View Full Version : Ντεπόζιτο 950 Adv - να το πάρω ?
Έχω βρει σε αγγελία το δεξί ντεπόζιτο του 950 S, στην κούτα του ολοκαίνουργιο. Ο τύπος το δίνει περί τα 300-400 ευρώ, ενώ καινούργιο έχει γύρω στα 1000...
Δεδομένου οτι τα δικά μου ντεπόζιτα είναι αρκετά φθαρμένα από πτώσεις / γρατζουνιές στο χώμα, σημάδια από μπότες κτλ, σκέφτομαι μήπως να το χτυπήσω. Αξίζει ?
Δυστυχώς ο τύπος έχει μόνο το δεξί κομμάτι (οπότε δεν θα είναι σετ και πρέπει να βρω το αριστερό).
Μήπως τη γλυτώνω με ένα βάψιμο όταν έρθει η ώρα ? Γνωστός έχει βάψει ολόκληρο το 950 με 500 ευρώ, αλλά όχι στο εργοστασιακό χρώμα.
Τι λέτε γιατρέ, θα ζήσω ?:hypnotize
Cpt. Haddock
27/07/2007, 09:49
Αν δεν έχει ουσιαστική ζημιά άστο ρε Νίκο...
Εκτός αν το θες για καβάτζα μελλοντική :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αν δεν έχει ουσιαστική ζημιά άστο ρε Νίκο...
Εκτός αν το θες για καβάτζα μελλοντική :wave2:
Εννοείται για καβάτζα, όταν είναι να πουληθεί ας πούμε - δεν θα το έβαζα πάνω τώρα με τίποτα.
Cpt. Haddock
27/07/2007, 09:53
Δε μΕ λές...
1000 ευρώ καινούριο έχει ΜΟΝΟ το ένα ντεπόζιτο; :eek: :eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δε μΕ λές...
1000 ευρώ καινούριο έχει ΜΟΝΟ το ένα ντεπόζιτο; :eek: :eyepop:
:a01: :a01: :a01:
:bawl: :bawl: :bawl:
Εγώ θα σου πρότεινα και αφού δεν τα βιάζεσαι να έχεις το νου σου στο e-bay...
Είμαι σίγουρος οτι έχω δει παλαιότερα και ολόκληρο κουστούμι..
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από motaba
Εγώ θα σου πρότεινα και αφού δεν τα βιάζεσαι να έχεις το νου σου στο e-bay...
Είμαι σίγουρος οτι έχω δει παλαιότερα και ολόκληρο κουστούμι..
Εκεί το έχω βρει :winka:
Μμμμ ...
Εντάξει η τιμή που μπορεί να πετύχεις αν δεις κανένα τεπόζιτο ίσως είναι και μικρότερη από του "buy now"..
Βασικά είναι να σου κάτσει κιόλας.... Πάρτο να είσαι σίγουρος.. :beer:
Κι εγώ έψαχνα κάτι για πολύ καιρό και το έχασα στο τέλος...
Να ρωτήσω κι έναν που έχω πάρει κάτι πράγματα στο e-bay ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Έχω βρει σε αγγελία το δεξί ντεπόζιτο του 950 S, στην κούτα του ολοκαίνουργιο. Ο τύπος το δίνει περί τα 300-400 ευρώ, ενώ καινούργιο έχει γύρω στα 1000...
Δεδομένου οτι τα δικά μου ντεπόζιτα είναι αρκετά φθαρμένα από πτώσεις / γρατζουνιές στο χώμα, σημάδια από μπότες κτλ, σκέφτομαι μήπως να το χτυπήσω. Αξίζει ?
Δυστυχώς ο τύπος έχει μόνο το δεξί κομμάτι (οπότε δεν θα είναι σετ και πρέπει να βρω το αριστερό).
Μήπως τη γλυτώνω με ένα βάψιμο όταν έρθει η ώρα ? Γνωστός έχει βάψει ολόκληρο το 950 με 500 ευρώ, αλλά όχι στο εργοστασιακό χρώμα.
Τι λέτε γιατρέ, θα ζήσω ?:hypnotize
oxi na mhn to pareis
tha doseis 300-400 euro na kavatzoseis 1/2 pou ISOS na xriasteis KAPOTE, kai ean to xriasteis na psaxneis na to psrokseis meta apo kairo
me ta misa xrimata ftiaxneis kai ta dyo (ksisimo-astaroma-vapsimo teleio) ego eixa dosei gia to 18lt toy 620 poy eitane plastiko kai to eixa kanei @#$% gyro sta 100 europoyla
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
oxi na mhn to pareis
tha doseis 300-400 euro na kavatzoseis 1/2 pou ISOS na xriasteis KAPOTE, kai ean to xriasteis na psaxneis na to psrokseis meta apo kairo
me ta misa xrimata ftiaxneis kai ta dyo (ksisimo-astaroma-vapsimo teleio) ego eixa dosei gia to 18lt toy 620 poy eitane plastiko kai to eixa kanei @#$% gyro sta 100 europoyla
Έτσι λέω κι εγώ ρε bro ! Να ήταν κομπλέ θα το σκεφτόμουνα περισσότερο.... αλλά μισές δουλειές ? :D
πως ψάχνεις για πλαστικά στο ebay?
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanny
πως ψάχνεις για πλαστικά στο ebay?
Προφανώς ανάλογα τι ψάχνεις. Εγώ έχω ένα search για "ΚΤΜ 950" κι ένα "LC8", και ότι παίζει για το μοντέλο αυτό βγαίνει στη λίστα...
Με το LC8 μου βγαίνουν πολύ συχνά και κάτι γόβες-στιλέτο :lol: :lol: :lol:
Για πλαστικά μόνο δύσκολο...
Βάζεις το μοντέλο και ότι καταλάβεις από το κείμενο ή τη φωτογραφία.... εκτός αν είναι στα γερμανικά...:wave2:
re mpoyrdela de pate na peite gia ta kilotakia sas paradipla sta bmw tipota h sta texnika??
kai nikolaki de mas noiazei re..
pareis de pareis rezerboyar emeis pali filoi tha maste...
akamarinos
27/07/2007, 16:53
ειχα βρει πριν απο 1 περιπου βδομαδα στο ebay.de
το αριστερο και το δεξι τεποζιτο με τιμη εκιννησης 1? εκαστος
μαλλων εχουν φυγει ,γιατι δεν μπορω να τα βρω
εγω θα σου προτεινα σε περιπτωση που χρειαστεις τεποζιτα
να βαλεις τα aquoaline που εχουν λιγο πανω απο 1000 το ζευγαρι