Σύνδεση

View Full Version : αναμετεδωση απο την ΝΕΑ φωτια!

Σελίδες : 1 [2]

kalesin
16/07/2007, 21:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Τελευταια νεα λενε οτι απο τα 4 μετωπα μονο τα 2 εμειναν και αυτα ειναι κοντα να τα σβησουν....αιντε να δουμε και να τελειωσουνε......οι πιλοτοι των Canader μιλαμε καμικαζι....να ειναι καλα τα παλλικαρια....

εχω πολυ καλο παιδικο φιλο που ειναι πιλοτος σε canadair.
τα λεγαμε τις προαλλες που ημουνα πανω, μιλαγαμε κ για την κατασβεση στην Παρνηθα.... :( :(

δεν μπορειτε να φανταστειτε τι ζουν αυτοι οι ανθρωποι

στην υγεια τους

:beer: :beer: :beer:

Ταξιδευτής
17/07/2007, 09:57
...... Δεν μπορω αλλο να μιλαω.... :( Νοιωθω εντελως μ@λ@κ@ς πια.... :sad: :sad: :sad:

makis206
17/07/2007, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
...... Δεν μπορω αλλο να μιλαω.... :( Νοιωθω εντελως μ@λ@κ@ς πια.... :sad: :sad: :sad:

Να μην τρελαίνεσαι Νικολή.. συνέχισε να δίνεις καθημερινά τις μικρές δικές σου μάχες, δώσε αέρα στη δύναμη που κρύβει η ψυχή σου και χαμογέλα.

Να παίρνεις το μηχανάκι σου και την καλή σου την παρέα και να την κοπανάς, μπορείς να κάνεις πράγματα που σ'ευχαριστούν, έχεις αυτή την αβάντα στη ζωή σου, κοίταξε να την εκμεταλευτείς !

Ακούγεται εγωιστικό αλλά ίσως είναι ο μόνος τρόπος να γλυτώσουμε το παλαβάδικο, γραψ@@διασμα δεν λέγεται αυτό ; Ας γίνει έτσι λοιπόν.

Αφού όπως μας παίζουνε τη λύρα θα χορεύουμε το πεντοζάλι.. εγώ το χώνεψα πάντως κι ας ξέρω ότι είμαι λάθος.

Κάλλιο χαζοχαρούμενος παρά χαζολυπημένος στην τελική.

:beer:

Giorgos19
17/07/2007, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
εχω πολυ καλο παιδικο φιλο που ειναι πιλοτος σε canadair.
τα λεγαμε τις προαλλες που ημουνα πανω, μιλαγαμε κ για την κατασβεση στην Παρνηθα.... :( :(

δεν μπορειτε να φανταστειτε τι ζουν αυτοι οι ανθρωποι

στην υγεια τους

:beer: :beer: :beer:

+1....

Otan ton ksanadeis,an mporeis,dostou sigxaritiria apo kapoion pou ithele...alla den mporese...:sad:

Cpt. Haddock
17/07/2007, 13:59
Όσοι είδατε χθες ειδήσεις ή βρεθήκατε στον Καρέα θα καταλάβατε τι εστί δασοπυρόσβεση στην Ελλάδα εν έτει 2007.... :sad: :rolleyes:

- Ανθρωποι γυμνοί απο τη μέση κ πάνω (κανένας δεν τους έχει πει για αφυδάτωση κλπ) με κλαδια ελιας να βαράνε τις εστίες...

- Φαντάροι (..για όλες τις δουλειές) να περνάνε χέρι με χέρι... πλαστικούς κουβάδες σφουγγαρίσματος, σε καποιο πλάνο μάλιστα φαίνεται ένας να αφαιρεί το παπαράκι που στραγγίζουμε τη σφουγγαρίστρα :bigcry:

Και περιμένετε εσείς να σβήνονται φωτιές..

Καλα :sad:

LsKostas
17/07/2007, 14:19
Να δωσουμε ΚΑΙ ενα μπραβο σ αυτους...

που δεν καθησαν σπιτι να βλεπουν το "θέαμα"...

και ν αναθεματιζουν το ανυπαρκτο κρατος!!!