30
& αν το μαγαζί το αγοράζει από εξωτερικό καινούριο & μας το πουλάει?Είναι δηλαδή παραεισαγωγής?

ναι...;)

dirtbird
11/07/2007, 18:33

ρε τρισμέγιστε..... βλέπεις ΤΙ ευκαιρίες χάνω? :smokin: :smokin:

Άμα σε ξανασπρώξω σε ανηφόρα να μου τρυπήσεις την μύτη.... :smokin: :smokin: :smokin:

MikeG
11/07/2007, 18:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
ρε τρισμέγιστε..... βλέπεις ΤΙ ευκαιρίες χάνω? :smokin: :smokin:

Άμα σε ξανασπρώξω σε ανηφόρα να μου τρυπήσεις την μύτη.... :smokin: :smokin: :smokin:

Αυτό για ποιον πήγαινε?:confused:

nikostz9
11/07/2007, 18:34
ωραια εγω παιρνω λοιπον ktm απο μη εξουσιοδοτημενο αντιπρωσοπο αλλα το μηχανακι ερχεται απτο χελιωτη δηλαδη αντιπρωσοποιας μετα για να υσχιει η εγγυηση τα service θα πρεπει να γινονται σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο?:confused:

dirtbird
11/07/2007, 18:38
Αυτό για ποιον πήγαινε?:confused:

Ένας είναι ο τρισμέγιστος :rolleyes: :rolleyes:

και αν δεν τον ξέρεις κόβεσαι από την πρώτη audition :D :D

MikeG
11/07/2007, 18:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ένας είναι ο τρισμέγιστος :rolleyes: :rolleyes:

και αν δεν τον ξέρεις κόβεσαι από την πρώτη audition :D :D

Πάσσο....:D :D :D (το είχα καταλάβει εγώ)

kiriakost
11/07/2007, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikostz9
ωραια εγω παιρνω λοιπον ktm απο μη εξουσιοδοτημενο αντιπρωσοπο αλλα το μηχανακι ερχεται απτο χελιωτη δηλαδη αντιπρωσοποιας μετα για να υσχιει η εγγυηση τα service θα πρεπει να γινονται σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο?:confused:

Ας πούμε ενδιαφέρεσαι για μια μηχανή .. όποια μηχανή ... εαν είναι να παραγγελθεί για σένα , από την επίσημη αντιπροσωπία Ελλάδος , όλα καλά !! Θα έρθουν μαζι και τα χαρτιά της , εγγύηση κλπ κλπ.

Εαν είναι να πάρεις μεταχειρισμένη μηχανή .... πριν την αγοράσεις , παίρνεις τον αριθμό πλαισίου , και κάνεις ένα τηλέφωνο Αθήνα ... ρωτάς ... Παιδιά είναι δικιά σας εισαγωγή αυτό το κομμάτι ? και έτσι μαθαίνεις τι γίνεται ..

nikostz9
11/07/2007, 18:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Ας πούμε ενδιαφέρεσαι για μια μηχανή .. όποια μηχανή ... εαν είναι να παραγγελθεί για σένα , από την επίσημη αντιπροσωπία Ελλάδος , όλα καλά !! Θα έρθουν μαζι και τα χαρτιά της , εγγύηση κλπ κλπ.

Εαν είναι να πάρεις μεταχειρισμένη μηχανή .... πριν την αγοράσεις , παίρνεις τον αριθμό πλαισίου , και κάνεις ένα τηλέφωνο Αθήνα ... ρωτάς ... Παιδιά είναι δικιά σας εισαγωγή αυτό το κομμάτι ? και έτσι μαθαίνεις τι γίνεται ..

oxi ενταξει εγω λεμε γνωριζω οτι η μηχανη που αγοραζω ειναι απτον επισημο εισαγωγεα.
αυτο που ρωταω ειναι αν για να υσχιει μετα η εγγυηση των 2 χρονων θα πρεπει να γινονται τα service σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο.:confused:

για καινουργια μιλαω παντα

SPORAKIAS
11/07/2007, 18:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikostz9
oxi ενταξει εγω λεμε γνωριζω οτι η μηχανη που αγοραζω ειναι απτον επισημο εισαγωγεα.
αυτο που ρωταω ειναι αν για να υσχιει μετα η εγγυηση των 2 χρονων θα πρεπει να γινονται τα service σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο.:confused:

για καινουργια μιλαω παντα

κανονικα ναι....

αλλα λεγονται πολλα...δλδ οτι μπορεις να το πας και σε ''οχι εξουσιοδοτημενο''...

αλλα μπλεκεις μετα τα μπουτια σου...

gefr
12/07/2007, 00:40
Από το κράτος. Αλλά άν χρειαστείς ανταλλακτικά μέσα στην εγγύηση μπορεί να σου κάνουν τη ζωή μαύρη ωσπού να σου φέρουν το ανταλλακτικό ( στο συνεργείο σου).

S16
13/07/2007, 07:22

Τα καινουργια εχουν 2 χρονια εγγυηση.
Μονο καποια 04 και 05 μοντελα ειχαν πουληθει με 3 χρονια εγγυηση.