PDA

View Full Version : Οδική βοήθεια για κλάματα

Nik0s
25/07/2007, 16:24
Ο λόγος για την "Οδική Φροντίδα" που παρέχει ο όμιλος Βασιλάκη (Seat, Saab κα), σε συνεργασία με την ΕΛΠΑ. Προ ολίγου έμεινε η μητέρα μου από λάστιχο. Η απάντηση της τηλεφωνήτριας της οδικής ήταν οτι δουλεύουν με προσωπικό ασφαλείας :look: λόγω καύσωνα και "ναι θα το δώσω στο κέντρο και μπορεί να έρθει κάποιος σε 3-4 ώρες....." :a31: Στο κέντρο της Αθήνας αυτά έτσι ?

Οπότε ο κλήρος σε ποιον έπεσε ? :D Όποιος δεν έχει αλλάξει λάστιχο στους 45 βαθμούς το συστήνω ανεπιφύλακτα.... :uplate:

sober
25/07/2007, 16:37
:eyepop: :uplate:

Μανα ειναι μονο μια....τι να κανουμε???

Μεγαλο πακετο παντως....:rolleyes:

Tropeas
25/07/2007, 20:02
Εμ θέλει μες το κέντρο η μαμα Saab...
πάρτης ένα Yaris ρε συ που δεν σκάνε τα λάστιχα... :rolleyes: :lol: :rotflmao:

πλάκα πλάκα Νίκο σήμερα και με την υγρασία δεν παλευότανε....:sick:

Λεωνίδας
26/07/2007, 08:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Όποιος δεν έχει αλλάξει λάστιχο στους 45 βαθμούς το συστήνω ανεπιφύλακτα.... :uplate: όποιος Κρητικός ξέρει - θυμάται το χωριό "Δροσιά" στο Ν.Ηρακλείου (παλιά το λέγανε Γενί Γκαβέ αν δεν κάνω σοβαρό λάθος) και έχει ιδέα πόσο φαγητό παίζει εκεί δε χρειάζεται να του εξηγήσω πώς ένιωσα όταν έσκασε το λάστιχο 5χλμ παρακάτω (μόλις είχαμε φάει) :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Murphy's law

ΥΓ και άλλη μια φορά αμέσως μετά το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι το βρήκαμε ... πίτα :cry:

el_hymador
26/07/2007, 08:35
Αστα ολοι για τον π**τσο ειναι ...εχθες καλεσα την τροχαια και την ''φροντιδα'' της ασφαλιστικης μου (Interamerican) ....οι τροχαιοι ηρθαμε μετα απο τρεις ωρες και περασαν σφαιρα εξω απο την εταιρεια και αφου δεν ειδαν κανεναν εφυγαν....περιμεναν δηλαδη να ειμαι εξω στους 45 βαθμους επι τρεις ωρες...ενω τους ειχα πει οτο εχει ειδοποιηθει ο φυλακας και θα με ενημεωσει αμεσως:rolleyes:

η ''φροντιδα'' της interamerican εκανε 3,5 ωρες μονο!!! δηλαδη σε ενα ατυχημα που θα ειχε γινει στον δρομο θα ερχοταν και το ΕΚΑΒ για να μαζεψει τους λιποθυμους ας πουμε....

Γ.Τ.Π.

dodos 900
26/07/2007, 13:38
Λόγω καλοκαιριού άν κάποιος σε οδική βοήθεια πάρει άδεια,υπάρχει η περίπτωση να δουλέψει κάποιος άλλος διπλοβάρδια και να έχει να καλύψει δύο τομείς με τις διπλάσιες κλήσεις.Ειδικά άν περιμένεις φορτηγό και όχι μηχανή...

taxydromos
26/07/2007, 17:29
[i]Οπότε ο κλήρος σε ποιον έπεσε ? :D Όποιος δεν έχει αλλάξει λάστιχο στους 45 βαθμούς το συστήνω ανεπιφύλακτα.... :uplate: [/B]

μονο μεσα στην αττικη ερχεσαι?
εχω και εγω προβλημα με τις οδικες..

rsp
26/07/2007, 20:09
Γιατι ΧΑΝΩ παντα τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ....:mad:

Μια φορα στην ζωη του λερωσε τα χερια του αυτο το παιδι και το εχασα....

ΠΟτανα τυχη.....:sad:

Nik0s
26/07/2007, 20:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Γιατι ΧΑΝΩ παντα τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ....:mad:

Μια φορα στην ζωη του λερωσε τα χερια του αυτο το παιδι και το εχασα....

ΠΟτανα τυχη.....:sad:

α στα διάλα ρε :mad:

rsp
26/07/2007, 20:21
Σας παρακαλω ενας μοντ να κανει να κανει Μπαν το κυριο,

με βριζει χυδαια...!:smokin:

bartlal
27/07/2007, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
α στα διάλα ρε :mad:
Niko, επειδη εχουν αναφερθει στον διαχειριστη παραπονα οτι βριζεις σε αυτο το ποστ, σε παρακαλω σβησε το ρε για να αρθουν τα παραπονα απο τον αποπανω μεσιέ! :winka:

:lol: :lol: :lol:

Gandalf dr685sm
27/07/2007, 11:55
Να θίξω ενα θεματάκι με αφορμή το θέμα εδώ;

- Πως είναι δυνατόν να παίρνεις δίπλωμα και να μην ξέρεις πως αλλάζει ένα λάστιχο;
- Οτι πρέπει να έχεις το τρίγωνο στον δρόμο 50 μέτρα μακριά απο το όχημα; (κόντεψα να σκοτώσω μια προχθές που είχε σταματήσει κάτω απο την γέφυρα στην Σπ.Λούη και μίλαγε στο κινητό, έξω απο το όχημα , στο πίσω μέρος του:eek: :eek: :eek: )
- Να μην έχει έστω ελάχιστες γνώσεις για το πως το clima,ac,καλοριφέρ μπορεί να αφαιρέσει το θολό των τζαμιών κάθε χειμώνα.

Πες ρε παιδάκι μου οτι είσαι σε νησί , που δεν έχει οδική βοήθεια κέντρο και είσαι νύχτα στα μαύρα τσακάλια... ή ακόμα χειρότερα σε ξένη χώρα που δεν έχεις οδική βοήθεια εκεί και είναι περασμένα μεσάνυχτα. Τι θα κάνεις εκεί;... θα το κλειδώσεις και θα φύγεις;

Για να πάς το επόμενο πρωί και να βρείς το Ι.Χ. πάνω σε τούβλα; (τουλάχιστον δεν θα αλλάζεις και λάστιχο :D )

Προσοχή... δεν μιλώ για μηχανικές γνώσεις. Μιλώ για καθαρά γνώσεις που θα έπρεπε να γνωρίζει ο οδηγός.

Gandalf

Nik0s
27/07/2007, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Να θίξω ενα θεματάκι με αφορμή το θέμα εδώ;

- Πως είναι δυνατόν να παίρνεις δίπλωμα και να μην ξέρεις πως αλλάζει ένα λάστιχο;

Άλλο να ξέρεις, κι άλλο να είσαι στην κατάσταση να το κάνεις...

Μια γυναίκα ή ένας ηλικιωμένος (με δίπλωμα εννοείται) μπορεί να μην μπορεί ούτε τη ρόδα να σηκώσει. Πόσο μάλλον σε συνθήκες καύσωνα.

Αυτά περί νύχτας και ερημιάς είναι λίγο ακραία παραδείγματα, τα οποία αντιμετωπίζονται κι αυτά με ακραία μέτρα ! :D