View Full Version : Τοποθετηση τελικου σε multi
Οπως καταλαβατε και απο το θεμα, εχω ενα κιτακι με εξατμιση, φιλτροκουτι, εγκεφαλο στο σπιτι που καθεται και ελεγα μηπως ξερει κανεις ποσο δυσκολο ειναι να κανω μονος μου την τοποθετηση.
Ο μαστορας μΕ ειπε οτι ειναι μανουρα γιατι πρεπει να βγαλω ρεζερβουαρ, το οποιο ισχυει για το φιλτροκουτι αλλα αυτο που δεν ξερω ειναι που σκατα ειναι ο εγκεφαλος, μηπως κανα παλουκαρι γνωριζει;;;
Να του πεταγα επανω τουλαχιστον το τελικο και τον εγκεφαλο...
Φίλε strada το θέμα δεν είναι τόσο απλό όπως τα λες :nono:
Για να βάλεις μόνο εξάτμιση (τελικό) ok αλλά δεν κερδίζεις και τπτ εκτός από λίγο θόρυβο
Αν είναι να τα τοποθετήσεις όλα μαζί, και το καλύτερο θα ήταν να πας σε ένα εξουσιοδοτημένο μαγαζί να τα περάσει επάνω
Γιατί αν δεν κάνω λάθος ο εγκέφαλος πρέπει να διαβάσει τις δυνατότητες της μοτο για να λειτουργήσει σωστά
Και τέλος με τελικό και εγκέφαλο ΔΕΝ θα λειτουργεί σωστά γιατί δεν θα ανασαίνει (θα του λείπει το φίλτρο)
να προσεξεις οταν θα σου βαλει τον εγκεφαλο να μη στο κλειδωσει γιατι μετα θα ειναι αχρηστος για οποιοδηποτε αλλο μηχανακι(σε περιπτωση που θελεις να το δωσεις)...τωρα για φιλτροκουτι πρεπει να βγαλεις αναγκαστηκα το ρεζερβουαρ ...δεν ειναι δυσκολο ημουν παρον οταν αλλαξα τα δικα μου αλλα θελει λιγο χρονο στο λυσε ..
Ευχαριστω για τις απαντησεις, παει αυριο στον Θωμα το μηχανακι. Απλα απο την κ@υλ@ μου ελεγα να τα εβαζα μονος μου το (προηγουμενο) ΣΚ.
Για το κλειδωμα του εγκεφαλου το ηξερα, αφου το πηρα μτχ το κιτ, ηταν το πρωτο πραγμα που ρωτησα.
Εχει και φιλτροκουτι το κιτακι, θα παω να παρω και ελευθερο φιλτρο σημερα.
GST τι φιλτρο εβαλες;
Λεω να βαλω DNA και οχι KN, να στηριξω την ελληνικη οικονομια...
αυτο που ειχε το κιτ μεσα εβαλα νομιζω οτι ειναι της κν.....παντως οταν βρεις ευκαιρια αλλαξε και τους λαιμους ..νομιζω σε θεμα αποδοσης αξιζει το κοπο περισσοτερο απο πολλα αλλα ..και βελτιωνει και κατα πολυ τον ηχο..
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
αυτο που ειχε το κιτ μεσα εβαλα νομιζω οτι ειναι της κν.....παντως οταν βρεις ευκαιρια αλλαξε και τους λαιμους ..νομιζω σε θεμα αποδοσης αξιζει το κοπο περισσοτερο απο πολλα αλλα ..και βελτιωνει και κατα πολυ τον ηχο..
:D :D :D
Τους λαιμους τους εχω ΗΔΗ αλλαξει...
...δεν αντεχα να βλεπω τον καταλυτη...
:winka:
ntinlanden
24/07/2007, 11:31
ΕΙΧΕΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
:D :D :D
ευγε ..με ολο το κιτ το μηχανακι πανω απο τις 5000 γαμει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ntinlanden
ΕΙΧΕΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗ?
Ω, ναι...
Μάλλον περιττεύει να ρωτήσω τι βενζίνη βάζεις....:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μάλλον περιττεύει να ρωτήσω τι βενζίνη βάζεις....:sad:
:sick: :blush: :a011:
:a31: μου...
και εγω εχω καταργησει τον καταλυτη.......( σορρυ ολντμαν σορρυ περιβαλλον....)
Σκευτομαι να βαλω και μια μεταχειρισμενη τερμι πανω που εχω βρει στα 450 ευρω(καλη τιμη?)...
θα δω καμια διαφορα σε αποδοση...(εκτος απο θορυβο) η θελω αμεσα και φιλτρο .....
Ευχαριστω
και
δεσμοδρομικους χαιρετισμους
Αρχικά δημιουργήθηκε από mesh
και εγω εχω καταργησει τον καταλυτη.......( σορρυ ολντμαν σορρυ περιβαλλον....)
Εκ μέρους του περιβάλλοντος δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά προς τι οι συγγνώμες ??? :confused:
Απλά βάλτε την βενζίνη που αντικατέστησε την παλιά "Μολυβδούχα" και κάντε και καμιά προσευχούλα να είναι λίγο αλήθεια αυτά που αναφέρουν οι εταιρίες πετρελαιοειδών στα Φύλλα Τεχνικής Ανάλυσης (σχετικά με το ποσοστό Αρωματικών Υδρογονανθράκων...) :beer:
ναι οκ...Χαβαλες να γινεται...
Επι του θεματος τιποτα?
:beer:
καλη τιμη ; δε ξερω ποσο δινουν τις μεταχειρισμενες αλλα το κιτ τελικο+ φιλτρο+φιλτροκουτι+ cpu εχουν στο 1000...αν ειναι μονο το τελικο υπολογισε οτι μονο του αξιζει καπου στα 700 ...
τωρα για αποδοση θελεις και φιλτρο +να σου ανοιξει το παλιο φιλτροκουτι αν δεν σου δινει ο αλλος το ανοιχτο....δουλευει και ετσι η εξατμηση αν και με το cpu σιγουρα δινει κατι παραπανω ..cpu βρισκεις στο νετ ευκολα η πας στη καλυτερη αλλα ακριβοτερη λυση του power commander
thanks m8.....
διαβαζα χ8ες στο multistrada net οτι καποιοι βγαζουν και τα air restrictors με αποτελεσμα να εχουν μεγαλυτερη εισαγωγη αερα στο φιλτροκουτι.....:confused:
Καπου στα 400-500 παιζουν οι τιμες για μτχ τελικα.
Εγω απο Ebay πηρα το κιτ (τελικο, εγκεφαλος, φιλτροκουτι) 570. Βαλε και ενα φιλτρο απο εδω 80, κανονικα 650 για ολο το κιτ.
Επειδη ο αμερικανακος ηταν γκαου και εβαλε αξια στο πακετο, πληρωσα και αλλα 170...
Παλι καλυτερα (;) απο να το επαιρνα απο εδω...
Περιμενω κατι μιβ και αν μου κατσουν θα πουλησω τα τερμι...
thanks m8.....
διαβαζα χ8ες στο multistrada net οτι καποιοι βγαζουν και τα air restrictors με αποτελεσμα να εχουν μεγαλυτερη εισαγωγη αερα στο φιλτροκουτι.....:confused:
Νομιζω οτι η διαφορα του ανοιχτου απο το κλειστο φιλτροκουτι ειναι τα air restrictors...
Ειχα ενα monster 620 και εβγαλα το φιλτροκουτι και του εκοψα το πανω μερος (κοστος; ενα τεταρτο δουλεια). Ηταν ακριβως το ιδιο με αυτο που πουλαγε η Ducati ως ελευθερο φιλτροκουτι...
Τρομερος ηχος απο την εισαγωγη...νομιζα οτι θα με ρουφαγε μεσα... και ηταν και 620...
sounds nice
To θεμα ειναι αν θα ρυθμιζεται πλεον το εργαλειο....
Λες να βγαλω τα τρυπανια και τους τροχους και να αρχισω τα κοψε ραψε χε χε χε
sounds nice
To θεμα ειναι αν θα ρυθμιζεται πλεον το εργαλειο....
Λες να βγαλω τα τρυπανια και τους τροχους και να αρχισω τα κοψε ραψε χε χε χε
Πολλα παιδια εχουν βαλει μονο τελικο και απλα εχουν ρυθμισει αναλογα τα μειγματα. Θαυματα σε αποδοση δεν εχουν αλλα τουλαχιστον ακουγονται τα μηχανακια οπως πρεπει...
Για το κοψε ραψε τι να σου πω...καπου ειχα δει στο multistrada.net ενα thread που καποιος ψυχακιας το ειχε κανει μονος του, δεν μου φανηκε και πολυ ευκολο...
Τελικα πηρα το μηχανακι με το κιτ επανω, εχει "γεμισει" σε ολες τις στροφες και ειδικα ψηλα ειναι πιο δυνατο, αλλα οχι κατι τρομερο (ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΜΟΤΕΡ ΑΠΟ 999 !!! )...
Μπορει ο ηχος απο την εξατμιση να ειναι μεν ωραιος αλλα οχι εντελως ντουκατοηχος, αλλα η εισαγωγη ειναι πολυ κ@υλα!!!
:D
yannis27
17/08/2007, 18:21
Πως σας φαινονται αυτα απο inconell .........
99726
yannis27
17/08/2007, 18:22
another view....
99727
...Βαλε και ενα φιλτρο απο εδω 80...
Tι φίλτρο έβαλες;
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
Tι φίλτρο έβαλες;
DNA
afto eho ke ego kata nou na valo...sorry gia ta agglika:wave2:
gatecrasher
31/08/2007, 08:46
μιας που μιλαμε για τελικα..... εγω φοραω termi , αλλα σκευτομαι να δοκιμασω την zard. http://www.zardexhaust.com/defaultEN.htm (http://) Την εχει δοκιμασει κανεις?