PDA

View Full Version : ΕΝΑ E-mail ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ

alex-vstrom
26/07/2007, 16:52
Είμαστε το έτος 2070.
Είμαι 50 χρονών μα φαίνομαι 85.
Έχω πολλά προβλήματα γιατί πίνω πολύ λίγο νερό.
Νομίζω πως δε μου μένει πια πολύς καιρός.
Σήμερα, είμαι ένας από τους πιο ηλικιωμένους στην κοινωνία που ζω.

Ria Slides
Θυμάμαι όταν ήμουν 5 χρονών,
Υπήρχαν πολλά δέντρα στα πάρκα, τα σπίτια είχαν ωραίους κήπους και μπορούσα
να είμαι κάτω από το ντουζ περίπου μια ώρα.

Όλα ήταν διαφορετικά.

Τώρα χρησιμοποιούμε πετσέτες με ορυκτέλαιο
για να πλυθούμε.

Ria Slides
Πριν, όλες οι γυναίκες επιδείκνυαν
τα όμορφα μαλλιά τους.

Πριν, ο πατέρας μου έπλενε το αυτοκίνητο με το λάστιχο του ποτίσματος.
Σήμερα, απαγορεύεται αυστηρά
από το νόμο τέτοια χρήση.

Τώρα, πρέπει να ξυρίζουμε το κεφάλι
για να το διατηρούμε καθαρό
χωρίς να χρησιμοποιούμε νερό.

Ria Slides

Θυμάμαι πως υπήρχαν πολλές διαφημίσεις που έλεγαν: ”ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ”,
αλλά κανείς δεν έδινε προσοχή.
Οι άνθρωποι πίστευαν
πως το νερό είναι
ανεξάντλητο.

Σήμερα, όλα τα ποτάμια, τα φράγματα, οι λίμνες και οι υδροφόροι ορίζοντες είναι ανεπανόρθωτα μολυσμένα ή αποξηραμένα.

Ria Slides
Το τοπίο τριγύρω δεν είναι πια
παρά μια απέραντη έρημος.
Οι γαστρεντερικές λοιμώξεις, οι δερματοπάθειες
και οι κακώσεις του ουροποιητικού
είναι οι κυριότερες αιτίες θανάτου.

Ria Slides
Η βιομηχανία έχει παραλύσει και το ποσοστό ανεργίας
είναι δραματικά υψηλό.
Τα εργοστάσια αφαλάτωσης θαλασσινού νερού είναι ο κύριος τομέας απασχόλησης.
Δίνουν στους εργαζόμενους
πόσιμο νερό αντί για μισθό.

Ria Slides
Οι επιθέσεις για ένα μπιτόνι νερό
είναι συνεχείς μέσα στους έρημους δρόμους.

Η διατροφή είναι 80% συνθετική.

Ria Slides
Πριν, συνιστούσαν να πίνουμε
8 ποτήρια νερό την ημέρα.
Σήμερα, δεν μπορώ να πιω παρά μισό ποτήρι.

Ria Slides
Επειδή δεν μπορούμε να πλύνουμε τα ρούχα μας, τα πετάμε, κάτι που αυξάνει τον όγκο των σκουπιδιών.
Ξαναγυρίσαμε στη χρησιμοποίηση των βόθρων όπως τον προηγούμενο αιώνα, επειδή οι υπόνομοι δε δουλεύουν πια εξαιτίας της έλλειψης νερού.

Ria Slides
Οι άνθρωποι είναι αντιμέτωποι με το φόβο: τα σώματά τους είναι ασθενικά, ζαρωμένα από την αφυδάτωση, πληγιασμένα εξαιτίας της υπεριώδους ακτινοβολίας που δε φιλτράρεται πλέον από την ατμόσφαιρα εξαιτίας της τρύπας του όζοντος.

Ria Slides
Εξαιτίας της ξηροδερμίας, μια νέα γυναίκα
20 χρονών φαίνεται 40.

Το οξυγόνο επίσης έχει μειωθεί εξαιτίας της έλλειψης δέντρων, κάτι το οποίο μειώνει το νοητικό επίπεδο των νέων γενεών.
Οι επιστήμονες κάνουν
έρευνες, αλλά δεν υπάρχει καμιά λύση ορατή.
Δεν μπορούμε να κατασκευάσουμε νερό.

Ria Slides
Η μορφολογία των σπερματοζωαρίων ενός μεγάλου
αριθμού ατόμων έχει αλλάξει…
…κάτι το οποίο επιφέρει
πολλές γεννήσεις παιδιών θυμάτων της ανεπάρκειας, των μεταλλάξεων και των δυσμορφιών.

Ria Slides
Η κυβέρνηση μάς υποχρεώνει να πληρώνουμε για τον αέρα που αναπνέουμε: 137 m3 το άτομο την ημέρα.

Αυτοί που δεν μπορούν να πληρώσουν διώχνονται από τις «ζώνες αερισμού", που είναι εξοπλισμένες με γιγάντιους μηχανικούς πνεύμονες που δουλεύουν με ηλιακή ενέργεια.
Ο αέρας δεν είναι πολύ καλής ποιότητας, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να αναπνέουμε.
Ο μέσος όρος ζωής είναι τα 35 χρόνια.

Ria Slides
Μερικές χώρες πέτυχαν να διαφυλάξουν νησίδες βλάστησης με καθαρό τρεχούμενο νερό.
Αυτές οι ζώνες επιβλέπονται πολύ στενά από τον στρατό.
Το νερό έγινε ένα είδος σπάνιο,
ένας θησαυρός
ανεκτίμητος,
πολύ περισσότερο από τον χρυσό ή τα διαμάντια.

Ria Slides
Εδώ όμως, δεν υπάρχουν πια δέντρα γιατί
δε βρέχει σχεδόν ποτέ.
Και όταν αρχίζει να βρέχει, δεν πέφτει παρά όξινη βροχή.
Δεν υπάρχουν πλέον εποχές εξαιτίας των κλιματικών αλλαγών (φαινόμενο του θερμοκηπίου) από τις δραστηριότητες του ανθρώπου του 20ου αιώνα που μόλυναν το περιβάλλον.
Και όμως είχαμε προβλέψει
ότι έπρεπε να φροντίσουμε το περιβάλλον μας,
αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα.

Ria Slides
Όταν η κόρη μου με ρωτάει να της αφηγηθώ
πώς ήταν όταν εγώ ήμουν νέος,
της διηγούμαι πώς τα δάση ήταν όμορφα.
Της μιλάω για τη βροχή, τα λουλούδια, την ευχαρίστηση του να κολυμπάς και να ψαρεύεις στα ποτάμια και τις λίμνες και του να πίνεις όσο νερό θέλεις.
Και για την καλή υγεία των ανθρώπων.

Ria Slides
Με ρωτάει:
Έχω λοιπόν ένα κόμπο στο λαιμό...
- Μπαμπά! Γιατί δεν υπάρχει πια νερό;

Ria Slides
Δεν μπορώ να σταματήσω να με θεωρώ ένοχο,
γιατί ανήκω στη γενεά που ολοκλήρωσε την καταστροφή του περιβάλλοντος,
μη παίρνοντας στα σοβαρά τις αμέτρητες προειδοποιήσεις.
Ανήκω στην τελευταία γενεά
που θα μπορούσε να αλλάξει την πορεία των πραγμάτων,
αλλά αποφάσισε διαφορετικά.

Ria Slides
Σήμερα τα παιδιά μας το πληρώνουν ακριβά.

Ria Slides

Ειλικρινά, πιστεύω πως η ζωή πάνω σ’ αυτή τη γη
δε θα είναι δυνατή από δω και πέρα
γιατί η καταστροφή του περιβάλλοντος
έφτασε σ’ ένα σημείο όπου δεν έχει επιστροφή.

Ria Slides
Πώς θα ήθελα να γυρίσω πίσω
και με κάποιο τρόπο να έκανα να καταλάβει
ολόκληρη η ανθρωπότητα ...
... στη στιγμή που μπορούμε ακόμα να κάνουμε κάτι για να σώσουμε τον πλανήτη μας!

Ria Slides

Στείλτε αυτό το γράμμα σε όσους μπορείτε, δε θα είναι παρά το ελάχιστο για το ξύπνημα της παγκόσμιας συνείδησης και της ανάγκης για τη σωτηρία του νερού.

Αυτό εδώ δεν είναι παιχνίδι, είναι ήδη η δική μας πραγματικότητα. Κάντε το για τα παιδιά σας, και εάν δεν έχετε ακόμα, ίσως μια μέρα να έχετε.

Μην τους αφήσουμε μια κόλαση για κληρονομιά…
Ας τους αφήσουμε τη ζωή!

valam
26/07/2007, 17:17
ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΩ ...

Αν δεν στειλω αυτο το μειλ σε όσουν ξερω, αυριο στις 5.00 8α ερ8ει σπιτι μου ενας ροζ δεινοσαυρος και 8α φαει εμενα και την οικογενεια μου !!!!!

alex-vstrom
26/07/2007, 17:23
εαν θελεις ροζ ροζ δεν σου χαλω χατηρι.
απλα το εβαλα για τον τροπο που τα εχουν γραψη και οχι για να το στειλης μονο αυτο

crs-k
26/07/2007, 17:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από valam
ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΩ ...

Αν δεν στειλω αυτο το μειλ σε όσουν ξερω, αυριο στις 5.00 8α ερ8ει σπιτι μου ενας ροζ δεινοσαυρος και 8α φαει εμενα και την οικογενεια μου !!!!!

Ειναι ΗΔΗ σπιτι σου, μονο που προς το ροζ-γκρι του... :(

Δεν εχεις παρα να κοιταξεις τον αερα πανω απ' το κεφαλι σου. :winka:

Ειμαστε η γενια που επιτελους ΒΛΕΠΟΥΜΕ τι αναπνεουμε!!! :dizzy:

valam
26/07/2007, 17:33
Νομιζω ότι αυτή η καταστροφολογια είναι παντελως ατεκμηριωτη και μας κάνει να αισ8ανομαστε τόσο ανημποροι μπροστα στο μελλον που πολλοι 8α πουν "δεν μπορω να κανω τιποτα".

Αυτη η καταστροφολογια ειναι σαν να παιρνουμε ενα αυτοκινητο προδιαγραφων του 1920 και να το βαλουμε να 200ρισει. Με αυτα τα στανταρ ουτε 8α φρεναρει, ουτε 8α στριψει. Θα γινει μυξα, και το αμαξι και οι επιβατες ...

Τα αυτοκινητα πχ στις ΗΠΑ εγιναν ασφαλεστερα μετα το 1960, γιατι ΤΟΤΕ οι ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ έβαλαν την ασφαλεια στα κριτηρια τους. Μεχρι τοτε η ζωνη ασφαλειας ηταν πιο αχρηστη και απο την ποτηροθηκη.

ΟΤΑΝ λοιπον σαν κοινωνια βάλουμε και εμεις το περιβαλλον σαν κριτηριο για το πως κινουμαστε καθημερινα τοτε τα πραγματα θα αλλαξουν.

hercul
26/07/2007, 17:34
Moυ το έχουνε στείλει και μένα αυτό το email!!
Δίκιο έχουνε στα περισσότερα από όσα περιγράφουν(απόσο ξέρω τουλάχιστον)
αλλά μου φαίνεται πολύ τραβηγμένος ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να μας "αφυπνίσουν"!!
Πιο πολύ να σε φοβίσει προσπαθεί αυτό το κείμενο !!!
Είναι σαν να βλέπεις Ευαγγελάτο στην τηλεόραση !!
Πολύ τρομοκρατία .... :a21:

valam
26/07/2007, 17:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ειναι ΗΔΗ σπιτι σου, μονο που προς το ροζ-γκρι του... :(

Δεν εχεις παρα να κοιταξεις τον αερα πανω απ' το κεφαλι σου. :winka:

Ειμαστε η γενια που επιτελους ΒΛΕΠΟΥΜΕ τι αναπνεουμε!!! :dizzy:

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΕΒΛΕΠΑ ΜΙΑ ΧΛΩΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
ΚΑΤΙ ΦΙΛΤΡΑΡΙΖΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ..... ?

Λεωνίδας
26/07/2007, 17:35
ΚΑΤΙ ΦΙΛΤΡΑΡΙΖΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ..... ? sorry μου 'φυγε μία :rolleyes:

crs-k
26/07/2007, 17:37
ΚΑΤΙ ΦΙΛΤΡΑΡΙΖΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ..... ?

Αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ ειχα στο μυαλο μου... :winka:

alex-vstrom
26/07/2007, 17:41
Πιο πολύ να σε φοβίσει προσπαθεί αυτό το κείμενο !!!
Είναι σαν να βλέπεις Ευαγγελάτο στην τηλεόραση !!
Πολύ τρομοκρατία ....

ναι ναι +1

valam
26/07/2007, 17:41
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ADMINS ...

ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟ BACKROUND TOY SITE ΑΠΟ ΓΚΡΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ....
ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ........

Akatanomastos
26/07/2007, 18:02
afto pou me eknevrizei se aftin tin nea moda prostasias tou perivallontos, einai pos edo kai 200 xronia oi etairies oi kiverniseis oi nomoi dialane ta panta me skopo to megalitero kerdos kai tora pou vlepoun oti o planitis ton exei piei mas zitane EMAS, apo katanalotika zoa pou mas kanane na ginoume kaloi antropoi ksafnika kai na agapame tin fisi..

gia alli mia fora ante kourefteite..

Uriah Heep
26/07/2007, 18:14
Νομιζω ότι αυτή η καταστροφολογια είναι παντελως ατεκμηριωτη...

Συμφωνώ απόλυτα!

Ήδη είμαστε σαν τα κεφαλόπουλα που γουστάρουν να ζούν μέσα στους υπονόμους ...

Οι λίμνες έχουν εξελιχθεί σε παραρτήματα της ερήμου Γκόμπι, καθώς τα γριβάδια και τα τσιρόνια για να επιβιώσουν ανέβηκαν στα δέντρα...

...σε λίγα χρόνια κι αυτά θα μεταλλαχθούν από την ανάγκη επιβίωσης σε...χελιδινόψαρα και δεν θα χρειάζονται ψαράδες αλλά θα "αναλάβουν" άλλοι "οικολόγοι" με τις καραμπίνες...

Η μοσχαροκεφαλή έγινε πιό νόστιμη επειδή τα μοσχάρια της ...φυλής Μαορί Ν. Ζηλανδίας χτυπάνε μεταξύ τους συνεχώς τα κεφάλια ....

...οι τριτοκοσμικής βρωμιάς νεοέλληνες πετάνε τις γόπες εκτός αυτοκινήτου για ...να μη πληρώνονται τζάμπα οι σκουπηδιάρηδες....

...άμα φας αρνάκι από την περιοχή της χωματερής των Ταγαράδων παθαίνεις ήδη γιαουρτλού-κεμπάπ όγκο και συνεχίζεις τις διακοπές σου σε δίκλινο στο αντικαρκινικό....

...ο πλανήτης, μέχρι και ο τελευταίος κλινικός βλάξ, κατάλαβε ότι θερμαίνεται αλλά δικαιολογούμαστε ότι τον αφήνουμε επίτηδες για να ...δουν κανένα καλοκαίρι της προκοπής εκεί στο Βόριο Πόλο οι ταλαίπωροι άνθρωποι...

...μπράβο παιδιά!!! Κάντε κάτι κι εσείς να επιταχυνθεί η καταστροφή....μην αφήνετε τις κυβερνήσεις απο μόνες τους να τα καταφέρουν....

:beer: :beer: :beer:

Maira
26/07/2007, 23:00
Λίγο Mad Max Μου θύμησε η ιστορία αλλά με νερο!!!!!

Μήπως βλέπουν πολλές ταινίες????

:eek: :eek: :eek:

fantacid
26/07/2007, 23:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

καπως ετσι θα ειναι το μελλον ................... αλλα πιο τρομαχτικό!!!!!

boogy!

:evil:

αν δε ξημερωσει το αυριο δε θα μαθουμε ποτε πως θα ναι!!!

fantacid
26/07/2007, 23:08
για θυμηθητε λιγο το καλοκαιρι του '97!

νοεμβριο μηνα κ φορουσαμε βερμουδες......

αλλη μια χρονια με οργασμο καταστροφολογιας, απαγορευσεις σπαταλησης νερου, εικονες με το μαραθωνα 20 μετρα κατω απο αλλες χρονιες, μπλα μπλα μπλα.....

περασαν 10 χρονια
περασαν 10 πιο φυσιολογικα καλοκαιρια
ξεχασαμε για λιγο την καταστροφη του πλανητη μας
φετος οι σαρανταπενταρες μας ζεσταναν κ μας εκαναν να σκεφτομαστε παλι τι φταιει.....

.................τα λεμε το 2017!!!!

:wave2:

gcrook
26/07/2007, 23:21
Χθες εζησα το πιο θερμο καλοκαιρι στην δουλεια.
Οσοι ξερετε που δουλευω αυτη την στιγμη και που δουλευα ως φοιτητης γνωριζετε οτι ειμαι το καλυτερο "θερμομετρο".
Πρωτη φορα στην ζωη μου λοιπον 11 το βραδυ σε περιοχη με σχετικο υψομετρο και με δεντρα εκλεινα την ζελατινα για να μην τρωω καυτο αερα στην μαπα.
Εκει ου ανεβαινα περσι για να δροσιστω.

Τι να πω ρε παιδια πριν απο δεκα χρονια ακουγαμε για καυσωνες των 39-40 βαθμων και σταυροκοπιομασταν και τωρα βαραει 45αρες και βγαινουμε εξω για να κανουμε τις δουλειες μας σαν να μην συμβαινει τιποτα.
Λες και ζουμε σε πληρη απογνωση.

Maira
26/07/2007, 23:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

αλλη μια χρονια με οργασμο καταστροφολογιας, απαγορευσεις σπαταλησης νερου, εικονες με το μαραθωνα 20 μετρα κατω απο αλλες χρονιες, μπλα μπλα μπλα.....

περασαν 10 χρονια
περασαν 10 πιο φυσιολογικα καλοκαιρια
ξεχασαμε για λιγο την καταστροφη του πλανητη μας
φετος οι σαρανταπενταρες μας ζεσταναν κ μας εκαναν να σκεφτομαστε παλι τι φταιει.....

.................τα λεμε το 2017!!!!

:wave2:

Να θυμηθούμε επείσης πως τους Νοέμβριδες που εκανε ζέστη, το Μάιο ξυλιάζαμε!!!

:wave2: :wave2:

SPORAKIAS
27/07/2007, 06:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Τι να πω ρε παιδια πριν απο δεκα χρονια ακουγαμε για καυσωνες των 39-40 βαθμων και σταυροκοπιομασταν και τωρα βαραει 45αρες και βγαινουμε εξω για να κανουμε τις δουλειες μας σαν να μην συμβαινει τιποτα.

+636....

αυτο ακριβως ελεγα στον ξαδερφο μου χτες....

σε 10 ακομα χρονια το 45αρι θα μας φαινετε φυσιολογικο....:alien:

el_hymador
27/07/2007, 07:17
Εγω λεω να μην κανουμε τιποτα...η ας πουμε να κανουμε χαβαλε και πλακιτσα ισως βοηθησει :rolleyes:

και επισης μπορουμε να κατηγορουμε τους αλλους που προσπαθουν να κανουν κατι αφου ετσι και αλλιως ''δεν προκειται να αλλαξει κατι...''

ειναι εκπληκτικο το πως καποιοι ανθρωποι επιδιωκουν την μιζερια με το να γινονται αρνητικοι.

Για το σεναριο του e-mail δεν ξερω....εδω ακομα καλα-καλα δεν μπορουν να προβλεψουν τον καιρο, θα προβλεψουν το μεγεθος, την σφοδροτητα και το ειδος των μεταβολων που θα υποστει ο πλανητης;

Τα τελευταια τριαντα χρονια η θερμοκρασια αυξηθηκε περισσοτερο απο οτι εχει αυξηθει σε ενα διαστημα 10.000 ετων....ε οπως και να το κανουμε κατι παιζει παντως....το θεμα ειναι οτι στην καλυτερη περιπτωση η εκδηλωση των μεταβολων θα ειναι γραμμικη....που και παλι ανησυχητικο ειναι. Σε περιπτωση που το μοντελο εκδηλωθει γεωμετρικα την π**τσισαμε απο χερι...:D

καλα κρασια :wave2:

Sotirios
27/07/2007, 08:32
Καλά όσα ακούγονται αλλά λίγο υπερβολικά ως προς το ποσοστό ευθύνης του κάθε πολίτη. Πιστεύετε πως όντως οι απλοί πολίτες με την (συμφωνώ) αλόγιστη κατάχρηση αυτοκινήτων, νερού βιομηχανίας και οτιδήποτε άλλο μολύνει την ατμόσφαιρα, είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την δημιουργία αυτών των προβλημάτων; Αν ναι μάλλον έχουμε (μέχρι πρόσφατα έτσι πίστευα και εγώ) πέσει θύματα. Τρώμε την καραμέλα που μεταβιβάζει την ευθύνη στον "υπερκαταναλωτή" πολίτη.

Έχει αναρωτηθεί κανείς σας πόσο τραγικές είναι οι επιπτώσεις μιας πυρηνικής βόμβας στον πλανήτη, μάλλον ναι. Ξέρετε πόσες πυρηνικές δοκιμές γίνονται ετησίως από ευρωπαϊκά κράτη πχ Γαλλία? πολλές. Συνθήκη για να μη γίνονται πυρηνικές δοκιμές έχουν υπογράψει παλαιότερα μόνο Ρωσσία και ΗΠΑ. Ξέρετε οτι οι οι πυρηνικές δοκιμές γίνοται με ισχύ πολλές φορές δεκαπλάσια της ισχύως της ατομικής Χιροσίμα Ναγκασάκι;. Οι ατομικές αυτές βόμβες είχαν βασικό σκοπό 90% περίπου την καταστροφή εγκαταστάσεων-κτιρίων και 10% ανθρώπινες απώλειες κι όμως πέθαναν χιλιάδες και υπέφεραν και υποφέρουν πολλές γενιές, οι πυρηνικές έχουν 95% την εξόντωση ζωής και 5%υλικές ζημιές. Δεν θα αναφερθώ στα πυρηνικά εργοστάσια και στην άθλια κατάσταση που βρίσκονται ορισμένα, ούτε στα απόβλητα μερικών που καταλήγουν στην μεσόγειο.
Ρίχνουμε την ευθύνη επάνω μας αντί να βρούμε κάποιο τρόπο να συσπειρωθούμε και να αντισταθούμε τουλάχιστον στη πραγματοποίηση οπλικών πυρηνικών δοκιμών.

el_hymador
27/07/2007, 08:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Χθες εζησα το πιο θερμο καλοκαιρι στην δουλεια.
Οσοι ξερετε που δουλευω αυτη την στιγμη και που δουλευα ως φοιτητης γνωριζετε οτι ειμαι το καλυτερο "θερμομετρο".
Πρωτη φορα στην ζωη μου λοιπον 11 το βραδυ σε περιοχη με σχετικο υψομετρο και με δεντρα εκλεινα την ζελατινα για να μην τρωω καυτο αερα στην μαπα.
Εκει ου ανεβαινα περσι για να δροσιστω.

πες μου οτι ησουν ιδρωμενος....αυτο πες μου μονο ...τελλλος!! :blush:

Zid
27/07/2007, 08:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid

:wave2: Eγώ κάθε νοέμβριο φοράω βερμούδα :p :p :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Da.Vintage
27/07/2007, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

Aκριβώς αυτό μου θύμισε και εμένα!.....:lol:

Κάποια στιγμή όμως ίσως να μην απέχει πολύ αυτό το κείμενο απο τη πραγματικότητα...:sad:

Trans
27/07/2007, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
Η μορφολογία των σπερματοζωαρίων ενός μεγάλου
αριθμού ατόμων έχει αλλάξει…
…κάτι το οποίο επιφέρει
πολλές γεννήσεις παιδιών θυμάτων της ανεπάρκειας, των μεταλλάξεων και των δυσμορφιών.

Ηθικόν Δίδαγμα

Γαμ@#$%τε τώρα που μπορείτε! :)

Maira
27/07/2007, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Aκριβώς αυτό μου θύμισε και εμένα!.....:lol:

Κάποια στιγμή όμως ίσως να μην απέχει πολύ αυτό το κείμενο απο τη πραγματικότητα...:sad:

Μήπως όμως γίνει σαν τον υδάτινο κόσμο?????

Κι άντε να βρεις Κέβιν Κόστνερ να σε σώσει!!!!:lol: :lol: :lol:

phantomas
27/07/2007, 14:48
Οσο και να επιδιωκουμε τις οποιες αλλαγες το δεδομενο ειναι πως ο ανθρωπος δεν αλλαζει,το λεει αλλωστε και ο σοφος λαος,ετσι μεγαλωσαμε ετσι θα πεθανουμε.........το θεμα ειναι η γενια μας τουλαχιστον να μπορεσει να διαπαιδαγωγησει σωστα τη γενια που θα ερθει,τα παιδια μας,μηπως μπορεσουν και βγαλουν εκεινοι το φιδι απ την τρυπα και υπαρξει μελλον για πολλες γενιες ακομα!

Οποτε τετοιου ειδους μηνυματα ας μας υπενθυμιζουν καθημερινα τη σταση που πρεπει να κρατησουμε απεναντι σε εκεινους που μια μερα ισως να μας βριζουν!!!!:beer:

gcrook
28/07/2007, 08:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
πες μου οτι ησουν ιδρωμενος....αυτο πες μου μονο ...τελλλος!! :blush:

Ειχα μουσκεψει απο πανω μεχρι κατω:blush:

Ταξιδευτής
07/11/2007, 17:21
Παιδια, περα απο την πλακα, ποιοι ειμαστε εμεις να πουμε οτι θα συμβουν ολα αυτα η οτι ΔΕΝ θα συμβουν; Εκτος κ αν δουλευουμε για μετεωρολογικα ινστιτουτα η ειμαστε γεωφυσικοι, γεωλογοι, κλπ κλπ. :sick:

Η αληθεια ειναι αυτο που ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ολοι δηδη στο πετσι μας. Ποιος μπορει να πει οτι ΔΕΝ συμβαινει ΚΑΤΙ στον πλανητη; ΓΙΑΤΙ ολα αυτα που θυμομαστε να γινονται σποραδικα στο παρελθον, τωρα τελευταια εχουν μαζευτει ολα μαζι;
Καυτος λιβας και καυσωνες ανυποφοροι, τροπικες καταιγιδες, μινι κυκλωνες, χαλαζι προσφατα σε μεγεθος καρυδιου, πλημμυρες και τοσα αλλα ΟΛΑ ΜΑΖΙ;;

Οπως και να εχει αντι να κουβεντιαζουμε απλα, εγω θα παρακαλεσω ΟΛΟΥΣ οσους κανουν τον κοπο να διαβασουν αυτο το μηνυμα, να βοηθησουν ο καθενας το περιβαλλον με τον τροπο του.

Δειτε μερικους εξυπνους τροπους εδω: http://www.climatecrisis.net/takeaction/

Ας κανουμε ΟΛΟΙ απο ενα μικρο βημα να ανακουφισουμε αυτο τον ταλαιπωρο πλανητη.... :sick:

marios8
07/11/2007, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep

...ο πλανήτης, μέχρι και ο τελευταίος κλινικός βλάξ, κατάλαβε ότι θερμαίνεται SIZE]

:beer: :beer: :beer:

Δυστυχώς φίλε μου φαίνεται οτι υπάρχουν και πιο βαριές περιπτώσεις :sad:

:beer: :wave2:

kaps
08/11/2007, 07:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Συμφωνώ απόλυτα!

Ήδη είμαστε σαν τα κεφαλόπουλα που γουστάρουν να ζούν μέσα στους υπονόμους ...

Οι λίμνες έχουν εξελιχθεί σε παραρτήματα της ερήμου Γκόμπι, καθώς τα γριβάδια και τα τσιρόνια για να επιβιώσουν ανέβηκαν στα δέντρα...

...σε λίγα χρόνια κι αυτά θα μεταλλαχθούν από την ανάγκη επιβίωσης σε...χελιδινόψαρα και δεν θα χρειάζονται ψαράδες αλλά θα "αναλάβουν" άλλοι "οικολόγοι" με τις καραμπίνες...

Η μοσχαροκεφαλή έγινε πιό νόστιμη επειδή τα μοσχάρια της ...φυλής Μαορί Ν. Ζηλανδίας χτυπάνε μεταξύ τους συνεχώς τα κεφάλια ....

...οι τριτοκοσμικής βρωμιάς νεοέλληνες πετάνε τις γόπες εκτός αυτοκινήτου για ...να μη πληρώνονται τζάμπα οι σκουπηδιάρηδες....

...άμα φας αρνάκι από την περιοχή της χωματερής των Ταγαράδων παθαίνεις ήδη γιαουρτλού-κεμπάπ όγκο και συνεχίζεις τις διακοπές σου σε δίκλινο στο αντικαρκινικό....

...ο πλανήτης, μέχρι και ο τελευταίος κλινικός βλάξ, κατάλαβε ότι θερμαίνεται αλλά δικαιολογούμαστε ότι τον αφήνουμε επίτηδες για να ...δουν κανένα καλοκαίρι της προκοπής εκεί στο Βόριο Πόλο οι ταλαίπωροι άνθρωποι...

...μπράβο παιδιά!!! Κάντε κάτι κι εσείς να επιταχυνθεί η καταστροφή....μην αφήνετε τις κυβερνήσεις απο μόνες τους να τα καταφέρουν....

:beer: :beer: :beer: :beer: