PDA

View Full Version : ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.....ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΡΠΙΟΙ!!!!!

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

Black Death
20/10/2007, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

Πες μου ρε Μαύρε πως είσαι Λιακοπουλικός.....τέλος!:lol:
Έπρεπε να το υποψιαστώ με τέτοιο nick ότι ανήκεις στους Νεφελιμ και στα ρυπαρά έθνη:lol: :rotflmao: :lol:

Είμαι πολύ ρυπαρός και νεφελιάρης...:evil:

τώρα αρχίσανε οι βροχές και εγώ θέλω να βγάλω το φτύαρι πισω απο το SV και να βάλω μια ουρά της προκοπής να δείς πόσο ρυπαρός θα μαι :alien:

σκεψου το και αλλιώς. τόσo κάιρο (που έχω το SV) ζούσα ανάμεσα σας και δε με είχατε πάρει πρέφα :smokin:

gcrook
20/10/2007, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Black Death
Είμαι πολύ ρυπαρός και νεφελιάρης...:evil:

τώρα αρχίσανε οι βροχές και εγώ θέλω να βγάλω το φτύαρι πισω απο το SV και να βάλω μια ουρά της προκοπής να δείς πόσο ρυπαρός θα μαι :alien:

σκεψου το και αλλιώς. τόσo κάιρο (που έχω το SV) ζούσα ανάμεσα σας και δε με είχατε πάρει πρέφα :smokin:

Προσεχε γιατι εμεις εδω στο SV gay riders club εχουμε παρτιδες με την ομαδα Ε,και ετσι και πυροδοτησουμε το Μπεβατρον θα μεινει απο σενα μονο το πλαισιο και καναδυο φλασακια...

Περνα και καμια δευτερα απο το Δελεαρ που μαζευεται το μοτο να σε γνωρισουμε να σε χουφτωσουμε (τελετη μυησης ειναι ολοι την περασαν) και να μας κερασεις μπυρες, και μετα θα δουμε τι θα σε κανουμε.:smokin: :D

div400
20/10/2007, 14:13
...
Φιλε div400 είπα οτι υπαρχούν διαφορές που με προβληματίζουν οχι οτι δε καταλαβαίνω ντιπ :D
....

sorry αν σε προσβαλα δεν ειχα τετοιο σκοπο!!!1
:wave2: :beer:

απο εκει και πέρα:

1) το σκορτάρισμα στα λιγα ειναι απλα θέμα ρυθμισης του TPS και ειναι σχετικά ευκολο!
θα ποσταρω λινκ να δεις..και απο κοντα οι λεπτομεριες!

2) το οτι σου φαινεται πιο βαρυ απο το cb ειναι καθαρα θέμα clip on!
το τιμονι του cb σου έδινε σαφώς καλυτερο μοχλό για άνεις μανουβρες ενω τα clip on οχι, συνηθεια ειναι και εγω το είχα αυτό οταν αλλαξα απο το diversion στο sv!

για τα λαστιχα στο πα...ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ!!!!

επίσης θα χαρουμε πολυ αν σε δουμε απο κοντα...και ασε τον gcrook να λεει για χουφτοματα και τετοιες πιπες (:look: ....)

πορδουλινια μου (gcrook+aggelos sv) δεν πατε να σπαμμαρετε αλλου? αντε γιατι......θα αρχισω και εγω λεμε!:rolleyes: :lol:

Black Death
20/10/2007, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Προσεχε γιατι εμεις εδω στο SV gay riders club εχουμε παρτιδες με την ομαδα Ε,και ετσι και πυροδοτησουμε το Μπεβατρον θα μεινει απο σενα μονο το πλαισιο και καναδυο φλασακια...

Περνα και καμια δευτερα απο το Δελεαρ που μαζευεται το μοτο να σε γνωρισουμε να σε χουφτωσουμε (τελετη μυησης ειναι ολοι την περασαν) και να μας κερασεις μπυρες, και μετα θα δουμε τι θα σε κανουμε.:smokin: :D

αμα ειναι να με χουφτώσετε θα έρθω αλλα μόνο αμα εχει βρέξει και εχω αλλάξει ούρα ωστε να είμαι αρκετά ρυπαρός για να το ευχαριστηθουμε όλοι.

αλήθεια νομίζεις οτι η και οι ΕΛ και οι Ελωχίμ κλάνουν τπτ? αν το χανε θα καθόντουσαν στο γή και δε θα τη κάνανε για Σείριο με ελαφρά αντεε τώρα μη νεφελιαστώ που απείλεις τη καλή μου και τις trioval της (πολύ προστηχη νεφελιάρικη λέξη):lol: θα κάτσω να ξαπλώσω να ηρεμίσω τώρα να με πάρει ο ύπνος να δώ σε επανάληψη κατι ρυπαρά και νεφελιάρικα όνειρα που ειχα δεί με προχτές για μια γκόμενα με ενα κοκκινο SV 1000S (ΠΟΛΛΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ ΛΕΜΕ!!!)

εννοείται οτι η εν λόγω φιγούρα κανει βόλτες αναμεσα στο τρίτο και πέμπτο ροχαλητό δυστηχώς και όχι στη παραλιακή...:bigcry: :bigcry: :bigcry:

απαντήστε ρε καμμια σοβαρή ερώτηση μη με παρασείρετε στις ρυπαρες και κολασμένες συζητήσεις σας. :rotflmao:

gcrook
20/10/2007, 14:21
Σοβαρες απαντησεις εδω δινει μονο ο div300.:lol:
Εμεις πλεκουμε το εγκωμιο της ρυπαρης μετα προστυχης, (και μετα συγχωρησεως ΝΑ) συναντησης, ολων των SUZUKI εν V2 αδερφων.
Πορευσου εν ειρηνη προστυχε θιασωτη των ΒεΔυο, αερας στα πανια σου, και φρεσκο λαδι στα καρτερ σου.
:beer: (την οποια θα κερασεις θες δε θες) :D

Black Death
20/10/2007, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
[B]sorry αν σε προσβαλα δεν ειχα τετοιο σκοπο!!!1

Ο μόνος λόγος που νομίζεις οτι με πρόσβαλες (και αγνόησες τη χαμογελούκλα δίπλα:D) είναι επειδη καμ΄μιά φορά (παντα δηλ) εκφράζομαι με το γραπτό λόγο οπως θά κανα live που θα γέλαγα σα χάζος την ώρα που θά μίλαγα (ναι ρε είμαι χαζοχαρούμενος μες τη χαρα και την ατέρμονη μαλακια μαυρος ψόφος... εμ τι νόμιζες?)

επίσης θα χαρουμε πολυ αν σε δουμε απο κοντα...και ασε τον gcrook να λεει για χουφτοματα και τετοιες πιπες (:look: ....)

και γω που μαζεβα λάσπη και ρύπους να μαι έτοιμος :( ρε θα σας παρασείρω όλους στα τάρταρα ρε... γούσταρω SVοργία λεμε.. νεφελείμ λεμεεεε :a66: Black death λέει εκει όχι Holy spirit. :rotflmao:

div400
20/10/2007, 14:59
Σοβαρες απαντησεις εδω δινει μονο ο div300.:lol:

εγω φταιω ρε..που θελω να το(ν) πιάσω με το μαλακο το παλικαρι μπας και μας μεινει και αυξηθει λιγο η παρεα μας!

εχουμε μεινει οι τρεις μας και σιγα σιγα βαριεμε να χουφτωνω τους ιδιους καθε δευτερα....:sad:

ο αγγελος σπανιος μας τιμα με την παρουσια του....ο αλεξιωαννιδηςμπυγατσαςσαλλονικιος μια φορ(δ)α μας χαρησε την αισθησιακη του αυρα και δεν εχει ξαναματα κατεβει......

οι υπολοιποι προτιμουν την παρεα ποιοτικων ανθρωπων......

:sad: :sad: :sad:

div400
20/10/2007, 15:01
.....

και γω που μαζεβα λάσπη και ρύπους να μαι έτοιμος :( ρε θα σας παρασείρω όλους στα τάρταρα ρε... γούσταρω SVοργία λεμε.. νεφελείμ λεμεεεε :a66: Black death λέει εκει όχι Holy spirit. :rotflmao:

:uplate: :hypnotize :look:

εεε ασε φιλε τα λεμε απο το νετ......με αυτα που γραφεις φοβαμε να σε γνωρισω απο (πολυ) κοντα!
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

gcrook
20/10/2007, 15:04

οι υπολοιποι προτιμουν την παρεα ποιοτικων ανθρωπων......

:sad: :sad: :sad:

οκ...

div400
20/10/2007, 15:23
οκ...

:look: :confused:

ρε πλακα εκανα...και ας μην εβαλα γελαστοφατσουλες....

Tropeas
20/10/2007, 16:26

2) το οτι σου φαινεται πιο βαρυ απο το cb ειναι καθαρα θέμα clip on!
το τιμονι του cb σου έδινε σαφώς καλυτερο μοχλό για άνεις μανουβρες ενω τα clip on οχι, συνηθεια ειναι και εγω το είχα αυτό οταν αλλαξα απο το diversion στο sv!
+++

λοιπόν, Δευτέρα Δέλεαρ τέλος!:beer: :wave2:

Aggelos_SV
22/10/2007, 22:11

ο αγγελος σπανιος μας τιμα με την παρουσια του....

