View Full Version : Ktm 990 να το πάρω , να μην το πάρω.....
pavlos111
27/07/2007, 18:04
γεια σας παιδιά
Σκέφτομαι να αγοράσω το 990 Adventure γιατι το θεωρώ ως το καλύτερο μηχανάκι και στην άσφαλτο αλλα και στο χώμα.Με΄όλα αυτά όμως που διαβάζω στα forums(τα περιοδικά πολλές φορες δεν τα λένε και όλα) σχετικά με τα διαφορα προβλήματα που βγάζει, το κάνει αναξιόπιστο. Υπάρχει κανένας κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου να μου πει μερικά πράγματα, πριν σκάσω τα 14.000(και είναι και πολλά)
Μεχρι τωρα κανενα απολυτως προβλημα, παρα την πολυ σκληρη χρηση που του κανω! Ο Μυθος με τις ζημειες δεν εχει ανταποκριση!
nikostz9
27/07/2007, 19:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlos111
γεια σας παιδιά
Σκέφτομαι να αγοράσω το 990 Adventure γιατι το θεωρώ ως το καλύτερο μηχανάκι και στην άσφαλτο αλλα και στο χώμα.Με΄όλα αυτά όμως που διαβάζω στα forums(τα περιοδικά πολλές φορες δεν τα λένε και όλα) σχετικά με τα διαφορα προβλήματα που βγάζει, το κάνει αναξιόπιστο. Υπάρχει κανένας κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου να μου πει μερικά πράγματα, πριν σκάσω τα 14.000(και είναι και πολλά)
καταρχας τι μηχανη εχεις τωρα?
η το adventure θα ειναι η πρωτη σου μεγαλη μχανη?
pavlos111
04/08/2007, 17:03
ειχα ενα f650 του 1996 αλλα το πουλησα πριν κανα μήνα για να παρω το ktm
Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlos111
γεια σας παιδιά
an to goustareis parto!!ola vgazoun provlimata.....