Σύνδεση

View Full Version : Τσιμούχα πιρουνιού

ktmboy
26/07/2007, 17:35
Γεια παιδια, τις τελευταιες μερες ανεβοκατεβηκα κατι πεζοδρομια και μπροστα στο πιρουνι στην αριστερη πλευρα βγαινει λαδι,τσιμουχα μου λεει ειναι ενας μηχανικος που το πηγα, μου λεει θα κοστισει 100 ευρω,εχει αλλαξει κανεις να μου πει ποσο κοστιζει περιπου;

TOMASKTM
26/07/2007, 17:47
η τσιμούχα έχει κάτω απο 10 ευροπουλάκια.τα εργατικά είναι το κόστος.100 είναι πολλά.

ktmboy
26/07/2007, 17:54
Ξερετε κανενα σοβαρο συνεργειο να το παω; γιατι ολο σε μ......ες κλεφτες πεφτω :mad:
Aθηνα μενω.

OldMan
27/07/2007, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
η τσιμούχα έχει κάτω απο 10 ευροπουλάκια.τα εργατικά είναι το κόστος.100 είναι πολλά.
Γιατί ρε Θωμά ??? :confused:

Από την στιγμή που ανοίγεις πηρούνι, θα αλλάξεις λάδια, τσιμούχες και (προληπτικά) τις ξύστρες πάνω από τις τσιμούχες !!

Εννοείται ότι αυτό θα γίνει ΚΑΙ στα 2 καλάμια !! :winka:

@ktmboy : Μην το αργείς, γιατί αν πιάσουν λάδι τα τακάκια του δισκόφρενου, εκτός από το τερμάτισμα της μανέτα στο γκριπ ΧΩΡΙΣ αποτέλεσμα, θα πάς και για αλλαγή τους (τα μανίσια γύρω στα 85-90? !!) :wave2:

Julius
27/07/2007, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmboy
Γεια παιδια, τις τελευταιες μερες ανεβοκατεβηκα κατι πεζοδρομια και μπροστα στο πιρουνι στην αριστερη πλευρα βγαινει λαδι,τσιμουχα μου λεει ειναι ενας μηχανικος που το πηγα, μου λεει θα κοστισει 100 ευρω,εχει αλλαξει κανεις να μου πει ποσο κοστιζει περιπου;

100 euro na sou kanei service kai sta dyo mrostina... alagiladia& tsimouxes kai ksistres klp

gia douleia eggyhmenh .... http://www.k-shock.gr/

ta pedia einai poly ksigimena kai kanoune kali douleia.... kostos den ksero... pare thl kai rota kai meta kanto kai post gia na kseroume (prepei na ta pao kai ego bros-piso)

Nik0s
27/07/2007, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmboy
Ξερετε κανενα σοβαρο συνεργειο να το παω; γιατι ολο σε μ......ες κλεφτες πεφτω :mad:
Aθηνα μενω.

Χάρης Πουλόπουλος (MOTORACE)

Εξουσιοδοτημένος ΚΤΜ, ξηγημένο παλικάρι, δε σε σκίζει

Φραντζή στο Νέο Κόσμο

OldMan
27/07/2007, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
prepei na ta pao kai ego bros-piso
Το service του πίσω , ξέρεις ότι :a021: :a01: Bro ... :winka:

Julius
27/07/2007, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Το service του πίσω , ξέρεις ότι :a021: :a01: Bro ... :winka:

oxi den ksero

den to exo kanei kai pote oute to mros oute to piso kai to eipa ston Dirty kai toy sikothike h trixa (episinapto sxetiko gamotikon) :a53:

tha toy klafto ekei toy antoni oti o proigoumenos idioktitis eitane malakas kai to eixe afisei etsi klp (diko toy eitane to ktm mou prin) xa xa xa xa h tha me lipithei h tha arxisei na me varaei me kana usd leme

thelo na pao kai to proni gia allagi pistonioy klp klp analosima prooliptika efetos ... ekei tha exei deytero gyro sex :a021:

OldMan
27/07/2007, 13:41
oxi den ksero
Θα μάθεις...

(κράτα και καμιά 300άρα ? μαζί σου - φιλική τιμή εννοείται ...) :wave2:

Υ.Γ.
Άλλαξε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και το teflon που πιάνει το αμορτισέρ στο ψαλίδι !!

Julius
27/07/2007, 13:50
Θα μάθεις...

(κράτα και καμιά 300άρα ? μαζί σου - φιλική τιμή εννοείται ...) :wave2:

Υ.Γ.
Άλλαξε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και το teflon που πιάνει το αμορτισέρ στο ψαλίδι !!

mas gamises, ilpiza na to lyso monos na toy to pao ....... exo to service manual vevaia

tha dokimaso, tha kaleso kai ton dirtysoto me mpyres mpas kai to kanoume parea

Stergios69
27/07/2007, 13:50
Καλά, 600 κάνει καινούργιο... :eyepop:

OldMan
27/07/2007, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Καλά, 600 κάνει καινούργιο... :eyepop:
Έτσι σΕ είπανε να λες, για ???? :D

Stergios69
27/07/2007, 13:56
Τι, παραπάνω κάνει; :eyepop: :eyepop:

OldMan
27/07/2007, 14:00
mas gamises, ilpiza na to lyso monos na toy to pao .......
Το λύσιμο δεν είναι τίποτε ρε Bro !!!

(αρκεί να έχεις κάτι να βάλεις κάτω από την ποδιά για να "κρεμάσει" ο πίσω τροχός όταν βγάλεις τα μπουλόνια !!)

Το teflon που σου λέω, μπορείς να το πάρεις από την Hellinmoto σαν spare part (δεν πρέπει να είναι ακριβό...) ή να το κόψεις σε τόρνο από μπαστούνι ίδιας διαμέτρου !!
(άλλαξέ το όμως, γιατί στο PDS παίζει τον ρόλο του ρουλεμάν μεταξύ βάσης αμορτισέρ και ψαλιδιού - και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να το λαδώσεις/γρασάρεις). :wave2:

OldMan
27/07/2007, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Τι, παραπάνω κάνει; :eyepop: :eyepop:
Προφανώς μιλάς για "αντίστοιχο" του WP 5018 (όχι PDS) για DRZ ...!!! :winka:

KaTaNaS
27/07/2007, 14:07
mporeis kai na takareis thn moto spiti sou, na jebidwseis ta mprostina kai na ta pas ston tasoulh sthn kallirohs! (episimos antiproswpos kai service WP)

service mprosta sta 70 eyra

service pisw sta 80 eyra

(perilambanonati ta analwsima (ladia kai tsimouxakia pou allazontia standar)

+ extra oti einai ftharmeno!

ta pas sto xeri kai pairneis pisw se 2 meres

Julius
27/07/2007, 14:07
Το λύσιμο δεν είναι τίποτε ρε Bro !!!

(αρκεί να έχεις κάτι να βάλεις κάτω από την ποδιά για να "κρεμάσει" ο πίσω τροχός όταν βγάλεις τα μπουλόνια !!)

Το teflon που σου λέω, μπορείς να το πάρεις από την Hellinmoto σαν spare part (δεν πρέπει να είναι ακριβό...) ή να το κόψεις σε τόρνο από μπαστούνι ίδιας διαμέτρου !!
(άλλαξέ το όμως, γιατί στο PDS παίζει τον ρόλο του ρουλεμάν μεταξύ βάσης αμορτισέρ και ψαλιδιού - και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να το λαδώσεις/γρασάρεις). :wave2:

Molis milisa

Loipon ladia mprostino kai service piso..... dikia mou timi logo gnorimias kai giati toy eriksa kai stis eidikes ston agona sthn konistra (poli xamiloteri) pantos to 300ari einai poly makrya apo thn timi pou mou eipe.

episeis ton rotisa gia to "teflon" kai mou leei... "to balljoint??" toy leo den ksero... mou leei ean exei esto kai ligo tzogo alakseto..... to idio leme re old?? ase tha to koitakso sto manual kai tha postaro sxetika na mhn to skisoume to post toy filoy

OldMan
27/07/2007, 14:13
episeis ton rotisa gia to "teflon" kai mou leei... "to balljoint??" to idio leme re old??
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
To ίδιο λέμε Bro !!!

(γελάω γιατί Balljoint έχουν οι αναρτήσεις με μοχλικό - όχι τα PDS) :beer:

Y.Γ.
Να το "πετάξω" όλο στα λημέρια του Μπιμπίκου ??

Julius
27/07/2007, 14:17
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
To ίδιο λέμε Bro !!!

(γελάω γιατί Balljoint έχουν οι αναρτήσεις με μοχλικό - όχι τα PDS) :beer:

Y.Γ.
Να το "πετάξω" όλο στα λημέρια του Μπιμπίκου ??

OOOOK

loipon tsekaro gia tzogo, ean exei esto kai ligo paraggelno to antalaktiko apo thn mama

YG pigeneto opou theleis man

:wave2:

OldMan
27/07/2007, 14:21
tsekaro gia tzogo, ean exei esto kai ligo paraggelno to antalaktiko apo thn mama
:a018: :a018: :a018: :a018: :a018:
ΡΕ δεν θα συννενοηθούμε ...!!!

Όπως και να έχει, ΑΛΛΑΞΕ το λέμεεεεεεεεεεε....!!!

dukeandthecity
27/07/2007, 14:21
συντήρηση αμορτισερ wp έχει 80 ευρω στον αραμπατζή στην θεσσαλονίκη (αν του το πας λυμένο)

Julius
27/07/2007, 14:26
:a018: :a018: :a018: :a018: :a018:
ΡΕ δεν θα συννενοηθούμε ...!!!

Όπως και να έχει, ΑΛΛΑΞΕ το λέμεεεεεεεεεεε....!!!

ok ok to katalava

tha paro na to paraggilo re mhn varas

ullyses
19/11/2007, 13:45
για τις τσιμούχες καλύτερα να μπουν και τα προστατευτικά καλτσάκια ;)

επίσης καλό είναι μετά από κάθε βόλτα να βγάζετε τον αέρα, απλά με το να χαλαρώσετε τις βίδες που είναι στην κορυφή των πηρουνιών!

επίσης για παιδιά που ίσως δεν ξέρουν, αλλά και για το search του site, λέω ότι του KTM το μπροστινό WP είναι ίδιο με των Husaberg. Nομίζω το ίδιο ισχύει και με όσα έχουν PDS. Όταν λέμε ίδιο τουλάχιστον ονομαστικά, αυτό διότι έχουν εντοπιστεί μικρές (αλλά μπορεί και ουσιαστικές) διαφορές στις ροδέλες που έχουν τα πηρούνια...

με το λάδι έχει παίξει κανείς ? εννοώ αν έχει βάλει πιο "χοντρό" ? ξέρετε τι αλλάζει στην συμπεριφορά του ?

έχουν ενδιαφέρον οι αναρτήσεις και πολλαααααα που δεν ξέρουμε!

Julius
19/11/2007, 15:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από ullyses
για τις τσιμούχες καλύτερα να μπουν και τα προστατευτικά καλτσάκια ;)

επίσης καλό είναι μετά από κάθε βόλτα να βγάζετε τον αέρα, απλά με το να χαλαρώσετε τις βίδες που είναι στην κορυφή των πηρουνιών!

επίσης για παιδιά που ίσως δεν ξέρουν, αλλά και για το search του site, λέω ότι του KTM το μπροστινό WP είναι ίδιο με των Husaberg. Nομίζω το ίδιο ισχύει και με όσα έχουν PDS. Όταν λέμε ίδιο τουλάχιστον ονομαστικά, αυτό διότι έχουν εντοπιστεί μικρές (αλλά μπορεί και ουσιαστικές) διαφορές στις ροδέλες που έχουν τα πηρούνια...

με το λάδι έχει παίξει κανείς ? εννοώ αν έχει βάλει πιο "χοντρό" ? ξέρετε τι αλλάζει στην συμπεριφορά του ?

έχουν ενδιαφέρον οι αναρτήσεις και πολλαααααα που δεν ξέρουμε!

telika to service mpros piso 80 euro + tsimouxes mrostines eine peripou 35 europoula

enoeite kaltsakia sto mrostino PANTA (ego einai deyteri sezon me kaltsakia pou thn vgazo xoris na alakso tsimouxes) kai den anisyxoume gia tipotaaaaa (apo thn xthesini maxi)

112416

OldMan
19/11/2007, 15:44
:eyepop: :uplate: :hypnotize

Πάλι τα γ@μησες τα αυτοκόλλητα ρε Brooo ???

(κι άλλο παιδί θα σπουδάσει ο Ποιμενίδης ...!!!):winka:

ullyses
19/11/2007, 16:12
για τα υπό-λοιπα ?

λάδι έχει αλλάξει κανείς ? ..."παίζεις" με αυτό καθόλου ?

καμία προτίμηση σε μάρκα ?

ψάχνοντας διάβασα για ξύστρες (?) και διπλές κιόλας!!! :lol: ...δεν ξέρω την τύφλα μου από αυτά!

ελατήρια πάνω-κάτω ....καλά το κάτω το βλέπω, το πάνω όμως ???

για πείτε, για πείτε!!! :D

KaTaNaS
19/11/2007, 18:11
για τα υπό-λοιπα ?

λάδι έχει αλλάξει κανείς ? ..."παίζεις" με αυτό καθόλου ?

καμία προτίμηση σε μάρκα ?

ψάχνοντας διάβασα για ξύστρες (?) και διπλές κιόλας!!! :lol: ...δεν ξέρω την τύφλα μου από αυτά!

ελατήρια πάνω-κάτω ....καλά το κάτω το βλέπω, το πάνω όμως ???

για πείτε, για πείτε!!! :D

εσυ εχεις ενα θεμα μου φαινεται.... εκανες μετατροπη απο ΣΜ μαμα σε εντουρο...

στα ΚΤΜ τα 640 που βγαινουν σε ADVENTURE SM και ENDURΟ εχουν και τα τρια αλλους κωδικους αμορτισερ μπρος πίσω...

ullyses
19/11/2007, 21:42
το θέμα μου δυστυχώς είναι ότι δακρύζουν οι τσιμούχες σήμερα :sad:

και ρε γαμώτο το περιποιήθηκα...το έπλυνα κι ας έβρεχε και του έκανα και εξαέρωση

δεν πειράζει...ευκαιρία για αλλαγή λαδιών και να βάλω και τα καλτσάκια που σκεφτόμουν τόσο καιρό!! :cool:

επίσης γουστάρω να μαθαίνω γενικά όταν υπάρχει ένα θέμα που με ενδιαφέρει ;)

οι αναρτήσεις είναι μεγάλο Κεφάλαιο για τις μηχανές γενικά και πόσο μάλλον για τις μηχανές που πάνε βουνό

πήρες τα χαιρετίσματά μου που έδωσα παραγγελιά την Κυριακή ? :wave2:

OldMan
20/11/2007, 11:09
οι αναρτήσεις είναι μεγάλο Κεφάλαιο για τις μηχανές γενικά και πόσο μάλλον για τις μηχανές που πάνε βουνό...
Είναι οι ρουφιάνες ... είναι ... :sad:

ullyses
24/11/2007, 17:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
εσυ εχεις ενα θεμα μου φαινεται.... εκανες μετατροπη απο ΣΜ μαμα σε εντουρο...

στα ΚΤΜ τα 640 που βγαινουν σε ADVENTURE SM και ENDURΟ εχουν και τα τρια αλλους κωδικους αμορτισερ μπρος πίσω...

με ενα revalving έγιναν όλα κομπλέ!! :winka:

DimChios
24/11/2007, 18:45
κι εγω στον Τασουλη που ρωτησα για σερβις του πισω, 80 μου ειπε και σε 2 μερες το εχω!

Να δω ποτε θα το παω!

Επισης, αυτο το τεφλον κι εγω πρεπει να το αλλαξω!

:rolleyes: