View Full Version : παρα λιγο...
Κατεβαινοντας το πρωι τη Μεσογειων επα8α μια λαχταρα και μου φαινεται 8α παω να παιξω κανα Λοττο σημερα...
Οι δυο λωριδες ηταν τιγκα ενω ο λεωφοριοδρομος σχετικα ανετος ...
Εκει που πηγαινα λοιπον... μου πετιεται μια κοπελια σχεδον τρεχοντας ... Για την ακριβεια πεταχτηκε απο ενα βανακι το οποιο ηταν ψηλο κι ετσι ηταν τελειως κρυμμενη...Το σημειο απο οπου πεταχτηκε ηταν παντελως κουλο γιατι δεν πλησιαζα ουτε εφευγα απο φαναρι...κοινως στη μεση της διαδρομης χωρις να υπαρχει καπου κοντα διαβαση...Απλα αυτη σκεφτηκε οτι ηταν τα αμαξια σταματημενα και αρχισε και περναγε...
Με το που πετιεται πλακωνομαι στα φρενα, αλλα ρε παιδια...απλα ηταν 8εμα τυχης που δε χτυπησαμε ... σας λεω οτι τη γλιτωσε για ενα βημα...ΕΝΑ !!!
Συνεχισα να φρεναρω αλλα γυρισα και ειδα πως ειναι οκ...(δεν ξερω καν αν το πηρε πρεφα κιολας γιατι ολα γινανε μεσα σε δευτερολεπτα) ...
Η φαση ειναι πως μπορει και να μη με ειδε γιατι βαραγε κι ο ηλιος στα ματια ... αλλα και παλι ρε παιδια...ειναι τροπος αυτος να περνανε το δρομο???
Συνεχισα το δρομο μου με ενα τρελλο σφιξιμο στο στομαχι και για καποιες στιγμες δε λειτουργουσα γιατι ειχα την εικονα μπροστα μου ...
Αυτο που μου τη δινει ειναι πως πολλες φορες ειναι ετοιμοι ΑΥΤΟΙ να πεσουν πανω μας...Στρεφουν το κεφαλι προς τα εμας αλλα στην ουσια ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ και ερχονται πανω μας..!!!Το εχετε παρατηρησει???
:rolleyes: :(
Πάντα πάμε σαν χελωνάκια στη δεξιά λωρίδα, τέτοια σκηνικά γίνονται συνέχεια (λεωφορεία, κάθετα στενά, παρκαρισμένα, πεζοί κλπ κλπ). Η Μεσογείων πάντως, έχει μεγάλες λωρίδες και προσωπικά προτιμώ να κινούμαι μεταξύ μεσαίας και αριστερής, έχει πολύ χώρο εκεί και για μηχανές σε διήθηση και δεν κολλάς ακόμα και όταν έχει κίνηση.
SPORAKIAS
26/07/2007, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Συνεχισα το δρομο μου με ενα τρελλο σφιξιμο στο στομαχι και για καποιες στιγμες δε λειτουργουσα γιατι ειχα την εικονα μπροστα μου ...
το συναισθημα αυτο ειναι...ΓΑΜΑΤΑ...
αλλα καλυτερα σφιξιμο...παρα σκισιμο...:wacko:
τα ματια μας 400...δεν γινετε αλλιως...
μονο αν προσεχουμε εμεις θα γλυτωσουμε...
αν περιμενουμε απο δ'αυτους....χεστα χαραλαμπε...
gixxerpap
26/07/2007, 10:23
Κατεβαινοντας το πρωι τη Μεσογειων επα8α μια λαχταρα και μου φαινεται 8α παω να παιξω κανα Λοττο σημερα...
ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ:lol: :lol: :lol:
airamhag
26/07/2007, 10:28
και στην βουλιαγμενης τα ιδια...κρυβονται στο διαζωμα απο τους θαμνους κ πεταγονται ξαφνικα σαν κυριοι..
υποψιν..απο το διαζωμα..πραγμα που σημαινει οτι βγαινουν στην αριστερη!
:a31: :a31:
Λεωνίδας
26/07/2007, 10:29
καλά αν μετράγαμε τα "παρά λίγο" :rolleyes:
θα συμφωνήσω με τη VANDA μάλλον :wave2:
Λεωνίδας
26/07/2007, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
και στην βουλιαγμενης τα ιδια...κρυβονται στο διαζωμα απο τους θαμνους κ πεταγονται ξαφνικα σαν κυριοι..
υποψιν..απο το διαζωμα..πραγμα που σημαινει οτι βγαινουν στην αριστερη!