To ξέρω ότι είμαι σπάνιο είδος αλλά να μην το φωνάζουμε κιόλας :p

Ρε Δημήτρη έχω πήξει με την εξεταστική ρε συ,γι'αυτό δεν πατάω τώρα τελευταία.
Ναι ναι, ακόμα γράφω ...από 27 Αυγούστου:bigcry:
Και όποτε ήρθα εσύ έλειπες.Ρώτα και τα έταιρα γλυκοζουμερά αγόρια που κρατάν και απουσιολόγιο...:lol:

Κανονίστε καθάρματα για μεγάλη SVοβόλτα μετά τις 7 Νοέμβρη:beer:

Black Death
23/10/2007, 14:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
+++

λοιπόν, Δευτέρα Δέλεαρ τέλος!:beer: :wave2:

δεσμεύομαι για τη δευτέρα που έρχεται ( 29 ). Τελος (αρκεί να μην βρέχει... πιο τέλος)

υγ. αν πρεπει να μου πείτε και πως σκατά θα το βρώ :dizzy:

Aggelos_SV
23/10/2007, 19:05
δεσμεύομαι για τη δευτέρα που έρχεται ( 29 ). Τελος (αρκεί να μην βρέχει... πιο τέλος)

υγ. αν πρεπει να μου πείτε και πως σκατά θα το βρώ :dizzy:

Λοιπόν, κατεβαίνωντας την Αλεξάνδρας στρίβεις δεξιά στην οδό Μουστοξύδη (και όχι Πουστοξύδη) προς Κυψέλη/Ευελπίδων.Περνάς απ'το τούνελ στο πεδιόν του Άρεως και είναι στο αριστερό σου χέρι.Είναι βέβαια ψιλομπέρδεμα να μπεις με την μηχανή μέσα...
Αν θες μπορούμε να δώκουμε ραντεβού κάπου να σε πάρουμε απ'το κλιπόνακι.

Ας βάλει και ο μοδεράτορας τον κλασσικό πλέον χάρτη με το Δέλεαρ... :D

Tropeas
24/10/2007, 01:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Ας βάλει και ο μοδεράτορας τον κλασσικό πλέον χάρτη με το Δέλεαρ... :D

ας καθαρίσει με τον χάρτη και ο Λεωνίδας που τον έχει πρόχειρο...:rolleyes: :p

Black Death
27/10/2007, 16:47
Αντε ντε... :(

Μου υποσχεθήκατε ένα σωρο ρυπαρες καταστάσεις αλλα νομίζω οτι αρχίσατε να κρυώνετε

Black Death
29/10/2007, 11:38
:a66: :a66: :a66:

Αντε ρε παίδες θα αξιωθεί κανένας να ποστάρει αυτο το χάρτη ή δεν παίζει να είναι κανένας SVακιας εκεί σήμερα???

αμα είναι πείτε ...

apav
29/10/2007, 12:06
http://www.delearcafe.gr/ :wave2:

Aggelos_SV
29/10/2007, 14:49
Ρε Μαύρε ,εγώ έρχομαι από Μεσογείων.Αν σε βολεύει να δώκουμε ραντεβού κάπου στην Αλεξάνδρας?Στην διασταύρωση Κηφισίας-Αλεξάνδρας?Εγώ έχω σκοπό να πάω κατά τις 8-8.30.
Αν είναι σφύρα κλέφτικα και νεφελιμιάρικα:p

bikerted
15/02/2008, 06:22
Κύριε TROPEA μας:look: :cry: :confused:
Μου φαίνετε ότι για πολλοί παρασκορπίσαμε:lol:
Καμιά ενημέρωση θα κάνουμε?:beer: :beer: :beer: :rotflmao:

Tropeas
15/02/2008, 22:00
Λοιπόν την Δευτέρα θα είμαι Δέλεαρ
αρχικά θα πάρουμε παρουσίες,
μετα θα κουβεντιάσω πιθανή επανένταξη με 1000άρι...:rolleyes: :winka:

div400
16/02/2008, 00:05
....
μετα θα κουβεντιάσω πιθανή επανένταξη με 1000άρι...:rolleyes: :winka:

ONES AN SV'er ALWAYS AN SV'er!!!!

THERE IS NO ESCAPE!

Svradical
16/03/2008, 20:58
Ναι, αυτός ο ήχος ήταν που μου έκοψε την ανάσα και πλήγωσε το SV μου... Παρασύρθηκα και το πλάγιασα περοσσότερο απ'ότι 'επρεπε... Αυτό ήταν... το πληγωμένο μου μηχανάκι σέρνεται στην άσφαλτο κι εγώ μετράω τούμπες και κουτουλιές στην άσφαλτο! Σηκώνομαι, κουνάω και τσιμπάω άκρα... όλα λειτουργικά! Τρέχω, τη σηκώνω και κάνω οπτικό έλεγχο... ψιλά τα σπασμένα(δεξί φλάς, δεξί μαρσπιέ λυγισμένο και ξυσμένη εξάτμιση), τη καβαλάω βάζω μπροστά,όλα καλά, κουμπώνω 1η όλα καλά, τη παίρνω και φεύγω... κράνος κοπανημένο, πάει για αντικατάσταση και δέρματα πλέον παρασημοφορημένα!
Στο καλό στη παναγία και εις άλλα με υγεία!!!!!!!!!!!
Αύριο στο μάστορα, για γενική εκτίμηση και κοστολόγηση!

div400
16/03/2008, 21:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Svradical
Ναι, αυτός ο ήχος ήταν που μου έκοψε την ανάσα και πλήγωσε το SV μου... Παρασύρθηκα και το πλάγιασα περοσσότερο απ'ότι 'επρεπε... Αυτό ήταν... το πληγωμένο μου μηχανάκι σέρνεται στην άσφαλτο κι εγώ μετράω τούμπες και κουτουλιές στην άσφαλτο! Σηκώνομαι, κουνάω και τσιμπάω άκρα... όλα λειτουργικά! Τρέχω, τη σηκώνω και κάνω οπτικό έλεγχο... ψιλά τα σπασμένα(δεξί φλάς, δεξί μαρσπιέ λυγισμένο και ξυσμένη εξάτμιση), τη καβαλάω βάζω μπροστά,όλα καλά, κουμπώνω 1η όλα καλά, τη παίρνω και φεύγω... κράνος κοπανημένο, πάει για αντικατάσταση και δέρματα πλέον παρασημοφορημένα!
Στο καλό στη παναγία και εις άλλα με υγεία!!!!!!!!!!!
Αύριο στο μάστορα, για γενική εκτίμηση και κοστολόγηση!

:uplate:

εσυ να εισαι καλα και τα σιδερα φταιχνονται.!!!!

περαστικα και γρυγορα να ξανακαβαλησεις την μηχανή σου.
:wave2:

Svradical
16/03/2008, 21:43
... αλήθεια λέω... είχα πάει βόλτα Γαλαξείδι και ήταν το πιο όμορφο μηχανάκι!!!!!!!!!! Όλοι το κοιτούσαν και δεν έμοιαζε με κανένα άλλο! Και φυσικά σου κάθεται όταν πιά είσαι σίγουρος ότι δεν γίνεται να το πάθεις!(Μα μετά από 60000χλμ???????)

Aggelos_SV
17/03/2008, 15:08
Ωχ!Τούμπες διαβάζω:sad: Τυχερός είσαι που δεν κοπάνησες σε κάποιο σταθερό σημείο ή σε αυτοκίνητο.
Μόνο μώλωπες να φανταστώ ε?
Περαστικά στην τσέπη σου και μόνο:)
Τσέκαρε και το ebay για κάνα φτηνό ανταλλακτικό.Οι βάσεις μαρσπιέ και τα μαρσπιέ είναι τσάμπα σε σχέση με τις εδώ τιμές.

:wave2:

Svradical
17/03/2008, 16:26
Καλά που δε χτύπησα(εκτός από μία μελανιά στο αριστερό γοφό και ένα τράβηγμα στον αριστερό ώμο) και το μηχανάκι βγήκε σχεδόν αλώβητο...

124209

Svradical
17/03/2008, 16:27
:(

124210

Svradical
17/03/2008, 16:28
:sick:

124211

Svradical
17/03/2008, 16:30
Και όλοα αυτά τα μυνήματα γιατί εκτός από κουλός, είμαι και άσχετος, πως γίνεται η επισύναψη περισσοτέρων φωτό σε ένα μύνημα?

124212

Tropeas
17/03/2008, 17:07
Τίποτα δεν έπαθε....
με πόσα έπεσες? λογικά όχι πάνω απο 40 ?

Svradical
17/03/2008, 17:24
...γιατί είχα το κοντέρ εκτός ενεργείας και τόσα υπολόγιζα... αν και ο φίλος μου που με ακολουθούσε λέει κάτι για 80:confused: που δε νομίζω!!! Εγώ έφερα 3 τούμπες και σταμάτησα μετά από 5 μέτρα και η μηχανή στα 15 μέτρα...
Τώρα που το θυμήθηκα, μετά τη τούμπα το κοντέρ άρχισε να λειτουργεί:rotflmao: ...

Svradical
21/03/2008, 13:14
Ευκαιρία έψαχνα να αλλάξω τη μαμά εξάτμιση και με τη τούμπα, γίνεται αναγκαστικά πια... οπότε είδα μία MIVV που έκατσε καλά στο μάτι (http://www.mivv.it/images/gallerie/gp/grandi/2marmittegp.jpg) και από ήχο καλή μου ακούστηκε από το βιντεάκι (http://www.mivv.it/risorse/7/31/319/Suzuki%20SV%20650%20S%2003%20Tondo%20GP%20Racing.wmv) και αποδοτική υπόσχεται (http://www.mivv.it/risorse/7/31/319/dynochart_S010.pdf) η εταιρία... στην ελληνική αγορά παίζει 550 , αλλά θα μου κάνει και καλύτερη τιμή το αφεντικό, αφού θα του αφήσω αρκετά φράγκα και με άτοκες δόσεις(το αφεντικό τρελάθηκε!) :rotflmao:
Τι έχετε ακούσει για τη MIVV; τΤην έχει κανείς σας φορεμένη; Ακούγεται τόσο καλά;

ΚΑΣΤΟΡΙΑ
18/04/2008, 21:16
Γεια και χαρα σε ολουs:wave2: Καιρο εχουμε να τα πουμε. Τι θα γινει? Θα βρεθουμε καμια φορα???

bikerted
19/04/2008, 08:32
Aπ' το στόμα σου και στου θεού το αυτί:lol:

Άντε να δούμε:alien:

Locksmith
19/04/2008, 20:49
Περιμένετε... Σε κανα μήνα και βλεπουμε... :bawl:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ
21/04/2008, 19:55
Αντε να δουμε. Σε κανενα μηνα λοιπον:beer: :beer:

LePa
08/05/2008, 18:50
manitaria forouses sto pesimo ? an nai exeis kamia foto ?

Svradical
08/05/2008, 20:09
Αν ρωτάς εμένα όχι, δε φορούσα μανιτάρια και έπαθα πλάκα που δε μου έγινε μεγαλύτερη ζημιά... μάλλον επειδή είχα λίγα χιλιόμετρα! Για φωτογραφίες από το πέσιμο, κοίτα προηγούμενες σελίδες...

Svradical
08/05/2008, 20:11
...τώρα όμως το ξαναέβγαλα στο δρόμο, με νέο εξατμισόνι, αλλά λίγο φοβισμένος!!! Μόλις συνέλθω οικονομικά, θα αρχίσω και ταξίδια(αφού βάλω και νέο ελαστικό!)

LePa
08/05/2008, 20:29
apla ida pos egine i exatmisi me toso liga xiliometra kai auto to kairo skeftomai na tou foreso kamia kai ego. elpizo me tis manitaroukles pou forao na mi ginei etsi otan peso.
prosfata epesa me 20 km kai exasa ton aristero kathrepti tpt alo

Xarilaos
10/05/2008, 20:27
κοίτα εγώ πάντως που έτυχε να πέσω το χειμώνα,από την αριστερή πλευρά όμως,και ο καθρέφτης μου έσπασε,και το fairing έκανε σημάδια και το αντίβαρο χτύπησε λίγο,το φλας,ο λεύγες των ταχυτήτων έσπασε,το μανιτάρι πόρνη αλλα και μικρά χτυπηματάκια στα πίσω πλαστικά.ευτυχως που δεν τα πληρωσα κι εγω δλδ,παλι καλα:P.αυτααα..

Aggelos_SV
11/05/2008, 19:19
Μπα μπα....μου εμφανίζεστε όλοι σιγά σιγά σαν τα σαλιγκάρια στη βροχή:p :winka:

Και επειδή βλέπω ότι είστε και βρόντακες :p σας έχω τρόπο για να γλιτώνετε καμιά 50-60άρα €

Σπασμένα λεβιεδάκια (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=46309&highlight=%EB%E5%E2%E9%E5)

:beer: :beer: :wave2:

Tropeas
11/05/2008, 21:16
και εσυ όταν είναι να αλλάξεις φρένα :
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=165007#post165007
http://www.moto.gr/forums/attachment.php?s=&postid=983783

Aggelos_SV
12/05/2008, 12:33
και εσυ όταν είναι να αλλάξεις φρένα :
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=165007#post165007
http://www.moto.gr/forums/attachment.php?s=&postid=983783

Μας τα έχεις ζαλίσει με τα τακάκια σου πια!!!:p
Το ξέρω ότι τα πουλάς.Κοτζάμ κόκκινα γράμματα ΝΑ (χωρίς συμπάθειο) μου έχεις στην υπογραφή σου:lol:
Κι εσύ πανάθεμά σε ,δε μίλαγες πριν να βάλω τα δικά μου:evil:
Περίμενε να τα ''φάω" τώρα...:lol:

...και δεν έχεις και τα πίσω ρε γαμώτο που μου χρειάζονται

Tropeas
12/05/2008, 14:08
τα λεγα εγώ πριν τα αλλάξεις... αλλά εσύ! που μυαλο?

LePa
25/05/2008, 10:12
paidia exei psonisei pote kaneis apo www.billsrebuilts.gr ?

schumacher_
25/05/2008, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από LePa
paidia exei psonisei pote kaneis apo www.billsrebuilts.gr ?

Πολύ καλός! Έχω πάρει από εκεί αλυσίδα, γρανάζια, φίλτρο αέρος και άλλα ψιλοπράγματα... Πολύ καλές τιμές (π.χ το KN το πήρα πιο φτηνά απ' όσο το έδινε ο Αλεξόπουλος, που είναι αντιπρόσωπος αν δεν κάνω λάθος).

Αν τον κάνεις και add στο messenger, είναι σχεδόν όλη μέρα online, οπότε μπορείτε να επικοινωνήσετε και έτσι για κωδικούς προϊόντων, διαθεσιμότητα κλπ.

:beer:

SVX
25/07/2008, 20:12
SVforum.GR τωρα ! τωρα ! τωρα ! τωρα ! τωρα ! τωρα !

ΚΑΣΤΟΡΙΑ
05/08/2008, 10:22
Ειδα sv μαυρο 1000s στο river party (ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ). Ηταν κανεναs απο εσαs?

alexioannides
05/08/2008, 14:31
esy exeis ashmenio re kastoria? thn pempth hmoun kastoria kai eida ena sv dikabalo na feugei apo paralia pros panw meria....

ΚΑΣΤΟΡΙΑ
08/08/2008, 09:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
esy exeis ashmenio re kastoria? thn pempth hmoun kastoria kai eida ena sv dikabalo na feugei apo paralia pros panw meria....

Ναι ρε!! Ενα και μοναδικο 1000 στην καστορια. Τι δεν φωναξεs? Parempiptontos Χρηστο με λενε..

alexioannides
08/08/2008, 12:43
XRHSTO XTES HMOYN EKEI PALI...
KALAAAA... EGINAN ORGIA TRELA...
PHGA STO COZI PHGA STO SENSO KAI SE KATI ALLA POY DE 8YMAMAI...
KAI EXEI KAI STRIP PARTY... EGINE TIS TRELHS LEMEEEE.......
AKOMA MA8YSMENOS EIMAI........

138748

gcrook
08/08/2008, 12:47
:lol: :lol: ενας μοντ ρε πουστη μου για τα βεΔυο δεν υπαρχει;

alexioannides
08/08/2008, 13:03
GIATI RE TO LES AYTO? EGW PHGA EKEI MPAS KAI PETYXW TON SYNFORUMITH MAS STON KASTORIA.. ESY TI 8ELEIS? MHPWS ZHLEYEIS POY DEN HSOYN EKEI MAZI MOU?
EEEE???????

138750

ΚΑΣΤΟΡΙΑ
09/08/2008, 10:28
GIATI RE TO LES AYTO? EGW PHGA EKEI MPAS KAI PETYXW TON SYNFORUMITH MAS STON KASTORIA.. ESY TI 8ELEIS? MHPWS ZHLEYEIS POY DEN HSOYN EKEI MAZI MOU?
EEEE???????

Καλα ρε, Και'γω κοζι παω συνεχεια! Την επομενη παρε τηλεφωνο. Εχει γουστο να ερχεσαι με αμαξι???

ΚΑΣΤΟΡΙΑ
09/08/2008, 10:34
:lol: :lol: ενας μοντ ρε πουστη μου για τα βεΔυο δεν υπαρχει;

Θα σε ελεγα ελα για:beer: αλλα πολυ μακρια σαs πεφτει να'ρθειται απο κει κατω:nono:

SVX
11/08/2008, 20:45
RE Γιατι δεν ανοιγουμε ενα Vorum? για SV?

θα ταν πολυ επιτυχια.....45 μεμπερσ και βαλε....μην πω 43
και γκρουπ μπαις ....:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol: :bawl:

alexioannides
11/08/2008, 22:05
pali gia proedrilikia 8a pame.....:D

alexioannides
13/08/2008, 19:25
telika egine to kako synanth8hkame sto cosi (blepe striptitzoudes)
egw kai o kastoria "xrhstos" ta eipame ta hpoiame... sto trito poto arxhsame na leme gia ton
Liakopoulo kai gia tous eloxim..... eeeee telos kalo ola kala kai ftasame sta spitia mas....

xrhsto xarhka poly. check your mails please.

138992

Locksmith
13/08/2008, 21:27
Πουλήστε μου κανα μονόσελο! Χρώμα does'nt matter!

alexioannides
14/08/2008, 06:37
exw egw ena gia poulhma.....
kainourio....

139000

Tropeas
15/08/2008, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Locksmith
Πουλήστε μου κανα μονόσελο! Χρώμα does'nt matter!
να δω αν εχω και γω ενα μπλε...

Locksmith
17/08/2008, 00:26
exw egw ena gia poulhma.....
kainourio.... Το θέλω σετ, όχι με τη σχάρα ούτε σκέτο καπάκι... Αν τα έχεις, στείλε μου πμ με τ απαραίτητα info... :smilea:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

@ Τροπεας

Τo παραπάνω ισχύει και για το μπλεεεεεεεεεεεε! :lol:

139074

SVX
17/09/2008, 23:33
O τίτλος λεει--->>> ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ...ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ....
εγω που ειμαι ΖΥΓΟΣ μπορω να γραφω???? :a32:

alexioannides
18/09/2008, 06:12
aaaaaa

aaaaaxaxaxaxaxxaaaaaaaaa

aaaa kaaaallloooo eeeeeeeeeeeeeeee????????????????

eee anoikste kai gia mena ena topik gia lewntes
!!!!xaaaxaxaxaxax

axaxaxaxaxaxax:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Svradical
22/10/2008, 08:31
Σας είπα ότι μπήκα το σκυλόψαρο πίστα με το SVού μου...???:rotflmao: Μιας και μας έκανε δώρο η υπηρεσία(Π.A.) σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στα Μέγαρα, δήλωσα και πήγα σαν αρχάριος φυσικά! Καλά ήταν , μιας και δεν έχω και άλλη εμπειρία να τη συγκρίνω, αλλά δε μου φτάνει! Σήμερα λοιπόν 22 Οκτ θα είμαι κατά 99%, θα είναι και κάποιος άλλος εκεί(την άλλη ήταν ένα ακόμη SVου παρέα μου - 2/3 SV που κυκλοφορούν Πάτρα), αν ναι, cu around!

Tropeas
22/10/2008, 11:05
άτσα η Π.Α.....;)

Svradical
22/10/2008, 15:24
...έφαγα πόρτα , δεν είχε κανές θέσεις!!!:cry: Άργησα να κλείσω θέση, αλλά δεν ήξερα αν θα έχω ρεπό για να πάρω νωρίτερα!!!

Πάντως η Π.Α. έκανε καλή κίνηση και ήδη κάναμε προτάσεις για να μας διοργανώσει και τα πρώτα 2 μαθήματα του CSS...

SVX
22/10/2008, 19:28
ΝΑ ! ειδες... δεν βρηκε το παιδι θεση στην πιστα ..και μετα βγηκε και ξεσπασε στους δρομους... :uplate:
και μετα βγαζουν κακο ονομα για τα SV...
ΕΓΩ παντως το δικο μου το αγορασα για την δουλεια και πισω...Αυτα τα πραγματα για πιστες...δεν ξερω τι εννοειτε :lol: :lol: :lol:
:beer:

alexioannides
22/10/2008, 19:52
8esh yphrxe gia ton filo mas apla den ton dexthkan sthn pista giati 8a tous ksemouniaze olous ekei mesa kai tous ekpedeutes 8a pernouse gia ws gnwston ta sv gamane!!!!!!!!!!:winka:

Svradical
22/10/2008, 20:05
Η αλήθεια είναι ότι εμένα με θέλανε, αλλά όταν τους είπα ότι είμαι παρέα με ένα gsx-r 600 k6, τότε έπεσε ΠΟΡΤΑ...:nono: , σαν να μου λένε: κόψε τις κακές παρέες με 4κύλινδρα:yuck: ...

SVX
23/10/2008, 13:25
ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΣ???

:a024: τέσσαρες κύλινδροι είναι πολλοί,κι ένας μόναχα δεν φτάν':a2:

alexioannides
23/10/2008, 13:39
oi 3????

Svradical
23/10/2008, 15:55
Στους δύο, τρίτος δε χωρεί... Εκεί αρχίζουν ανώμαλες καταστάσεις...

SVX
23/10/2008, 19:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Svradical
Στους δύο, τρίτος δε χωρεί... Εκεί αρχίζουν ανώμαλες καταστάσεις...

:winka: :winka: ΑΝΩΜΑΛΕΣ :a021:

Aggelos_SV
24/10/2008, 17:20
Θαυμάστε το απαράμιλλο οδηγικό στυλ του πρόεδρά μας!!!!!!

Με ένα απλό Desmosedici RR ρίχνει στ'αυτιά στον Stoner...

Και να φανταστείτε είναι και καγκουροκούλαδο!!!:lol:

Ρε πρόεδρα κάνε κάνα CSS...έχεις τελείως λάθος τοποθετημένο το κεφάλι και το βλέμμα σου.. κανονικά πρέπει να κοιτάζεις την έξοδο της στροφής έχοντας το κεφάλι σου κοντά στα clip on...τί σκατά...είχε κάναν πλανόδιο στην αμμοπαγίδα να πουλάει μπουγάτσες και σου απέσπασε την προσοχή?!?!?!:lol: ...μην ήταν στημμένη με κάνα φουστανάκι η "ξαδερφούλα" η Σουμέλα κι έχασες το φως σου??:rotflmao:

:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

146258

Tropeas
26/10/2008, 18:05
εγω κάνω μάτι...:winka:

alexioannides
26/10/2008, 18:25
esy polla eipes pali.......

Tropeas
26/10/2008, 22:40
αφού εσεις τα λέτε όλα!:rolleyes: :D

SeNNinhA
27/10/2008, 09:52

Αφού είσαι... "και ο πρώτος ματάκιας" ..... (Στάθης Ψάλτης, 1982)

ματάκιας (http://www.youtube.com/watch?v=Ag-rvWI6duk)

gcrook
27/10/2008, 12:42

Απο ματακια χορτασαμε ρε μλκ Λαμπρο.
Μπορεις να κανεις και κανα μοντερεισον;:mad: :D

alexioannides
27/10/2008, 13:05
Μπορεις να κανεις και κανα μοντερεισον;

AMAN PIA... O KYRIOS TAKSHS KAI H8IKH...

gcrook
27/10/2008, 13:17
AMAN PIA... O KYRIOS TAKSHS KAI H8IKH...

Οι μερες σου ειναι μετρημενες μωρη μπουγατσα με ηλεκτροκολληση.:smokin: :smokin: :smokin:

alexioannides
27/10/2008, 13:29
Οι μερες σου ειναι μετρημενες μωρη μπουγατσα με ηλεκτροκολληση.

WX WX WX AMAN KARTNASIA MOY KRATATE MEEE.... KRATATEME GIATI PHRA ANAPODES.......
AMAN AMAAAN....
PARTE NA FATE POK PORN :a014: GIATI 8A DEITE MEGALO KAYGA MAGES.......

to be continued.....

Aggelos_SV
27/10/2008, 14:15
Αφήστε τα μίση και πιάστε το ...γκριπ του γκαζιού...

Τελικά είμαστε όντως πολλοί...

Κοιτάτε τί εντόπισα εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=69012) :D

Την προπερασμένη βδομάδα όλο SV ψεκαστά έβλεπα στο δρόμο...ένα κίτρινο/ασημί πλαίσιο,ένα μαύρο/μαύρο πλαίσιο,ένα μπλε/ασημί πλαίσιο(στο Verde στου Παπάγου...του άφησα και αυτοκολλητάκι moto.gr στο ρεζερβουάρ αλλά δεν βλέπω φως:sad: ) ,κι ένα γυμνό καρμπυρατεράτο μπλέ με ιταλικές πινακίδες....:eyepop:

SVX
27/10/2008, 18:06
:ninja: κανα αυτοκολλητακι και για μας ρε....

SVX
27/10/2008, 18:31
ΡΕ ΦΙΛΕΕΕΕΕ.....:nono:

Μ'αυτο το βλεμμα ριχνει περιφρονα στις ιταλικες φριτεζες...

ασε που ειναι ο μονος που μπαινει πιστα χωρις κρανος... για να μην χαλασει η μπουκλα...

και βλεπεις που δεν σφιγγεται καθολου...ειναι εκπαιδευμενος... California driving school και μ@λ@κιες ...ο ανθρωπος οδηγαει βλεποντας την διαγραμιση απτον καθρεφτη!:smokin:

LePa
03/11/2008, 20:54
:a014:

alexioannides
03/11/2008, 21:06
RE LEPA???
SOU TO EIPA KAI PRIN....
MH TRWS POK PORN
PAXAINOYN... KAI EXOYN KAI XOLISTERINH... ANTE STAMATA!

SVX
04/11/2008, 17:45
αστον να φαει να σκασει :a014:
να πιει οσο γουσταρει :a51:
και μετα θα βαλει δαχτυλο :a04:
ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ? :a9:

alexioannides
04/11/2008, 18:13
REEEEEEEEEEE

HREMHSTE

SVX
KAI LEPA

SAS KALW STHN TAKSH...

SVX ESY FTAIS KAI SOY EPIBALV THN POINH 5ORWN APOUSIAS APO TO SITE
DE 8A POSTAREIS GIA 5 ORES MESA STO SUZUKI V2's
PROKALEIS ANATARAKSEIS.

LEPA
KATSE FRONHMA ESY DE 8A EXEIS POINH ALLA GIA TIS 5 ORES POU DE 8A POSTAREI O SVX ESY APAGOREYETAI NA XLEYAZEIS KAI NA TON KOROIDEYEIS...

AYTA... PARAKALW NA SYNETHSTEITAI ME TIS ENTOLES MOY....:mad:

SVX
10/11/2008, 19:26
εχω εκτακτη ανακοινωση ....ο εστραγκον ψαχνεται να πουλησει/αλλαξει το yamaha για να παρει αλλο yamaha .....κανονισε να μαθευτει οτι σπρωχνεις το SV για κανα Vstrom /......επεται αφορισμος ...θα εισαι ο τατουλης των SV!!!:dizzy: :dizzy: :dizzy: :wave2:

Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
To χαλβαδιάζω μέρες ρε φίλε μου το ΧΤκι και λέω ας ρωτήσω. Δέχεσαι ανταλλαγή με Fazer 1000 2004?

alexioannides
10/11/2008, 19:37
ouksou re palio mirmigki... akou ekei... parto pisw kai prosexe pws milas ston proedra...

h allagh ths mhxanhs de symainei kai allagh se gay motosykleta....... v2 street racing....... ktl

alexioannides
10/11/2008, 20:00
kala re??? exw thn entypwsh oti me antigrafeis ligo......
kai 8eleis na mou moiaseis........

prepei na bre8oume gia na katalabeis oti to strabo kaloupi exei spasei...

se parakalw poly stamata tis adikes prospa8eies mimishs mou.... den... den....

DEN GINETAIIIII!!!!!!!!!!

http://server2.uploadit.org/files/alexioannides-svx_antigrafh.jpg

SVX
10/11/2008, 21:26
ρε president..απολογουμαι...θελω να φωτοσοπιασω το λογκο της MV augusta ....
θα τ αλλαξω αι προμισ:sad:

SVX
10/11/2008, 22:38
καλο?

147771

alexioannides
11/11/2008, 06:10
xaaxaaaxxaxaaxaxax
re sy??? eisai arrwwwwstoooooos!!!!!!!!

xaaxaaaxxaxaxaaxaxxaax
to douleyeis kala to photoshop e??? me mperdepses se mia stigmh....

SVX
19/01/2009, 22:30
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.....ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΡΠΙΟΙ!!!!!

εγω την βρηκα τη λυση για το Παλιοεζβι μου ....

θα το ψηλωσω λιγο.... θα βαλω μπαρες-μπαγκαζιερες.... και θα κανω προσχωρηση στα Βεστρομια..!!! SUZUKI V-2 ειναι κι αυτα .... δεν μπορει... θα με παιζουν...
γιατι αν περιμενω απο τους ζβιουχους.... :wave2: μου τον Πλατανο

:sad:

alexioannides
20/01/2009, 06:18
AXXAAXAXAXAXAXAX