Σύνδεση

View Full Version : KAWASAKI ER-6f ABS OR HONDA CBF 600S

Ichigo
18/07/2007, 17:00
Τι από τα δύο ρε παιδιά;; Το Kawasaki μου αρέσει το επιθετικό φαιρινγκ και γενικά η μούρη μπροστά!! Το CBF επίσης!! Ποιο είναι πιο αξιόπιστο;; Από τιμές συμφέρει καλύτερα το Kawasaki;

Τα φώτα σας πλζ!!:smokin:

EVI
18/07/2007, 17:22
παρε το cbf

:smokin:

gcrook
18/07/2007, 17:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Τι από τα δύο ρε παιδιά;; Το Kawasaki μου αρέσει το επιθετικό φαιρινγκ και γενικά η μούρη μπροστά!! Το CBF επίσης!! Ποιο είναι πιο αξιόπιστο;; Από τιμές συμφέρει καλύτερα το Kawasaki;

Παρε οποιο σου αρεσει πιο πολυ...
Και το ενα και το αλλο ειναι η επιτομη της φθηνιας και της μετριοτητας...

AFTER
18/07/2007, 17:30
Αν και kawasakiας, θα σου προτεινα να δεις και το νεο Suzuki bandit 650, το οποιο θα βγει και με full fairing το οποιο ειναι ΟΛΟΪΔΙΟ με το GSXR

VegasKitty
18/07/2007, 17:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Αν και kawasakiας, θα σου προτεινα να δεις και το νεο Suzuki bandit 650, το οποιο θα βγει και με full fairing το οποιο ειναι ΟΛΟΪΔΙΟ με το GSXR

Το GSF-X του λες???? :uplate:

Κακασχημο θα ειναι.. :yuck:

Προσωπικη αποψη παντα ετσι.... :look:

gcrook
18/07/2007, 17:39

Τζορτζ ξαπλωσε καμαρι μου και παρε ενα ντεπον....:look: :look: :look:

Nostra
18/07/2007, 17:48

το CBF της συγκρισης έχει και αυτό ABS?

Ichigo
18/07/2007, 19:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
το CBF της συγκρισης έχει και αυτό ABS?

Yeap ;)

el_hymador
18/07/2007, 19:16
παρεα αυτο που σου αρεσει λεω και εγω....αλλα επειδη μιλαμε για μηχανακια τα οποια δεν ειναι φτιαγμενα να αρεσουν, ουτε φτιαγμενα να σε φτιαχνουν (3 φορες η ιδια λεξη γαμω!) κοιτα για suzuki bandit 650...ειναι το πιο φθηνο και οτι κανουν τα αλλα το κανει και αυτο.

...σε εφτιαξα; (4)

AFTER
19/07/2007, 00:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Το GSF-X του λες???? :uplate:

Κακασχημο θα ειναι.. :yuck:

Προσωπικη αποψη παντα ετσι.... :look:

Mαλλον δεν καταλαβατε πιο λεω

Ειναι GSX-650F, δεν εχει βγει ακομα

Δειτε το και μετα πειτε μου οτι ειναι πιο ομορφο το CBF να παω να πεσω απο τον Λυκαβηττο

96909

AFTER
19/07/2007, 00:08
Nα ενα μηχανακι πιο ασχημο απο το cbf
Ρε πατε καλα?

96910

VegasKitty
19/07/2007, 00:42
Nα ενα μηχανακι πιο ασχημο απο το cbf
Ρε πατε καλα?

Μωρε μια χαρα καταλαβαμε, εγω το λαχιστον, ποιο μηχανακι εννοουσες
(ε ενταξει μπερδεψα τη σειρα του X με το F)..... :smilea:

Και δεν ειπα οτι ειναι ποιο ασχημο απο το CBF :nono:

Απλα για μενα ειναι ασχημο!!!!! :D

AFTER
19/07/2007, 01:02
Μωρε μια χαρα καταλαβαμε, εγω το λαχιστον, ποιο μηχανακι εννοουσες
(ε ενταξει μπερδεψα τη σειρα του X με το F)..... :smilea:

Αρα δεν σου αρεσει και το GSXR...

Γιατι απο μπροστα, εκτος οτι μοιαζει 99.9%, εχουν και το ιδιο φαναρι

VegasKitty
19/07/2007, 01:10
Αρα δεν σου αρεσει και το GSXR...

Γιατι απο μπροστα, εκτος οτι μοιαζει 99.9%, εχουν και το ιδιο φαναρι

Δε ξερω, απλα κατι με χαλαει... :look:

Και τωρα που το θυμηθηκα, εσεις οι απο πανω, λιγα για το Bandit ε!!!! :mad:

Αντε μπραβο!!!! :evil:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Da.Vintage
19/07/2007, 06:58

Mη το συζητάς!

CBF

makis206
19/07/2007, 07:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Mη το συζητάς!
CBF

+600

Αfter, πήδα !:evil:

Άκου'κει όμορφο το Suzuki, σα CBR125 είναι, μινιατούρα Κ7 !:evil:

:lol: :beer: :lol:

96912

makis206
19/07/2007, 07:12

Πότε πατάς Κρήτη είπαμε ;:evil: :D

:lol: :beer: :rotflmao:

idi
19/07/2007, 10:24
μη παρεις ΠΟΤΕ kawasaki γιατι ειναι μπουρδελα ...

μην ακους οσους τα εχουν .... οι αλλοι που δεν τα εχουν ξερουν καλυτερα! :wave2:

grigorisr1
19/07/2007, 12:36
ΤΟ bandit με κλειστα ματια... μονο που ειναι SUZUKI φτανει. ρε οι ανθρωποι βγαζουν EVO το σκεφτεσε κιολας? τι να πεις παει χαλασε ο κοσμος ......

:rotflmao: :rotflmao: :lol:

Λεωνίδας
19/07/2007, 12:41
ρε Μάκη
άλλη εκδρομή δεν έχεις κάνει;
και άλλη φωτογραφία δεν έχεις βγάλει;

έχεις γίνει λίγο γραφικός :lol: :lol: :lol: :lol:

EVI
19/07/2007, 12:43
SPEED KILLS!

RIDE A HONDA

:beer: :beer: :beer: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

(ενταξη πλακα κανω :smokin: )

lampros_fazer
19/07/2007, 12:47
Ρε πατε καλα?
Κοίτα κουκλί δεν το λες (λέω μάλλον)..ούτε και άσχημο..

Το Κ5-6 είχε γαμώ τα φάναρια/μούρες αλλά δεν πάει να πει οτι φανάρι του ταιριάζει σε όλα τα μηχανάκια..