:a31: :a31: :a53: :a53: :a53:
υπάρχουν και χειρότεροι, αυτοί που πηδάνε τα κάγκελα του διαζώματος... στη Συγγρού :bigcry:
:ZZZ: Κλασική Μεσογείων απο Νομισματοκοπείο μέχρι Εθνική Άμυνα.....Σφήνες απο ταξί και "βιαστικούς" ΙΧιδες που για 10 μέτρα μπαινοβγάινουν δεξιά και αριστερά.Παπάκια με τον φραπέ στο χέρι που βλέπουν (και αν) μόνο μπροστά τους...Πεζοί να κάνουν βουτιές για να περάσουν μπροστά απο φανάρια και στην μέση του δρόμου...Και όλα αυτα με την τσίμπλα στο μάτι το 90%....Τι να σε δούνε...και άμα σε δούνε σιγα μην δουλέψουν σωστά τα αντανακλαστικά για να σε αποφύγουν/φρενάρουν
:sad:
Προσοχή και καλή μας τύχη!
Ξερω πως δεν ειναι να περιμενεις τιποτα απο πεζους και γενικοτερα απο τους αλλους .. αλλα αυτο που με τρομαξε ηταν οτι απλα....ημουν ανισχυρη να πραλαβω το παραμικρο...!!!!!! Το σκεφτομαι και τρελλαινομαι..τσαντιζομαι .. γιατι ΠΟΣΟ πια σιγα να πας!!!ΠΟΣΟ να προσεχεις αμα ο αλλος σου πετιεται χωρις να σκεφτει στην τελικη οχι εσενα....αλλα τη ζωη του...
Αμα την επερνα σβαρνα 8α γινομασταν μαλλια κουβαρια κι εγω κι αυτη...!!!!:mad: :(
Γιωργο...νιω8ω πολυ τυχερη σημερα....:dizzy: :D :lol:
Cpt. Haddock
26/07/2007, 10:35
Αμα την επερνα σβαρνα 8α γινομασταν μαλλια κουβαρια κι εγω κι αυτη...!!!!:mad: :(
Και θα φταίγατε αμφότερες (μια και η διήθηση είναι ακόμα παράνομη δυστυχώς).
Πολύ προσοχή ειδικά σε ψηλά οχήματα που δε βλέπουμε.
Αλλά να μη σας κάνει εντύπωση. Γιατι να έχουμε καλούς οδηγούς αφου δεν έχουμε καλούς πεζούς και τούμπαλιν...
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Πάντα πάμε σαν χελωνάκια στη δεξιά λωρίδα, τέτοια σκηνικά γίνονται συνέχεια (λεωφορεία, κάθετα στενά, παρκαρισμένα, πεζοί κλπ κλπ). Η Μεσογείων πάντως, έχει μεγάλες λωρίδες και προσωπικά προτιμώ να κινούμαι μεταξύ μεσαίας και αριστερής, έχει πολύ χώρο εκεί και για μηχανές σε διήθηση και δεν κολλάς ακόμα και όταν έχει κίνηση.
;)
Η δεξιά λωρίδα αν και πιο άνετη (όχι πάντα), έχει απίστευτες παγίδες. Καλύτερα να ξύσεις κανένα καθρέφτη παρά καμμία πλάτη....
Ν
Λεωνίδας
26/07/2007, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Και θα φταίγατε αμφότερες (μια και η διήθηση είναι ακόμα παράνομη δυστυχώς).
Πολύ προσοχή ειδικά σε ψηλά οχήματα που δε βλέπουμε.
Αλλά να μη σας κάνει εντύπωση. Γιατι να έχουμε καλούς οδηγούς αφου δεν έχουμε καλούς πεζούς και τούμπαλιν... απ' ότι κατάλαβα ΔΕΝ έκανε διήθηση :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
απ' ότι κατάλαβα ΔΕΝ έκανε διήθηση :)
Σωστα...απλα στη λωριδα μου ημουν...:rolleyes:
Λεωνίδας
26/07/2007, 10:47
εγκάθετε μπαστουνοβλαχοκαπετάνιε :mad:
Του φευγάτου η μάνα ποτέ δεν έκλαψε..... (παλιά Ταϋλανδέζικη παροιμία)
Ειδικά τώρα το καλοκαίρι πάμε με διπλάσια προσοχή γιατί από την ζέστη όλοι οι οδηγοί (μοτο και αυτοκινήτων) αλλά και οι πεζοί πάνε σαν αποβλακωμένοι....
Δεν τρέχουμε λοιπόν sober.... :D
makis206
26/07/2007, 10:50
Επί εποχής Τρανσάλπ είχα παρόμοιο σκηνικό αλλά εμένα ο γεράκος δεν μου τη χάρισε, ενώσαμε χούφτα με στήθος και η βαρύτητα έκανε τη δουλειά της και για τους δυο μας.. ευτυχώς έληξε εντελώς ανώδυνα κι από τις δύο πλευρές εκτός από την τρίτη, αυτή της τσέπης μου δηλαδή.
Προσέχετε πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, δίκιο δεν θα βρείτε ποτέ..
:beer:
Cpt. Haddock
26/07/2007, 10:57
απ' ότι κατάλαβα ΔΕΝ έκανε διήθηση :)
Σωστα...απλα στη λωριδα μου ημουν...:rolleyes:
εγκάθετε μπαστουνοβλαχοκαπετάνιε :mad:
:wave2: :wave2: :wave2:
road spirit
26/07/2007, 11:15
Πολύ προσοχή ειδικά σε ψηλά οχήματα που δε βλέπουμε
κανόνας! Βαν, λεωφορεία, φορτηγά κλπ. Οταν τα προσεγγίζουμε, ασχέτως διηθήσεως, κόβουμε και περιμένουμε να μας πετάξει ο "κακός" την νάρκη. Πάντα.
Καμία φορά αν περνάμε από τα αριστερά του οχήματος, καλό ειναι να ρίχνουμε μια γρήγορη ματία στον οδηγό του. Μου έχει τύχει αρκετές φορές, να έχει πεζό που διασχίζει το δρόμο, ο οδηγός πχ του λεωφορείου τον βλέπει, τον έχει μπροστά του, και κοιτώντας τον καθρέπτη του με βλέπει να έρχομαι και μου βγάζει το χέρι απο το παράθυρο να προειδοποιήσει.
road spirit
26/07/2007, 11:20
Αυτο που μου τη δινει ειναι πως πολλες φορες ειναι ετοιμοι ΑΥΤΟΙ να πεσουν πανω μας...Στρεφουν το κεφαλι προς τα εμας αλλα στην ουσια ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ και ερχονται πανω μας..!!!Το εχετε παρατηρησει???
υπάρχει επιστημονική εξήγηση, έχει ξαναμπεί και εδω παλιότερα. Διαβάστε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=8185&highlight=blindness) και βάλτε καλά στο μυαλό σας ότι τα μάτια τους είναι στραμμένα προς την κατεύθυνση που είστε, αυτό ΔΕΝ σημαίνει οτι σας βλέπουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Του φευγάτου η μάνα ποτέ δεν έκλαψε..... (παλιά Ταϋλανδέζικη παροιμία)
Ειδικά τώρα το καλοκαίρι πάμε με διπλάσια προσοχή γιατί από την ζέστη όλοι οι οδηγοί (μοτο και αυτοκινήτων) αλλά και οι πεζοί πάνε σαν αποβλακωμένοι....
Δεν τρέχουμε λοιπόν sober.... :D
απ' αυτο που ειπε κ ο τετοιος...
προσοχη
τα ματια 44
να εισαι προετοιμασμενη για τα παντα
να βγαλεις ματια κ στην πλατη
karate here, not there
να τρως το φαγητο σου
αυτα
:wave2: :wave2: :wave2:
gixxerpap
26/07/2007, 11:26
βασικα μεσα στη κινηση πρεπει να πηγαινετε οσο γρηγοροτερα μπορειτε, γιατι οπως μου ειχε και καποιος σοφος, οταν περνουσαμε απο ενα εργοταξιο με κατολισθησεις, οσο γρηγοροτερα περνας απο ενα σημειο, τοσο λιγοτερες πιθανοτητες, εχεις να σε πετυχει ο βραχος:eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
βασικα μεσα στη κινηση πρεπει να πηγαινετε οσο γρηγοροτερα μπορειτε, γιατι οπως μου ειχε και καποιος σοφος, οταν περνουσαμε απο ενα εργοταξιο με κατολισθησεις, οσο γρηγοροτερα περνας απο ενα σημειο, τοσο λιγοτερες πιθανοτητες, εχεις να σε πετυχει ο βραχος:eyepop:
το θεμα ειναι οτι στην προκειμενη περιπτωση μιλαμε για στοκους...
:wave2:
Πέφτουν βράχια στην Μεσογείων; Αρμαγεδών; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πέφτουν βράχια στην Μεσογείων; Αρμαγεδών; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ο Σωτηρης τωρα που κολαει? :confused: :confused: :confused:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ο Σωτηρης τωρα που κολαει? :confused: :confused: :confused:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν κολλάει, αλλά κι απο αυτά που μαθαίνω για διάφορες κατστάσεις στα βουνά..... σαν βράχος πάει.... :rotflmao: :rotflmao:
Δεν κολλάει, αλλά κι απο αυτά που μαθαίνω για διάφορες κατστάσεις στα βουνά..... σαν βράχος πάει.... :rotflmao: :rotflmao:
:eyepop: :confused: :confused: :eek:
ε, σορυ αλλα για τον Ζ_αρμαγεδων αναφερομουν! :D
Da.Vintage
26/07/2007, 11:58
Eγώ πάλι λειτουργώ με άλλη φιλοσοφία όπως έχω ξαναπεί
Για μένα υπάρχουν 2 είδη πεζοί...
οι γρληγοροι... και αυτοί που έχω στείλει στο Κ.Α.Τ.!
Da.Vintage
26/07/2007, 12:00
Nαι θα σε πετύχει ο επόμενος που δεν ήταν να σε πετύχει!
Da.Vintage
26/07/2007, 12:05
Nαι το μλκ! παραλίγο να με πατήσει το Κ@υλόγκαζο και όχι μόνο εμένα...:mad: :evil:
με αποτέλεσμα να αγοράσει χωράφι ασφαλτο και ξανά χωράφι!
Και όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι...
97614
Da.Vintage
26/07/2007, 12:21
Αν πετύχαινε το R1 τον χειμώνα θα τον ξεθάβαν τίποτα σκιέρ!
97619
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Αν πετύχαινε το R1 τον χειμώνα θα τον ξεθάβαν τίποτα σκιέρ!
Ευτυχώς δεν έχει πριόνι! :lol: :lol: :lol: :lol:
dodos 900
26/07/2007, 12:38
Θυμήθηκα την ταινία με τον μουστάκα που οδηγεί το xt και πάει να πατήσει τον παπά!
''Ο θεός να μας φυλάει απο λοιμούς,σεισμούς,καταποντισμούς και μηχανάκια!''
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μη ξεχνάς τα βασικά sober, δεν σε βλέπουν, μην έχεις καμμία εμπιστοσύνη, αλλά να είσαι κουλάτη και όχι πανικόβλητη όταν σκανάρεις μπροστά.
(από την άλλη, άμα πηγαίνεις και σιγά μπορεί να κάνεις και γνωριμίες με πεζούς ποτέ δε ξέρεις) :lol:
Όταν δεν έχουμε ορατότητα απο σταματημένο όχημα πάντα θα πρέπει να ενεργούμε περιμένοντας την χειρότερη εξελιξη. Η ταχυτητα θα πρέπει να είναι τέτοια ωστε άν γινει η στραβή να μπορούμε να αντιδράσουμε εγκαίρως. :beer: :beer: :wave2:
Τι να πω...δικιο εχετε...:rolleyes: :smilea:
Λεωνίδας
26/07/2007, 13:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Η ταχυτητα θα πρέπει να είναι τέτοια ωστε άν γινει η στραβή να μπορούμε να αντιδράσουμε εγκαίρως. :beer: :beer: :wave2: αυτή η ταχύτητα είναι η "κατεβαίνω και σπρώχνω" :lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
26/07/2007, 13:55
αυτή η ταχύτητα είναι η "κατεβαίνω και σπρώχνω" :lol: :lol: :lol:
:nono: :nono:
Αυτή η ταχύτητα ειναι ο κανόνας του +20
(20 χλμ παραπάνω απο τα υπολοιπα κινούμενα οχήματα)
:D
(κανένας μας δεν το τηρεί αλλά έτσι for the record)
Λεωνίδας
26/07/2007, 13:57
Αυτή η ταχύτητα ειναι ο κανόνας του +200
ο παπ το τηρεί ρε
Αυτή η ταχύτητα ειναι ο κανόνας του +20
(20 χλμ παραπάνω απο τα υπολοιπα κινούμενα οχήματα)
:D
(κανένας μας δεν το τηρεί αλλά έτσι for the record)
:sad: :sad: :sad:
κανένας μας δεν το τηρεί αλλά
Καπετάνιε όσο και άν σου φαίνεται περίεργο εγώ το τηρώ.
Ιδικά όταν δεν έχω ορατότητα :beer: :wave2:
Cpt. Haddock
26/07/2007, 14:30
Καπετάνιε όσο και άν σου φαίνεται περίεργο εγώ το τηρώ.
Ιδικά όταν δεν έχω ορατότητα :beer: :wave2:
Εγω προσπαθώ (όχι + 20 ίσως αλλά δεν περνάω και σφαίρα)
Ειδικά οταν περνάω απο λεωφορεία/τρόλευ κόβω πάντα :uplate:
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
[/B]
Ιδικά αν στην περιοχή κυκλοφορούν κάγκουρες με Χιουντάι :lol: :rotflmao: :lol:
πολλά λέμε!!!!
