PDA

View Full Version : Ειδικά αφιερωμένο....

panagiotispapa
17/07/2007, 10:45
Ειδικά αφιερωμένο στους ΙΧήδες που οδηγούν συστηματικά στην ΛΕΑ και στους γΛήγορους "μηχανόβιους" που θεωρούν ότι η ΛΕΑ είναι βασικά για γρήγορες προσπελάσεις με 100++ km/h (έχω δεί δεκάδες τέτοιους).

Πατέρας, μάνα και γιος σκοτώθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 38ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, στη Μαλακάσα. Νεκροί είναι ο 42χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου, η σύζυγός του 39 ετών και το ανήλικο αγόρι τους 5 ετών από τη Νέα Σμύρνη.

Όπως έγινε γνωστό από την τροχαία η οικογένεια επέστρεφε από διακοπές όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 42χρονος προσέκρουσε σε άλλο σταθμευμένο ΙΧ στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης της εθνικής οδού.

Το αυτοκίνητο είχε σταθμεύσει λόγω βλάβης με αναμμένα τα αλάρμ και περίμενε το όχημα της οδικής βοήθειας που ερχόταν εκείνη τη στιγμή.

Το ΙΧ στο οποίο επέβαινε η οικογένεια μετά την πρόσκρουση βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε. Προανάκριση για το δυστύχημα κάνει το Β΄Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων που εδρεύει στις Αφίδνες.

Πηγή:

http://www.skai.gr/master_story.php?id=54251

Τελικά πόσο ΗΛΙΘΙΟΙ μπορούν να είναι οι άνθρωποι όταν το θέλουν............

odt
17/07/2007, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotispapa

Τελικά πόσο ΗΛΙΘΙΟΙ μπορούν να είναι οι άνθρωποι όταν το θέλουν............

Όπως φαίνεται...πολύ...:(

TROOPER
17/07/2007, 11:35
δε λυπαμαι καθολου !!!!!!!

σορρυ.

johnpan
17/07/2007, 11:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δε λυπαμαι καθολου !!!!!!!

σορρυ.

Πες και γιατί να καταλάβω την οπτική σου αν θες

maintenance
17/07/2007, 11:43
εγω λυπάμαι για την σύζυγο, και για το 5χρονο αγοράκι.

:(

Nostra
17/07/2007, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Πες και γιατί να καταλάβω την οπτική σου αν θες

ο γιώργος εννοεί ότι

αφού πήγαινει στην ΛΕΑ για να αποφυγει την κίνηση

αφού πήγαινε με τετοια ταχυτητα ώστε η συγκρουση να είναι θανατηφορα

αφού ο άλλος έιχε αλάρμ και πήγε και έπεσε πάνω του με τα όσα

αφού ήταν τόσο μάγκας να διακινδυνεύει τη ζωή της οικογένειας του για να κερδίσει 3-4 λεπτά συνολικού χρόνου

αφού ....

αφού..

αφού...

γι αυτό δε λυπάται ...

johnpan
17/07/2007, 11:50
ok, δεν διαβασα καλα το ποστ και δεν έπιασα το σκηνικό, νόμιζα ότι αυτοί ήταν σταματημένοι.
Οπότε ....

κρίμα για το παιδάκι

vangelis 64
17/07/2007, 11:55
Ο Έλληνας δεν αντέχει να είναι δεύτερος,να περιμένει στην ουρά,να παρκάρει μακρυά από τη "δουλειά" του,να βρίσκει εμπόδια στο δρόμο του,να να να να ......
....κρίμα γαμώ το φελέκι μου!:sad:

AFTER
17/07/2007, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
εγω λυπάμαι για την σύζυγο, και για το 5χρονο αγοράκι.

Μια απο τα ιδια

Απλα μερικοι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να οδηγουν

Τα τιμονια δεν ειναι για ολους

Ποιος ειναι αυτος ο μαλακας που ειπε οτι ολοι εχουν δικαιωμα να οδηγουν?

TROOPER
17/07/2007, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
ok, δεν διαβασα καλα το ποστ και δεν έπιασα το σκηνικό, νόμιζα ότι αυτοί ήταν σταματημένοι.
Οπότε ....
κρίμα για το παιδάκι

και αφου ο τασος καταλαβε τοσο καλα τι ηθελα να πω να κανω αλλη μια διευκρινιση...

λες κριμα για το παιδακι και παραπανω ο αντωνης (maintenance) λεει κριμα και για τη γυναικα και το παιδι.
εγω λεω οτι δε δινω δεκαρα.ξερω οτι ακουγεται σκληρο και απαν θρωπο αλλα να πω γιατι δε δινω δεκαρα για κανενα τους.για τη γυναικα δε δινω δεκαρα γιατι και αυτη εφοσον βρισκεται σε οχημα το οποιο κινητε επικυνδινα τη θεωρω συνυπευθηνη και οσο για το παιδι με προτυπο τον μπαμπα δε θελω να φανταστω οταν θα μεγαλωνε πως θα συμπεριφεροταν στο δρομο.

αν θεωρειτε τη γνωμη μου εριστικη-εμπριστικη σας ζηταω συγγνωμη (δεν εχω σκοπο να μπω σε διαμαχη με κανεναν σας) αλλα αυτη ειναι και δεν νομιζω οτι μπορει να αλλαξει.

:wave2:

maintenance
17/07/2007, 12:12
και αφου ο τασος καταλαβε τοσο καλα τι ηθελα να πω να κανω αλλη μια διευκρινιση...

λες κριμα για το παιδακι και παραπανω ο αντωνης (maintenance) λεει κριμα και για τη γυναικα και το παιδι.
εγω λεω οτι δε δινω δεκαρα.ξερω οτι ακουγεται σκληρο και απαν θρωπο αλλα να πω γιατι δε δινω δεκαρα για κανενα τους.για τη γυναικα δε δινω δεκαρα γιατι και αυτη εφοσον βρισκεται σε οχημα το οποιο κινητε επικυνδινα τη θεωρω συνυπευθηνη και οσο για το παιδι με προτυπο τον μπαμπα δε θελω να φανταστω οταν θα μεγαλωνε πως θα συμπεριφεροταν στο δρομο.

αν θεωρειτε τη γνωμη μου εριστικη-εμπριστικη σας ζηταω συγγνωμη (δεν εχω σκοπο να μπω σε διαμαχη με κανεναν σας) αλλα αυτη ειναι και δεν νομιζω οτι μπορει να αλλαξει.

μπορεί να έχεις δίκιο εν μερη.
αλλά που ξέρουμε ΑΝ ο οδηγος ήταν τοσο μαλακίδης, και δεν έδινε δεκάρα, για την ενδεχόμενη παρατήρηση - γκρίνια, της γυναίκας του, ή το κλάμα του παιδιού του, που αμφιβάλω αν είχε καταλάβει τίποτα το παιδί......

Nostra
17/07/2007, 12:14

ο άντρας ο βαρύς ο ελληνότουρκος ο μαχαραγιάς δεν ακούει κανέναν όταν οδηγεί οπότε μπορεί η γυναίκα του απλά να μην εισακουγόταν...

το παιδί αντίστοιχα πλήρωσε τις μαλακίες του πατέρα του, δε μπορείς όμως να είσαι σίγουρος ότι θα γινόταν το ίδιο επιπόλαιος ελληνάρας οδηγός...

πόσοι εδώ μέσα είχαν πολύ λα΄θος πρότυπα στο σπίτι και "ξέφυγαν" από την λάθος νοοτροπία?

πολλοί...

οπότε οι επιβάτες έχουν πολύ λίγο μερίδιο ευθύνης γιώργο...

και δυστυχώς δε θα τους δοθεί ποτέ η ευκαιρία να αντιλογήσουν... :rolleyes: :rolleyes:

saratoga
17/07/2007, 12:19
Τρομερο...!!! :sad:
τα τελευταια λογια του πιτσιρικα θα ηταν...??? :cry:

"Μ@...@α μπαμπα μη τρεχης γ@μω το σπιτι σου..."

... :a2:

sniper
17/07/2007, 12:19
.....

Δεν πας καλά ρε Γιώργο..... Βάλε μπροστά το κλιματιστικό γιατί σε πειράζει η ζέστη...

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ρε το μωρό; και είσαι 100% σίγουρος ότι θα γινόταν σαν τον πατέρα του; Εσύ είσαι ίδιος με τον δικό σου στην οδήγηση;

:nono:

LsKostas
17/07/2007, 12:21
μπορεί να έχεις δίκιο εν μερη.
αλλά που ξέρουμε ΑΝ ο οδηγος ήταν τοσο μαλακίδης, και δεν έδινε δεκάρα, για την ενδεχόμενη παρατήρηση - γκρίνια, της γυναίκας του, ή το κλάμα του παιδιού του, που αμφιβάλω αν είχε καταλάβει τίποτα το παιδί......

Η πιο λογικη αποψη εδω μεσα.

TROOPER
17/07/2007, 12:23
@Nostra-maintenance-sniper-LsKostas

δεν ειναι απολυτο οτι το παιδι θα γινοταν σα τον μπαμπα αλλα στατιστικα αν τα λαθος προτυπα της οικογενειας τα απερριπτε ο πολυς κοσμος σημερα στους δρομους θα κινουμασταν με μεγαλυτερη ασφαλεια απο αυτη που κινουμαστε .φυσικα και το παιδι ΙΣΩΣ γινοτανε διαφορετικος αλλα οι πιθανοτητες ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ηταν με το μερος του.αυτα οσον αφορα το παιδι.

οσο για τη γυναικα εγω δε δινω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ελαφρυντικο.δεν μπηκε πρωτη φορα στο αμαξι του αντρα της.ξερει πως οδηγει και τι μαλακας ειναι τοσο για τον ιδιο οσο και για την οικογενεια του και το υπολοιπο κοινωνικο συνολο.εφοσον λοιπον γνωριζει τη μαλακια που δερνει τον αντρα της θεωρω οτι ΜΠΟΡΟΥΣΕ να αλλαξει τη νοοτροπια του στο τιμονι.για μενα εξ ακολουθει να ειναι συνυπευθηνη !

maintenance
17/07/2007, 12:27
@Nostra-maintenance

δεν ειναι απολυτο οτι το παιδι θα γινοταν σα τον μπαμπα αλλα στατιστικα αν τα λαθος προτυπα της οικογενειας τα απερριπτε ο πολυς κοσμος σημερα στους δρομους θα κινουμασταν με μεγαλυτερη ασφαλεια απο αυτη που κινουμαστε σημερα.φυσικα και το παιδι ΙΣΩΣ γινοτανε διαφορετικος αλλα οι πιθανοτητες ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ηταν με το μερος του.αυτα οσον αφορα το παιδι.

οσο για τη γυναικα εγω δε δινω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ελαφρυντικο.δεν μπηκε πρωτη φορα στο αμαξι του αντρα της.ξερει πως οδηγει και τι μαλακας ειναι τοσο για τον ιδιο οσο και για την οικογενεια του και το υπολοιπο κοινωνικο συνολο.εφοσον λοιπον γνωριζει τη μαλακια που δερνει τον αντρα της θεωρω οτι ΜΠΟΡΟΥΣΕ να αλλαξει τη νοοτροπια του στο τιμονι.για μενα εξ ακολουθει να ειναι συνυπευθηνη !

Φίλε, με συγχωρείς αλλά ΔΙΑΦΩΝΩ! ή μάλλον έχω διαφορετική άποψη των πραγμάτων, και ίσως γιατί είμαι πατέρας και τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα...:(

TROOPER
17/07/2007, 12:32
Φίλε, με συγχωρείς αλλά ΔΙΑΦΩΝΩ! ή μάλλον έχω διαφορετική άποψη των πραγμάτων, και ίσως γιατί είμαι πατέρας και τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα...:(

αντωνη και απο κοντα σου εχω πει (αν θυμασαι) οτι το να ειναι κανεις πατερας σαφως κανει τα πραματα να φανταζουν η ακομα και να ειναι τελειως διαφορετικα.σκεψου ομως οτι ενας <<συναδελφος σου>> (πατερας ηταν και ο οδηγος) τα πραματα τα εβλεπε απο εντελως διαφορετικη σκοπια απο οτι εσυ (αποδειχτικε αλλωστε). και σε ρωτω:το παιδι σου η το παιδι αυτουνου θα βγει/εβγαινε πιο συνηδητοποιημενο στο δρομο?

maintenance
17/07/2007, 12:35
αντωνη και απο κοντα σου εχω πει (αν θυμασαι) οτι το να ειναι κανεις πατερας σαφως κανει τα πραματα να φανταζουν η ακομα και να ειναι τελειως διαφορετικα.σκεψου ομως οτι ενας <<συναδελφος σου>> (πατερας ηταν και ο οδηγος) τα πραματα τα εβλεπε απο εντελως διαφορετικη σκοπια απο οτι εσυ (αποδειχτικε αλλωστε). και σε ρωτω:το παιδι σου η το παιδι αυτουνου θα βγει/εβγαινε πιο συνηδητοποιημενο στο δρομο?

είναι ΜΕΓΑΛΗ επιστήμη η ανατροφή και συμπεριφορά ενός παιδιού. (άλλο θέμα)

Αλλά ρε Γιώργο δεν μπορώ να πώ με τίποτα ότι το παιδί φέρνει ευθύνη, ή ότι αδιαφορώ για τον τελείως άδικο θανατό του επειδή ο πατέρας του ήταν τρόμπας.

Δεν ξέρουμε τίποτα απο την οικογένεια, και το βλέπουμε τελείως επιφανειακά.

TROOPER
17/07/2007, 12:50
είναι ΜΕΓΑΛΗ επιστήμη η ανατροφή και συμπεριφορά ενός παιδιού. (άλλο θέμα)

Αλλά ρε Γιώργο δεν μπορώ να πώ με τίποτα ότι το παιδί φέρνει ευθύνη, ή ότι αδιαφορώ για τον τελείως άδικο θανατό του επειδή ο πατέρας του ήταν τρόμπας.

Δεν ξέρουμε τίποτα απο την οικογένεια, και το βλέπουμε τελείως επιφανειακά.

αντωνη δεν ειπα οτι το παιδι φερει ευθυνη !!!!!
ειπα οτι βλεποντας το τελειως επιφανειακα, μη γνωριζοντας τπτ για την οικογενεια, χωρις να ειμαι πατερας και με ψυχρη-στιγνη λογικη εμενα με αφηνει αδιαφορο ο ξεκληρισμος της συγκεκριμενης οικογενειας.

ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ !!!!!!!

sniper
17/07/2007, 12:58
αντωνη δεν ειπα οτι το παιδι φερει ευθυνη !!!!!
ειπα οτι βλεποντας το τελειως επιφανειακα, μη γνωριζοντας τπτ για την οικογενεια, χωρις να ειμαι πατερας και με ψυχρη-στιγνη λογικη εμενα με αφηνει αδιαφορο ο ξεκληρισμος της συγκεκριμενης οικογενειας.

ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ !!!!!!!

Αμα ξανακούσω να φωνάζετε για τα δάση που καίγονται και τα δελφίνια που τα σφάζουν οι Ιάπωνες θα σας αρχίσω στα γ@μ@σταυρίδια!!!

Αν δεν μας νοιάζει ο θάνατος των ανθρώπων... ε τότε τι κάνουμε εδώ;

bartlal
17/07/2007, 13:03

οσο για τη γυναικα εγω δε δινω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ελαφρυντικο.δεν μπηκε πρωτη φορα στο αμαξι του αντρα της.ξερει πως οδηγει και τι μαλακας ειναι τοσο για τον ιδιο οσο και για την οικογενεια του και το υπολοιπο κοινωνικο συνολο.

ξερεις ποσες υπαρχουν που επειδη δεν εχουν βγαλει διπλωμα θεωρουν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ την κακη οδηγηση? να δωσεις λοιπον ελαφρυντικο και σε αυτη. :winka:

TROOPER
17/07/2007, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αμα ξανακούσω να φωνάζετε για τα δάση που καίγονται και τα δελφίνια που τα σφάζουν οι Ιάπωνες θα σας αρχίσω στα γ@μ@σταυρίδια!!!

νικο αν εκεινη την ωρα σταματουσα εγω στη βοηθητικη με τη μηχανη και επεφτε απο πισω μου το αμαξι και με εκανε πουρε ηθελα να ξερα ποσα γ@μ@σταυρίδια θα ριχνατε στο θρεντακι <<ασυνειδητος οδηγος με την οικογενεια του σκοτωσε τον TROOPER>> τοσο στον ασυνειδητο οδηγο οσο και στην οικογενεια του.

TROOPER
17/07/2007, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ξερεις ποσες υπαρχουν που επειδη δεν εχουν βγαλει διπλωμα θεωρουν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ την κακη οδηγηση? να δωσεις λοιπον ελαφρυντικο και σε αυτη. :winka:

ο φοβος φυλαει τα ερημα γιωργο.αλλο κακη οδηγηση και αλλο ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ !!!!!!!!!!!!

sniper
17/07/2007, 13:09
νικο αν εκεινη την ωρα σταματουσα εγω στη βοηθητικη με τη μηχανη και επεφτε απο πισω μου το αμαξι και με εκανε πουρε ηθελα να ξερα ποσα γ@μ@σταυρίδια θα ριχνατε στο θρεντακι <<ασυνειδητος οδηγος με την οικογενεια του σκοτωσε τον TROOPER>> τοσο στον ασυνειδητο οδηγο οσο και στην οικογενεια του.

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο ρε Γιώργο...

Βέβαια δεν έχεις (ακόμη) την τύχη να έχεις παιδί, οπότε, όπως είπες, τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα... Το να χάνονται ζωές όμως δεν λύνει τίποτα.....

sniper
17/07/2007, 13:11
ο φοβος φυλαει τα ερημα γιωργο.αλλο κακη οδηγηση και αλλο ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ !!!!!!!!!!!!

Ποια η διαφορά ρε συ; :confused:

bartlal
17/07/2007, 13:17

ακουσε με που σε λεω: να σε βαλω σε τουτου με οδηγο και η γυναικα να το θεωρει φυσιολογικη αυτη την (κατ'εμε) ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ οδηγηση και μετα, αντε πεισε την οτι πρεπει να φοβηθει μπας και φυλαχθει...

ισως 95,4% να τους ξερεις κιολας! :rolleyes:

maintenance
17/07/2007, 13:18
πάντως όπως και να έχουν οι απόψεις, τσάμπα πήγαν, όπως και απο τύχη δεν έφυγε και κανένας άλλος απο το αυτοκίνητο που περίμενε την οδική.

Και...................μλκίες στον δρόμο, ΕΧΟΥΜΕ κάνει όλοι, και ότι είμαστε ζωντανοί είναι καθαρά θέμα συμπτώσεων.

Ας θεωρήσουμε ότι και ο συγκεκριμένος οδηγός έκανε την μλκ της στιγμής η οποία ήταν και μοιραία.

sniper
17/07/2007, 13:18
ακουσε με που σε λεω: να σε βαλω σε τουτου με οδηγο και η γυναικα να το θεωρει φυσιολογικη αυτη την (κατ'εμε) ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ οδηγηση και μετα, αντε πεισε την οτι πρεπει να φοβηθει μπας και φυλαχθει...

Το ζεύγος IDI-EVI λες; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

sniper
17/07/2007, 13:19
πάντως όπως και να έχουν οι απόψεις, τσάμπα πήγαν, όπως και απο τύχη δεν έφυγε και κανένας άλλος απο το αυτοκίνητο που περίμενε την οδική.

Και...................μλκίες στον δρόμο, ΕΧΟΥΜΕ κάνει όλοι, και ότι είμαστε ζωντανοί είναι καθαρά θέμα συμπτώσεων.

Ας θεωρήσουμε ότι και ο συγκεκριμένος οδηγός έκανε την μλκ της στιγμής η οποία ήταν και μοιραία.

+1053

TROOPER
17/07/2007, 13:22
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο ρε Γιώργο...

Βέβαια δεν έχεις (ακόμη) την τύχη να έχεις παιδί, οπότε, όπως είπες, τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα... Το να χάνονται ζωές όμως δεν λύνει τίποτα.....

ρε νικο δεν ειπα οτι το ενα αναιρει το αλλο.εχουμε ενα περιστατικο.δεν θεωρω οτι πρεπει να φτασει να ανοιχτει ενα τετοιο θρεντ οπως το παραπανω που εγραψα για να αναθεματισουμε.αναθεματιζω πριν γινει that s all.

τωρα αν ειναι τυχη η ατυχια το να εχεις παιδι δεν το εχω αποφασισει ακομα αλλα σιγουρα με κανει να βλεπω αλλιως τα πραγματα και οπως εγραψες το ειπα και εγω.
το να χανονται ζωες δεν λυνει τπτ και ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!αλλα ζωες χανονται φιλαρακι μου και τελικα οσο δεν μας αγγιζει θα συνεχισουν να χανονται.οπως με τις κλοπες μοτοσυκλετων, οπως με τοσα αλλα πραγματα που συμβαινουν στον κοσμο.το θεμα ειναι ΤΙΝΟΣ Η ΖΩΗ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ !!!!δεδομενου αυτου, δεν με αγγιξε το συγκεκριμενο συμβαν.

και παλι συγγνωμη.:wave2:

TROOPER
17/07/2007, 13:23
Ποια η διαφορά ρε συ; :confused:

η κακη οδηγηση ΜΠΟΡΕΙ να γινει επικδυνη.η επικινδυνη οδηγηση ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΚΗ !!!!!

:winka:

bartlal
17/07/2007, 13:24
Το ζεύγος IDI-EVI λες; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

nope! :nono:

:wacko:

TROOPER
17/07/2007, 13:24

δε σε επιασα...:(

TROOPER
17/07/2007, 13:25

δεν διαφωνω.

so be it.

georgeboy
17/07/2007, 13:33
Η αλήθεια είναι ότι τα συγκεκριμένα άτομα πήγαιναν στο νοσοκομείο για να κλείσουν τα μάτια του πατέρα του οδηγού που ηταν στα τελευταία του!!!!
Αν είχε "καθαρό" μυαλό δεν θα γινόταν ότι έγινε!!!
Μερικές φορές γνωρίζουμε τη μισή αλήθεια.........!!!
Κρίμα πάντως.
Ήταν συγγενείς συναδέλφου.

maintenance
17/07/2007, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgeboy
Η αλήθεια είναι ότι τα συγκεκριμένα άτομα πήγαιναν στο νοσοκομείο για να κλείσουν τα μάτια του πατέρα του οδηγού που ηταν στα τελευταία του!!!!
Αν είχε "καθαρό" μυαλό δεν θα γινόταν ότι έγινε!!!
Μερικές φορές γνωρίζουμε τη μισή αλήθεια.........!!!
Κρίμα πάντως.
Ήταν συγγενείς συναδέλφου.

τι είπες τώρα..........:(

κρίμα.

LsKostas
17/07/2007, 13:42
Ειδατε...δεν γνωριζουμε καταστασεις αν δεν τις ζουμε...

TROOPER
17/07/2007, 13:54
στο πρωτο ποστ αναφερεται οτι γυρνουσαν απο διακοπες.στη 3η σελιδα αναφερετε οτι πηγαιναν στο νοσοκομειο.

και τελικα το αποτελεσμα ηταν πατερας, μανα, παιδι νεκρα και κινδυνος για αλλους οδηγους.δεν αλλαζει κατι.

συμπερασμα οταν οδηγεις, ΟΔΗΓΕΙΣ !!!!!!!!!!!!ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ !!!!!!ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ !!!!!!!!

:a56:

blackbusa
17/07/2007, 14:06
στο πρωτο ποστ αναφερεται οτι γυρνουσαν απο διακοπες.στη 3η σελιδα αναφερετε οτι πηγαιναν στο νοσοκομειο.

και τελικα το αποτελεσμα ηταν πατερας, μανα, παιδι νεκρα και κινδυνος για αλλους οδηγους.δεν αλλαζει κατι.

συμπερασμα οταν οδηγεις, ΟΔΗΓΕΙΣ !!!!!!!!!!!!ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ !!!!!!ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ !!!!!!!!

+1300

Και αυτη δεν ηταν επικινδυνη οδηγηση αλλα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ.....με τοσα χλμ στην ΛΕΑ....

l@gos
17/07/2007, 14:27
δλδ συγνωμη που ρωταω,
αλλα εσεις δεν ετυχε ΠΟΤΕ να βιαζεστε να πατε καπου κ να περασετε
κανα δυο κοκκινα?
αυτο θελετε να μου πειτε?
κ περιμενετε να πιστεψω κατι τετοιο?
εεεεε οχι!!!!!
το εχω πει κ παλιοτερα, αλλα θα το ξαναπω ακομα μια φορα,
ας κανουμε πρωτα αυτοκριτικη κ μετα να κοιταξουμε να κριτικαρουμε
τους αλλους......:sad:
κριμα για τους ανθρωπους που χαθηκαν τπτ αλλο.....:sad:

blackbusa
17/07/2007, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από l@gos
δλδ συγνωμη που ρωταω,
κανα δυο κοκκινα?
εεεεε οχι!!!!!

Μετα απο ατυχημα φιλου στα βλαχικα και αφου περιμεναμε την οδικη περασαμε ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ με κοκκινα.Αλλα παντα ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ πολυ καλα τα αντιθετα φαναρια και γενικα την κινηση.Δεν περναγαμε κουτουρου και οποιον (μας) παρει ο Χαρος....Αυτο που εκανε ο τυπας ειναι επιεικως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και το ΠΛΗΡΩΣΕ....

l@gos
17/07/2007, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Μετα απο ατυχημα φιλου στα βλαχικα και αφου περιμεναμε την οδικη περασαμε ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ με κοκκινα.Αλλα παντα ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ πολυ καλα τα αντιθετα φαναρια και γενικα την κινηση.Δεν περναγαμε κουτουρου και οποιον (μας) παρει ο Χαρος....Αυτο που εκανε ο τυπας ειναι επιεικως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και το ΠΛΗΡΩΣΕ....

οτι κ να πουμε εμεις φιλαρακο, ειναι λιγο.....
το θεμα ειναι οτι δεν "την πληρωσε" αλλα ΠΕΘΑΝΕ.....
εχει πιστευω μεγαλη διαφορα το ενα απο το αλλο.....
τεσπα......
τι να κανουμε συμβαινουν αυτα.....

blackbusa
17/07/2007, 15:32
οτι κ να πουμε εμεις φιλαρακο, ειναι λιγο.....
το θεμα ειναι οτι δεν "την πληρωσε" αλλα ΠΕΘΑΝΕ.....
εχει πιστευω μεγαλη διαφορα το ενα απο το αλλο.....
τεσπα......
τι να κανουμε συμβαινουν αυτα.....

Τοτε για να το πω πιο σωστα.....αν εισουνα εσυ με τα αλαρμ στην ΛΕΑ επειδη εσκασε το λαστιχο σου,κουραστικες ζαλιστικες ειπες να κανεις ενα τσιγαρο,και επεφτε επανω σου να δω πως θα το ελεγες....φιλικα παντα....

l@gos
17/07/2007, 15:37
Τοτε για να το πω πιο σωστα.....αν εισουνα εσυ με τα αλαρμ στην ΛΕΑ επειδη εσκασε το λαστιχο σου,κουραστικες ζαλιστικες ειπες να κανεις ενα τσιγαρο,και επεφτε επανω σου να δω πως θα το ελεγες....φιλικα παντα....

ναι βρεεε.......δεν αρπαχτηκα......
κοιταξε, μια απο τις ερωτησεις για το διπλωμα, αναφερει το ορθο
σημειο που πρεπει να βρισκονται οι επιβατες ενως αυτοκινητου/μηχανης
σε περιπτωση βλαβης του, στην εθνικη....
την θυμασαι?

blackbusa
17/07/2007, 15:40
ναι βρεεε.......δεν αρπαχτηκα......
κοιταξε, μια απο τις ερωτησεις για το διπλωμα, αναφερει το ορθο
σημειο που πρεπει να βρισκονται οι επιβατες ενως αυτοκινητου/μηχανης
σε περιπτωση βλαβης του, στην εθνικη....
την θυμασαι?

Οχι....αλλα εχει καποια σχεση???

l@gos
17/07/2007, 16:20
Οχι....αλλα εχει καποια σχεση???

....αναφερει λοιπον οτι σε τετοια περιπτωση ΟΛΟΙ οι επιβατες εκτος του οδηγου
θα πρεπει να βγουν απο το αυτοκινητο κ να περασουν πισω απο τις προστατευτικες
μπαρες, για να αποφυγουμε καποιο τρακαρισμα που ΜΠΟΡΕΙ να γινει.....

blackbusa
17/07/2007, 16:29
....αναφερει λοιπον οτι σε τετοια περιπτωση ΟΛΟΙ οι επιβατες εκτος του οδηγου
θα πρεπει να βγουν απο το αυτοκινητο κ να περασουν πισω απο τις προστατευτικες
μπαρες, για να αποφυγουμε καποιο τρακαρισμα που ΜΠΟΡΕΙ να γινει.....

Σωστος 10000000000000%......αν λεω αν ο μαλακας την κανει την μαλακια του πριν προλαβουν να βγουν απο το οχημα???.....αν με το τρακαρισμα λογω υπερβολικης ταχυτητας ανατραπει προς τα πανω τους???....υπαρχουν πολλα αν.....το θεμα ειναι οτι οταν υποχρεωνεσαι η εσκκεμενα κυκλοφορεις παρανομα πρεπει να προσεχεις 100000000%....και αυτο το λεω γιατι και εγω και φανταζομαι πολλοι αλλοι μηχανοβιοι εχουν κινηθει στην ΛΕΑ για να αποφυγουν την κινηση αλλα οχι και με υπερβολικη ταχυτητα...:wave2: :wave2: :wave2:

TROOPER
18/07/2007, 00:53
δλδ συγνωμη που ρωταω,
κανα δυο κοκκινα?
εεεεε οχι!!!!!

πιστευεις εχει νοημα να απαντησω σε κατι που εκ των προτερων δηλωνεις οτι δεν θα πιστεψεις?

το αν κανω αυτοκριτικη η οχι πως μπορεις να το ξερεις ?και οσο για το αν κριτικαρω τους αλλους εχω να σου πω φιλε μου οτι εχω καθε δικαιωμα να κριτικαρω και να με κριτικαρουν.οταν εχω λαθος ειμαι ετοιμος να το παραδεχτω και να ζητησω συγγνωμη.αν κανω τοσο μεγαλο λαθος που να θεση σε κινδυνο τον εαυτο μου, την οικογενεια μου, την δικη σου, του φιλου μου η οποιουδηποτε αλλου ανθρωπου οτι και να παθω ειμαι υπευθηνος εγω και μονο εγω και τοτε...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ !!!!!!!

georgeboy
18/07/2007, 07:34
Με αφορμή κάποια σκληρά(για μένα) λόγια που ακούστηκαν θα επαναλαβω πως υπάρχουν περιπτώσεις που είναι αδύνατον να μην έχεις το μυαλό σου σε κάτι άσχημο που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας.Λάθος μεν ,μερικές φορές μοιραίο συμφωνώ,αλλά συμβαίνει συχνά.
Ελάτε λίγο στη θέση του οδηγού που "'εφυγε" η σκεφτείτε να είχατε στο αυτοκίνητο την έγγυο γυναίκα σας στο δρόμο προς το νοσοκομείο και μετά μιλάμε.Αγχωμένη οδήγηση είναι επικίνδυνη και γω μαζί σας,αλλά το να χάνονται ανθρώπινες ζωές και να μην μας καίγεται καρφί
εγω το βρίσκω απάνθρωπο.Έστω και με τον (άδικο )τρόπο που πήγαν.
Καλό τους ταξίδι λοιπόν.

Lupo
18/07/2007, 07:50
Με αφορμή κάποια σκληρά(για μένα) λόγια που ακούστηκαν θα επαναλαβω πως υπάρχουν περιπτώσεις που είναι αδύνατον να μην έχεις το μυαλό σου σε κάτι άσχημο που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας.Λάθος μεν ,μερικές φορές μοιραίο συμφωνώ,αλλά συμβαίνει συχνά.
Ελάτε λίγο στη θέση του οδηγού που "'εφυγε" η σκεφτείτε να είχατε στο αυτοκίνητο την έγγυο γυναίκα σας στο δρόμο προς το νοσοκομείο και μετά μιλάμε.Αγχωμένη οδήγηση είναι επικίνδυνη και γω μαζί σας,αλλά το να χάνονται ανθρώπινες ζωές και να μην μας καίγεται καρφί
Καλό τους ταξίδι λοιπόν.

Καλό τους ταξίδι.
Κρίμα.
Ευτυχώς δεν ήταν χειρότερα τα πράγματα.
Καλό ταξίδι , λοιπόν

+1

CIRUS
18/07/2007, 08:27

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ!!!:(

Gandalf dr685sm
18/07/2007, 09:06
Με αφορμή το θέμα να πούμε μερικά πράγματα;

1) Σε περίπτωση ατυχήματος, τοποθετούμε το τρίγωνο 50- 60 μέτρα μακριά απο το σημείο για να προλάβει ο επερχόμενος να σταματήσει... είτε είναι Ι.Χ - μηχανή , είτε ακόμα και το ασθενοφόρο.

2) Η ΛΕΑ είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης. Ειδικά αν μιλάμε για Ε.Ο. και Α.Ο. που υπάρχουν και παραπάνω λωρίδες κίνησης (εξαιρούνται η Κορίνθου-Πατρών και ο Μαλιακός όπου είναι "στενά" τα πράγματα)

3) Στα ατυχήματα ευθύνεται κυρίως ο οδηγός και ελάχιστα ο συνοδηγός που μπορεί να παρέμβει μόνο προφορικά φίλε Γιώργο και αυτό αν γνωρίζει απο ΚΟΚ (Η γυναίκα πιθανόν να μην είχε δίπλωμα)

4) Όταν οδηγούμε... οδηγούμε... σκεφτόμαστε και κρατάμε τιμόνι. Αλλιώς παίρνουμε ταξί αν είμαστε συγχυσμένοι ή κουρασμένοι. Απαράβατος κανόνας αυτός.

Όσον αφορά το παιδί φίλε Γιώργο είσαι 100% λάθος. Πως μπορείς να προκαθορίσεις την πορεία ενός ανθρώπου βασισμένος στην συμπεριφορά του πατέρα του , όχι σαν τρόπο ζωής, αλλά σαν οδική αγωγή/μάθηση; Υπάρχουν παιδιά που άλλαξαν τον κόσμο ενώ ήταν ορφανά ή είχαν πατέρα "άχρηστο" κατα κοινωνικά πρότυπα. Απαράδεκτο για μένα να χαρακτηρίζεις την απώλεια του παιδιού ως "ανεπαίσθητη" (έμμεσα αυτό έκανες).

Gandalf

blackbusa
18/07/2007, 09:24
Συμφωνω οτι ο Γιωργος καποιες φορες ειναι σκληρος,αλλα καποιες φορες τον καταλαβαινω και μπορω να πω οτι συμφωνω μαζι του.Το να λυπαται καποιος η τα λεει στα @@ του ειναι δικο του θεμα.Το θεμα μας εδω δεν ειναι μονο το αποτελεσμα,αλλα και το τι το προκαλεσε.Και απο την στιγμη που καποιος οδηγος,εχοντας την οικογενεια του στο αυτοκινητο,εκανε την μαλακια και τους σκωτωσε με βρισκει παγερα αδιαφορο.Ισως γιατι δεν τους ηξερα και σε 5 μερες θα το εχω κιολας ξεχασει.Αυτο που με τρελλανε τελειως και που δεν τους ηξερα και δεν παιζει ρολο οτι αφορα μηχανακι ειναι αυτο....

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=42995

Οσο αφορα,αυτους που λενε για τα δελφινια και για τα αλλα ζωντανα γενικως,το μονο που μπορω να πω ειναι οτι λυπαμαι τρελλενομαι στεναχωριεμαι τσαντιζομαι γιατι και παλι στην προκιμενη περιπτωση παλι Ανθρωπος κανει την μαλακια και αυτα δεν μπορουν να κανουν τιποτα.Απλα υποφερουν και υποφερουν και υποφερουν

TROOPER
18/07/2007, 14:41
Καλό τους ταξίδι λοιπόν.

φιλε μου, η εκφραση σου: <<Λάθος μεν ,μερικές φορές μοιραίο συμφωνώ,αλλά συμβαίνει συχνά.>>τα λεει ολα.ειναι λαθος το οποιο πληρωνεται με αιμα και οταν φευγουν ζωες καλο ειναι να γινομαστε σκληροι μια και οι ανθρωποι που εφυγαν δε ξαναγυρνανε πισω.το θεμα ειναι αυτοι που μενουν να παραδειγματιζονται και να μη ξανακανουν τα λαθη τα οποια εχουν καταληξει στο μοιραιο.

φιλικοτατα !!!!!!!!!!!!

TROOPER
18/07/2007, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ!!!:(

θεωρεις ειναι ευκολο να το λεω γιατι δε με ξερεις προσωπικα.το θεμα ειναι στη δυσκολη στιγμη να εχεις τη ψυχραιμια να αντιμετωπισεις σωστα (κατα τη κριση του καθενος φυσικα) τα πραγματα.

TROOPER
18/07/2007, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Με αφορμή το θέμα να πούμε μερικά πράγματα;

1) Σε περίπτωση ατυχήματος, τοποθετούμε το τρίγωνο 50- 60 μέτρα μακριά απο το σημείο για να προλάβει ο επερχόμενος να σταματήσει... είτε είναι Ι.Χ - μηχανή , είτε ακόμα και το ασθενοφόρο.

2) Η ΛΕΑ είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης. Ειδικά αν μιλάμε για Ε.Ο. και Α.Ο. που υπάρχουν και παραπάνω λωρίδες κίνησης (εξαιρούνται η Κορίνθου-Πατρών και ο Μαλιακός όπου είναι "στενά" τα πράγματα)

3) Στα ατυχήματα ευθύνεται κυρίως ο οδηγός και ελάχιστα ο συνοδηγός που μπορεί να παρέμβει μόνο προφορικά φίλε Γιώργο και αυτό αν γνωρίζει απο ΚΟΚ (Η γυναίκα πιθανόν να μην είχε δίπλωμα)

4) Όταν οδηγούμε... οδηγούμε... σκεφτόμαστε και κρατάμε τιμόνι. Αλλιώς παίρνουμε ταξί αν είμαστε συγχυσμένοι ή κουρασμένοι. Απαράβατος κανόνας αυτός.

Όσον αφορά το παιδί φίλε Γιώργο είσαι 100% λάθος. Πως μπορείς να προκαθορίσεις την πορεία ενός ανθρώπου βασισμένος στην συμπεριφορά του πατέρα του , όχι σαν τρόπο ζωής, αλλά σαν οδική αγωγή/μάθηση; Υπάρχουν παιδιά που άλλαξαν τον κόσμο ενώ ήταν ορφανά ή είχαν πατέρα "άχρηστο" κατα κοινωνικά πρότυπα. Απαράδεκτο για μένα να χαρακτηρίζεις την απώλεια του παιδιού ως "ανεπαίσθητη" (έμμεσα αυτό έκανες).

Gandalf

1.ΣΩΣΤΟ !!!!(αν δεν προλαβεις να το τοποθετησεις???)
2.ΣΩΣΤΟ !!!!(αν μεινεις στην εθνικη που θα σταματησεις???)
3.ΕΝ ΜΕΡΗ ΣΩΣΤΟ !!!!(αν ξερεις οτι οδηγω επικυνδινα, δλδ αν σου προκαλει φοβο ο τροπος με τον οποιο οδηγω η φροντιζεις να με αναχαιτησεις η δεν μπαινεις.δεν ειναι αναγκη να εχεις διπλωμα η γνωσεις στο τιμονι για να σε τρομαζει ο τροπος που οδηγει κανεις)
4.ΣΩΣΤΟ 1000%

οσον αφορα το παιδι...κυριακη πρωι κατω απο το σπιτι μου τυπος πλενει το αμαξι του και εχει παρεα τον 6χρονο γιο του.καποια στιγμη περναει αλλο αυτοκινητο απο το στενο και ο πατερας εξανισταται γιατι λεει ολοι απο δω θα περασετε???λεωφορο δεν εχει 3 στενα πιο πανω???ο οδηγος του διερχομενου αυτοκινητου του λεει κατι γαλικα μια και το επιχηρημα ειναι το λιγοτερο σαχλο και τοτε ο μικρος περνει φορα και κλωτσα το διερχομενο οχημα:eyepop: :eyepop: :eyepop: κατα μανα κατα κυρη...επισης στο θρεντακι για τη κυκλοφοριακη αγωγη λεμε και ξαναλεμε οτι την παιδεια την αποκτας μικρος και οσοι ειναι γονεις πρεπει να δινουν το καλο παραδειγμα στα παιδια τους προκειμενου να αλλαξουν τα πραματα.γιατι το λεμε ακριβως αυτο???μηπως γιατι αν μεγαλωσει με σωστα προτυπα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να γινει σωστος ανθρωπος ενω σε διαφοερτικη περιπτωση εχει περισσοτερες πιθανοτητες για το αντιθετο???στη προκειμενη περιπτωση μηπως μιλαμε για το αντιθετο???α και κατι ακομα...δεν ειναι ο θανατος του παιδιου ανεπαισθητος???ΟΧΙ????ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ???ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΔΛΔ...

l@gos
18/07/2007, 15:01
πιστευεις εχει νοημα να απαντησω σε κατι που εκ των προτερων δηλωνεις οτι δεν θα πιστεψεις?

το αν κανω αυτοκριτικη η οχι πως μπορεις να το ξερεις ?και οσο για το αν κριτικαρω τους αλλους εχω να σου πω φιλε μου οτι εχω καθε δικαιωμα να κριτικαρω και να με κριτικαρουν.οταν εχω λαθος ειμαι ετοιμος να το παραδεχτω και να ζητησω συγγνωμη.αν κανω τοσο μεγαλο λαθος που να θεση σε κινδυνο τον εαυτο μου, την οικογενεια μου, την δικη σου, του φιλου μου η οποιουδηποτε αλλου ανθρωπου οτι και να παθω ειμαι υπευθηνος εγω και μονο εγω και τοτε...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ !!!!!!!

δεν πιστευω οτι εχει νοημα να απαντησεις σε κατι τετοιο......ειμαι αρκετα συνειδητοποιημενος
ωστε να μην περιμενω απαντηση σε ενα τετοιο ερωτημα.....
το εαν θα σε πιστεψω, αυτο ειναι αλλο θεμα....

σιγουρα δεν μπορω να ξερω εαν κανεις αυτοκριτικη η οχι γι'αυτο το λογο κ εγραψα "ας κανουμε"
πραγμα το οποιο δηλωνει προτροπη......

το γεγονος οτι κανεις κριτικη, οπως κ σχεδον ολος ο κοσμος, θα το αφησω απλα ασχολιαστο...

τωρα το εαν θα κανεις "εσυ" ενα λαθος το οποιο θα θεση σε κινδυνο καποιους ανθρωπους
δεν σε καθιστα μονο υπευθυνο αλλα κ υπολογο απεναντι σε αυτους τους ανθρωπους.
πιστευω επισης οτι οχι μονο δεν μπορουμε να "μπουμε" στην ψυχολογια ενος
ανθρωπου που βρισκεται σε αυτη τη θεση, αλλα ουτε καν να τη φανταστουμε.....

οποτε ας αφησουμε στην ακρη δηλωσεις του στυλ, "ειμαι εγω υπευθυνος" κτλ
κ ας προσπαθησουμε, απο τη μερια του ο καθενας μας, να γινουμε καλυτεροι
ανθρωποι πρωτα κ υστερα ολα τ'αλλα....

TROOPER
18/07/2007, 15:07
δεν πιστευω οτι εχει νοημα να απαντησεις σε κατι τετοιο......ειμαι αρκετα συνειδητοποιημενος
ωστε να μην περιμενω απαντηση σε ενα τετοιο ερωτημα.....
το εαν θα σε πιστεψω, αυτο ειναι αλλο θεμα....

σιγουρα δεν μπορω να ξερω εαν κανεις αυτοκριτικη η οχι γι'αυτο το λογο κ εγραψα "ας κανουμε"
πραγμα το οποιο δηλωνει προτροπη......

το γεγονος οτι κανεις κριτικη, οπως κ σχεδον ολος ο κοσμος, θα το αφησω απλα ασχολιαστο...

τωρα το εαν θα κανεις "εσυ" ενα λαθος το οποιο θα θεση σε κινδυνο καποιους ανθρωπους
δεν σε καθιστα μονο υπευθυνο αλλα κ υπολογο απεναντι σε αυτους τους ανθρωπους.
πιστευω επισης οτι οχι μονο δεν μπορουμε να "μπουμε" στην ψυχολογια ενος
ανθρωπου που βρισκεται σε αυτη τη θεση, αλλα ουτε καν να τη φανταστουμε.....

οποτε ας αφησουμε στην ακρη δηλωσεις του στυλ, "ειμαι εγω υπευθυνος" κτλ
κ ας προσπαθησουμε, απο τη μερια του ο καθενας μας, να γινουμε καλυτεροι
ανθρωποι πρωτα κ υστερα ολα τ'αλλα....

για να με πιστεψεις η οχι πρεπει να σου απαντησω, πραγμα που εισαι αρκετα συνειδητοποιημενος για να μην το περιμενεις.η προτροπη σου ειναι σωστη και καλοδεχουμενη.το αν θα αφησεις κατι ασχολιαστο ειναι καθαρα προσωπικο σου θεμα και δεν μπορω ουτε θελω να υπεισελθω σε αυτο.γραφουμε και παραπανω οτι χωρις ψυχολογια ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙΣ !!!ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΕΙΘ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕΣ!!!

κραταω το ας προσπαθησουμε......και λεω +1000

l@gos
18/07/2007, 15:23
για να με πιστεψεις η οχι πρεπει να σου απαντησω, πραγμα που εισαι αρκετα συνειδητοποιημενος για να μην το περιμενεις.η προτροπη σου ειναι σωστη και καλοδεχουμενη.το αν θα αφησεις κατι ασχολιαστο ειναι καθαρα προσωπικο σου θεμα και δεν μπορω ουτε θελω να υπεισελθω σε αυτο.γραφουμε και παραπανω οτι χωρις ψυχολογια ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙΣ !!!ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΕΙΘ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕΣ!!!

κραταω το ας προσπαθησουμε......και λεω +1000

φιλε μου εχω μαθει να μην εμπιστευομαι ουτε τον ιδιο μου τον εαυτο........
γιατι ειμαι ανθρωπος πανω απ'ολα.....κ σαν ανθρωπος θα υπαρξουν στιγμες που
θα κανω κ καποια λαθη....
δωσε μου ενα λογο για να πιστεψω εσενα......

οσο για τα υπολοιπα......+10000

ggs
18/07/2007, 15:32

...οσον αφορα το παιδι...κυριακη πρωι κατω απο το σπιτι μου τυπος πλενει το αμαξι του και εχει παρεα τον 6χρονο γιο του.καποια στιγμη περναει αλλο αυτοκινητο απο το στενο και ο πατερας εξανισταται γιατι λεει ολοι απο δω θα περασετε???λεωφορο δεν εχει 3 στενα πιο πανω???ο οδηγος του διερχομενου αυτοκινητου του λεει κατι γαλικα μια και το επιχηρημα ειναι το λιγοτερο σαχλο και τοτε ο μικρος περνει φορα και κλωτσα το διερχομενο οχημα:eyepop: :eyepop: :eyepop: κατα μανα κατα κυρη...επισης στο θρεντακι για τη κυκλοφοριακη αγωγη λεμε και ξαναλεμε οτι την παιδεια την αποκτας μικρος και οσοι ειναι γονεις πρεπει να δινουν το καλο παραδειγμα στα παιδια τους προκειμενου να αλλαξουν τα πραματα.γιατι το λεμε ακριβως αυτο???μηπως γιατι αν μεγαλωσει με σωστα προτυπα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να γινει σωστος ανθρωπος ενω σε διαφοερτικη περιπτωση εχει περισσοτερες πιθανοτητες για το αντιθετο???στη προκειμενη περιπτωση μηπως μιλαμε για το αντιθετο???α και κατι ακομα...δεν ειναι ο θανατος του παιδιου ανεπαισθητος???ΟΧΙ????ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ???ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΔΛΔ...

Τώρα ,τι παράδειγμα είναι αυτό ???
Κάθε παιδί θα γίνει σαν τον πατέρα του???
Δηλαδή , τα παιδία των φονιάδων και των βιαστών πρέπει να τα χώνουμε κι αυτά φυλακή από μικρά για να μην κάνουν τα ίδια ???
Ακόμη και ΑΝ ο πατέρας-οδηγός ήταν υπεύθυνος για το ατύχημα (και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν δικάζουμε και καταδικάζουμε έναν νεκρό με ελαφριά την καρδιά…) το παιδί του ήταν το μεγαλύτερο ΘΥΜΑ του .
Το να μην κοιμηθείς το βράδυ για ένα ατύχημα που είχαν κάποιοι άνθρωποι που δεν τους γνωρίζεις , δεν είναι υποκριτικό .είναι φυσιολογικό.
Υποκριτικό είναι να λες «καλά να πάθουν που σκοτώθηκαν όλοι τους …» γιατί αν αυτή η οικογένεια ήταν γνωστή σου ,πίστεψε με , πράγματι δεν θα κοιμόσουν το βράδυ ….

ΥΓ1:Όταν θα κανείς παιδί …θα καταλάβεις πολλά πράγματα….

ΥΓ2:Άμα έχεις χάσει φίλους με αυτόν τον τρόπο δεν μπορείς να είσαι υποκριτής …

CIRUS
18/07/2007, 15:50
θεωρεις ειναι ευκολο να το λεω γιατι δε με ξερεις προσωπικα.το θεμα ειναι στη δυσκολη στιγμη να εχεις τη ψυχραιμια να αντιμετωπισεις σωστα (κατα τη κριση του καθενος φυσικα) τα πραγματα.

ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ) : ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ) ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ! ΕΛΠΙΖΩ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΙΧΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ (Μ@ΛΑΚΑΣ) ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΜΕΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!! :wave2:

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ!!!:sad:

l@gos
18/07/2007, 16:08
ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ) ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!

+100000
καταλαβαινεις απολυτα......

TROOPER
18/07/2007, 20:41
φιλε μου εχω μαθει να μην εμπιστευομαι ουτε τον ιδιο μου τον εαυτο........
γιατι ειμαι ανθρωπος πανω απ'ολα.....κ σαν ανθρωπος θα υπαρξουν στιγμες που
θα κανω κ καποια λαθη....
δωσε μου ενα λογο για να πιστεψω εσενα......

οσο για τα υπολοιπα......+10000

αν δε μπορεις να πιστεψεις στον ιδιο σου τον εαυτο δεν μπορεις να πιστεψεις πουθενα φιλε μου.επισης δεν υπαρχει λογος (δε βρισκω εγω τουλαχιστον) να σου δωσω ενα λογο για να με πιστεψεις.εγω δεν εχω αναγκη να σε κανω να πιστεψεις τπτ.αν εχεις αναγκη εσυ να πιστεψεις καπου-καποιον-κατι βρες εσυ ενα λογο.
τα λαθη ειναι ανθρωπινα.κανουμε ολοι.και ολοι τα πληρονουμε αργα η γρηγορα.that s life.αν κανεις εσυ λαθος και το πληρωσεις, εγω δεν θα στεναχωρηθω.κι το ιδιο θα ηθελα να συμβει αν αλλαζαμε ρολους.

TROOPER
18/07/2007, 20:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Τώρα ,τι παράδειγμα είναι αυτό ??? πραγματικο
Δηλαδή , τα παιδία των φονιάδων και των βιαστών πρέπει να τα χώνουμε κι αυτά φυλακή από μικρά για να μην κάνουν τα ίδια ???ρε διαβαζετε τι γραφω η τσαμπα ο κοπος ?
Ακόμη και ΑΝ ο πατέρας-οδηγός ήταν υπεύθυνος για το ατύχημα (και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν δικάζουμε και καταδικάζουμε έναν νεκρό με ελαφριά την καρδιά…) το παιδί του ήταν το μεγαλύτερο ΘΥΜΑ του . δικο του το παιδι, δικο του το λαθος, δικο του το θυμα
Το να μην κοιμηθείς το βράδυ για ένα ατύχημα που είχαν κάποιοι άνθρωποι που δεν τους γνωρίζεις , δεν είναι υποκριτικό .είναι φυσιολογικό. εξ ισου φυσιολογικο ειναι το να μη νιωσεις τπτ αφου δεν τους ξερεις
Υποκριτικό είναι να λες «καλά να πάθουν που σκοτώθηκαν όλοι τους …» γιατί αν αυτή η οικογένεια ήταν γνωστή σου ,πίστεψε με , πράγματι δεν θα κοιμόσουν το βράδυ …. δεν ξερεις αν εχω χασει φιλους μου (και οχι μονο) και πως

ΥΓ1:Όταν θα κανείς παιδί …θα καταλάβεις πολλά πράγματα….και θα ειμαι υπευθυνος για αυτα

ΥΓ2:Άμα έχεις χάσει φίλους με αυτόν τον τρόπο δεν μπορείς να είσαι υποκριτής … απαντηθηκε νομιζω...

TROOPER
18/07/2007, 20:51
ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ) : ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ) ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ! ΕΛΠΙΖΩ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΙΧΝΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ (Μ@ΛΑΚΑΣ) ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΜΕΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!! :wave2:

δεν παρεξηγω τπτ και κανεναν.αυτο να το ξεκαθαρισω!!!

τωρα αυτα που μου εγραψες νομιζω σου τα απαντησα...ειπα λοιπον οτι εχω βρεθει σε αναλογη κατασταση με ανθρωπους δικους μου.το πως αντεδρασα το βλεπεις και απο αυτα που γραφω.δεν αλλαξε τπτ!!!τωρα αν θα ειμαι εγω στη θεση του υπαιτιου για μια τραγωδια ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ !!!!αν αυτο σημαινει να χασω τη ζωη μου θελω να τη χασω και κανεις να μη κλαψει !!!
ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

ΦΤΑΙΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ !!!!!!! ΤΕΛΟΣ!!!!!!

georgeboy
19/07/2007, 08:09
Ο απόλυτος τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς και τα λάθη πληρώνονται αργά η γρήγορα άλλοτε φθηνά και άλλοτε ακριβά ειδικά στην οδήγηση.
Τώρα το να αναθεματίζω τους νεκρούς είτε φταίνε η οχι είτε οδηγούν"κουτί" η μηχανή η άμαξα
οχι μόνο δεν μας παραδειγματίζει αλλά με βρίσκει εντελώς αντίθετο.
Οφείλουμε ενα στοιχειώδη σεβασμό σε αυτούς.
Στην Αρχαία Ελλάδα σταματούσαν πολέμοι για την ταφή τους.
Άλλο το"φαγε το κεφάλι του απο μαλακία του και εντελώς διαφορετικό το καλά να πάθει.
Τέλος πάντων,τις γνώμες μας καταθέτουμε εδώ και ο καθένας έχει τη δική του προσωπική άποψη σεβαστές όλες.
Φιλικά πάντα.

CIRUS
19/07/2007, 09:13
δεν παρεξηγω τπτ και κανεναν.αυτο να το ξεκαθαρισω!!!

τωρα αυτα που μου εγραψες νομιζω σου τα απαντησα...ειπα λοιπον οτι εχω βρεθει σε αναλογη κατασταση με ανθρωπους δικους μου.το πως αντεδρασα το βλεπεις και απο αυτα που γραφω.δεν αλλαξε τπτ!!!τωρα αν θα ειμαι εγω στη θεση του υπαιτιου για μια τραγωδια ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ !!!!αν αυτο σημαινει να χασω τη ζωη μου θελω να τη χασω και κανεις να μη κλαψει !!!
ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

ΦΤΑΙΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ !!!!!!! ΤΕΛΟΣ!!!!!!

ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΠΑΩ ΠΑΣΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΕΞΑΛΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΙΓΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ!

ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΩΤΕ, ΤΑ ΜΙΣΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!!

TROOPER
19/07/2007, 10:25
Ο απόλυτος τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς και τα λάθη πληρώνονται αργά η γρήγορα άλλοτε φθηνά και άλλοτε ακριβά ειδικά στην οδήγηση.
Τώρα το να αναθεματίζω τους νεκρούς είτε φταίνε η οχι είτε οδηγούν"κουτί" η μηχανή η άμαξα
οχι μόνο δεν μας παραδειγματίζει αλλά με βρίσκει εντελώς αντίθετο.
Οφείλουμε ενα στοιχειώδη σεβασμό σε αυτούς.
Στην Αρχαία Ελλάδα σταματούσαν πολέμοι για την ταφή τους.
Άλλο το"φαγε το κεφάλι του απο μαλακία του και εντελώς διαφορετικό το καλά να πάθει.
Τέλος πάντων,τις γνώμες μας καταθέτουμε εδώ και ο καθένας έχει τη δική του προσωπική άποψη σεβαστές όλες.
Φιλικά πάντα.

δεν αναθεματιζω τους νεκρους φιλε μου.μια κινιτη βομβα αναθεματιζω 2 μερες τωρα.δεν ειπα καλα να παθει η κακα να παθει.ειπα δε με αγγιζει.καλυτερα που δεν πηρε κανεναν μαζι του.και φυσικα αποψεις καταθετουμε και ειναι σεβαστες ολες.

TROOPER
19/07/2007, 10:32
ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΠΑΩ ΠΑΣΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΕΞΑΛΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΙΓΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ!

ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΩΤΕ, ΤΑ ΜΙΣΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!!

ειμαι πολυ απολυτος (καλος η κακος) και το οτι δε συμφωνεις ειναι σεβαστο.το δευτερο σκελος της απαντησης σου το κραταω αυτουσιο, συμφωνω 1000% και κερναω και :beer:

να προσεχετε ολοι σας και να εισατε παντα καλα.το οτι εγινε μια κουβεντα 2 μερες τωρα απο το να λεγατε απλα ενα κριμα και να βαζατε σκυθρωπες φατσες το θεωρω κερδος.απο εκει και περα προσωπικα θα συνεχισω να κρινω αυστηρα τον εαυτο μου καθως και ολους τους αλλους οποιοι και αν ειναι αυτοι.

reptile4
19/07/2007, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Τώρα ,τι παράδειγμα είναι αυτό ???
Δηλαδή , τα παιδία των φονιάδων και των βιαστών πρέπει να τα χώνουμε κι αυτά φυλακή από μικρά για να μην κάνουν τα ίδια ???
;
Δεν θα επρεπε να τα βαλουν φυλακη αλλα σε καποιο προγραμμα οσο ειναι μικρα πχ στο σχολειο να τα κρατανε μια ωρα παραπανω για να τα διδαξουν οτι αυτο δεν ειναι σωστο τροπους συμπεριφορας κτλπ. Δεν ειναι αναγκη να πανε φυλακη σε καλυτερο περιβαλλον πρεπει να πανε.