View Full Version : ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΟΠΗΣ
ntinlanden
16/07/2007, 13:31
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΓΙΑ 1000?
stavrouliasp
16/07/2007, 22:03
Φίλε μου, για ένα ΚΤΜ 990 Adveture καινούριο και για ασφαλιζόμενο ποσό 14.000€ έδινα γύρω στα 300€ το εξάμηνο στην interamerican. Με την ίδια εταιρεία και για ένα 1100GS και ασφαλιζόμενο ποσό 5.000€ δίνω 170€. Μόνο να δηλώσεις περιοχή κατοικίας επαρχία γιατί θα γλυτώσεις λεφτά. Η ασφάλιση πάντως ισχύει για οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα σου το κλέψουν (κούφια η ώρα!!!)
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Μόνο να δηλώσεις περιοχή κατοικίας επαρχία γιατί θα γλυτώσεις λεφτά.
και αν ο μη γένοιτο σου κλέψουν τη μηχανή
και είναι να αποζημιωθείς 10+ χιλ. ?
και το ψάξει η ασφαλιστική για το που μένεις
και δουν ότι δε μένεις επαρχία....
σου προσβάλουν το συμβόλαιο για λόγους ψευδής δήλωσης στοιχείων και παίρνεις τα @@ του sliper....
:rolleyes: :winka:
Λεωνίδας
17/07/2007, 10:50
αν οι γονείς σου μένουν επαρχία, είσαι στη ΔΟΥ της επαρχίας κλπ όμως (λέω εγώ τώρα)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
παίρνεις τα @@ του sliper....
Ο/Η τελευταίος/α που τα πήρε να τα επιστρέψει σύντομα γιατί περιμένει πολύς κόσμος στην ουρά για να τα πάρει...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ο/Η τελευταίος/α που τα πήρε να τα επιστρέψει σύντομα γιατί περιμένει πολύς κόσμος στην ουρά για να τα πάρει...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έχουν δωθεί ακριβή αντίγραφα.....
Τα πρωτότυπα είναι σε ασφαλή τοποθεσία, η οποία δεν ανακοινώνεται για λόγους εθνικής ασφαλείας :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Έχουν δωθεί ακριβή αντίγραφα...
Ξέρεις να προφυλάσσεις τους εθνικούς μας θησαυρούς ρε άτιμε!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
g.papalexis
17/07/2007, 13:22
για varadero και ποσό 10000 δίνω 250 περίπου το εξάμηνο interamerikan
Εξετάστε λίγο τα ποσά ασφάλισης (αν ανταποκρίνονται στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αξία της μηχανής, γιατί όσο και ασφάλιστρο να δίνετε, όταν έρθει η ώρα της αποζημίωσης θα πάρετε τα @@ του Sniper - σε επικυρωμένο αντίγραφο, εννοείται...) :wave2:
g.papalexis
17/07/2007, 13:38
προσωπικά μου το ασφαλίσαν με το τιμολόγιο αγοράς αλλά από ότι ξέρω έχουν τιμοκαταλόγους.