κανα χαστούκι της έριξες να μάθει να μην περνάει το δρόμο έτσι????
Γιατί κι αυτοί έτσι καταλαβαίνουν!!!!
:mad: :mad: :mad:
Λεωνίδας
26/07/2007, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
πολλά λέμε!!!!
κανα χαστούκι της έριξες να μάθει να μην περνάει το δρόμο έτσι????
Γιατί κι αυτοί έτσι καταλαβαίνουν!!!!
:mad: :mad: :mad: αυτές οι δημοκρατικές / ανθρωπιστικές σου απόψεις :lol: :lol: :lol: :lol:
αυτές οι δημοκρατικές / ανθρωπιστικές σου απόψεις :lol: :lol: :lol: :lol:
Πάντα!!!
Μετά όμως......
θα το ξανάκανε?????
:evil: :evil: :evil:
Cpt. Haddock
26/07/2007, 15:50
θα το ξανάκανε?????
Πιθανότατα όχι, αλλα μια μήνυση για απρόκλητη σωματική επίθεση την είχες σίγουρη
(και δεν έχει κλιματισμό στα κρατητήρια)
:wave2: :wave2:
Ααααχ!!!τουλαχιστο 8α το φχαριστιομουνα...εχε χαρη που ειμαι ειρηνικος τυπος....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wave2:
Πιθανότατα όχι, αλλα μια μήνυση για απρόκλητη σωματική επίθεση την είχες σίγουρη
(και δεν έχει κλιματισμό στα κρατητήρια)
:wave2: :wave2:
καλά ας μην είχα πινακίδα και θα σου έλεγα!!!
:evil: :evil: :evil:
Ααααχ!!!τουλαχιστο 8α το φχαριστιομουνα...εχε χαρη που ειμαι ειρηνικος τυπος....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wave2:
Κι εγώ ήμουν κάποτε!!!!
Άλλα όσο γράφει το κοντέρ χιλιόμετρα τόσο μου ανάβουν τα λαμπάκια!!!!
:uplate: :uplate: :uplate:
Λεωνίδας
26/07/2007, 16:00
Κι εγώ ήμουν κάποτε!!!!
Άλλα όσο γράφει το κοντέρ χιλιόμετρα τόσο μου ανάβουν τα λαμπάκια!!!!
:uplate: :uplate: :uplate: σε ηλεκτρολόγο το πήγες :confused: :confused: :confused:
σε ηλεκτρολόγο το πήγες :confused: :confused: :confused:
Το πήγα και μου είπε να πίνω λιγότερους καφέδες!!!:evil:
Το κακό είναι οτι δεν πίνω καφέ!!! :smokin: :smokin: :smokin:
Λεωνίδας
26/07/2007, 16:03
Το πήγα και μου είπε να πίνω λιγότερους καφέδες!!!:evil:
Το κακό είναι οτι δεν πίνω καφέ!!! :smokin: :smokin: :smokin: κάτι άλλο θέλει αύξηση όχι ο καφές μείωση :look:
blackbusa
26/07/2007, 16:07
Οι δυο λωριδες ηταν τιγκα ενω ο λεωφοριοδρομος σχετικα ανετος ...
Εκει που πηγαινα λοιπον... μου πετιεται μια κοπελια σχεδον τρεχοντας ... Για την ακριβεια πεταχτηκε απο ενα βανακι το οποιο ηταν ψηλο κι ετσι ηταν τελειως κρυμμενη...Το σημειο απο οπου πεταχτηκε ηταν παντελως κουλο γιατι δεν πλησιαζα ουτε εφευγα απο φαναρι...κοινως στη μεση της διαδρομης χωρις να υπαρχει καπου κοντα διαβαση...Απλα αυτη σκεφτηκε οτι ηταν τα αμαξια σταματημενα και αρχισε και περναγε...
Με το που πετιεται πλακωνομαι στα φρενα, αλλα ρε παιδια...απλα ηταν 8εμα τυχης που δε χτυπησαμε ... σας λεω οτι τη γλιτωσε για ενα βημα...ΕΝΑ !!!
Συνεχισα να φρεναρω αλλα γυρισα και ειδα πως ειναι οκ...(δεν ξερω καν αν το πηρε πρεφα κιολας γιατι ολα γινανε μεσα σε δευτερολεπτα) ...
Η φαση ειναι πως μπορει και να μη με ειδε γιατι βαραγε κι ο ηλιος στα ματια ... αλλα και παλι ρε παιδια...ειναι τροπος αυτος να περνανε το δρομο???
Αφου το απεφυγες ολα ειναι οκ.....η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι.......ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ 1014.....
ΥΓ.Ασχετο, αλλα το πισω φως απο το μηχανακι σου ειναι καμμενο.......ΦΤΙΑΞΤΟ.....
:sun: :sun: :sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Αφου το απεφυγες ολα ειναι οκ.....η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι.......ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ 1014.....
ΥΓ.Ασχετο, αλλα το πισω φως απο το μηχανακι σου ειναι καμμενο.......ΦΤΙΑΞΤΟ.....
:sun: :sun: :sun:
8ενξ!!!το εφτιαξα σημερα!!
:beer: :wave2:
δε τα διαβασα ολα μονο το πρωτο ποστ και εχω να πω οτι οι πεζοι στην πλειοψηφια μας ειμαστε ζωα και ας βρισετε και ας πειτε οτι θετε .&_ μεχρι να πιασω τιμονι στα χερια μου ετσι σα ζωο πηγαινα και εγω στο δρομο μετα καταλαβα τι μαλακιες εκανα και δε τις ξανακανα (σε μεγαλο ποσοστο σχεδον παντα!) δυστηχως δε μπορεις να προβλεψεις τετοια πραγματα και ουτε μπορεις παντα να πηγαινεις με 10χαω ωστε να κοκκαλοσεις την μηχανη με ασφαλεια.........(παραδειγματα να περνανε την συγγρου :hypnotize ουτε καν τρεχοντας :hypnotize νυχτα κιολας !!!!! )
μου εχει τυχει και μενα και τωρα πια βριζω ! συνεχεια τους φωναζω μπας ΛΕΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ Η ΜΙΑ καταλαβει τι κανει.
Πραγματικά μέσα στην πόλη τα πιο πολλά περιστατικά μου έχουν τύχει με πεζούς!!
Στην θεσνίκη ο χειρότερος δρόμος είναι για μένα η Ερμού που κάθε πρωι που την περνάω πετάγονται κατά μέσο όρο 2 με 3 πεζοί σε άσχετα σημεία!! :eyepop: :eyepop:
εχε χαρη που ειμαι ειρηνικος τυπος....
:a013: όσο πιο ήρεμος είσαι όταν οδηγείς τόσο λιγότερα λάθη κάνεις .
Και μην ξεχνάτε οτι ο πεζός έχει δίκιο. :beer: :beer: :wave2:
taxydromos
26/07/2007, 19:49
:a013: όσο πιο ήρεμος είσαι όταν οδηγείς τόσο λιγότερα λάθη κάνεις ..
..και οσα λιγοτερα λαθη κανεις τοσο πιο ηρεμος εισαι.:a013:
blackbusa
26/07/2007, 19:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
..και οσα λιγοτερα λαθη κανεις τοσο πιο ηρεμος εισαι.:a013:
Και αν εισαι πεζος κανεις ηρεμα λαθη...:a013:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a04:
taxydromos
26/07/2007, 19:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Και αν εισαι πεζος κανεις ηρεμα λαθη...:a013:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a04:
θελεις να πεις....πεζος....στον χαρακτηρα σου??:confused:
blackbusa
26/07/2007, 19:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
θελεις να πεις....πεζος....στον χαρακτηρα σου??:confused:
Μαλλον στο.............χουμορ μου.......:D :D :D
:a013: όσο πιο ήρεμος είσαι όταν οδηγείς τόσο λιγότερα λάθη κάνεις .
Και μην ξεχνάτε οτι ο πεζός έχει δίκιο. :beer: :beer: :wave2:
ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ!!!! (http://www.glavopoulos.gr/kok/kok038.htm)
Da.Vintage
27/07/2007, 09:52
Ευτυχώς δεν έχει πριόνι! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kαι το Tuono τί είναι?
z_armagedon
27/07/2007, 10:53
δευτερα 26 μαρτιου γυρω στις 2...
τελευταια βολτα πριν δωσω το z.
βγαινω απο εθνικη προς λενορμαν και 50 μετρα πριν το φαναρι σε διηθηση με περιπου 40 χαω μπροστα απο βαν πετιεται πακιστανος στο μισο μετρο με ολο τον εξοπλισμο : φακους μπρελοκ φορτιστες κτλ... τον εμβολισα και του εριξα και μια κατακεφαλη (καλο το nolan τελικα)
εγω κατεληξα σε μια mercedes αριστερα μου και ο πακισταν αφου διεγραψε ελειπτικη τροχεια σηκωθηκε και εφυγε τρεχοντας! το γελειο ειναι οτι εγω ειμαι τρελαμενος για τον ανθρωπο που χτυπησα, ο οδηγος του mercedes φοβαται για μενα και ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΛΚΣ μαζευουν απο την ασφαλτο το εμπορευμα του πακιστανου.
ευτυχως ουτε τραυματισμο ειχα (δεν εμαθα φυσικα ποτε για τον μαυρουκο) ουτε ιδιαιτερες ζημιες εγω και το αμαξι...
απο τοτε διπλα απο μεγαλο οχημα ..... ΚΟΤΑ ! αν δε βλεπω δεν κινουμαι.
υ.γ. την ιδια μερα κατα τις 19:00 εδωσα το z... και οδηγησα για μια περιπου εβδομαδα το tuono με το σφιξιμο που περιγραφει η ζαχη μονιμο. ασχημο συναισθημα.....:sad:
z_armagedon
27/07/2007, 10:59
ρε τιτανα της συμφορας ..... απλα δοκιμαζα τα αντανακλαστικα σου!!!! :D
τι φταιω εγω αν μπαινεις μπροστα στο θηριο την ωρα που το βλεπεις σηκωμενο!!!????!!!
(παρεξηγησιμη η εκφραση αλλα μιλαω για το tuono ή πριονι η όπως αλλιως θελεις!)
οπως σου ειπα και τοτε, και ας με διαψευσουν οι υπολοιποι, τα ηθελε και τα θελει ο κwλος σου!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
ασε που οταν η tuonara βλεπει παπακια σαν το r μπροστα της κατι παθαινει και καθε φορα μου πιανεται η καρδια για να τη σταματησω.....
:lol: :lol: :lol: :lol:
next time μαδαφακα!!!!!!........ :D
Da.Vintage
27/07/2007, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
ρε τιτανα της συμφορας ..... απλα δοκιμαζα τα αντανακλαστικα σου!!!! :D
τι φταιω εγω αν μπαινεις μπροστα στο θηριο την ωρα που το βλεπεις σηκωμενο!!!????!!!
(παρεξηγησιμη η εκφραση αλλα μιλαω για το tuono ή πριονι η όπως αλλιως θελεις!)
οπως σου ειπα και τοτε, και ας με διαψευσουν οι υπολοιποι, τα ηθελε και τα θελει ο κwλος σου!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
ασε που οταν η tuonara βλεπει παπακια σαν το r μπροστα της κατι παθαινει και καθε φορα μου πιανεται η καρδια για να τη σταματησω.....
:lol: :lol: :lol: :lol:
next time μαδαφακα!!!!!!........ :D
Mωρή κουλάντζα πάλι καλά που όταν κινδυνεύω είμαι γρήγορος...
γιατί του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ!
Το Ρ1 ουτε σταματημένο δε το φτανεις!
Αφού είσαι χαζός πάς να το σηκωσεις σουζα με 2α με μόλις 20 χλμ μετά πλακώνεσαι στα φρένα και δε κάνεις ουτε καν κατεβασμα...
Άσε που τις σούζες τις κάνουν σε ευθείες όχι πάνω στη στροφή και το κόβουν ευθεία στους χωματόδρομους μετά προσπαθώντας να με πατήσεις πεζό γιατί δε μπορείς ναμε περάσεις όταν είμαι πάνω στο Ρο1...
ΟΥΣT you mother father!
sotos2004
30/07/2007, 17:36
Εγώ πάντως δεν οδηγώ(με το μηχανάκι) ΠΟΤΕ στη δεξια πλευρά γιατί
1) Αν πάω δεξιά βρίσκουν ευκαιρία να με προσπεράσουν ή τις περισσότερες φορές απλώς να έρθουν στο ύψος μου λες και έτσι θα κερδίσουν χρόνο!!! ακόμα και αν δεν χωρούν με αποτέλεσμα στους αυτοκινητόδρομους ή στους επαρχιακούς δρόμους να κλείνωμαι στα δεξιά του οδοστρώματος που είναι γεμάτο με παγίδες, χαλασμένο ή ακόμα και να λείπουν κομάτια που για μία μηχανή είναι ότι χειρότερο αφού εμείς ακολουθούμε μια γραμμή στο δρόμο και αν αυτή η γραμμή έχει οποιοδήποτε πρόβλημα τότε χάνουμε την σταθερότητα μας, ενώ τα αυτοκίνητα ακολουθούν 2 γραμμές και αν η 1 είναι χαλασμένη έχουν σταθερότητα από τη 2η. Αυτό γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό στις στροφές.
2) Αν πάω δεξιά μεσα στη πόλη τότε όλοι έρχονται στα δεξιά μου κλείνοντας με και έτσι πρέπει να ανησυχώ α) να μη χτυπήσω στο πεζούλι (ναι τόσο πολύ με κλείνουν) και β) να μην χτυπήσω του πεζούς που κατέβηκαν από το πεζοδρόμιο σην άσφαλτο.
Επίσης έχω ΠΑΝΤΑ την μεγάλη σκάλα αναμένη αφού έτσι 1ον) με βλέπουν περισσότεροι 2ον) ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι ότι λόγω ψυχολογίας (βαριέμαι να το αναλύσω) από αυτούς που με βλέπουν λιγότεροι πέρνουν το θάρρος να περάσουν το δρόμο :lol: .
Α και επίσης Η ΚΟΡΝΑ ΕΪΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ :rotflmao: (για όσους τους βλέπω θαρραλέους)
(τώρα που το σκέφτομαι από την πολύ χρήση δεν ακούγεται πολύ δυνατά πλέον :rotflmao: )
Η κόρνα? Χρόνια τώρα κολλητάρια! Αφου σκέφτομαι να πατεντάρω κόρνα από αμάξι !!!!!! :D
Όσο για το δεξια, όλα είναι πολύ σχετικά πλέον! Ειδικά στο κέντρο της Αθήνας πρέπει να ξέρεις σε ποιούς δρόμους μπορείς να πας άνετα στην δεξιά και σε ποιούς δεν ξερεις τι θα σου πεταχτεί και πότε!Διατρβή έχουμε κάνει ένα χρόνο τώρα!!!!! :lol: :lol: :lol:
Πάντως ομολογώ πως χτες (για όσους ήταν εκεί :evil: :evil: ) δεν τόλμησε κανείς να κάνει ή να πει κάτι παραπάνω!!!!! :D
Κι ένας που είχε κολλήσει το χέρι του στο λεβιέ των φωτων :look: :look: :look:
Πρέπει να χλώμιασε λίγο με εκείνα ταστριγγλίσματα από τα λαστιχα!!!! :winka: :winka:
Προσοχή και ...........................................
νομίζω ....................................
πως θέλουν πολύ ξύλο!!!!! :evil: :evil: :evil:
ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ!!!! (http://www.glavopoulos.gr/kok/kok038.htm)
Δεν είπα "πάντα". Εχουν όμως τις περισσότερες. :wave2:
Η κόρνα? Χρόνια τώρα κολλητάρια! Αφου σκέφτομαι να πατεντάρω κόρνα από αμάξι !!!!!! :D
Όσο για το δεξια, όλα είναι πολύ σχετικά πλέον! Ειδικά στο κέντρο της Αθήνας πρέπει να ξέρεις σε ποιούς δρόμους μπορείς να πας άνετα στην δεξιά και σε ποιούς δεν ξερεις τι θα σου πεταχτεί και πότε!Διατρβή έχουμε κάνει ένα χρόνο τώρα!!!!! :lol: :lol:
Πάντως ομολογώ πως χτες (για όσους ήταν εκεί :evil: :evil: ) δεν τόλμησε κανείς να κάνει ή να πει κάτι παραπάνω!!!!! :D
Κι ένας που είχε κολλήσει το χέρι του στο λεβιέ των φωτων :look:
Πρέπει να χλώμιασε λίγο με εκείνα ταστριγγλίσματα από τα λαστιχα!!!! :winka:
Προσοχή και ...........................................
νομίζω ....................................
πως θέλουν πολύ ξύλο!!!!! :evil:
Η αλη8εια ειναι πως ολοι καναμε αισ8ητη την παρουσια μας και διεκδικησαμε επαξια τη 8εση μας στο δρομο ....
:evil: :beer: :lol: :lol: :lol: :lol:
γκουχγκουχ.τρομοκρατες.μηχανοβιοι.γκουχγκουχ...:p :lol: :lol: :lol: :bawl:
Δεν είπα "πάντα". Εχουν όμως τις περισσότερες. :wave2:
Έχει δίκιο αυτός που πάει σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. Άρα λοιπόν οι πεζοί δεν έχουν τις περισσότερες φορές δίκιο! Έχουν δίκιο μόνο όταν κινούνται με βάση αυτόν!!!
Η αλη8εια ειναι πως ολοι καναμε αισ8ητη την παρουσια μας και διεκδικησαμε επαξια τη 8εση μας στο δρομο ....
:evil: :beer: :lol: :lol: :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
γκουχγκουχ.τρομοκρατες.μηχανοβιοι.γκουχγκουχ...:p :lol: :lol: :lol: :bawl:
Αγάπη μου κρύωσες?????
:lol: :lol: :lol:
και σου είπα πως είχε υγρασία εκει που καθόσουν!!! :lol: :lol: :lol: