View Full Version : Υπάρχει Θεός !! αλλά βοηθά μόνο τα θεοσεβούμενα Honda (ανεύρεση μηχανής)
kiriakost
21/07/2007, 15:21
Πρόκειται για μια προσωπική ιστορία εύρεσης κλεμμένης μηχανής , με την βοήθεια του θεού,
ή κάποιου συνεργάτη του !!
1 )Επειδή οι αναφορές που θα γίνουν , παραπέμπουν στον πνευματικό κόσμο , καλό είναι όσοι τον αμφισβητούν , να μην διαβάσουν το θέμα .
2)Καλό είναι όσοι έχουν όρεξη για απλό κουτσομπολιό,
και κριτική του χαραχτήρα του άλλου, ( Βλέπε ... ψυχολόγοι τις πλάκας ) να μην το διαβάσουν , ούτε αυτοί .
3)Οι αμφισβητίες , και οι υπέρμαχοι άλλων θρησκευτικών πιστεύω , αλλά και οι άθεοι , καλό είναι να μην το διαβάσουν ..
4)Εαν έμεινε κάνεις που να έχει αρκετή ταπεινότητα , και ανοιχτό μυαλό, ας διαβάσει την παρακάτω ιστορία η οποία είναι , κατά δήλωση μου , ΑΠΟΛΥΤΑ αληθινή .
Εχουν περάσει αρκετά χρόνια απο εκείνη την Μεγάλη Παρασκευή , που στα ξημερώματα της ,
4:30 με 5:30 , δυο κλεφτρόνια , και προφανώς διανομείς ναρκωτικών , βούτηξαν έξω από κατάστημα μου , τα καημένο μου αλογάκι , το οποίο δεν γυάλιζε και δεν ήταν και στα καλύτερα του εμφανισιακά .
Για να μην χρονοτριβώ στην περιγραφή , θα παραμείνω όσο μπορώ στα γεγονότα .
Εφόσον κάνω μια μαύρη ανάσταση , έπειτα από δυο μέρες , πηγαίνω στην εκκλησιά,
κατά της 10 το πρωί , και μέσα σε μια άδεια από κόσμο εκκλησιά .
Αρχισα να εκδηλώνω το παράπονο μου , στον πνευματικό κόσμο , με συνέπεια την αναβίωση όλης της ιστορίας , με αποτέλεσμα την έκρηξη του εσωτερικού μου κόσμου .
Προσπαθώ να είμαι μαχητής, της αδικίας , προς τρίτους .
Και το να είμαι εγώ πλέων θύμα αδικίας , με έφερε στο χείλος υπέρτατης ψυχολογικής φόρτισης , που με οδήγησε, στο να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι , και να απειλήσω θεούς και δαίμονες,
με την απόλυτη αμφισβήτηση .
Το σε κάθε δυσκολία , να αμφισβητούμε τον πνευματικό κόσμο , το κάνουν όλοι , αλλά όχι εγώ .
Εγω κάνω μια ζωή που την χαρακτηρίζει η ενάρετη πορεία , και η διαρκεί προσπάθεια,
στο να παραμείνω σε αυτήν την ενάρετη πορεία .(χωρίς να είμαι αλάθητος)
Και ναι , σχεδόν απαιτώ , οι ουράνιες δυνάμεις , να είναι φύλακας - οδηγός και προστάτης μου..
Τέλος εισαγωγής ... ακολουθεί το κυρίως συμβάν .
.
97176
kiriakost
21/07/2007, 15:22
Μην γράψει κανείς τίποτα :nono: .... συνεχίζεται . :)
Δεν κρατήθηκα ρε γμτ.:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Πρόκειται για μια προσωπική ιστορία εύρεσης κλεμμένης μηχανής , με την βοήθεια του θεού,
ή κάποιου συνεργάτη του !!
1 )Επειδή οι αναφορές που θα γίνουν , παραπέμπουν στον πνευματικό κόσμο , καλό είναι όσοι τον αμφισβητούν , να μην διαβάσουν το θέμα .
2)Καλό είναι όσοι έχουν όρεξη για απλό κουτσομπολιό,
και κριτική του χαραχτήρα του άλλου, ( Βλέπε ... ψυχολόγοι τις πλάκας ) να μην το διαβάσουν , ούτε αυτοί .
3)Οι αμφισβητίες , και οι υπέρμαχοι άλλων θρησκευτικών πιστεύω , αλλά και οι άθεοι , καλό είναι να μην το διαβάσουν ..
.......................
Τι λεεεε ρε φιλε .... :wacko:
Και να χασουμε τετοια πλακα? :(
:lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtrm600
Δεν κρατήθηκα ρε γμτ.:lol:
Εγω αντιθετως κρατηθηκα ΠΟΛΥ ωρα, αλλα αργουσε να συνεχισει ... :dizzy:
kiriakost
21/07/2007, 16:44
Έτσι λοιπόν στις 10 το πρωί είμαι στην εκκλησιά , και στις 10:30 είμαι πίσω στο μαγαζί κάνοντας σέρβις σε μια συσκευή Φαξ .
Στις 11:00 έρχεται ένας φίλος εργολάβος γυψοσανιδάς , ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ !! (Τεράστιο FIAT)
Κάνουμε μια συζήτηση , και του τονίζω ότι έχω ένα προαίσθημα,
να ψάξω για την μηχανή και στην Λάρισα
Μου απαντά ... καλά !! ................ και πάει να φύγει , για να συνεχίσει τις δουλείες του .
Κάνοντας πέντε βήματα , σταμάτα και γυρίζει πίσω !!
Μου λέει .... Πάμε !! .. Φεύγουμε για Λάρισα !!
Παρατάω τα πάντα , κλειδώνω το μαγαζί και φεύγουμε ... 11:15 είμαστε πλέων στην αρχή για τον δρόμο προς Λάρισα .
Η συζήτηση μέσα στο αυτοκίνητο δεν ήταν πλούσια , εφόσον ήμουνα σε βαθύ πόνο .
Στις 11:45 πλησιάζοντας το χωρίο Πλατύκαμπο .... Και κάπου, μεταξύ σοβαρού και αστείου , του λέω ... Σκέψου ότι στο αυτοκίνητο , να μην είμαστε λέει δυο , αλλά τρεις !! σκέψου να γυρίσουμε και να την έχουμε φορτωμένη !!
Με κοίταξε περίεργα , αλλά δεν με παρεξήγησε .. είναι και αυτός σπαθάτο παλικάρι , άλλα όχι και τόσο ενάρετος , μιας και έκανε , και κάτι πονηριές όταν πέρασε από την Γερμανία στα νιάτα του .
Στις 12:00 είμαστε παρκαρισμένοι στην είσοδο τις Λάρισας , και με την άφιξη μας , συνειδητοποιώ το παράλογο ... Ας παρκάρει κάποιος μια μότο μέσα σε μια πόλη 200.000 κατοίκων , ΚΑΙ ας ζητήσει σε κάποιον άλλο να την βρει !! Πόσες βδομάδες θα έκανε ή χρειάζονταν !! ?
Πέφτω σε βαριά κατάθλιψη .... ενώ ο φίλος που λέει ότι έχει μια γνωριμία με ένα άτομο που δούλευε κάποτε μαζί του , έναν Λαρισαίο , όπου ήθελε να τον καλέσει και στο γάμο του , άλλα δεν έβρισκε το τηλέφωνο του !!!
Η καρτα του βρέθηκε στο ντουλαπάκι από το φορτηγό !!! ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ αλλάξει το νούμερο για οχτώ χρόνια !!
Γίνεται η κλίση , και απαντά γενικά , ότι , κακόφημες περιοχές στην Λάρισα για θέματα ΜΟΤΟ, είναι τα Ταμπάκικα !! και η Φαλάνη ..
12:10 Φτάνουμε στην κεντρική πλατεία περιοχής Ταμπάκικα !! από την πάνω πλευρά ,και παρκάρουμε σε μια άκρη .
Με κοιτάει στα μάτια ο φίλος μου , και μου λέει, ..... εδώ είμαστε !! Ταμπάκικα !!
Τον κοιτάω και εγώ , και με ένα απόκοσμο ύφος , του λέω με ηρεμία .. ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ....
Αυτός δεν κατάλαβε ... και λέει , εγώ θα κοιτάω από της αριστερή μεριά , και εσύ από την δεξιά ..
ΟΧΙ του λέω , εγώ θα σου δείχνω τον δρόμο ... :nono: .. ΚΑΙ του δίνω την εντολή να στρίψει ΔΕΞΙΑ ..
Όντως στρίβει μέσα σε ένα στενό δρόμο ο οποίος τερμάτιζε σε λίγα μέτρα , έχοντας υποχρεωτική διαφυγή μια αριστερή στροφή ... έτσι δεν χρειάστηκε να ξαναμιλήσω .
Έπειτα από την αριστερή στροφή και στα πρώτα 20 μέτρα , βλέπω στο αριστερό μέρος του δρόμου , ένα φλιμπεράδικο, στο τέλος του κτιρίου υπήρχε ένας μικρός ακάλυπτος χώρος , και η μηχανή μου παρκαρισμένη μπροστά στα μάτια μου !!!! Χωρίς πινακίδα , χωρίς βαλιτσάκι , και την αναγνώρισα από σημάδια που μόνο εγώ γνωρίζω ... μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου .
Πηδάω πάνω από το κινούμενο φορτηγό , ουρλιάζοντας .. Η ΜΗΧΑΝΗηηηηη μου .. :a08:
Ο φίλος μου σοκαρισμένος, παρκάρει , έρχεται και με αρπάζει , τραβώντας με , σε μια άκρη , ώστε να προγραμματίσουμε με λογική , τις υπόλοιπες κινήσεις μας .. ενώ εγώ ήμουν σε πλήρη παραλήρημα .. Ώρα Ελλάδος 12:15 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλούμε την τοπική Ασφάλεια όπου , λόγο των ήμερων του Πάσχα , υπολειτουργούσε , με μόνο τέσσερα άτομα υπηρεσία αντί για δέκα !!
Ακολούθησαν στιγμές απείρου κάλους , όταν έκαναν ότι δεν πίστευαν, ότι η μηχανή είναι δικιά μου, και εγώ, μιας κλαίγοντας , και μιας βρίζοντας , έδειχνα τα χαρτιά μου και τα κλειδιά μου !!
Η μηχανή βρέθηκε με λουκέτο στο πίσω δισκόφρενο !!! Ο ΚΛΕΦΤΗΣ την κλείδωσε !!
Την φορτώσαμε μέσα στο ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΦΟΡΤΗΓΟ !!!!! Και κατευθυνθήκαμε στην Ασφάλεια Λάρισας , για γραφειοκρατικές διαδικασίες .
Ωρα 13:00 το μεσημέρι , αμίλητοι , και σοκαρισμένοι , αλλά χαμογελαστοί , επιστρέφουμε για Βόλο , έχοντας πάρει ένα κυπελλάκι καφέ , από το τυροπιτάδικο του δρόμου .
Δεν θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου , την έκφραση του φίλου μου , που σοκαρισμένος μόλις βρήκα την μηχανή , φώναζε σε παραλήρημα ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩ ( ότι βρέθηκε ) ...
Δεν το πίστευε ούτε την ώρα που ξεκινήσαμε, ότι είχαμε έστω κάποια ελπίδα , ( Εγώ όμως ξέρω καλά ... ότι τον χρησιμοποίησε ο θεός , για να γίνει το θέλημά του ).
Όπως χρησιμοποίησε και μένα , και έδωσε απίστευτη ώθηση , ώστε να μην μπορεί τίποτα, να σταματήσει το θέλημα του .
Μετά από αυτό το γεγονός , έχω πλέων εσωτερική δύναμη 1000 ανθρώπων , και για το θέμα πίστης , σπάω κεφάλια ..
Το ΑΧ-1 , δεν το αφήνω από τα χέρια μου , με τίποτα ... θα είναι μαζί μου , μέχρι το τέλος της ζωής μου , ως ανάμνηση και μαρτυριά , ότι υπάρχει θεός !!!
.
ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ !!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε τι τραβαμε...
Καλη η ιστορια... δεν λεω... :rolleyes:
Ο Δρακος ομως που ειναι? :dizzy: :lol:
.............. Κάνουμε μια συζήτηση , και του υποδηλώνω ότι έχω ένα προαίσθημα,
να ψάξω για την μηχανή και στην Λάρισα
Μετά από αυτό το γεγονός , έχω πλέων εσωτερική δύναμη 1000 ανθρώπων , και για το θέμα πίστης , σπάω κεφάλια ..
Το ΑΧ-1 , δεν το αφήνω από τα χέρια μου , με τίποτα ... θα είναι μαζί μου , μέχρι το τέλος της ζωής μου , ως ανάμνηση και μαρτυριά , ότι υπάρχει θεός !!!
.
:a53:
Άλλοι αυτό το ονομάζουν "κληρονομικό χάρισμα"
kiriakost
21/07/2007, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Καλη η ιστορια... δεν λεω... :rolleyes:
Ο Δρακος ομως που ειναι? :dizzy: :lol:
Εγώ είμαι ο δράκος :sun: .. και αυτήν είναι η ιστορία μου ..
Μετά σου λένε Χάρι Πότερ και κουραφέξαλα !! :rotflmao:
.
Mάλιστα.
Κάτι παρόμοιο είχε κάνει και ο Βούδας. Αν δεν κάνω λάθος ψαχνανε για ένα Ένφιλτ Μπούλετ 350 που είχε χαθεί κάπου στο Ράτζασταν. Δεν το θυμάμαι ακριβώς θα το ψάξω καλύτερα και θα σε ενημερώσω. :wave2:
kiriakost ειναι και σαββατο.
Πιστευω ο θεος να σου δωσει πολυ δυναμη γιατι απο δευτερα μ'αυτα που θα ακουσεις η περιπετεια με το μηχανακι θα φαινεται παιχνιδι.
Εισαι ωραιος :beer: και μονο που ειχες το θαρρος να ποσταρεις κατι τετοιο εδω μεσα Μπραβο.
Σου ρχεται.:wave2:
Ο,τι να ναι λεμε....:alien:
kiriakost
21/07/2007, 19:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
kiriakost ειναι και σαββατο.
Πιστευω ο θεος να σου δωσει πολυ δυναμη γιατι απο δευτερα μ'αυτα που θα ακουσεις η περιπετεια με το μηχανακι θα φαινεται παιχνιδι.
Εισαι ωραιος :beer: και μονο που ειχες το θαρρος να ποσταρεις κατι τετοιο εδω μεσα Μπραβο.
Σου ρχεται.:wave2:
Δεν ανησυχώ καθόλου , τους περιορισμούς που έβαλα , διευκρινίζοντας , ποιο είναι το επιθυμητό κοινό, για το παρών θέμα ........... Τους έβαλα , για να προστατέψω τους αντιπάλους , από ψυχικές διαταραχές . :lol:
Η δική μου ζωή βρίσκεται σε πραγματική γαλήνη , πράγμα που τους εύχομαι να την βρουν κάποτε.
Και τέλος επειδή το είδα να ξανασυμβαίνει εδώ μέσα .... να σκοτώνονται και να ξαναρωτιούνται ......
" Γιατί άμα είναι έτσι , ο θεός να βοηθάει εδώ, και όχι εκεί ?? " κλπ κλπ .
Απάντηση , όποιος έχει καθαρή ψυχή , ας πάει να τον ρωτήσει .. επισκεπτόμενος έναν αντιπρόσωπο του , στο κοντινότερο μοναστήρι ..
Οταν θα κυκλοφορήσει ξανά το ΑΧ-1 ,
θα διοργανώσω βόλτα με θέμα επίσκεψη σε μοναστήρι .. :wave2:
gregorgeous89
21/07/2007, 20:37
Ο Θεός υπάρχει και μερικές φορές μας εκπλήσσει με αυτά που κάνει! Χαίρομε για αυτό που σου συνέβη, πέρα από την μηχανή που βρήκες ,πιστεύω θα σου δίνει αυτή η φάση δύναμη για όλη σου την ζωή.
Τώρα βέβαια θα ακούσεις πολλές εξυπνάδες (ήδη άρχισαν τα όργανα) αλλά ...σκασίλα σου!
stavrogin
21/07/2007, 20:43
Αυτον τον πως τον ειπες; ...τον θεο ...προσεχε τον γιατι εχει ενα διαβολεμενο χιουμορ ,αστα να πανε.
Δηλαδη απο τη μια σου βρηκε τη μηχανη κι απο την αλλη ειναι ικανος να σου χασει τη βιδα του ρεζερβουαρ και να μην τη ξαναβρεις ποτε σου.Γι αυτο σου λεω προσεχε.
Επειδη την εχω παθει στο λεω...
airamhag
21/07/2007, 20:55
:a012:
και κυριως για το σθενος σου.
kiriakost
21/07/2007, 21:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
να σου χασει τη βιδα του ρεζερβουαρ
Χωρίς να θέλω να σε δυσαρεστήσω , τα Kawasakia σκορπάνε και χωρίς θεϊκές επεμβάσεις . :lol: (λέμε τώρα ) ;)
Απο την άλλη, καλό είναι να χρησιμοποιήσεις κόλλα σπειρωμάτων ,
και να κάνεις ένα καλό σφίξιμο σε όλες τις βίδες ,
διότι ενδέχεται να παρουσιαστούν αλλεπάλληλα θαύματα στο μηχανάκι σου ,
χωρίς να μπορείς να βρεις την αιτία .. :D
Κυριάκο να σε ρωτήσω...(επιτρέπεις τον ενικό ε?)
Το ΑΧ το είχες κλειδωμένο?
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=43141
:rolleyes: :rolleyes:
kiriakost
21/07/2007, 21:25
Το ΑΧ είχε φθαρμένο διακόπτη μηχανής ... πράγμα που το έκανε εύκολη λεία .
Μέσα στα πλαίσια της ανανέωσης , έχω κάνει παραγγελία , ένα ολοκαίνουργιο σετ κλειδαριές
( Διακόπτη μηχανής - τάπα - σέλα - κράνους ) .
Μιας και το έκανες θέμα , καλό είναι να καθαρίζετε τακτικά η κλειδαριά του διακόπτη μηχανής ,
με ένα οποιοδήποτε αντισκουριακό σπρέι .
Και στα οχτώ χρόνια , να αλλάζεται ακόμα και εάν φαινομενικά δουλεύει .
el_hymador
21/07/2007, 23:42
+1000
οχι για τιποτα αλλο, απλα θαυμαζω και εκτιμω τους ανθρωπους που εχουν πετυχει μια εσωτερικη γαληνη.
η αληθεια ειναι οτι χρειαζομαστε την πιστη (με την γενικη εννοια του ορου) μπορει να ειναι θρησκεια, ιδανικα, ιδεολογια, οτιδηποτε....απο την στιγμη που σε κανει καλυτερο ανθρωπο και δεν λειτουργει αρνητικα ειναι απολυτως θεμιτο και αναγκαιο.
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
+1000
οχι για τιποτα αλλο, απλα θαυμαζω και εκτιμω τους ανθρωπους που εχουν πετυχει μια εσωτερικη γαληνη.
η αληθεια ειναι οτι χρειαζομαστε την πιστη (με την γενικη εννοια του ορου) μπορει να ειναι θρησκεια, ιδανικα, ιδεολογια, οτιδηποτε....απο την στιγμη που σε κανει καλυτερο ανθρωπο και δεν λειτουργει αρνητικα ειναι απολυτως θεμιτο και αναγκαιο.
+ αλλα τοσα
δεν με νοιαζει αν ειναι θεος, κληρονομικο χαρισμα, εμπνευση της στιγμης, εξωγηινοι...
απο τη στιγμη που σε βοηθησε να τα βρεις εστω κ λιγο με τον εαυτο σου κ να πορευεσαι ομορφα κ ωραια, εισαι αρχοντας
:beer: :beer:
Nikoskazer2000
22/07/2007, 00:11
Κυριάκο πάντα όρθιος σου εύχομαι. Και απο μέσα και απ' έξω. :wave2:
Aggelos_SV
22/07/2007, 00:23
Καλούμε την τοπική Ασφάλεια όπου , λόγο των ήμερων του Πάσχα , υπολειτουργούσε , με μόνο τέσσερα άτομα υπηρεσία αντί για δέκα !!
Ακολούθησαν στιγμές απείρου κάλους , όταν έκαναν ότι δεν πίστευαν, ότι η μηχανή είναι δικιά μου, και εγώ, μιας κλαίγοντας , και μιας βρίζοντας , έδειχνα τα χαρτιά μου και τα κλειδιά μου !!
Η μηχανή βρέθηκε με λουκέτο στο πίσω δισκόφρενο !!! Ο ΚΛΕΦΤΗΣ την κλείδωσε !!
Την φορτώσαμε μέσα στο ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΦΟΡΤΗΓΟ !!!!! Και κατευθυνθήκαμε στην Ασφάλεια Λάρισας , για γραφειοκρατικές διαδικασίες .
Τόσο απλά ? :confused:
...και ο κλέφτης?Για να την είχε κλειδώσει κάπου εκεί κοντά δεν θα'ταν?
Γιατί δεν πιάστηκε στα πράσα να γίνει τουλόυμι?Ε?
kiriakost
22/07/2007, 00:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Τόσο απλά ? :confused:
...και ο κλέφτης?Για να την είχε κλειδώσει κάπου εκεί κοντά δεν θα'ταν?
Γιατί δεν πιάστηκε στα πράσα να γίνει τουλόυμι?Ε?
Σωστότατη η απορία , το παρέλειψα αυτό το κομμάτι , για οικονομία .
Αλλά λόγο λαϊκής εντολής το αποκαλύπτω :)
Που λετε , καλούμε την Ασφάλεια , ενώ εμείς ήμασταν σε μια απόσταση 50 μέτρα από την μηχανή, να μην δίνουμε και στόχο !!!
Και έρχονται τα πουλάκια μου , με άσπρο πολιτικό αυτοκίνητο ... και εντελώς κατά λάθος .... χτυπάνε την σειρήνα του περιπολικού για τρία δευτερόλεπτα !! ... στην χειρότερη συνοικία της Λάρισας !!!
ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ... Γεια σας παιδάκια ΗΡΘΑΜΕ ..
Εφόσον αναγνωρίζεται η μηχανή ως δικιά μου , μπαίνουμε μέσα στο αυτοκίνητο της Ασφάλειας , εγώ και ο φίλος μου , και στήνουμε καρτέρι έξω από το φλιμπεράδικο .
Περιμένουμε άλλα 45 λεπτά , και εγώ ρωτάω .... ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ δεν θα πάρετε δακτυλικά αποτυπώματα ??
Και τι μου λένε !! σε συμπυκνωμένη μορφή ... ότι αυτή η γειτονιά έχει πολλά ταλέντα , τα οποία τα ξέρουν , τα πιάνουν και έπειτα τα ξαναφήνουν !!!
ΘΕΛΕΙΣ μου λένε οι Ασφαλίτες , να σε βάλουν στο μάτι !!! και να έρθει κανένας τρελαμένος να σου κάνει ζημιά με κανένα μαχαίρι !!
ΕΜΕΙΝΑ .... ναι παλάβωσα ... εγώ πρώτος ήθελα να τον σκίσω , και να εκδικηθώ το κακό που μου έκανε !!! και επειδή είμαι και χειροδύναμος , έχω άλλα 115 κιλά θάρρους, επάνω μου ..
αλλά ... το σύστημα .. μου έβαλε πάγο ...
πολλά θα μπορούσε να υποθέσει κανείς , η να πράξει , δεν ξέρω εαν έκανα το καλύτερο , πάντως το μόνο που ήθελα , ήταν να πάρω την μηχανή μου ,
και να γυρίσω στην φυσιολογική μου ζωή , το ταχύτερο ..
.
ΘΕΛΕΙΣ μου λένε οι Ασφαλίτες , να σε βάλουν στο μάτι !!! και να έρθει κανένας τρελαμένος να σου κάνει ζημιά με κανένα μαχαίρι !!
ΕΜΕΙΝΑ .... ναι παλάβωσα ... εγώ πρώτος ήθελα να τον σκίσω , και να εκδικηθώ το κακό που μου έκανε !!! και επειδή είμαι και χειροδύναμος , έχω άλλα 115 κιλά θάρρους, επάνω μου ...
επρεπε να απαντησεις στους μπατσους οτι δεν θα ειχες προβλημα σε ενα τετοιο σεναριο...
αφου σε βοηθησε ο μεγαλος να βρεις τη μηχανη σου δε θα ηταν δυνατο να μη προστατεψει την ιδια σου τη ζωη ωστε να χαρεις το υπεροχο, φανταστικο, μοναδικο, ανεπαναληπτο μηχανακι σου !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kiriakost
22/07/2007, 01:56
πολλά θα μπορούσε να υποθέσει κανείς , η να πράξει , δεν ξέρω εαν έκανα το καλύτερο , πάντως το μόνο που ήθελα , ήταν να πάρω την μηχανή μου ,
και να γυρίσω στην φυσιολογική μου ζωή , το ταχύτερο ..
.
Τώρα που το ξαναδιάβασες , πιστεύω να έχεις λιγότερες απορίες . :) :wave2:
Ο μεγάλος, έχει φροντίσει, να μην έχω φορέσει ακόμα γύψο, είμαι ικανοποιημένος έστω και για αυτό.
kiriakost
22/07/2007, 02:06
το υπεροχο, φανταστικο, μοναδικο, ανεπαναληπτο μηχανακι σου
Ναι ,ναι, κούκλα είναι !! ;)
.
97188
filipp0s
22/07/2007, 02:14
.
ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ,
ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΘΕΟΣ!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
kiriakost
22/07/2007, 02:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ,
ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΘΕΟΣ!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Σωστή η παρατήρηση σου και μπράβο σου , που το ανέφερες ,
διότι ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΝΑΜΕ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ μηχανή από την Λάρισα ?? ΟΕΟοοοο
Ο θεούλης μας έδωσε και το ΓΙΓΑΝΤΙΟ μέσω, για να την πάμε βόλτα .. :beer: :beer:
άπαιχτος ο μεγάλος λεμέ !! :a19: :a20: :a18: :a23:
filipp0s
22/07/2007, 02:37
αντε και η παναγια μαζι σου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: goodnight:wave2:
97190
kiriakost
22/07/2007, 02:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
αντε και η παναγια μαζι σου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: goodnight:wave2:
Κανε μου μια χάρη και βάλε την, και πάνω στο φορτηγό , και αυτό βοήθησε !!!
Good night .. :wave2:
.
97191
stavrogin
22/07/2007, 03:03
Χωρίς να θέλω να σε δυσαρεστήσω , τα Kawasakia σκορπάνε και χωρίς θεϊκές επεμβάσεις . :lol: (λέμε τώρα ) ;)
Απο την άλλη, καλό είναι να χρησιμοποιήσεις κόλλα σπειρωμάτων ,
και να κάνεις ένα καλό σφίξιμο σε όλες τις βίδες ,
διότι ενδέχεται να παρουσιαστούν αλλεπάλληλα θαύματα στο μηχανάκι σου ,
χωρίς να μπορείς να βρεις την αιτία .. :D
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια.τωρα βεβαια 2 χρονια καβα,15 χρονια honda.Και τα honda λασκαρουν.Μαρτης μου ο Θεος:lol:
Οφειλω να ομολογησω οτι η ανακατασκευη σου ειναι πολυ προσεγμενη
kiriakost
22/07/2007, 03:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια.τωρα βεβαια 2 χρονια καβα,15 χρονια honda.Και τα honda λασκαρουν.Μαρτης μου ο Θεος:lol:
Dont worry .. be happyiiiiii :wave2: :a07: No one is perfect !!
About rebuild ... i do my best !! Thanks
Ρε συ έχασα ένα δαχτυλίδι.
Δεν του κάνεις ένα τηλέφωνο?????
Και δεν θα χρειαστεί μεγάλο φορτηγο πες του!!!!
:lol: :lol: :lol:
Καλό είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου αλλά μη χάνεις την επαφή σου με τους υπόλοιπους!!!!
Όποιος έχει παροπίδες απλά πάει ακεί που βλέπει, δεν βλέπει όμως τι άλλο υπάρχει γύρω του!!!! Αυτό που σου συνέβει κάποιοι το λένε τύχη και κάποιοι διαίσθηση!!!! Αν σε βολεύει να το λες Θεο δικαίωμά σου αλλά μην είσαι απόλυτος!!! Μόνο ο Θεος μπορεί να είναι απόλυτος!!!
kiriakost
22/07/2007, 05:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Αν σε βολεύει να το λες Θεό δικαίωμά σου αλλά μην είσαι απόλυτος!!! Μόνο ο Θεος μπορεί να είναι απόλυτος!!!
Απο την εκκλησιά ξεκίνησα κοπέλα μου , και στην μηχανή έφτασα ... Πως να το πω ο φουκαράς ??
Να πω οτι με βοήθησαν οι άνεμοι , επειδή έσφαξα την Ιφιγένεια στην Αυλίδα !! :lol:
gdevelek
22/07/2007, 10:26
ΕΜΕΙΝΑ .... ναι παλάβωσα ... εγώ πρώτος ήθελα να τον σκίσω , και να εκδικηθώ το κακό που μου έκανε !!! και επειδή είμαι και χειροδύναμος , έχω άλλα 115 κιλά θάρρους, επάνω μου ..
αλλά ... το σύστημα .. μου έβαλε πάγο ...
.
Συν Θεώ αδελφέ Κυριάκο,
Αγαλιάσθην με το ευτυχές τέλος της περιπέτειάς σου τοιαύτης
Αναλογίσου όμως, ο Θεός δεν είναι εκδικητικός, συγχωρεί
Πιστεύω λοιπόν πως και οι μπάτσοι ήταν όργανά Του, και λειτούργησαν έτσι ώστε να αποτρέψουν την εκδήλωση της εκδικητικής σου μανίας (είσαι και χεροδύναμος!)
Ύπαγε εν ειρήνη
kiriakost
22/07/2007, 11:53
Συν Θεώ αδελφέ gdevelek
Ολα τα παράδοξα γίνονται εν βρασμό ψυχής , και η δικιά μου η ψυχή, εκείνη την στιγμή,
απο το πολύ βράσιμο, είχε γίνει κακαβιά . Και μάλιστα χυλωμένη !! :evil:
Τα λόγια μου, δεν τα ακολούθησαν οι πράξεις μου , έτσι βαδίζω εν ειρήνη , αλλά θα τον τσάκιζα τον κερατά , εάν ήταν θέλημα θεού !! ;)
Συν Θεώ αδελφέ gdevelek
Ολα τα παράδοξα γίνονται εν βρασμό ψυχής , και η δικιά η ψυχή εκείνη την στιγμή,
απο το πολύ βράσιμο, είχε γίνει κακαβιά . Και μάλιστα χυλωμένη !! :evil:
Τα λόγια μου δεν τα ακολούθησαν οι πράξεις μου , έτσι βαδίζω εν ειρήνη , αλλά θα τον τσάκιζα τον κερατά , εάν ήταν θέλημα θεού !! ;) :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl:
Πραγματικά θορώ 2 ενάρετους ανθρώπους που στο κάλεσμα της οργής είπαν όχι ,
και αντιμετωπίσαν την σατανική σύμπτωση με υπομονή και καλωσύνη....
kiriakost
22/07/2007, 12:17
αδελφέ Tamasaburo Kanagaki san , μπορείς να είσαι περήφανος για τους συνφορουμήτες σου,
της συμφοράς :lol:
Στο nerves control τα καταφέρνουμε αλλά με δυσκολία . :)
Φιλικά πάντα
Akihiko Arihyoshi .. :a23:
el_hymador
22/07/2007, 12:22
.
97205
Cpt. Haddock
22/07/2007, 12:29
ΡΕ Κυριάκο...
Μ' όλο το σεβασμό...
:D
Πριν δυο χρόνια με παράτησε μια γκόμενα...
Μπορούμε να κάνουμε κάτι να την ξαναβρούμε;
πολύ εύκολα μου ξεφεύγουν τέτοια θρεντ τελευταία ρε γμτ.. :sad: :sick:
kiriakost
22/07/2007, 12:30
Φοβερό λέμε !! ... ο θαυμασμός μου προκλήθηκε διπλά βλέποντας το , και ως απλός άνθρωπος , αλλά και ως φωτογράφος . ;)
el_hymador = :a20:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
.......................
.....................
Τι "πριν δυο χρονια" ρε? :eyepop:
Συνεχεια σε παρατανε οι γκομενες εσενα ... :p :lol:
Εσυ παιδακι μου θες "Θεο αποκλειστικης απασχολησης" ... :sick:
kiriakost
22/07/2007, 12:44
ΡΕ Κυριάκο...
Μ' όλο το σεβασμό...
Ασε κουμπάρε , σε τέτοια θέματα δεν δουλεύει το υπέρτατο μηχάνημα .
Έφτασα τα 38 , και ακόμα να μου την διεκπεραιώσει, την αίτηση για νυφούλα . :lol: :rotflmao:
Δεν λες τον Oldman , να σου κάνει κανένα προξενιό !! ?
el_hymador
22/07/2007, 12:57
ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΥΡΗΞΕΙ ΑΓΙΟ ΤΩΡΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!
97211
Λεωνίδας
22/07/2007, 13:01
κάποιος το παράχεσε :rolleyes: :rolleyes:
Την ευλογία του να χουμε όλοι μας...
kiriakost
22/07/2007, 13:04
Πάρτον πίσω το Ροσσι , διοτι η εικονολατρία τιμωρήθηκε κατά το παρελθόν , με τον νέο ΚΟΚ , μπορεί να φας πρόστιμο :ninja:
kiriakost
22/07/2007, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Yes he did !!:sad:
el_hymador
22/07/2007, 13:10
το χουν παραχεσει εδω και καιρο οι ιδιοι!!!
μια εικονα ειναι μην μασατε....
ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΩΝΙΑ
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82
Λεωνίδας
22/07/2007, 13:12
δεν παίζει το Link
el_hymador
22/07/2007, 13:14
για κανε copy στον BROWSER
el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82
el_hymador
22/07/2007, 13:16
μπα τιποτα.....ψαξε ''Ιουλιανος ο Παραβατης'' στο δικτυο
Εγω ΔΕΝ μπορω να καταλαβω, ειλικρινα, γιατι ΠΡΕΠΕΙ να σεβομαστε τα "πιστευω" καποιων, οταν αυτα αναφερονται σε καποια Θρησκεια, ενω μπορουμε να τα διακωμοδουμε, οταν αναφερονται σε μια ομαδα, ενα κομμα ή οτι στο διαλο αλλο τελος παντων... :sick:
Η λεξη "Πιστευω" απο μονη της δηλωνει κολλημα και μαλιστα ΜΕΓΑΛΟ! :wacko:
Θελω λοιπον να δω να "φωναζετε" κι οταν βαλει καποιος παραποιημενο το τριφυλλι, που ειναι το δικο μου "κολλημα" (ας πουμε)! :(
Λεωνίδας
22/07/2007, 13:21
Χρήστο έχεις μπερδέψει την *ούτσα με τη βούρτσα sorry
Δεν ΠΡΕΠΕΙ να σέβεσαι τίποτα, αν δε σέβεσαι από μόνος σου δεν υπάρχει ΠΡΕΠΕΙ.
Cpt. Haddock
22/07/2007, 13:26
Απο τους πιο συκοφαντημένους ανθρώπους της ιστορίας, κατασπιλώθηκε απο το χριστιανικό κατεστημενο...
:mad: :yuck:
kiriakost
22/07/2007, 13:28
Η λεξη "Πιστευω" απο μονη της δηλωνει κολλημα και μαλιστα ΜΕΓΑΛΟ! :wacko:
Δεν έχεις και άδικο , από την άλλη είναι καλό κόλλημα ,
και δεν ξοδεύεσε για ελατήρια και ρεκτιφιέ !! :wacko:
Θελω λοιπον να δω να "φωναζετε" κι οταν βαλει καποιος παραποιημενο το τριφυλλι, που ειναι το δικο μου "κολλημα" (ας πουμε)! :(
No comment !! ( Thrylos forces on the way ) :rotflmao:
O Ioυλιανός ο ποιός?
Αυτά τα λέει το παπαδαριό. Όπως και τον άλλον τον καταστροφέα τον Θεοδοσιο "Μεγα":wave2:
el_hymador
22/07/2007, 13:32
Απο τους πιο συκοφαντημένους ανθρώπους της ιστορίας, κατασπιλώθηκε απο το χριστιανικό κατεστημενο...
+1000
και φυσικα η σπιλωση συνεχιζεται μεχρι σημερα....
ειδωλολατρης ειναι ο χαρακτηρισμος του!!!
.... αν ειχε συνεχεια η προσπαθεια του για την επαναφορα της Ελληνικης κλασσικης παιδειας
στο Βυζαντιο, τα πραγματα θα ηταν πολυ, μα πολυ διαφορετικα στις μερες μας....
:a23: Πωπω τι είπε.... :a23: :a23: :a19:
Χρήστο έχεις μπερδέψει την *ούτσα με τη βούρτσα sorry
Θα μας τρελανεις ρε Λεω? :confused:
Αυτο που εγραψες δεν εμπεριεχει το "ΠΡΕΠΕΙ" ? :(
Παθανε τιποτα τα Ελληνικα μου ή εσυ απο απαντηση σε απαντηση τα "γυριζεις" κατα το δοκουν? :sick:
Και στην τελικη, αν αρχιζω και βριζω ΧριστοΠαναγιες, θα μου γινει μυνηση, βασει ενος νομου του 1830, για εξυβριση των "Θειων" (αλλο ενα "πρεπει").
Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ειναι οτι ΔΕΝ θα μου κανει ΚΑΝΕΙΣ μυνηση, αν αρχισω και βριζω Μωαμεθ, Βουδες ή οτιδηποτε αλλο ... :wacko:
Επισης ΔΕΝ θα φαω μυνηση, αν βρισω τους Γαυρους... :lol:
Οχι ρε π@υστη μου πάλι με προλαβε :sad:
el_hymador
22/07/2007, 13:37
ενταξει οκ, ας την σβησει καποιος mod την εικονα....και sorry αν προσεβαλα καποιους
...αλλο το φαινεσθε και αλλο το γιγνεσθαι ομως ....:rolleyes:
μεγαλη κουβεντα παμε να ανοιξουμε τωρα....
ουυυυυυυυ....
:a014: :a014: :a014: :a1:
Cpt. Haddock
22/07/2007, 13:51
Επισης ΔΕΝ θα φαω μυνηση, αν βρισω τους Γαυρους... :lol:
Για τόλμα να πεις κάτι για την Triumph όμως :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγω πιστευω σε αυτα παιδια.
Εχω παει μαλιστα και την μοτο μου στο Μοναστηρι στον Καρεα να ξορκισουν το κακο δαιμονιο
απο τον πισω κυλινδρο.....
Ο παπαμαστροκωστας το παλευει μερα νυχτα με θυμιατα δυναμοκλειδα και οργανα μετρησης συμπιεσης αλλα το δαιμονιο ειναι κακο και μαλιστα εχει οικοιοποιηθει την πισω μπιελα μου.
Φοβαμαι οτι στο τελος του εξορκισμου η μηχανη μου θα εχει χασει ενα κομματι απο τον εαυτο της.
Ισαμε 332,5 κυβικα....
Κατα Κρουκην Ευαγγελιο εδαφιο 5 παρ.4:sad:
Καλα μιλαμε γινεται ΧΑΜΟΣ στην F1 !!! :eyepop:
kiriakost
22/07/2007, 14:12
Να γυρίσουμε λιγάκι στο αρχικό θέμα .. ?? !!
Ειλικρινά όταν βρήκα την μηχανή , τα πρώτα σχόλια που άκουσα ,
όταν είπα την ιστορία μου ήταν ... είσαι λέει φαρδόποπος :lol:
Και εγω αναρωτήθηκα , μα πόσο φαρδόποπος , μπορεί να είναι κάποιος, σε μια τέτοια περίπτωση .
Και τώρα θα σας αποκαλύψω και το τέλος της ιστορίας .
Ο σοκαρισμένος φίλος μου , που φώναξε τρεις - πέντε φορές "δεν το πιστεύω" ,
ενώ βαρούσε το καπό του φορτηγού του , σε παραλήρημα.
Την άλλη μέρα, που ηρέμησε , άρχισε να λέει άλλα , δηλαδή οτι δεν είναι σίγουρος εάν έγιναν τα πράγματα , όπως ακριβώς σας τα διηγήθηκα ..
Και ναι τον καταλαβαίνω ... διότι όταν λες μια τέτοια ιστορία , απευθυνόμενος σε απελπισμένους που έχουν χάσει πλέων την εμπιστοσύνη τους στα πάντα ,
είναι πολύ εύκολο να γίνεις στόχος για βελάκια !!
Εγώ .. απο την πλευρά μου , έκανα το εξής , επειδή με αυτόν τον άνθρωπο , μόλις είχαμε πρωτογνωριστεί , να πω την αλήθεια , δεν τον πήγαινα και πολύ , λόγο διαφοράς κουλτούρας.
Ομως έπειτα απο την ιστορία που ζήσαμε μαζί .... ένοιωσα ότι είναι υποχρέωση μου να τον δεκτό όπως είναι .... κάτι σαν θέλημα θεού .
Το έπραξα , συχνά πυκνά μου κάνει τα νεύρα τσατάλια (εφτά χρόνια τώρα) , αλλά από την άλλη , όταν βάφτισε πριν ένα μήνα το παιδάκι του , ήμουνα ο μοναδικός του φίλος , στην βάφτιση , μιας και είναι η καταγωγή του από άλλη πόλη (Βόρεια Ελλάδα ) .
Αλλαγή θέματος....
Οταν κατάλαβα την απώλεια της μηχανής , έφτιαξα μια κασέτα ραδιοφωνικό ΣΠΟΤ , και με την δική μου φωνή σε θλιβερό σχεδόν τόνο , έκανα μια ανακοίνωση της απώλειας .
Το ΣΠΟΤ παίχτηκε αμέσως , σε φιλικό ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό (24 Χ 24), και λόγο της υψηλής του ακροαματικότητας , το άκουσαν ακόμα και οι Ζητάδες του Βόλου !!
Οταν άρχισα να κυκλοφορώ ξανά , με διπλάρωναν όλοι στα φανάρια , καχύποπτα στην αρχή , και έπειτα απο τις ανάλογες εξηγήσεις , μου χαμογέλαγαν, και μου έλεγαν ότι, όλοι το άκουσαν στο ράδιο, και είχαν το νου τους !!
Καμιά φορά είναι καλό να ζεις σε μια πολύ , των 100.000 κατοίκων , η αναγνωρισιμότητα που έχεις σε μια τέτοιου μεγέθους πόλη , μπορεί να σου βγει , και σε καλό !! :)
Οσο για μένα , ο σκοπός μου , που έγραψα το γεγονός προς ενημέρωση σας , δεν είναι όπως είναι και οφθαλμοφανέστατο , η δικιά μου προβολή ..
Είμαι απλά ο μαντατοφόρος , που φέρνει το μήνυμα , ότι μέσα στο σκοτάδι υπάρχει φως ... ο καθένας ας κάνει ότι μπορεί για να το ανακαλύψει ..... δεν είναι εύκολο ... αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο .
Φιλικά Κυριάκος ..
.
Cpt. Haddock
22/07/2007, 14:14
Είμαι απλά ο μαντατοφόρος , που φέρνει το μήνυμα , ότι μέσα στο σκοτάδι υπάρχει φως ... ο καθένας ας κάνει ότι μπορεί για να το ανακαλύψει ..... δεν είναι εύκολο ... αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο .
τι λε ρε παιδί μου.... :wacko:
Καλα μιλαμε γινεται ΧΑΜΟΣ στην F1 !!! :eyepop:
Εμεινε κανενας να τρεξει εκει μεσα;:rotflmao:
afrotwin
22/07/2007, 14:20
oxi pantos piani
mia fora pou exasa mia vida
arxisa na fonazo pou ine i vada tin panagia sou k@r10l1 p0yst1 8ee
ke amesos vre8ike...
re esis kamia fora anarotieme ti ka8ome ke zo edo mazi sas anamesa sas..
Λεωνίδας
22/07/2007, 14:21
Θα μας τρελανεις ρε Λεω? :confused:
Αυτο που εγραψες δεν εμπεριεχει το "ΠΡΕΠΕΙ" ? :(
Παθανε τιποτα τα Ελληνικα μου ή εσυ απο απαντηση σε απαντηση τα "γυριζεις" κατα το δοκουν? :sick:
Και στην τελικη, αν αρχιζω και βριζω ΧριστοΠαναγιες, θα μου γινει μυνηση, βασει ενος νομου του 1830, για εξυβριση των "Θειων" (αλλο ενα "πρεπει").
Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ειναι οτι ΔΕΝ θα μου κανει ΚΑΝΕΙΣ μυνηση, αν αρχισω και βριζω Μωαμεθ, Βουδες ή οτιδηποτε αλλο ... :wacko:
Επισης ΔΕΝ θα φαω μυνηση, αν βρισω τους Γαυρους... :lol: δεν έπαθαν τίποτα τα ελληνικά σου
κάποιος το παράχεσε <- πού εμπεριέχει "πρέπει" ; τη γνώμη μου είπα
όσο για τους νόμους του 1830 είναι πολλοί και ως επί το πλείστον ανενεργοί
ή μήπως καταδικάστηκε κανείς για εξύβριση των Θείων στον 21ο αιώνα και δεν το μάθαμε :confused: :confused:
kiriakost
22/07/2007, 14:31
τι λε ρε παιδί μου.... :wacko:
Είπαμε !! Μην πυροβολείτε τον Ε-poster message man .. :rotflmao:
Ριξτε καλύτερα σε καμιά πάπια , είμαστε τυχεροί στην Ελλάδα , που δεν καίγονται οι λίμνες , και έτσι από παπιά , δεν θα έχουμε έλλειψη .. :lol:
Cpt. Haddock
22/07/2007, 14:34
Ριξτε καλύτερα σε καμιά πάπια ,
δεν είναι ακόμα περίοδος κυνηγιού....
Άσε που ΔΕΝ κυνηγάω ποτέ :mad:
(άλλο η σκοποβολή :winka: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εμεινε κανενας να τρεξει εκει μεσα;:rotflmao:
Επανεκκινηση μετα απο 4 γυρους, κι αλλαγες επι αλλαγων (ελαστικων) ... :wacko:
Ιδωμεν... :uplate:
Στα καρφούρ την Δευτέρα, 1 κιλό ντομάτες 0.80
Σπεύσατε :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Στα καρφούρ την Δευτέρα, 1 κιλό ντομάτες 0.80
Σπεύσατε :wave2:
Ακριβουτσικες δεν ειναι;:confused:
:blush: να σε πω είναι για γεμιστά οι ντομάτες ή για σαλάτα??? να με πάρεις 2 κιλΆ??? :confused: :confused: :confused: :rolleyes:
kiriakost
22/07/2007, 15:43
Εμενα μην μου παίρνεις ... έχω ακόμα από την Λαϊκή .. της τετάρτης . :wacko:
Εμενα μην μου παίρνεις ... έχω ακόμα από την Λαϊκή .. της τετάρτης . :wacko:
Ενάρετε , έχεις ακόμα αγιες ντομάτες απο την ιερή Μ.Τετάρτη?
kiriakost
22/07/2007, 16:07
Ενα χερουβείμ , μου είπε να σου πω , ότι το calendar σου , είναι outdated !! :lol:
The grant wensday, are long gone ..
Κι επειδή η μηχανή δεν εχει να κάνει με τα θεία ή τα άθεια,
κι επειδή ο τοπικός mod είναι οκνυρός τα σ/κ
το κλειδώνω για να μην συνεχιστεί το παραλήρημα εκατέρωθεν.
Σας ευχαριστούμε που είσασταν μαζί μας.... Καληνύχτα σας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κι επειδή η μηχανή δεν εχει να κάνει με τα θεία ή τα άθεια,
κι επειδή ο τοπικός mod είναι οκνυρός τα σ/κ
το κλειδώνω για να μην συνεχιστεί το παραλήρημα εκατέρωθεν.
Σας ευχαριστούμε που είσασταν μαζί μας.... Καληνύχτα σας.
thanks μαεθρατ :beer: :beer: