PDA

View Full Version : Σαββατο 21/7 - Γυρος Παναιτωλικου

road spirit
17/07/2007, 15:13
μετά την βόλτα του προηγούμενου Σαββάτου (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=43014) μου άνοιξε η όρεξη για περισσότερα χλμ. :D
Η αρχική ιδέα ειναι να γίνει διαδρομή γύρω απο το Παναιτωλικό (ορεινή ναυπακτία), η οποία στο χάρτη της road είναι "πράσινη".

Κυρίως διαδρομή : γύρος Παναιτωλικού
Εκκίνηση 10:00 απο Ριο (*1)

Α σκελος (χλμ):
Ναύπακτος - Ευπάλιο (11)
Ευπάλιο - Λιμνίτσα (20)
Λιμνίτσα - Τερψιθέα - Α. Χώρα (?)(ο χάρτης δεν εχει χλμ. Εκτιμώ ~ 20)
Α. Χώρα - Περδικόβρυση - Αράχοβα - Δομνίστα - Κρίκελο (60)
Κρίκελο - Αγ. Νικόλαος - Καρπενήσι (26)
Συνολο Α : 136 χλμ, με μεση ταχύτητα 40 (*2) --> 3+ ώρες

Β σκέλος (χλμ)
Καρπενήσι - Μεγάλο Χωριό (10)
Μεγ. Χωριό - Προυσός (19)
Προυσός - Θέρμο (39)
Θέρμο - Πετροχώρι - Πάμφιο - Κ. Μακρινου - Δουναιικα - Ναυπακτος (46)
Συνολο Β : 114 χλμ, με μεση ταχύτητα 30 --> 3,5 ώρες

(παρατήρηση: το βραδάκι σήμερα θα ποστάρω χάρτη)

Σύνολο χιλιομέτρων κύκλου: ~ 250,
διάρκεια οδήγησης κύκλου : ~ 7 ώρες
διάρκεια παραμονής στο κύκλο : 11 ώρες (δηλαδή + 4 ώρες περιθωριο για : καφέ, φαγητό, ξεκούραση, τσιγάρο, στάσεις για φωτό)

άρα Τερματισμός κατά τις 21:00 στο Ριο

Διαδρομή Μετάβασης προς τα εκεί : απο ε.ο. αθηνών-πατρών, Ριο-Ναυπακτος --> 205 χλμ
Το αυτό και η επιστροφή, δηλαδή κλείνωντας το κύκλο κατηφορίζουμε προς ναύπακτο και ριο και πίσω από ε.ο για αθήνα --> 205 χλμ

Σύνολο χιλιομέτρων ημέρας: ~ 660 χλμ

(*1) :
Ο λόγος που το "σπάω" σε κυρίως διαδρομή με εκκίνηση απο ριο και σε διαδρομή μετάβασης είναι :
- για να δώσω αφετηρία στο ρίο, έτσι ώστε αν μαζευτούν μοτο διαφορετικών κυβικών και δυνατοτήτων, να μην ειναι ντε και καλά δεσμευτικό το "πάμε όλοι μαζί απο περίπτερο χαιδάριου σε ριο" .... Έτσι, όποιος θέλει θα κινηθεί με το RR/XX/πολεμικό του με 200 στην ε.ο. ή άλλος με το μονοκύλινδρο του με 130, και ανάλογα ρυθμίζει την ώρα αναχώρησης του προς τα εκεί. Το αν θα βολέψει να υπάρχει ομαδικότητα καθ'οδον στην ε.ο. φυσικά και ειναι δεκτόν. ΑΛλά όπως και να το κάνουμε, είναι σπάσιμο να πω εγω στο RR/ΧΧ να πηγαίνει με 130 για να με περιμένει. (αργότερα, στη κυρίως διαδρομή, δεν νομίζω να υπάρχουν διαφορές, λόγο χάραξης πίστας... εχμμ, δρόμου ήθελα να πω...)
- να έρθουν και άλλοι που μας διαβάζουν απο αλλού (πχ πάτρα).

Αρκεί να ξέρουν λοιπόν όλοι οτι 10:00 πρέπει να ξεκινάμε από Ριο, ώστε να βγεί το υπόλοιπο "πρόγραμμα"

(*2) :
ο σκοπός της κύριας διαδρομής είναι να γουστάρουμε τη φύση, το τοπίο, τη ΒΟΛΤΑ. Μεγαλο κομματι ειναι σφικτό, γλυστερό και επικύνδυνο για να παει κανείς "ταπα". Θεωρώ οτι τα 30 και 40 μεση ωριαία είναι ρεαλιστικά. Επιπλέον, αν κάποιος τα θεωρεί λίγα, ε τότε με τα υπολογισθένα χλμ και τη μέση ωριαία, η διαδρομή ενδιεφέροντος βγαίνει άνετα (ως προς τη διάρκεια
της μέρας. το αν θα γυρνάω νύχτα απο ε.ο. προσωπικά δεν με χαλαει). (όπως επίσης το αν κουραστούν οι κωλοι μας, αυτό είναι άλλο θέμα... εξάλλου κάποιοι μπορεί να θέλουν να πάνε για πιστοποίηση ironbutt :D )

Σημείο συνάντησης : Αναχώρηση από περιπτερο Χαιδαρίου κατα τις 8, αναλόγως συμμετοχες (βλ. παραπάνω σχόλιο).
Σημείο συνάντησης στο Ριο : για την ώρα λέμε πριν τη γέφυρα, ακριβώς θα το ορίσουμε στη συνέχεια (Θα ενημερωθεί το αρχικό πόστ)

edit 20/7 :
Συμμετοχές
- road spirit άκυρος
- tropeas άκυρος
- npat άκυρος
- t-rex ???
- urban άκυρος
- ...

