View Full Version : παει το παπι....
SPORAKIAS
14/07/2007, 11:40
βγηκα σημερα το πρωι αν παρω το παπι για να παω στο αλλο σπιτι να παρω την μεγαλη και αν ερθω δουλεια και ηταν αφαντο...
ενα κοκκινο dream του '96....χρεπι..κοπαναγε απο παντου....πλαστικα ξεβαμενα...για να καταλαβετε ειχα να του αλλαξω λαδια για 1,5 χρονο....το κυκλοφοραγα εδω και 1 χρονο περιπου χωρις κλειδι...ειχα βγαλει τη φυσσα μπροστα και επερνε κατευθειαν μπροστα....το ειχα για της πολυ κοντινες μετακινησεις...
το παπι το πηγαινα για σερβις παλια σε ενα συνοικιακο συνεργειο που το ειχε ενας καλος μαστορας(ο κωστας)...
τελικα τα παρατησε και επιασε μια αλλη δουλεια και πουλησε το συνεργειο σε ενα πιτσιρικα(αλανι)...φατσικα το ξερω το παλληκαρι ...απο καλλιθεα και αυτος οπως και εγω...
τριγυρναει με την παρεα του με φτιαγμενα παπακια και XT550....κωλοπαιδο παρεα....
αποφασισα πριν 20 μερες να του κανω ενα συμμαζεμα...και ετσι το πηγα εκει (χωρις να ξερω στην αρχη ποιος ειχε παρει το συνεργειο) .....
πριν 4 μερες ειδα στο δρομο κατα τυχη τον κωστα...και του ειπα οτι το πηγα εκει...
μου ειπε να μην τον ξαναπαω εκει γιατι στην αγοροπωλησια του ειχαν κανει πουστια...(ειπαμε αλητοπαρεα)...
αλλη φορα μου ειπε να το φερνεις στο σπιτι να του κανουμε παρεα τα σερβις...
και φτανουμε στο σημερινο πρωινο....
11χρονια το παπι δεν το ειχε πειραξει ανθρωπος....
δεν πιστευω πως ηταν τυχαιο το ολο σκηνικο...
διπλα απο το δικο μου ηταν και ενα supra...σε πολυ καλη κατασταση ...χωρις λουκετο(δεν ξερω αν ειχε συναργεμο)...
πως δεν πηραν εκεινο και πηραν το δικο μου δεν μπορω να το καταλαβω..(προς θεου δεν λεω καλυτερα να ειχαν παρει του αλλου παιδιου)....
φευγοντας απο τη δουλεια θα παω αστυνομια να κανω τη δηλωση και να τους πω ολο το σκηνικο....
ελπιζω να το ειχουν παρει για καμια βολτα και να το εχουν παρατησει πουθενα...
για ανταλλακτικα ουτε λογος....ολα ειναι σε αθλια κατασταση...
δεν ειναι τα λεφτα...ουτε 300€ δεν πιανει..αλλα το ψυχολογικο...για το γαμωτο...
αυτα που λετε...αντε και σας κουρασα...
για να δουμε τι θα γινει τωρα...
φιλοι μου...προσοχη...
:(
VegasKitty
14/07/2007, 11:51
:sad:
Ρε φουστη μου αν δεν ειναι ασφαλες και το παπι σου που ηταν σε τετοια κατασταση
τοτε ο κοσμος πως να μη φρικαρει για την ασφαλεια της μοτο του???? :mad:
Τι να σου πω ρε Γιωργο, ελπιζω να το βρεις, γιατι οπως ειπες δεν εχει τοσο συμασια το
ποσο εκανε η το ποσο παλιο ηταν αλλα το γαμοτο της υποθεσης!!!
