Σύνδεση

View Full Version : ti egine to topic tou ducati4me....??

lalala
16/07/2007, 15:37
giati sbistike??

stradas
16/07/2007, 15:47
???????????

lalala
16/07/2007, 15:53
ennow to topic me to paketo pou efage me to Mutlistrada tou....

den mporw na to brw pouthena sto forum kai ta munhmata tou kathena mas einai sbhsmena kai den fainontai oute sto profil mas...

:confused: :confused: :nono: :nono:

sniper
16/07/2007, 15:55
Το thread που αναφέρετε σβήστηκε μετά απο απαίτηση του δημιουργού του.

lalala
16/07/2007, 16:01
malista. sebasto...

twra, meta apo tosh baboura, den ginetai na mathoume ti paixtike me thn episkeuh/antikatastash tou Multi??

upopta pragmata legw.... :rolleyes:

tsoukas77
16/07/2007, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Το thread που αναφέρετε σβήστηκε μετά απο απαίτηση του δημιουργού του.

Ειναι σωστο να σβηνεται ενα ολοκληρο thread,ακομη και μετα απο απαιτηση του ιδιου του δημιουργου του;Ο συγγραφεας απλα το δημιουργει,ομως στην πορεια κατατιθενται πολλες χρησιμες και ενδιαφερουσες αποψεις,οι οποιες πιστευω οτι δεν πρεπει να χανονται.
Ισως θα ηταν καλυτερη λυση,να μεταβαλλεται το thread σε αγνωστου δημιουργου,αν το επιθυμει ο ιδιος.

Dodok edessa
16/07/2007, 20:56
σιγουρα ομως επρεπε να αναφερθουν οι λογοι ...αλλιως ο καθενας θα μπορει να σκεφτει οτι θελει :winka:

NikosRR
16/07/2007, 22:17
Όπως και όταν σβήνονται και απο τους μόδιστρους...μην τα θέλουμε όπως μας βολεύει...κακώς σβήστηκε ακόμα και αν το ζήτησε, μπορούσε να κλειδωθεί αλλιώς να μπαίνουμε να γράφουμε οτι μας κατέβει κατηγορώντας τον οποιοδήποτε και μετά να λέμε κε μόδιστρα σβήσ'το...

lampros_fazer
16/07/2007, 23:24
Αφού ο δημιουργος του thread το ζήτησε,καλά έκαναν οι μοντς και το έσβησαν..

Αλλά..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
σιγουρα ομως επρεπε να αναφερθουν οι λογοι ...αλλιως ο καθενας θα μπορει να σκεφτει οτι θελει :winka:
Για μένα είναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι κάτι παίχτηκε..(ας πούμε του ζητήθηκε απο την αντιπροσωπεία/συνεργείο να το σβήσει)..Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργό αντίστοιχου θρεντ για σοβαρή ζημιά σε μηχανάκι τον πιάνει ξαφνικά μούγγα.. ;)

ntinlanden
17/07/2007, 07:19
μπα, περιεργο οντως

nikos33ath
17/07/2007, 07:53
εγω θυμάμαι μια συγκεκριμενη περιπτωση,με την ιδια εταιρια μάλιστα!!!!

sniper
17/07/2007, 08:19
Μην αρχίζετε τα γεροντοκορίστικα....

Αν το επιθυμεί ο ίδιος μπορεί να ανοίξει άλλο Thread χωρίς να θίγει πρόσωπα και καταστάσεις.

Αν ήμουν εγώ στην θέση του, θα ξεκαθάριζα πρώτα το πρόβλημα με τον Α ή Β τρόπο και μετά θα έλεγα με ΑΚΡΙΒΕΙΑ τα γεγονότα.

bartlal
17/07/2007, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77

Ισως θα ηταν καλυτερη λυση,να μεταβαλλεται το thread σε αγνωστου δημιουργου,αν το επιθυμει ο ιδιος.

για να μεταφερθει εμεσως στο moto.gr το οποιο θεμα? :winka:

μπα, δεν νομιζω... :wave2:

zephyr1
17/07/2007, 12:02
Μαγια-μαγια!:alien:

bartlal
17/07/2007, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μαγια-μαγια!:alien:

η μελισσα? που τη θυμηθηκες? :look: :look:

:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

tsoukas77
17/07/2007, 15:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
για να μεταφερθει εμεσως στο moto.gr το οποιο θεμα? :winka:

μπα, δεν νομιζω... :wave2:

Ας σβηνονται παραλληλα και τα οποια ονοματα αναφερονται,ωστε να μην εχει ευθυνη το moto.gr.
Απλα,η ενσταση μου ειναι οτι μπορει να χαθουν πολυ σημαντικες τοποθετησεις.

nikonian
18/07/2007, 21:02
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!

Δεν ήταν η πρώτη φορά που μίλησα για ΟΜΕΡΤΑ ! ! !

Και θα ξαναμιλήσω, όποτε κι αν χρειαστεί. (Ναι , τώρα τα πήρα)

Είμαι σε διακοπές και μετά από τόσες μέρες μπήκα να δω τι γίνεται και βλέπω ΑΥΤΟ!;

Πιστέψτε με , εξαντλήθηκε κάθε ανοχή απ'την πλευρά μου.
Δεν έφτανε που ελέγχουν και τα δυο περιοδικά της χώρας, δεν έφτανε που τα γράφουν τα τέστ, που καταλαμβάνουν 27 σελίδες σε κάθε τεύχος με μοντέλα που δεν πρόκειται να πουλήσουν πάνω από 5-6 τεμάχια στην Ελλάδα, τώρα κι αυτό;
Απαγορεύουν να βγάζουμε φωτό το μηχανάκι που τους πληρώσαμε 14.000, για να μη βγεί παραέξω το τι μας πουλάνε ; Και όταν βγεί έρχονται και μας φιμώνουν;

ΥΓ: Είμαι πολύ περίεργος , τι του έκαναν; Του υποσχέθηκαν νέο μοτέρ με τον όρο να σβήσει τα πάντα (μακάρι τουλάχιστον να είναι αυτό), ή τον απείλησαν νομικά;:yuck:

THEOD
18/07/2007, 21:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
ΥΓ: Είμαι πολύ περίεργος , τι του έκαναν; Του υποσχέθηκαν νέο μοτέρ με τον όρο να σβήσει τα πάντα (μακάρι τουλάχιστον να είναι αυτό), ή τον απείλησαν νομικά;:yuck:

μην βγάζεις τόσο γρήγορα συμπεράσματα... το ότι μπορεί να "απειλήθηκε" δεν το αποκλείω...αλλά μπορεί και εξ' αρχής να μην τα είχε περιγράψει ακριβώς όπως ήταν και μόλις είδε τα σκούρα τα μάζεψε κακήν-κακώς...και ο νοών νοείτο...

sniper
18/07/2007, 21:18
Σε λίγο θα γραφτεί απο τους συνομοσιολόγους του φόρουμ ότι το μηχνάκι εξεράγει και απο τους αδιάφορους ότι το μηχανάκι έμεινε απο βενζίνα....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

lampros_fazer
18/07/2007, 21:50
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!
Για να καταλάβω,τα έχεις πάρει με τη συγκεκριμένη εταιρία (ducati) ή τα έχεις πάρει γενικώς..; :lol:

Παρόμοιο περιστατικό έχει γίνει και με μηχανάκι άλλης εταιρίας..

(κι εγώ που νόμιζα οτι η bmw ελέγχει τα περιοδικά.. :p :lol: )

NikosRR
18/07/2007, 23:11
Έχει και η Ιταλία βιομηχανία...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Xrider
19/07/2007, 07:55
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!

Δεν ήταν η πρώτη φορά που μίλησα για ΟΜΕΡΤΑ ! ! !

Και θα ξαναμιλήσω, όποτε κι αν χρειαστεί. (Ναι , τώρα τα πήρα)

Είμαι σε διακοπές και μετά από τόσες μέρες μπήκα να δω τι γίνεται και βλέπω ΑΥΤΟ!;

Πιστέψτε με , εξαντλήθηκε κάθε ανοχή απ'την πλευρά μου.
Δεν έφτανε που ελέγχουν και τα δυο περιοδικά της χώρας, δεν έφτανε που τα γράφουν τα τέστ, που καταλαμβάνουν 27 σελίδες σε κάθε τεύχος με μοντέλα που δεν πρόκειται να πουλήσουν πάνω από 5-6 τεμάχια στην Ελλάδα, τώρα κι αυτό;
Απαγορεύουν να βγάζουμε φωτό το μηχανάκι που τους πληρώσαμε 14.000, για να μη βγεί παραέξω το τι μας πουλάνε ; Και όταν βγεί έρχονται και μας φιμώνουν;

Poia einai afta ta 2 periodika?

sniper
19/07/2007, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Poia einai afta ta 2 periodika?

Ετσι και γραφεί όνομα Περιοδικού, το Thread θα ξυριστεί αυτομάτως.....

stradas
19/07/2007, 12:34
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

...ποιος τον ακουει τωρα τον ΟΜΕΡΤΑ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

NikosRR
19/07/2007, 17:32
Είναι που δεν παίζει ομερτά και στο φόρουμ!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dessert
19/07/2007, 18:43
:look:

Καλό παιδί είναι ο Ομερτάς, αλλά γιατί όλο τον μελετάτε;;;

:cry:

Εδώ πριν "@ν@μα περι@δικού" έγραψα, κατα λέξη, και με ξύρισαν...

:cry:

:look:

T.R.E
19/07/2007, 19:07

Δεν εισαι σωστος,ειπες θα ξυριστει το ολο το thread και οχι μονο το post...:rotflmao: :rotflmao:

Κοτα...:alien: :alien: :rotflmao:

lampros_fazer
19/07/2007, 20:39
(δεν εξετάζω αν πρέπει να ξυριστεί-χέστηκα θα μου πεις και να το εξέταζες,οκ..)

Kαλά τώρα,κανά παιχνιδάκι παίζουμε ή θέλησες να κάνεις 'επίδειξη ισχύος' να το πω έτσι..;
Λες και υπάρχει κάποιος που να μην έχει καταλάβει ποιά περιοδικά εννοεί,λες και έχει η Ελλάδα καμιά ντουζίνα απ'αυτά..Τι έχει γραφτεί όνομα περιοδικού τι όχι,το ίδιο είναι..

NikosRR
19/07/2007, 21:02
Και μετά λένε για τους κουμπάρους...που πάει το μυαλό σας;
Ο κουμπάρος και η κουμπάρα μια φορά την εβδομάδα...
Ο παράγκος και η παράγκα δυο φορές την εβδομάδα.Τι είναι ο παράγκος όμως;:rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
20/07/2007, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
(δεν εξετάζω αν πρέπει να ξυριστεί-χέστηκα θα μου πεις και να το εξέταζες,οκ..)

Kαλά τώρα,κανά παιχνιδάκι παίζουμε ή θέλησες να κάνεις 'επίδειξη ισχύος' να το πω έτσι..;
Λες και υπάρχει κάποιος που να μην έχει καταλάβει ποιά περιοδικά εννοεί,λες και έχει η Ελλάδα καμιά ντουζίνα απ'αυτά..Τι έχει γραφτεί όνομα περιοδικού τι όχι,το ίδιο είναι..

Τωρα προσπαθείς να μας εξηγήσεις λίγο και το νομικό πλαίσιο αυτής της χώρας;

Το να πεις ότι ένας είναι κλέφτης είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό απο το πεις οτι κλέβει (το θέτω πολύ απλά). Νομικά το ένα είναι ποινικά κολάσιμο, το άλλο δεν είναι...

Το αν παίζουμε παιχνίδια, να μου το πεις όταν βρεθείς στην θέση του ducati4me ή την δική μας.

lampros_fazer
20/07/2007, 13:18
Εσύ όμως βλέπω μπορείς να γραφεις οτι θες..

Από τις καλύτερες εκπομπές στην τιβί για το αυτοκίνητο....

Ήμουν φανατικός θεατής της όταν ζούσα εκεί...

ΠΟΛΥ καλύτερη απο τις πληρωμένες απο τις αντιπροσωπείες εδώ εκπομπές για να πουλήσουν C4, Matrix, C200 και Navara... :yuck:

sniper
20/07/2007, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Εσύ όμως βλέπω μπορείς να γραφεις οτι θες..

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά μεταξύ αυτού που είπα για τις εκπομπές στην τιβί και με το thread εδώ, σορρυ αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

stradas
20/07/2007, 19:14
Προτεινω να μην κανουμε δυσκολη την ζωη των υπευθυνων του φορουμ, δεν εχουν δειξει σημαδια εμπαθειας, ας ειμαστε λιγο ευπιστοι.

:beer: :beer: :beer:

NikosRR
20/07/2007, 19:14
Μόνο να σε ξουρήσω, με την ευγενική χορηγία του gillette sensor.:beer:

edit:stradas πότε πρόλαβες και ποστάρησες πριν απο εμένα, 1098 rulez?;)

nikonian
21/07/2007, 19:37

Δεν είναι τυχαίο το ότι δεν αναφέρω ονόματα. Όλοι όσοι μπαίνουν στο forum έχουν διαβάσει περιοδικά και καταλαβαίνουν τι εννοώ.
Εξ άλλου έχω έρθει στο παρελθόν σε ευθεία αντιπαράθεση , τόσο με περιοδικό, όσο και προσωπικά με συντάκτη , που τη μια είναι συντάκτης, την άλλη στέλεχος αντιπροσωπίας και τώρα πάλι συντάκτης, γράφοντας τέστ για τα μηχανάκια που πουλούσε μέχρι χθές (ποιός ξέρει , ίσως και αύριο).

Ο στόχος λοιπόν του δικού μου ποστ, δεν είναι να δήξω κάποιο περιοδικό, αλλά τις πρακτικές κάποιων αντιπροσώπων, οι οποίοι , ενω αντιπροσωπεύουν κάποιες μικρές βιοτεχνίες , έχουν πετύχει στην Ελλάδα να πάρουν σημαντικό μερίδιο της αγοράς, προβάλλοντας lifestyle ( καπελάκια, μπλουζάκια, στριγκάκια), αλλά και προσπαθώντας να αμβλύνουν τις κακές εντυπώσεις που χτίστηκαν μετά από δεκαετίες κακοτεχνίας και κοροϊδίας.

stradas
22/07/2007, 00:13
Δεν είναι τυχαίο το ότι δεν αναφέρω ονόματα. Όλοι όσοι μπαίνουν στο forum έχουν διαβάσει περιοδικά και καταλαβαίνουν τι εννοώ.
Εξ άλλου έχω έρθει στο παρελθόν σε ευθεία αντιπαράθεση , τόσο με περιοδικό, όσο και προσωπικά με συντάκτη , που τη μια είναι συντάκτης, την άλλη στέλεχος αντιπροσωπίας και τώρα πάλι συντάκτης, γράφοντας τέστ για τα μηχανάκια που πουλούσε μέχρι χθές (ποιός ξέρει , ίσως και αύριο).

Ο στόχος λοιπόν του δικού μου ποστ, δεν είναι να δήξω κάποιο περιοδικό, αλλά τις πρακτικές κάποιων αντιπροσώπων, οι οποίοι , ενω αντιπροσωπεύουν κάποιες μικρές βιοτεχνίες , έχουν πετύχει στην Ελλάδα να πάρουν σημαντικό μερίδιο της αγοράς, προβάλλοντας lifestyle ( καπελάκια, μπλουζάκια, στριγκάκια), αλλά και προσπαθώντας να αμβλύνουν τις κακές εντυπώσεις που χτίστηκαν μετά από δεκαετίες κακοτεχνίας και κοροϊδίας.

:lol:

Εχεις προηγουμενα δλδ με την εταιρεια???

Ετσι εξηγειται τοσο "μισος"...

ntinlanden
26/07/2007, 07:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas

Εχεις προηγουμενα δλδ με την εταιρεια???

Ετσι εξηγειται τοσο "μισος"...

:beer: :beer:

nikonian
27/07/2007, 21:10
Όταν έχεις ψωνίσει ήδη, είναι πολύ αργά για να το ψάξεις. Ή έχεις τύχη, ή δεν έχεις.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις πλέον , είναι ....πλάκα.
Εγώ που ΔΕΝ έχω πέσει ακόμα θύμα των συγκεκριμένων εμπόρων, που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, απλά φωνάζω για να γλιτώσω κανα φουκαρά, όπως φώναζα πριν από 15 χρόνια για τον Καμμένο που αντιπροσώπευε τα Kawa και πουλαγε μια δισκόπλακα ακριβότερα από το μηχανάκι.
Όπως φώναζα πριν από 20 και 15 και 10 χρόνια για το Σαρακάκη.
Όπως φωνάζω σήμερα και για τη Suzuki και για τη Yamaha (όχι για την αντιπροσωπεία , αλλά την εταιρεία ) , που οι μεν με τα πλαίσιά τους ,που σπάνε, οι δε με τους γελοίους ψεκασμούς, παίζουν με την περηφάνεια της φυλής τους και με τα νεύρα των πελατών τους.
Μπα , δεν έχω προηγούμενα .....με έναν μόνο. :beer: :beer:

ntinlanden
28/07/2007, 08:01
ΚΑΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ-ΜΑΡΚΑ-ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ?
ΦΙΛΙΚΑ :wave2:

tsoukas77
28/07/2007, 15:42
Ποια δεν αναφερθηκε;H Ducati...

nikonian
30/07/2007, 20:38
Για την ώρα, τα καλλίτερα πακέτα , εταιρείας-αντιπροσωπείας , φαίνονται να'ναι ,η yamaha , φυσικά και η Honda , όσο παράξενο κι αν ακούγεται.
Όμως ακόμα κι εκεί, θέλει πολύ ψάξιμο, πριν ψωνίσει κανείς.

Παράδειγμα 1ο:

Πριν από 6 μήνες, κανονίζω με μεγάλη ελαφρότητα την αγορά ενός ΧΤ 660. Εξουσιοδότηση κλπ, περιμένω την άλλη μέρα να την παραλάβω. Το βράδυ ολόκληροτο πέρασαμπροστάστον Η/Υ όπου έμαθα ότι , όσο καλή κι αν είναι η αντιπροσωπεία, όσο καλαλόγια κι αν γράφουν τα "καλά" μας περιοδικά, το ΧΤ έχει άλυτο πρόβλημα με τον ψεκασμό. Στις 8 το πρωί ακύρωσα την παραγγελία.

Παράδειγμα 2ο:

Πριν από 4 χρόνια αγόρασα καινούργιο , ένα από τα πιο αξιόπιστα μηχανάκια ever. To Dominator 650. To μηχανάκι έσβυνε διαρκώς δεν κρατούσε ρελαντί με τίποτα. Τρία εξουσ. συνεργεία σήκωσαν τα χέρια. Το έδωσασε μαγαζί ανταλλαγή χάνοντας πολλά ευρά. Τρίαχρόνια μετά έμαθα ότι η τελευταία παρτίδα που βγήκε από το ιταλικό εργοστάσιο φορούσε λάθος καρμπυρατέρ, που τους είχαν μείνει στα ράφια.

Ηθικό δίδαγμα:Μην τους δίνετε τα ωραία σας μύρια πριν ρωτήσετε πολλούς και μόνο σοβαρούς (έστω στο μάτι)

ΥΓ:Τα περί Ducati, τα αφήνω ασχολίαστα, διαφυλάττοντας το κύρος μου:lol: :lol: :lol:

ntinlanden
31/07/2007, 07:48

ΥΓ:Τα περί Ducati, τα αφήνω ασχολίαστα, διαφυλάττοντας το κύρος μου:lol: :lol: :lol:

??

dirtbird
31/07/2007, 08:16

το ΧΤ έχει άλυτο πρόβλημα με τον ψεκασμό. Στις 8 το πρωί ακύρωσα την παραγγελία.

Τι λες, σοβαρά?:rolleyes: :rolleyes:

ntinlanden
31/07/2007, 08:18

NikosRR
31/07/2007, 19:18
Για την ώρα, τα καλλίτερα πακέτα , εταιρείας-αντιπροσωπείας , φαίνονται να'ναι ,η yamaha , φυσικά και η Honda , όσο παράξενο κι αν ακούγεται...
Για τη 2η σου λέω με σιγουριά οτι δεν είναι αφού για χρόνια έχω honda αλλά και γιατί έχω πρόσφατο απαράδεκτο παράδειγμα απο την προηγούμενη εβδομάδα, φυσικά τη λύση την έδωσε το e-bay ποιο γρήγορα και ποιο οικονομικά απο την αντιπροσωπεία...
Για την 1η έχω ακούσει τα καλύτερα απο πολλούς φίλους & γνωστούς.

nikonian
02/08/2007, 20:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
Για τη 2η σου λέω με σιγουριά οτι δεν είναι αφού για χρόνια έχω honda αλλά και γιατί έχω πρόσφατο απαράδεκτο παράδειγμα απο την προηγούμενη εβδομάδα, φυσικά τη λύση την έδωσε το e-bay ποιο γρήγορα και ποιο οικονομικά απο την αντιπροσωπεία...
Για την 1η έχω ακούσει τα καλύτερα απο πολλούς φίλους & γνωστούς.
H Honda , είναι καλή ως "πακέτο " εταιρείας-αντιπροσωπείας.
Δεν έχει καλλίτερη αντιπροσωπεία από τις Kawa, Suzuki, KTM, Ducati. Aπλά έχει λιγότερες ανάγκες ανταλλακτικών, γι'αυτό την ξεχωρίζω. Ωστόσο , για μας που ζήσαμε τα πέτρινα χρόνια της δεκαετίας του '80 και αναγκαζόμασταν να κλέβουμε ο ένας από τον άλλο ανταλλακτικά, για να γλιτώσουμε απ'τον ακατονόμαστο, σήμερα τον βρίσκουμε τρομερά βελτιωμένο (και η βελτίωση οφείλεται και στο e-bay)

ΥΓ: Δεν έχω ουτε Honda ούτε Yamaha, τα πούλησα και τα δυο πριν 2-3 μήνες

NikosRR
03/08/2007, 08:43
Θα μου επιτρέψεις να έχω διαφορετική άποψη για την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα όμως.Δε θέλω να αναφέρω και άλλα περιστατικά απο το παρελθόν.Ίσως απο τη δεκαετία του '80 να έχει βελτιωθεί αλλά κάποια πράγματα δεν έχουν διορθωθεί.Εγώ νομίζω οτι η βελτίωση δεν οφείλεται στο e-bay αλλά η λύση είναι το e-bay.:wave2:

nikonian
05/08/2007, 21:34
Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα και ανεπίκαιρη.
Ίσως... στο Δέλεαρ αύριο;
:beer:

NikosRR
06/08/2007, 19:37
Ρε φίλε, sorry, τώρα το είδα!:rolleyes: