View Full Version : Αλήθεια υπάρχουν όμορφες σχέσεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Κάποτε ρώτησα , που συχνάζουν τα καλά κορίτσια ?!! , έτσι ώστε να κάνω καμιά γνωριμία της προκοπής, εννοώντας σε ποια καφετέρια :lol: ...... και η απάντηση ήταν ,
στην εκκλησιά, την Κυριακή . :smilea: Λάθος!
Στο Μονοδένδρι!
kiriakost
22/07/2007, 02:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Λάθος!
Στο Μονοδένδρι!
Βρε κορίτσια , δώστε μου ένα στίγμα από GPs , να το βρω ... στη δουλειά μου , μου προξενεύουν όλο το περιφερειακό επαρχιακό δίκτυο του Βόλου :lol:
Και εγω είμαι ολίγων κουλτουριάρης , και δεν δέχομαι να πάρω γνήσια βλάχα .. :lol: :rotflmao: :rotflmao:
stavrogin
22/07/2007, 03:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
γιατι σας τσιτωνει τοσο πολυ καθε αναφορα στο θεο?
τους την δίνει που έχουν άδικο
στην πραγματικοτητα δε διαφερεται προς το καλητερο,αυτο μας τη δινει.Ειστε ολο λογια
δεν μπορειτε να δεχθειτε ισως πως..οπως εσεις εχετε καθε δικαιωμα να πιστευετε η οχι , το ιδιο εχουν κ οι υπολοιποι..???
ρε αυτοί θα μας έριχναν στα λιοντάρια αν ήταν στο χέρι τους Είναι απολίτιστοι
Αυτο ειναι δειγμα πολιτισμου.Αν ειστε καλο κρεας οπως λετε,ειστε καλο κρεας για τα λιονταρια μας
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
[B]ΕΊΣΑΙ ΚΡΥΦΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΌ??? :a018: :a018
καλα κανει ο ανθρωπος και κρυβεται.Αφου ντρεπεται :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Μα εκεί είναι η ομορφιά!!!!
Δεν είναι ο προορισμός που αξίζει!!!!
Το ταξίδι είναι αυτό που έχει σημασία!!!!
:wave2: :blush: τι ωραία που τα λέει.... :a07: :a07: :a07: :a49:
εχει μια ευφράδια λόγου σε αυτά τα θέματα το κορίτσι.... :rolleyes: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :bawl: :bigcry: :blush:
Cpt. Haddock
22/07/2007, 12:35
Οτι ο Αδαμ έχασε τον παράδεισο εξαιτίας της, το περνάς στο ντούκου !! :lol:
Ο Αδάμ έφυγε απο τον παράδεισο γιατί δεν είχε άλλες γκόμενες εκεί και βαρέθηκε να :a021: την ίδια συνέχεια
:D
kiriakost
22/07/2007, 12:51
Δεν ξέρω τι έκανε ο Αδάμ , αλλά μόλις πήρα χαμπάρι , οτι η προηγούμενη απάντηση μου , έκανε χαρακίρι !!
After that ... σπάστηκα , εντ ι αμ ουτ !! :bigcry:
EDIT ...... Wrong comment .... i am in .. ignore the above !!!
airamhag
22/07/2007, 13:00
οτι ναναι εδω μεσα...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ο σωστός ο άνθρωπος μετανιώνει για ότι ΔΕΝ έκανε. Για ότι του βγήκε λάθος το διορθώνει
το ανέκδοτο που λέει ' τι ένας !! όλοι αντίθετα πάνε!!' το ξέρεις??:lol:
Επειδή κανένας δεν μένει αμετάβλητος από τον χρόνο είτε άνθρωπος είναι είτε σχέση, αν δεν προσαρμοστεί η σχέση, και αυτοί που την αποτελούν, στα καινούρια δεδομένα που προκύπτουν και αλλοιώνουν καθημερινά και την εμφάνιση αλλά και την ψυχοσύνθεση, τότε απλά βαυκαλίζονται οι συνοδοιπόροι με της μνήμες τους.
το συνταίριασμα δύο ανθρώπων δεν γίνεται από την εφήμερη συνύπαρξη των στιγμιαίων επιθυμιών τους, αλλά από τον κοινό δρόμο που ακολουθούν, αυτόνομα ο καθείς, αλλά πιασμένοι από το χέρι ώστε να έχουν σε Χ χρόνια κοινές αναμνήσεις αλλά και κοινά εκπληρωμένα όνειρα.
Αν έχεις ένα φίλο χρόνια, τότε θα καταλάβεις αυτό που θα σου πω.
Εχω μια κολλητή που με ξέρει καλύτερα από μένα!
Είναι μέσα στο 99% των αναμνήσεων μου.
Εχουμε διαφωνήσει -λογομαχήσει-τσακωθεί άπειρες φορές.
Πορευόμαστε όμως μαζί γιατί μας αρέσει ο ίδιος (εν πολύς) δρόμος.
31 χρόνια υπάρχει το πράσινο στο λιβάδι γιατί το ποτίζουμε το κουρεύουμε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.
Αυτή είναι η γυναίκα μου.
αρα ???? μηπως ειμαι ρομαντικός?
μπάαα δεν θα το έλεγα:lol:
μάλλον που και πού αφήνω τον εγωισμό και πιάνω την κουρευτική μηχανή αντί να κλαίω για τον 'παλιό καλό καιρό' φτιάχνοντας τον 'σημερινό καλό καιρό':wave2:
:beer: :beer: :beer:
Δεν διαφωνούμε σε κάτι από τα παραπάνω.Δεν είσαι ο κανόνας όμως αλλά η εξαίρεση.
afrotwin
22/07/2007, 14:12
ego nomizo oti opos panta ke san sta8eri aksia pia
lete tou kosmou tis m@l@kies
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
meriki to pernous sovara ke ipef8ina ali me tin triferi enia...:lol:
me evestisia ke ego den ksero ti alo
ali nomizete oti ine diskolo na sas katalavoun (8elete soni ke kala na es8aneste simantiki ke diskoli)
ke iste oloi voutigmeni mesa stin agnia
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
den kserete ti nio8ete ke giati ke ampelofilosofite me aperantosini
gia sinexiste isos den kataliksete pou8ena opos panta
Μη το γυρνάτε ρε συνέχεια στην ορθοδοξία, δηλαδή εμείς οι αλλόθρησκοι, ανεξίθρησκοι, άθεοι και λοιποί σαχλαμάρες, ούτε έχουμε αγαπήσει, ούτε έχουμε περπατήσει σε πράσινα λιβάδια;
Κοίτα ρε κάτι άνθρωπες... :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
:blush: τι ωραία που τα λέει.... :a07: :a07: :a07: :a49:
εχει μια ευφράδια λόγου σε αυτά τα θέματα το κορίτσι.... :rolleyes: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :bawl: :bigcry: :blush:
Ε είμαι λίγο ρομαντική!!!
Τι να κάνω???? :blush: :blush: :blush:
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ego nomizo oti opos panta ke san sta8eri aksia pia
lete tou kosmou tis m@l@kies
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
meriki to pernous sovara ke ipef8ina ali me tin triferi enia...:lol:
me evestisia ke ego den ksero ti alo
ali nomizete oti ine diskolo na sas katalavoun (8elete soni ke kala na es8aneste simantiki ke diskoli)
ke iste oloi voutigmeni mesa stin agnia
den kserete ti nio8ete ke giati ke ampelofilosofite me aperantosini
gia sinexiste isos den kataliksete pou8ena opos panta
Σώστά! πού να ξέρεις εσύ από τέτοια πράγματα!!!! Εσύ δεν νοιώθεις και δε σκέφτεσαι τέτοια πράγματα! Δε σε αφορούν άλλωστε!!!!!! Ναι είμαστε μέσα στην άγνοια γιατί αν ξέραμε δεν θα είχε νόημα να συνεχίσουμε να ψάχνουμε!!!!! Έχεις δίκιο, δεν ξέρουμε τι νοιώθουμε! Ακόμα το ψάχνουμε, γιατί είμαστε άνθρωποι και σαν άνθρωποι δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όλα και να τα καταλαβαίνουμε όλα!!!! Ναι υπάρχουν άνρθωποι που δεν τους καταλαβαίνουμε και υπάρχουν άνθρωποι που δε μας καταλαβαίνουν!!!!!
Και βέβαια θα συνεχίσουμε!!!! Και το πιο πιθανό είναι να μην καταλήξουμε πουθενά! Μα θα έχει γίνει μια καλή συζήτηση και ο καθένας θα πάρει ό,τι του αρέσει, ότι τον ενδιαφέρει και ό,τι καταλάβει!!! Κάποιοι θα μείνουν ίδιοι και κάποιοι θα "αλλάξουν".
Τι να κάνουμε!!! Μας αρέσει να αμπελοφιλοσοφούμε!!!!! :smokin:
kiriakost
22/07/2007, 23:30
Ε είμαι λίγο ρομαντική!!!
Τι να κάνω???? :blush: :blush: :blush:
Γύρνα λίγο τον διακόπτη δεξιά , προς εκεί που γράφει το ταμπελάκι ρεαλισμός ..
Για να καταλάβεις , εγώ το δουλεύω το μείγμα , 80/20 .. 80% Ρεαλισμό , και 20 από το άλλο !
Φαίνομαι λίγο άγαρμπος και σκληρός μερικές φορές ,
αλλά έτσι μόνο έχει ισορροπία το μηχάνημα μου.. ;)
Γύρνα λίγο τον διακόπτη δεξιά , προς εκεί που γράφει το ταμπελάκι ρεαλισμός ..
Για να καταλάβεις , εγώ το δουλεύω το μείγμα , 80/20 .. 80% Ρεαλισμό , και 20 από το άλλο !
Φαίνομαι λίγο άγαρμπος και σκληρός μερικές φορές ,
αλλά έτσι μόνο έχει ισορροπία το μηχάνημα μου.. ;)
Τι να κάνουμε, δε δουλεύουν όλες οι μηχανές με το ίδιο μείγμα!!!!
Κάποιοι ζούν μόνο στα σύννεφα!!! Είναι όμορφα και έχει πολύ καθαρό αέρα!!! Και μια μέρα θα βρουν κάποιον άλλο που ζει κι αυτός εκεί και θα πορευτούν μαζί!!!!
κι αν εσύ προτιμάς το 80% ρεαλισμό καλά κάνεις! Έτσι μπορείς να ζεις εσύ!!!!
Ονειρα και όνειρα πήγανε χαμένα........μα όσο ονειρεύομαι χαμογελάω!!!!!
:wave2:
Τι να κάνουμε, δε δουλεύουν όλες οι μηχανές με το ίδιο μείγμα!!!!
Κάποιοι ζούν μόνο στα σύννεφα!!! Είναι όμορφα και έχει πολύ καθαρό αέρα!!! Και μια μέρα θα βρουν κάποιον άλλο που ζει κι αυτός εκεί και θα πορευτούν μαζί!!!!
κι αν εσύ προτιμάς το 80% ρεαλισμό καλά κάνεις! Έτσι μπορείς να ζεις εσύ!!!!
Ονειρα και όνειρα πήγανε χαμένα........μα όσο ονειρεύομαι χαμογελάω!!!!!
:wave2:
Τελικα δεν εχεις αδικο .... Σιγουρα εχει τυχει σε ολους μας να ισοπεδω8ουν και να απομυ8οποιη8ουν (κατα συνεπεια) προσωπα και καταστασεις ..
