View Full Version : από την χώρα της ανατελουσας... βαρβαρότητας!
ΠΡΟΣΟΧΗ : ακολουθει ΣΚΛΗΡΟ video . Οποια/ος δεν αντεχει καλυτερα να μην το δει
Θυμόμαστε την αντίστοιχη θηριωδία εναντίον των φαλαινών.Οι φάλαινες
και τα δελφίνια στην Ιαπωνία,οι φώκιες στον Καναδά...και η λίστα αντί να
περιορίζεται,μεγαλώνει!
Προειδοποίηση:το σχετικό video είναι σοκαριστικό και βίαιο.Οι μέθοδοι
που χρησιμοποιούνται στην Ιαπωνία για τη μαζική σφαγή δελφινιών,θυμίζουν
άλλες εποχές.Και όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις,καμία σχέση δεν έχουν
με το παραδοσιακό,man-to-animal κυνήγι,αφού καταστρατηγούν κάθε έννοια
σεβασμού στη φύση.Αν δεν αντέχετε να δείτε το video, απλά υπογράψτε την
αίτηση.Αξίζει τον κόπο.
Το video:
www.glumbert.com/media/dolphin
H αίτηση:
www.petitiononline.com/golfinho
:(
el_hymador
12/07/2007, 12:11
Και να ηταν μονο αυτο....
Ειμαστε ασεβεις προς την φυση.
Το ανθρωπινο ειδος εχει καταντησει περιττο και ζημιογονο πλεον...η φυση το γνωριζει και προετοιμαζεται, εμεις δεν ξερω αν το εχουμε παρει χαμπαρι...τοσο ανοητοι ειμαστε!
:smokin:
Μηπως καμμια ατομικη βομβα ακομα? :mad:
dirtbird
12/07/2007, 12:22
Juls, έκανα αυτό που έπρεπε.
:( :( :( :( :(
Signature no:1180351
danaos75
12/07/2007, 12:29
Ρε Julius...
απλα υπογραψτε όλοι...
:mad: :mad: :mad:
Φρίκη.............:eyepop: :sick: :sick:
ειδα το βιντεακι και αρρωστησα και ειμαι ακομα στη δουλεια και δενμπορω να λειτουργησω.τελικα μας αξιζει ο αφανισμος,το μονο που ελπιζω πλεον μετα απο αυτο που ειδα να αφανιστουμε πριν αφανισουμε τα παντα.δλδ ποσο πονο θα ενοιωθε ενα δελφινι εκεινη τη στιγμη.ασυλλυπτο.:a016: :) :o ;) :cool: :mad: :winka: :nono: :( :D :p :rolleyes: :eek: :cry: :smokin:
Cpt. Haddock
12/07/2007, 12:32
Άντε και υπογράψαμε....
Θα γίνει κάτι; :sad: :sick: :(
Δεν υπάρχουν λόγια. :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Άντε και υπογράψαμε....
Θα γίνει κάτι; :sad: :sick: :(
Κανουμε τουλαχιστον την προσπαθεια μας ρε Ηλια... :sick:
Μ' αυτα και μ' αυτα τους την εχει πεσει η Διεθνης Κοινοτητα των Γιαπωνεζων... :wacko:
Με τετοιες ενεργειες πιεζουμε λιγαααακι ακομα, οσπου να φτασει να γινει αφορητη η πιεση (ελπιζω :rolleyes: ) ! :winka:
alximistis
12/07/2007, 12:39
Δεν είναι θέμα φρίκης!!! Αυτή τη δεχόμαστε φαντάζομαι όλοι!!!
Είναιπλώς... ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ:
Για τις παπαρίτσες που πουλάνε στα αντίστοιχα περίπτερα της Ιαπωνίας; Γι αυτό αυτή η σφαγή;
Αλλά είναι κι άλλο θέμα. Ξέρω ότι κάποιοι θα με αντιπαθήσουν πολύ αλλά στανοχώρια μου!!!
"Και τι να κάνουμε" "Γιατί μπορεί να γίνει κάτι"; "Έλα μωρέ και τι θα αλλάξει";
Τι θα αλλάξει με το ένα τι θα αλλάξει με το άλλο δύναμη δεν έχουμε με το παραάλλο...
ας φάμε τώρα όλοι μαζί τον βιασμό της φύσης ΠΑΝΤΟΥ ας λέμε ιστορίες και θεωρίες και απίστευτες γενικολογίες για τα δάση που χάνονται και την καταστροφή του περιβάλλοντος αλλά... όλα κι όλα. Δεν μπορούμε... έλα μωρέ τι θα αλλάξει;;;
Όπως έλεγε πολύ σωστά ο Τζιμάρας ο Πανούσης πριν κάτι καιρούς... ΚΡΙΜΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ!!!:(
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ VIDEO ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ)
1180368
Aggelos_SV
12/07/2007, 12:45
Όταν υπέγραψα εγώ είχα αριθμό 608277.
Τώρα βλέπω ότι έχει φτάσει στο 1180369 +
Για να δούμε....:sad:
700_Thespieis
12/07/2007, 12:46
EINAI SAN MIA SKHNH STO MATRIX POU MILAEI O AGENT SMITH STON MORFEUS KAI TOU LEEI PWS O MONOS ORGANISMOS POU MOIAZEI STOUS AN8RWPOUS EINAI O IOS...OPWS O IOS ETSI KAI O AN8WPOS VRISKOUN MIA TOPO8ESIA-XENISTH KAI AFOU KATASTREPSOUN OLES TIS PLOUTOPARAGWGIKES PHGES THS METANASTEYOUN SE ALLH TOPO8ESIA KTL,KTL..:sad: :sad:
alximistis
12/07/2007, 12:47
1180374 το δικό μου.
Αλλά να σας πω κάτι; Έτσι ως ιδέα. Υπάρχει και άλλη κίνηση που μπορεί να γίνει χωρίς πορείες διαδηλώσεις κ.λπ.
Βρίσκουμε το e-mail της ιαπωνικής πρεσβείας... και τους βομβαρδίζουμε. Ιδέα κι αυτή.
ΥΓ. Το κρίμα καπετάνιο ΔΕΝ απευθυνόταν προσωπικά στον Ηλία. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων...
kalgeorge
12/07/2007, 12:50
1180383. :mad: :mad:
imarton
makis206
12/07/2007, 13:12
+ ένας...
saratoga
12/07/2007, 13:13
Ενταξη μη τα βαζουμε με τους Ιαπωνες,τουλαχιστον ειχαν 200.000 νεκρους απο τεις ατομικες βομβες μεσα σε μερικα δευτερα...! :( ,και το Τοκυο ισοπεδοθηκε ΟΛΟ απο τους βομβαρδισμους...! :mad: .
Η βαρβαροτητα που βγαζη ο ανθρωπος απεναντι στα ζωα εινε η ΙΔΙΑ...! :yuck: ασχετως λαων.
Και κατι αλλο που μας διαφευγη... :rolleyes: ?
οσες υπογραφες και να βαλουμε γι'αυτο και για πολλα ακομα...,απο τη στιγμη που δε βρισκουμε
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... και δε μπορουμε να τους βολεψουμε καπου αλλου
εινε δωρο-αδωρο... :sad:
:a1:
reptile4
12/07/2007, 13:20
1180401
Kαι ελπιζω να συνεχισει να μεγαλωνει.
απλα σφαγή-γενοκτονια!...ακομα μια υπογραφη!:mad:
afrotwin
12/07/2007, 14:02
sigoura den ta ftiaxnoun afta eteries gia na mpenis na grafis to mail sou ke meta na se trelenoun sto spam?
Aggelos_SV
12/07/2007, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από saratoga
απο τη στιγμη που δε βρισκουμε
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ... και δε μπορουμε να τους βολεψουμε καπου αλλου
εινε δωρο-αδωρο... :sad:
:a1:
Μπορούμε να τους κάνουμε ψαροτροφή...
Ας φανούν χρήσιμοι στην αύξηση του πληθυσμού των θυμάτων τους
gouvassp
12/07/2007, 14:28
1180433.
Μόνο τοσοι ρε, απο τους τουλαχιστον 1000 ΕΝΕΡΓΟΥΣ ? :sad:
Σας αρεσει το θεαμα δηλαδης? :mad:
alximistis
12/07/2007, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Γιατί ρε Χρηστάρα απορείς; Γιατί;;;;
Αφού είναι απλά τα πράγματα και το ξέρεις!!! Στις θεωρίες και στη γενικολογία είμαστε πρώτοι! Ποιοι 1.000 ενεργοί; Στο να γράφουμε για τις ομάδες τα πρόβατα και δεν ξέρω γω τι άλλο; Ου... εκεί πρώτοι των πρώτων!!!
Άσε ρε Χρηστάρα σε εκτιμώ κιόλας! Άστο. :)
latris mixanis
12/07/2007, 16:52
Οκ και από εμένα...
Απαράδεκτοι..:mad:
runnerma
12/07/2007, 16:55
1180487.
Υπάρχουμε κι εμείς που υπογράψαμε από το πρωί χωρίς να το ποστάρουμε. Τι να λέμε δλδ σε τέτοια.. (Πάντως μέιλ για confirmation δεν μου ήρθε ακόμα). Και δεν είχα δει και το βίντεο. Τώρα ξαναμπήκα και το γαμοπάτησα. Και το γαμοείδα. Fuck. Fuck. Γιατί το είδα... άντε στο διάολο...
ΥΓ. Πάντως αν δεν πάνε οι υπογραφές εκεί που λέει ότι πάνε, μιλάμε για αρρώστια επί 2.
alximistis
12/07/2007, 17:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Υπάρχουμε κι εμείς που υπογράψαμε από το πρωί χωρίς να το ποστάρουμε. Τι να λέμε δλδ σε τέτοια.. (Πάντως μέιλ για confirmation δεν μου ήρθε ακόμα). Και δεν είχα δει και το βίντεο. Τώρα ξαναμπήκα και το γαμοπάτησα. Και το γαμοείδα. Fuck. Fuck. Γιατί το είδα... άντε στο διάολο...
ΥΓ. Πάντως αν δεν πάνε οι υπογραφές εκεί που λέει ότι πάνε, μιλάμε για αρρώστια επί 2.
η παρατήρηση μου δεν πήγαινε σε σένα ούτε σε όσους έδρασαν όπως εσύ. :)
paris_it
12/07/2007, 17:11
+ me
:sad:
Runner Ducati
12/07/2007, 17:12
δεν τους παω που δεν τους παω... ειδα και αυτο... :yuck:
:mad:
και απο μενα
tilo_wolff
12/07/2007, 17:14
1180498:mad: :sad: :sad: :sad: :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
η παρατήρηση μου δεν πήγαινε σε σένα ούτε σε όσους έδρασαν όπως εσύ. :)
Και εγώ δεν το πήρα προσωπικά, απλά φαντάζομαι (ελπίζω.. whatever..) ότι αυτοί που υπέγραψαν είναι πολύ περισσότεροι από όσους πόσταραν.
Τέλος πάντων, δεν ξέρω τι μπορούν να κάνουν και οι υπογραφές. Ασε που κλείνουμε τα μάτια σε πολλά πράγματα που δεν απέχουν και τόσο πολύ από μας. Και επειδή το βίντεο μου θύμισε κάτι άλλα πλάσματα που δεν περνούν καλύτερα, πάρτε και ένα μικρό απόσπασμα από μια ταινιάρα χωρίς λόγια. Μόνο μουσική και εικόνες από τον θαυμαστό κόσμο μας:
-BARAKA- (http://www.youtube.com/watch?v=hmRDjLc-rRY)
tilo_wolff
12/07/2007, 17:29
e re koufales enas xitler sas xreiazetai na sas kanei sapounia etsi opws sfazetai ki eseis ekei katw stin gamimeni tin "anatelousa" ypotithemeni xwra sas pou na min ksana anateillei o ilios reeeeeeeeeeeeeee ekei katw kai mia zwi na zeite sto skotadi paliokafroiiiiiiiiiiiiiiiii ante sto diaoloooooooooooooooooooooo
tilo_wolff
12/07/2007, 17:32
Και επειδή το βίντεο μου θύμισε κάτι άλλα πλάσματα που δεν περνούν καλύτερα, πάρτε και ένα μικρό απόσπασμα από μια ταινιάρα χωρίς λόγια. Μόνο μουσική και εικόνες από τον θαυμαστό κόσμο μας:
-BARAKA- sorry alla den mporesa na to dw HMARTOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNN paidia pou tha paei auti i katastasi??? mou erxetai na kserasw apo tin aidia pou uparxei kai kuriarxei gurw mas
el_hymador
12/07/2007, 17:35
Παντως εχουμε μεγαλη αγνοια...
Και τελικα η δυναμη της εικονας μεσα στα μουτρα φερνει καποιο αποτελεσμα ...σοκ και δεος αλλα για καλο σκοπο!
1180506
:a11: :a02: :a29: :a016: :a018: :a37: :a015:
BELZEBOYLIS
12/07/2007, 18:01
Μηπως καμμια ατομικη βομβα ακομα? :mad:
+1000
ΜΗΝ ξεχνάμε ότι πρόκειται για Ανώτερα Θηλαστικά !!!
Ναι αυτο σε μαρανε εσενα Χριστο.
Χιλιοι ενεργοι και δεν συμμετεχουν σε μοτοσυκλετιστικα θεματα εδω μεσα, που μου θελεις και συμμετοχη στα δρωμενα του πλανητη.....:sick:
vangelis 64
12/07/2007, 23:45
Ένα λιθαράκι ακόμα.......:sad: :sad: :sad:
Nikoskazer2000
13/07/2007, 00:14
Δεν περίμενα πως θα μπορούσε να υπάρχει τέτοια κτηνωδία σε τέτοιο βαθμό. Δάκρυσα με το που είδα το αίμα να φεύγει ποτάμι απ' το λαιμό του άμοιρου δελφινιού και αυτό να σπαρταράει απο πόνο.
Τα 'δωσα, στεναχωρήθηκα πολύ.
1180620
Λογο δουλειας εχω επισκεφθει παρα πολλες φορες αυτες τις χωρες (Κινα, Ιαπωνια,Κορεα κτλ)
και ενα εχω να πω.
Οι ανθρωποι αυτοι ειναι εντελως αδιστακτοι οταν αφορα το φαγητο τους. Απλα τρωνε οτι περπαταει/πεταει/κολυμπαει. Ειδικα την θαλασσα την εχουν ξεσκισει, δεν αφηνουν τιποτα, απο φυκια μεχρι φαλαινες. Εαν δειτε τι τρωνε θα παθετε πλακα.:yuck:
:mad:
+ 1 υπογραφη
DimChios
13/07/2007, 03:40
Χρηστο, κάποιοι το είδαμε τώρα! Sorry κιόλας!
:alien: :alien: :alien:
1180651
TELIOS BARBARO ALLA KE MIS DEN PAME PISO ME TA ARNAKIA KE MOSXARAKIA GALAKTOS IDIKA TO PASXA[SKATA STA MOUTRAMAS]
Up (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=38743) :mad: :lol:
ξεκινησα να δω το βιντεο αλλα δεν το αντεξα τελικα
:mad: :mad:
dodos 900
13/07/2007, 11:51
Γ@@@μένη ανθρωπότητα:yuck:
Οι φάλαινες , τα δελφίνια και όλα αυτά τα θαλάσσια θηλαστικά αποτέλουν βάση παραγωγής αντικειμένων καθημερινής χρήσεως όπως καλλυντικά , κρέμες , αντιήλιακα και άλλα τέτοια δίαφορα όπως και ρούχα ...:sick: Που τα χρησιμοποιούμε καθημερινά όλοι μας...:yuck:
Δεν είναι λίγο άτοπο να ξεσπάμε σε ένα μάτσο φουκαράδες χασάπηδες??? Λέω εγώ τώρα ...όχι πως δε νοιώθω αηδιάσμένος και αδιάφορος απλά κάνω μία διαπιστωσή...Είμαστε τελικά όλοι τόσο αναίσθητοι????
Υ.Γ. Αγοράζουμε και τα μηχανάκια τους και τα κομπιουτεράκια τους...
Δεν ημουν προετειμασμενος να δω αυτο που ειδα.:( :sad:
Οσον αφορα τους φουκαραδες.........υπαρχουν και αλλοι τροποι να σκοτωσεις ενα ζωο για διατροφικους η αλλους λογους.
Καταλαβαινω τι λες παντως.
ktm640lc4
13/07/2007, 21:11
+1
1180939 και απο μενα.
Τι να γραψω τωρα........καθομαι και κοιταω το πληκτρολογιο.......
μονο καταρα μπορω να τους δωσω. ΚΑΤΑΡΑ.
Ειδε κανεις το βιντεο στο σταρ με το ψαρι που το ετρωγαν ωμο;;;
Ηταν ζωντανο και απο την μεση και κατω το ειχαν ψησει. Που αλλου, στην ιαπωνια.......
Το ψαρι ηταν ΖΩΝΤΑΝΟ. και κατι τυποι το ετρωγαν ενω κουνουσε το στομα του. Μια επιστημονας ειπε οτι το ψαρι μπορει να καταλαβει τον πονο, κανονικοτατα.
Δεν το αφησαν να πεθανει. Το κρατησαν ζωντανο με μια πετσετα κρυα στο πανω μερος και απο κατω το εψηναν στην φωτια..........
Το ειδε κανεις..................................;;;;
Δεν μπορω να βλεπω να βασανιζουν κανενα ζωο, ψαρι, θηλαστικο κλπ. Παθαινω ζημια.......
siokatas
13/07/2007, 21:43
.....1180948. .........
καπου μεσα λεει οτι το ειδαν 5,000,000+ και μονο 1180948 υπογραφες επεσαν....:sad:
panavour
14/07/2007, 01:22
για ολους εμας που δακρυζουμε βλεποντας τοση ανειπωτη βαρβαροτητα εχω να επισημανω τα εξης.μηπως εχετε επισκεφτει ορνιθοτροφειο η σφαγειο για να δειτε με τι διαδικασια το ζωντανο ζωο καταληγει στο πιατο μας?ελαχιστα διαφερει απ αυτο που ειδαμε.μηπως διαφερει η αγωνια του ψαριου οταν σπαρταραει για ωρες ασφυκτιωντας διπλα στο καλαμι μας?οταν λοιπον ξαναπαμε στην ταβερνα και παραγγειλουμε πα-ι-δακια η ψαρια η κοτοπουλα η λουκανικα η οτιδηποτε αλλο ζωικης προελευσης ας σκεφτουμε τι πονο προκαλεσαμε και ας αναλογιστουμε τελικα ποσο υποκριτες ειμαστε.αν αναγκαστικα ειμαστε σαρκοφαγοι τουλαχιστον ας θεσπισθουν νομοι να αναισθητοποιουνται τα ζωα πριν την θανατωση τους ωστε να μην υποφερουν.τωρα πως μπορει αυτο να γινει στα ψαρια δεν μπορω να φαντασθω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
για ολους εμας που δακρυζουμε βλεποντας τοση ανειπωτη βαρβαροτητα εχω να επισημανω τα εξης.μηπως εχετε επισκεφτει ορνιθοτροφειο η σφαγειο για να δειτε με τι διαδικασια το ζωντανο ζωο καταληγει στο πιατο μας?ελαχιστα διαφερει απ αυτο που ειδαμε.μηπως διαφερει η αγωνια του ψαριου οταν σπαρταραει για ωρες ασφυκτιωντας διπλα στο καλαμι μας?οταν λοιπον ξαναπαμε στην ταβερνα και παραγγειλουμε πα-ι-δακια η ψαρια η κοτοπουλα η λουκανικα η οτιδηποτε αλλο ζωικης προελευσης ας σκεφτουμε τι πονο προκαλεσαμε και ας αναλογιστουμε τελικα ποσο υποκριτες ειμαστε.αν αναγκαστικα ειμαστε σαρκοφαγοι τουλαχιστον ας θεσπισθουν νομοι να αναισθητοποιουνται τα ζωα πριν την θανατωση τους ωστε να μην υποφερουν.τωρα πως μπορει αυτο να γινει στα ψαρια δεν μπορω να φαντασθω.
Τα εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα.
Τα κοτοπουλα τα εκτρεφουμε για να τα φαμε. Τα δελφινια εναι ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
Nikoskazer2000
14/07/2007, 02:07
Καλά και τα κοτόπουλα κάποτε ηταν ελεύθερα αλλα τελοσπάντων.
Τη διαδικασία που ακολουθήται σ' ενα σφαγείο την ξέρω απο ενα συνάδελφο του πατέρα που δούλευε ενα φεγγάρι εκεί και σας βεβαιώ οτι τουλάχιστον για τα βωειδή η διαδικασία θανάτου τους είναι σχεδόν ακαριαία.
Τώρα απ' την αλλη θυμάμαι παλιά σ' ενα χωριό, εδω κάτω στην Κρήτη, ενα μικρό κατσικάκι που ο θάνατος του δεν απείχε και πολύ απ' τις σκηνές με τα δελφίνια. :(
Nikoskazer2000
14/07/2007, 02:12
Στο χωριό που μένει ο θείος μου οταν π.χ θέλει να θανατώσει ενα γουρούνι ή ενα κατσίκι φωνάζει κάποιο χωριανό του να το κάνει, γιατί ο ίδιος δεν έχει καρδιά να σκοτώσει το ζώο που αμα δεν του δίνει σημασία του παίζει κουτουλιές και μπλέκεται στα πόδια του ώσπου να το ταίσει και να το χαιδέψει. Και φυσικά το ίδιο κάνει κι' αυτός στην αντίστοιχη περίπτωση (κάθε φορά με όπλο - ακαριαίος θάνατος).
Είναι πιστεύω πιο ανθρώπινο...
πολλες ευαισθητες φυτοφαγες ψυχες μαζεψε το forum.
μακαρι να ειστε τοσο ευαισθητοι και με τους συνανθρωπους σας.
α και κομενες οι ψαροταβερνες γιατι και οι τσιπουρες δεν μπαινουν μονες τους στο τιγανι.
για να μην παρεξηγηθω δεν χαιρομαι με το θεαμα αλλα μηπως το παραχεσατε.ψαρια ειναι και ψαραδες.καλα αυτο που διαβασα για αναισθητικο ειναι απλα γελειο.σιγα μην περιμενουμε να τα φαμε οταν μας ζητησουν ευθανασια.απο την στιγμη που τα δελφινια τα τρωνε κανουν οτι κανει και ο χασαπης της γειτονιας. Στους ινδους εχετε φανταστει πως φαινομαστε εμεις που τρωμε το ιερο τους ζωο?αλλα σ'αυτη την περιπτωση λαθος ειναι οι ινδοι που δεν το τρωνε
ετσι οπως το πατε πρεπει να τρωμε μονο οτι ψωφισει.τελος παντων υπαρχουν παιδια που πινανε,παιδια που βιαζονται,ηλικιωμενοι που εχουν πεταχτει στον δρομο.γι'αυτο καλυτερα να ποσταρετε κανεναν ερανο να μαζεψουμε λεφτα για φιλλανθρωπιες και αφηστε του κινεζους
POEXANIA
14/07/2007, 08:32
EGW PISTEYO PREPEI NA ARXISOYME NA TROME TOYS KINEZOYS, STHN IAPONIA TOYS SKIZAME PANTOS, POY PHGAN AYTES OI PALIES KALES EPOXES?
Αρχικά δημιουργήθηκε από POEXANIA
EGW PISTEYO PREPEI NA ARXISOYME NA TROME TOYS KINEZOYS, STHN IAPONIA TOYS SKIZAME PANTOS, POY PHGAN AYTES OI PALIES KALES EPOXES?
ποιοι εσεις οι ninja:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
τους σκιζατε ,τους σκιζατε αλλα αυτοι γινανε εκατομυρια.μηπως αντι για κατανα χρησιμοποιουσατε το μαγικο σπαθι της γονιμοτητας:rotflmao:
POEXANIA
14/07/2007, 08:49
re paidia prepei na apofasisoyme ti eimaste, kai ti trome, aloste borei na yparksei kthnotrofia xoris na viazete h peribalontikh kai h trofikh alysida. an tora sas apasxolei mono oti pethainoyn ta zoa me viaio tropo sas plhroforo pos ayto symbainei kai apo th fysh, px to liontari den tha skotosei to zarkadi narkonontas to prota. an tora sas endiaferei poy sfagiazontai eidh pros eksafanish ayto einai alo. tora an o anthropos os skeptomeno on poy exei thn texnologia sta xeria toy tha eprepe na vriskei pio anodynoys tropos gia na thanatonei thn trofh toy isos einai ena thema. h alhtheia einai pos kai ego den tha boroysa na kano th doyleia toy sfagea, omos apo arxaiotaton xronon ta zoa ta esfazan oi anthropoi kai meta ta etrogan, den einai kati neo.
episis yparxoyn xores poy den exoyn thn ypodomh gia na egeiroyn syxrona sfageia poy tha thanatonoyn ta zoa me style, proth protereothta ayton ton xoron einai na vroyne na fane.
sigoyra einai krima na pethainoyn kapoia onta gia na zoyme emeis omos ayto einai kati poy den ginete na alaksei mias kai ayth einai h fysh mas, aloste kai ta xorta einai envia ara me th logikh ayth oyte ayta prepei na ta trome, ara ti?na pethanoyme?
to oti o syxronos anthropos einai asynithistos se tetoia theamata sfaghs einai kati poy exei prokypsei ta teleytaia xronia mias kai exoyme apotravhx8ei apo thn paradosiakh zoh ths ypai8roy poy o kathenas eixe ta zoa toy klp. kata th gnomh moy to thema einai na periorisoyme thn yperkatanalosh(kai oxi mono sthn trofh) etsi oste na meiothei h zhthsh ara kai oi sfages, posa kai posa zoa den exoyn ginei goynes kai diakosmhtika anti gia trofh alwste? vevaia h eythinh den einai mono dikh mas..toy telikoy katanaloth dld, ala kai oi kyvernhseis tha boroysan na kanoyn perissotera gia na periorisoyn to la8remporio kai th la8rothiria. bebea gia na kserete poles fores h lathrothiria einai h teleytaia elpida anthropon poy einai toso ftoxoi sthn afrikh kai se ala merh kai to kanoyn gia amigos vioporistikoys logoys, h kanoyn ayto poy ekanan panta apla tora toys to apagoreyoun epeidh megales etairies exoyn frontisei na yperalieysoyn ta psaria poy aytoi kapote psareyan me metro h tazoa poy aytoi kapote kynhgoysan me metro. to thema loipon ayto einai eyaisthito kai den lynete ypografontas ena xarti. den ksero posoi diavasate ayta poy egrapsa ala osoi ta diavasate elpizo na eidate mia dyo parapano diastaseis toy thematos.
eyxaristo
wazaaaa
Αρχικά δημιουργήθηκε από POEXANIA
re paidia prepei na apofasisoyme ti eimaste, kai ti trome, aloste borei na yparksei kthnotrofia xoris na viazete h peribalontikh kai h trofikh alysida. an tora sas apasxolei mono oti pethainoyn ta zoa me viaio tropo sas plhroforo pos ayto symbainei kai apo th fysh, px to liontari den tha skotosei to zarkadi narkonontas to prota. an tora sas endiaferei poy sfagiazontai eidh pros eksafanish ayto einai alo. tora an o anthropos os skeptomeno on poy exei thn texnologia sta xeria toy tha eprepe na vriskei pio anodynoys tropos gia na thanatonei thn trofh toy isos einai ena thema. h alhtheia einai pos kai ego den tha boroysa na kano th doyleia toy sfagea, omos apo arxaiotaton xronon ta zoa ta esfazan oi anthropoi kai meta ta etrogan, den einai kati neo.
episis yparxoyn xores poy den exoyn thn ypodomh gia na egeiroyn syxrona sfageia poy tha thanatonoyn ta zoa me style, proth protereothta ayton ton xoron einai na vroyne na fane.
sigoyra einai krima na pethainoyn kapoia onta gia na zoyme emeis omos ayto einai kati poy den ginete na alaksei mias kai ayth einai h fysh mas, aloste kai ta xorta einai envia ara me th logikh ayth oyte ayta prepei na ta trome, ara ti?na pethanoyme?
to oti o syxronos anthropos einai asynithistos se tetoia theamata sfaghs einai kati poy exei prokypsei ta teleytaia xronia mias kai exoyme apotravhx8ei apo thn paradosiakh zoh ths ypai8roy poy o kathenas eixe ta zoa toy klp. kata th gnomh moy to thema einai na periorisoyme thn yperkatanalosh(kai oxi mono sthn trofh) etsi oste na meiothei h zhthsh ara kai oi sfages, posa kai posa zoa den exoyn ginei goynes kai diakosmhtika anti gia trofh alwste? vevaia h eythinh den einai mono dikh mas..toy telikoy katanaloth dld, ala kai oi kyvernhseis tha boroysan na kanoyn perissotera gia na periorisoyn to la8remporio kai th la8rothiria. bebea gia na kserete poles fores h lathrothiria einai h teleytaia elpida anthropon poy einai toso ftoxoi sthn afrikh kai se ala merh kai to kanoyn gia amigos vioporistikoys logoys, h kanoyn ayto poy ekanan panta apla tora toys to apagoreyoun epeidh megales etairies exoyn frontisei na yperalieysoyn ta psaria poy aytoi kapote psareyan me metro h tazoa poy aytoi kapote kynhgoysan me metro. to thema loipon ayto einai eyaisthito kai den lynete ypografontas ena xarti. den ksero posoi diavasate ayta poy egrapsa ala osoi ta diavasate elpizo na eidate mia dyo parapano diastaseis toy thematos.
eyxaristo
wazaaaa
+1000 αν τα εγραφες και στα ελληνικα ισως τα διαβαζε και κανενας αλλος εκτος απο μενα
POEXANIA
14/07/2007, 08:55
sorry re file ala den me voleyoyn...kai na fantasteis oti eimai kai oligon sygrafeas(tis istories myo kai ta poihmata moy ta grafo men sta ellhnika ala me ta greeklish plhktrologo pio grhgora kai den xreiazetena skeytomai thn orthografia h na ta pernao apo word gia diorthosh) sorry
Aggelos_SV
14/07/2007, 11:56
ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙΑ
:evil: :a023: :evil: :a29: :a023: :evil: :a29:
Είναι γεγονός ότι δεν σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο ευτυχώς.
ανάλογα με την ευφυΐα του ο καθένας μπορεί να διακρίνει κάποια πράγματα
Αρχικά θα έλεγα ότι είναι ανοησία να συγκρίνουμε οποιοδήποτε άγριο ζώο με οικόσιτα ζώα που ανατρέφονται με προορισμό να παράγουν γάλα ή αυγά ή να μας δώσουν το κρέας τους. Από εκεί και πέρα το γεγονός ότι σφαγιάζονται ζώα για να μας δώσουν την γούνα του κλπ είναι εξίσου απαράδεκτο αλλά αυτό είναι άλλο ποστ (νομίζω ότι έχει συζητηθεί παλαιότερα)
Μεγαλύτερη ακόμα ανοησία είναι να συγκρίνουμε την μαζική σφαγή αγρίων ζώων από τον άνθρωπο με την φυσική τροφική αλυσίδα και να συγκρίνουμε το παραπάνω video με το κυνήγι του λιονταριού για την τροφή του.
Το όσκαρ τις επίπεδης σκέψης και της άγνοιας πάει στην σύγκριση της τσιπούρας και του λαβρακίου με το δελφίνι, την φάλαινα, κλπ. Από πού να το πιάσουμε και πώς να συνεχίσουμε, ένα πράγμα θα πώ μονάχα….. Άλλο πράγμα το σπάνιο και αναντικατάστατο άγριο θηλαστικό άλλο πράγμα η ιχθυοκαλλιέργεια στην Χαλκίδα.-
Και τελικά το θέμα μας δεν είναι οι παππούδες που χάνονται ή το υποκαταστροφή δάσος του Αμαζονίου ή ή ή ή τα οποίοι είναι εξίσου σημαντικά ή και ακόμα ποιο σπουδαία δεν διαφωνώ σε αυτό αλλά το θέμα του πόστ είναι τα δελφίνια και δεν γίνεται να συζητηθεί σε ένα post όλη η καταστροφή του περιβάλλοντος και η ανθρώπινη αδιαφορία για την φύση και για τον τρίτο κόσμο
Το post αφορά τα ΑΓΡΙΑ ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ δελφίνια, που σφαγιάζονται με τον τρόπο που βλέπετε στο παραπάνω video, για να γίνουν snack στα super market της Ιαπωνίας. Και για ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ μια ακόμα οικολογική καταστροφή (όχι την σημαντικότερη σαφώς) που συντελείτε κάτω από την μύτη μας και που ίσως να μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό
Φιλικότατα
J
παιδακια...
το δελφίνι ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΨΆΡΙ ΛΕΜΕ??:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
μερικοι νομίζω πως είναι η ώρα να κατσετε λιγο να δείτε κανα ντοκυμαντερ στον Σκαι η να διαβασετε κανα βιβλιο περα απο τη ΜΑΝΙΝΑ και το ΜΟΤΟ...
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
ο αλλος λεει και το κοτοπουλο ελευθερο ήτανε...
ΝΑι φιλε....
κοντα στην εποχή του νεάντερταλ όμως το φυλακίσαμε...
ακουσες τιποτα εσυ για εξέγερση??:rotflmao: :lol:
ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ [SIZE=4]ΔΕΝ [SIZE=1]ΕΙΝΑΙ ΨΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΑΥΤΟ), ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΖΩΑ (ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΣΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ)
super_toto
16/07/2007, 08:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Είναι γεγονός ότι δεν σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο ευτυχώς.
ανάλογα με την ευφυΐα του ο καθένας μπορεί να διακρίνει κάποια πράγματα
Αρχικά θα έλεγα ότι είναι ανοησία να συγκρίνουμε οποιοδήποτε άγριο ζώο με οικόσιτα ζώα που ανατρέφονται με προορισμό να παράγουν γάλα ή αυγά ή να μας δώσουν το κρέας τους. Από εκεί και πέρα το γεγονός ότι σφαγιάζονται ζώα για να μας δώσουν την γούνα του κλπ είναι εξίσου απαράδεκτο αλλά αυτό είναι άλλο ποστ (νομίζω ότι έχει συζητηθεί παλαιότερα)
Μεγαλύτερη ακόμα ανοησία είναι να συγκρίνουμε την μαζική σφαγή αγρίων ζώων από τον άνθρωπο με την φυσική τροφική αλυσίδα και να συγκρίνουμε το παραπάνω video με το κυνήγι του λιονταριού για την τροφή του.
Το όσκαρ τις επίπεδης σκέψης και της άγνοιας πάει στην σύγκριση της τσιπούρας και του λαβρακίου με το δελφίνι, την φάλαινα, κλπ. Από πού να το πιάσουμε και πώς να συνεχίσουμε, ένα πράγμα θα πώ μονάχα….. Άλλο πράγμα το σπάνιο και αναντικατάστατο άγριο θηλαστικό άλλο πράγμα η ιχθυοκαλλιέργεια στην Χαλκίδα.-
Και τελικά το θέμα μας δεν είναι οι παππούδες που χάνονται ή το υποκαταστροφή δάσος του Αμαζονίου ή ή ή ή τα οποίοι είναι εξίσου σημαντικά ή και ακόμα ποιο σπουδαία δεν διαφωνώ σε αυτό αλλά το θέμα του πόστ είναι τα δελφίνια και δεν γίνεται να συζητηθεί σε ένα post όλη η καταστροφή του περιβάλλοντος και η ανθρώπινη αδιαφορία για την φύση και για τον τρίτο κόσμο
Το post αφορά τα ΑΓΡΙΑ ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ δελφίνια, που σφαγιάζονται με τον τρόπο που βλέπετε στο παραπάνω video, για να γίνουν snack στα super market της Ιαπωνίας. Και για ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ μια ακόμα οικολογική καταστροφή (όχι την σημαντικότερη σαφώς) που συντελείτε κάτω από την μύτη μας και που ίσως να μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό
Φιλικότατα
J
Το video είναι φρικιαστικό δίχως άλλο. Δεν θέλω να πάρω το μέρος τον Ιαπώνων γιατί η κουλτούρα τους ως λαός μου είναι εξαιρετικά απρόσιτη και δεν την καταλαβαίνω.
Δεν αντιλαμβάνομαι ωστοσο γιατί αυτό που δείχνει το videaki διαφέρει από αυτά που συμβαίνουν στην δική μας χώρα. Ούτε αντιλαμβάνομαι γιατι είναι διαφορετικό να σκοτώνεις ένα άγριο από ένα οικόσιτο ζώο (αν εξαιρέσουμε το θέμα της αφάνισης ενός είδους).
Έχετε δει ποτέ σας πως σφάζουν τα ζώα στα ελληνικά χωριά? Έχετε δει πως σπαρταράει το γουρούνι όταν το σφάζουν κόβοντάς του το λαρύγγι και ποση ώρα κάνει να ξεψυχίσει. Ή μήπως το αγριογούρουνο ( αφού μιλάμε για άγρια ζώα) που τρώει τα σκάγια, πονάει λιγότερο από το δελφίνι. Ο αστακομακαρονάδα που χρυσοπληρώνουμε στην ταβέρνα μήπως δεν απαιτεί την θυσία ενός άγριου ζώου και μάλιστα βράζοντάς το όσο είναι έν ζωή.
Σίγουρα τα δελφίνια είναι πιο συμπαθη και σοκάρεσαι να τα βλέπεις να πεθαίνουν έτσι αλλά είναι θέμα συμπαθειας και μόνο καθώς όλα τα ζώα που καταναλώνουμε πεθαίνουν με άσχημο τρόπο και μερικά με εντελώς αποτρόπαιο.
επειδη εγινε λογος για εξυπναδα και ισοπεδωση.αγαπητε julius και ο λαγος αγριο ζωο ειναι,επεισης και το αγριογουρονο και το ζαρκαδι.την τσιπουρα την αναφερα για αυτους που γραφανε οτι δεν πρεπει να σκοτωνουμε ψυχες.αληθεια τα αγρια ζωα εχουν αλλη ψυχη απο τις κοτουλες?.καλα για την εξυπναδα δεν το συζηταω γιατι ειναι γελια η αναφορα της.
εγω αυτο που ξερω ειναι οπου υπαρχει προσφορα υπαρχει και ζητηση.μηπως πρεπει να ξεκινησουμε απο την ζητηση πρωτα και μετα να παμε στην προσφορα?ποιο ανωμαλη μου φαινεται η ζητηση.η προσφορα τουλαχιστον ειναι θεμα επιβιωσης ειδικα των εργαζωμενων-δολοφονων
επισης στην κοντινη σας καστορια το ιδιο κανανε αλλα οχι με δελφινια.μαζεψες και εκει υπογραφες? ή μονο οι ασιατες ειναι βαρβαροι?
οσο για την τραγικη σφαγη με τα αιματα,σιγα μην σκισετε κανενα καλσον.
αληθεια τα δελφινια που τα καμαρωνουμε σε ενυδρια γιατι μας αρεσουν.δεν ειναι εφορου ζωης περιορισμος της ελευθεριας τους?
και οπως εγραψα δεν ειμαι υπερ τις εξαφανισης των δελφινιων σε καμια περιπτωση.εγραψα οτι εγραψα γι'αυτους που βαλανε τα κλαμματα για το θανατο των δελφινιων.μακαρι να κλαιγατε ετσι σε καθε επαιτιο της γεννοκτονιας των ποντιων.
μην μου παραθεσετε γιατι δεν απαντω.παιρνετε κουβεντες και τις χρησιμοποιειτε οπως θελετε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
επειδη εγινε λογος για εξυπναδα και ισοπεδωση.αγαπητε julius και ο λαγος αγριο ζωο ειναι,επεισης και το αγριογουρονο και το ζαρκαδι.την τσιπουρα την αναφερα για αυτους που γραφανε οτι δεν πρεπει να σκοτωνουμε ψυχες.αληθεια τα αγρια ζωα εχουν αλλη ψυχη απο τις κοτουλες?.καλα για την εξυπναδα δεν το συζηταω γιατι ειναι γελια η αναφορα της.
εγω αυτο που ξερω ειναι οπου υπαρχει προσφορα υπαρχει και ζητηση.μηπως πρεπει να ξεκινησουμε απο την ζητηση πρωτα και μετα να παμε στην προσφορα?ποιο ανωμαλη μου φαινεται η ζητηση.η προσφορα τουλαχιστον ειναι θεμα επιβιωσης ειδικα των εργαζωμενων-δολοφονων
επισης στην κοντινη σας καστορια το ιδιο κανανε αλλα οχι με δελφινια.μαζεψες και εκει υπογραφες? ή μονο οι ασιατες ειναι βαρβαροι?
αληθεια τα δελφινια που τα καμαρωνουμε σε ενυδρια γιατι μας αρεσουν.δεν ειναι εφορου ζωης περιορισμος της ελευθεριας τους?
και οπως εγραψα δεν ειμαι υπερ τις εξαφανισης των δελφινιων σε καμια περιπτωση.εγραψα οτι εγραψα γι'αυτους που βαλανε τα κλαμματα για το θανατο των δελφινιων.μακαρι να κλαιγατε ετσι σε καθε επαιτιο της γεννοκτονιας των ποντιων.
μην μου παραθεσετε γιατι δεν απαντω.παιρνετε κουβεντες και τις χρησιμοποιειτε οπως θελετε. καλα για τους ποντιους κλαψαμε σε αλλο ποστ..εδω εγραφε δελφίνια ρε μαΖτορα τι να κάνω να πω και εω τον πόνο μου για τη γιαγια μου πήγε για χέσιμο και δε γύρισε ποτε????
μην μου παραθεσετε γιατι δεν απαντω.παιρνετε κουβεντες και τις χρησιμοποιειτε οπως θελετε.
Ότι να’νε φίλε, ότι να’νε.......
:sad:
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ! ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!
Προφανώς δεν διάβασες τι έκανε quote ή απλά διάλεξες να διαβάσεις συγκεκριμένες γραμμές και ενώ δεν θα έπρεπε να απαντήσω λέγοντας τα ίδια πράγματα θα το κάνω γιατί δεν έχω και πολύ δουλειά τώρα
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Το video είναι φρικιαστικό δίχως άλλο. Δεν θέλω να πάρω το μέρος τον Ιαπώνων γιατί η κουλτούρα τους ως λαός μου είναι εξαιρετικά απρόσιτη και δεν την καταλαβαίνω.
Δεν αντιλαμβάνομαι ωστοσο γιατί αυτό που δείχνει το videaki διαφέρει από αυτά που συμβαίνουν στην δική μας χώρα. Ούτε αντιλαμβάνομαι γιατι είναι διαφορετικό να σκοτώνεις ένα άγριο από ένα οικόσιτο ζώο (αν εξαιρέσουμε το θέμα της αφάνισης ενός είδους).
Δεν το εξαιρούμε καθόλου, ακριβώς αυτό είναι το θέμα του VIDEO…. ότι
ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΝΑΚ.
Από εκει και πέρα εάν δεν αντιλαμβάνεσαι την διαφορά τις σφαγής ενός αγρίου ζώου από ένα οικόσιτο πραγματικά λυπάμαι.
Έχετε δει ποτέ σας πως σφάζουν τα ζώα στα ελληνικά χωριά? Έχετε δει πως σπαρταράει το γουρούνι όταν το σφάζουν κόβοντάς του το λαρύγγι και ποση ώρα κάνει να ξεψυχίσει. .
Δεν ξέρω τι σχέσεις έχεις με την επαρχία και πόσο ενημερωμένος είσαι αλλά τις τελευταίες δυο δεκαετίες καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια η σφαγή των οικόσιτων ζώων να γίνεται σε σφαγεία με συγκεκριμένο πρωτόκολλο και την παρουσία κτηνιάτρου για διάφορους λόγους και ένα απ αυτούς είναι να σταματήσουν τα φαινόμενα που περιγράφεις παραπάνω. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που δεν μπορείς να διακινήσεις κρέας ή πουλερικό που δεν έχει σφαγιαστεί σε εγκεκριμένο σφαγείο και δεν έχει σφραγίδα κτηνιάτρου. Σαφώς και υπάρχουν ακόμα περιστατικά σαν αυτό που αναφέρεις αλλά είναι μεμονωμένα και θα εκλείψουν σύντομα λόγο συστήματος
Ή μήπως το αγριογούρουνο ( αφού μιλάμε για άγρια ζώα) που τρώει τα σκάγια, πονάει λιγότερο από το δελφίνι.
Όχι αλλα το θέμα μας δεν είναι τα αγριογούρουνα και το κυνήγι τους
Ο αστακομακαρονάδα που χρυσοπληρώνουμε στην ταβέρνα μήπως δεν απαιτεί την θυσία ενός άγριου ζώου και μάλιστα βράζοντάς το όσο είναι έν ζωή.
Ναι φιλέ, και τα σαλιγκάρι α επίσης, μεγάλη οικολογική καταστροφή λεμε (ειδικά εάν μιλάμε για αυτά των τεχνιτών καλλιεργειών)
Σίγουρα τα δελφίνια είναι πιο συμπαθη και σοκάρεσαι να τα βλέπεις να πεθαίνουν έτσι αλλά είναι θέμα συμπαθειας και μόνο καθώς όλα τα ζώα που καταναλώνουμε πεθαίνουν με άσχημο τρόπο και μερικά με εντελώς αποτρόπαιο.
Βασικά είναι θέμα αρχικά οικολογικής καταστροφής αλλά ΚΑΙ απάνθρωπής συμπεριφοράς των θηρευτών τους.
1181583 :mad: :yuck: :sick:
Δεν ξέρω τι σχέσεις έχεις με την επαρχία και πόσο ενημερωμένος είσαι αλλά τις τελευταίες δυο δεκαετίες καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια η σφαγή των οικόσιτων ζώων να γίνεται σε σφαγεία με συγκεκριμένο πρωτόκολλο και την παρουσία κτηνιάτρου για διάφορους λόγους και ένα απ αυτούς είναι να σταματήσουν τα φαινόμενα που περιγράφεις παραπάνω. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που δεν μπορείς να διακινήσεις κρέας ή πουλερικό που δεν έχει σφαγιαστεί σε εγκεκριμένο σφαγείο και δεν έχει σφραγίδα κτηνιάτρου. Σαφώς και υπάρχουν ακόμα περιστατικά σαν αυτό που αναφέρεις αλλά είναι μεμονωμένα και θα εκλείψουν σύντομα λόγο συστήματος
Όχι αλλα το θέμα μας δεν είναι τα αγριογούρουνα και το κυνήγι τους
πες μας τωρα οτι κανουν αναισθησια στα ζωα πριν τα σφαξουν και ο κτηνιατρος παιζει τον ρολο του αναισθησιολογου.ή πες μας οτι τα οικοσιτα σφαζονται με ειδικο τροπο ετσι ωστε να μην πεταγεται το αιμα σαν τα δελφινια.
πραγματικα και εσυ οτι να ναι φιλε.το πρωτοκοκολλο αφορα κανονες υγιηνης και οχι για την αποφυγη πονου στο ζωο.
επισης η σφραγιδα υπαρχει παλι για να ξεχωριζουν τα ελληνικα απο τα ξενα και για το οτι πληρουν τις προδιαγραφες υγιηνης στις συνθηκες σφαγιασης.τα μεμονωμενα περιστατικα ποια ειναι και πρεπει να εκλειψουν, το παραδοσιακο?:sad:
julius πραγματικα θα σεβομουν μονο τους φυτοφαγους σε αυτο το thread,ολοι οι αλλοι κοιτανε μακρια γιατι δεν θελουν να βλεπουν κοντα.
και οπως ξαναειπα ειμαι κατα της εξαφανισης οποιουδηποτε ειδους αλλα μην γινομαστε και υπερβολικοι.
αληθεια οι φορμουλες μας οι δερματινες ιδιως αυτες απο εξωτικα δερματα ειναι καλα οταν τις αγοραζουμε.ή η alpinestar και η dainese περιμενουν τα ζω να μας δοσουν το δερμα τους χωρις να ψωφισουν.αν θυμαμαι υπαρχει και φορμουλα απο δερμα καγκουρο που ειναι ελαιρετικα ανθεκτικη και μαλακη:wave2:
πες μας τωρα οτι κανουν αναισθησια στα ζωα πριν τα σφαξουν και ο κτηνιατρος παιζει τον ρολο του αναισθησιολογου.ή πες μας οτι τα οικοσιτα σφαζονται με ειδικο τροπο ετσι ωστε να μην πεταγεται το αιμα σαν τα δελφινια.
πραγματικα και εσυ οτι να ναι φιλε.το πρωτοκοκολλο αφορα κανονες υγιηνης και οχι για την αποφυγη πονου στο ζωο.
επισης η σφραγιδα υπαρχει παλι για να ξεχωριζουν τα ελληνικα απο τα ξενα και για το οτι πληρουν τις προδιαγραφες υγιηνης στις συνθηκες σφαγιασης.τα μεμονωμενα περιστατικα ποια ειναι και πρεπει να εκλειψουν, το παραδοσιακο?:sad:
julius πραγματικα θα σεβομουν μονο τους φυτοφαγους σε αυτο το thread,ολοι οι αλλοι κοιτανε μακρια γιατι δεν θελουν να βλεπουν κοντα.
epidi exo parakoloutheisei to stisimo enos sfagiou apo to 0 eos thn oloklirosh toy kai toys protous mines leitoyrgias toy kai mia aposo kalataveno den ksereis alla vgazeis tyxaia symperasmata se pliroforo oti to protokolo ksenikaei apo thn proleleysh ton zoon, thn sitisi toys, tin ygyhnh toys, thn hlikia toys, klp klp ton TROPO poy sfazontai eos kai thn epeksergasia toy kreatos toys
kai malista sta sfagia pleon ta xtypane prota me enan typo oplou (me kapsouli) kai ta skotonoun kai katopoin ta sfazoun
tora ean sto kefali sou akoma to arni kai to katsiki einai to idio me to delfini kai ton elefanta pao paso opou mporei ftanei o kathenas
epidi exo parakoloutheisei to stisimo enos sfagiou apo to 0 eos thn oloklirosh toy kai toys protous mines leitoyrgias toy kai mia aposo kalataveno den ksereis alla vgazeis tyxaia symperasmata se pliroforo oti to protokolo ksenikaei apo thn proleleysh ton zoon, thn sitisi toys, tin ygyhnh toys, thn hlikia toys, klp klp ton TROPO poy sfazontai eos kai thn epeksergasia toy kreatos toys
kai malista sta sfagia pleon ta xtypane prota me enan typo oplou (me kapsouli) kai ta skotonoun kai katopoin ta sfazoun
tora ean sto kefali sou akoma to arni kai to katsiki einai to idio me to delfini kai ton elefanta pao paso opou mporei ftanei o kathenas
ρε φιλε μπας και εχεις κανενα τατουαζ με δελφινι και τα πονας τοσο?
θες να μου πεις οτι σε κτηνοτροφειο χτυπανε καθε κοτα με ενα καψουλι :rotflmao:
φευγει κεφαλι αυτοματα με το πατιμα ενος κουμπιου:rotflmao: .οσο για το προτοκωλο τα ιδια σου εγραψα νομιζω.
εχει η spidi κατι μποτουλες και φορμουλες απο καγκουρο τουμπανο λεμε.αλλα εκει δεν μαζεψε κανενας υπογραφες.
και θα ξαναγραψω οτι ειμαι κατα της εξαφανισης οποιουδηποτε ειδος στον πλανητη.
αυτο που γραφω ειναι το ποσο μελοδραματικα περιγραφετε την σφαγη τους και βαζετε τα κλαματα.παω να βαλω ενα avatar που κλαιει να το παιξω ευαισθητο παιδι
BELZEBOYLIS
16/07/2007, 11:09
Τα δελφίνια ανήκουν στα ανώτερα θηλαστικά ! Είναι από τα λίγα είδη του πλανήτη τα οποία έχουν συνείδηση ύπαρξης !!
....Να μια διαφορά από τα κατσίκια , τις κότες και τα σαλιγκάρια ….
:wave2:
Λεωνίδας
16/07/2007, 11:25
o καθένας να κοιτάξει να βάλει τη γραμμή εκεί που τον βολεύει και να κράζει όσους τρώνε / σφάζουν / κυνηγάνε τα υπόλοιπα
έεεεετσι έεεετσι :rolleyes:
υποκριτές όλοι μας :(
αφου σαν ανωτερα πλασματα που ειμαστε αποφασισαμε πια ζωα πονανε οταν τα σφαζουν και ποια ειναι εντελως καθυστεριμενα και δε καταλαβαινουν πονο
αφου αποφασισαμε λοιπον τωρα χλευαζουμε ο ενας τον αλλον γιατι τα λυσαμε τα προβληματα μας.
αυτοι που μπορουν να κανουν κατι για αυτο ειναι η ΄΄μεγαλοι΄΄ (για τον ανεξέλεγκτο θανατο )
ας βαλουμε λοιπον στις πολυθρονες μεγαλους που να το σταματησουν αυτο!
για αυτο εχουμε την ψηφο και την δυναμη του λαου (υποτιθετε)
το αν καποιος στεναχωριετε η οχι το ιδιο δεν τον κανει αυτοματα ''ηλιθιο''
(για τους ινδους ειμαστε δαιμονες της κολασεως ασπλαχνοι ιεροσυλοι μας σκοτωναν αμα λαχει αλλα εμεις τα τρωμε τα ιερα τους ζωα χαλαρα χωρις να στεναχωριομαστε γιατι ειναι στην κατηγορια των καθιστεριμενων ζωων που δε καταλαβαινουν)
δε τα γουσταρω αυτα που γινοντε! σε οποιο ζωο και αν γινοταν ! αλλα με το να κοροιδευουμε ο ενας τον αλλον και με ιντερνετικες υπογραφες σε καταφερνουμε τιποτα!
Katharisa oso ligotero ginete ta asxeta kai ton anoito xalave (opou pira kai ego meros) kai afino thn syzitisi na ekselixthei
parakalo oso ginete sta plaisia tis syzitisis
latris mixanis
16/07/2007, 11:51
ρε φιλε μπας και εχεις κανενα τατουαζ με δελφινι και τα πονας τοσο?
θες να μου πεις οτι σε κτηνοτροφειο χτυπανε καθε κοτα με ενα καψουλι :rotflmao:
φευγει κεφαλι αυτοματα με το πατιμα ενος κουμπιου:rotflmao: .οσο για το προτοκωλο τα ιδια σου εγραψα νομιζω.
εχει η spidi κατι μποτουλες και φορμουλες απο καγκουρο τουμπανο λεμε.αλλα εκει δεν μαζεψε κανενας υπογραφες.
και θα ξαναγραψω οτι ειμαι κατα της εξαφανισης οποιουδηποτε ειδος στον πλανητη.
αυτο που γραφω ειναι το ποσο μελοδραματικα περιγραφετε την σφαγη τους και βαζετε τα κλαματα.παω να βαλω ενα avatar που κλαιει να το παιξω ευαισθητο παιδι
Εγώ πάλι δεν έχω δει να το γράφει κάπου ότι το δέρμα που χρησιμοποιούν για την προστασία μας είναι από καγκουρό.
Επίσης σε αυτό το thread καταδικάζουμε τον απάνθρωπο και βάναυσο τρόπο που γίνονται κάποια πράγματα.
Mozart δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τη σφαγή του δελφινιού με το καψούλι που θα φάει το βόδι πχ. Ο παραδοσιακός τρόπος δε νομίζω να εκφράζει κανέναν, είναι το ίδιο βάναυσος με αυτόν του δελφινιού.
Η σφαγή της κότας ή του προβάτου είναι κάτι σύνηθες για μας, ενώ οποιουδήποτε άλλου ζώου όχι.
Το δελφίνι δεν είναι οποιοδήποτε Θηλαστικό, δεν είναι τυχαίο!!
Νομίζω ότι είμαστε όλοι ευαίσθητοι με τέτοιου είδου συμπεριφορές, απλά με κάποιες λίγο παραπάνω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Εγώ πάλι δεν έχω δει να το γράφει κάπου ότι το δέρμα που χρησιμοποιούν για την προστασία μας είναι από καγκουρό.
για κοιτα (http://www.motomarket.gr/pindex.php?&file=footwear_product.xml&id=849)
1181669
ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΕΕ ΜΟΥ :mad:
Μόνο τοσοι ρε, απο τους τουλαχιστον 1000 ΕΝΕΡΓΟΥΣ ? :sad: Τι φωνάζεις ρε π@π@ρα ??? :D :mad: :D
Πρέπει να το διατυμπανίσουμε ότι υπογράψαμε ??? :smokin:
1180782 (από την Παρασκευή...)
BELZEBOYLIS
16/07/2007, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
o καθένας να κοιτάξει να βάλει τη γραμμή εκεί που τον βολεύει και να κράζει όσους τρώνε / σφάζουν / κυνηγάνε τα υπόλοιπα
έεεεετσι έεεετσι :rolleyes:
υποκριτές όλοι μας :(
Το να τσουβαλιάζεις είναι το ίδιο επικίνδυνο με το να αδιαφορείς!!!!
αφου ειναι αηδιαστικοι τελειως οι τυποι ...
ζωντανα τα τρωνε (http://www.youtube.com/watch?v=xRLgytXMrKQ)
Λεωνίδας
16/07/2007, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Το να τσουβαλιάζεις είναι το ίδιο επικίνδυνο με το να αδιαφορείς!!!! δεν αδιαφορώ Κώστα, αλλά δεν κράζω κιόλας :wave2:
ας κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του, μετά την οικογένειά του κ.ο.κ.
μέχρι να φτάσουμε στην Ιαπωνία... :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
αφου ειναι αηδιαστικοι τελειως οι τυποι ...
ζωντανα τα τρωνε (http://www.youtube.com/watch?v=xRLgytXMrKQ)
αηδια
σκεψου ομως ποσοι ''πολιτισμενοι'' στο φιαρ φακτορι τρωνε τα γεννητικα οργανα βουβαλιου κατσαριδες και ποντικια ζωντανα για μερικα δολλαρια?
:yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΣΕΡΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΕΝΑ ΔΕΛΦΙΝΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!:(
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αηδια
σκεψου ομως ποσοι ''πολιτισμενοι'' στο φιαρ φακτορι τρωνε τα γεννητικα οργανα βουβαλιου κατσαριδες και ποντικια ζωντανα για μερικα δολλαρια?
:yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
εκεινοι το κανουν αναγκαστικα για τα δολλαρια, αυτοι που το απολαμβανουν κιολας ? :uplate:
super_toto
16/07/2007, 14:00
Δεν μιλάμε για οργανωμένες κτηνοτροφικές μονάδες (οχι πως εκει δεν γίνονται τα αίσχη) αλλά για ιδιώτες που εκτρέφουν ζώα για να τα σφάξουν όταν θέλουν να κάνουν κανα τσιμπούσι.
Τώρα όσο για αυτό τι να σου πω. Αν εσύ τραβηξες μια γραμμή και είπες ότι τα ζώα που βρίσκονται πάνω από την γραμμή αξίζουν την λύπησή μας και αυτά που είναι κάτω από την γραμμη είναι απλά τρόφιμα, έλεος , ρατσισμός και στα ζώα πάει πολύ.
Nikoskazer2000
16/07/2007, 23:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
παιδακια...
το δελφίνι ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΨΆΡΙ ΛΕΜΕ??:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
μερικοι νομίζω πως είναι η ώρα να κατσετε λιγο να δείτε κανα ντοκυμαντερ στον Σκαι η να διαβασετε κανα βιβλιο περα απο τη ΜΑΝΙΝΑ και το ΜΟΤΟ...
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
ο αλλος λεει και το κοτοπουλο ελευθερο ήτανε...
ΝΑι φιλε....
κοντα στην εποχή του νεάντερταλ όμως το φυλακίσαμε...
ακουσες τιποτα εσυ για εξέγερση??:rotflmao: :lol:
Ωπα ρε Δούκα κάτσε, δεν είπα πως συμφωνώ με τη σφαγή των δελφινιών. Αυτό που ήθελα να πω είναι οτι κάποτε ολα τα πλάσματα ηταν ελεύθερα (προ κτηνοτροφικής αφύπνησης).
Έτσι κι' αλλιως ολοι μας ξέρουμε οτι τα δελφίνια έχουν εξαιρετική νοημοσύνη και φιλικότητα με τον άνθρωπο. Είναι έγκλημα να σκοτώνουνε ενα τέτοιο πλάσμα, απο τη στιγμή που αν ανθρωπος κινδυνεύει απο καρχαρία τον περικυλώνουν κοντινά δελφίνια (τον άνθρωπο) σαν ασπίδα και αλλα χτυπάνε τον καρχαρία για να τον διώξουν!!!!
Aυτό και μόνο τα λέει ολα: EINAI ΕΙΣ' ΘΕΣΗ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!
Nikoskazer2000
17/07/2007, 00:14
....αν θυμαμαι υπαρχει και φορμουλα απο δερμα καγκουρο που ειναι ελαιρετικα ανθεκτικη και μαλακη:wave2:
Βασικά το συγκεκριμένο δέρμα θα έπρεπε να είναι σχεδόν τσάμπα: Το ξέρεις οτι στο Australia κυκλοφορούν κρατικά ελικόπτερα αλλα και επίγειoι κυνηγοί και σκοτώνουν καγκουρό και αγριοκούνελα γιατί έχουν κατακλύσει το νησί αφού δεν υπάρχουν αρκετοί φυσικοί κυνηγοί για να κρατούν την ισορροπεία;
:a024:
Υ.Γ: Δεν θέλω να ξεκινήσω διαμάχη απλά δίνω feedback για το συκεκριμένο θέμα με τα κανγκουρό.
Τώρα οσον αφορά τα υπόλοιπα δέρματα για τον προστατευτικό εξοπλισμό έχεις, δυστυχώς, δίκιο. :(
Nikoskazer2000
17/07/2007, 00:17
Και σχετικά με το καψούλι που λέει ο Julius, να προσθέσω πως έχει εκρηκτική γόμωση.
(εδω κολλάει ο ακαριαίος θάνατος)