Πολύ ψαρωτικό πάντως το GSXF..

VegasKitty
19/07/2007, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
ΤΟ bandit με κλειστα ματια... μονο που ειναι SUZUKI φτανει. ρε οι ανθρωποι βγαζουν EVO το σκεφτεσε κιολας? τι να πεις παει χαλασε ο κοσμος ......

:rotflmao: :rotflmao: :lol:

Ασε, μη το πολυ λες αυτο και αρχισουν να περνουν ολοι Bandit.... :look:

Το θεμα ειναι να ειμαστε λιγοι και καλοι :winka:

:D

johnpan
19/07/2007, 13:36
μάλλον καλύτερη ερώτηση θα ήταν BANDIT 650 ή ER-f?

Και αυτό γιατί το πρώτο είναι τετρακύλινδρο και πολύ φτηνό, και το δεύτερο δικύλινδρο πιο ελαφρύ και ψεκαστό (αν δεν κανω λαθος το suzuki δεν είναι)

Πολύ καλά μηχανάκια και τα δύο. Εκτός αν έχεις την υπομονή να περιμένεις το GSX-650F :beer: :beer:

grigorisr1
19/07/2007, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan

Και αυτό γιατί το πρώτο είναι τετρακύλινδρο και πολύ φτηνό, και το δεύτερο δικύλινδρο πιο ελαφρύ και ψεκαστό (αν δεν κανω λαθος το suzuki δεν είναι)

Πολύ καλά μηχανάκια και τα δύο. Εκτός αν έχεις την υπομονή να περιμένεις το GSX-650F :beer: :beer:

Ενταξει... σεπτεμβριο εδω θα ειναι... περνεις ομως ενα μηχανακι σχεδον 2008 οχι οπως το αλλο που ειναι πιο παλιο.

makis206
19/07/2007, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ρε Μάκη
άλλη εκδρομή δεν έχεις κάνει;
και άλλη φωτογραφία δεν έχεις βγάλει;
έχεις γίνει λίγο γραφικός :lol: :lol: :lol: :lol:

Τώρα στρώνω το καινούργιο μου Καβασάκι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=42747&perpage=15&pagenumber=2), δεν έχω καιρό για Χόντες :o

:lol: :lol:

grigorisr1
19/07/2007, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τώρα στρώνω το καινούργιο μου Καβασάκι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=42747&perpage=15&pagenumber=2), δεν έχω καιρό για Χόντες :o

:lol: :lol:

LINA
19/07/2007, 14:28
μη το παρεις ακομα .... περιμενε να γυρισω απ τις ταυρομαχιες με τον φτερωτο ERΜΗ γυρω στο 15 αυγουστο και αποφασισε μετα !!! σου υποσχομαι αναλυτικη περιγραφη του εργαλειου :D

εγω παντως το γουσταρω !!!:wave2:

96962

johnpan
19/07/2007, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Ενταξει... σεπτεμβριο εδω θα ειναι... περνεις ομως ενα μηχανακι σχεδον 2008 οχι οπως το αλλο που ειναι πιο παλιο.

Το φετινό bandit είναι πάρα πολύ καλό μηχανάκι. Οι αναρτήσεις του είναι πολύ καλές και δεν έχουν καμία σχέση με το παλιο αερόψυκτο.

makis206
19/07/2007, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
μη το παρεις ακομα .... περιμενε να γυρισω απ τις ταυρομαχιες γυρω στο 15 αυγουστο και αποφασισε μετα !!! σου υποσχομαι αναλυτικη περιγραφη του εργαλειου :D

Μια χαρά και το Καβασάκι πάντως, είχε ο αδερφός μου το γυμνό και το είχα καβαλήσει αρκετά (ωραία μου ακούστηκε απ'το γυμνό και μετά ):lol:

Είναι σβέλτο ευέλικτο και αρκετά άνετο για ταξιδάκια σε καμμία όμως περίπτωση δεν φτάνει στην άνεση το CBF (βάζω στην άκρη το ότι ήταν γυμνό)

Με ενόχλησε επίσης αυτό το "απότομο" που είχε στο άνοιγμα του γκαζιού, μου άλλαξε τα φώτα μέσα στην πόλη και το ίδιο ισχύει και για τα φρένα του που ναι μεν ήταν δυνατά αλλά με αίσθηση σαν να μου βάζανε μπετόβεργα στη ρόδα.:uplate:

Όλα αυτά βέβαια τα σύγκρινα με το CBF μου που είναι πιο "γλυκά" πάνω του γι'αυτό με ψιλοστράβωσε κάπως..

Παρόλα αυτά είναι πιο παιχνιδιάρικο και σίγουρα πιο όμορφο απ'τη γαλέρα μου.

:beer:

VegasKitty
19/07/2007, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μια χαρά και το Καβασάκι πάντως....

Ειναι σίγουρα πιο όμορφο απ'τη γαλέρα μου.

:beer:

Καλα μακη μου αυτο ισχυει για τα περισσοτερα μηχανακια... :D

:rotflmao: :rotflmao:

Περα απο τι πλακα ομως, και το ΕR ειναι πολυ ομορφο μηχανακι :winka:

Απο κει και περα, θα πρεπει να δεις τα + και - του καθενος, και στη τελικη
θα αποφασισεις με αυτο που σου κανει το "κλικ" και θα σε κανει να
ερωτευτεις κεραυνοβολα... :blush:

Ichigo
19/07/2007, 16:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan

Ψαρωτικό το GSX-650F :) αλλά αν ντεν εκει ABS το μοτορι ντεν το παίρνει :nono: :smokin: :smokin:

Da.Vintage
20/07/2007, 10:59
Ψαρωτικό το GSX-650F :) αλλά αν ντεν εκει ABS το μοτορι ντεν το παίρνει :nono: :smokin: :smokin:

Δεν είναι και αερόψυκτο?

AFTER
20/07/2007, 11:19
Δεν είναι και αερόψυκτο?

Οχι πια

Da.Vintage
23/07/2007, 08:24
Tότε είναι πολύ πιο ωραίο απο τα άλλα 2 αν δε κόβει πλαίσιο είναι η καλύτερη λύση!

Το ΕR-6F το έχετε ακούσει πως κάνει???

Χειρότερο απο Ντουκάτι μιλάμε!

EVI
23/07/2007, 10:59
[B
Το ΕR-6F το έχετε ακούσει πως κάνει???

Χειρότερο απο Ντουκάτι μιλάμε! [/B]

γιατι ξεροκαμπανο ειναι το er-6f? :confused: :confused: :confused: :confused:

το n δε κανει ετσι μονο το f?

ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΡΕ ΗΟΝΔΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ !

:beer: :smokin:

Da.Vintage
23/07/2007, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
γιατι ξεροκαμπανο ειναι το er-6f? :confused: :confused: :confused: :confused:

το n δε κανει ετσι μονο το f?

ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΡΕ ΗΟΝΔΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ !

:beer: :smokin:

και τα 2 τον ίδιο ήχο έχουν σα χάρχαλα Ντουκάτι ακούγονται!

Ichigo
02/08/2007, 15:01
Μετά από αυτά που είδα εδώ:http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=44049
Ντουγρού για CBFακιον!! Βγαίνει και καινούριο μοντέλο ψεκαστό το 2008 λέει.... :smokin: :smokin: :smokin:

taksidiotis25
16/08/2007, 15:10
αν ειναι δυνατον,cbf εννοειται.

EVI
16/08/2007, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
αν ειναι δυνατον,cbf εννοειται.

+750 ετσι ακριβως οπως το εθεσες αν ειναι δυνατον αππαπαπαπα μα καλα ασχετοι ειναι :rolleyes:

Aggelos_SV
17/08/2007, 00:26
Μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης εγώ θα διάλεγα να πάρω ..........

..........

............

δρόμο:lol: :lol:

Τι μπ@υρδέλα μηχανάκια παίρνει ο κόσμος ....πάρε Hyosung καλύτερα

Ή στην τελική Harley:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

agelos
23/08/2007, 18:12
ΠΑΡΕ ΤΟ ER ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΥΠΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ CBF

ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ EVER

OI " ΑΛΛΟΙ " ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

10 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΜΕ !!!!!!

& ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΤΟ n ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

& το ESPRESSO δεν ειναι τυχαιο

το ΕR6n ειναι το υπερτατο εργοστασιακο stand riding μηχανακι

για οποιον καταλαβαινει τι λεω

Υ.Γ. : ΑΝ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΑ SPLATER ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΣΩ & VIDEO

LePa
22/10/2007, 19:09
TO CBD EINAI ALI MIA TETRAKILINDRI BOUROUXA POU TELIKA THA EPIKRATISEI
KAI O LOGOS POU THA EPIKRATISEI EINAI............................................
..........................................
............................
..............
GIATI ETSI

LePa
22/10/2007, 19:09
CBF

to diorthono epidi stadar tha sxoliastei to lathos

stefanosER
22/10/2007, 21:23
@gcrook και aggelos_sv

χωρίς διάθεση για διαμάχες κλπ κλπ τι θέλετε να μας πείτε ρε παιδια??
πως το sv για το οποίο έχω διαβάσει μέσα στο forum για κάνα δυο σπασμένους κινητήρες και πόσες ακόμα ζημιές είναι καλύτερο μηχανάκι από το er και το cbf???

και αφού είναι τόσο καλό γιατι δεν έχει βρωμίσει ο τόπος από sv??γιατί το σταμάτησαν??

project.breeze
22/10/2007, 21:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanosER
@gcrook και aggelos_sv

πως το sv για το οποίο έχω διαβάσει μέσα στο forum για κάνα δυο σπασμένους κινητήρες και πόσες ακόμα ζημιές είναι καλύτερο μηχανάκι από το er και το cbf???

και αφού είναι τόσο καλό γιατι δεν έχει βρωμίσει ο τόπος από sv??γιατί το σταμάτησαν??

Για τον ίδιο λόγο που δεν κυκλοφορούν πολλές Ferrari (βλ.ανέκδοτο) :rotflmao: :rotflmao:

chris_jbg
23/10/2007, 10:30
den mporw na fantastw pws aresei auto to mhxanaki (cbf)!!!
mono apo a3iopistia isws,alla milame gia karbirater to 2007!
kalo & kainourio to er6f alla des & to suzuki GSF 650 BANDIT se ekdosh f,me psekasmo
& 85ph...........arkei na mhn 8eleis kaskanterilikia....alla me to cbf den nomizw na endiaferese
gia tetoia!!!!!
:dizzy: :dizzy: :dizzy:

fame
23/10/2007, 17:45
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΟΥΤΕ HORNET ΟΥΤΕ ΤΟ ER-6..ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ..??? λοιπον ακου κ θα με θυμηθεις. α)το χοντα ειναι το ακριβοτερο δεν ειναι απο κατασκευης japan (σημσντικο για μενα αυτο) ειναι αξιοπιστο ναι οχι ομως σε ολα του πχ τεντοτηρας αρκετα συχνα ανορθοση..κλπ το ER-6 πιο φθυνο πιο ευκολο μεσα στη πολη περισοτερη δυναμη χαμηλα τονιζω οτι τα πρωτα μερικα λεω βγαλανε καποια προβληματακια πχ καμπανα τεντοτηρας.Εγω παντοσ θα σου προτεινα να δεις το Ζ 750 το οποιο δεν ειναι κ ακριβο στα 7500 το εχουν και ειναι πολυ ομορφοτερο κ απο τα 2 ασε που θασε κ γρηγοροτερος {αν ειδες στα τεστ το χοντα στα ρεπριζ περναει το Ζ!!! για 1 κ μονο λογο ειναι κοντιτερο} κ μονο εκει...ευχομαι να βοηθεισα καπος

109937

H.A.Balafoutre
23/10/2007, 17:54
Παλικάρι που πήρε το ER6 για πρώτη μηχανή.....σε 1 χρόνο το βαρέθηκε-σιχάθηκε και τώρα έχει το ZX6R......ΤΕΛΟΣ

gcrook
23/10/2007, 21:43
@gcrook και aggelos_sv

Οταν θα διαβασεις γενικα 2-3 πραγματακια παραπανω για μοτοσυκλετες τα ξαναλεμε:wave2:

div400
23/10/2007, 22:19
@gcrook και aggelos_sv

κοιτα μιας και μιλάμε για ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ αποψεις (ποιο μηχανακι ειναι καλυερο=ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ) το καλυτερο που έχεις να κάνεις ειναι: ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!...και αν το βαρεθεις/αλλαξεις γνωμη το αλλαζεις (ή το ΑΝΤΑλλασεις αλα παπstyle...:lol: :rotflmao: ) :wave2: :beer:

μιας και θυγεις όμως το θέμα SV (και προφανως χωρις διαθεση διαμάχης ή ειρωνίας...:wave2: ).....
το λες και ο ιδιος ΔΥΟ (2) περιπτωσεις εχουν υπάρξει (αντε τουλχ ΕΔΩ) οπου η ΜΙΑ (1) οφειλεται σε κατασκευαστική ατέλεια και η αλλη ΜΙΑ (1) σε χμμμ... ''ελλειπης συντηρηση'' (σορρυ κρουκι γλυκοπορδουλινι μου....:blush: ).
ΤΕΛΟΣ με αυτη την καραμέλα*!!!!:confused: :mad: :confused:

το γεγονός οτι κυκλοφορουν μυριαδες vstrom ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ δεν σου λεέι κατι?!....τον ιδιο κινητηρα έχουν!!!!! και ΝΑΙ δεν βγάζουν λιγοτερα ή περισότερα προβλήματα/βλαβες/φθορές απο ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αλλο μηχανακι, μηδενός εξαιρουμένων των honda!!!!
σαφώς και θεωρώ το sv καλυτερο απο τα δυο που σε ενδιαφέρουν!
το γιατί ειναι θέμα, οπως είπα υποκειμενικό, οπότε δεν έχει νοήμα να προσπαθήσω να σε πείσω!
απλα μην κρίνεις απο μεμονομένα περιστάτικά και προς θεου μην αναμασάς και εσυ την καραμέλα!
το γιατι δεν έχει γεμισει ο τόπος (θα έλεγα Ελλαδιστάν γιατι έξω...) sv και το γιατι μάλλον θα σταματήσει η παραγωγή του οφέιλεται στο ιδιους λόγους που έχει βρωμήσει ο τοπος απο gsxr/zx/cbr/r1-r6..... :rolleyes:

φιλικα :beer:

*= στα πλαισια της φιλικής και παρεϊστικης γκαζουρας να λέτε οτι θέλετε...αλλο η πλάκα όμως και άλλο η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!!!!
:wave2:

υγ: απο τα er/cbf ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ θα επέλγα το πρωτο!:beer:

stefanosER
23/10/2007, 23:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Οταν θα διαβασεις γενικα 2-3 πραγματακια παραπανω για μοτοσυκλετες τα ξαναλεμε:wave2:

επειδή είμαι άσχετος λοιπόν, πές μου να μάθω...
ο div400 είπε την γνώμη του τεκμηριωμένα.εσύ??

gcrook
23/10/2007, 23:40
επειδή είμαι άσχετος λοιπόν, πές μου να μάθω...
ο div400 είπε την γνώμη του τεκμηριωμένα.εσύ??

Εγω εχω βαρεθει να την γραφω τεκμηριωμενα και αναλυτικα τοσο καιρο, γιατι παει στον βροντο απ'οτι εχω καταλαβει.

Αν σε καλυψε ο ντιβ μαλλον δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι παραπανω.

stefanosER
23/10/2007, 23:46
@div400

έχει υπάρξει κ τρίτο περιστατικό με sv στο φορουμ..ένα παλικάρι που του είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο με τον tropea!!Tα έχουν πεί μάλιστα κ στο topic του tropea σχετικά με το πως να κινηθεί νομικά..

όπως κ να χει αυτό που λες σχετικά με τα v-strom έχει μια βάση, αλλά είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο μοτερ χωρις καμια αλλαγή??

έχω όμως μια ένσταση στα λεγόμενα σου: αφού το μηχανάκι έχει πουλήσει καλά έξω γιατί σταματά η παραγωγή του? έτσι όπως το διατυπώνεις θα ήταν λογική η μη εισαγωγή του στην ελλάδα, όχι η παύση της παραγωγής παγκοσμίως(οπου πουλάει...)

όντως ένας από τους βασικότερους παράγοντες αγοράς μιας μοτο είναι το αν σου κάνει κλικ, οπότε κ όλα τα άλλα μπαίνουν στην ακρη!

αυτά τα ολίγα...κουβέντα να γίνεται..σε φιλικά πλαίσια :beer: και όχι με ειρωνίες κ :wave2: όπως κάνει ο gcrook...

gcrook
23/10/2007, 23:49

αυτά τα ολίγα...κουβέντα να γίνεται..σε φιλικά πλαίσια :beer: και όχι με ειρωνίες κ :wave2: όπως κάνει ο gcrook...

Καλυτερα να συνεχισεις να συμβουλευεσαι τον ντιβ τοτε, γιατι εγω οταν καποιος ξεθαβει ενα τοπικ για να κανει προσωπικη ερωτηση πετωντας ενα τονο λασπη μεσ'τα μουτρα μου,γινομαι ειρων και πολλα ακομα.:wave2:

stefanosER
23/10/2007, 23:56
Καλυτερα να συνεχισεις να συμβουλευεσαι τον ντιβ τοτε, γιατι εγω οταν καποιος ξεθαβει ενα τοπικ για να κανει προσωπικη ερωτηση πετωντας ενα τονο λασπη μεσ'τα μουτρα μου,γινομαι ειρων και πολλα ακομα.:wave2:

:rolleyes: :rolleyes:
1.δεν ξέθαψα εγω το τόπικ! Επίσης κάνοντας σου "προσωπική ερώτηση" διευκρίνησα πως τη κάνω καθάρα σε φιλικό-χαλαρό επίπεδο.
2.δεν συμβουλεύομαι τον div, κουβέντα κάνουμε
3.δεν σου "πέταξα ένα τόνο λάσπη"...δεν μ'άρεσε η απάντηση τύπου "μάθε-διάβασε κ έλα να τα πούμε με μένα που ξέρω αλλά βαριέμαι να τα λέω σε άσχετους". νομίζω πως σκοπός του φόρουμ είναι να γίνεται ανταλλαγή απόψεων-συζήτηση κ τέτοιου απαντήσεις δεν εξυπηρετούν το σκοπό αυτό

div400
24/10/2007, 00:01
@div400
έχει υπάρξει κ τρίτο περιστατικό με sv στο φορουμ..ένα παλικάρι που του είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο με τον tropea!!Tα έχουν πεί μάλιστα κ στο topic του tropea σχετικά με το πως να κινηθεί νομικά..
όπως κ να χει αυτό που λες σχετικά με τα v-strom έχει μια βάση, αλλά είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο μοτερ χωρις καμια αλλαγή??
έχω όμως μια ένσταση στα λεγόμενα σου: αφού το μηχανάκι έχει πουλήσει καλά έξω γιατί σταματά η παραγωγή του? έτσι όπως το διατυπώνεις θα ήταν λογική η μη εισαγωγή του στην ελλάδα, όχι η παύση της παραγωγής παγκοσμίως(οπου πουλάει...)
όντως ένας από τους βασικότερους παράγοντες αγοράς μιας μοτο είναι το αν σου κάνει κλικ, οπότε κ όλα τα άλλα μπαίνουν στην ακρη!

για 3ο περιστατικό δεν ξέρω....:look: αλλα και να υπάρχει δεν αλλάζει τα δεδομένα!

και ναι οι κινητηρες ειναι ουσιαστικά ιδιοι με αλλαγές στα σημεία πχ. σωματα ψεκασμού ή διαφορετικοι εκκεντροφόροι.
το γιατι σταματαει η παραγωγη του ειναι μεεεγαααλη κουβέντα και ξεφευγει απο το παρόν θρέντ. θα σου πω μονο οτι η suzuki πλεον βλεπει τα πραγματα μεσα απο το πρισμα του gixxer...:sad: εξαλλου καμια ιαπωνικη εταιρεια πλεον δεν βγάζει v2 street και επιπλεον η διακοπη παραγωγης αφορα το 1000αρι...:sad: :sad: και οχι το 650 :beer:

οσων αφορά τον gcrook: (χωρίς να ειμαι ο δικηγορος του, που ουτως η αλλως δεν χρειαζεται!) το παλικαρι εχει βαρεθει να γραφει και ξαναγραφει και να ξαναματαγραφει για την καραμελα που ελεγα πιο πανω..ε ολοι μας εχουμε τα ορια μας!!!:smokin:
παρτο χαλαρα κρουκι.....στο κατω κατω εμεις ξερουμε τι καβαλαμε!

div400
24/10/2007, 00:02

χαλαραααααα γλυκε μου.....:blush:

:beer: :wave2: :beer: :wave2:

edit: οσων αφορά τα SV στο φορουμ ο ειδικος EINAI ο gcrook. το εχει ψαξει περισσοτερο και απο τον ιαπωνα που σχεδιασε τον στροφαλο!!!
:beer: :beer: :beer:

stefanosER
24/10/2007, 00:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
για 3ο περιστατικό δεν ξέρω....:look: αλλα και να υπάρχει δεν αλλάζει τα δεδομένα!

και ναι οι κινητηρες ειναι ουσιαστικά ιδιοι με αλλαγές στα σημεία πχ. σωματα ψεκασμού ή διαφορετικοι εκκεντροφόροι.
το γιατι σταματαει η παραγωγη του ειναι μεεεγαααλη κουβέντα και ξεφευγει απο το παρόν θρέντ. θα σου πω μονο οτι η suzuki πλεον βλεπει τα πραγματα μεσα απο το πρισμα του gixxer...:sad: εξαλλου καμια ιαπωνικη εταιρεια πλεον δεν βγάζει v2 street και επιπλεον η διακοπη παραγωγης αφορα το 1000αρι...:sad: :sad: και οχι το 650 :beer:

οσων αφορά τον gcrook: (χωρίς να ειμαι ο δικηγορος του, που ουτως η αλλως δεν χρειαζεται!) το παλικαρι εχει βαρεθει να γραφει και ξαναγραφει και να ξαναματαγραφει για την καραμελα που ελεγα πιο πανω..ε ολοι μας εχουμε τα ορια μας!!!:smokin:
παρτο χαλαρα κρουκι.....στο κατω κατω εμεις ξερουμε τι καβαλαμε!

:beer: :beer: :beer:

gcrook
24/10/2007, 00:18
:rolleyes: :rolleyes:
1.δεν ξέθαψα εγω το τόπικ! Επίσης κάνοντας σου "προσωπική ερώτηση" διευκρίνησα πως τη κάνω καθάρα σε φιλικό-χαλαρό επίπεδο.
2.δεν συμβουλεύομαι τον div, κουβέντα κάνουμε
3.δεν σου "πέταξα ένα τόνο λάσπη"...δεν μ'άρεσε η απάντηση τύπου "μάθε-διάβασε κ έλα να τα πούμε με μένα που ξέρω αλλά βαριέμαι να τα λέω σε άσχετους". νομίζω πως σκοπός του φόρουμ είναι να γίνεται ανταλλαγή απόψεων-συζήτηση κ τέτοιου απαντήσεις δεν εξυπηρετούν το σκοπό αυτό

Ωραια λοιπον κατσε να το παρουμε αλλιως.
Μπορεις να μου εξηγησεις πως ειναι δυνατον να συνεχιζεις να αγοραζεις ενα μηχανακι (φανταζομαι er-6 εχεις) που απο τοτε που βγηκε σε ολα τα συγκριτικα παιρνει τα απαυταρια του απο το SV στους περισσοτερους τομεις περαν της ανεσης και της φιλικοτητας; (θεωρειταιμηχανακι για γκομενες και αρχαριους και ετσι λενε τουλαχιστον οι δημοσιογραφοι)
Δεν εχω βρει ξενο δημοσιογραφο που να το βγαζει καλυτερο απο το SV ακομα.

Μπορεις να μου πεις πως αγοραζεις ενα μηχανακι που εχουν βουιξει τα ξενα φορουμ για την απαραδεκτη ποιοτητα κατασκευης και την φθηνια απο πανω μεχρι κατω;
Ξερεις ποσα εχουν βγαλει ζημιες στο πλαισιο και ποσα τα εχει φαει η σκουρια σε σημεια που δεν θα επρεπε;
Μπες μια σε καποιο φορουμ να δεις οτι ζημιες και φθορες υπαρχουν σε αφθονια.

Ξερεις επισης οτι το SV εχει πουλησει δεκαδες χιλιαδες μηχανακια παγκοσμιως και ακομα πουλαει συνεχως;
Η παραγωγη του δεν εχει σταματησει (του 650) κα το οτι δεν πηγε καλα στην Ελλαδα,αν ειχες γνωση εστω και επιδερμικη της αγορας, θα το καταλαβαινες γιατι.
Ξερεις οτι το μηχανακι εχει δικη του τεραστια αγορα με οτι αφτερμαρκετ μπορεις να φανταστεις και ειναι το πιο δημοφιλες μηχανακι παγκοσμιως για πισταδικο καθως και για μετατροπες που δεν εχεις καν φανταστει;

Για την αξιοπιστια του δεν χρειαζεται καν να μιλαμε ειναι δεδομενη και τα περιστατικα που διαβασες εδω μεσα ολα αποτελουν ξεχωριστες και ειδικες περιπτωσεις, και η μοναδικη μαλακια που κανουμε ειναι οτι τα δημοσιοποιουμε με ανατριχιαστικες λεπτομερειες για να ερχεσαι εσυ εδω και να φτυνεις καταμουτρα την προσπαθεια μας για ενημερωση η εστω για μια συζητηση με σχετικο ενδιαφερον...ακομα και αν απευθυνομαστε σε δεκα ατομα το πολυ.

Κανε μια βολτα απο τα συνεργεια να δεις τι γινεται και ελα πες μου επιχειρηματα μετα.

Ξερεις ποσο με εχει κουρασει ρε συ φιλε, να καθομαι να δικαιολογουμαι σε κατι τυπους σαν και σενα, (δεν το λεω υποτιμητικα) για ενα μηχανακι, που η Παγκοσμια αγορα μοτοσυκλετας εχει να πει τα καλυτερα λογια;
Δεν λεω οτι το μηχανακι μου ειναι η αφροκρεμα της μοτοσυκλετας, και ποτε δεν το ειπα αλλωστε.
Αλλα απο την δικη σου προσεγγιση (και την κοινη γνωμη εδω μεσα) ,μεχρι την πραγματικοτητα, υπαρχει ενα χασμα τοσο μεγαλο που εχω βαρεθει να το γεφυρωνω καθε φορα.

Περνα μια απο την αντιστοιχη κατηγορια για SV sto foum αυτο και διαβασε οσο αντεχεις τι να σου πω.
θα διαβασεις και τα καλα του και τα κακα του,δεν εχουμε να κρυψουμε απολυτως τιποτα,και οτι στραβο και αναποδο συμβει στα μηχανακια το αντιμετωπιζουμε με χαβαλε στις περισσοτερες περιπτωσεις,και δεν εξαφανιζομαστε οπως παρα πολλοι εδω μεσα μολις το τουμπανο τους παθει κατι...:winka: :winka: :wave2:

stefanosER
24/10/2007, 00:47
ελπίζω να κατάλαβες πως πρόθεση μου δεν ήταν να υπάρξει κόντρα αλλά συζήτηση..απευθύνοντάς σου μια ερώτηση δεν περίμενα την αντίδραση που είχες αλλά μια χαλαρή κουβεντούλα. κανένας δεν σου ζήτησε να δικαιολογήσεις τπτ.Την γνώμη σου, όπως κ κάθε άλλου που νομίζει πως έχει να πει κάτι επικοδομιτικό ήθελα.

ναι ερ έχω..κ ξέρω πως έχει μειονεκτήματα.....αλλά και πολλά θετικά!!'Αλλωστε κ με ερ γίνονται σε πολλές χώρες(μεταξύ των οποίων αμερική, αγγλία, γαλλία) ενιαία πρωταθλήματα, και για ερ υπάρχουν ένα κάρο αφτερ μαρκετ αξεσουαρ-βελτιώσεις, δεν έχει να λέει κάτι αυτό...Επίσης στην ερώτηση που σας έκανα(εσένα κ του aggelou_sv) δεν μίλησα μόνο για ερ αλλά και για cbf. Όσο αφορά τα πλαίσια όσες ζημιές έχουν καταγραφεί σχετίζονται με την τοποθέτηση αφτερ μαρκετ μανιταριών, τα οποία εδράζονται σε λάθος σημείο. Η καβασάκι δίνει άλλα διαφορετικά..

Τέλος ξέρω παιδί με sv, τα έχουμε πει αρκετές φορές για τα + κ τα - της κάθε μοτοσυκλέτας...ποτέ δεν είπα ότι είναι μαλακία μηχανάκι...πως έχουν ακουστεί πολλά περί αξιοπιστίας είπα...μην τα μπλέκεις κ μην αρπάζεσαι χωρίς να υπάρχει λόγος!!:nono: :)

gcrook
24/10/2007, 01:03
ελπίζω να κατάλαβες πως πρόθεση μου δεν ήταν να υπάρξει κόντρα αλλά συζήτηση..απευθύνοντάς σου μια ερώτηση δεν περίμενα την αντίδραση που είχες αλλά μια χαλαρή κουβεντούλα. κανένας δεν σου ζήτησε να δικαιολογήσεις τπτ.Την γνώμη σου, όπως κ κάθε άλλου που νομίζει πως έχει να πει κάτι επικοδομιτικό ήθελα.

Καλα ασε με εμενα να νομιζω εχω την εντυπωση οτι τα κινητρα σου δεν ηταν εντελως αγνα,αλλα δεν θα το συζητησουμε.αλλωστε δεν εχει νοημα.
Αφου δεν χρειαζεσαι κανεναν να σου δικαιολογησει τιποτα, παρε λοιπον πηγες και βγαλε μονος σου οτι συμπερασματα γουσταρεις,και δες πως απαντω σε καποια ποστς οταν δεν γινομαι ειρων....

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=43417
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=33488&highlight=sv650
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=26303&highlight=sv650
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=23363&perpage=15&highlight=sv650&pagenumber=2
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=34137&highlight=sv650
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=47459&highlight=sv650

stefanosER
24/10/2007, 01:07
Καλα ασε με εμενα να νομιζω εχω την εντυπωση οτι τα κινητρα σου δεν ηταν εντελως αγνα,αλλα δεν θα το συζητησουμε.αλλωστε δεν εχει νοημα.

γιατί το λες αυτό?? :hypnotize σε ξέρω κ από χτες??

gcrook
24/10/2007, 01:11
γιατί το λες αυτό?? :hypnotize σε ξέρω κ από χτες??

Ωρεπουστημου....:sad:

Νομιζω οτι σε καλυψα ΑΠΟΛΥΤΑ και εγω και ο ντιβ.
Μην τα ξαναλεμε.

Υ.Γ Διαβασε και τα λινκς αν θες γιατι εκανα κοπο να τα μαζεψω.

stefanosER
24/10/2007, 01:17
τι να σου πω ρε φιλε..ας βλέπεις οτι συνωμοσίες θέλεις:a12:

δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας..:a56:

gcrook
24/10/2007, 01:27
@gcrook και aggelos_sv

Οταν θα μαθεις να απευθυνεις ερωτησεις που στεκουν με την κοινη λογικη, χωρις να γενικευεις και να ισοπεδωνεις,και χωρις χοντρες ανακριβειες,τοτε να εισαι σιγουρος οτι θα βρεθουν και πιο σοβαροι ανθρωποι απο μενα για να σου απαντησουν.
Δεν με ρωτησες αν χαλαει αν παραγεται και αν βγαζει ζημιες, το πηρες σαν δεδομενο οτι το μηχανακι ειναι για τα μπαζα,γραφοντας πραγματα ατεκμηριωτα και ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ.
Δεν σε κατηγορησα για ελλειψη γνωσεων,αλλα ημουν σιγουρος οτι δεν θα καταλαβαινες.
Μην αγχωνεσαι μελος της κλικας ειμαι και γω,και εχω το αλαθητο οπως βλεπεις + πολλα ψυχολογικα οπως αυτα που ανεφερες.

Υ.Γ Ειμαστε και στις διαμαχες οπως βλεπεις....

idi
24/10/2007, 10:24
παρε R1 :beer:

TROOPER
24/10/2007, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
παρε R1 :beer:

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

εισαι καλα ρε ??????

στελνω παθολογο στο χωρο σου αβαδιστα !!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Panos82gr
24/10/2007, 11:11
Το cbf 600 ειναι πιο ανετο, πιο ταξιδιαρικο και πολυ πιο σταθερο (τρενο που λενε απο το er-6f).
Ειχα μπει και εγω σε αυτο το δηλημα πηγα και εκανα test-ride και κατεληξα στο cbf.
Ο κολλητος μου εχει το er-6n, παντα μου ζηταει να αλλαξουμε μηχανακια γιατι το γουσταρει και παντα
βαριεμε να οδηγησω το er. Απλα δε μου αρεσει, μου θυμιζει το nx250 που εχω με περισοτερη δυναμη :D.

Τωρα οι υπολοιποι γιατι φαγωθηκατε με το sv?? Περνεται λεφτα απο την αντιπροσωπεια της suzuki μηπως?
Η προσπαθειτε να δικαιλογησετε το οτι το fazer 600 ειναι πολυ πιο ωραιο μηχανακι απο το sv και ολοι πηγαν σε αυτο?? Και οτι αν η honda εβγαζε hornet με fairing σαν το cbf ολοι hornet θα ειχανε. Απλα ελευθερα συναρπαστικα τα τετρακυλινδρα ειναι πιο ωραια, ανετα και εχουν καλυτερο ηχο απο τα δυκιλινδρα.

gcrook
24/10/2007, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr

Τωρα οι υπολοιποι γιατι φαγωθηκατε με το sv?? Περνεται λεφτα απο την αντιπροσωπεια της suzuki μηπως?
Η προσπαθειτε να δικαιλογησετε το οτι το fazer 600 ειναι πολυ πιο ωραιο μηχανακι απο το sv και ολοι πηγαν σε αυτο?? Και οτι αν η honda εβγαζε hornet με fairing σαν το cbf ολοι hornet θα ειχανε. Απλα ελευθερα συναρπαστικα τα τετρακυλινδρα ειναι πιο ωραια, ανετα και εχουν καλυτερο ηχο απο τα δυκιλινδρα.

Αλλος ενας που ξερει να διαβαζει και να κρινει....
Καταρχας την Σουζουκι την εχω γραμμενη εκει που δεν πιανει μελανι.
Οσο για το αν παιρνουμε λεφτα μαλλον δινουμε θα ελεγα.:rolleyes:
Σαφως και το Φειζερ για το 90% της χρησης για την οποια θα το παρει καποιος ειναι καλυτερο μηχανακι.
Αν διαβαζες τα λινκς και τα αρθρα που εμπεριεχονται σε αυτα που εγραψα πιο πανω, μαλλον θα ξοδευες λιγο περισσοτερο μελανι και φαια ουσια για να γραψεις,και σιγουρα θα το προσεγιζες αλλιως το θεμα αλλα μαλλον σου ζηταω πολλα.

Οι αποψεις σου για τα ωραιοτερα ανετα και με καλυτερο ηχο ειναι προσωπικες καθαρα,οπως και οι δικες μου μονο που ειναι και λιγο πιο τεκμηριωμενες.
Αντε τσουτσουμπρουτσου:wave2:

div400
24/10/2007, 18:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
...

ειπα να μην απαντήσω αλλαμιας και ειμαστε στις διαμαχες :rolleyes: (και το κοντερ μου δεν μετραει καμια σοβαρη διαμαχη τοσα χροναι εδω μέσα...:smokin: :D )

:a018: :a016: :a022: :a022: :a31:

αλλας ενας με σοβαρα επιχειρηματα και ολοκληρωμενη αποψη!!!!

@gcrook σαν έχεις δικιο τελικά....:rolleyes: :rolleyes:

TROOPER
24/10/2007, 19:00
@gcrook+div400=ΓΡΑΦΙΚΟΙ !!!!!!!!:smokin:

div400
24/10/2007, 19:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

@TROOPER+ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ=ΜΛΚ!!!!

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

TROOPER
24/10/2007, 19:06
@TROOPER+ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ=ΜΛΚ!!!!

δεν υπαρχει αυτο !!!

αν ελεγες TROOPER+ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ το συζηταγαμε :smokin:

div400
24/10/2007, 19:08
δεν υπαρχει αυτο !!!

αν ελεγες TROOPER+ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ το συζηταγαμε :smokin:

φυσιοθεραπευτής, φυσιΚοθεραπευτής...ο ιδιος μλκ εισαι!!!!

:a22: :a22: :a029: :a48: :a48:

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

TROOPER
24/10/2007, 19:12
φυσιοθεραπευτής, φυσιΚοθεραπευτής...ο ιδιος μλκ εισαι!!!!

:a22: :a22: :a029: :a48: :a48:

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

δεν ειναι το ιδιο !!!

στη μια περιπτωση εχω επαγγελμα και κυρος.στην αλλη δεν εχω τπτ ακριβως οπως εσεις οι 2 με sv.(ακου μηχανακια τα sv...:lol: :lol: ):a36:

div400
24/10/2007, 19:19
δεν ειναι το ιδιο !!!

στη μια περιπτωση εχω επαγγελμα και κυρος.στην αλλη δεν εχω τπτ ακριβως οπως εσεις οι 2 με sv.(ακου μηχανακια τα sv...:lol: :lol: ):a36:

και η πόρνη έχει επαγγελμα αλλα ας μη το κάνουμε θέμα.....:a36: :a36:

TROOPER
24/10/2007, 19:20
και η πόρνη έχει επαγγελμα αλλα ας μη το κάνουμε θέμα.....:a36: :a36:

ενδεχομενος να εχει και μηχανακι...εσεις???:a43:

div400
24/10/2007, 19:23
ενδεχομενος να εχει και μηχανακι...εσεις???:a43:

εγω εχω 3 και π@δαω κιολας!!!

εσυ? :a029: :a029:

TROOPER
24/10/2007, 19:27
εγω εχω 3 και π@δαω κιολας!!!

εσυ? :a029: :a029:

εσυ εχεις 2 μηχανακια και 2 μπιελες.τις επιδοσεις σου δεν τις ξερω!!!

εγω...ξερεις εσυ!!!:winka:

div400
24/10/2007, 19:32
εσυ εχεις 2 μηχανακια και 2 μπιελες.

εγω εχω 3 μηχανακι και 7 μπίελες!!!!

τις επιδοσεις σου δεν τις ξερω!!! εγω...ξερεις εσυ!!!:winka:

:look:

TROOPER
24/10/2007, 19:38
εγω εχω 3 μηχανακι και 7 μπίελες!!!!:look:

εσπασαν κι αλλα sv????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

div400
24/10/2007, 19:50
εσπασαν κι αλλα sv????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν μιλάω αλλο μαζι σου (εδω) εισαι....:confused: εισαι...:mad: εισαι...:a023: εισαι...

ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΟΣ

σου 'κανα την μουρη κρεας τωρα! για να μάθεις!

TROOPER
24/10/2007, 20:00
δεν μιλάω αλλο μαζι σου (εδω) εισαι....:confused: εισαι...:mad: εισαι...:a023: εισαι...

ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΟΣ

σου 'κανα την μουρη κρεας τωρα! για να μάθεις!

γενημενος για διαμαχες παναθεμα σε !!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gixxerpap
24/10/2007, 20:01
βαριεμαι να διαβασω ολα τα ποστ, και δεν ξερω καν αν συζητατε το αρχικο θεμα ακομα, παντως η απαντηση στο πρωτο ποστ ειναι χαλαρα cbf 600!!!

δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των δυο μηχανων, εννοειται βγαζοντας τον παραγοντα εμφανιση απ' εξω.

θα μπορουσες βεβαια να κοιταξεις και το bandit 650 το οποιο κανει οτι και τα αλλα, τουλαχιστο το ιδιο καλα, αν οχι καλυτερα, κοστιζει αρκετα λιγοτερο, ειναι ομως και λιγοτερο εμπορικο μοντελο στην ελλαδα.

gcrook
24/10/2007, 20:57

Βρε καλωστο το πουλακι μου...
Ειδες εμεις μιλαμε με επιχειρηματα παντα:rotflmao: :rotflmao:

makis206
25/10/2007, 00:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
βαριεμαι να διαβασω ολα τα ποστ, και δεν ξερω καν αν συζητατε το αρχικο θεμα ακομα, παντως η απαντηση στο πρωτο ποστ ειναι χαλαρα cbf 600!!!
δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των δυο μηχανων, εννοειται βγαζοντας τον παραγοντα εμφανιση απ' εξω.
θα μπορουσες βεβαια να κοιταξεις και το bandit 650 το οποιο κανει οτι και τα αλλα, τουλαχιστο το ιδιο καλα, αν οχι καλυτερα, κοστιζει αρκετα λιγοτερο, ειναι ομως και λιγοτερο εμπορικο μοντελο στην ελλαδα.

Θα σπαμάρω λίγο και σόρρυ κιόλας αλλά ανταλάσσεται ένα τέτοιο (μαύρο παρακαλώ) χαλαρότατα με 675 :o

Και δεν θέλω και διαφορές και άλλα τέτοια τοιαύτα, δίνεις-παίρνεις

Τόσο απλά :o

:rotflmao:

makis206
25/10/2007, 00:08
Ξέχασα να πω ότι αν μιλάμε για KOKKINO Triumph δίνω δώρο κι ένα ζευγάρι γάντια Colori με ζελατινοκαθαριστήρα medium :o

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

TROOPER
25/10/2007, 00:25
Βρε καλωστο το πουλακι μου...
Ειδες εμεις μιλαμε με επιχειρηματα παντα:rotflmao: :rotflmao:

:a029:

gcrook
25/10/2007, 00:49
:a029:

Χαιρεσαι ρε Ζωρζ που την εχεις μικρη;:eek:
....αλλο παλι και τουτο....:sad:

TROOPER
25/10/2007, 01:22
Χαιρεσαι ρε Ζωρζ που την εχεις μικρη;:eek:
....αλλο παλι και τουτο....:sad:

600 4IL σε παταω για πλακα και την εχω και μικρη???περιεργα κριτηρια εχεις...!!:lol: :lol: :lol:

EVI
27/10/2007, 22:07
εδω ειναι που τσακωνοντε τα sv με τα fazer? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Z-rider
07/11/2007, 15:28
Παρε_Ζ-750_σαν_της_Ευης

Tpap
07/11/2007, 17:20
νομιζω οτι τα cbf/bandit ειναι καλες αγορες κ τα δυο.
Μετα απο αυτο, το θεμα γινεται καθαρα υποκειμενικο..οπως κατσεις καλλιτερα λοιπον.

Ωστοσο ηθελα να κανω την εξης ερωτηση στους φιλους crook/400, μιας που υπεραμυνονται με τοσο σθενος την ''μοναδικοτητα'' των περιστατικων.
--Κατα βαση συμφωνω με οσα εχουν ειπωθει σε σχετικοτερες ενοτητες, αλλα την ψυχολογια του οδηγου μιας τετοιας μοτο φορτωμενης/δικαβαλο/ταξιδι/πανω απο 140 σε εθνικη, την εχει σκεφτει κανεις σας?
Και καλα να εμαθες για τα περι αστοχιων εφ οσον αγορασες, πριν αγορασεις ομως??
Θα παρακαλουσα να μην εμπλακουν σε τεχνικα οσοι απαντησουν, εχουν εξαντληθει αλλου.

gcrook
07/11/2007, 21:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Ωστοσο ηθελα να κανω την εξης ερωτηση στους φιλους crook/400, μιας που υπεραμυνονται με τοσο σθενος την ''μοναδικοτητα'' των περιστατικων.
--Κατα βαση συμφωνω με οσα εχουν ειπωθει σε σχετικοτερες ενοτητες, αλλα την ψυχολογια του οδηγου μιας τετοιας μοτο φορτωμενης/δικαβαλο/ταξιδι/πανω απο 140 σε εθνικη, την εχει σκεφτει κανεις σας?

Την εχουμε σκεφτει και ακριβως γι'αυτο δεν προτεινουμε τα μηχανακια μας για τετοιου ειδους χρηση.
Αν διαβαζες τα λινκς που ειχα παραθεσει πιο πριν θα εβλεπες οτι ποτε για all around χρηση δεν υποστηριξα οτι το SV ειναι καλυτερο απο ενα οποιoδηποτε Fazer,bandit,CBF....

Tpap
08/11/2007, 14:58
Την εχουμε σκεφτει και ακριβως γι'αυτο δεν προτεινουμε τα μηχανακια μας για τετοιου ειδους χρηση.
με αυτο απαντησες με σαφηνεια στην ερωτηση μου...
το υπολοιπο ειναι μαλλον ασχετο, μιας και διαβασα ολα τα λινκς που παρεθεσες (και αλλα) και διαπιστωνεται ευκολα.