Και ελπιζω απλα να ηταν "τυχαιο" γεγονος οτι το πηγες σε κεινο το συνεργιο πριν
μερικες μερες, και οχι τπτ αλλο... :look:
SPORAKIAS
14/07/2007, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
:sad:
Ρε φουστη μου αν δεν ειναι ασφαλες και το παπι σου που ηταν σε τετοια κατασταση
τοτε ο κοσμος πως να μη φρικαρει για την ασφαλεια της μοτο του???? :mad:
Τι να σου πω ρε Γιωργο, ελπιζω να το βρεις, γιατι οπως ειπες δεν εχει τοσο συμασια το
ποσο εκανε η το ποσο παλιο ηταν αλλα το γαμοτο της υποθεσης!!!
Και ελπιζω απλα να ηταν "τυχαιο" γεγονος οτι το πηγες σε κεινο το συνεργιο πριν
μερικες μερες, και οχι τπτ αλλο... :look:
ευχαριστω ρε κατερινακι....
παντως το θεμα δεν θα μεινει ετσι...
θα γινει τρελο ψαξιμο απο λυτους και δεμενους...
VegasKitty
14/07/2007, 11:58
Επιδη ξερω οτι "δε θα μεινει ετσι" απλα προσεχε και σιγουρεψου πριν
κανεις το οτι δηποτε :winka:
Και οχι τπτ βιαστικο και εν θερμο της καταστασης ε!!! :look:
SPORAKIAS
14/07/2007, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Επιδη ξερω οτι "δε θα μεινει ετσι" απλα προσεχε και σιγουρεψου πριν
κανεις το οτι δηποτε :winka:
Και οχι τπτ βιαστικο και εν θερμο της καταστασης ε!!! :look:
don't worry...ολα θα γινουν υποχθονια και μεθοδευμενα...:evil:
airamhag
14/07/2007, 12:06
δηλαδη...
λεω εγω τωρα...
υπαρχει περιπτωση καποιος που παει στο συνεργειο τη μοτο του πχ για σερβις κλπ...
μετα απο λιγο καιρο να την χασει ??:look:
Ψαξτο..φυσικα μη το αφησεις ετσι...δεν ξερεις που μπορει να βγεις...
και τι να βρεις..
οκ δεν θα γινεις κ σερλοκ -επειδη ακουστηκε λιγο αστειο αυτο που ειπα-
αλλα ψαξτο..κ μιλησε με την αστυνομια..
Aggelos_SV
14/07/2007, 12:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
don't worry...ολα θα γινουν υποχθονια και μεθοδευμενα...:evil:
Αν χρειάζεσαι τραμπούκο σφύρα κλέφτικα
Πιστεύω πάντως ότι θα το βρεις πουθενά παρατημένο
:wave2:
SPORAKIAS
14/07/2007, 12:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
δηλαδη...
λεω εγω τωρα...
υπαρχει περιπτωση καποιος που παει στο συνεργειο τη μοτο του πχ για σερβις κλπ...
μετα απο λιγο καιρο να την χασει ??:look:
Ψαξτο..φυσικα μη το αφησεις ετσι...δεν ξερεις που μπορει να βγεις...
και τι να βρεις..
οκ δεν θα γινεις κ σερλοκ -επειδη ακουστηκε λιγο αστειο αυτο που ειπα-
αλλα ψαξτο..κ μιλησε με την αστυνομια..
θα κανω οτι περναει απο το χερι μου...
SPORAKIAS
14/07/2007, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Αν χρειάζεσαι τραμπούκο σφύρα κλέφτικα
ευχαριστω..θα σε εχω στα υποψιν μου...
μακαρι...:(
kiriakost
14/07/2007, 12:25
Εγω νευριάζω κατάφωρα οταν διαβάζω τέτοιες ιστορίες ...... ενα ποδήλατο έχω , και το κλειδώνω συνέχεια, και το προσέχω !!!!
Δεν γράφω τίποτα άλλο , εύχομαι ο κλέφτης να το προσέχει περισσότερο από σένα . :sick:
SPORAKIAS
14/07/2007, 12:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Εγω νευριάζω κατάφωρα οταν διαβάζω τέτοιες ιστορίες ...... ενα ποδήλατο έχω , και το κλειδώνω συνέχεια, και το προσέχω !!!!
Δεν γράφω τίποτα άλλο , εύχομαι ο κλέφτης να το προσέχει περισσότερο από σένα . :sick:
νευριαζεις επειδη δεν το κλειδωνα..?
δεν θα πω οτι εχεις αδικο....
αλλα το τελευταιο που λες ειναι πολυ μεγαλκη μαλακια...:sick:
εσυ να πας να τους δινεις βραβειο σε καθε αφυλακτο μηχανακι που κλεβουν....:yuck:
Κυριάκο είπες χοντρομαλακία...
ό άνθρωπος είχε ένα ρημοδοπαπί να κάνει τις δουλίτσες του και το άφηνε ξεκλέιδωτο γιατί δεν πίστευε ότι από μερικές δεκάδες χιλιάδες ολοκαίνουργια παπιά κάποιος θα διαλέξει αυτό... κάτι ανάλογο κάνω και εγώ και άλλοι...μπορεί να είναι και λάθος όπως αποδείχτηκε (αν και δεν θα τους σταμάταγε μια φθηνοκλειδαριά - δεν φαντάζομαι θα έπρεπε να βάζει καμμιά ABUS των 200 ευρώ σε ένα παπί που κοστίζει τα ίδια...)
Αλλά από εκεί και πέρα το "εύχομαι ο κλέφτης να το προσέχει περισσότερο από σένα" πέρα από χοντρομαλακία είναι και χοντρή αναίδεια προς κάποιον που προφανώς δεν τον γνωρίζεις...και δεν είναι όλοι τόσο ηλίθιοι ή ανεκτικοί όπως νομίζεις...
kiriakost
14/07/2007, 12:45
αφύλακτο :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τις αφύλακτες διαβάσεις δεν τις κλέβουν !! Απο την άλλη τώρα, και εσύ , το δούλεμα το τραβάει ο οργανισμός σου !!
Μας γράφεις ενα σωρό αρλούμπες , για λάδια , μάστορες , μπογιές ,
και το ποιο ωραίο από όλα !!
δημοσιοποιείς την βλακεία που έκανες , να παρατάς την περιούσια σου στο δρόμο ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ !!
και τώρα ζητάς να σε χαϊδέψουμε , και να σου πούμε γλύκα λογάκια ?
Πλάκα μας κάνεις ?
Πάρε σφουγγάρι και σβήστο το θέμα , και βγες έξω, να ψάξεις για το μηχανάκι σου ..
kiriakost
14/07/2007, 12:54
THEOD δεν θα ασχοληθώ με τα ωραία σου περί δικαιοσύνης - λογικής - και χαρακτηρισμούς .
Μαλλον ήταν λάθος μου να γράψω έστω και κάτι σε αυτό το θέμα , από την στιγμή που διαπίστωσα έλλειψη σοβαρότητας και παραφιλολογία με τον τόνο .
SPORAKIAS
14/07/2007, 12:54
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τις αφύλακτες διαβάσεις δεν τις κλέβουν !! Απο την άλλη τώρα, και εσύ , το δούλεμα το τραβάει ο οργανισμός σου !!
Μας γράφεις ενα σωρό αρλούμπες , για λάδια , μάστορες , μπογιές ,
και το ποιο ωραίο από όλα !!
δημοσιοποιείς την βλακεία που έκανες , να παρατάς την περιούσια σου στο δρόμο ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ !!
και τώρα ζητάς να σε χαϊδέψουμε , και να σου πούμε γλύκα λογάκια ?
Πλάκα μας κάνεις ?
Πάρε σφουγγάρι και σβήστο το θέμα , και βγες έξω, να ψάξεις για το μηχανάκι σου ..
ζητησα απο κανενα να με χαιδεψει..??:confused:
οτι θα βγω να ψαξω για το παπι δεν χρειαζοταν να μας το πεις εσυ...:rolleyes:
απο εδω και περα θα προσλαβω ιδιωτικη σεκουριτι να μου φυλαει το παπι....:a31:
συνεχισε να λες τετοιες μαλακιες....εσυ γινεσε ρομπας...:look:
σου το ειπε κι'αλλος ...αλλα εσυ συνεχιζεις...:cry:
kiriakost
14/07/2007, 13:01
σου το ειπε κι'αλλος ...αλλα εσυ συνεχιζεις...
Η γνώμη μου , είναι αποκλειστικά προσωπική , και ανεπηρέαστη από οτιδήποτε , τώρα εάν ψάχνεις για άτομα που θα ασπαστούν την δικιά σου λογική , αυτό είναι άλλο θέμα ..
Καλή σου τύχη .. Τέλος .
..............
θελεις να συζητησουμε τη βλακεια που ειπες η απλα θα ζητησεις συγγνωμη (δεν ειναι αναγκη να το κανεις δημοσια σε περιπτωση που θεωρεις οτι ζητωντας συγγνωμη για λαθος σου θα πληγωθει ο εγωισμος σου) και θα το ληξεις ?
γιωργη περαστικα ρε...δεν εχει σημασια να βρεις το παπι σου.σημασια εχει να βρεις αυτον που το φαγε.αν τα καταφερεις σφυρα ρε...εχω ορεξη
........
Καλή σου τύχη .. Τέλος .
Αναρωτιέμαι το τι είσαι......
Γιατί έξυπνος δεν μπορει να είσαι....
Κι αυτό είναι η δική μου προσωπική άποψη..... Ζητάς συγγνώμη απο τον SPORAKIAS και το ξεχνάμε...
Ρε Γιώργο, ψάξε και βρες το (γιατί θα το βρεις - αν και χλωμό να παίζει κάτι με το συνεργείο - παπί του 1821.... joyride μυρίζει)... κι αν πάρει το μάτι σου και κανένα κίτρινο 954 ρίξε σύρμα :rolleyes:
SPORAKIAS
14/07/2007, 14:59
μαγκες βρεθηκε....:sun:
την ωρα που εφυγα απο την δουλεια εκανα μια γυρα στα στενα κοντα στο σπιτι...
το ειχαν παρατησει εξω απο ενα συνεργειο αυτοκινητων...
ρωτησα τα παιδια αμα ειδαν τπτ αλλα μου ειπαν οτι το πρωι που ανοιξαν το παπι ηταν εκει...
ειχαν ξεκουμπωσει το μπροστα πλαστικο για να βγαλουν τη φυσσα που περνει κατευθειαν μπροστα..αλλα μαλλον δεν το ηξεραν το κολπο....μαλλον για πιτσιρικια που πηγαν να κανουν την πλακα τους φαινετε...
εγω παντως φωναξα αστυνομια...ηρθε ενα περιπολικο κατεγραψε το περιστατικο...
μετα πηγαμε παρεα στο τμημα για δακτυλικα αποτυπωματα(ισα-ισα που επιανα τα χερουλια απο την ακρη και με πανι για αν μην σβηστουν....και μονο ποδοφρενο....το πλαστικο ουτε που το ακουμπησαμε..)...
μου ειπαν για να γινει μηνυση θελει παραβολο των 10 ευρω απο δημοσιο ταμειο...:hypnotize ...ετσι θα χρειαστει να παω τη δευτερα εφορια για το παραβολο ωστε να παω να κανω μηνυση και να ερθει η σημανση σπιτι....
μπορει να βγει κατι...μπορει και οχι...
αν ομως βγει.....:evil:
αναμενετε πληροφοριες οσοι ενδιαφερεστε...:lol: :winka:
και οποιος δεν ενδιαφερετε...@@...οπως λεει και ο sniper....
ευχαριστω για το ενδιαφερον...
οσο για το μηχανακι σου νικο...οποτε βλεπω κιτρινο 954 μου ερχεται κατυθειαν στο μυαλο το δικο σου...παντα ειμαι σε εγρηγορση...
μακρια απο ολους μας....:beer:
paramedic
14/07/2007, 15:18
Μπράβο ρε φίλε! Νευρίασα στην αρχή που διάβασα το ποστ με τα μαλακισμένα που στο πήραν και στο τέλος χάρηκα που το βρήκες!! Για τα ενδιάμεσα μυνήματα τι να πω δεν ξέρω....
SPORAKIAS
14/07/2007, 15:23
ευχαριστω αγορινα να'σαι καλα...:wave2:
γι'αυτα που γραφτηκαν δεν χρειαζετε να πουμε τπτ....
μεγαλοι (και λογικοι) ανθρωποι ειμαστε και ξερουμε να κρινουμε...:winka:
kiriakost
14/07/2007, 15:32
Αμα δεν πάρεις κακομοίρη μου !! κλειδαριά να το κλειδώνεις από εδώ και μπρος , θα σε κάνω τόπι στο ξύλο :lol: :beer:
VegasKitty
14/07/2007, 15:35
μεγαλοι (και λογικοι) ανθρωποι ειμαστε ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτο πρεπει να παει καρφι στα ανεκδοτα!!!!!! :D
Το θεμα ειναι οτι το βρηκες, αρα απο κει και περα το μονο
που μενει ειναι να βρεις και αυτους που το κανανε... :evil:
Το μονο σιγουρο μετα ειναι οτι θα σκευτουν πολυ να το ξανακανουν... :look:
:rotflmao: :rotflmao:
SPORAKIAS
14/07/2007, 15:55
Αμα δεν πάρεις κακομοίρη μου !! κλειδαριά να το κλειδώνεις από εδώ και μπρος , θα σε κάνω τόπι στο ξύλο :lol: :beer:
ξερω πως το πηρες ....σου ειπα κιολας στην αρχη οτι δεν εχεις και τελειως αδικο....
ο αμυαλος ....καλα επαθε....αφου δεν το προσεχει...θελει και τα ρεστα...κ.λ.π
γι'αυτο και δεν σε ειπα μαλακα...αλλα οτι ειπες μαλακια.....σκεφτηκες επιπολαια και γρηγορα...οπως ειπε και ο THEOD δεν με ξερεις...γι'αυτο σπαστηκα που εβγαλες γρηγορα συμπερασμα...
την μεγαλη μηχανη αν και μπαινει σε γκαραζ μεσα στο σπιτι ...αν και οπου παω δεν την αφηνω απο τα ματια μου ...εχει και συναγερμο αλλα και ασφαλεια κλοπης...
δεν τα λυπαμαι τα λεφτα στο θεμα ασφαλειας...
απλα οπως ειπε παλι ο THEOD(την καταλαβε καλα πως εχει η περιπτωση)...''ό άνθρωπος είχε ένα ρημοδοπαπί να κάνει τις δουλίτσες του και το άφηνε ξεκλέιδωτο γιατί δεν πίστευε ότι από μερικές δεκάδες χιλιάδες ολοκαίνουργια παπιά κάποιος θα διαλέξει αυτο''....
μια παλια κουλουρα που εχω μαλλον θα την χρησιμοποιησω τωρα....οχι τπτ αλλο...απλως για να μην εχω παλι αυτο το τρεξιμο...και βασικα το συναισθημα οτι μας πηραν απο πισω...
ηθελα να τους εχω μπροστα μου να τους ρωτησω...''αξιζε ....για μια βολτα με το χρεπι... το ξυλο που θα φανε αν τους βρω..??''...
λοιπον ολα καλα και αγυριστα....
και το ξαναλεω επειδη το εχουν αρκετοι εδω μεσα....πριν γνωρισετε τον αλλο μην βγαζετε γρηγορα συμπερασματα , χαρακτηριζετε και γινεστε εριστικοι....
καλη καρδια..:beer:
:alien: ...μια ευγενικη χορηγια του ΚΑΓΚΟΥΡΟΣΠΟΡΜΑΝ ΣΠΟΡΤ ΡΕΙΣΙΝΚ ΚΛΑΜΠ.... :lol: :wave2: :lol:
Aggelos_SV
14/07/2007, 17:13
Το είχα πει εγώ:D
Δηλαδής δεν έχει ντου τώρα ??? :sad: :lol:
SPORAKIAS
14/07/2007, 17:17
Το είχα πει εγώ:D
Δηλαδής δεν έχει ντου τώρα ??? :sad: :lol:
που ξερεις...!!!
μπορει να βγει τπτ απο τα δακτυλικα...
εσυ παντως να εισαι σταντμπαι και σε φορμα...:evil: :rotflmao:
αειντε απο δω πρωινιατικα και με τρομαξες βρε Γιωργη. τουλαχιστον ειχες γληγορη + ευτυχη καταληξη!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
blackbusa
14/07/2007, 18:29
Μπραβο ρε φιλε που το βρηκες.....χρεπι ξεχρεπι ειναι εργαλιο δουλεια σου και θα ηταν αμαρτια για 2-3 μαλακισμενα να μπεις σε αλλα εξοδα.Απλα προσεχε στο μελλον γιατι μονο το ξενερωμα που φανταζομαι θα εφαγες ειναι αρκετο....Αιντε να βρεθει και το κιτρινο που λεει ο sniper και ακομα ενα blue stone ΤDM 900 για να χαρουμε ακομα περισσοτερο....
:beer: :beer: :beer:
Yγ.Συν ενα Κ7 και ενα 1000
SPORAKIAS
14/07/2007, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
αειντε απο δω πρωινιατικα και με τρομαξες βρε Γιωργη. τουλαχιστον ειχες γληγορη + ευτυχη καταληξη!
ευτυχως...:beer:
SPORAKIAS
14/07/2007, 18:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Μπραβο ρε φιλε που το βρηκες.....χρεπι ξεχρεπι ειναι εργαλιο δουλεια σου και θα ηταν αμαρτια για 2-3 μαλακισμενα να μπεις σε αλλα εξοδα.Απλα προσεχε στο μελλον γιατι μονο το ξενερωμα που φανταζομαι θα εφαγες ειναι αρκετο....Αιντε να βρεθει και το κιτρινο που λεει ο sniper και ακομα ενα blue stone ΤDM 900 για να χαρουμε ακομα περισσοτερο....
ευχαριστω μαν...
μακαρι να βρεθει και του νικου αλλα και του ανδρεα...
K πανω που πηγα να ευχηθω να το βρεις, το βρηκες...
αρα οι ευχες μου πιανουν
:lol: :lol:
:beer: :beer:
SPORAKIAS
14/07/2007, 19:09
ευχουλη μου εσυ....:lol:
εσυ και ο μακις636 .......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer:
Nikoskazer2000
14/07/2007, 23:38
Επιτέλους ενα θέμα με κλοπή που είχε αίσιο τέλος!
μπραβο ρε φιλε :beer: :beer: :beer: :beer:
kiriakost
15/07/2007, 00:09
Ναι Νικόλα και όχι μόνο ... για σήμερα τουλάχιστον όλα τα χρέπια , θα είναι κλειδωμένα ..
Κύριοι κλέφτες , για σήμερα πάρτε ρεπό !! :rotflmao:
Κύριε Γιώργο
Η εξήγηση σου με κάλυψε , δύσκολα θα βρεις σε αυτό το φόρουμ άνθρωπο που να μην αγαπάει ή να πονάει τις μοτοσυκλέτες , ότι χρώμα και σχήμα εάν έχουν.
Το ότι η έκφραση της γνώμης μου κόντεψε να παρεξηγηθεί , δεν ήταν σφάλμα μου , δίπλα από τα λόγια μου έβαλα ένα ΡΙΜΑΔΙ εμότικον με την περιγραφη sick - άρρωστος - σε πόνο - πονεμένος !!
Αλλα κανείς δεν μπήκε στο κόπο να το συμπεριλάβει με τα γραφόμενα .. εάν το έκανε άλλαζε το νόημα ,και περνούσε το μήνυμα μου χωρίς να προκαλέσει αναστάτωση .
Ειμαι ικανοποιημένος που έχυσες το μελάνη σου , ώστε να εξηγηθούν οι προθέσεις μου .
Μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασες με την ευστροφία σου , ελπίζω να τα φέρει η τύχη, να συναντηθούμε κάποτε , και να τα κουβεντιάζουμε όλα αυτά , και να γελάμε !!
Προς όλους , δεν ξέρω πόσο έξυπνος είμαι , αλλά είμαι σπαθάτος μέχρι αηδίας , είναι μέσα στο DNA μου .. Εαν δεν είχα γεννηθεί στο Βόλο με καταγωγή από μικρασιάτες , θα ήθελα να είχα γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη , και εκεί , υπάρχουν σε μεγάλη κλίμακα σπαθάτοι μέχρι αηδίας ;)
.
SPORAKIAS
15/07/2007, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Επιτέλους ενα θέμα με κλοπή που είχε αίσιο τέλος!
:beer: :wave2: :beer:
SPORAKIAS
15/07/2007, 10:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
μπραβο ρε φιλε :beer: :beer: :beer: :beer:
:beer: :winka: :beer:
SPORAKIAS
15/07/2007, 10:40
Μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασες με την ευστροφία σου , ελπίζω να τα φέρει η τύχη, να συναντηθούμε κάποτε , και να τα κουβεντιάζουμε όλα αυτά , και να γελάμε !!
Προς όλους , δεν ξέρω πόσο έξυπνος είμαι , αλλά είμαι σπαθάτος μέχρι αηδίας , είναι μέσα στο DNA μου .. Εαν δεν είχα γεννηθεί στο Βόλο με καταγωγή από μικρασιάτες , θα ήθελα να είχα γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη , και εκεί , υπάρχουν σε μεγάλη κλίμακα σπαθάτοι μέχρι αηδίας ;)
.
που θα παει καποια στιγμη..θα γινει και αυτο....:beer:
υγ. ααααα...και που εισαι....και εδω στην αθηνα εχουμε σπαθατους....:) :winka:
ολα οκ γιωργη...χαιρομαι :wave2:
SPORAKIAS
15/07/2007, 22:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ολα οκ γιωργη...χαιρομαι :wave2:
ευχαριστω ρε γιωργη....:beer:
και αναμενε στο ακουστικο σου...ξερεις εσυ....:lol: :evil:
makis206
16/07/2007, 07:23
ευχουλη μου εσυ....:lol:
εσυ και ο μακις636 .......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Άργησα αλλά εύχομαι με όλη μου την ψυχή να το βρεις σύντομα το Χοντάκι σου Γιώργη !!:hypnotize :rotflmao: :rotflmao:
(Με κοψοχόλιασες μέχρι να φτάσω στη μέση του θρεντ μλκα :a38: ) :lol:
Πάντα τόσο τυχερός να είσαι αν κι ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να δοκιμάσεις την τύχη σου μ'αυτό τον τρόπο :winka:
:beer: :beer: :wave2:
SPORAKIAS
16/07/2007, 07:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άργησα αλλά εύχομαι με όλη μου την ψυχή να το βρεις σύντομα το Χοντάκι σου Γιώργη !!:hypnotize :rotflmao: :rotflmao:
ευχαριστω μακις636....:beer:
(Με κοψοχόλιασες μέχρι να φτάσω στη μέση του θρεντ μλκα :a38: ) :lol:
ειμαι ο μπουστης...εεε... :blush: :lol:
Πάντα τόσο τυχερός να είσαι αν κι ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να δοκιμάσεις την τύχη σου μ'αυτό τον τρόπο :winka:
και εγω το ελπιζω ..οπως και για ολους τους τρελους μηχανοβιους...:beer:
:beer: :beer: :wave2:
DimChios
16/07/2007, 07:43
Να και κάτι καλό! (τώρα το είδα)
Να πω όμως κάτι, επειδή ξέρω πως δεν θα με παρεξηγησεις...
ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ? :alien: :mad:
ΤΟ ΠΑΠΙ (και δή, το συγκεκριμένο) πέραν των υπολοίπων που σίγουρα μετράνε, (το "γαμώτο", εργαλείο δουλειάς, κτλ) 300 γαμωευρό κάνει! Στ @@δια σου!
Τα άλλα όμως? :sick:
Τέσπα!
Άμα είναι να πέσει καμμιά "ψιλή" φωνάξτε κι εμένα να κρατάω την κάμερα! :lol:
Και πού, σαι Σπόρε! Θέλω κι εγώ ένα παπί για τις κοντινές δουλίτσες μου, να σου δώκω 150 ευρώ να το έχουμε μαζί? :cool:
Ή να έρχομαι να το κλέβω 1-2 φορές τη βδομάδα?
SPORAKIAS
16/07/2007, 07:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Να και κάτι καλό! (τώρα το είδα)
Να πω όμως κάτι, επειδή ξέρω πως δεν θα με παρεξηγησεις...
εισαι σιγουρος...?? :ninja: :rotflmao:
ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ? :alien: :mad:
ναι ρε γαμωτη μου... :(
ΤΟ ΠΑΠΙ (και δή, το συγκεκριμένο) πέραν των υπολοίπων που σίγουρα μετράνε, (το "γαμώτο", εργαλείο δουλειάς, κτλ) 300 γαμωευρό κάνει! Στ @@δια σου!
Τα άλλα όμως? :sick:
Τέσπα!
τωρα ενιωσα χαλια...φαντασου να μου ειχαν παρει τη μεγαλη..(καλα αυτο δεν παιζει)... :sick:
Άμα είναι να πέσει καμμιά "ψιλή" φωνάξτε κι εμένα να κρατάω την κάμερα! :lol:
:smokin: :evil:
Και πού, σαι Σπόρε! Θέλω κι εγώ ένα παπί για τις κοντινές δουλίτσες μου, να σου δώκω 150 ευρώ να το έχουμε μαζί? :cool:
Ή να έρχομαι να το κλέβω 1-2 φορές τη βδομάδα?
και το ειχα σκεφτει να το κανω αυτο....να αφησω ενα σημειωμα (επειδη το αφηνα χωρις λουκετο-για τους κλεφτες) που να λεει....''μαγκες παρτε το καντε την μαλακια σας αλλα ξανα φερτε το πισω γιατι με βολευει στις κοντινες δουλειες..και οποτε θελετε εδω ειμαστε...'' :hypnotize :lol:
τωρα που εσυ πληρωνεις κιολας....μεσα σου λεω...ποτε η πρωτη δοση..?? :smokin: :lol:
DimChios
16/07/2007, 08:01
απόψε στο Δέλεαρ!
:beer: :beer: :beer: :beer:
SPORAKIAS
16/07/2007, 08:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
απόψε στο Δέλεαρ!
:beer: :beer: :beer: :beer:
αμα τελειωσω νωρις...:(
μεσα....:beer:
ΠΗΓΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!! :rotflmao: ΕΥΤΥΧΩΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΗ ΒΡΗΚΕΣ:beer:
SPORAKIAS
16/07/2007, 08:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ΠΗΓΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!! :rotflmao: ΕΥΤΥΧΩΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΗ ΒΡΗΚΕΣ:beer:
:lol: :rotflmao: :lol: ...μην ανυσηχεις...την εχω εξα'ι'λωσει απο καιρο...:evil: