View Full Version : Δέκα πράγματα που οι άντρες τα θεωρούν αυτονόητα
Gandalf dr685sm
18/07/2007, 12:12
evi... δεν ξέρω πως σκέφτεσε... με την δική σου οπτική γωνία συμφωνώ.
Αλλά σου επαναλαμβάνω... οτι πέρα απο τις μισές διατηρούν το σκεπτικό που ανέφερα. Να βρούμε τον μαλάκα, να μας αγαπάει, να διατηρεί το οικονομικό status (χωρίς την βοήθεια μας) και φυσικά να είναι εμφανίσιμος/έξυπνος και δυνατόν μόνο για εμάς.
Όσον αφορά το "στραβοκοίταγμα"...
Είναι χάλι και απο τις δύο πλευρές.... άστα...
Δούλεψα περίπου 4-5 χρόνια συνεχώς νύχτα και αποσπασματικά (νυχτοκάματα του ΣΚ) μέχρι και πρόπερσι σαν face control. Οι περισσότεροι το έχουν αυτό το κακό συνήθειο. Δεν είναι ικανοποιημένοι με τον εαυτό τους, με τον/την σύντροφο τους κτλ.
Οι άντρες κοιτούν τα ξέκωλα όπως χαρακτηριστικά ανέφερες επειδή διαφημίζουν με την παρουσία τους , οτι είναι διαθέσιμες για πήδημα. ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΥΤΟ.
Οι δε γυναίκες γιατί κάποιος δίπλα τους, υπερέχει κυρίως αισθητικά απο τον σύντροφο τους ή επειδή συνοδεύεται απο πολύ πιο εμφανίσιμη γυναίκα απο οτι είναι αυτές. Είναι θέμα γυναικείου ανταγωνισμού.
Πραγματικό χάλι σου λέω, ... άστο... είναι το μόνο που δεν έκανα ποτέ στην ζωή μου , είτε σαν απλός δεσμευμένος , είτε σαν παντρεμένος. Τώρα , δη και ελεύθερος, έχω πάθει "λυκόπιασμα"....:D
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
έχει τύχει ...
Tυχαίο ήταν... Ξέχασέ το :D
Λεωνίδας
18/07/2007, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
Σου 'ρθε τωρα εσενα ετσι?σου 'ρθε... τι μου 'ρθε :confused: :confused:
el_hymador
18/07/2007, 12:20
τι μου 'ρθε :confused: :confused:
και για πες μου τωρα....το κανεις απο μικρος αυτο;
hotcarver
18/07/2007, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
και για πες μου τωρα....το κανεις απο μικρος αυτο;
μονο αυτο πες μου...και τελος..
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Kι όπως είπε κάποτε, κάπου ένας σοφός:
All dressed up and no-one to blow :lol:
(Υ.Γ. Όποιος βρει ποιος το είπε κερδίζει ένα γλυφιτζούρι Chupa)
Danny Glover
:D
παραδοση στον χωρο εργασιας μου παρακαλω... :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
Danny Glover
παραδοση στον χωρο εργασιας μου παρακαλω... :smokin:
ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!
Σωστός! :winka:
Da.Vintage
18/07/2007, 12:30
μονο αυτο πες μου...και τελος..
'H μάλλον ...
μή πείς τίποτα!
Σε κατάλαβα απο τη φωννννή!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
evi... δεν ξέρω πως σκέφτεσε... με την δική σου οπτική γωνία συμφωνώ.
Αλλά σου επαναλαμβάνω... οτι πέρα απο τις μισές διατηρούν το σκεπτικό που ανέφερα. Να βρούμε τον μαλάκα, να μας αγαπάει, να διατηρεί το οικονομικό status (χωρίς την βοήθεια μας) και φυσικά να είναι εμφανίσιμος/έξυπνος και δυνατόν μόνο για εμάς.
Όσον αφορά το "στραβοκοίταγμα"...
Είναι χάλι και απο τις δύο πλευρές.... άστα...
Δούλεψα περίπου 4-5 χρόνια συνεχώς νύχτα και αποσπασματικά (νυχτοκάματα του ΣΚ) μέχρι και πρόπερσι σαν face control. Οι περισσότεροι το έχουν αυτό το κακό συνήθειο. Δεν είναι ικανοποιημένοι με τον εαυτό τους, με τον/την σύντροφο τους κτλ.
Οι άντρες κοιτούν τα ξέκωλα όπως χαρακτηριστικά ανέφερες επειδή διαφημίζουν με την παρουσία τους , οτι είναι διαθέσιμες για πήδημα. ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΑΥΤΟ.
Οι δε γυναίκες γιατί κάποιος δίπλα τους, υπερέχει κυρίως αισθητικά απο τον σύντροφο τους ή επειδή συνοδεύεται απο πολύ πιο εμφανίσιμη γυναίκα απο οτι είναι αυτές. Είναι θέμα γυναικείου ανταγωνισμού.
Πραγματικό χάλι σου λέω, ... άστο... είναι το μόνο που δεν έκανα ποτέ στην ζωή μου , είτε σαν απλός δεσμευμένος , είτε σαν παντρεμένος. Τώρα , δη και ελεύθερος, έχω πάθει "λυκόπιασμα"....:D
Gandalf
συμφωνω απολυτα! και οσους εχω ρωτησει (οι περισσοτεροι) ετσι λενε σαν και σενα
και κανω μια απλη ερωτηση
εσυ που ξερεις που δουλευες νυχτα
ποσες κοπελες ΄΄καλες '' ''για σπιτι'' τελος παντων καταλαβες τι εννοω
που δεν εχουν την νοοτροπια λεφτα ομορφια κλπ κλπ τριγυρνανε συνεχως την νυχτα? ε? γιατι εγω πιστευω οτι εκει που πατε να ΄΄΄βρειτε΄΄ -οχι εσυ γενικα μιλαω- γκομενα ειναι το λαθος μερος και βγαινουν αυτα τα συμπερασματα? μια σκεψη ειναι δεν την υποστιριζω πιο πολυ σαν απορια.
επισεις λεωνιδα το κειμενο δε το εγραψα εγω οπως προειπα και δεν εχω τετοια προβληματα -ποτε δεν ειχα ευτυχως μαλλον γιατι ειμαι ξεροκεφαλη:rotflmao: - το εβαλα γιατι μου φανηκε αστειο αλλα να που βγηκε ολοκληρη κουβεντα μεσα απο αυτο :wave2:
Λεωνίδας
18/07/2007, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
επισεις λεωνιδα το κειμενο δε το εγραψα εγω οπως προειπα και δεν εχω τετοια προβληματα -ποτε δεν ειχα ευτυχως μαλλον γιατι ειμαι ξεροκεφαλη:rotflmao: - το εβαλα γιατι μου φανηκε αστειο αλλα να που βγηκε ολοκληρη κουβεντα μεσα απο αυτο :wave2: ε ναι φαίνεται ότι είναι forward και μάλιστα παλιό (άκου diamonds and pearls :lol: - το 'γραψα και στην αρχή)
:wave2:
κουβέντα βγήκε, νόημα δε βγήκε ούτε θα βγει ποτέ :bigcry:
ε ναι φαίνεται ότι είναι forward και μάλιστα παλιό (άκου diamonds and pearls :lol: - το 'γραψα και στην αρχή)
δεν υπαρχει πια αυτο?
ε ναι δε θα βγει νοημα! εννοειτε κιολας αλλα ακουγοντε οι 2 πλευρες και ειναι αιωνια τα ερωτηματα και απαντηση δε βρισκουμε :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
18/07/2007, 12:42
ε ναι φαίνεται ότι είναι forward και μάλιστα παλιό (άκου diamonds and pearls :lol: - το 'γραψα και στην αρχή)
ke omos iparxi noima
me merika euro kanis spoudea pragmata me iperoxes ksan8es ston xoro sou aviasta
ke exemi8a
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ke s agapane oso 8es ke sou dinoune oti orkous 8elis apo eonias pistis mexri eksipsosi tou andrismou sou
ke to spoudeotero meta fevgoun
den tis exis mes ta podia sou ke kanis oti goustaris anenoxlitos
ke oute gkrinia oute zilies
ke sou stixizoun safos ftinotera apo ginekes simviosis...
ase pou kamia fora perisevoun ke gia dio....:lol: :lol:
ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!
Σωστός! :winka:
ακομα να ξεκινησεις να το παραδωσεις? :mad: :mad: :mad:
ή περιμενεις να με το δωσεις στα χερια αυριο? :lol: :lol:
Λεωνίδας
18/07/2007, 12:43
δεν υπαρχει πια αυτο? τσου
όποιος πρόλαβε πρόλαβε (μία φορά πήγα και είχε μέσα περισσότερες γυναίκες πελάτισσες από άντρες πελάτες :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: )
Ταξιδευτής
18/07/2007, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
και τωρα περα απο την πλακα, οι γυναικες στην Ελλαδα εχουν παθει ενα σοκ ειναι η αληθει και δεν φταινε αυτες...
Προσωπικα μου αρεσουν τετοια θεματα διοτι ειναι μια ωραια ευκαιρια να δεις τις διαφορες αποψεων μεταξυ ανδρων και γυναικων.
Ομως, το αρχικο email τυπου Cosmopolitan δεν εξυπηρετει κανενα σκοπο, περαν των συζητησεων καφενειου. Προφανως καταλαβαινουμε ολοι οτι τετοιου ειδους γενικευσεις ΔΕΝ ευσταθουν.
Και βεβαια υπαρχουν γυναικες κενες, ματαιοδοξες και υπερφιαλες, αλλα υπαρχουν και σοβαρες, μετρημενες και απειρως πιο ελκυστικες κοπελες.
Το θεμα ομως που με απασχολει εμενα ειναι κατα ποσον αυτο ειναι ενα παγκοσμιο φαινομενο -στο βαθμο που ισχυει- η ειναι περισσοτερο τοπικο.
Ειναι στο χαρακτηρα/ιδιοσυγκρασια των μεσογειακων λαων να ειναι "φανταχτεροι"/κοκκορακια/παγωνια/κλπ.
Ομως αυτο δικαιολογει το επιπεδο ναρκισισμου που εχουν φτασει μερικοι ανθρωποι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ φυλου;
Και οκ θα μιλησω περισσοτερο για τις γυναικες, μιας που τους αντρες δεν το κανω και θεμα να τους παρατηρω.
Προχθες στο Μικρολιμανο, μεσα στο καταμεσημερο, και ενω ο δρομος και τα μαγαζια ηταν ΕΡΗΜΑ περνουσαν μπροστα μου καποιες κοπελες ντυμενες με ΟΤΙ πιο προκλητικο μπορει κανεις να φανταστει... Γοβες στυλετο, κοσμηματα/κολιε, ανυπαρκτα καυτα μινι/σορτσακια, αβυσσαλεα ντεκολτε, βαψιμο λατερνας κλπ κλπ κλπ.
Και το αποκορυφωμα, που ΠΟΤΕ δεν εχω καταλαβει. Καθως περνουσαν μερικες εβλεπαν με την ακρη του ματιου οτι τις χαζευουμε (το καναμε επιτηδες κ εμεις!) και χαμογελουσαν ικανοποιημενες.
Ποια ειναι η ψυχοσυνθεση μιας τετοιας κοπελας; Τι μπορει να πεις και με ποιο τροπο να μιλησεις σε μια κοπελα που περνιεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για Σκλεναρικοβα;
Στην αλλη ακρη του φασματος ομως, υπαρχουν κοπελες που ειναι εξαιρετικα ομορφες, εχουν αψεγαδιαστο κορμι -και σιγουρα που περισσοτερο απο πολλες απο αυτες τις λατερνες- αλλα εχουν ΚΑΙ κατι που λειπει απο παρα πολυ κοσμο σημερα: ταπεινοτητα.
Και αυτο το συναντας μεν στην Ελλαδα, αλλα ΠΟΛΥ πιο συχνα το συναντας στο εξωτερικο.
Επειδη εχω ζησει πολλα χρονια εξω και εχω ταξιδεψει σε πολλες χωρες απο τις λεγομενες του πρωην Ανατολικου μπλοκ, αυτο ηταν που μου εκανε την μεγαλυτερη εντυπωση!
Εκει μπορει να δεις κοπελα με υψος 1.80, καλλονη, με σωμα που θα ζηλευαν πολλα μοντελα (για ...κυτταριτιδα δεν μπαινω καν στον κοπο να σχολιασω), και γενικα με εμφανιση που εδω θα ντροπιαζε το 99,99999% του γυναικειου πλυθησμου, και ομως τους μιλας και ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ απο ντροπη και συνεσταλμο! :blush:
Αν δε τους κανεις κοπλιμεντο οτι ειναι ομορφες θεωρουν οτι κανεις πλακα, λεγοντας οτι δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο!!
Δεν μπορω να μιλησω για αλλους αντρες, αλλα εμενα προσωπικα αυτου του ειδους η ταπεινοτητα και σεμνοτητα με εξιταρει σε μια κοπελα πανω απο ολα τα αλλα!
Το στυλακι, τα "δηθεν", η μουρη και το τουπε με ξενερωνουν αφανταστα... Και ομως αν παω τωρα οπουδηποτε και μιλησω σε 10 κοπελες, οι 8 θα ειναι ετσι.
Στο εξωτερικο θα ειναι η 1 στις 10. Γιατι;;;
Επισης εδω οι 8 στις 10 ειναι σαν λατερνες, με στρινγκ, με το στηθος ολο εξω, με ανυπαρκτα φουστακια/κολλαν/σορτσακια, με γυαλι μασκα :yuck: και υφος 100 καρδιναλιων.
Εξω ειναι ντυμενες με τζινακια/απλα t-shirt, και απο μακιγιαζ το πολυ να εχουν βαλει λιγο κραγιον η μια μασκαρα στο ματι (στα πολυ επισημα).
Και βεβαια το κορυφαιο -που εχω ζησει απο πρωτο χερι: μια ξενη κοπελα αν την φερεις στην Ελλαδα ΔΕΝ θα σχολιασει ΠΟΤΕ μια Ελληνιδα, ενω η Ελληνιδα θα σχολιασει την ξενη. Αμα ειναι και εμφανισιμη (που συνηθως ειναι) τοτε αστα..... :rolleyes:
Το τι ακουσα εγω οταν ειχα σχεση με μια κοπελα απο την Ουγγαρια και ερχομασταν εδω μαζι ΔΕΝ περιγραφεται..... Τι ψηλετζο την ειχαν πει, τι ξανθοψειρα, τι αχαρη (με 12 χρονια κλασσικο χορο), τι ξενερωτη.... :rolleyes:
Ρωταω λοιπον: Τι ειναι αυτο που κανει τις κοπελες εδω να εχουν αυτη τη σχιζοφρενικη συμπεριφορα;
Γιατι ποτε δεν ειδα κοπελα στο εξωτερικο να εχει τετοιες αναζητησεις/θεματα οπως ειχε η συγγραφεας (οχι η EVI) του αρχικου αρθρου;
(Στην Ουκρανια που δεν εχω δει ποτε ουτε ΜΙΑ να ΜΗΝ φοραει στρινγκ δηλαδη, ΓΙΑΤΙ δεν το κανουν θεμα; ) :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Προσωπικα .....
....
Επειδη εχω ζησει πολλα χρονια εξω και εχω ταξιδεψει σε πολλες χωρες απο τις λεγομενες του πρωην Ανατολικου μπλοκ, αυτο ηταν που μου εκανε την μεγαλυτερη εντυπωση!
Εκει μπορει να δεις κοπελα με υψος 1.80, καλλονη, με σωμα που θα ζηλευαν πολλα μοντελα (για ...κυτταριτιδα δεν μπαινω καν στον κοπο να σχολιασω), και γενικα με εμφανιση που εδω θα ντροπιαζε το 99,99999% του γυναικειου πλυθησμου, και ομως τους μιλας και ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ απο ντροπη και συνεσταλμο! :blush:
Αν δε τους κανεις κοπλιμεντο οτι ειναι ομορφες θεωρουν οτι κανεις πλακα, λεγοντας οτι δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο!!
.....
Συμπέρασμα: Μ@λ@κία έκανες που γύρισες :D
el_hymador
18/07/2007, 13:03
Προσωπικα μου αρεσουν τετοια θεματα διοτι ειναι μια ωραια ευκαιρια να δεις τις διαφορες αποψεων μεταξυ ανδρων και γυναικων.
Ομως, το αρχικο email τυπου Cosmopolitan δεν εξυπηρετει κανενα σκοπο, περαν των συζητησεων καφενειου. Προφανως καταλαβαινουμε ολοι οτι τετοιου ειδους γενικευσεις ΔΕΝ ευσταθουν.
Και βεβαια υπαρχουν γυναικες κενες, ματαιοδοξες και υπερφιαλες, αλλα υπαρχουν και σοβαρες, μετρημενες και απειρως πιο ελκυστικες κοπελες.
Το θεμα ομως που με απασχολει εμενα ειναι κατα ποσον αυτο ειναι ενα παγκοσμιο φαινομενο -στο βαθμο που ισχυει- η ειναι περισσοτερο τοπικο.
Ειναι στο χαρακτηρα/ιδιοσυγκρασια των μεσογειακων λαων να ειναι "φανταχτεροι"/κοκκορακια/παγωνια/κλπ.
Ομως αυτο δικαιολογει το επιπεδο ναρκισισμου που εχουν φτασει μερικοι ανθρωποι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ φυλου;
Και οκ θα μιλησω περισσοτερο για τις γυναικες, μιας που τους αντρες δεν το κανω και θεμα να τους παρατηρω.
Προχθες στο Μικρολιμανο, μεσα στο καταμεσημερο, και ενω ο δρομος και τα μαγαζια ηταν ΕΡΗΜΑ περνουσαν μπροστα μου καποιες κοπελες ντυμενες με ΟΤΙ πιο προκλητικο μπορει κανεις να φανταστει... Γοβες στυλετο, κοσμηματα/κολιε, ανυπαρκτα καυτα μινι/σορτσακια, αβυσσαλεα ντεκολτε, βαψιμο λατερνας κλπ κλπ κλπ.
Και το αποκορυφωμα, που ΠΟΤΕ δεν εχω καταλαβει. Καθως περνουσαν μερικες εβλεπαν με την ακρη του ματιου οτι τις χαζευουμε (το καναμε επιτηδες κ εμεις!) και χαμογελουσαν ικανοποιημενες.
Ποια ειναι η ψυχοσυνθεση μιας τετοιας κοπελας; Τι μπορει να πεις και με ποιο τροπο να μιλησεις σε μια κοπελα που περνιεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για Σκλεναρικοβα;
Στην αλλη ακρη του φασματος ομως, υπαρχουν κοπελες που ειναι εξαιρετικα ομορφες, εχουν αψεγαδιαστο κορμι -και σιγουρα που περισσοτερο απο πολλες απο αυτες τις λατερνες- αλλα εχουν ΚΑΙ κατι που λειπει απο παρα πολυ κοσμο σημερα: ταπεινοτητα.
Και αυτο το συναντας μεν στην Ελλαδα, αλλα ΠΟΛΥ πιο συχνα το συναντας στο εξωτερικο.
Δεν μπορω να μιλησω για αλλους αντρες, αλλα εμενα προσωπικα αυτου του ειδους η ταπεινοτητα και σεμνοτητα με εξιταρει σε μια κοπελα πανω απο ολα τα αλλα!
Το στυλακι, τα "δηθεν", η μουρη και το τουπε με ξενερωνουν αφανταστα... Και ομως αν παω τωρα οπουδηποτε και μιλησω σε 10 κοπελες, οι 8 θα ειναι ετσι.
Επισης εδω οι 8 στις 10 ειναι σαν λατερνες, με στρινγκ, με το στηθος ολο εξω, με ανυπαρκτα φουστακια/κολλαν/σορτσακια, με γυαλι μασκα :yuck: και υφος 100 καρδιναλιων.
Εξω ειναι ντυμενες με τζινακια/απλα t-shirt, και απο μακιγιαζ το πολυ να εχουν βαλει λιγο κραγιον η μια μασκαρα στο ματι (στα πολυ επισημα).
Και βεβαια το κορυφαιο -που εχω ζησει απο πρωτο χερι: μια ξενη κοπελα αν την φερεις στην Ελλαδα ΔΕΝ θα σχολιασει ΠΟΤΕ μια Ελληνιδα, ενω η Ελληνιδα θα σχολιασει την ξενη. Αμα ειναι και εμφανισιμη (που συνηθως ειναι) τοτε αστα..... :rolleyes:
Το τι ακουσα εγω οταν ειχα σχεση με μια κοπελα απο την Ουγγαρια και ερχομασταν εδω μαζι ΔΕΝ περιγραφεται..... Τι ψηλετζο την ειχαν πει, τι ξανθοψειρα, τι αχαρη (με 12 χρονια κλασσικο χορο), τι ξενερωτη.... :rolleyes:
Ρωταω λοιπον: Τι ειναι αυτο που κανει τις κοπελες εδω να εχουν αυτη τη σχιζοφρενικη συμπεριφορα;
Γιατι ποτε δεν ειδα κοπελα στο εξωτερικο να εχει τετοιες αναζητησεις/θεματα οπως ειχε η συγγραφεας (οχι η EVI) του αρχικου αρθρου;
(Στην Ουκρανια που δεν εχω δει ποτε ουτε ΜΙΑ να ΜΗΝ φοραει στρινγκ δηλαδη, ΓΙΑΤΙ δεν το κανουν θεμα; ) :confused:
ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ RULES MιΛΑΜΕ!!!!!:beer:
Στην Τσεχια και στην Ρουμανια εχω αντικρυσει τις ομορφοτερες κοπελες στην ζωη μου...και οπως λες και εσυ ηταν συνεσταλμενες, ανθρωπινες, προσιτες και εντελως ακομπλεξαριστες.
ομορφοι ανθρωποι εξωτερικα ΚΑΙ εσωτερικα.
Λεωνίδας
18/07/2007, 13:03
Συμπέρασμα: Μ@λ@κία έκανες που γύρισες :D γιατί εμείς που καθόμαστε τι κάνουμε :lol: :lol: :lol:
Gandalf dr685sm
18/07/2007, 13:09
που δεν εχουν την νοοτροπια λεφτα ομορφια κλπ κλπ τριγυρνανε συνεχως την νυχτα? ε? γιατι εγω πιστευω οτι εκει που πατε να ΄΄΄βρειτε΄΄ -οχι εσυ γενικα μιλαω- γκομενα ειναι το λαθος μερος και βγαινουν αυτα τα συμπερασματα? μια σκεψη ειναι δεν την υποστιριζω πιο πολυ σαν απορια.
Καθόλου δεν διαφωνώ... ίσα ίσα... μαζί σου είμαι...
ΑΛΛΑ...
Για πες μου ρε Evi, που ακριβώς μπορείς να βρεις αυτό που ονομάζεις και καθορίζεις (με σωστό τρόπο) ως άτομο ικανό για συντροφιά και παρέα ερωτική σε "μόνιμη" , ΙΣΩΣ, βάση;
Γιατί δεν το κόβω να πηγαίνουμε πόρτα-πόρτα και να χτυπάμε κουδούνια..
Ούτε να μοιράζουμε φέιγ-βολάν , με αγγελία και χαρακτηριστικά..
Όσον αφορά καφετέριες που γενικά είναι πιο cool τα πράγματα και συχνάζουμε γενικά όλοι... Το να πλησιάσεις κοπέλα που σου αρέσει ενώ πίνει καφέ, επισύρει αντιδράσεις εκ μέρους της (κυρίως) εντελώς παντελώς αρνητικές...(άσε μας ρε παιδάκι μου να πιούμε τον καφέ μας).
Όταν δε, πλησιάζει και χειμώνας .... τότε να δείς αν είναι εύκολο να γνωρίζεις άτομα.
Γενικά λοιπόν υπάρχει πρόβλημα προσέγγισης. Όπου και όποτε γίνει αυτό.
Μέσα σε όλα πρόσθεσε και κάτι που το έχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ προνόμιο οι Ελληνίδες. Ακόμα και αν γουστάρουν κάποιον , δεν πρόκειται να κουνηθούν και θα κρυφθούν πίσω απο το στερεότυπο...
μου αρέσεις αλλά δεν ενδίδω για να μην φανώ εύκολη!!!
Δηλαδή πρέπει να έχει τάσεις σαδομαζοχιστικές ο τύπος, συν Ιώβειο υπομονή για να σας κάνει να πείτε τα αυτονόητα....
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.
τώρα είδα οτι με πρόλαβε ο ταξιδευτής πιο πάνω σε αυτό το σχόλιο
Gandalf
ταξιδευτη
σωστα τα λες φιλε! μπραβο
αλλα
εγω δεν εχω παει εκει ειναι η αληθεια και δεν ξερω τιποτα ! ομως οσες ρωσσιδες ουκρανεζες δε ξερω τι ξερω εδω (εκτος απο 1-2) ρε φιλε η σεμνοτιτα οπως λες ξεχυλιζει απο παντου
δουλαρες λεμε
αλλα.............σκατοψυχες ολες τους! 2 κατηγοριες εχω συναντησει αυτες (ασχετος αν ειναι καρακουκλαρες η οχι) που θελουν εναν ελληνα με λεφτα να τις παντρευτει να τις πηγαινει 2ημερα στο πηλιο και στην μυκονο αναλογα την εποχη με αμαξι και περιουσια
και αυτες που βρηκαν καποιον πιο ''φτωχο'' και εφοσον τις ερωτευτικε θελουν να του φωρτοσουν ολα τα παιδια που καναν απο τα 16 χρονια τους να τους δοσουν το ονομα του να παρουν οτι και αν εχει απο την περιουσια του κλπ κλπ και ολο λογια και ΄΄συμβουλες΄΄ που δε φαινοντε οτι τα κανουν αυτα γιατι ειναι
υπερ του δεοντος σεμνες .:rolleyes:
δεν ειναι στη χωρα η στη μεσογειο γενικα εγω πιστευω αλλα στον ανθρωπο οπως προειπα και το χαρακτηρα του!
και προσοχη! δε τα λεω απο αποψη ζηλειας γιατι εγω ειμαι πιο ασχημη απο μια ρωσσιδα ας πουμε
καμμια σχεση! η αξιοπρεπεια και ο ανιδιοτελισμος δεν εχουν σχεση με την εμφανιση σου! ουτε τις μισω καμμια ποτε δε μου πηρε γκομενο μεχρι τωρα τουλαχιστον :rotflmao:
τελος παντων καλα να ειμαστε
και εσεις (αγορια σε σας μιλαω) να μην ειστε μονο του εντυπωσιασμου της εμφανισης (δε μιλαω για τους συνομιλιτες μου εδω γενικα μιλαω)
να κοιτατε και αλλα πραγματα! (καλοσυνη σεβασμος απο τι οικογενεια εχει ερθει κλπ κλπ) φυσικα μιλωντας παντα για μια σχεση- δε ξερω τι και οχι για μια ξεπετα :wave2: :wave2: :wave2:
Καθόλου δεν διαφωνώ... ίσα ίσα... μαζί σου είμαι...
ΑΛΛΑ...
Για πες μου ρε Evi, που ακριβώς μπορείς να βρεις αυτό που ονομάζεις και καθορίζεις (με σωστό τρόπο) ως άτομο ικανό για συντροφιά και παρέα ερωτική σε "μόνιμη" , ΙΣΩΣ, βάση;
Γιατί δεν το κόβω να πηγαίνουμε πόρτα-πόρτα και να χτυπάμε κουδούνια..
Ούτε να μοιράζουμε φέιγ-βολάν , με αγγελία και χαρακτηριστικά..
Όσον αφορά καφετέριες που γενικά είναι πιο cool τα πράγματα και συχνάζουμε γενικά όλοι... Το να πλησιάσεις κοπέλα που σου αρέσει ενώ πίνει καφέ, επισύρει αντιδράσεις εκ μέρους της (κυρίως) εντελώς παντελώς αρνητικές...(άσε μας ρε παιδάκι μου να πιούμε τον καφέ μας).
Όταν δε, πλησιάζει και χειμώνας .... τότε να δείς αν είναι εύκολο να γνωρίζεις άτομα.
Γενικά λοιπόν υπάρχει πρόβλημα προσέγγισης. Όπου και όποτε γίνει αυτό.
Μέσα σε όλα πρόσθεσε και κάτι που το έχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ προνόμιο οι Ελληνίδες. Ακόμα και αν γουστάρουν κάποιον , δεν πρόκειται να κουνηθούν και θα κρυφθούν πίσω απο το στερεότυπο...
μου αρέσεις αλλά δεν ενδίδω για να μην φανώ εύκολη!!!
Δηλαδή πρέπει να έχει τάσεις σαδομαζοχιστικές ο τύπος, συν Ιώβειο υπομονή για να σας κάνει να πείτε τα αυτονόητα....
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.
τώρα είδα οτι με πρόλαβε ο ταξιδευτής πιο πάνω σε αυτό το σχόλιο
Gandalf
μαιστα...........εχεις δικιο τι να πω.................ετσι ειναι.
τελικα ισως ειναι θεμα τυχης να πετυχεις την γυναικα (η τον αντρα ) που θα θεωρεις βαση δικων σου - ο καθενας εχει τα δικα του- σωστων προτύπων για να γινει μονιμος συντροφος.
εγω παντος τον δικο μου τον γνωρισα στον γρηγορη ετρωγε σαντουιτσ και την ωρα που τον ειδα του επεφτε και μια ντοματα κατω:rotflmao: ερωτευτικα λεμε :rotflmao:
Ο Χαρρυ Κλυνν σε μια παρασταση ειχε πει:
"Παλια εκανες στην ακρη το βρακι για να δεις τον κ@λ@, τωρα κανεις στην ακρη τον κ@λ@ για να δεις το βρακι"
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Προσπάθησε να τα εφαρμόσεις πρώτα εσύ.... και άσε τι ισχύει...
απο εκεί και πέρα μπορείς μετα να επηρεάζεις και τις φίλες σου.... :bigcry: :lol: :wave2: :beer: :smokin:
:confused:
Τι λες τωρα???Με εχει ς δει ποτε σαν τον κλοουν βαμμενη...με στολιδια σα λατερνα και με ολα πεταγμενα εξω????
@Τιταν..
Αμα δεν προλαβαινεις να πας ενα γυμναστηριο η εστω για λιγο τρεξιματακι...σιγα μην προλαβαινεις να κα8εσαι να ξυνεις τα νυχια σου..
@Μαγος..
Παντα ειμαι ευγενικη ... :D Μονο σε περιπτωση που δεν καταλαβαινει ο αλλος και κολλαει στεγνα και ηλι8ια 8α φαει γ@μοσταυρι.....αλλα κια αυτο....μη σου πω πως δεν το εχω κανει ποτε....
Gandalf dr685sm
18/07/2007, 13:24
Evi...
Γιατί το χρεώνεις στις "Ανατολικές" μόνο το συνήθειο;...
Δηλαδή η Ελληνίδα το ίδιο δεν κάνει;... δεν ανήκει στις δύο αυτές κατηγορίες που περιέγραψες;
Προσωπικά αυτό πιστεύω... και το χειρότερο είναι οτι μέσα σε όλα , η γυναίκα εδώ έχει "χειραφετηθεί" με την κακή έννοια του όρου και έχει χάσει το μέτρο. Διεκδικεί ακόμα και αυτά που δεν μπορεί να έχει ακόμα και αν το ξέρει αυτό.
Οι "Ανατολικές" όπως λες, έχουν κάτι ακόμα που οι Ελληνίδες (ΟΧΙ ΟΛΕΣ!!!)το έχουν κάπου χάσει... την αίσθηση του να στέκονται "κυρίες"..... δίπλα σε αυτόν που επέλεξαν...
Είτε αυτός είναι φτωχός και φορτωμένος με τα παιδιά τους , είτε πλούσιος και τις πάει διήμερα. Και κάπου εκεί είναι και η διαφορά.
Σαφώς βέβαια μετράει και ο άνθρωπος αλλά ακριβώς το ίδιο μετράει και το ποιά νοοτροπία κουβαλάει απο την κοινωνία που ζούσε.
Δεν κατηγορώ τις Ελληνίδες...
Κατηγορώ την νοοτροπία που τους έχει περάσει μέσα απο περιοδικά, απο γονείς , ακόμα και μερικούς μαλάκες άντρες που τους δίνουν τα πάντα άκριτα και όπως λέμε κοινώς...."χάλασαν την πιάτσα"....
Απο την άλλη , έχουμε και τους μαλάκες άντρες που αντί να τους ρίξουν τέτοιο φτύσιμο που να νομίζουν οτι κάπου κοντά είναι ο Νιαγάρας, κάθονται και τις κανακεύουν και επικροτούν τις μαλακίες που κάνουν τόσο στην εμφάνιση τους , όσο και στην προσωπικότητα τους.
Σίγουρα υπάρχουν , τονίζω , εξαιρέσεις που αναφέρεις Evi με κοπέλες όπως πρέπει... αλλά ειλικρινά είναι πολύ λίγες στο σύνολο που βλέπουμε κάθε μέρα.
Gandalf
Evi...
Γιατί το χρεώνεις στις "Ανατολικές" μόνο το συνήθειο;...
α οχι οχι φυσικα και οχι δεν ειπα οτι οι ελληνιδες ειναι μητερες τερεζες! τα ιδια κανουν και αυτες !
η κουτοπονηρια δεν εχει εθνικοτητα !
τι να πω ολοι γυρω μου μου λενε τα ιδια οτι δεν βρισκεις και ολες ειναι χαλια.........τι να πω με θλιβει το γεγονος.
hotcarver
18/07/2007, 13:29
Καθε χωρα εχει τα προτυπα της...Οταν αντι για ειδησεις στα δελτια βλεπεις τα string της Βανδη και της καθε μπουζουξους,οταν ολα γινονται cosmopolitan ,οταν τα προτυπα των παιδιων ειναι ο ψινακης και καθε αλλη π@@@στα@α τοτε ...
Καθε χωρα εχει τα προτυπα της...Οταν αντι για ειδησεις στα δελτια βλεπεις τα string της Βανδη και της καθε μπουζουξους,οταν ολα γινονται cosmopolitan ,οταν τα προτυπα των παιδιων ειναι ο ψινακης και καθε αλλη π@@@στα@α τοτε ...
+750
αυτο ομως ειναι παγκοσμιο φαινομενο!
παντου γινετε! (σχεδον)
στην ιταλια κατεβηκε για πολιτικος η τσιτσιολινα
:rotflmao:
στη ρωσσια μιας που αναφερθηκε εχετε δει τα καναλια τους? μια φορα τα ειδα σε δορυφορικη
φοβερα (κιτς) προτυπα εχουν και εκει.
Gandalf dr685sm
18/07/2007, 13:42
δεν ξέρω ρε παιδιά... προσωπικά είμαι απογοητευμένος όπως και η Evi, γιατί πέρα απο το ερωτικό κομμάτι (μπορείς και με χρηματισμό για να είμαστε ρεαλιστές, να βρείς κάτι) ... το δύσκολο είναι όταν ψάχνεις για σύντροφο.... ή έστω υποψήφιο άνθρωπο για σύντροφο.
Όλα κινούνται με ματαιόδοξο τρόπο και σε τέτοιο κύκλο που μόνο αηδία προσωπικά μου προκαλεί.
Να φανταστείς οτι σταθερή σχέση ΄(πέρα απο το ερωτικό των 10-15 μερών) έχω να κάνω απο το 2001... χωρίς πλάκα!!!
Έχω σιχαθεί αντιδράσεις μαλακισμένες και μπούρδες που θα ακούσω απο κοπέλες απο 24-30 που δεν κουβαλούν δράμι μυαλό στο κεφάλι τους.
Όταν δε , ...έβλεπα και τα βραδυνά καμώματα... πως είναι όταν βλέπεις κάτι και θες να το κλωτσήσεις να πάει παραπέρα , επειδή σε χαλάει.... αυτό ακριβώς!
Δεν ξέρω... ίσως επειδή είμαι γερομάγος και ιδιότροπος να φταίω εγω και να τα βλέπω αρνητικά...
Αλλά απο την άλλη , ακόμα και με τον νόμο των πιθανοτήτων , θα είχα μόνο 1-2 ακόμα να λένε τα ίδια...
Έλα όμως που τα λένε όλοι ή σχεδόν όλοι. Έλα που ακόμα και 2-3 φίλες που έχω τα ίδια διαπιστώνουν και αυτές με την σειρά τους,... ειδικά όταν κάνουν τον κόπο να το δουν και απο την άλλη σκοπιά!!!
Τι να πω.... δεν μπορώ να σχολιάσω άλλο. Η κατάσταση είναι αυτή ... και είτε την αποδέχεσαι και πηδάς διαφορετική ανά διαστήματα , είτε απλά απομακρύνεσαι και ρίχνεις το φτύσιμο που έλεγα πιο πάνω.
Να αλλάξω γνώμη;.... ακόμα και αν βρώ κάποια στιγμή ταιριαστό σύντροφο ... δεν νομίζω οτι η γενική εικόνα θα αλλάξει... τότε βέβαια ελάχιστα θα με ακουμπάει αυτό το γεγονός, αλλά αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα.
Καλησπέρα μας κυρίες και κύριοι και καλά μπάνια , μιας και λέει για καύσωνα το Σ/Κ. Α... θα δούμε λέει και πάλι εκείνα τα "Βραζιλιάνικα Μαγιό" στις παραλίες πάνω σε ωραίες παρουσίες...
Μην χάσετε το δελτίο του STAR...:eyepop: :eyepop: :eyepop: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
hotcarver
18/07/2007, 13:51
Καλησπέρα μας κυρίες και κύριοι και καλά μπάνια , μιας και λέει για καύσωνα το Σ/Κ. Α... θα δούμε λέει και πάλι εκείνα τα "Βραζιλιάνικα Μαγιό" στις παραλίες πάνω σε ωραίες παρουσίες...
Μην χάσετε το δελτίο του STAR...:eyepop: :eyepop: :eyepop: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf [/B][/QUOTE]
Δεν ειναι πιο ευπεπτο απο τις φωτιες στα δαση τα σκανδαλα στις εξετασεις των μαθητων τις προκειμενες αυξησεις στα τιμολογια των ΔΕΚΟ???Δωστε θεαμα στο λαο ρε.....
Ταξιδευτής
18/07/2007, 13:54
Μαγε, τα λες πολυ σωστα, αλλα οι "ανατολικες" εχουν κατι ΑΚΟΜΑ που δεν εχουν οι Ελληνιδες: εχουν ΠΕΙΝΑΣΕΙ στις ζωες τους. Ξερουν τι θα πει ΦΤΩΧΙΑ, να πρεπει να σταθεις σε ουρα για να παρεις μια φρατζολα ψωμι και να ψωνιζεις με κουπονια, που εδινε η μαμα πατριδα.
Αυτα, κακα τα ψεμματα, διαμορφωνουν χαρακτηρα!
Γιατι την ωρα που η δικια μας κακομαθαινοταν απο τους γονεις/γκομενους/χλιμιτζουρες και διαβαζε Cosmopolitan για το πως να εχει 65 οργασμους και 3 γκομενους, η ξενη εψαχνε να βρει τροπους να μην παγωσει στους -20 βαθμους της Ουγγαριας και το οτι ηταν 100 φορες πιο ομορφη/ξανθια/κουκλα/κορμαρα απο την Ελληνιδα, ΠΟΣΩΣ της ηταν χρησιμο και ενδιαφερον.
Επισης κατι ακομα: η κοπελα μου τωρα ειναι απο μια απο αυτες τις χωρες του πρωην Ανατολικου μπλοκ (και αρκετα μεσα μαλιστα), και εχοντας παει στη πολη της εχω δει πως ζουνε οι ανθρωποι, ακομα και σημερα.
Και σε πληροφορω οτι παροτι ακομα ζουν πολυ φτωχικα (κατι αναλογο με την Ελλαδα το 40-50), ΔΕΝ θελουν να φυγουν απο την χωρα τους, ουτε ονειρευονται να βρουν εναν Ελληνα να τις φερει εδω, να παντρευτουνε κλπ κλπ.
(Το οτι η συγκεκριμενη ειναι με εναν Ελληνα, αυτο ειχε να κανει με δικη μου επιλογη/προσπαθεια)
Θελω να πω οτι μην κρινεις απο οσα βλεπεις εδω. Οι κοπελες που δουλευουν σε διαφορα νυχτερινα μαγαζια ..."παρεας" κλπ, η οσες ερχονται με προξενια συστημενες κλπ, δεν ειναι αντιπροσωπευτικες ενος ολοκληρου εθνους. :rolleyes:
Και εγω επιμενω: ΤΙ ειναι αυτο που κανει πολλες Ελληνιδες (για να μην πω τις πιο πολλες) να εχουν τετοιο τουπε/υφακι, ενω οι πιο πολλες ξενες ΔΕΝ το εχουν;
Μηπως ειναι οτι εχουν γινει πλεον εντελως ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΕΣ; Και ΜΗΠΩΣ σε αυτο φταιμε ΕΜΕΙΣ οι αντρες τελικα; :mad: (καλο ειναι να πουμε και τα δικα μας στραβα)
Ρε Μαγε...τα λες πολυ γενικευμενα τι εννοεις οτι ακουγες μπουρδες ... μπορεις να πεις ενα μικρο και απλο παραδειγμα ???
Κι επειτα μπορει εσυ να σκεφτεσαι ετσι για την αλλη αλλα στην τελικη και η αλλη ισως να ειχε ξενερωσει με την παρτη σου ...
Κι επεισης το αλλο με τα βραδινα καμωματα δεν καταλαβα..... :confused:
Ταξιδευτής
18/07/2007, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
:confused:
Τι λες τωρα???Με εχει ς δει ποτε σαν τον κλοουν βαμμενη...με στολιδια σα λατερνα και με ολα πεταγμενα εξω????
@Τιταν..
Αμα δεν προλαβαινεις να πας ενα γυμναστηριο η εστω για λιγο τρεξιματακι...σιγα μην προλαβαινεις να κα8εσαι να ξυνεις τα νυχια σου..
@Μαγος..
Παντα ειμαι ευγενικη ... :D Μονο σε περιπτωση που δεν καταλαβαινει ο αλλος και κολλαει στεγνα και ηλι8ια 8α φαει γ@μοσταυρι.....αλλα κια αυτο....μη σου πω πως δεν το εχω κανει ποτε....
Και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους: το αρχικο αρθρο νομιζω καθε αλλο ΠΑΡΑ αντιπροσωπευει/αφορα τις κοπελες που εχουμε εδω στο φορουμ!
Απο το λιγο που εχω γνωρισει μερικες, ειναι ολες σοβαρες, μετρημενες, εξυπνες, και παρολαυτα παραμενουν θυλικες και προσεγμενες. ;)
Και επειδη καποιοι αναφερθηκαν προσωπικα στην Ζαχη, εχω να πω με πασα ειλικρινεια οτι ΑΝΕΤΑ βαζει κατω ΠΟΛΛΕΣ δηθεν ομορφες/κουκλες που τριγυρνανε στα μαγαζια με ολα εξω, και μαλιστα χωρις ΚΑΝ να προσπαθησει!
Και παροτι θα μπορουσε λογω εμφανισης καλλιστα να το παιξει ψωνισμενη κ να εχει υφακι, ειναι τρομερα ευγενικη κοπελα, προσιτη, φιλικοτατη και πανω απο ολα με ενα χαμογελο για ΟΛΟΥΣ! :wave2:
Το σωστο να λεγεται! ;) :cool:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ποτε θα μου δωσεις βολτιτσα το KLR ειπαμε;;; :lol: :D
Gandalf dr685sm
18/07/2007, 14:06
sober...
Βραδυνά καμώματα... = ... το είπα και πιο πάνω. Όταν είσαι με κάποιον και υποτίθεται οτι είσαι ζευγάρι , ούτε "παίζεις" με άλλον , ούτε χτυπιέσαι να γίνεις το κέντρο προσοχής σε ενα κέντρο γεμάτο.
Μου έχει τύχει σκηνικό στην πόρτα (ένα απο αρκετά) που ερχόταν η τύπισσα και "τριβόταν στην μαγκούρα" για να γίνει σκηνικό ενώ ο δικός της έκανε την γιορτή του για τα γενέθλια του μέσα.!!!
Μπούρδες = .... συζήτηση σοβαρή και ξαφνικά προκύπτει απο το πουθενά οτι κινούμαστε σε άλλο μήκος κύμματος και μου πετάει κάτι για το που θα πάμε το βράδυ κ.α. τέτοια ωραία.
ή συζητάς κάποια πράγματα στο αστείο και στο χαλαρό και προκύπτει απο το πουθενά , ενα σκηνικό θυμού ή οργής επειδή είπες κάτι και το εξέλαβε λάθος (αποδεδειγμένα μιας και στο τέλος ζητάει συγνώμη η ίδια)...
Αυτά αγαπητή Sober, είναι δείγματα ή οτι έχουν λειψό μυαλό , ή .... απλά πέρνουν ληγμένα.
Όσον αφορά το ξενέρωμα... ναι έχεις δίκιο... σίγουρα με κάποιες ή και τις περισσότερες αν θες μπορεί να μην ταιριάζαμε. Αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι να το δείξεις και να αντιδράσεις... σίγουρα πάντως οχι όπως περιέγραψα παραπάνω.
Ταξιδευτή....
Το αν είναι "κακομαθημένες" δεν το αμφισβητώ καθόλου. Αλλά αυτό μπορεί να αναιρεθεί ρε φίλε, αν μπεί έστω λίγο στον κόπο , κάποια , να σκεφτεί γιατί πράττει έτσι όπως ακριβώς ρωτάς στο τέλος...
Πόσοι όμως είναι εκείνοι (άνδρες και γυναίκες) που έχουν φτάσει στο σημείο να κοιτάνε τον εαυτό τους απο τον καθρέφτη και να μπορούν να δούν μόνο τα αρνητικά;
Gandalf
Λεωνίδας
18/07/2007, 14:06
Και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους: το αρχικο αρθρο νομιζω καθε αλλο ΠΑΡΑ αντιπροσωπευει/αφορα τις κοπελες που εχουμε εδω στο φορουμ!
Απο το λιγο που εχω γνωρισει μερικες, ειναι ολες σοβαρες, μετρημενες, εξυπνες, και παρολαυτα παραμενουν θυλικες και προσεγμενες. ;)
Και επειδη καποιοι αναφερθηκαν προσωπικα στην Ζαχη, εχω να πω με πασα ειλικρινεια οτι ΑΝΕΤΑ βαζει κατω ΠΟΛΛΕΣ δηθεν ομορφες/κουκλες που τριγυρνανε στα μαγαζια με ολα εξω, και μαλιστα χωρις ΚΑΝ να προσπαθησει!
Και παροτι θα μπορουσε λογω εμφανισης καλλιστα να το παιξει ψωνισμενη κ να εχει υφακι, ειναι τρομερα ευγενικη κοπελα, προσιτη, φιλικοτατη και πανω απο ολα με ενα χαμογελο για ΟΛΟΥΣ! :wave2:
Το σωστο να λεγεται! ;) :cool:.
.
Ποτε θα μου δωσεις βολτιτσα το KLR ειπαμε;;; :lol: :D
Γιατί; Συζήτησες ποτέ με γυναίκα και συμφωνήσατε σε κάτι; Και δεν λέω όταν προσπαθείς να την ρίξεις που είσαι όλο "Ναι, φυσικά, δίκιο έχεις, μόνο εσυ με καταλαβαίνεις" :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
....
Και επειδη καποιοι αναφερθηκαν προσωπικα στην Ζαχη......
... ειναι τρομερα ευγενικη κοπελα, προσιτη, φιλικοτατη και ...
Και με Ιώβιο υπομονή θα έλεγα....
Λεωνίδας
18/07/2007, 14:10
Μαγε, τα λες πολυ σωστα, αλλα οι "ανατολικες" εχουν κατι ΑΚΟΜΑ που δεν εχουν οι Ελληνιδες: εχουν ΠΕΙΝΑΣΕΙ στις ζωες τους. Ξερουν τι θα πει ΦΤΩΧΙΑ, να πρεπει να σταθεις σε ουρα για να παρεις μια φρατζολα ψωμι και να ψωνιζεις με κουπονια, που εδινε η μαμα πατριδα.
Αυτα, κακα τα ψεμματα, διαμορφωνουν χαρακτηρα! ε αυτά τα κλισέ δεν τα μπορώ ρε Νίκο...
μου θυμίζει το γραφικό 80άρη "εγώ δεν είχα παπούτσια μέχρι 12 χρονών" και το γραφικό 50άρη "εγώ έκοβα τα τσιγάρα στη μέση για να βγω" και διάφορα άλλα όμορφα :rolleyes:
φαντάσου να λες εσύ σε 30 χρόνια στο γιο σου "εγώ είχα ένα 999 μόνο εσύ σήμερα έχεις ιπτάμενο αυτοκίνητο και θες και 2ο ταχύπλοο κλπ κλπ"
Cpt. Haddock
18/07/2007, 14:10
:rolleyes: :rolleyes:
Before the marriage:
He: Yes. At last. It was so hard to wait.
She: Do you want me to leave?
He: NO! Don't even think about it.
She: Do you love me?
He: Of course!
She: Have you ever cheated on me?
He: NO! Why you even asking?
She: Will you kiss me?
He: Yes!
She: Will you hit me?
He: No way! I'm not such kind of person!
She: Can I trust you?
_
Now after the marriage you can read it from bottom to the top !!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rolleyes: :rolleyes:
Before the marriage:
He: Yes. At last. It was so hard to wait.
She: Do you want me to leave?
He: NO! Don't even think about it.
She: Do you love me?
He: Of course!
She: Have you ever cheated on me?
He: NO! Why you even asking?
She: Will you kiss me?
He: Yes!
She: Will you hit me?
He: No way! I'm not such kind of person!
She: Can I trust you?
_
Now after the marriage you can read it from bottom to the top !!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ταξιδευτής
18/07/2007, 14:28
:lol: :lol: :lol:
Στα διαλα ρε χαμενουυυυ! :a38: :lol:
Και με Ιώβιο υπομονή θα έλεγα....
Αυτο να λεγετε! Αφου ανεχεται ακομα το τρελοκομειο που λεγεται Moto.gr!!! :lol:
Παντως Λεωνιδα, σοβαρα τωρα, δεν ξερω αν σου φαινονται κλισε η οχι, ειναι η πραγματικοτητα ομως... Τα εχω δει απο κοντα και ξερω τι σου λεω... Δεν ειναι ολος ο κοσμος Ευρωπη και Αμερικη... :alien:
Επισης το κλασσικο "εγω στην εποχη σου" κλπ, επειδη το εχω φαει ΠΟΛΛΑ χρονια στη μαπα, δεν θελω να το κανω και στα παιδια μου... (τουλαχιστον θα προσπαθησω οσο μπορω...) :sick:
Παντως, την 999 ΔΕΝ θα την παιρνει ο γιος μου! :nono:
:lol:
13-14 χρόνια που ασχολούμαι...
2 ή 3 ... :rolleyes: :p :beer: :wave2: :wave2: :wave2:
.....
Παντως, την 999 ΔΕΝ θα την παιρνει ο γιος μου! :nono:
:lol:
Κάτσε να λειτουργεί μέχρι του χρόνου....
:smokin:
:confused: Τι λες τωρα???Με εχει ς δει ποτε σαν τον κλοουν βαμμενη...με στολιδια σα λατερνα και με ολα πεταγμενα εξω????
Βρε χαζό δεν το πα προσωπικά σε σένα! αλλά απευθύνθηκα σε σένα επειδή σε ξέρω κατιτίς παραπάνω...
:blush: Αμέσως ΨΑΡΩΣΕΣ
Για να γνωρίσουμε φίλες που να χουν την ίδια νοοτροπία το πα... αααα και στον χρόνο έχεις ακόμα περιθώριο...ρώτα την Ιωάννα...θυμάσαι??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :beer: :wave2:
makis206
18/07/2007, 14:36
13-14 χρόνια που ασχολούμαι...
2 ή 3 ... :rolleyes: :p :beer: :wave2: :wave2: :wave2:
:uplate: :uplate:
Να αλλάξεις στέκια εσύ !:evil:
Εμείς εδώ έχουμε πάρα πολλές που κάνουν καραμπάμ ανάμεσα στις Χανιώλες
:lol: :beer: :lol:
Ταξιδευτής
18/07/2007, 14:40
Κάτσε να λειτουργεί μέχρι του χρόνου....
:lol: :lol:
Καλα...:rolleyes: :a029: Παρε κανενα σοβαρο μηχανακι εσυ πρωτα αντι για το γιαπωνεζικο πλυντηριο πιατων που καβαλας και μετα ελα να δεις αν θα λειτουργει η 999 σε ενα χρονο! :a9:
ΥΓ. Εχω καλο συνεργεια ρε λεμε! :lol:
Καλα...:rolleyes: :a029: Παρε κανενα σοβαρο μηχανακι εσυ πρωτα αντι για το γιαπωνεζικο πλυντηριο πιατων που καβαλας και μετα ελα να δεις αν θα λειτουργει η 999 σε ενα χρονο! :a9:
ΥΓ. Εχω καλο συνεργεια ρε λεμε! :lol:
Το γυρνάμε σε διαμάχη..... Ηοw nice :D
Ψιτ φιλαράκι; Καβάλα εσυ το γιαπωνέζικο πλυντήριό μου, κι έλα μετά να σου αλλάξουμε πάνες... (αλλά θα το ανοίξεις το γκάζι έτσι; όχι σαν την καρουτα που καβαλάς και πας βόλτες με αφρικα και βαραντέρο)
Αν δεν θες να σου αλλάξουμε πάνες, σου αλλάζουμε και στρίνγκ (για να μην είμαστε OFF TOPIC):lol: :lol:
Βρε χαζό δεν το πα προσωπικά σε σένα! αλλά απευθύνθηκα σε σένα επειδή σε ξέρω κατιτίς παραπάνω...
:blush: Αμέσως ΨΑΡΩΣΕΣ
Για να γνωρίσουμε φίλες που να χουν την ίδια νοοτροπία το πα... αααα και στον χρόνο έχεις ακόμα περιθώριο...ρώτα την Ιωάννα...θυμάσαι??? :rotflmao: :bigcry: :bawl: :beer: :wave2:
Ειπα κι εγω!!:lol: :lol:
Λαμπρο μου στο εχω ετοιμο το μελαχρινο το σγουρομαλλικο αλλα περα απο τα μαλλια τα υπολοιπα δεν ειναι του στυλ σου ... :winka: (σ'εχω κοψει λεμε..:lol: )
Τι να κανω που ολες μου οι φιλες εινα δεσμευμενες ...η παντρεμενες ... μονο εγω παραμενω ''αμετανοητη''..:uplate: :hypnotize :dizzy:
....οχι..δε 8υμαμαι...:confused:
Λεωνίδας
18/07/2007, 14:51
Λαμπρο μου στο εχω ετοιμο το μελαχρινο το σγουρομαλλικο αλλα περα απο τα μαλλια τα υπολοιπα δεν ειναι του στυλ σου ... :winka: (σ'εχω κοψει λεμε..:lol: ) ελπίζω να μην εννοείς αυτό που φαντάζομαι, γιατί υπάρχουν όπλα σε κάθε Κρητικό σπίτι :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Ταξιδευτής
18/07/2007, 14:57
Το γυρνάμε σε διαμάχη..... Ηοw nice :D
Ψιτ φιλαράκι; Καβάλα εσυ το γιαπωνέζικο πλυντήριό μου, κι έλα μετά να σου αλλάξουμε πάνες... (αλλά θα το ανοίξεις το γκάζι έτσι; όχι σαν την καρουτα που καβαλάς και πας βόλτες με αφρικα και βαραντέρο)
Αν δεν θες να σου αλλάξουμε πάνες, σου αλλάζουμε και στρίνγκ (για να μην είμαστε OFF TOPIC):lol: :lol:
:rolleyes: :a9: :a9:
ελπίζω να μην εννοείς αυτό που φαντάζομαι, γιατί υπάρχουν όπλα σε κάθε Κρητικό σπίτι :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Τι λες βρε!!!:a38:
Εννοω δεν ειναι του στυλ του η ΚΟΠΕΛΑ...
:) :)
Λαμπρο μου στο εχω ετοιμο το μελαχρινο το σγουρομαλλικο αλλα περα απο τα μαλλια τα υπολοιπα δεν ειναι του στυλ σου ... :winka: (σ'εχω κοψει λεμε..:lol: )
....οχι..δε 8υμαμαι...:confused:
Ασε να το κρίνουμε τα δυο μας......:bawl: :bigcry: :bigcry: :bigcry: τι είναι fashion victim στο μυαλό?
παραλία, σε 30 λεπτά έτοιμη για γάμο σου λέει κάτι??? :winka: :wave2:
Λεωνίδας
18/07/2007, 15:23
Τι λες βρε!!!:a38:
Εννοω δεν ειναι του στυλ του η ΚΟΠΕΛΑ...
:) :) δε συνεννοηθήκαμε
ελπίζω να μην εννοείς την κοπέλα που φαντάζομαι γιατί θα σε πατήσει με το SV
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Λεωνίδας
18/07/2007, 15:25
παραλία, σε 30 λεπτά έτοιμη για γάμο σου λέει κάτι??? :winka: :wave2: καρφώνεσαιιιιιι :lol: :lol: :lol: :lol:
καρφώνεσαιιιιιι :lol: :lol: :lol: :lol:
όχι μόνο καρφώνεται αλλά είναι και παρεξηγήσιμο.......
τι δηλαδή?
Πάω παραλία και μέσα σε τριάντα λεπτά έχω βρει άντρα και παντρεύομαι???? :lol: :lol: :lol:
Καλά είναι εξαιρέσεις αυτοί οι χρόνοι. Λιγες γυναίκες τους κάνουν!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Καλά είναι εξαιρέσεις αυτοί οι χρόνοι. Λιγες γυναίκες τους κάνουν!!!!!
Τέτοιες γυναίκες τις παντρεύομαι....:blush: :wave2: :beer:
υπάρχουν και άλλες προυποθέσεις....:blush: :lol: :rotflmao:
Λεωνίδας
18/07/2007, 16:02
υπάρχουν και άλλες προυποθέσεις....:blush: :lol: :rotflmao: για πε για πε
υπάρχουν και άλλες προυποθέσεις....:blush: :lol: :rotflmao:
Μήπως να ξαναπάμε για μπάνιο??????:a13:
:lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol:
Κατσε να παρω βερες.....
ΠΟΤΕ???:bawl: :bigcry: :p :beer:
Cpt. Haddock
18/07/2007, 16:09
Σε ΑΜΜΟΥΔΙΑ όμως αυτή τη φορά :mad: :D :smokin: :p
blackbusa
18/07/2007, 16:11
ΓκουχουΧαλΓκουχουΚιδα.....ΓκουχουΛουλουΓκουχουΔακια ΓκουχουΠαιΓκουχουΔαιρα....
Καταραμενο τσιγαρο............θα το κοψω..... δεν παει αλλο.....
blackbusa
18/07/2007, 16:13
Κατσε να παρω βερες.....
Im your man....:D :D :D
good price........top quality....:D :D :D
Τώρα χωρίς πλάκα, κι επειδή δεν έχω απαντήσει, ακόμα κι αν το διάβασα αρκετά νωρίς (το πρώτο post)
Θα ήθελα να διατυπώσω αρκετές διαφωνίες!
Δεν πιστεύω ότι οι άντρες τα θέλουν όλα αυτά! Εμείς έχουμε μπει στο τριπάκι και μας την δίνει όταν η τύπισα με τη μάσκαρα και το αϊ λάινερ τραβάει όλους τους γκόμενους. Ή μάλλον σχεδόν όλους. Γιατί αυτοί που θα τραβηχτούν από τα παράξενα είδη γυναικών όπως είμαστε εμείς οι μηχανόβιες, οι τέλος πάντων όχι γυναικούλες, οι όχι ασχολούμαι συνέχεια με την πούδρα μου, θα είναι λίγοι! Δεν ξέρω αν θα είναι καλοί αλλά θα είναι λίγοι!!!
Και ποια κοπέλα δεν εκτιμά όταν την αφήνει ήσυχη ο κάθε λιγούρης??? Εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ!!!!
Δεν είναι όλοι οι άντρες ίδιοι και δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες!!! Δεν υπάρχουν κανόνες συμπεριφοράς!!!! Μήπως τελικά εμάς τις γυναίκες (το είδος μας) δεν μας πειράζουν τόσο αυτά τα δέκα, αλλά που μας θεωρούν αλήτρες και δεν μας τα ζητούν???? Γιατί να σας πω και την αλήθεια,
Που είναι ρε παιδιά αυτοί που τα ζητάνε γιατί δεν έχει κάτσει να μου το ζητήσει κάποιος!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
Τώρα όσο για το βάψιμο, το ντύσιμο και το ντεκολτέ,
ε υπάρχει και η χρυσή τομή!!! Δεν χρειάζεται το β...ζι να φτάνει στο λαιμό αλλά μην μοιάζουμε και με την γιαγιά μας!!!! :smokin:
για πε για πε
Τις υπολοιπες προυποθεσεις τις ζεις δεν τις λες Λεωνιδα.... :winka: :wave2: :a1: :a10: :a13:
Λεωνίδας
18/07/2007, 16:35
Τις υπολοιπες προυποθεσεις τις ζεις δεν τις λες Λεωνιδα.... :winka: :wave2: :a1: :a10: :a13: πςςςςς τι είπε ο άνθρωπας :beer: :beer:
Cpt. Haddock
18/07/2007, 16:39
Τις υπολοιπες προυποθεσεις τις ζεις δεν τις λες Λεωνιδα....
:eyepop:
96887
Ρε παιδια για το συνεργειο του Μαστρο-Ηλια καλα παω;:hypnotize
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ρε παιδια για το συνεργειο του Μαστρο-Ηλια καλα παω;:hypnotize
Πιο κατω.. :a38:
zoropatra
18/07/2007, 17:02
Τις υπολοιπες προυποθεσεις τις ζεις δεν τις λες Λεωνιδα.... :winka: :wave2: :a1: :a10: :a13:
α ρε πουστη πως τα λες ετσι!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δε συνεννοηθήκαμε
ελπίζω να μην εννοείς την κοπέλα που φαντάζομαι γιατί θα σε πατήσει με το SV
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Aυτο ελεγα...οτι δεν ειναι το στυλ του..:blush:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Λεωνίδας
18/07/2007, 18:07
Aυτο ελεγα...οτι δεν ειναι το στυλ του..:blush:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Λάμπρο λάδωσε την κουμπούρα μωρέ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
tilo_wolff
18/07/2007, 19:25
2-3 kouventoules tha pw ki an me kraksete kapoies apo tis gunaikes den peirazei den krataw kakies...alla tin alitheia tha tin pw ki as min aresei.
katarxin na prosthesw oti sumfwnw kai me evi kai me sober giati panw katw etsi eimai ki egw san ki autes...pote den ekana kati gia na aresw se enan antra,to giati?giati apla an kanw kati prwta tha to kanw mono gia tin parti mou.deuteron kapoio pososto antrwn ''kala na pathei-mpas kai mathei'' ...otan xanete ena treno min xalieste giati sigoura tha erthei to epomeno.eseis oi idioi ftaite(panta gnwmi mou) pou sas exoun kavalisei oi gomenes kai sas exoun kai trexete apo pisw san ta skulakia,megali blakeia sas gi auto exoume ginei opws eimaste twra pou na plisiaseis pleon mia gomena...auto exei ginei ONEIRO THERINHS NYKTOS.oxi oti den goustarw mia gunaika na exei tin anekartisia tis alla eipame ola exoun ta oria tous.mou ginate oles SUPER GOMENES kai den gurnate oute tin akri tou matiou sas gia na deite to palikari pou xtupietai gia tin parti sas, alla ki eseis ''xazogomenakia'' kala na pathete giti meta klaite kai odureste oti den mporeite na staurwsete gomeno k.l.p.kai oti to 99%twn antrwn einai gay.MEGA LATHOS kuries mou.uparxoun gnisia ARSENIKA kai malista me oli tin simasia tis leksews alla eseis oi idies tous exete ''eksafanisei'' kai den tolmoun oi kaimenoi na kanoun ena gix otan tous karfwnete epikundina les kai sas exoun skotwsei to soi.ΑΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΩΡΕΣ- ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ''ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΕΣ'' ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.
y.g. tha mporousa na grapsw ki alla.....alla, apo oti exw dei stin zwi mou mallon den exoun kanena noima. LYPAMAI!!!
:beer: twn gynaikwn, an kai ligwn pou skeftontai san ki emena.
Αρχικά δημιουργήθηκε από lacrimosa
.............
Ότι και να είπες Ειρήνη...... αν δεν γράψεις ελληνικά.... ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα διαβάσει τόσο μεγάλο ποστ σε greeklish.....
tilo_wolff
18/07/2007, 19:29
na ta ksanagrapsw pali???????wwwwwwwwwwwxxxxxxxxxxx den mporwwwwwwww :sick: :sick:
ti na kanw...opoios to diavasei exei kalws:)
tilo_wolff
18/07/2007, 19:34
ok sniper σε ευχαριστω:) :beer:
Λεωνίδας
18/07/2007, 20:28
εγώ το διάβασα :rolleyes:
tilo_wolff
18/07/2007, 20:37
να κι ένας που μπόρεσε και είχε το κουράγιο να με διαβάσει:)
να κι ένας που μπόρεσε και είχε το κουράγιο να με διαβάσει:)
Ναι αλλά δεν έχει και τίποτα καλύτερα να κάνει..... διαβάζει τα ακατάλυπτα για να μην σκέφτεται αυτό που πάει να κάνει...... Φευ.... :mad:
tilo_wolff
18/07/2007, 20:40
δεν ρωτάω τι γιατί δεν είμαι περίεργη.ότι κι αν είναι πάντως αυτό που θέλει να κάνει τότε :smilea: άντε και με την νίκη!
adam_tsouk
18/07/2007, 20:41
εγώ το διάβασα :rolleyes:
δε μας λες τι λεει?
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
δε μας λες τι λεει?
Νομίζεις θυμάται; :lol: :lol: :lol:
adam_tsouk
18/07/2007, 20:53
Νομίζεις θυμάται; :lol: :lol: :lol:
απο τους ντακους το επαθε? :look:
απο τους ντακους το επαθε? :look:
Αφου βάζει σταρένια κουλούρα..... :yuck:
Λεωνίδας
18/07/2007, 20:56
η μετάφραση πρόχειρα πρόχειρα....
2-3 κουβεντούλες θα πω κι αν με κράξετε κάποιες από τις γυναίκες δεν πειράζει δεν κρατάω κακίες...αλλά την αλήθεια θα την πω κι ας μην αρέσει.
καταρχήν να προσθέσω ότι συμφωνώ και με EVI και με sober γιατί πάνω κάτω έτσι είμαι κι εγώ σαν κι αυτές...ποτέ δεν έκανα κάτι για να αρέσω σε έναν άντρα,το γιατί?γιατί απλά αν κάνω κάτι πρώτα θα το κάνω μόνο για την πάρτι μου.δεύτερον κάποιο ποσοστό αντρών ''καλά να πάθει-μπας και μάθει''...όταν χάνεται ένα τρένο μην χαλιέστε γιατί σίγουρα θα έρθει το επόμενο.εσείς οι ίδιοι φταίτε(πάντα γνώμη μου) που σας έχουν καβαλήσει οι γκόμενες και σας έχουν και τρέχετε από πίσω σαν τα σκυλάκια,μεγάλη βλακεία σας γι αυτό έχουμε γίνει όπως είμαστε τώρα που να πλησιάσεις πλέον μια γκόμενα...αυτό έχει γίνει ΌΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΉΣ ΝΥΚΤΌΣ.όχι ότι δεν γουστάρω μια γυναίκα να έχει την "ανεξαρτησία" τις αλλά είπαμε όλα έχουν τα όρια τους.μου γίνατε όλες SUPER ΓΚΌΜΕΝΕΣ και δεν γυρνάτε ούτε την άκρη του ματιού σας για να δείτε το παλικάρι που χτυπιέται για την πάρτι σας, αλλά κι εσείς '"χαζογομενάκια"' καλά να πάθετε γιατί μετά κλαίτε και οδύρεστε ότι δεν μπορείτε να σταυρώσετε γκόμενο κ.λ.π.και ότι το 99%των αντρών είναι gay. MEΓA ΛΑΘΟΣ κυρίες μου.υπάρχουν γνήσια ΑΡΣΕΝΙΚΆ’ και μάλιστα με όλη την σημασία τις λέξεως αλλά εσείς οι ίδιες τους έχετε 'εξαφανίσει' και δεν τολμούν οι καημένοι να κάνουν ένα "κιχ" όταν τους καρφώνεται επικίνδυνα λες και σας έχουν σκοτώσει το σόι. ΑΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΩΡΕΣ- ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ''ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΕΣ'' ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ.
υ.γ. θα μπορούσα να γράψω κι άλλα.....αλλά, από ότι έχω δει στην ζωή μου μάλλον δεν έχουν κανένα νόημα. ΛΥΠΆΜΑΙ!!!
:beer: των γυναικών, αν και λίγων που σκέφτονται σαν κι εμένα.
όχι μόνο κριθαροκουλούρα!
Λεωνίδας
18/07/2007, 20:57
Αφου βάζει σταρένια κουλούρα..... :yuck: :nono: κριθαροκουλούρα
μια φορά πάνω στην ανάγκη παξιμάδι σίκαλης αλλά όχι και κριθαρένιο :wave2:
adam_tsouk
18/07/2007, 20:58
:beer: των γυναικών, αν και λίγων που σκέφτονται σαν κι εμένα. [/B]
ρε μλκ το εχεις σκεφτει για "αλλαγη"?
Λεωνίδας
18/07/2007, 21:00
ρε μλκ το εχεις σκεφτει για "αλλαγη"?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: δε θα 'μουν καλή γκόμενα ; γιατί γελάς ; :mad: :mad:
Λεωνίδας
18/07/2007, 21:01
όχι μόνο κριθαροκουλούρα! εσύ πού το ξέρεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
96896
Ρε εεεεεεε
θα την κόψει το ραδιοιντερνετικό συμβούλιο.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :wave2:
adam_tsouk
18/07/2007, 21:04
δε θα 'μουν καλή γκόμενα ; γιατί γελάς ; :mad: :mad:
καλη θα ησουν.
λιγο τις συνταγες να καλυτερευες
:rotflmao: :rotflmao:
adam_tsouk
18/07/2007, 21:05
εσύ πού το ξέρεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μαλακα μου!
αντε να κατεβασεις μπουκια διπλα σε τουτονα!
:look:
adam_tsouk
18/07/2007, 21:07
7. Τα λόγια της πλώρης
Κάθε άντρας όταν γνωρίζει μια κοπέλα πιστεύει ότι γνώρισε την Εμμανουέλα από τα Πατήσια
καλη η εμμανουελα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δε θα 'μουν καλή γκόμενα ; γιατί γελάς ; :mad: :mad:
Sweet boy of the week : Λεωνίδας
Λεωνίδας
18/07/2007, 21:23
:smokin: yea right βρήκες τώρα sweet boy :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ουουουουουουου.........
96899
adam_tsouk
18/07/2007, 21:35
tilo_wolff
18/07/2007, 21:52
sniper τσαμπα την εκανε την μεταφραση ο λεωνιδας :( κανενας δεν το διαβασε τεσπα...δεν πειραζει
sniper τσαμπα την εκανε την μεταφραση ο λεωνιδας :( κανενας δεν το διαβασε τεσπα...δεν πειραζει
Θα το διαβάσουν...... Μην είσαι βιαστική :D
tilo_wolff
18/07/2007, 21:54
δεν βιαζομαι καθολου αλλα αυτοι εχουν πηδηξει κανονικα απο το ενα θεμα στο αλλο...:rotflmao: :rotflmao:
δεν βιαζομαι καθολου αλλα αυτοι εχουν πηδηξει κανονικα απο το ενα θεμα στο αλλο...:rotflmao: :rotflmao:
Είναι γλυκά αγόρια..... :blush: :D
KaterinaX2
18/07/2007, 21:59
Εγω την διαβασα, και συμφωνω σε αρκετα μαζι σου..
Ειναι πολυ ιδιαιτερο το θεμα για να το αναπτυξεις εδω μεσα σε τρελλη αντροπαρεα...:lol: :lol: