Σύνδεση

View Full Version : Ο Γκαντέμης

lamoun
27/07/2007, 11:39
Λοιπόν, ξεκινάω χθες απο Θεσσαλονίκη για Χαλκίδα, όλα καλά, όλα ωραία, φορτώνω τις βαλίτσες στη μηχανή και φεύγω.
Στο ταξίδι τίποτα το ιδιαίτερο, κύλισε νορμάλ, βαρετά δηλαδή!!

Φτάνοντας σπίτι όμως, αρχίζουν τα καλά. Εκεί που κοιτούσε ο θειός μου τη μηχανή μου λέει, "ρε μαλάκα, που είναι το άλλο μανιτάρι??!!" :confused:
Τιιιιιι;;; :eyepop:
Το μανιταράκι, αχτύπητο (απο αυτή τη μεριά τουλάχιστον) είχε κάνει φτερά. Όχι δε λάσκαρε απο τους κραδασμούς, έσπασε ο άξονας που βιδώνει πάνω του. Ο οποίος σημειωτέων κρατάει και τον κινητήρα στο πλαίσιο..

Και το άλλο, αργότερα, με παίρνει φιλαράκι τηλέφωνο "έλα ρε, ήρθες, έπεσες καθόλου;;; Χα χα", ε ναι, 2 λεπτά μετά προχωρώντας τη μηχανή 5 μέτρα για να την παρκάρω πατάω μπροστινό σχεδόν ακίνητος (με γυρισμένο τιμόνι, μαλακία μου) πατάω πόδι κάτω σε νερά (ασχολίαστο) και μια που ήμουν και κουρασμένος απο το ταξίδι, τρώω μια σαβουρίτσα. :lol:

Υ.Γ. Τη σαβούρα την έφαγα μπροστά στον θειό μου που οδηγάει μηχανή 20 χρόνια, φανταστείτε ντροπή.. :blush:

Υ.Γ.2 Μήπως κατέβαινε κανείς κάτω, με ένα μπορντό Vstrom, Colori μπουφάν και Shoei κρανάκι μπλε μουράτο? Έχω και μάρκα απο: παντελόνι μπότα γάντι, διαστάσεις, τύπο ελαστικών, πινακίδα και άλλα πολλά.. :rotflmao:

lamoun
27/07/2007, 11:43
Ο σπασμένος άξονας... :cry:

97720

lamoun
27/07/2007, 11:45
Και κοιτάξτε τι κρατούσε.. το έφτιαξα όμως προσωρινά.

97721

alximistis
27/07/2007, 12:07
Σώπα ρε φίλε σιγά την γκαντεμιά. Εδώ άλλοι έπεσαν χωρίς νερά με 0 χλμ και ακόμη τρέχουν.
Μόνο τέτοια να έχεις πάντα αυτά να είναι μόνο και μην το συζητάς καν. :)

lamoun
27/07/2007, 12:39
Μωρά δίκιο έχεις, δεν έγινε και τίποτα αλλά για το γαμώτο, τόσους μήνες νέκρα, και μόλις την έκανε το μανιτάρι...

Αυτό μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος;
Σκέφτομαι μήπως με τίποτα λακκούβες κοπανούσε απο το βάρος του κινητήρα στο αξονάκι και σιγά σιγά την άκουσε, δεν είναι οτι ξύνω και μανιτάρια δλδ!!

alximistis
27/07/2007, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Μωρά δίκιο έχεις, δεν έγινε και τίποτα αλλά για το γαμώτο, τόσους μήνες νέκρα, και μόλις την έκανε το μανιτάρι...

Αυτό μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος;
Σκέφτομαι μήπως με τίποτα λακκούβες κοπανούσε απο το βάρος του κινητήρα στο αξονάκι και σιγά σιγά την άκουσε, δεν είναι οτι ξύνω και μανιτάρια δλδ!!

Σίγουρα δεν λάσκαρε; Μήπως είχε σκουριάσει τίποτα οπότε με τα νταπ ντουπ την έκανε χαλαρά;

lamoun
27/07/2007, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Σίγουρα δεν λάσκαρε; Μήπως είχε σκουριάσει τίποτα οπότε με τα νταπ ντουπ την έκανε χαλαρά;

Σίγουρα, όπως φαίνεται και στη πρώτη φωτό το σπάσιμο έγινε μόλις που αρχίζουν οι βόλτες, κλάφτα 110 ευρουλάκια..:(

Η μάρκα R&G, κρίμα.

anf125
28/07/2007, 17:01
Μικρό το κακό, αφού το αποτέλεσμα ήταν μόνο υλικές ζημιές. Αυτά μπορούν να συμβούν δυστυχώς κάθε μέρα στον ασταθή και αβέβαιο αλλά και συναρπαστικό κόσμο των 2 τροχών :wave2:

Ξέρω ότι δεν είναι της στιγμής, αλλά επειδή βλέπω στο προφίλ σου GS500, όχι και πολύ συνηθισμένο μηχανάκι στην Ελλάδα, σου έχει βγει καλό; Πόσο καιρό το έχεις; Το πήρες καινούριο; Ψηνόμουν κι εγώ με την περσινή προσφορά των € 4.000 του Σφακιανάκη αλλά τελικά δεν πήρα... Πρέπει όμως να υπάρχουν μεταχειρισμένα με λίγα χλμ κοντά στα 3 χιλιάρικα.

lamoun
29/07/2007, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125

Ξέρω ότι δεν είναι της στιγμής, αλλά επειδή βλέπω στο προφίλ σου GS500, όχι και πολύ συνηθισμένο μηχανάκι στην Ελλάδα, σου έχει βγει καλό; Πόσο καιρό το έχεις; Το πήρες καινούριο; Ψηνόμουν κι εγώ με την περσινή προσφορά των 4.000 του Σφακιανάκη αλλά τελικά δεν πήρα...

Το πήρα πέρυσι με την προσφορά και δε μου έχει παρουσιάσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Το ποιο σημαντικό ίσως μια μικρή διαρροή λαδιού από την τσιμούχα του συμπλέκτη και οτι μερικές βίδες δεν είχαν Loctite!!! Δες και αυτό http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=41879 αλλά δε θυμάμε άν το έκανε πρίν ή μετά τις τούμπες :rotflmao:
Γενικότερα θα ακούσεις άσχημα λόγια και για την μπροστινή ανάρτηση, που είναι πολύ μαλακιά, αλλά αν δε πιέσεις πολύ δε θα σε πειράξει.

Πρέπει όμως να υπάρχουν μεταχειρισμένα με λίγα χλμ κοντά στα 3 χιλιάρικα.

Το δύσκολο θα είναι να το βρεις με περισσότερα :rotflmao: :rotflmao:

lamoun
29/07/2007, 12:09
Ναι καλά θυμόμουν :wacko: , http://www.sakopetra.com/php/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=89343

anf125
29/07/2007, 21:21
Ok thanks for the tips... θα... το σκεφτώ (α λα Θεοφράστου) :D

Da.Vintage
30/07/2007, 07:34
Aυτά είναι πταίσματα... εσύ να είσαι καλά...