Σύνδεση

View Full Version : Παπι ΜΕ ΤΡΕΙΛΕΡ baby chicco!!!

lc8ergr1
13/07/2007, 15:24
απιστευτο

βγαινω στο μπαλκόνι μου χτες το βραδυ κατά τις 11 να κανω ενα τσιγαρο και να χεμπουχτισω απο το αιρ κοντισιον

εκει που χαζευω το δρομο

ειδα το απιστευτο

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

ΠΑΠΑΚΙ με εναν ανεγκεφαλο ξεκρανωτο έσερνε ενα ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ CHICCO με το μωρό δεμενο μέσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το καροτσακι ηταν στις πισω ροδες σουζα οι μπροστινες στον αερα και τα χερουλια λαβές ειχαν πιασει με ενα τροπο που δεν μπορούσα να καταλαβω στην σχάρα!!!

το μώρό ειχε θεα προς τα πισω.....και η ταχύτητα με την οποια ο ανεγγκεφαλος πατέρας το πηγαινε πρέπει να ήταν 30-40

νόμιζα οτι ειχα παράισθηση οτι λαθος ειδα αλλά μετα ειδα στην σταση επιβατες να γυρνανε τα κεφάλια και να μενουν ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ όπως ΚΑΙ ΕΓΏ

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ...προσπαθώ να πεισω τον ευατό μου οτι ειδα καρι αλλο

αλλα ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

τραγική ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sober
13/07/2007, 15:31
Αααααχ.....:sad:

Δεν παει καλα ο κοσμος.....:rolleyes:

LINA
13/07/2007, 15:39
ωραια αντε και το ειδες την αστυνομια δε μπορουσες να την ειδοποιησεις?:confused:

zolotas
13/07/2007, 16:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

σε πιστευω ,μονο εδω γινονται αυτα :bigcry: ........αλλα πρεπει να πουμε και για τα αυτοκινητα ........ολοι θα εχετε δει οταν οδηγατε αλλα οχηματα με τα παιδακια να γυροφερνουν στα πισω καθισματα ........ελεος .......αντε οι μανες δεν εχουν εγκεφαλο ,μα και ο αλλος τοσο σταρχιδιστης?

.....ολοι για την Πανια ειμαστε .........daddy cool :lol:

zolotas
13/07/2007, 16:14
:lol:

lc8ergr1
13/07/2007, 16:50
ΚΑΛα....

το μωρό όταν μεγαλώσει....

θα ειναι και γαμω τους σουζακηδες!!!!!

ΣΟΥΖΑ ΣΟΥΖΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΓΚΑΖΟΦΟΝΙΑΣ

!!!!

runnerma
13/07/2007, 17:24
:( :( :( :( :(

AFTER
13/07/2007, 17:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ωραια αντε και το ειδες την αστυνομια δε μπορουσες να την ειδοποιησεις?:confused:

Και τι θα κανει η αστυνομια?

Θα ειναι απο πανω οταν θα διαπαιδαγωγει για 18 χρονια?

el_hymador
13/07/2007, 17:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Και τι θα κανει η αστυνομια?

Θα ειναι απο πανω οταν θα διαπαιδαγωγει για 18 χρονια?

+1

ξυλο...δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβει με κατι αλλο....δεν εχει νοημοσυνη, δεν εχει συναισθηση , ειναι χειροτερος απο ζωο.

ο μονος τροπος για να αποτραπουν αντιστοιχες συμπεριφορες απο τετοιους ανθρωπους ειναι να ενεργοποιησεις τα Παβλοφικα αντανακλαστικα τους....μαλακια; ξυλο!! ...και αλλη μαλακια;...και αλλο ξυλο....στο τελος με τα λιγοστα εγκεφαλικα κυτταρα που εχουν θα κανουν την αντιστοιχια.....''κανω αυτο - πεφτει ξυλό - αρα δεν το ξανακανω...'' υπαρχει περιπτωση να τους εξηγησεις και να καταλαβουν με αλλο τροπο;