View Full Version : Ενδιαφερον πεσιμο
Untouchable
22/07/2007, 13:33
Εχω ενα κακο...δουλευω ολο βραδυ, παντα βραδυ!!!
Και μου το ελεγε η μανα μου απο πιτσιρικας που ημουνα, μερα να ειναι και οτι να ναι.
Τελειωνοντας λοιπον απο τη δουλεια, κατα τις 04:00 λεω, δεν κανω και μια βολτιτσα ετσι για ξεκουραση??? Ολα καλα ως εδω.
Σε καποια διασταυρωση συναντιομαστε με φιλο, συναδελφο.
Κανουμε 1 τσιγαρο, λεμε τα γνωστα, και εκει που ειμαστε ετοιμοι να παρει ο καθενας το δρομο του....γινετε το κακο!!!
Πτωμα απο την κουραση, σε κατηφορικο δρομο, δοκιμαζω στροφη 180 μοιρων.
Το μηχανακι γερνει λιγο παραπανω, βγαζω ποδι για να το σηκωσω, αλλα το ποδι δεν εχει αλλη δυναμη να κρατησει, και παρτον κατω.
Κατω εγω, και απο πανω το μηχανακι....ενδιαφερον θεαμα.
Aμεσως, ο φιλος μου παραταει το δικο του και ερχετε - με σηκωνει, σηκωνει και το μηχανακι (πλημυρα απο βενζινη)
Θα ελεγα οτι 2 περαστικοι δειξαν αμεσο ενδιαφερον και μαλιστα με ιδιαιτερο ζηλο.
Λεω...δεν παθαμε τιποτα σοβαρο, χερι και γονατο μονο - λεπτομεριες.
Το καλο τωρα:
Λιγο πιο κατω εχει αστυνομικο τμημα. Ερχετε ενας τυπος με εχθρικες διαθεσεις οπως καταλαβα σε λιγα λεπτα...(εγω νομιζα ηρθε να δει αν επαθα τιποτα)
Μου λεει οτι οδηγαω τουρνα στο μεθισυ και κατι τετοια στην αρχη...και ετσι θα παρω στο λαιμο μου και κανεναν περαστικο, και εγω δεν ξερω τι αλλα.
Να δω τα χαρτια σου, και ολα τα σχετικα της μοτο...λες και μιλουσε στον λεισταρχο Νταβελι!
Του εξηγω πως εχουν τα πραγματα, τιποτα. Φωνη βωοντος εντι ερημω...τα δικα του αυτος.
Ετρεφε ιδαιτερο μισος για της μοτο και τους αναβατες τους.
Καλα που ηταν κανα 2 αυτοπτες μαρτυρες και του εξηγησαν τι εγινε, γιατι ακρη δεν εβγαινε.
Μολις στεγνωσε η βενζινη εβαλα μπροστα και εφυγα
Τι να πω...καλα εκανα και τον ακουμπησα με το χερι στα αιματα και του λερωσα την στολη...τσατιστηκε κι αλλο, αλλα το χαρηκα πολυ!!!
Τι ατομα κυκλοφορουν....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Untouchable
Και μου το ελεγε η μανα μου απο πιτσιρικας που ημουνα, μερα να ειναι και οτι να ναι.
Τελειωνοντας λοιπον απο τη δουλεια, κατα τις 04:00 λεω, δεν κανω και μια βολτιτσα ετσι για ξεκουραση??? Ολα καλα ως εδω.
Κανουμε 1 τσιγαρο, λεμε τα γνωστα, και εκει που ειμαστε ετοιμοι να παρει ο καθενας το δρομο του....γινετε το κακο!!!
Το μηχανακι γερνει λιγο παραπανω, βγαζω ποδι για να το σηκωσω, αλλα το ποδι δεν εχει αλλη δυναμη να κρατησει, και παρτον κατω.
Aμεσως, ο φιλος μου παραταει το δικο του και ερχετε - με σηκωνει, σηκωνει και το μηχανακι (πλημυρα απο βενζινη)
Θα ελεγα οτι 2 περαστικοι δειξαν αμεσο ενδιαφερον και μαλιστα με ιδιαιτερο ζηλο.
Το καλο τωρα:
Λιγο πιο κατω εχει αστυνομικο τμημα. Ερχετε ενας τυπος με εχθρικες διαθεσεις οπως καταλαβα σε λιγα λεπτα...(εγω νομιζα ηρθε να δει αν επαθα τιποτα)
Μου λεει οτι οδηγαω τουρνα στο μεθισυ και κατι τετοια στην αρχη...και ετσι θα παρω στο λαιμο μου και κανεναν περαστικο, και εγω δεν ξερω τι αλλα.
Να δω τα χαρτια σου, και ολα τα σχετικα της μοτο...λες και μιλουσε στον λεισταρχο Νταβελι!
Του εξηγω πως εχουν τα πραγματα, τιποτα. Φωνη βωοντος εντι ερημω...τα δικα του αυτος.
Καλα που ηταν κανα 2 αυτοπτες μαρτυρες και του εξηγησαν τι εγινε, γιατι ακρη δεν εβγαινε.
Τι να πω...καλα εκανα και τον ακουμπησα με το χερι στα αιματα και του λερωσα την στολη...τσατιστηκε κι αλλο, αλλα το χαρηκα πολυ!!!
Τι ατομα κυκλοφορουν....
Νάσαι καλά που δεν χτύπησες φίλε
Και εύχομαι σε όλους Μακριά απο τα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ
Μια συμβουλή παιδιά...
Προσπαθείτε πάντα να είστε όσο πιο ήρεμοι γίνεται με τα ΣΤΡΟΥΜΦΣ, με βασική προυπόθεση να είστε νόμιμοι και μην φοαβάστε τίποτα!
Δεν χρειάζεται και πολύ για να βρεις τον μπελά σου.
Οπότε Ηρεμία, 1 και ακόμα καλύτερα 2 και παραπάνω μάρτυρες και ας λέει τα δικά του ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ
Ξαναθυμίζω, βασική προυποθεση να είστε νόμιμοι και σωστοί....!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από veagle
Νάσαι καλά που δεν χτύπησες φίλε
Και εύχομαι σε όλους Μακριά απο τα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ
Μια συμβουλή παιδιά...
Προσπαθείτε πάντα να είστε όσο πιο ήρεμοι γίνεται με τα ΣΤΡΟΥΜΦΣ, με βασική προυπόθεση να είστε νόμιμοι και μην φοαβάστε τίποτα!
Δεν χρειάζεται και πολύ για να βρεις τον μπελά σου.
Οπότε Ηρεμία, 1 και ακόμα καλύτερα 2 και παραπάνω μάρτυρες και ας λέει τα δικά του ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ
Ξαναθυμίζω, βασική προυποθεση να είστε νόμιμοι και σωστοί....!!!
:rotflmao:
Σορι αλλα δεν το βρισκεις λιγο αντιφατικο να συνιστας ψυχραιμια χρησιμοποιωντας παραλληλα υποτιμητικους χαρακτηρισμους για τους αστυνομικους;
Συγνωμη μπατσους ηθελα να πω....
Nikoskazer2000
22/07/2007, 23:24
Shit happens φίλε...
Και 'γω χθες βράδυ έφυγα σε μια στροφή που την παίρνω 3 χρόνια τώρα με ίδια χλμ.
-Ανεξήγητο αλλα τι να πεις...συμβαίνουν αυτά. :sick:
Πάντα όρθιος και περαστικά!
:sun:
Πάντα όρθιος και περαστικά!!!!
Εκείνο το βράδυ μάλλον δεν ήταν το τυχαιρό σου!!!!
τέτοια ώρα να πέσεις με τέτοιο τρόπο και να βρεθεί και ο "δεν γουστάρω τις μηχανές"!!!!:look: :look:
Και πάλι περαστικά!!!:wave2:
blackbusa
23/07/2007, 00:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Untouchable
Το καλο τωρα:
Τι ατομα κυκλοφορουν....
Οταν σου ξανατυχει τετοιος βλακας μπατσος,και αφου εισαι απολυτα νομιμος μολις τελειωσει τον ελεγχο,αν σου μιλεισε ασχημα η και ακομα χειροτερα στον ενικο,τους ζητας παντα ευγενικα και στον πλυθηντικο τον αριθμο του.Εκει να δεις πως αλλαζει συμπεριφορα.Αυτο μπορεις να το κανεις και στην αρχη......
:sun: :sun: :sun:
Περαστικα
Εγω πιστευω παντως, πως πρεπει να βρουμε καπιο παραθυρακι(θα ρωτησω την δικηγορο μου τωρα που την χρειαζομαι για το ''αλλο'' θεμα), και να ριχνουμε μυνησεις αβερτα, σε περιπτωση που μας μιλανε ασχημα
Ισως και βιντεακι απο κινητο, και μετα κατευθειαν στον Ευαγγελατο :rolleyes:
Nikoskazer2000
23/07/2007, 00:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
...Ισως και βιντεακι απο κινητο, και μετα κατευθειαν στον Ευαγγελατο :rolleyes:
Για 'μενα: Η καλύτερη λύση! :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Για 'μενα: Η καλύτερη λύση! :beer:
H σκια να φαινεται στην οθονη, και να διηγησε
''Εκει που πηγαινα στην εργασια μου κυριε Ευαγγελατε(παντα οταν πηγαινεις στην δουλεια, εισαι βιοπαλαιστης, παιδι του λαου), γλυστρησα και επεσα απο κατι νερα που ειχε ο δρομος, και την στιγμη που σπαραζα απο τους πονους του πεσιματος, ηρθε καποιος και αρχισε να με βριζει, τι να σας πω δεν ξερω''
:a39: :a39: :a39: :a43:
Δεν το λεω για να ξεκινησει πολεμος απεναντι στους αστυνομικους, αλλα οποιος δεν κανει την δουλεια του ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, και την στιγμη που δεν ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ οπως ορκιστηκε οταν βγηκε απο την σχολη, τοτε θα πρεπει να πηγαινει σπιτακι του να παιξει ταβλι ή τιποτα αλλο....
Nikoskazer2000
23/07/2007, 01:00
Ε καλά κοίτα και 'γω χθές βράδυ στην δουλεία μου πήγαινα (23:00-07:00) και έφυγα στη στροφή και 3 αμάξια που ερχόντουσαν σε απόσταση με προσπεράσανε και στ' @@ τους ολα...
κ.Ευαγγελάτε...:lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Οταν σου ξανατυχει τετοιος βλακας μπατσος,και αφου εισαι απολυτα νομιμος μολις τελειωσει τον ελεγχο,αν σου μιλεισε ασχημα η και ακομα χειροτερα στον ενικο,τους ζητας παντα ευγενικα και στον πλυθηντικο τον αριθμο του.Εκει να δεις πως αλλαζει συμπεριφορα.Αυτο μπορεις να το κανεις και στην αρχη......
Πολύ καλή λύση...
Και βασικά όπως μπορείς εκτός απο τον αριθμό να μάθεις και το όνομά του και επίσης εάν έχεις όρεξη μπορείς να το τραβήξεις παίρνοντας τηλέφωνο τον δικηγόρο σου, σε περίπτωση που την πάει μακριά η βαλίτσα... (Ο μπάτσος)!!!
Τέσπα!
Θα ανοιξω ένα θέμα σε λίγο στα ΓΕΝΙΚΑ για αρχή (Δεν ξέρω αν θα μεταφερθεί), το οποίο θα μιλάει για Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση νομικής δίωξης και τα σχετικά...!
blackbusa
23/07/2007, 01:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από veagle
Πολύ καλή λύση...
Και βασικά όπως μπορείς εκτός απο τον αριθμό να μάθεις και το όνομά του και επίσης εάν έχεις όρεξη μπορείς να το τραβήξεις παίρνοντας τηλέφωνο τον δικηγόρο σου, σε περίπτωση που την πάει μακριά η βαλίτσα... (Ο μπάτσος)!!!
Τέσπα!
Θα ανοιξω ένα θέμα σε λίγο στα ΓΕΝΙΚΑ για αρχή (Δεν ξέρω αν θα μεταφερθεί), το οποίο θα μιλάει για Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση νομικής δίωξης και τα σχετικά...!
Δεν χρειαζεται το ονομα του.Ασε που μπορει να σου δωσει και κανα ψευτικο.Ο αριθμος ειναι αρκετος,και αν αρνηθει υπαρχει παντα το ταμπελακι στο υψος των ομων που τον γραφει...
Και αυτο δεν το κανεις για να παει μακρια η βαλιτσα,αλλα για να τον ψαρωσεις λιγο,και να μαθει να φερεται οπως πρεπει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Δεν χρειαζεται το ονομα του.Ασε που μπορει να σου δωσει και κανα ψευτικο.Ο αριθμος ειναι αρκετος,και αν αρνηθει υπαρχει παντα το ταμπελακι στο υψος των ομων που τον γραφει...
Και αυτο δεν το κανεις για να παει μακρια η βαλιτσα,αλλα για να τον ψαρωσεις λιγο,και να μαθει να φερεται οπως πρεπει...
Συμφωνώ μαζί σου...!
Απλά σε περίπτωση που σου πει κάποιο ψέμα, θα έχεις εσύ πάτημα για οτιδήποτε και αν σου πει επιπρόσθετα...!!!