tilo_wolff
12/07/2007, 14:05
Είναι στην Σαχάρα ο Μπους, ο Πούτιν και ο Κωστάκης...
Εκεί που περπατάνε βλέπουν μία όαση στην οποία υπάρχει μόνο ένα μπουρδέλο..!
Πάει πρώτα ο Μπούς και βγαίνει η τσατσά...
- Γεια σας ... είμαι ο Μπούς από το U.S.A και θέλω να κάνω ένα τηλεφώνημα στην χώρα μου...
- Μα ασφαλώς κε Μπούς ... δεν χρειάζεται να συστηθείτε... είστε πολύ γνωστός εδώ ...
Το τηλεφώνημα στοιχίζει 10.000 δολάρια!
- Μα καλά... 10.000 δολάρια για ένα τηλέφωνο ..;;;
- Μία είναι η όαση... ένα το τηλέφωνο... εάν δεν θέλετε...
Τι να κάνει αναγκάζεται να δώσει τα χρήματα για να κάνει το τηλεφώνημά του...
Πάει μετά ο Πούτιν...
- Γεια σας... είμαι ο Πούτιν από την Ρωσία και θέλω να κάνω ένα τηλεφώνημα στην χώρα μου...
- Μα ασφαλώς κε Πούτιν... δεν χρειάζεται να συστηθείτε... είστε πολύ γνωστός εδώ... Το τηλεφώνημα στοιχίζει 5.000 δολάρια!
Το ακούει ο Μπούς και λέει με παράπονο:
- Μα καλά εμένα μου πήρατε 10.000 δολάρια ....
- Εντάξει, Ρωσία, πρώην Σοβιετική Ένωση... οικονομική κρίση... τι να κάνουμε...
Τέλος πάντων κάνει και το τηλεφώνημα ο Πούτιν...
Πάει τελευταίος και ο Κωστάκης ...
- Γεια σας.... είμαι ο Κωστάκης ο Καραμανλής από την Ελλάδα και θέλω να κάνω ένα τηλεφώνημα στην χώρα μου...
- Μα κε Κωστάκη δεν χρειάζεται να συστηθείτε... δε φανταζόμασταν ποτέ ότι θα καταφέρουμε να σας γνωρίσουμε... Βεβαίως και να κάνετε το τηλεφώνημα που θέλετε μόνο που θα σας στοιχίσει 1 EURO!
Το ακούει ο Μπους με τον Πούτιν και τρελαίνονται ...
- Μα καλά... εμείς για να τηλεφωνήσουμε έπρεπε να πληρώσουμε 10.000 & 5.000 δολάρια , ο Κωστάκης γιατί θα πληρώσει μόνο 1 EURO??????????
- Κοιτάξτε να δείτε...
ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΙΚΗ Η ΧΡΕΩΣΗ
Εκεί που περπατάνε βλέπουν μία όαση στην οποία υπάρχει μόνο ένα μπουρδέλο..!
Πάει πρώτα ο Μπούς και βγαίνει η τσατσά...
- Γεια σας ... είμαι ο Μπούς από το U.S.A και θέλω να κάνω ένα τηλεφώνημα στην χώρα μου...
- Μα ασφαλώς κε Μπούς ... δεν χρειάζεται να συστηθείτε... είστε πολύ γνωστός εδώ ...
Το τηλεφώνημα στοιχίζει 10.000 δολάρια!
- Μα καλά... 10.000 δολάρια για ένα τηλέφωνο ..;;;
- Μία είναι η όαση... ένα το τηλέφωνο... εάν δεν θέλετε...
Τι να κάνει αναγκάζεται να δώσει τα χρήματα για να κάνει το τηλεφώνημά του...
Πάει μετά ο Πούτιν...
- Γεια σας... είμαι ο Πούτιν από την Ρωσία και θέλω να κάνω ένα τηλεφώνημα στην χώρα μου...
- Μα ασφαλώς κε Πούτιν... δεν χρειάζεται να συστηθείτε... είστε πολύ γνωστός εδώ... Το τηλεφώνημα στοιχίζει 5.000 δολάρια!
Το ακούει ο Μπούς και λέει με παράπονο:
- Μα καλά εμένα μου πήρατε 10.000 δολάρια ....
- Εντάξει, Ρωσία, πρώην Σοβιετική Ένωση... οικονομική κρίση... τι να κάνουμε...
Τέλος πάντων κάνει και το τηλεφώνημα ο Πούτιν...
Πάει τελευταίος και ο Κωστάκης ...
- Γεια σας.... είμαι ο Κωστάκης ο Καραμανλής από την Ελλάδα και θέλω να κάνω ένα τηλεφώνημα στην χώρα μου...
- Μα κε Κωστάκη δεν χρειάζεται να συστηθείτε... δε φανταζόμασταν ποτέ ότι θα καταφέρουμε να σας γνωρίσουμε... Βεβαίως και να κάνετε το τηλεφώνημα που θέλετε μόνο που θα σας στοιχίσει 1 EURO!
Το ακούει ο Μπους με τον Πούτιν και τρελαίνονται ...
- Μα καλά... εμείς για να τηλεφωνήσουμε έπρεπε να πληρώσουμε 10.000 & 5.000 δολάρια , ο Κωστάκης γιατί θα πληρώσει μόνο 1 EURO??????????
- Κοιτάξτε να δείτε...
ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΙΚΗ Η ΧΡΕΩΣΗ