οι παραπάνω συμμετέχοντες ακυρώνουν λόγω των συνθηκών που επικρατούν βόρεια της ναυπάκτου (πυρκαγιές). To βλέπουμε και ποστάρουμε για επόμενο Σάββατο, 28/7

tai
17/07/2007, 15:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

1o σχόλιο
η ταχύτητα στα κλειστά κομμάτια του γύρου μπορεί να είναι 10~20 χλμ πιο πάνω χαλαρά.
2ο
όντος λένε για 37~39 αλλά στα βουνά μέσα, θα είναι περίπου 4~5 βαθμούς πιο κάτω δλδ 32~34

Tropeas
17/07/2007, 15:54
Μια χαρά... :D πάλι κουρασμένοι θα είμαστε την Κυριακή... :rolleyes: :p :lol:

Στο κατέβασμα Γιάννη η διαδρομή του α σκέλους είναι με 30-40χλμ/'ωρα Μ.Ο. ,
στο ανέβασμα ανεβαίνει η ταχύτητα 10-20χλμ/ώρα ...
(μην αλλάξεις την εκτίμηση ... θα μας βγει θετικά στην ώρα μετά ή και θα την εκμεταλευτούμε για φωτό κλπ...)

Το Β σκέλος περιμένω να δω στον χάρτη να το κουβεντιάσουμε και να το διαμορφώσουμε ώστε να γίνει ΚΟΥΚΛΑ!!!

Βαριέμαι λίγο την διαδρομή της Ε.Ο. Πάτρας - Αθήνας στον γυρισμό... αλλά αν έχει πιασει νύχτα είναι μονόδρομος... εκτός και αν κινηθούμε απο πάνω ψηλά προς Λειβαδιά... βάλε εσύ χάρτη και το κουβεντιάζουμε....:beer: :beer: :beer: :wave2:

Αν έχει όντως καύσωνα και εγώ είμαι της γνώμης να το ακυρώσουμε,
και όπως έχει το κρατάμε για κάποια άλλη στιγμή... αλλά με δέσμευση...:winka:

road spirit
17/07/2007, 18:04
το αρχικο ποστ διορθώθηκε με : ακριβή διαδρομή και χιλιομετρικες αποστάσεις και λήφθηκε υπόψη το σχολιο tai και tropea για μεγαλύτερη μεση ωριαία στο Α σκέλος

npat
18/07/2007, 10:22
Αν τελικά γίνει βάλε και εμένα μέσα, με ένα μικρό ερωτηματικό γιατί υπάρχει μια πιθανότητα να πρέπει να λείψω το ΣΚ...

Cpt. Haddock
18/07/2007, 10:24
:mad:

zephyr1
18/07/2007, 10:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

:mad: +1

McGyver
18/07/2007, 10:30
Κανένα χωματόδρομο να χαθώ θα βρούμε;;;
Καμιά λασπολακούβα να κυλιστούμε;;;
Κανένα κλαδί να ξυστούμε;;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

road spirit
18/07/2007, 10:36

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

:a9: καλά, κάτσε πρώτα να δούμε, αν έχει 40 βαθμούς δεν το βλέπω να γίνεται.
Captain, στο δρομο για την πρέβεζα δεν είναι?? :D ,εεε, με μια μικρή παράκαμψη....

road spirit
18/07/2007, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver

τέτοια θα έχει πολλά, δεν ξέρω αν θα σε βγάλει το gps σου :p :p
Θα ρθείς?

Cpt. Haddock
18/07/2007, 10:38
Captain, στο δρομο για την πρέβεζα δεν είναι?? :D ,εεε, με μια μικρή παράκαμψη....

Ναι, αλλά εγω θα φύγω απο Παρασκευή για Πρέβεζα :rolleyes: :sick: :( :mad:

(προβλέπεται ζέστη πάντως :hypnotize )

McGyver
18/07/2007, 11:22
τέτοια θα έχει πολλά, δεν ξέρω αν θα σε βγάλει το gps σου

Μπορώ να χαθώ και μόνος μου τελικά, δε χρειάζομαι GPS...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα ρθείς?

Δεν ξέρω...

Tropeas
18/07/2007, 11:26
Έχεις εσύ διάθεση???

Αν έχεις διάθεση θα το κανονίσουμε...;) :D

Ναι, αλλά εγω θα φύγω απο Παρασκευή για Πρέβεζα :rolleyes: :sick: :( :mad:

(προβλέπεται ζέστη πάντως :hypnotize )

Ακόμα καλύτερα αν ανέβεις Πρέβεζα Παρασκευή και Σάββατο είσαι ελεύθερος,
μπορείς να δώσουμε ραντεβού κάπου πάνω... (θα μιλήσουμε):winka:

Δείτε εδώ οι road spirit, cpt Haddock & zephyr1
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=833845#post833845
λέτε βνα μην γυρίσουμε προς Αθήνα τελικά, αλλά να ανέβουμε προς Εδεσσα, και να το κάνουμε τρελό 2ήμερο μοτοχιλιομετροφάγικο??? :bawl: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :confused:

road spirit
18/07/2007, 11:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
λέτε να μην γυρίσουμε προς Αθήνα τελικά, αλλά να ανέβουμε προς Εδεσσα, και να το κάνουμε τρελό 2ήμερο μοτοχιλιομετροφάγικο??? :bawl: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :confused: [/B]

Χ Α Λ Α Ρ Α :beer:

Tropeas
18/07/2007, 11:41
Είσαι ο άνθρωπός μου!
ΤΕΛΟΣ!!!
:rolleyes: :p :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :beer: :wave2:

McGyver
18/07/2007, 11:43
Είσαι ο άνθρωπός μου!
ΤΕΛΟΣ!!!

Ρε συ road spirit, για ξεκάρφωμα την έβγαλες εκείνη τη φωτογραφία;;;

Cpt. Haddock
18/07/2007, 11:43
λέτε βνα μην γυρίσουμε προς Αθήνα τελικά, αλλά να ανέβουμε προς Εδεσσα, και να το κάνουμε τρελό 2ήμερο μοτοχιλιομετροφάγικο???

:smokin: :smokin: :smokin:

Θα βρεθουμε κάπου στη διαδρομή :D

(άλλα 1500 χλμ :bigcry: :bigcry: )

road spirit
18/07/2007, 11:45
Ρε συ road spirit, για ξεκάρφωμα την έβγαλες εκείνη τη φωτογραφία;;;

:a13:
:lol:

(άλλα 1500 χλμ )
ναι, ελα που δεν θες τώρα...
:D

zephyr1
18/07/2007, 13:41

Ειναι κατι ωρες που σκεφτεσαι σοβαρα που ειναι το βιον ανθοσπαρτο.:a018:

Cpt. Haddock
18/07/2007, 13:57

:a01: :a01: :a01: :a01:

road spirit
18/07/2007, 14:16

:wacko: :wacko:

road spirit
18/07/2007, 14:17
μιλάτε ρε, ξέχασα το χάρτη ο μλκ

1.

96873

road spirit
18/07/2007, 14:17
2.

96874

zoropatra
18/07/2007, 16:40
συγνωμη να ρωτησω κατι?

θα εχει και Σ.Ε.Χ?γιατι διαβασα για μεσο χρονο κ.τ.λ.....

road spirit
18/07/2007, 16:48
ναι, σε ταβέρνες και καφέ, πόσα κιλα παϊδάκια και πόσο γρήγορα θα κατεβαίνουν :lol: :lol:

το χρόνο και τις μέσες ωριαίες τις υπολόγισα για να δούμε αν μας παίρνει να κάνουμε εκδρομή τόσων χλμ σε μια μέρα.
:wave2:

zoropatra
18/07/2007, 16:59
ναι, σε ταβέρνες και καφέ, πόσα κιλα παϊδάκια και πόσο γρήγορα θα κατεβαίνουν :lol: :lol:

το χρόνο και τις μέσες ωριαίες τις υπολόγισα για να δούμε αν μας παίρνει να κάνουμε εκδρομή τόσων χλμ σε μια μέρα.
:wave2:

οκ!!:beer: :beer: :beer: :beer:

ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΧ!!!!!ΕΕΕ ΣΥΓΝΩΜΗ Σ.Ε.Χ!!!!!

λαμπρο δεν ξερω ρε φιλε αν θα ερθω......την μηχανη την εχω με ενα παλιο λαστιχο μπροστα και ενα σλικ πισω!!!που να παω ετσι?

TROOPER
18/07/2007, 20:33
και εδω εχω μπερδευτει...τελικα τι θα γινει αν γινει???

:confused: :confused: :confused: :confused:

Tropeas
18/07/2007, 20:38
Πήγαινε να γίνει ΣΚ,
το Σάββατο είναι σίγουρο....
αλλά επειδή παίζει 41 βαθμούς το Σάββατο χλωμό.... αν συνεχίσουν αυτές οι εκτιμήσεις...:sad:

TROOPER
18/07/2007, 20:54
Πήγαινε να γίνει ΣΚ,
το Σάββατο είναι σίγουρο....
αλλά επειδή παίζει 41 βαθμούς το Σάββατο χλωμό.... αν συνεχίσουν αυτές οι εκτιμήσεις...:sad:

ΓΙΑΤΙ ΡΕ??ΘΑ ΛΙΩΣΕΤΕ?????

:evil:

υ.γ.τι 2ημερα και μπουρδες λετε????

Tropeas
18/07/2007, 20:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΓΙΑΤΙ ΡΕ??ΘΑ ΛΙΩΣΕΤΕ?????

:evil:

υ.γ.τι 2ημερα και μπουρδες λετε????
:look: :a31:

TROOPER
18/07/2007, 21:04
:look: :a31:

:a38:

npat
18/07/2007, 22:47
Πάντως, και εγώ θα προτιμούσα να το αναβάλουμε για ένα ΣΚ, τόσο λόγω καύσωνα, όσο και λόγο προσωπικών κωλυμάτων... Φυσικά, όπως είπα και πριν, και αυτό το ΣΚ παίζει να έρθω αλλά μπορεί να μην μπορέσω...

gcrook
18/07/2007, 23:06
χεστηδες......

ειπε ο αμηχανος και συνεχισε να μαζευει φραγκα για εμβολα και στροφαλομπιελες....:look:

road spirit
19/07/2007, 08:51
Ναι, αν εχει 40 βαθμούς δεν θα ειναι ευχάριστη η βόλτα. Άσε που σήμερα καίγεται και η Ναύπακτος, γαμώ τις φωτιές γαμώ...
Μπορεί η EMY να δίνει 40 βαθμούς το Σάββατο για όλη την εκεί περιοχή αλλά πχ, το poseidon τα δείχνει πιο δροσερά τα πράγματα.
Άρα, προς το παρόν δεν αναβάλεται τπτ

96924

road spirit
19/07/2007, 11:45
πιο δροσερά τα δείχνει και το meteo.gr

96944

urban
19/07/2007, 12:45
Να έρθω κι εγώ?

Ακολουθώ παντου αλλά αντι για επιστροφή Σαββατο βραδυ θα φύγω για πρέβεζα που έχω ένα "θεματάκι".

road spirit
19/07/2007, 12:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
Να έρθω κι εγώ?

Ακολουθώ παντου αλλά αντι για επιστροφή Σαββατο βραδυ θα φύγω για πρέβεζα που έχω ένα "θεματάκι".

ελήφθη...
μείνε συντονισμένος όμως, για παν ενδεχόμενο ακύρωσης...

Tropeas
19/07/2007, 15:17
εγω παίζω πλέον μόνο για Σάββατο αν δεν ακυρωθεί...
Την Κυριακή θα είμαι stand-by athens support...

road spirit
19/07/2007, 23:14
από in.gr :
Στην πυρκαγιά της Ναυπάκτου συνεχιζόταν η μάχη των δυνάμεων της Πυροσβεστικής με τις φλόγες. Τις πρώτες πρωινές ώρες χρειάστηκε να εκκενωθεί το χωριό Ανω Πλατανίτης, ενώ οι φλόγες πέρασαν πολύ κοντά και από σπίτια του χωριού Παλαιοπαναγιά και του οικισμού Λαορβικέικα, που είχαν επίσης εκκενωθεί. Επί τόπου έσπευσαν 70 άνδρες με 23 οχήματα της Πυροσβεστικής

και εμείς θα πάμε βολτα αναψυχής στην ορεινή ναυπακτία??

:( :( :sad: δεν έχω καμία όρεξη...

Tropeas
20/07/2007, 00:23
και εμείς θα πάμε βολτα αναψυχής στην ορεινή ναυπακτία??

:( :( :sad: δεν έχω καμία όρεξη...
μια απο τα ίδια μόλις το άκουσα μου σπάραξε η ψυχή....:sad: :sick: :(

urban
20/07/2007, 10:14
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει το χαρτη, αλλα ειναι αναγκη να περασουμε απο εκει που θα καιγεται το συμπαν ( και θα καει και η ψυχη μας αν το δουμε )?

Το αρχικο πλανο ηταν μεσα απο μερη που τωρα καιγονται?

Εγω ειμαι ο γκαντεμης. Μολις ζηλεψα μια βολτα εγινε της μουρλης ρε πουστη μου...

ΥΓ. Παντως ο καυσων το Σαββατο δεν απειλει ιδιαιτερα και πανω στο βουνο ειναι και πιο δροσερα τα πραγματα.

road spirit
20/07/2007, 14:13
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει το χαρτη, αλλα ειναι αναγκη να περασουμε απο εκει που θα καιγεται το συμπαν ( και θα καει και η ψυχη μας αν το δουμε )?

Το αρχικο πλανο ηταν μεσα απο μερη που τωρα καιγονται?

Εγω ειμαι ο γκαντεμης. Μολις ζηλεψα μια βολτα εγινε της μουρλης ρε πουστη μου...

ΥΓ. Παντως ο καυσων το Σαββατο δεν απειλει ιδιαιτερα και πανω στο βουνο ειναι και πιο δροσερα τα πραγματα.

το αρχικό πλάνο δεν ειναι ακριβώς μέσα απο τα μέρη που καίγονται, αλλά θα τα προσεγγίζαμε. Και ποιος σου λέει οτι μεχρι άυριο η φωτιά δεν θα έχει επεκταθεί και στα μέρη που θέλουμε να περάσουμε....
Όσο για τον καύσωνα, το meteo.gr εξακολουθεί να δείνει θερμοκρασίες κάτω απο 34 στην ορεινή ναυπακτία και καρπενήσι για αύριο, αλλά πλέον το θέμα δεν ειναι εκεί.

gcrook
20/07/2007, 14:21
Παιδες καταλαβαινω τον δισταγμο σας να πατε βολτα αναψυχης ενω ο τοπος καιγεται,αλλα
καλως η κακως απο την στιγμη που δεν μπορειτε να βοηθησετε αμεσα η εμμεσα, τοτε δεν εχετε κανενα λογο να αισθανεστε τυψεις που θα πραγματοποιησετε την εκδρομη.
Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα συν το οτι ειναι η ιδανικοτερη εποχη για αυτη την διαδρομη που θελετε, και θα σας συμβουλευα να μην την χασετε για τιποτα...:beer:

npat
20/07/2007, 14:23
το αρχικό πλάνο δεν ειναι ακριβώς μέσα απο τα μέρη που καίγονται, αλλά θα τα προσεγγίζαμε. Και ποιος σου λέει οτι μεχρι άυριο η φωτιά δεν θα έχει επεκταθεί και στα μέρη που θέλουμε να περάσουμε....
Όσο για τον καύσωνα, το meteo.gr εξακολουθεί να δείνει θερμοκρασίες κάτω απο 34 στην ορεινή ναυπακτία και καρπενήσι για αύριο, αλλά πλέον το θέμα δεν ειναι εκεί.

Πάντως αν υπάρχουν φωτιές στην γύρω (κοντινή) περιοχή, οι καπνοί και μόνο---πέρα από την πιθανότητα επέκτασης---είναι ένα θέμα και πρακτικό και "ψυχολογικό"...

road spirit
20/07/2007, 14:35
λοιπόν, λόγο της κατάστασης με τη πυρκαγια στα χωρία βόρεια της ναυπάκτου, πραγματικά δεν μου κάνει καρδιά να προσεγγίσω για βόλτα εκεί.

Κάνοντας και μια γρήγορη συνενόηση με tropea, λέμε να ακυρώσουμε και την βλέπουμε για το επόμενο σάββατο, ...ελπίζω...

t-rex, urban, χίλια συγνώμοι φίλοι μου, αλλά πραγματικά δεν εχω ψυχολογία για βόλτα εκεί EΤΣΙ όπως είναι τώρα τα πράγματα.

Υπόσχεση να το κρατήσουμε up μέχρι το επόμενο Σάββατο, και βλέπουμε τότε...

TROOPER
20/07/2007, 14:41
t-rex, urban, χίλια συγνώμοι φίλοι μου, αλλά πραγματικά δεν εχω ψυχολογία για βόλτα εκεί EΤΣΙ όπως είναι τώρα τα πράγματα.

ρε χαλια σε μενα δε ζητας συγγνωμη???αφου μαζι το λεγαμε τη δευτερα !!!

παντως σε καταλαβαινω Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Α !!!!

υ.γ.το επομενο θα ειμαι στην εξωτικη σεριφο...αρα καλα να περασετε, αν και απο κοντα θα τα πουμε και τη δευτερα !!:wave2:

road spirit
20/07/2007, 14:46
ρε συ Γιώργο το λέγαμε τη Δευτέρα, αλλά σορρυ δεν κατάλαβα ότι ησουν σίγουρα μέσα, περίμενα να ποστάρεις και δω κατι

ρε παρεξήγησες?? :(

npat
20/07/2007, 14:50
Πάντως εγώ ΚΑΙ για το επόμενο ΣΚ είμαι μέσα, οπότε μη σκας, θα την κάνουμε την εκδρομή...

urban
20/07/2007, 14:51
εκτος απροοπτου ειμαι απο τωρα μεσα για το επομενο σκ. :wave2:

TROOPER
20/07/2007, 15:12
ρε συ Γιώργο το λέγαμε τη Δευτέρα, αλλά σορρυ δεν κατάλαβα ότι ησουν σίγουρα μέσα, περίμενα να ποστάρεις και δω κατι

ρε παρεξήγησες?? :(

ναι ρε παρεξηγησα και για τιμωρια σου θα μου νοικιαζεις για 1 μηνα σπιτι στα μαλλια!!!:lol: :lol: :lol:

α κατουρα ρε που παρεξηγησα...:beer:

road spirit
20/07/2007, 15:14
ναι ρε παρεξηγησα και για τιμωρια σου θα μου νοικιαζεις για 1 μηνα σπιτι στα μαλλια!!!:lol: :lol: :lol:

ΕΥΚΟΛΟ!:a39:

road spirit
20/07/2007, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Πάντως εγώ ΚΑΙ για το επόμενο ΣΚ είμαι μέσα, οπότε μη σκας, θα την κάνουμε την εκδρομή...

εκτος απροοπτου ειμαι απο τωρα μεσα για το επομενο σκ

οκ

road spirit
20/07/2007, 15:25
το αρχικό ποστ ενημερώθηκε

TROOPER
20/07/2007, 15:31
ΕΥΚΟΛΟ!:a39:

:a30: :a25: :a30: :a25:

tai
20/07/2007, 15:32
είπε ο σαβουρογ@μης και γύρισε πλευρό :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
20/07/2007, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
είπε ο σαβουρογ@μης και γύρισε πλευρό :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παραπονιαρικο μου...:lol: :bigcry: :lol:

tai
20/07/2007, 15:57
:a49:

Tropeas
20/07/2007, 20:05
και μέχρι τότε μπορεί να 'ερθουν και άλλοι...
εεε???:rolleyes: :beer: :wave2:

rantanplan
22/07/2007, 17:17
xairetw..
poy tha vretheite stin athina gia na pate rio?
ti wra?
eimai o nikos me tin xristina.

Respect
22/07/2007, 17:31
Για Σάββατο μιλάμε μόνο;

rantanplan
22/07/2007, 17:36
gia savato mas eipane mono...

Respect
22/07/2007, 18:47
Ρε μανία..

Tropeas
22/07/2007, 18:51
Νίκο ακυρώθηκε λόγω ζέστης και πυρκαγιών στην περιοχή που θα κινούμασταν...
stay tuned,
με το καλό το επόμενο Σάββατο...:rolleyes:

road spirit
22/07/2007, 20:41
nikolasfazer : στο γνωστό περίπτερο του Χαιδαρίου, 8 το πρωί...

respect : ναι, μόνο για Σάββατο

npat
27/07/2007, 13:14
Θα γίνει τελικά η βόλτα αύριο?

Tropeas
27/07/2007, 13:48
Εγω δυστυχως δεν θα μπορέσω...:sad:
αλλά κρατάω την βόλτα κια θα την υλοποιήσω απο Σεπτέμβριο, με το καλό!:beer: :wave2:

road spirit
27/07/2007, 13:52
εγω θέλω να την κάνω αλλα με αιφνιδίασε χτες ο μηχανικός μου. Είχα σκοπό να του πάω το πεγκασο για σερβις απο βδομάδα, πριν φυγω για διακοπες. Παλι καλα που περασα απο εκει σημερα το πρωι να κλεισω ραντεβου. Μου λέει οτι κλείνει την Τρίτη και ειναι γεμάτος, και αμα θέλω να του το παω σήμερα το απόγευμα για να το πάρω αυριο το μεσημέρι ... Θα τον ξαναπάρω τηλ σε κανα 2ωρο που θα φεύγω απο δουλειά να μου πεί αν "βρηκε" χώρο να με στριμώξει Δευτέρα. Αλλιώς...

urban
30/07/2007, 10:28
Καλημερα.

Αυτη τη ρημαδα τη βολτα του παναιτωλικου θα την κανουμε τελικα?

Εγω δηλωνω απο τωρα παρων για το απομενο ΣΚ.

road spirit
30/07/2007, 11:00
αφου κατάφερα και εκανα μια συνεννόηση μπουζούκι με το μηχανικό και μπλέξαμε τα μπούτια μας... :sick:

Για το επόμενο ΣΚ δεν ξέρω, καθώς Κυριακή βράδυ αναχωρώ για Ικαρία ( :a25: )

Tropeas
30/07/2007, 15:51
λογικά την παγώνουμε μέχρι νεωτέρας απο Σεπτέμβριο καθώς θα λείπουμε όλοι εναλλαξ μεσα στον Αύγουστο....
και απο Σεπτέμβριο θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα έχουμε και 2 επίτιμα μέλη να μας συνοδεύσουν-καθοδηγήσουν...:D :D :D :wave2: :beer:

road spirit
30/07/2007, 15:57
και απο Σεπτέμβριο θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα έχουμε και 2 επίτιμα μέλη να μας συνοδεύσουν-καθοδηγήσουν...:D :D :D :wave2: :beer:

:confused: :confused: who is επιτιμος??

urban
11/09/2007, 16:28
...θα την κανουμε τελικα?

road spirit
12/09/2007, 14:00
εννοείτε! αλλά αυτο το σκ ψΟφήζουμε στο νησί :wave2:

edit : λέεμε τωρα... αφορμή ψάχνω για να μη παω, οχι για τη ψηφο (λες και την αξίζουν) αλλά και για άλλες υποχρεώσεις που εχω

urban
12/09/2007, 14:17
Ουτε εγω μπορω τωρα λογω μαθηματος. Αλλα το υπενθυμιζω απο τωρα για τα επομενα σκ

rantanplan
24/01/2008, 20:41
και μπικε το 2008 και ακωμα περιμενω...:sick:

road spirit
25/01/2008, 10:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
και μπικε το 2008 και ακωμα περιμενω...:sick: με τη πρωτη ευκαιρία

MikeG
25/01/2008, 10:32
με τη πρωτη ευκαιρία

"Με τη πρώτη ευκαιρία...θα σου πάρω λαμπατέρ........
Για να μη κλαις που'χουν οι φίλες σου & εσύ δεν έχεις..... "

Τζιμάκος :lol: :lol: :wave2:

rantanplan
27/09/2008, 19:23
μετά την βόλτα του προηγούμενου Σαββάτου (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=43014) μου άνοιξε η όρεξη για περισσότερα χλμ. :D
Η αρχική ιδέα ειναι να γίνει διαδρομή γύρω απο το Παναιτωλικό (ορεινή ναυπακτία), η οποία στο χάρτη της road είναι "πράσινη".

Κυρίως διαδρομή : γύρος Παναιτωλικού
Εκκίνηση 10:00 απο Ριο (*1)

Α σκελος (χλμ):
Ναύπακτος - Ευπάλιο (11)
Ευπάλιο - Λιμνίτσα (20)
Λιμνίτσα - Τερψιθέα - Α. Χώρα (?)(ο χάρτης δεν εχει χλμ. Εκτιμώ ~ 20)
Α. Χώρα - Περδικόβρυση - Αράχοβα - Δομνίστα - Κρίκελο (60)
Κρίκελο - Αγ. Νικόλαος - Καρπενήσι (26)
Συνολο Α : 136 χλμ, με μεση ταχύτητα 40 (*2) --> 3+ ώρες

Β σκέλος (χλμ)
Καρπενήσι - Μεγάλο Χωριό (10)
Μεγ. Χωριό - Προυσός (19)
Προυσός - Θέρμο (39)
Θέρμο - Πετροχώρι - Πάμφιο - Κ. Μακρινου - Δουναιικα - Ναυπακτος (46)
Συνολο Β : 114 χλμ, με μεση ταχύτητα 30 --> 3,5 ώρες

(παρατήρηση: το βραδάκι σήμερα θα ποστάρω χάρτη)

Σύνολο χιλιομέτρων κύκλου: ~ 250,
διάρκεια οδήγησης κύκλου : ~ 7 ώρες
διάρκεια παραμονής στο κύκλο : 11 ώρες (δηλαδή + 4 ώρες περιθωριο για : καφέ, φαγητό, ξεκούραση, τσιγάρο, στάσεις για φωτό)

άρα Τερματισμός κατά τις 21:00 στο Ριο

Διαδρομή Μετάβασης προς τα εκεί : απο ε.ο. αθηνών-πατρών, Ριο-Ναυπακτος --> 205 χλμ
Το αυτό και η επιστροφή, δηλαδή κλείνωντας το κύκλο κατηφορίζουμε προς ναύπακτο και ριο και πίσω από ε.ο για αθήνα --> 205 χλμ

Σύνολο χιλιομέτρων ημέρας: ~ 660 χλμ

(*1) :
Ο λόγος που το "σπάω" σε κυρίως διαδρομή με εκκίνηση απο ριο και σε διαδρομή μετάβασης είναι :
- για να δώσω αφετηρία στο ρίο, έτσι ώστε αν μαζευτούν μοτο διαφορετικών κυβικών και δυνατοτήτων, να μην ειναι ντε και καλά δεσμευτικό το "πάμε όλοι μαζί απο περίπτερο χαιδάριου σε ριο" .... Έτσι, όποιος θέλει θα κινηθεί με το RR/XX/πολεμικό του με 200 στην ε.ο. ή άλλος με το μονοκύλινδρο του με 130, και ανάλογα ρυθμίζει την ώρα αναχώρησης του προς τα εκεί. Το αν θα βολέψει να υπάρχει ομαδικότητα καθ'οδον στην ε.ο. φυσικά και ειναι δεκτόν. ΑΛλά όπως και να το κάνουμε, είναι σπάσιμο να πω εγω στο RR/ΧΧ να πηγαίνει με 130 για να με περιμένει. (αργότερα, στη κυρίως διαδρομή, δεν νομίζω να υπάρχουν διαφορές, λόγο χάραξης πίστας... εχμμ, δρόμου ήθελα να πω...)
- να έρθουν και άλλοι που μας διαβάζουν απο αλλού (πχ πάτρα).

Αρκεί να ξέρουν λοιπόν όλοι οτι 10:00 πρέπει να ξεκινάμε από Ριο, ώστε να βγεί το υπόλοιπο "πρόγραμμα"

(*2) :
ο σκοπός της κύριας διαδρομής είναι να γουστάρουμε τη φύση, το τοπίο, τη ΒΟΛΤΑ. Μεγαλο κομματι ειναι σφικτό, γλυστερό και επικύνδυνο για να παει κανείς "ταπα". Θεωρώ οτι τα 30 και 40 μεση ωριαία είναι ρεαλιστικά. Επιπλέον, αν κάποιος τα θεωρεί λίγα, ε τότε με τα υπολογισθένα χλμ και τη μέση ωριαία, η διαδρομή ενδιεφέροντος βγαίνει άνετα (ως προς τη διάρκεια
της μέρας. το αν θα γυρνάω νύχτα απο ε.ο. προσωπικά δεν με χαλαει). (όπως επίσης το αν κουραστούν οι κωλοι μας, αυτό είναι άλλο θέμα... εξάλλου κάποιοι μπορεί να θέλουν να πάνε για πιστοποίηση ironbutt :D )

Σημείο συνάντησης : Αναχώρηση από περιπτερο Χαιδαρίου κατα τις 8, αναλόγως συμμετοχες (βλ. παραπάνω σχόλιο).
Σημείο συνάντησης στο Ριο : για την ώρα λέμε πριν τη γέφυρα, ακριβώς θα το ορίσουμε στη συνέχεια (Θα ενημερωθεί το αρχικό πόστ)

edit 20/7 :
Συμμετοχές
- road spirit άκυρος
- tropeas άκυρος
- npat άκυρος
- t-rex ???
- urban άκυρος
- ...

οι παραπάνω συμμετέχοντες ακυρώνουν λόγω των συνθηκών που επικρατούν βόρεια της ναυπάκτου (πυρκαγιές). To βλέπουμε και ποστάρουμε για επόμενο Σάββατο, 28/7

αντε ρε road για να κανεις παιχνιδι σιγα σιγα......
ουτε φωτια εχει τωρα ουτε τιποτα....το πολυ πολυ να εχει καμια πλυμηρα :rotflmao:

road spirit
28/09/2008, 17:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
αντε ρε road για να κανεις παιχνιδι σιγα σιγα......
ουτε φωτια εχει τωρα ουτε τιποτα....το πολυ πολυ να εχει καμια πλυμηρα :rotflmao: τι μλκ είναι !

Jo.Da.
29/09/2008, 00:00
μπα νταξ ήταν πέρασα σήμερα με άλλα 2 παληκάρια...απλά έβρεχε, είχε ομίχλη και φάγαμε λίγο χαλάζι...:D

rantanplan
09/10/2010, 10:34
τι μλκ είναι !

μλκ μλκ αλλά ακόμα περιμένω...... θα πάμε;; :smokin:

έφαγα τον κόσμο να βρω το thread, τι θα γίνει;:sun:

road spirit
10/10/2010, 17:01
χαχαχααααχα

ε τι μλκ είναι (ξανά... :lol: )

..

..

..

έχω πάει 2 φορές από τότες .... και θα ξαναπάω την εβδομάδα που μας έρχεται :smokin: :a48:

antsoar
14/10/2010, 15:36
Ρε καμένοι τι ξεθάβετε και διάβασα 5 σελίδες για να καταλάβω ότι είναι μπαγιάτικο :uplate: :bigcry:

Όχι ότι θα ήταν κακό πάντος :D

spyro
14/10/2010, 16:48

...

έχω πάει 2 φορές από τότες .... και θα ξαναπάω την εβδομάδα που μας έρχεται :smokin: :a48:

παρτάκια

:a26:

rantanplan
14/10/2010, 17:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Ρε καμένοι τι ξεθάβετε και διάβασα 5 σελίδες για να καταλάβω ότι είναι μπαγιάτικο :uplate: :bigcry:

Όχι ότι θα ήταν κακό πάντος :D

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

spyro
14/10/2010, 18:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar

πάντως είναι καλυτερα απο το να ξεθαυεις ένα πόστ κάποιου που έχει αγοράσει μηχανή πρίν απο 4 χρόνια και ποστάρει για να γιορτάσει τη χαρά του και εσυ απαντάς "καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε" ...

Operater
14/10/2010, 18:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
πάντως είναι καλυτερα απο το να ξεθαυεις ένα πόστ κάποιου που έχει αγοράσει μηχανή πρίν απο 4 χρόνια και ποστάρει για να γιορτάσει τη χαρά του και εσυ απαντάς "καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε" ...

Ω τι του είπε....:a014:

road spirit
14/10/2010, 18:48
παρτάκια

:a26: logo douleias paw re sy, kathimerines. Poios na erthei?

Kai tora agrinio eimai :p

DimChios
14/10/2010, 19:08

για τον Αλχημιστή λες ε?

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

caesarsk
14/10/2010, 21:02
ΒΑΡΚΑ ΕΧΕΤΕ???

Drake21
15/10/2010, 19:08
παιδια,στη διαδρομη που θα κανετε εχω φαει την τουμπα της ζωης μου....

εχασα το μπροστινο απο χωμα στην ασφαλτο και χαλικι,εχει πολλα σημεια μετα την αραχωβα που ειναι σκατα...

με cbf600 ημουν τοτε...

το λεω απλα να προσεχετε πολυ πολυ πολυ,αν και ειναι δυσκολο να προβλευθει τι θα υπαρχει μεσα στην στροφη...

nio1981
15/10/2010, 20:48
Ω τι του είπε....

μεγαλη ατακα......:a23: :a23: :a23:

Xlitos
15/10/2010, 22:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
ΒΑΡΚΑ ΕΧΕΤΕ???

γιατι το λες...μια χαρα καιρο εχει τ αγρινιο :sun:

:bigcry:

214792

Xlitos