View Full Version : θα τρελαθούμε τελείως λέμε!!!
georgeboy
13/07/2007, 10:28
Πάει ο πατέρας μου για μια δουλειά που είχε στη ΔΟΥ και του είπαν ότι χρωστάει και 23.80€ απο μια κλήση που είχε απο το 1997!!!
Εγώ πάντως κουφάθηκα.Είναι δυνατόν να έρθει μετά απο τόσα χρόνια πρόστιμο?Το τουτού ήταν στο όνομά του (λόγω τεκμηρίου )τότε αλλά το κυκλοφορούσα εγώ και δεν θυμάμαι να είχα πάρει κλήση ποτέ απο τη δημοτική.Βέβαια το πλήρωσε (κακώς για μένα) χωρίς να με ρωτήσει.Απο την άλλη το έχω δώσει εδώ και 5 χρόνια και απορώ πως ήρθε η κλήση στο όνομα του πατέρα μου και όχι στον νέο ιδιοκτήτη να ψάχνεται και αυτός ο χριστιανός.
Τα σχόλια δικά σας!:rolleyes:
Cpt. Haddock
13/07/2007, 10:32
"Τα τανκς αργούν μα δεν ξεχνούν" έλεγε ένα παλιό σύνθημα :lol: :rotflmao:
Σοβαρά τώρα, που ειναι το περίεργο να έρθει το πρόστιμο μετα απο χρόνια;
Δεν υφίσταται παραγραφη και ίσως πρεπει καποτε να ξεφύγουμε απο τη λογική "αστο μην το πληρώνεις θα ξεχαστει", τώρα που όλα μηχανογραφούνται και ειμαστε ενα ΑΦΜ σε μια βάση δεδομένων
Επίσης θεωρώ λογικό οτι ήρθε η κληση στον τότε ιδιοκτήτη και όχι στον τωρινο. Το αντίθετο θα ήταν λάθος
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgeboy
...
Το ότι δεν βρήκες την κλήση δεν σημαίνει ότι δεν σου βεβαιώθηκε παράβαση (γνωστό το σπορ "Παίρνω την κλήση του άλλοy και την βάζω στο δικό μου για να μην την φάω εγώ")
Επιπλέον, τα πρόστιμα πάνε στις ΔΟΥ, οπότε και στο ΑΦΜ του ιδιοκτήτη του οχήματος....
georgeboy
13/07/2007, 10:42
+1000
αλλά η απορία μου είναι οτι ποτέ δεν είδα κλήση,αλλιώς θα την πλήρωνα με τη μια ,και έμεινα μ@λ@κας γιατί δεν ξέρω γιατί την έφαγα.Αν την έκανα την πατάτα ο.κ.
Τώρα τρέχα γύρευε μετά απο τόσα χρόνια!
Ευτυχώς που το ποσό είναι μικρό.
:sick:
VanDiemen
13/07/2007, 11:14
Και επίσης (για να συμπληρώσω κι εγώ το σχόλιό μου), ο γνωστός τραγουδιστής του οποίου το όνομα έχεις επιλέξει για ψευδώνυμο και του οποίου προφανώς είσαι θαυμαστής.. και πιθανόν η φωτογραφία που έχεις να είναι αυτουνού, δε λέγεται George Boy αλλά Boy George!
Πλάκα κάνουμε ρε φιλαράκι, γιατί δε συμμετέχεις;
georgeboy
13/07/2007, 11:23
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Και επίσης (για να συμπληρώσω κι εγώ το σχόλιό μου), ο γνωστός τραγουδιστής του οποίου το όνομα έχεις επιλέξει για ψευδώνυμο και του οποίου προφανώς είσαι θαυμαστής.. και πιθανόν η φωτογραφία που έχεις να είναι αυτουνού, δε λέγεται George Boy αλλά Boy George!
Πλάκα κάνουμε ρε φιλαράκι, γιατί δε συμμετέχεις; [/Q
ούτε σε ενα δεν έπεσες μέσα ρε μεγάλε !
:) ;)
Da.Vintage
13/07/2007, 12:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgeboy
Απο την άλλη το έχω δώσει εδώ και 5 χρόνια και απορώ πως ήρθε η κλήση στο όνομα του πατέρα μου και όχι στον νέο ιδιοκτήτη να ψάχνεται και αυτός ο χριστιανός.
Πού ξέρεις στο Δήμο είναι μεγάλες κουφάλες μπορεί να το στείλαν και στους 2 και να τα σκάσατε και οι 2...:D :winka:
georgeboy
13/07/2007, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Πού ξέρεις στο Δήμο είναι μεγάλες κουφάλες μπορεί να το στείλαν και στους 2 και να τα σκάσατε και οι 2...:D :winka:
Απο περιέργεια και μόνο θα ήθελα,δεν ξέρω αν γίνεται,να δω την κλήση να μάθω και γω τι στο διάλο παρανομία έκανα.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν προσαυξήσεις απο τότε, υπολογίζω όμως να ήταν κανά 5χίλιαρο η κλήση σε δρχ,οπότε για παρκαρισμα θα με στόλισαν.
Ελπίζω να μην την πλήρωσαν και άλλοι άδικα.
mourgakos
17/07/2007, 13:26
και 5,000 δρχ να ηταν,να εγινε απο το 97 ως τωρα μονο 23,8 ,λιγο δυσκολο....
καθως ειναι 1,5 % το μηνα προσαυξηση και οταν παει εφορια και βεβαιωνεται
δεν γινεται επι 10 ?
διοτι απο γνωστο ο οποιος δεν ειχε εισητηριο εφαγε κληση και ηταν γυρω στα 40 ευρω.
επειδη ηταν και εξυπνος ,και δεν το πληρωσε,οταν πηγα εφορια να τον εξυπηρετησω σε κατι
μου λενε υπαρχει και ενα υπολοιπο 440 ευρω.οταν ρωτησα απο τι ηταν.,
μου λενε εισητηριο,δεν το πληρωσε ,βεβαιωθηκε απο την εφορια,οποτε χ10 φορες
+ την προσαυξηση 1,5% καθε μηνα.
τωρα το δικο σου τι ηταν....αλλααφου για 20 ευρω βρηκες ψυχικη γαληνη,ξεχαστο καλυτερα...