View Full Version : 8elo boi8eia gia proto mixanaki!!!!!
geia sas paidia eimai neo melos kai 18 xronon.8elo na paro gia arxi ena mixanaki mexri 125cc pou mporo logo diplomatos.8a i8ela na mou protinete merika mixanakia.mou eipan kapoioi gnostoi mou oti einai kalitero na min paro papi alla kapoio se stil mixanis....sumfonite? parakalo apantiste xriazomai gnomes kai apopseis!!!!!
Μάθε πρώτα τι μπορείς να οδηγήσεις με το δίπλωμά σου...
Τα κυβικά δεν έχουν σχέση πια...
Πάρε CBF 250...
Κάνε ένα search...
Μη γράφεις greeklish...
Καλώς ήλθες...
:wave2:
Λεωνίδας
17/07/2007, 10:51
ναι πάρε CBF (δες και την υπογραφή μου :lol: :lol: :lol: )
Καλο το cbf 250,αλλα αν θες κατι μκροτερο παρε κανενα xt 125...
Λεωνίδας
17/07/2007, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από zuper_S
Καλο το cbf 250,αλλα αν θες κατι μκροτερο παρε κανενα xt 125... το 250 είναι ήδη αρκετά μικρό θα 'λεγα εγώ
και αφού σε καλύπτει το Α1 για αρκετά 250... γιατί όχι :confused:
συμφωνω και γω με την αποψη να παρεις ενα εντουρακι 125 και εγω μενα ktm 125 εμαθα να οδηγω γιατι και δεν ειναι παπακι αλλα μηχανουλι και ειναι παναλαφρη και ουτε με εξωφρενικα γκαζια οποτε για να μαθεις εφοσον βεβαια το σκεφτεσαι αργοτερα για μεγαλυτερη μηχανη ειναι η καλητερη λυση.παντος οτι και να παρεις να εχει μονο συμπλεκτη για να μαθεις να οδηγεις με ταχυτητες.καλοταξιδος
Λεωνίδας
17/07/2007, 11:09
επιμένω ότι το 125 μπορεί να αποδειχτεί πολύ λίγο αν σου περισσεύουν τίποτα κιλάκια, αν θες να έχεις και συνεπιβάτη, αν θες να βγεις και λίγο παραέξω (μια Χαλκίδα - ένα Λουτράκι βρε αδερφέ) :wave2:
makis206
17/07/2007, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
επιμένω ότι το 125 μπορεί να αποδειχτεί πολύ λίγο αν σου περισσεύουν τίποτα κιλάκια, αν θες να έχεις και συνεπιβάτη, αν θες να βγεις και λίγο παραέξω (μια Χαλκίδα - ένα Λουτράκι βρε αδερφέ) :wave2:
+250
Οδήγησα ένα από δαύτα τα 125άρια τα εντουράκια κι ακόμα έχω την απορία πως μπορεί να βολέψει ένα τέτοιο μηχανάκι σε βόλτα.. χίλιες φορές καλύτερα ένα παπί σ'αυτά τα κυβικά, και το παπί μπαίνει χώμα άμα θέλει.:lol:
CBF250 η YBR250 της Yamaha, ωραία μοτοσυκλετάκια :beer:
επιμένω ότι το 125 μπορεί να αποδειχτεί πολύ λίγο αν σου περισσεύουν τίποτα κιλάκια, αν θες να έχεις και συνεπιβάτη, αν θες να βγεις και λίγο παραέξω (μια Χαλκίδα - ένα Λουτράκι βρε αδερφέ)
Μόνο ΕΝΑ 125άρι μπορεί να τα κάνει αυτά :D ...
vangelis 64
17/07/2007, 11:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
CBF250 η YBR250 της Yamaha, ωραία μοτοσυκλετάκια :beer: Συμφωνώ και επαυξάνω κύριος!:beer: :beer: :beer:
Λεωνίδας
17/07/2007, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Μόνο ΕΝΑ 125άρι μπορεί να τα κάνει αυτά :D ... ναι αλλά κάνει πιο πολλά λεφτά από τα 250άρια :bigcry: :bigcry: :bigcry:
ναι αλλά κάνει πιο πολλά λεφτά από τα 250άρια
Φυσικά...
Ο θειος Mustili προτεινει:
Οχι μεταχειρισμενο (Λεωνιδα δεν εχω κατι μαζι σου:rotflmao: )
Οπως εκανε και αλλος νεος οδηγος και συμφορουμιτης κρατα λεφτα για καλο κρανος...
Ακολουθα τις προτροπες των ανωτερω για 250cc:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Μάθε πρώτα τι μπορείς να οδηγήσεις με το δίπλωμά σου...
Τα κυβικά δεν έχουν σχέση πια...
Πάρε CBF 250...
Κάνε ένα search...
Μη γράφεις greeklish...
Καλώς ήλθες...
:wave2:
πως και δεν παίζουν ρόλο τα κυβικα?? αφου στα 18 βγάζω μεχρι 125 κυβικα
Λεωνίδας
17/07/2007, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από egaleos
πως και δεν παίζουν ρόλο τα κυβικα?? αφου στα 18 βγάζω μεχρι 125 κυβικα ο περιορισμός δεν είναι πια στα κυβικά αλλά στους ίππους και στα κιλά ανά ίππο
και κάποια 400άρια οδηγείς με Α1 :wave2:
γιατι, πηγες εστω μονοκαβαλος χαλκιδα ή λουτρακι? :mad: :mad: :mad:
Λεωνίδας
17/07/2007, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
γιατι, πηγες εστω μονοκαβαλος χαλκιδα ή λουτρακι? :mad: :mad: :mad: υπάρχουν μάρυτρες και φωτογραφικές αποδείξεις χτυπημένε από alzheimer φίλε μου :wave2:
υπάρχουν μάρυτρες και φωτογραφικές αποδείξεις χτυπημένε από alzheimer φίλε μου :wave2:
ω ναι, σωστα! το οριο ειναι τα 100, ουχί τα 80 χλμ!
:a01: :a01: :a01: :a01:
:p
Λεωνίδας
17/07/2007, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ω ναι, σωστα! το οριο ειναι τα 100, ουχί τα 80 χλμ!
:a01: :a01: :a01: :a01:
:p ε μιλάμε για μεγάλο χάλια :mad:
δεν μπαίνω καν στον κόπο να σου απαντήσω διοδιόφοβε φίλε μου :lol: :lol: :lol: :lol:
ο περιορισμός δεν είναι πια στα κυβικά αλλά στους ίππους και στα κιλά ανά ίππο
και κάποια 400άρια οδηγείς με Α1 :wave2:
μηπως μπορεις να πεις πια ειναι αυτα τα 400 γτ ψαχνω εγω να παρω και δεν βρησκω....(το bros δεν μπορω να το οδηγησω με Α1)
Λεωνίδας
17/07/2007, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από EddY
μηπως μπορεις να πεις πια ειναι αυτα τα 400 γτ ψαχνω εγω να παρω και δεν βρησκω....(το bros δεν μπορω να το οδηγησω με Α1) click (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=26409) !
ευχαριστω πολυ παιδια με βοηθησατε πολυ!!!!!! αλλα εχω καταληξει περισσοτερο σε streetοειδες μηχανακι.καμια ιδεα πανο σ'αυτα????
cbf 250 δεν είπαμε? Η το αντίστοιχο ybr250 yamaha. Το πρώτο με καρμπυρατερ, το δευτερο ψεκαστο
Λεωνίδας
18/07/2007, 10:56
ευχαριστω πολυ παιδια με βοηθησατε πολυ!!!!!! αλλα εχω καταληξει περισσοτερο σε streetοειδες μηχανακι.καμια ιδεα πανο σ'αυτα???? εεε είπαμε CBF 250, YBR 250 :wave2:
Λεωνίδας
18/07/2007, 10:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
cbf 250 δεν είπαμε? Η το αντίστοιχο ybr250 yamaha. Το πρώτο με καρμπυρατερ, το δευτερο ψεκαστο το πρώτο φτηνότερο το δεύτερο ακριβότερο
το πρώτο δοκιμασμένο (οκ με το σπαστικό πρόβλημα του κιβωτίου έστω) το δεύτερο άγνωστο
κατά τ' άλλα μιλάμε για δύο ίδια μηχανάκια
α και φυσικά... το πρώτο honda το δεύτερο yamaha (ας μη γίνει διαμάχη ε)
α και από το πρώτο πουλάμε ένα :lol: :lol: :lol:
afrotwin
18/07/2007, 11:18
geia sas paidia eimai neo melos kai 18 xronon.8elo na paro gia arxi ena mixanaki mexri 125cc pou mporo logo diplomatos.8a i8ela na mou protinete merika mixanakia.mou eipan kapoioi gnostoi mou oti einai kalitero na min paro papi alla kapoio se stil mixanis....sumfonite? parakalo apantiste xriazomai gnomes kai apopseis!!!!!
gilera mito ke min akous kanena
oli vlakioules lene
triferes malakies opos leei ke ena kolitos...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
λοιπον αν αντεχει για ΧR125 η ΧΤ125 παρε κατι τετοιο αλλα να ξερεις οτι σε γκαζι δεν θα εχεις μεγαλη διαφορα με τα παπακια καμια φορα μπορει να υστερεις κιολας .αν κοιτας για παπι προτεινω ανεπιφυλακτα yamaha crypton οχι το υδροψυκτο το τελευταιο το παλιοτερο που ριναι αεροψυκτο και δοκιμασμενο!καλη επιλογη αν θελεις να την λες σε ολα τα παραπανω και να κανεις και λιγο χωμα ειναι DT125 διχρονο αλλα αξιοπιστο στην ιδια κατηγορια και εξισου δοκιμασμενο TTR 250 και αν θες γκαζι να γαζωνεις στιν κατηγορια αυτη υπαρχουν 2 κορυφαια μοτο πανεμορφα αλλα σε αλλη κατηγορια απο θεμα τσεπης :APRILIA 125RS για το οποιο δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη αλλα το μηχανακι γα@@ει!και:KTM EXC125 για το οποιο εχω αποψη και το μηχανακι σπερνει και δεν παθαινει τιποτα αν το παρεις καινουριο! αν το παρεις μεταχειρισμενο θελει πολυ προσοχη ομως γιατι μπορει να ειναι ρημαδι και μοντελο απο 2004 και πανω!ελπιζω να βοηθησα και να μην μπερδεψα καλη επιτυχια στην επιλογη της και καινουριας σου μοτο!καλο καλοκαιρι!
:beer:
Παρε ρε μεγαλε ενα Dinamik να σου τριπαει ο 2Τ ηχος τ'αυτι!
Να νιωθεις την ροπη... ειναι και ελαφρι, ευκολοδηγητο και φθινο!!!