PDA

View Full Version : Ktm 690 Sm

Σελίδες : [1] 2

nikostz9
17/07/2007, 13:25
Λοιπον ας τα λεμε και εδω πλεον στο σωστο section .
ανεβηκα 2 σκαλια στα thred με τα μοντελα απο v-strom 650 σε ktm 690 :cool:
αν δε το εχεται δει ηδη και εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=43225&perpage=15&pagenumber=1

βασικα ειναι πολυ νωρις ακομα για να βγαζουμαι συμπερασματα και εγω μαζι ειμαι ακομα μες τη τρελη χαρα οποτε καταλαβαινεται :a2: .δεν εχω ανεβασει πανω απο 5.500-6000 στροφες οτι λεει και ο κατασκευαστης οσο και αν θελω να κανω το αντιθετο.
το μηχανακι ως τωρα εχει κανει 145 χλμ τα 120 απο αυτα τα σε επαρχιακο δρομο αρκετα στριφτερο.
:evil:
εγω βασικα εντυπωσιαστηκα με τη παναλαφρη αισθηση που εχει και σε προκαλει να το ριξεις οσο γινεται περισοτερο στη στροφη, μη ξεχναμε βεβαια οτι ειχα το strom πριν οχι οτι και αυτο δεν εστριβε καλα και σταθερα αλλα σε κουραζε σαφως περισσοτερο.
για μεσα στη πολη τωρα τι να πω η παπακι η το ktm το ιδιο ειναι για μενα σε προκαλει το ετιμο να κανεις παντου σφηνες:rolleyes:

α να το πω και εδω οτι στην εκδρομουλα τη χτεσινη 120χλμ που εκανα μπαμ και κατω με μια σταση δεν καταλαβα τιποτα στα μαλακα μου μορια γιατι η σελα ειναι μεν σκληρη αλλα εχει καποιο φαρδος(τι να πω ισως να μαι σληροπετσος εγω).παντως το ιδιο μουδιασμα που ειχα και απτο strom σε αυτη τη διαδρομη ειχα και με το ktm.
2ο ατομο δεν εχω κατσει ακομα αλλα προβλεπω παρατραγουδα γιατι πισω ειναι και πιο σκληρη η σελα με λιγοτερο αφρωδες:rolleyes:
επισης κραδασμους δεν εχει η μηχανη.

με λιγα λογια εγω ως τωρα ειμαι υπερευχαριστημενος για την επιλογη μου το μηχανακι κανει ολα αυτα που εκανα και με το strom πολυ πολυ πιο ευχαριστα πολη και επαρχιακο δρομο 80χλμ++.
ισως το μονο που θα μου λειψει απτο strom να ειναι η καλυψη απτον αερα στην εθνικη αλλα και παλι μεχρι τα 120 χλμ που εχω παει με το ktm δεν ενοχληθηκα ιδιαιτερα,εδω υσχιει το οσο αντεχει ο καθενας...

αυτα τα λιγα προς το παρων μια πιο εμπεριστατομενη αποψη θα εχω μετα το στρωσιμο βεβαιεως.
αποτι φενεται δεν υπαρχει αλλο μελος στο moto.gr με το ιδιο ως τωρα (καλυτερα να μη γινουμαι πολλες :p ) .

καλα χλμ να ευχηθω σε ολους και οποιος θελει να ρωτησει κατι ευχαριστως να του απαντησω αν γνωριζω....:beer: :beer: :beer:

υγ.φωτογραφιες δε ξαναβαζω τωρα γιατι ειναι ψιλοχαλια με το κινητο θα περιμενω να μου επιστρεψουν τη ψηφιακη :mad: να βαλω καμια καλη...:wave2:

dez
17/07/2007, 13:40
υπαρχουν κι αλλοι που ετοιμαζονται για το συγκεκριμενο παντως :a13:
για πες πρωτες εντυπωσεις απο φρενα, αναρτησεις...
Κραδασμοι μηδεν ε? Πως θα ζησουμε χωρις κραδασμους? :wacko:

να φανταστω οτι δεν μπορεις να το συγκρινεις με τα προηγουμενα LC4 ε?

τελοσπαντων, καλοταξιδο!

DUKASII
17/07/2007, 13:42
ΦΩΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΤΑΝ..

ΒΑΛΕΙΣ ΑΚΡΑΠΕς...

ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΤΛ..

α επισης..1/βαλε χουφτες..μια μικρη τουμπα μπορει να σου κοστισει αρκετα ακριβες μανετες.
2/βαλε μανιταρια στο πιρουνι και στο ψαλίδι..δε θες να βρει κατω ποτε αυτο το ψαλιδάκι..
3/για τη προστασία απο τον αέρα παιζει μια ζελατίνα απο τη κτμ την οποία εγω δε θα την εβαζα ποτε ..αλλα αν δεις και σε ενοχλεί ο αγέρας στην εθνικη..ειναι μια λύση.

nikostz9
17/07/2007, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
υπαρχουν κι αλλοι που ετοιμαζονται για το συγκεκριμενο παντως :a13:
για πες πρωτες εντυπωσεις απο φρενα, αναρτησεις...
Κραδασμοι μηδεν ε? Πως θα ζησουμε χωρις κραδασμους? :wacko:

να φανταστω οτι δεν μπορεις να το συγκρινεις με τα προηγουμενα LC4 ε?

τελοσπαντων, καλοταξιδο!

μονο με το πρωτο duke φιλου ειχα ξανα εμπειρια που δεν υπαρχει συγκριση ειδικα στους κραδασμους το ενα ειναι σαν τρακτερ και το αλλο σαν σβηστο διπλα του.
τα φρενα του ειναι πολυ δυνατα και με φοβερη αισθηση ειδικα το μπροστα ειναι ολα τα λεφτα καμια σχεση με το strom που κοκαλωνε αν δε το ποσεχες το μπροστα σε δρομους γυαλι.

να το παρεις φιλε μου αν το σκεφτεσαι..εγω στη θεση σου θα το εκανα και ενα test drive πρωτα για να δεις απο μονος σου τις διαφορες με το δικο σου και να αποφασισεις.

nikostz9
17/07/2007, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΦΩΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΤΑΝ..

ΒΑΛΕΙΣ ΑΚΡΑΠΕς...

ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΤΛ..

α επισης..1/βαλε χουφτες..μια μικρη τουμπα μπορει να σου κοστισει αρκετα ακριβες μανετες.
2/βαλε μανιταρια στο πιρουνι και στο ψαλίδι..δε θες να βρει κατω ποτε αυτο το ψαλιδάκι..
3/για τη προστασία απο τον αέρα παιζει μια ζελατίνα απο τη κτμ την οποία εγω δε θα την εβαζα ποτε ..αλλα αν δεις και σε ενοχλεί ο αγέρας στην εθνικη..ειναι μια λύση.

για ακραπες τωρα δεν υπαρχει μια 1ον και 2ον δε πολυτρελενομαι με τη φασαρια.
τα μανιταρια τα εχω στο προγραμμα φτου φτου φτου(αληθεια ποσο περιπου κανουν μπρος-πισω)
για τις χουφτες διαβασα σε ξενο φορα οτι υπαρχει προβλημα ασταθειας στα πολλα στο 690 και οτι του κοβουν λεει 10χλμ τελικης(τωρα τι να πιστεψεις δε ξερω :confused: )
το τζαμακι δε μαρεσει αλλα αν τα βρω πολυ σκουρα θα το παρω για εφεδρεια.

α και η ουρα πισω θα φτιαχτει εχω παραγκειλει ηδη ενα tail tidy(ψψψ πως τα λεω) θα μεινει μονο η πινακιδα μη μας γραψουν κιολας....

dez
17/07/2007, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikostz9
να το παρεις φιλε μου αν το σκεφτεσαι..εγω στη θεση σου θα το εκανα και ενα test drive πρωτα για να δεις απο μονος σου τις διαφορες με το δικο σου και να αποφασισεις.
το γυροφερνω κανα-2 μηνες αυτο το test ride, που θα μου παει...

για τις ακραπες που σου λεει ο DUKASII, δεν ειναι μονο θεμα θορυβου/αποδοσης, αλλα και αισθητικης βελτιωσης ;)

το tail tidy απο που το παραγγειλες?

jbear
17/07/2007, 23:34
για τις ακραπες που σου λεει ο DUKASII, δεν ειναι μονο θεμα θορυβου/αποδοσης, αλλα και αισθητικης βελτιωσης ;)

+690!!!

τρομερο το μοτορι σου!!! :beer: :beer: :beer:

σκεφτομουνα ενα sm...αλλα μ αρεσει πολυ και το husqvarna sm610ie :D

οταν φτασει η ωρα θα δω τι θα κανω (με τα ιδια και λιγοτερα χρηματα παιρνω monster 675 που επισης γουσταρω!)

περιμενουμε περισσοτερες εντυπωσεις οσο περνα ο καιρος!!! :beer:

H.A.Balafoutre
18/07/2007, 00:35
Ρε αυτό το ΚΤΜ έχει 70τροχό???

Άσχημο...ίσως λίγο πιιο άσχημο από το Hypermotard, αλλά πολύ δυνατό.

Καλά χιλιόμετρα.:wave2:

jbear
18/07/2007, 00:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Ρε αυτό το ΚΤΜ έχει 70τροχό???

Άσχημο...ίσως λίγο πιιο άσχημο από το Hypermotard, αλλά πολύ δυνατό.

Καλά χιλιόμετρα.:wave2:

:eyepop:

οχι καμια σχεση!!! μακαρι να βγαζε τοσα!!! γυρω στα 58 βγαζει...πολυ καλα!!! :beer:

nikostz9
18/07/2007, 13:24
λοιπον εμενα μου αρεσουν οι εξατμισεις οι δικες του αλλωστε αυτες ειναι που το κανουν διαφορετικο το μηχανακι.βεβαια και οι ακρα μαρεσουν αλλα εχεται δει ποσο κανουν μαλλον οχι ε?:uplate:

οσο για τους ιππους στα χαρτια γραφουν 63hp ενω στο τροχο το δινουν 58hp..γενικα απο οτι διαβαζω και σε ξενα φορα το μηχανακι ειναι πολυ κομμενο με το θεμα eyro 3 και μονο με την αλλαγη εξατμισεων που εχουν μεσα και τους καταλυτες βλεπεις σημαντικη αυξυση στους ιπους και -7 κιλα σε βαρος.

α και το πρωτο μειον ως το τωρα ειναι η υπερβολικη θερμοκρασια που ανεβαζουν τα τελικα μιλαμε αν ξεχαστεις και τις ακουμπησεις το εγκαυμα ειναι σιγουρο και γρηγορο.φανταστητε οτι τα 2 τελικα καινε περισσοτερο και απτους λαιμους το τσεκαρα.και γιαυτο ευθυνονται οι καταλυτες παλι μεσα στα τελικα μαλλον..
να πω βεβαια οτι οσο γρηγορα ζεστενονται τα τελικα τοσο γρηγορα κρυωνουν κιολας.
δε ξερω αν θα ειναι και αυτο ενα προβλημα με 2ο ατομο πανω καθως και εκει που θα ακουμπαει η φτερνα του πισω που εχει μεν προστατευτικο πανω απτην εξαμιση και αυτο ζεματαει..:rolleyes:

jbear
18/07/2007, 15:14
παντως πιστευω οτι οι εξατμισεις αξιζουν, κερδιζεις σε βαρος, δυναμη, ομορφια, και θερμοτητα!!!
αλλα ειναι οντως πανακριβες...:sad:

nikostz9
21/07/2007, 09:58
οριστε και μερικα videakia που κυκλοφορουν στο net για οσους δεν τα εχουν δει να παρουν μια γευση :D απτο μηχανακι.

http://www.motorevue.com/site/un-%AB-supermono-%BB-pour-la-690-supermoto-20781.html#video

το διαφημηστικο spotaki http://www.youtube.com/watch?v=v2wsSL0RFEU

http://www.youtube.com/watch?v=3xa7RZiWVUU

και
http://www.youtube.com/watch?v=2k2j40eQtK4

απολαυστε :smokin:
:beer:

dez
23/07/2007, 11:32
καπου διαβασα οτι το prestige, εκτος απο λαστιχα και ζαντες, εχει και καλυτερο μπροστινο (αναρτηση ή φρενα και αναρτηση). Πως μπορουμε να το επιβεβαιωσουμε αυτο?

nikostz9
23/07/2007, 13:44
καπου διαβασα οτι το prestige, εκτος απο λαστιχα και ζαντες, εχει και καλυτερο μπροστινο (αναρτηση ή φρενα και αναρτηση). Πως μπορουμε να το επιβεβαιωσουμε αυτο?

ναι οντως το prestige ετος απο της ζαντες(προσωπικα δεν μου αρεσουν στο συγκεκριμενο μηχανακι προτειμω τις ακτινες)
εχει και 2 παραπανω ρυθμισεις στις αναρτησεις του μπρος πισω.τι ακριβως δε γνωριζω.

nikostz9
23/07/2007, 13:49
μια απορια τη μηχανη πως πρεπει να τη σβηνουμε απτο διακοπτη η απτο κουμπι.
ρωταω γιατι στο manual γραφει να σβηνει παντα απτο κλειδι και να χρησιμοποιειται το κουμπι μονο σε περιπτωση αμεσης αναγκης...εγω ξερω πως πρεπει να γινεται το αντιθετο σωστα???:rolleyes:

και μια 2η ερωτηση αξεσουαρ γνησια ktm σε καλες τιμες που βρισκουμαι απτο net???

dez
23/07/2007, 15:30
μια απορια τη μηχανη πως πρεπει να τη σβηνουμε απτο διακοπτη η απτο κουμπι.
ρωταω γιατι στο manual γραφει να σβηνει παντα απτο κλειδι και να χρησιμοποιειται το κουμπι μονο σε περιπτωση αμεσης αναγκης...εγω ξερω πως πρεπει να γινεται το αντιθετο σωστα???:rolleyes:
μια χαρα τα λεει το manual (γι αυτο λεγεται και kill switch ;) )

Barfactor
24/07/2007, 19:43
Πήρα και γω το πτηνό. Για αρχή σκέφτομαι αν τοποθετούνται τα μπροστά πλαστικά του 950 (φανάρι και φτερό)!

STOYBI
24/07/2007, 19:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Barfactor
Πήρα και γω το πτηνό. Για αρχή σκέφτομαι αν τοποθετούνται τα μπροστά πλαστικά του 950 (φανάρι και φτερό)!

Γιατι δεν επαιρνες το 950 κατευθειαν ??? :confused:

Barfactor
24/07/2007, 20:00
Δεν είχα τα πλαστικά για κριτήριο

STOYBI
24/07/2007, 20:06
Δεν είχα τα πλαστικά για κριτήριο

Αρα ....

Ασε το φαναρι στο ολοκαινουργιο μηχανακι σου οπως ειναι !!! :D

Απο εκει κα ιπερα περι ορεξεως........

Καλοριζικο !!! :wave2:

nikostz9
25/07/2007, 12:33

καλοριζικο και καλοταξιδο θα το ευχαριστηθεις πιστευω.αα και μη του αλαξεις τιποτα δεν υπαρχει λογος να το κανεις να μοιαζει με αλλο....

βαλε και καμια φωτο αν μπορεις.ποιο χρωμα πηρες?

xaris_sm
25/07/2007, 14:48
καλοταξιδα παιδια τα πουλια :cool:

:wave2:

nikostz9
27/07/2007, 10:27
σκεφτομαι να αγορασω ενα αγωνιστηκου τυπου πισω stand για απλα πραγματα κανα πλυσιμο και κανα καθαρισμα στην αλυσιδα.
εχω δει οτι κυκλοφορουν δυο τυποι αυτα που μπαινουν και συγκρατουν τη μοτοσυκλετα απτο κατω μερος του ψαλιδιου και αυτα που πρεπει να βαλεις τις εξτρα 2 μπομπινες στο πισω μερος του ψαλιδιου για να σηκωνεται απο κει.

ποια ειναι καλυτερα να προτιμησω για το ktm μου?
αν εχεται να μου προτεινεται και καποιο συγκεκριμενο..
ξαναλεω οτι δεν το θελω για αγωνιστικη χρηση για απλα πραγματα..οχι πανακριβο δλδ..:rolleyes:

nikostz9
04/08/2007, 11:21
λοιπον την εστρωσα τη μηχανη τα πρωτα 1000χλμ εγιναν εγινε και η αλλαγη λαδιων φιλτρων, ως εδω ολα καλα.
παιρνω τη μηχανη απτο συνεργειο και πηγαινοντας απο εθνικη λεω δε την ανοιγω λιγακι να δω πως παει (δεν την ειχα ξαναπαει πανω απο 140) με το που φτανει τα 150χλμ ξεκιναει ενα ελαφρο κουνημα απτο τιμονι λεω δεν ειναι τιποτα θα σταματησει αλλα δυστηχως με το που ανεβαζω και αλλο περιπου
στα 160χλμ το κουνημα γινεται πολυ εντονο απο μπροστα και συνεχιζει και πισω. κουναει ολη η μηχανη με λιγα λογια και κοβω τελειως γιατι γινεται επικυνδινο.
γυρναω στο συνεργειο το και το τους λεω.
α δεν ειναι τπτ μου λενε μαλλον δεν θα εχει ζυγοσταθμιστει καλα το μηχανακι απτο εργοστασιο μου λενε και με στελνουν για ζυγοσταθμιση.ο μαστορας στη ζυγοσταθμιση μου λεει οτι ειναι μια χαρα ζυγοσταθμισμενο και οτι φταιει το μπροστινο λαστιχο (bridgestone battlax bt-090) einai λεει κακοχιμενο απτο εργοστασιο συμβαινουν αυτα με καινουργια ελαστικα κλπ.
επιστροφη στο μαγαζι που πηρα τη μηχανη του λεω τη μου ειπαν στη ζυγοσταθμιση και μου λεει πεταξου και στον εδω αντιπρωσοπο της bridgestone να δεις τη θα σου πει.με το που βλεπει αυτος το μηχανακι και γυρναει λιγο το μπροστα τροχο μου λεει δε φταιει το λαστιχο αλλα η ζαντα σου λεει ειναι στραβη :eyepop:
και σκεφτομαι τι να πρωτοπιστεψω ο μαστορας στη ζυγοσταθμιση κοβει το κεφαλι του οτι φταιει το λαστιχο ενω ο αντιπρωσοπος της bridgestone οτι φταιει η ζαντα μου :confused: :confused:

επειδη εχω ξενερωσει αρκετα ηδη καινουργιο μηχανακι και να μου κανει τετοια κολπα για πειτε ρε παιδια και σεις καμια γνωμη.

υγ.τα λαστιχα εχουν τις σωστες πιεσεις μπρος πισω οτι λεει το μανουαλ τη πρωτη μερα ομως που παραλαβα τη μηχανη ειχε καμια 10psi παραπανω μπρος πισω...

acpr
04/08/2007, 11:27
...αύξησε λίγο την απόσβεση επαναφοράς πίσω και ξαναδοκίμασε.

nikostz9
04/08/2007, 11:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από acpr
...αύξησε λίγο την απόσβεση επαναφοράς πίσω και ξαναδοκίμασε.

ειμαι 77 κιλα.δεν εχω ασχοληθει καθολου με ρυθμισεις αναρτησεων ειναι οπως το πηρα απτο μαγαζι (δε ξερω κιολα).
θα το δοκιμασω παντως και αυτο αν και δε νομιζω να ναι τοσο απλο... :bawl:

nikostz9
04/08/2007, 11:53
αποσβεση επαναφορας οταν λες εννοεις αυτο???

98431

acpr
04/08/2007, 12:27
Ναι αυτή είναι.

Το '03 μοντέλο που έχω εγώ όμως, έχει 11 θέσεις και ρυθμίζεται με πλαστικό δαχτυλίδι.

Κοίτα, τώρα που το ξανασκέφτομαι, καλύτερα να μειώσεις την απόσβεση συμπίεσης, πάνω κάτω το ίδιο effect θα έχει όσον αφορά το τρέμουλο και είναι και πιο εύκολα προσβάσιμο:

Είναι το περιστρεφόμενο πλαστικό ρυθμιστικό, που έχει πάνω στη μπουκάλα αζώτου. Πήγαινε την από το 4 π.χ. στο 3 ή στο 2 και ξαναδοκίμασε.

Διαφορές θα δεις αμέσως και ειδικά στα πολλά χλμ.

dez
06/08/2007, 10:10
Εγω παλι θα σου λεγα να μην πειραξεις την αναρτηση γιατι το μονο που θα καταφερεις ειναι να "κρυψεις" λιγο το προβλημα σου. Ο φιλος acpr εχει αλλο μηχανακι (υποθετω το LC4 sm 03), του οποιου η γεωμετρια ειναι αρκετα διαφορετικη. Το 690 δε θα πρεπε να ειναι ασταθες στα 150! Εδω πηγαινουμε με τα παλια LC4 sm με 150-160 (οχι για πολυ ωρα :lol: ) . Εγω οδηγησα το ιδιο με το δικο σου (το 690 το απλο) και μεχρι τα 140 που το πηγα ηταν πολυ σταθερο, καμια σχεση με το δικο μου, καμια!

Οποτε μην το αφησεις ετσι το θεμα, κυνηγησε το μεχρι να το λυσεις κι επαναλαμβανω οτι το μηχανακι θα πρεπε να ειναι σταθερο με τις default ρυθμισεις των αναρτησεων.

Μηπως υπαρχει κι η πιθανοτητα να σου "φαινεται" ασταθες σε σχεση με το vstrom που ειχες?

nikostz9
06/08/2007, 17:24
λοιπον το δοκιμασα και με την αποσβεση και τπτ το ιδιο.
μαλλον παω για καινουργιο ελαστικο μπροστα και ελπιζω να φτιαξει :(

DUKASII
08/08/2007, 11:01
λοιπον το δοκιμασα και με την αποσβεση και τπτ το ιδιο.
μαλλον παω για καινουργιο ελαστικο μπροστα και ελπιζω να φτιαξει :( gia dokimase na katseis pio piso kai des an koynaei..

:D

na doyme ti ftiaxane pali oi mixanikatzes tis ktm.

nikostz9
08/08/2007, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
gia dokimase na katseis pio piso kai des an koynaei..

na doyme ti ftiaxane pali oi mixanikatzes tis ktm.

λοιπον δικαβαλο 160χλμ παει σαν τραινο δε κουναει καθολου.:rolleyes:

τι να πω πλεον :confused:

makis206
08/08/2007, 12:09
Νά'χει να κάνει με την αεροδυναμική αντίσταση του μπροστινού φτερού ;

Μ@λακία είπα ε ;:D

Και δεν θα κουνιώταν στο δικάβαλο ;..:ninja:

acpr
08/08/2007, 13:54
Γι' αυτό είπα για μείωση της απόσβεσης συμπίεσης.Κάθεται η μηχανή κάτω.

Θα στρώσει, μόλις "δουλευτεί" λίγο το ελατήριο της ανάρτησης.

Με το 03 SM, μόλις δουλεύτηκε, έπιασα 173 κοντέρ μονοκάβαλος, (και χωρίς ταυτότητα στο στόμα). Όταν ήταν καινούριο δυσκολευόμουν ακόμα και στα 140, (πολύ τρέμουλο), ενώ αντιθέτως δικάβαλο ήταν βράχος.

dirtbird
08/08/2007, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από acpr
Γι' αυτό είπα για μείωση της απόσβεσης συμπίεσης.Κάθεται η μηχανή κάτω.

Πόση ώρα? :cool: :eek:

acpr
08/08/2007, 14:55
...εφόσον η ανάρτηση, κινείται συνεχώς, μικρομετρικά, πάνω κάτω διαβάζοντας τον δρόμο, με μικρότερο λοιπόν compression damping, σίγουρα και ευκολότερα και για περισσότερο χρόνο θα βρίσκεται σε θέση συμπίεσης...

...οπότε θα αυξάνει και το μεταξόνιο...

It's elemental, dear Watson!

dirtbird
08/08/2007, 15:02
E αφού θα κινείται μικρομετρικά,,,,,, άστο.

Δεν πιστεύω να είσαι δάκτυλος του Afro......:confused:

acpr
08/08/2007, 15:32
Εξάλλου το ήξερα ότι με αυτό το "μικρομετρικά" θα έμενες άφωνος! :D

Off Topic
Τι έγινε πάλι; :confused: Μπορεί κάποιος moderator, να με ενημερώσει τουλάχιστον, μέσω π.μ. ;

gasotis
08/08/2007, 18:35
Επειδη ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με το δουκα και μου ειπανε ακριβωs τιs ιδιεs παπαριεs με εσενα,πηγαινε στο μηχανικο σου για ζυγισμα η σε καποιον που εμπιστευεσαι γιατι αν βαριεται αυτοs που το εκανε γαματα..Πρωτη συμβουλη σφηξε τα ποδια σου στο ντεποζιτο για να χαλαροσουν τα χερια και θα δειs θα πηγαινει πιο σταθερα η μοτο γιατι ειναι ψηλη εχει σκατα αεροδυναμικη και εσυ απλα προσπαθειs να κρατηθειs :winka: Τσεκαρε το λαστιχο και τη ζαντα ξανα σε αλλο μαστορα αν και μεταξυ μαs ειναι παρα πολυ λιγεS οι πιθανοτητεs να φταινε αυτα. :cool: :beer:

dez
09/08/2007, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από gasotis
Επειδη ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με το δουκα ... θα πηγαινει πιο σταθερα η μοτο γιατι ειναι ψηλη εχει σκατα αεροδυναμικη
το 690 εχει ειπαμε ε?:rolleyes:
απο ποτε εχει σκατα αεροδυναμικη? Οι σχεδιαστες της ΚΤΜ παντως, διατεινονται οτι εχει πολυ καλυτερη αεροδυναμικη απο τα προηγουμενα LC4 (SM και DUKE)

gasotis
09/08/2007, 15:44
Γιατι δε προστατευεσαι καθολου απο τον αερα για αυτο το ειπα(no fairing):winka: :wave2:

nikostz9
09/08/2007, 18:41
λοιπον παιδια επειδη εχει μπει στο προγραμα να αλαχτει το εμπρος ελαστικο απτο μαγαζι που το πηρα στην εγγυηση καθοτι και αυτοι οι ιδιοι λενε οτι αυτο φταιει,θα περιμενω να δω αν γινει κατι και βλεπουμαι.
παντως αν δεν φταιει το λαστιχο και ειναι απλα κουνημα λογω αεροδυναμικης..τι να πω απορω γιατι βγαζουν στη παραγωγη ενα μηχανακι που σε τεστ περιοδικων κλπ λενε οτι παει 200χλμ ενω δε μπορεις να το πας...
και δεν ειναι πως θελω να πηγαινω συνεχεια με 200 αλλα ειναι το γαμωτο :bigcry:
τελοσπαντων ελπιζω να φτιαξει.

να πουμε και ενα καλο το μηχανακι φαινεται και εχει πολυ γκαζι και ανεβαζει χλμ πολυ γρηγορα και στρωτα που δε το καταλαβαινεις.σε υψηλες στροφες του κινητηρα και επαρχιακο στροφιλικι το καταφχαριστιεσαι.το μπροστινο φρενο ειναι απαιχτο και δε σε φοβιζει οσο και να το πιεσεις σταματαει εκει που θες.
αυτα τα λιγα για οσους το σκεφτονται και απλα δε τους αρεσει σαν εμφανιση να ξερουν οτι απο κατω υπαρχει ενας κινητηρας διαμαντι με το πιο βασικο ΔΕΝ υπαρχουν κραδασμοι να σε κουραζουν σε πολυωρες διαδρομες..

DUKASII
09/08/2007, 19:33
λοιπον παιδια επειδη εχει μπει στο προγραμα να αλαχτει το εμπρος ελαστικο απτο μαγαζι που το πηρα στην εγγυηση καθοτι και αυτοι οι ιδιοι λενε οτι αυτο φταιει,θα περιμενω να δω αν γινει κατι και βλεπουμαι.
παντως αν δεν φταιει το λαστιχο και ειναι απλα κουνημα λογω αεροδυναμικης..τι να πω απορω γιατι βγαζουν στη παραγωγη ενα μηχανακι που σε τεστ περιοδικων κλπ λενε οτι παει 200χλμ ενω δε μπορεις να το πας...
και δεν ειναι πως θελω να πηγαινω συνεχεια με 200 αλλα ειναι το γαμωτο :bigcry:
τελοσπαντων ελπιζω να φτιαξει.

Νομίζω πως δεν εχει να κανει με μπροστα το κουνημα αλλα με πισω.
για αλλαξε και το λαστιχο αφου στο αλλάζουν και βλέπουμε..

dez
10/08/2007, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από gasotis
Γιατι δε προστατευεσαι καθολου απο τον αερα για αυτο το ειπα(no fairing):winka: :wave2:
ναι ρε συ, το καταλαβα αλλα υποτιθεται οτι αυτο το "ιδιαιτερο" φτερο-μασκα ειναι σχεδιασμενο για καλυτερη αεροδυναμικη.
Καλυτερη, σε σχεση με τα προηγουμενα LC4 (SM) :D

Να πω κι εγω την εμπειρια μου με το 690... Το μηχανακι στριβει σαν ΚΤΜ, φρεναρει σαν ΚΤΜ αλλα δεν εχει κραδασμους. Πανε και τα σκορτσαρισματα, δεν γκρινιαζει και στις χαμηλες. Πραγματικα, μονο του παει, μονο του στριβει :D . Γκαζι, εχει αρκετο εως πολυ παραπανω απο το δικο μου. Παντως, οταν ξανα-καβαλησα το δικο μου, ενοιωσα πολυ ωραια με τους κραδασμους μου :lol: :dizzy:

JIMK7
09/09/2007, 14:12
Ιδού και το δικό μου μικρό μωρό….. :beer: :beer:

102454

JIMK7
09/09/2007, 14:15
Με 5.5 πίσω ζάντα παρακαλώ και 180/ 55 /17 λάστιχο όλα τα λεφτά μπορεί και πηγαίνει με 200 χωρίς να κουνάει ούτε ένα πόντο είναι σταθερό σαν τρένο.. …… :beer: :beer:

102455

JIMK7
09/09/2007, 14:18
:beer: :beer:

102456

JIMK7
09/09/2007, 14:32
Και μια τελευταία........:wave2: :wave2:

102457

HEATSEEKER750
09/09/2007, 16:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Ιδού και το δικό μου μικρό μωρό….. :beer: :beer:

Καλοτάξιδο και καλοσχιστο!:beer:
Βλέπω κι αυτό σαν το Κ7 από μικρο στα βάσανα(σλικ):lol:
Σκοπεύεις κι αυτό να το τουμπανιάσεις???

nikostz9
09/09/2007, 17:54
Με 5.5 πίσω ζάντα παρακαλώ και 180/ 55 /17 λάστιχο όλα τα λεφτά μπορεί και πηγαίνει με 200 χωρίς να κουνάει ούτε ένα πόντο είναι σταθερό σαν τρένο.. …… :beer: :beer:

ωραιος αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα οι beaksters :p
στην εργοστασιακη ζαντα εχεις βαλει λαστιχο 180/ 55 /17 ???

JIMK7
09/09/2007, 19:19
ωραιος αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα οι beaksters :p
στην εργοστασιακη ζαντα εχεις βαλει λαστιχο 180/ 55 /17 ???

Όχι βέβαια του έβαλα 5.5 στεφάνη και το Κ.Τ.Μ τώρα έγινε μηχανή από μηχανάκι η διαφορά στο κράτημα είναι τεράστια έγινε λίγο ποιο αργό στην αλλαγή κατευθύνσεις αλλά αυτό δεν σε ενοχλεί καθόλου ενώ σύγχρονος έγινε παρά πολύ σταθερό και έχει μακρύνει σε σχέση λίγο, που στο κοντέρ έδειξε 202 χιλιόμετρα .Ένα DUCATI 1098 με μέτρησε 212 χιλιόμετρα χαχαχα…:a01: :a01:

JIMK7
09/09/2007, 19:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από HEATSEEKER750
Καλοτάξιδο και καλοσχιστο!:beer:
Σκοπεύεις κι αυτό να το τουμπανιάσεις???

Σωστός ….

Να το τουμπανιάσω ? Δεν νομίζω καλό είναι και έτσι ίσος μια άλλη ανάρτηση πίσω ποιο καλή και από γκάζια αν θέλω παίρνω το χτήνος και μου περνά…….

JIMK7
09/09/2007, 19:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από HEATSEEKER750

Έτσι έτσι.........

102588

gasotis
09/09/2007, 22:22
Δεs που αρχιζω να το συμπαθω :look: δε παω καλα:sick: καλοταξιδο να το δειs οπωs πωθειs(το βλεπω το πολυ σε κανα μηνα πολυ τουμπανο)και μη μαs λεs π@π@ριεs:mad: και προσοχη στο κ.ο.κ θα εχειS χοντρο προβλημα με αυτο το πραγμα που πηρεs :lol: :beer:

xaris_sm
10/09/2007, 15:10
Έτσι έτσι.........

ετσι ο ραμπο!!! :beer:

SwAToNeR
15/10/2007, 18:14
Tail tidy
http://www.rg-racing.com/browseType/Tail_Tidies/KTM/690_SM/LP0052BK.aspx

Kserei kaneis pou mporo na to vro ellada? Giati apo agglia tha mou paei 150 euro synolika gia na rthei edo.

Kana link kaneis gia aftermarket parts klp ektos tou www.ktm-parts.com

gasotis
15/10/2007, 18:19
καλησπερα φιλε εισαγωγεαs τηs r&g ειναι το motomarket.gr:beer: :wave2:

dez
16/10/2007, 14:06
SwAToNeR: δε νομιζω να σου βγει φτηνοτερα αν το βρεις ελλαδα...

nikostz9: τι εγινε με το 690? του αλλαξες λαστιχα? διορθωθηκε το θεμα?

nikostz9
16/10/2007, 18:46
SwAToNeR: δε νομιζω να σου βγει φτηνοτερα αν το βρεις ελλαδα...

nikostz9: τι εγινε με το 690? του αλλαξες λαστιχα? διορθωθηκε το θεμα?

εμενα αλαχτηκε τελικα το ελαστικο το μπροστα στην εγγυηση και ολα μια χαρα πλεον ξεχασα να το αναφερω.
εχω κανει 3000χλμ με το 690 και εχω μεινει υπερεευχαριστημενος απτο μηχανακι δε μου εχει ζητησει τιποτα εκτος απτη βενζινη του.

και γω ψαχνω ρε παιδια για κανα tail tidy.δε λεω πολυ καλο φενεται αυτο της r&g αλλα τοσα λεφτα δε τα δινω για ενα κοματακι σιδερο.
τιποτα πιο οικονομικο εχει πετυχει κανεις πουθενα για το 690? :confused:

SwAToNeR
22/10/2007, 19:47
Re paides sto 690 sas exei kapsei katholou ygro psygeioy? Exei pesei i stathmi kai oti ekana 250xlm ti skata?
Zestainetai poly to mixanaki akoma kai relanti oO. Einai synithes ayto? Bebaia de to xo doulepsei k poly ekso alla kyrios poly. Me tis kolobroxes mou kaike k to mprostino deksi flashaki. Arxisame ta ktmistika apo tora i ego eimai gkantemis?
Exei proseksei kaneis ta ladia an ta tsimpaei opos ta paliotera montela?

grigorisr1
22/10/2007, 19:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από SwAToNeR
Re paides sto 690 sas exei kapsei katholou ygro psygeioy? Exei pesei i stathmi kai oti ekana 250xlm ti skata?
Zestainetai poly to mixanaki akoma kai relanti oO. Einai synithes ayto? Bebaia de to xo doulepsei k poly ekso alla kyrios poly. Me tis kolobroxes mou kaike k to mprostino deksi flashaki. Arxisame ta ktmistika apo tora i ego eimai gkantemis?

τα φλασακια επιτιδες καηκανε ρε για να τα βγαλεις :lol:

nikostz9
22/10/2007, 20:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από SwAToNeR

λοιπον αυτο με τα υγρα του ψυγειου το διαβαζω και σε αλλα φορουμ και με ανυσηχει και μενα πολυ.
εμενα δε μου εχει τυχει κατι τετοιο και το δουλευω και γω μες τη πολη περισσοτερο.
στις νταλες του καλοκαιριου το μηχανακι μες τη πολη δουλευε μια γραμμη κατω απτο φουλ ποτε ομως δεν αναψε κοκκινο λαμπακι θερμοκρασιας.
υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που λογω υπερθερμανσης ξερναει τα υγρα του ψυγειου λενε :confused:

οσο για τα φλασακια τη πρωτη φορα που επλενα τη μηχανη εγω πηρε νερα το μπροστα δεξι φλασακι και καηκε :bigcry: τιποτα το ανησηχητικο βασικα απλα δε θελει με πιεση το νερο στα φλας.
λαδακια δε τσιμπαει ως τωρα τουλαχιστον που εχω 2600χλμ και το τσεκαρω συχνα.

SwAToNeR
22/10/2007, 20:19
More kai emena kokkino den eftase pote. 2 grammes kato panta. Ase pou polles fores me symplekti vazo 2a kai mou deixnei nekra alla opos afiso to symplekti exo 2a oO...
To flashaki me ti broxi to savvato tin patisa...
Perimeno k antalaktiko olo to kantran tora stin eggyisi giati to pira me elafros spasmeno k prepei na exei parei ligo ygrasia mesa.
Apla fovamai mi ginei malakia apo to kantra kai mou kanei kana thema stin ilektroniki...

JIMK7
29/10/2007, 21:47
Eμενα το ΚΤΜ 690 δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα :D :D ευτυχως :lol:

Εδω εχω παει βολταρακι με αλλα ss επαρχιακο Σουγια Παλιοχωρα οσοι γνωριζουν απο ΚΡΗΤΗ και γαμω τις διαδρομες :wave2: :wave2:

110527

nikostz9
30/10/2007, 14:36
Eμενα το ΚΤΜ 690 δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα :D :D ευτυχως :lol:

Εδω εχω παει βολταρακι με αλλα ss επαρχιακο Σουγια Παλιοχωρα οσοι γνωριζουν απο ΚΡΗΤΗ και γαμω τις διαδρομες :wave2: :wave2:

οντως φοβερη διαδρομη,παντα τετοια.
φανταζομαι οι οδηγοι των ss σε αυτη τη διαδρομη θα ηθελαν πολυ να ειχαν το sm σου
:D :beer: :D

JIMK7
30/10/2007, 18:16
οντως φοβερη διαδρομη,παντα τετοια.
φανταζομαι οι οδηγοι των ss σε αυτη τη διαδρομη θα ηθελαν πολυ να ειχαν το sm σου
:D :beer: :D

Πολύ σωστά όχι πως τα ss δεν πάνε σε αυτή την διαδρομή αλλά με το ΚΤΜ είσαι πιο άνετα :beer: :beer:

orangefactor
02/11/2007, 14:12
k emena mexri ta 160 mia xara alla meta seismos!rwthsa k mou eipan na dokimasw thn aposvesh ths pisw anarthshs.einai k psilo logiko omws se taxythtes 160++ ena tetoio mhxanaki me toso psilo ftero fardy reservouar k katholou fering na tremei.emena mou exei tyxei na paw me 200(skiftos k me kalh stash swmatos) k na mhn tremei sxedon kaholou!
aytes einai taxythtes einai "apagoreythkes"gia ayta ta mhxanakia,aplws o pelekanos einai dynatos k mborei na paei toso grhgora!

Baggelhs20
04/11/2007, 14:55
ωραιο το 690, αξιζει!

JIMK7
07/11/2007, 20:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Baggelhs20
ωραιο το 690, αξιζει!

Πολύ σωστά μόνο που θέλει λίγο προσοχή :D

111490

nikostz9
13/12/2007, 13:10
εχουμε και λεμε λοιπον μετα απο 3000 χλμ πλεον στη σελα του 690 ενα εχω να πω.
ευτυχως που αξιωθηκα και το πηρα μετα απο 4 χρονια σιμβιωσης με v-strom 650 μιλαμε η νυχτα με τη μερα σε επαρχιακο-πολη μαχητης σκετος το ktm.:winka:

2on το ktm εχει πολυ μακρυ γραναζωμα απτο εργοστασιο κατα τη γνωμη μου ετσι του κατεβασα ενα δοντακι μπροστα και τωρα ολα μια χαρα.εξαλου δε χρειαζεται να χτυπας 190αρες που ανεβαζει το μηχανακι (δε μπορεις κιολας λογο του αερα)

3ον ζημιες κλπ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ εκτος απο ενα καμενο φλας στην αρχη. και αυτο απο μαλακια δικια μου.

και τελος σκεφτομαι γιατι το μηχανακι ΔΕΝ εχει πουλησει καλα αραγε :confused: :confused:

ωρες-ωρες νιωθω εντελως μοναχικος καβαλαρης μιλαμε πρεπει να μη το εχει κανεις αλλος στα χανια.

υγ.αληθεια εξατμισεις εχει βαλει κανεις στο δικο του???

JIMK7
14/12/2007, 00:37
εχουμε και λεμε λοιπον μετα απο 4000 χλμ πλεον στη σελα του 690 ενα εχω να πω.
ευτυχως που αξιωθηκα και το πηρα μετα απο 4 χρονια σιμβιωσης με v-strom 650 μιλαμε η νυχτα με τη μερα σε επαρχιακο-πολη μαχητης σκετος το ktm.:winka:

2on το ktm εχει πολυ μακρυ γραναζωμα απτο εργοστασιο κατα τη γνωμη μου ετσι του κατεβασα ενα δοντακι μπροστα και τωρα ολα μια χαρα.εξαλου δε χρειαζεται να χτυπας 190αρες που ανεβαζει το μηχανακι (δε μπορεις κιολας λογο του αερα)

3ον ζημιες κλπ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ εκτος απο ενα καμενο φλας στην αρχη. και αυτο απο μαλακια δικια μου.

και τελος σκεφτομαι γιατι το μηχανακι ΔΕΝ εχει πουλησει καλα αραγε :confused: :confused:

ωρες-ωρες νιωθω εντελως μοναχικος καβαλαρης μιλαμε πρεπει να μη το εχει κανεις αλλος στα χανια.

υγ.αληθεια εξατμισεις εχει βαλει κανεις στο δικο του???

Για σου σύντεχνε :wave2:

1) Τα 4000χιλ που έχεις κάνει δεν είναι πολλά μετά τα 30000χιλ θα κοιτάς αν είναι αξιόπιστο τώρα είναι ακόμα πολύ νωρίς :p

2) Εμένα δεν μου φαίνεται και τόσο μακρύ το γραναζώμα και πιστεύω ότι κακός το πείραξες γιατί αν βγεις λίγο προς τα έξω θα σκάει με το παραμικρό το δικό μου που του έχω βάλει 5.5 ζάντα πίσω και 180/55/17 έχει μακρίνη λίγο και είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί μπορεί και πηγαίνει με μεγάλες ταχύτητες χωρίς να σκάει το μοτέρ :sick:

3)Το μηχανάκι δεν έχει πουλήσει πολύ γιατί το προηγούμενο 640 LC4 ήταν πολύ ζημιάρικο και τα έχει πάρει ο κόσμος τα KTM με κακό μάτι άδικα όμως γιατί το 690 είναι προς στιγμής ένα πολύ καλό μηχανάκι και ίσος να μην τους αρέσει και αυτό το πρωτοποριακό ντιζαϊν που έχει :lol:

4) Μην αγχώνεσαι φίλε μου δεν είσαι ο μόνος στα Χανιά είμαι και εγώ εδώ άντε και ένας φίλος από το Μάλεμε :bawl: :bawl:

Α και εξάτμισής θα βάλω σε κανένα μήνα τότε θα σου πω :smokin:

:beer: :beer: :beer:

114290

JIMK7
16/12/2007, 01:41
:look: :look:

114504

JIMK7
16/12/2007, 01:42
:rolleyes: :rolleyes:

114505

JIMK7
16/12/2007, 01:43
:cool: :cool:

114506

JIMK7
16/12/2007, 01:44
:smokin: :smokin:

114508

JIMK7
16/12/2007, 01:45

114509

nikostz9
18/12/2007, 13:05

:a8: :a8: :a8:

αυτες ειναι εξατμισεις

τις εχεις βαλει?

υγ.εχεις πμ

orangefactor
18/12/2007, 17:16
εχω παρει τις akrapovic κ θα τις βαλω μες την βδομαδα.πηρα αυτες που τα τελικα τους βγαινουν ψηλα.
οπως εχετε παρατηρησει ομως δεν ταιριαζουν με τους εργοστασιακους λαιμους.η akrapovic αυτους που βλεπετε τους χρεωνει 1000 ευρω!+1200 τα τελικα......ξεφευγει λιγο ε?
για αυτο ομως υπαρχει η ελληνικη πατεντα κ οι μαγκες εξατμισαδες!στο δικο μου θα κοψω τον σωληνα στο υψος του διχαλου κ θα φτιαχτουν custom σωληνες που θα οδηγουν στα τελικα.
μια αλλη δυσκολια ειναι οτι επειδη ειναι απο τιτανιο στο οποιο δεν κολλαει τπτ αλλο,κ το ανοιγμα ειναι αρκετα μεγαλο(64mm) θελει αρκετη δουλεια αλλα δεν ειναι ακατορθωτο!
πιστευω (κ θελω!)να βγει πολυ καλο.
θα βαλω κ φωτο μολις γινει

Υ.Γ τα τελικα ειναι ΠΑΝΑΛΑΦΡΑ! εβαλα το ενα στην ζυγαρια που εχω σπιτι κ δεν το επιασε!
κ τα δυο μαζι ζυγιζουν σχεδον οσο το μισο εργοστασιακο!

orangefactor
18/12/2007, 17:22

κ στην αθηνα μην νομιζεις δεν κυκλοφορουν πολλα.δυο εχω δει μονο.εμενα με κοιτανε λες κ καβαλαω κατι εξωγηινο!
πιστευω ομως μετα απο κατι δοκιμαστικα που εκαναν καποια περιοδικα κ το αναιδειξαν το καλυτερο sm κ γραφουν για τον πολυ δυνατο κινητηρα του θα αρχησουν να εμφανιζονται κ αλλα.

Julius
18/12/2007, 21:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor

κ στην αθηνα μην νομιζεις δεν κυκλοφορουν πολλα.δυο εχω δει μονο.εμενα με κοιτανε λες κ καβαλαω κατι εξωγηινο!
πιστευω ομως μετα απο κατι δοκιμαστικα που εκαναν καποια περιοδικα κ το αναιδειξαν το καλυτερο sm κ γραφουν για τον πολυ δυνατο κινητηρα του θα αρχησουν να εμφανιζονται κ αλλα.

Mallon logo idiotropis emfanisis.

H Aisthitiki tis motosykletas, eidika sto moutro, einai poly idietairi kai pistevo oti exei peksei poly megalo rolo stis poliseis.....

orangefactor
23/12/2007, 15:19
τις εβαλα.
τελος

απο εμφανιση:a8: :a8: :a48:

απο ηχο:hypnotize :uplate: :eyepop:

απο δυναμη:a30: :a25: :a2: :eek:
περνει δυναμη ΠΑΝΤΟΥ

orangefactor
23/12/2007, 15:27
.

115269

orangefactor
23/12/2007, 15:29
κ@υλα

115270

orangefactor
23/12/2007, 15:31
κανονια

115271

orangefactor
23/12/2007, 15:33
διχαλο

115272

xrvcris
23/12/2007, 20:07
ασ ελπισουμε οτι το adventure θα βγαινει ετσι απο τη μανα του. γιατι αυτες οι εξατμισεις για χωματινο ειναι για κλαματα!

nikostz9
23/12/2007, 21:10
κ@υλα

μεγειες φιλε μου πολυ ομορφες πραγματικα οι acra αλλα και τα 1200 που ειπες πως κανουν μονο τα τελικα καπως υπερβολη το βλεπω..:rolleyes:

οχι πως δε θα τα δινα βεβαια και γω αν ταχα.

orangefactor
23/12/2007, 23:31
μεγειες φιλε μου πολυ ομορφες πραγματικα οι acra αλλα και τα 1200 που ειπες πως κανουν μονο τα τελικα καπως υπερβολη το βλεπω..:rolleyes:

οχι πως δε θα τα δινα βεβαια και γω αν ταχα.

κ εγω μην νομιζεις δεν λεγομαι κοκκαλης........το σκατο παξιμαδι εκανα για να της παρω!

sas
24/12/2007, 08:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από xrvcris
ασ ελπισουμε οτι το adventure θα βγαινει ετσι απο τη μανα του. γιατι αυτες οι εξατμισεις για χωματινο ειναι για κλαματα!

Εσύ ρε δεν ήσουν που όταν πήγα να πάρω το 950 μου έλεγες.....
ποπο μ@λ@κ@ όλο στο συνεργείο θα είσαι...

μήπως σε γλιέπω να ξερογλύφεσαι τώρα????
μήπως έχεις ήδη στείλει γράμμα στον αϊ βασίλη????

άντε να το δούμε.....να το πάρεις.....να το οδηγήσω και εγώ

xrvcris
24/12/2007, 23:45
και γραμμα εχω στειλει και email αλλα τιποτα.μαλλον με βλεπω να βαζω το χερι στην τσεπη

orangefactor
06/01/2008, 17:41
μεχρι να βαλω το aftermarket φιλτρο (στο k&n κατεληξα) αρχησα να πειραματιζομαι με το εργοστασιακο.στην αρχη εβγαλα το καπακι,μετα εβαλα το καπακι αλλα εβγαλα το φιλτρο μεχρι που κυκλοφορουσα για δυο μερες χωρις φιλτρο να δω διαφορες.
συμπερασμα διαφορες υπηρχαν προς το χειροτερο μαλιστα χθες το βραδυ που το εβαλα μπρος ενω ειχε πολυ κρυο μπερδευε πολυ κ κραταγε ψηλα ρελαντι
του ξαναεβαλα το φιλτρο αλλα χωρις το καπακι.αντε να δουμε...

maximosom
06/01/2008, 19:08
καλησπέρα.είμαι υποψήφιος αγοραστής του 690 και ενδιαφέρομαι και για τις ακράπα .να ρωτήσω καταρχάς αν κάποιος στο forum έχει κάνει αρκετά km με το 690 του . επισυνάπτω ένα site που βρήκα με βελτιωτικά αξεσουάρ για το 690 http://www.ktm-versand.de/index.php/cat/c190_AUSPUFFANLAGEN.html
φιλε orangefactor δεν ταίριαζαν κανονικά τα τελικά στην μηχανή σου και έπρεπε να κόψεις τους λαιμούς?μήπως ήταν άλλος κωδικός?

orangefactor
06/01/2008, 21:36
κοιταξε να δεις μονο τα τελικα τα πηρα 1200ευρω.για να βαλεις τα συγκεκριμενα ομως θελεις κ τους λαιμους της akrapovic αλλα 1000ευρω.....για αυτο κ εγω εφτιαξα χειροποιητους.
τωρα το site που ανεβασες δεν ξερω ακριβως τι λεει γιατι απο οτι ξερω η akrapovic βγαζει δυο διαφορετικα τελικα.ενα bolt on (που ειναι αηδια πιστευω)κ τα αλλα που εχω βαλει.τωρα για την διαφορα στην τιμη δεν ξερω παντως οι φοτο δεν δειχνουν κατι διαφορετικο.
εγω προσωπικα κοντευω το service των 5000χλμ.κ μεχρι τωρα κανενα προβλημα.
μακαρι να το παρεις να γινομαστε πολλοι.

xaris_sm
09/01/2008, 16:06
.

ναι σουπερ!!! μηπως να βγάλεις και τις τάπες απο τις acrapa?

orangefactor
16/01/2008, 16:06
edw k 3 meres foraw k&n filtro(60E).h mhxanh exei kerdisei se apokrish gkaziou k stis xamhles strofes.telikh den kserw giati akoma den exw konter!!

JIMK7
19/01/2008, 23:43
Ένα βίντεο με το 690 μου στη πίστα κάρτ στα ΧΑΝΙΑ :beer: :beer:

http://www.youtube.com/watch?v=k_MAB3mRXTc :wave2: :wave2:

117510

gixxerpap
20/01/2008, 10:32
Ένα βίντεο με το 690 μου στη πίστα κάρτ στα ΧΑΝΙΑ :beer: :beer:

http://www.youtube.com/watch?v=k_MAB3mRXTc :wave2: :wave2:

κανε μωρη κουλαντζα κανα ντριφτ να χει λιγο θεαμα το πραγμα, που το στριβεις λες και πας στη λαικη για ψωνια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

JIMK7
20/01/2008, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
κανε μωρη κουλαντζα κανα ντριφτ να χει λιγο θεαμα το πραγμα, που το στριβεις λες και πας στη λαικη για ψωνια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τι να κανω λεει ντριφτ :nono: :nono: χανεις χρονο και ο χρονος ειναι χρημα :lol: :lol:

gixxerpap
20/01/2008, 10:45
Τι να κανω λεει ντριφτ :nono: :nono: χανεις χρονο και ο χρονος ειναι χρημα :lol: :lol:

ρε κατεβασε 4-5 ρακες πριν μπεις την επομενη φορα, και ελα να μου πεις αν ειναι χασιμο χρονου :lol:

ρε δωστε θεαμα στο λαο λεμεεεεε!!!

JIMK7
20/01/2008, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ρε κατεβασε 4-5 ρακες πριν μπεις την επομενη φορα, και ελα να μου πεις αν ειναι χασιμο χρονου :lol:

ρε δωστε θεαμα στο λαο λεμεεεεε!!!

Για να εχω υστερα τα αποτελεσματα αυτα http://www.youtube.com/watch?v=P2qe4GqNkDI :nono: :nono:

και αυτος απο ρακες πηγε :lol: :lol: