View Full Version : ελα και εδω οι υπογραφες!
el_hymador
12/07/2007, 23:24
wwf προς Καραμανλη
http://politics.wwf.gr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=296
Nikoskazer2000
13/07/2007, 01:02
:a013:
Έγινε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
:a013:
Έγινε!
+1
DimChios
13/07/2007, 03:48
:rolleyes: Αιντε να δουμε!
vangelis 64
13/07/2007, 05:46
Νταξ' μπήκε αλλά αυτό το "Άμεση κατεδάφιση τών αυθαιρέτων",μη το προσδοκούμε κιόλας.
Μακάρι ν΄αφήσουνε το βουνό στην ησυχία του.:sun: :sun:
makis206
13/07/2007, 06:52
:a08:
Δράστε τώρα για τα δάση
Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,
Επειδή η Πάρνηθα και οι Εθνικοί Δρυμοί είναι εθνικό κεφάλαιο, επειδή τα δάση και οι δασικές εκτάσεις είναι κοινή φυσική κληρονομιά, επειδή το υγιές και προστατευμένο φυσικό περιβάλλον είναι κοινωνικό κεκτημένο και αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα, σας καλούμε τώρα να προβείτε στο αυτονόητο:
1. Άμεση ολοκλήρωση της διαδικασίας οριοθέτησης του Εθνικού Πάρκου Δρυμού Πάρνηθας, χωρίς να εξαιρεθεί κανένα κομμάτι του δάσους.
2. Άμεση κατεδάφιση όλων των αυθαιρέτων σε όλα τα δάση και τις δασικές εκτάσεις της χώρας.
3. Άμεση ολοκλήρωση του Δασολογίου, χωρίς άλλες προεκλογικές υποσχέσεις για νομιμοποίηση αυθαιρέτων.
κ. Πρωθυπουργέ,
Απαιτούμε οι εξαγγελίες σας για προστασία του εθνικού δασικού μας πλούτου να μη μείνουν προεκλογικά λόγια, αλλά να γίνουν πράξη τώρα πριν θρηνήσουμε τον επόμενο χαμένο θησαυρό!
:lol: :rotflmao: :bawl:
Ειδικα το 2 και το 3.:bigcry:
Ρε ο πρωθυπουργος δεν παει στην βουλη ,θελετε και εξαγγελιες?
Απλα ουτοπικο.:yuck:
airamhag
13/07/2007, 10:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
[B
Απλα ουτοπικο.:yuck: [/B]
ναι.
και ?
kakofonixx
13/07/2007, 10:39
"Υπογράψτε εδώ την έκκληση προς τον Πρωθυπουργό, κ. Κώστα Καραμανλή"
:mad:
Θα προτιμουσα να ελεγε απαιτηση!
Δε νομιζω οτι για τετοια πραγματα πρπει να παρακαλουμε, αλλα να απαιτουμε
Οπως και να'χει +1 υπογραφη απο μενα
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
ναι.
και ?
θα πρεπει να γκρεμισουν την μιση Ελλαδα.:rolleyes:
danaos75
13/07/2007, 11:04
+1 και απο εμένα :a013:
αν και νομιζω πως ο "αξιοτιμος" κύριος πρωθ. θα κάνει κάπως έτσι οταν δει τις υπογραφές ...
:a029:
airamhag
13/07/2007, 11:09
θα πρεπει να γκρεμισουν την μιση Ελλαδα.:rolleyes:
σιγουρα..
αλλα δε εννοουσα αυτο:rolleyes: :rolleyes:
εχεις να αντιπροτεινεις κ να κανεις κατι διαφορετικο ?
+1 ..
Το θέμα δεν είναι πάντα το πόσο άμεσα αποτελεσματικό είναι κάτι.
Η κινητοποίηση και μόνο δείχνει μία τάση που δεν μπορούν να παραβλέψουν,
άσχετα με το εκάστοτε λόγο της.
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
σιγουρα..
αλλα δε εννοουσα αυτο:rolleyes: :rolleyes:
εχεις να αντιπροτεινεις κ να κανεις κατι διαφορετικο ?
Μαρακι με πιεζεις.:rolleyes:
Εχω , θα την στησω το πρωι στην Λ Μαραθωνος που περναει ο μεγιστανας των πολιτικων γυρω στης 08.30 με 09.00.Ολος ο δρομος φυλαγετε απο αστυνομικους, μολις στριψει για να μπει ΑΟ θα τον προσπερασω και θα πεσω μπροστα στης ροδες του αυτοκινητου του.Μολις κατεβουν να δουν αν ειμαι καλα(αν κατεβουν) θα εχω συννενοηθει με τους Ninja που θα ειναι κρυμμενοι στου θαμνους να τους αφοπλισουνε με τα Katana(οχι τον Σταυρο) και θα απαγαγω τον μεγαλο.
Θα τον παω σε ενα υπογειο στην λουτσα που εχει μονο μια τρυπα για να περνει αερα,θα τον βαλω να υπογραψει ωστε να αναδασωθουν ολα τα κομματια που εχουν καει και να ριξει τα αυθαιρετα.Μεχρι να κινησει τα νηματα για να γινουν ολα αυτα πραγματικοτητα θα τον εχω εσωκλειστο και θα τον ταιζω βερυκοκα απο την τρυπα.
Μετα θα τον αφησω ,αδυνατο ωραιο και καλυτερο ανθρωπο.:rolleyes:
Εχω , θα την στησω το πρωι στην Λ Μαραθωνος που περναει ο μεγιστανας των πολιτικων γυρω στης 08.30 με 09.00.Ολος ο δρομος φυλαγετε απο αστυνομικους, μολις στριψει για να μπει ΑΟ θα τον προσπερασω και θα πεσω μπροστα στης ροδες του αυτοκινητου του.Μολις κατεβουν να δουν αν ειμαι καλα(αν κατεβουν) θα εχω συννενοηθει με τους Ninja που θα ειναι κρυμμενοι στου θαμνους να τους αφοπλισουνε με τα Katana(οχι τον Σταυρο) και θα απαγαγω τον μεγαλο.
Θα τον παω σε ενα υπογειο στην λουτσα που εχει μονο μια τρυπα για να περνει αερα,θα τον βαλω να υπογραψει ωστε να αναδασωθουν ολα τα κομματια που εχουν καει και να ριξει τα αυθαιρετα.Μεχρι να κινησει τα νηματα για να γινουν ολα αυτα πραγματικοτητα θα τον εχω εσωκλειστο και θα τον ταιζω βερυκοκα απο την τρυπα.
:lol: :lol: :lol:
+1000000000000000000
:beer: :beer: :beer:
tilo_wolff
13/07/2007, 13:01
+1
airamhag
13/07/2007, 13:14
να μου πεις ποτε θα τ ακανεις να φτιαξω ποπ κορν...die hard -bruce willis-6598:rolleyes:
χαραμιζεσαι λεμε...:lol: :lol: :lol:
Aν έλεγε
"Υπογράψτε εδώ τo κλάσιμο προς τον Πρωθυπουργό, κ. Κώστα Καραμανλή"
θα υπέγραφα ευχαρίστως.
εσυ υπεγραψε σκεπτομενοσ αυτο που ειπεσ χαχαχαχα
ειναι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε ,αχ βουρδουλα που θελουν καποιοι...
reptile4
14/07/2007, 10:47
+1 kai apo edo