Ο τροχος γυρναει ομως και τοτε καταλαβαινουμε πως υπαρχει και η αλλη πλευρα του νομισματος ... η αισιοδοξη πλευρα...:winka:
Το 8εμα ειναι να μην κολλαμε στα παλια ...αλλωστε οσο και να προσπα8ουμε να προφυλαχτουμε..να ειμαστε κλειστοι ...κυνικοι.. και καχυποπτοι δε γινεται να μην αγαπησουμε παλι ... Οταν γινει αυτο οοολες οι 8εωριες περι αποστασιοποιησης και δη8εν ''ανεσης'' περι του 8εματος πανε περιπατο...:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Τελικα δεν εχεις αδικο .... Σιγουρα εχει τυχει σε ολους μας να ισοπεδω8ουν και να απομυ8οποιη8ουν (κατα συνεπεια) προσωπα και καταστασεις ..
Ο τροχος γυρναει ομως και τοτε καταλαβαινουμε πως υπαρχει και η αλλη πλευρα του νομισματος ... η αισιοδοξη πλευρα...:winka:
Το 8εμα ειναι να μην κολλαμε στα παλια ...αλλωστε οσο και να προσπα8ουμε να προφυλαχτουμε..να ειμαστε κλειστοι ...κυνικοι.. και καχυποπτοι δε γινεται να μην αγαπησουμε παλι ... Οταν γινει αυτο οοολες οι 8εωριες περι αποστασιοποιησης και δη8εν ''ανεσης'' περι του 8εματος πανε περιπατο...:lol: :lol:
Εσύ με το Fun club, τι ανάγκη έχεις........ :lol: :bawl: :lol: :bigcry: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εσύ με το Fun club, τι ανάγκη έχεις........ :lol: :bawl: :lol: :bigcry: :lol: :lol: :lol:
Αυτοί είναι που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη!!!
(άποψή μου!!!:blush: )
Cpt. Haddock
23/07/2007, 11:49
Μια και εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=43322) μιλάμε για βιβλία και σε αυτό το θρεντ για σχέσεις και αγάπες πάρτε και δυο απο τα αγαπημένα μου σχετικά quotes
"Η Αγάπη δεν υπάρχει για να μας κάνει ευτυχισμένους αλλα για να μας δείχνει πόσο δυνατοί είμαστε στον πόνο και στην υπομονή"
Herman Hesse, "Πήτερ Καμεντσιντ"
και
" ....'tis better to have loved and lost than never to haver loved at all...", ποίημα του Lord Alfred Tennyson
:smokin:
airamhag
23/07/2007, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
χααααααααααααα...
δεν θα τα παμε καλααααααααααααααααααααααα................
:a52:
airamhag
23/07/2007, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
"Η Αγάπη δεν υπάρχει για να μας κάνει ευτυχισμένους αλλα για να μας δείχνει πόσο δυνατοί είμαστε στον πόνο και στην υπομονή"
love hurts , love bites...
νομιζω ομως οτι υπαρχει ενα σημειο , οπου τα πραγματα μπορουν να ξεφυγουν , αν βασιστεις απολυτα σε κατι τετοιο..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μια και εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=43322) μιλάμε για βιβλία και σε αυτό το θρεντ για σχέσεις και αγάπες πάρτε και δυο απο τα αγαπημένα μου σχετικά quotes
και
" ....'tis better to have loved and lost than never to haver loved at all...", ποίημα του Lord Alfred Tennyson
:smokin:
αυτα λες εσυ στις γυναικες ?
:cry:
:lol: :lol: :lol: :lol: :beer: :beer: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
23/07/2007, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αυτα λες εσυ στις γυναικες ?
:cry:
:lol: :lol: :lol: :bigcry:
kiriakost
23/07/2007, 18:41
Πω πω θεωρίες περί αγάπης !! ασε δεν πιάνουν αυτά στον Έλληνα ..
Εγω , θεωρώντας οτι έχω λαϊκές καταβολές ( σε πολύ ελαφριά μορφή :lol: .) .... πιστεύω στο τραγούδι που λέει .... Μια ματιά σου μόνο φτάνει , αεροπλάνο να με κάνει ...
Το θέμα είναι ότι δεν βρέθηκα ακόμα σε ακτίνα βολής , μιας τέτοιας ματιάς . :cool: :lol: