View Full Version : Χι χι χι χι χι ........
Το παρακατω ειναι πραγματικο σκηνικο, εγινε το Σαββατο που μας περασε, αλλα μονο εδω θα μπορουσε να μπει
Ειχα παει στους αρραβωνες του λογιστη της εταιρειας [παρεπιπτωντος, πολυ πλουσιοι αρραβωνες, πρεπει να κανω ενα ελεγχο στα βιβλια μας]
Στην εισοδο του κεντρο, ειχε τοποθετηθει παρκαδορος, για να παρκαρει τα αυτοκινητα σε ενα χωραφι πιο διπλα το οποιο ανηκε σε αλλον... Στον χωρο που υπηρχε μπροστα στο μαγαζι [ο οποιος ηταν αρκετος κ δεν εμποδιζε κανεναν] δεν παρκαρες αν δεν εδινες 20 λιρες :eyepop: :eyepop:.
Γενικα ειχε συμπεριφορα κ υφακι παρκαδορου ιδιωτικου παρκινγκ πολυτελους ξενοδοχειου... κ πανω. Τελικα παρκαρα πιο κατω κ ολα καλα γιατι δεν ημουνα για τσαμπουκαδες
Φευγοντας ομως απο το γλεντι τις πρωτες πρωινες ωρες, τον πλησιαζω με 2 20λιρα στο χερι, κ ακολουθει ο παρακατω διαλογος
Εγω: Καλημερα
Αυτος: Καλημερα σας, ποιο αμαξι ειναι;
Ε: το κιτρινο φεραρι
Α: ποιο;
Ε: το φεραρι παιδι μου το κιτρινο. πρεπει να ειναι στο στεγασμενο
Α: δεν εχουμε φεραρι κυριε [με φωνη που εχει αρχισει να κανει κομπους]
Ε: τι λες παληκαρι μου; πλακα μου κανεις; στις 10 ηρθα κ αφησα το φεραρι να μου το παρκαρει ενα παιδι του μαγαζιου [ανεβαζοντας τους τονους]
Α: δεν εχω δει καμια φεραρι κυριε, δεν υπηρχε αλλο παιδι, εγω ημουνα...
Ε: Εισαι σοβαρος ρε συ; μου κλεψανε το αμαξι, αφησατε να μου το κλεψουν σε χωρο ευθυνης σας κ τωρα μου κανεις τον ανηξερο;
Α: ..................
Ε: μη με κοιτας ετσι. ολη σας τη ζωη θα δουλευετε για να μου το πληρωσετε. Τσακισου φερε μου το αφεντικο τωρα
Α: μισο λεπτο κυριε, μη φωναζετε
Φευγει για μεσα τρεκλιζοντας... πιο ασπρος κ απο το φορεμα της νυφης... με βλεμμα γεματο αγωνια.... ψαχνει τον διευθυντη του
Μπαινω στο mazda μου κ φευγω
:wave2:
Ωραιος πολυ ωραιος :lol: :lol: :lol:
Λεωνίδας
17/07/2007, 12:05
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι χάλιας ρε
τι σου φταίει το παιδί
vangelis 64
17/07/2007, 12:05
Ααααααααχαχαχαχαχχαχχαχχχχααχχαχαχα γεια σου ρε Ηλία με τα ωραία σου!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Ετσι ετσι, απο αποψε θα το κανω και εγω
Ποιοι αλλοι ειναι για να στησουμε ομαδα?
:lol:
Υ.Γ. Τα βιβλια μην ξεχασεις να κοιταξεις :rotflmao:
άμα έχεις παλαμάρι,
τί την θέλεις τη ferrari ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
pissaman
17/07/2007, 12:10
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έτσι τους χρειάζεται αν έχουν υφάκι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Da.Vintage
17/07/2007, 12:12
Kαλά του έκανες του μιστερ υφάκι!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
άμα έχεις παλαμάρι,
τί την θέλεις τη ferrari ?
και αν εχεις ψ**η σαϊνι, τι την θες την LAMBORGHINI
αν η π****@ ειναι καταρτι, τι την θελεις την BUGATTI
ελα τωρα ελα παρτην, τι την θες την ASTON MARTIN
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
road spirit
17/07/2007, 12:13
:a20:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Το παρακατω ειναι πραγματικο σκηνικο, εγινε το Σαββατο που μας περασε, αλλα μονο εδω θα μπορουσε να μπει
Ειχα παει στους αρραβωνες του λογιστη της εταιρειας [παρεπιπτωντος, πολυ πλουσιοι αρραβωνες, πρεπει να κανω ενα ελεγχο στα βιβλια μας]
Στην εισοδο του κεντρο, ειχε τοποθετηθει παρκαδορος, για να παρκαρει τα αυτοκινητα σε ενα χωραφι πιο διπλα το οποιο ανηκε σε αλλον... Στον χωρο που υπηρχε μπροστα στο μαγαζι [ο οποιος ηταν αρκετος κ δεν εμποδιζε κανεναν] δεν παρκαρες αν δεν εδινες 20 λιρες :eyepop: :eyepop:.
Γενικα ειχε συμπεριφορα κ υφακι παρκαδορου ιδιωτικου παρκινγκ πολυτελους ξενοδοχειου... κ πανω. Τελικα παρκαρα πιο κατω κ ολα καλα γιατι δεν ημουνα για τσαμπουκαδες
Φευγοντας ομως απο το γλεντι τις πρωτες πρωινες ωρες, τον πλησιαζω με 2 20λιρα στο χερι, κ ακολουθει ο παρακατω διαλογος
Ε: τι λες παληκαρι μου; πλακα μου κανεις; στις 10 ηρθα κ αφησα το φεραρι να μου το παρκαρει ενα παιδι του μαγαζιου [ανεβαζοντας τους τονους]
Ε: Εισαι σοβαρος ρε συ; μου κλεψανε το αμαξι, αφησατε να μου το κλεψουν σε χωρο ευθυνης σας κ τωρα μου κανεις τον ανηξερο;
Ε: μη με κοιτας ετσι. ολη σας τη ζωη θα δουλευετε για να μου το πληρωσετε. Τσακισου φερε μου το αφεντικο τωρα
Φευγει για μεσα τρεκλιζοντας... πιο ασπρος κ απο το φορεμα της νυφης... με βλεμμα γεματο αγωνια.... ψαχνει τον διευθυντη του
gamatos. an se dei kapou tixaia ekso kai se gnwrisei ti tha kaneis?:a016:
Cpt. Haddock
17/07/2007, 12:24
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: κάφρος :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos25
Θα του πει
ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ FERRARI ΡΕ?
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: κάφρος :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
οταν σκεφτομαι το σκηνικο απομωνομενα, κ εγω καφρο με λεω
οταν ομως το σκεφτομαι ολοκληρο, μαζι με την συμπεριφορα του τυπου, τοτε λεω κ λιγα του εκανα
:evil:
makis206
17/07/2007, 12:35
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a20: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sergiosm
17/07/2007, 13:10
Α Εσύ ήσουν εε;;
Και έψαχνα να σε βρω ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer:
airamhag
17/07/2007, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos25
δεν θα τον γνωρισει ...γιατι θα τον ψαχνει σε φεραρι..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ποιον πας να κοροϊδέψεις ρε απατεώνα;;;
http://carscoop.blogspot.com/2007/07/ebay-humor-mazda-929-ferrari-400i-gt.html
costas81
17/07/2007, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Θα του πει
ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ FERRARI ΡΕ?
:rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Βασανιστη !! RCTιτη !!!
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:
VegasKitty
17/07/2007, 15:45
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Εισαι πολυ κ@λοπαιδο τελικα!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: είσαι πολύ κωλόπαιδο τελικά:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Εισαι πολυ κ@λοπαιδο τελικα!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: αντε χ@σου ρε!! εγω το έγραψα πρώτος:a26: :a29: :a015:
DimChios
17/07/2007, 18:12
εισαι πολυ κ@λόπαιδο τελικα!
:smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
VegasKitty
17/07/2007, 18:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
αντε χ@σου ρε!! εγω το έγραψα πρώτος:a26: :a29: :a015:
Ε οχι και ρε!!!!! :o
Κατα τα αλλα, τι σου φταιω εγω που εισαι αργος??? :rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: σωστόοοοοοοοοοοοοος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: