Σύνδεση

View Full Version : κανενας καθαρος απο πατρα?

zoropatra
18/07/2007, 16:16
για πειτε ρε παιδια υπαρχει κανενας πατρινος εντουρας ή καθαροαιμος για βολτιτσα βουνισια?

*αν και αυτες οι μερες ειναι λιγο επικινδυνες για εντουροβολτες,βλεπετε ολα τα καναλια και τα
ραδιοφωνα λενε για εμπρηστες με εντουρο χωρις πινακιδες και τα λοιπα......

ΡΕ ΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ?

Tropeas
18/07/2007, 16:23
Κανονισε το Σαββατο να εισαι 10:00 ΡΙΟ με τη Ζετα σου να παμε ασφαλτοστροφιλικοπεραντζαδα...:wave2:

zoropatra
18/07/2007, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Κανονισε το Σαββατο να εισαι 10:00 ΡΙΟ με τη Ζετα σου να παμε ασφαλτοστροφιλικοπεραντζαδα...:wave2:

που θα πατε?

*ρε φιλε το βλεπω λιγο χλωμο γιατι σκ δουλευω και τις λιγες ωρες που δεν θα δουλευω θελω να στρωσω το RM.

Tropeas
18/07/2007, 16:30
εδω
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=43288
ελα τωρα , μωρη γεροντοπαρθενα ....

θα παρεις τον vstrommer για "καθαρες" βολτες αλλη στιγμη....
να μην σου πω οτι μας εχετε αν ηταν μοταρντ ταμηχανακια σας στην παραπανω διαδρομη...

zoropatra
18/07/2007, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas

να μην σου πω οτι μας εχετε αν ηταν μοταρντ ταμηχανακια σας στην παραπανω διαδρομη...

χαχαχα τοτε σας εχω και με το Ζ !!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

OldMan
18/07/2007, 16:48
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Αν νομίζετε ότι έχει καποια σχέση το Enduro με το MX (από άποψη βόλτας) μάλλον θα ταλαιπωρηθεί κάποιος από τους δύο ...!!! :wave2:

zoropatra
18/07/2007, 16:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αν νομίζετε ότι έχει καποια σχέση το Enduro με το MX (από άποψη βόλτας) μάλλον θα ταλαιπωρηθεί κάποιος από τους δύο ...!!! :wave2:

κοιτα να δεις σιγουρα εχεις δικιο σε αυτο που λες,γιατι το ΜΧ ειναι για καποιο συγκεκριμενο χωρο π.χ πιστα,απλα εγω δεν εχω την εμπηρια,και ετσι και αλλιως οι πρωτες βολτες μου ειναι σε χωματοδρομους φλατ.οποτε πιστευω πως αν καποιος εχει το προβλημα θα το εχω εγω ετσι?

OldMan
18/07/2007, 17:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
κοιτα να δεις σιγουρα εχεις δικιο σε αυτο που λες,γιατι το ΜΧ ειναι για καποιο συγκεκριμενο χωρο π.χ πιστα,απλα εγω δεν εχω την εμπηρια,και ετσι και αλλιως οι πρωτες βολτες μου ειναι σε χωματοδρομους φλατ.οποτε πιστευω πως αν καποιος εχει το προβλημα θα το εχω εγω ετσι?
Δεν είναι ζήτημα χώρου (μόνο) αλλά γενικότερου "στησίματος" των μηχανών !!!

Μια εντουροβολτίτσα μπορεί να σου φανεί ΚΟΛΑΣΗ (το ίδιο θα γίνει και σε ένα μηχανάκι enduro αν κάνει μερικούς γύρους στην πίστα) !!! :wave2: :beer: :wave2:

zoropatra
18/07/2007, 17:43
Δεν είναι ζήτημα χώρου (μόνο) αλλά γενικότερου "στησίματος" των μηχανών !!!

Μια εντουροβολτίτσα μπορεί να σου φανεί ΚΟΛΑΣΗ (το ίδιο θα γίνει και σε ένα μηχανάκι enduro αν κάνει μερικούς γύρους στην πίστα) !!! :wave2: :beer: :wave2:

οκ!το ιδιο ηθελα να πω και εγω απλα δεν το διατυπωσα σωστα!:beer: :beer: :beer: :beer:

OldMan
18/07/2007, 17:54
Πάντως, καλό θα είναι να βγαίνεις που και που και καμιά εντουράδα (με οποιοδήποτε κόστος) γιατί στην "αγνωστη" διαδρομή συνειδητοποιείς τις δυνατότητες και αντιδράσεις της μηχανής σου (και τις δικές σου, εννοείται...) :wave2: :beer: :wave2:

Υ.Γ.
Τα 125 MX - αντίθετα με το τι πιστεύει πολύς κόσμος - είναι τα πιο ΔΥΣΚΟΛΑ μηχανάκια στην οδήγησή τους !!! :wave2:

fantacid
18/07/2007, 18:52

που να δεις οταν βγαινουν βολτες ολων των τυπων τα μαστοδοντα (ασφαλτινα κ μη) με "κανονικα" χωματινα!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

zoropatra
18/07/2007, 22:27
Πάντως, καλό θα είναι να βγαίνεις που και που και καμιά εντουράδα (με οποιοδήποτε κόστος) γιατί στην "αγνωστη" διαδρομή συνειδητοποιείς τις δυνατότητες και αντιδράσεις της μηχανής σου (και τις δικές σου, εννοείται...) :wave2: :beer: :wave2:

Υ.Γ.
Τα 125 MX - αντίθετα με το τι πιστεύει πολύς κόσμος - είναι τα πιο ΔΥΣΚΟΛΑ μηχανάκια στην οδήγησή τους !!! :wave2: :beer: :beer: :beer: :beer: