View Full Version : Hornet600 Vs Z750
Giorgos19
01/08/2007, 20:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Περιπου 1 sec δεν είναι και λιγο ρε αδερφε
Ε λιγο ειναι.Για εμενα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ένα βρουτ να σου κάνω με την μηχανή μου και τζαπόν σου θα εξατμιστεί...
Giorgos19
01/08/2007, 20:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Ρε σεις αυτος εδω ειναι αγριος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κοιτα αν οντως καβαλας το Harley στανταρ θα εξατμιστει :lol: :lol: :lol:
Φίλε άμα δεις την μηχανή μου...θα σου φύγουν τα χύσια απο τα αυτιά...
στο εναμισο βρουτ θα χτυπησει μπιελα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Runner Ducati
01/08/2007, 20:13
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
απο τα γελια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Giorgos19
01/08/2007, 20:13
Πιο σιγουρο ειναι να χεστω απο τα γελια... :lol: :lol: :lol:
Giorgos19
01/08/2007, 20:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
στο εναμισο βρουτ θα χτυπησει μπιελα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα την έδινα σε κανά τζαπονόφιλο για test ride...αλλά δεν αντέχουνε τις έντονες συγκηνήσεις.
Θα πάθει κανείς κανά έμφραγμα και θα τρέχουμε...
Άλλωστε οι πραγματικές μηχανές θέλουνε αρχίδια και οι τζαπάνηδες δεν τα έχουνε...
για αυτό οδηγάνε κάτι παντόφλες...
Giorgos19
01/08/2007, 20:18
Θα την έδινα σε κανά τζαπονόφιλο για test ride...αλλά δεν αντέχουνε τις έντονες συγκηνήσεις.
Άλλωστε οι πραγματικές μηχανές θέλουνε αρχίδια και οι τζαπάνηδες δεν τα έχουνε...
Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια....
Και εγώ όταν θα κάνω παιδί θα του αγοράσω καμμία Τζαπονέζικη supersport...
καμμία Mitsuko...
μην πέσει και χτυπήσει το παιδί...
Όταν περάσει την εφηβεία και αποκτήσει αρχίδια θα του πάρω αληθινή μηχανή όμως.
ρε αντε πετα τη κλασομπανιερα σου, ενα ματσο σαπιοσιδερα που λες "μοτοσυκλετα" που θα μας πεις για τα τζαπαν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Giorgos19
01/08/2007, 20:23
καμμία Mitsuko...
Κριμα θα ειναι να πανε τοοοσα χρονια χαμενα.Δεν του την αγοραζεις απο τα γεννοφασκια του?
Οχι τπτ αλλο αλλα οταν θα φτασει ο καιρος ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ μια "πραγματικη" μηχανη,μπορει να μην εχει τα αρχιδια για να την παει.
Σας αφήνω παίδες...έχω στήσει την κοπέλα μου και κάθομαι και spamάρω εδώ πέρα...
ευτυχώς δεν έχω κανά γιαπωνέζικο οπότε δεν θα αργήσω πολύ.
Καθήστε εσείς να παίξετε με τα σκαμπουδάκια που αποκαλείτε μηχανές οργανωθείτε...έτσι... συζητήστε για το πόσο αξιόπιστα είναι ... μαλώστε για το ποιό είναι 0.02 δευτερόλεπτα πιο γρήγορο
Θα σου αγόραζα το Dinamik...αλλά μετά δεν θα έχεις μηχανή οπότε...άστο...σου κάνω την χάρη και στο αφήνω.
super_toto
01/08/2007, 20:26
καμμία Mitsuko...
Είσαι διχασμένη προσωπικότητα μου φαίνεται
Και εγώ Γιάπωνας είμαι. Μου αρέσουνε πολύ τα γιαπωνέζικα (GSR, Fazer, DRZ400, XR650, κορυφαίο, V Strom, Hayabusha, 1100xx, ZZR14 )
Giorgos19
01/08/2007, 20:27
Σας αφήνω παίδες...έχω στήσει την κοπέλα μου και κάθομαι και spamάρω εδώ πέρα...
ευτυχώς δεν έχω κανά γιαπωνέζικο οπότε δεν θα αργήσω πολύ.
Καθήστε εσείς να παίξετε με τα σκαμπουδάκια που αποκαλείτε μηχανές οργανωθείτε...έτσι... συζητήστε για το πόσο αξιόπιστα είναι ... μαλώστε για το ποιό είναι 0.02 δευτερόλεπτα πιο γρήγορο
Θα σου αγόραζα το Dinamik...αλλά μετά δεν θα έχεις μηχανή οπότε...άστο...σου κάνω την χάρη και στο αφήνω.
Να σαι καλα!Προσεχε ε,μην χυσεις απο τα αυτια και εχεις κανα απροοπτο.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2:
Στην σπάνια περίπτωση που αντικρούω τον εαυτό μου...Και στις δύο περιπτώσεις έχω δίκιο!
Τέλος.
Είναι ωραίες μηχανές... για στρώματα θαλάσσης αφού επιπλέουνε...
τώρα το καλοκαίρι θα πάρω καμμία...έτσι να την φορτώνω στην μπαγκαζιέρα...να την φουσκώνω και να την ρίχνω στην Θάλασσα...
Giorgos19
01/08/2007, 20:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Είσαι διχασμένη προσωπικότητα μου φαίνεται
Ε ρε την κρυφη
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εδω ειναι τα ανεκδοτα ? :rotflmao: :rotflmao:
:a014: :a014: :a014:
Giorgos19
01/08/2007, 20:29
Στην σπάνια περίπτωση που αντικρούω τον εαυτό μου...Και στις δύο περιπτώσεις έχω δίκιο!
Τέλος.
Τον FZR600R tin ton exeis???
KAK.kill all kots :lol: :lol: :lol:
Giorgos19
01/08/2007, 20:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εδω ειναι τα ανεκδοτα ? :rotflmao: :rotflmao:
:a014: :a014: :a014:
Αργησες....φευγει....:lol:
Τι λεγαμε για τα Ζ???
Όχι...εδώ είναι όλες οι παντόφλες μαζεμένες.
:look: :look: αφου μονο εσυ εχεις χαρλει απο αυτους που γραφουν που ειναι οι υπολοιπες? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: πες μου οτι πας wild thing μονο αυτο και ΤΕΛΟΣ.
:beer:
Giorgos19
01/08/2007, 20:31
Δεν κοιτας την καμπουρα σου ρε φιλαρακι?Και ασε μας εδω να παιζουμε με τις παντοφλες μας...
super_toto
01/08/2007, 20:32
Τέλος.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Giorgos19
01/08/2007, 20:32
:look: :look: αφου μονο εσυ εχεις χαρλει απο αυτους που γραφουν που ειναι οι υπολοιπες? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: πες μου οτι πας wild thing μονο αυτο και ΤΕΛΟΣ.
:beer:
Μονο καθε Σαββατο και Κυριακη...Ενιοτε και στις αργιες.
Αλλα απο τοτε που πλακωθηκε με τον ιδιοκτητη δεν εχει ξαναπαει.
:lol:
H.A.Balafoutre
01/08/2007, 20:50
Κοίτα τώρα σύμπτωση που χώθηκε και χαρλεάς σε λάθος πόστ μεν, αλλά τη σωστή χρονική στιγμή δε.....ε πρίν 10μέρες δεν το είχα σκεφτεί πάνω σε κουβέντα με έναν καλό φίλο από το σχολείο, ορκισμένο χαρλεά αλλά μου κάνει πολύ καλαμπούρι για το πλαστικογιαπωνέζικό μου....
Σε κάποια φάση στις ζέστες πάω από την δουλειά του και μιλάμε, κλασσικά για μηχανές του στύλ....
Αυτός-"τι να με πεις κι εσύ με την πλαστικούρα σου..."
Εγώ-"Ναί αλλά χειμώνα καλοκαίρι άσπαστο το μοτέρι και σε έχω και με 3η...."
Αυτός-"Ναί αλλά κι εμένα δεν χαλάε, τόσο σίδερο ρεεεεεεει, αλλά που να ξέρετε εσείς από σίδερα, τίγκα στο πλαστικό..."
είχε και ζέστη καύσωνα, είχε και παρκαρισμένο το sportser να το βαράει κι ήλιος και σκάει το ανέκδοτο....
Εγώ-"Ρε σύ Μπάμπη, πόσα κυβικά εκατοστά είναι το Harley?"
Αυτός-"Κυβικές ίντσες φίλε....." κι αρχίζω να μην μπορώ να κρατηθώ από τα γέλια με το αμερικάνικο σύστημα μιας και με είχε φάει με σίδερα και τα εργαλεία ίντσας και τα πλαστικά μου και του λέω....
Εγώ-"Καλά και δε με λες με τόση ζέστη το καλοκαίρι και τόσο σίδερο......πόσες κυβικές ίντσες γίντονται τώρα από τη διαστολή?":lol: :lol: :lol: :lol:
Καλό ήταν του άρεσε και σκάσαμε στο γέλιο......
Alchimistis
01/08/2007, 21:44
To gsr 600 ειναι ωραίο μηχανάκι το μονο που μπορει να ανταγωνιστει με το Hornet
Για το Ζ τα ειπαμε...οι ανθρωποι πΑγενουνε να ουμ και πέρνουνε και παπακια για να κανουν την δουλεια τους...Καλυτερα απο τα Ζ ειναι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :
ΧΟΡΝΕΤ ή ΤΕΦΡΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Runner Ducati
01/08/2007, 21:49
τώρα το καλοκαίρι θα πάρω καμμία...έτσι να την φορτώνω στην μπαγκαζιέρα...να την φουσκώνω και να την ρίχνω στην Θάλασσα...
:a5:
:a46:
κορυφη λεμε... :rotflmao:
:cool:
:beer: :beer:
Alchimistis
01/08/2007, 22:06
Ζ να πάρεις ακουσα οτι η ΚΑΦΑΣΑΚι θα κανει τράμπα το μοτέρ του Ζ σε Τζέτ Σκι:wave2:
Καλες Βουτιές
Μπηκαν και χαρχαλεϊ τωρα στην παρεα?
ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!!
Λοιπον, ας αναλυσουμε την πρωτοτυπια αυτων των διτροχων θορυβωδων τρακτερ
Παντως για οδοστρωτηρας σε δυσκολα σημεια του δρομου, μια χαρα κανουν
Αν και αμφιβαλω ελαφρως, μιας και ενα φορτηγο εχει μικροτερη ακτινα κυκλου
Kαι για τελος την αγαπημενη μου ατακα
Ι SHIT ON HARLEYS
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
ναι και οι δυο σας εισαστε fUn.... για να γελαμε δηλ.....
εγω παλι ειμαι FAN :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Idi πες αλευρι ο X_NR750 σε γυρευει :wave2:
μονο fun εδω μεσα τπτ αλλο
τελος ολοι ξερουμε οτι η Kawasaki δεν συγχωρει :eyepop:
οσους εκαναν την ΜΑΛΑΚΙΑ να αγορασουν
:D
Α και να προσθεσω, οτι την καλυτερη κοντρα που εχω βαλει ποτε, ειναι οταν Ειχα στησει το DT200R μου διπλα σε ενα sportster 1200(ακου εκει sport-ster....μπουυυυυυυυυχαχααχαχαχαχαχαχαχα :rotflmao: , εχμ σορρυ :rolleyes: )
Στο επομενο φαναρι το sportster εφυγε με κοκκινο απο την ντροπη
Πεταξτε τα χρεπια ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Βασικα στα @@ για πορνετ κτλ
Τωρα επιασα τα χαρχαλεϊ, leave me alone
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Α και να προσθεσω, οτι την καλυτερη κοντρα που εχω βαλει ποτε, ειναι οταν Ειχα στησει το DT200R μου διπλα σε ενα sportster 1200(ακου εκει sport-ster....μπουυυυυυυυυχαχααχαχαχαχαχαχαχα :rotflmao: , εχμ σορρυ :rolleyes: )
Στο επομενο φαναρι το sportster εφυγε με κοκκινο απο την ντροπη
Πεταξτε τα χρεπια ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Βασικα στα @@ για πορνετ κτλ
Τωρα επιασα τα χαρχαλεϊ, leave me alone
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τζαπονι δεν ξερεις εσυ απο αυτα
sportster κοκκινο στις 4000 σαλ ναουμ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γιατι οι ΑΝΤΡΕΣ πανε αργαααααααα :rotflmao: :bawl: :rotflmao:
Da.Vintage
02/08/2007, 08:36
Ήρθες και εδώ να λες @@ για το 2τροχο τραχτέρ που καβαλάς?
Αν είναι δυνατόν!
:lol: :bigcry: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Ήρθες και εδώ να λες @@ για το 2τροχο τραχτέρ που καβαλάς?
Αν είναι δυνατόν!
:lol: :bigcry: :lol:
Θα φερω μια φωτο του παππου μου πανω σε τρακτερ
Εκεινος ειχε μεγαλυτερα @@
Οι πιο αχρηστες μηχανες στον κοσμο
Δεν κανουν τιποτα
Δεν εχουν γκαζι
Δεν στριβουν
Δεν φρεναρουν
Δεν πανε ταξιδι
Δεν ειναι ανετοι οι αναβατες(εκτος απο εκεινο το wide glide HCDCGDJSDFHSIHSDFG το τουρισταδικο)
Δεν κανουν ουτε για μουρη πια, με varadero βγαζεις πιο πολλες γκομενες
i shit on harleys, το ειπα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
To gsr 600 ειναι ωραίο μηχανάκι το μονο που μπορει να ανταγωνιστει με το Hornet
Για το Ζ τα ειπαμε...οι ανθρωποι πΑγενουνε να ουμ και πέρνουνε και παπακια για να κανουν την δουλεια τους...Καλυτερα απο τα Ζ ειναι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :
ΧΟΡΝΕΤ ή ΤΕΦΡΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το παπακι το εχω για κοντρες με τα Hornet.... με το Ζ μου θα ηταν ντροπη μονο και μονο να καψω τσαμπα βενζινα ...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν κανουν ουτε για μουρη πια, με varadero βγαζεις πιο πολλες γκομενες
Φίλε εγώ και με ταξί ρίχνω γκόμενες...
i shit on harleys, το ειπα?
Ε βέβαια...συνηθισμένος απο το ζαμπονέζικο σου scooterάκι...όταν καβαλάς αληθινή μηχανή χέζεσαι πάνω σου. Με λίγα χρόνια ψυχοθεραπείας θα ξεπεράσεις τον φόβο σου για δυνατές μηχανές.
το παπακι το εχω για κοντρες με τα Hornet.... με το Ζ μου θα ηταν ντροπη μονο και μονο να καψω τσαμπα βενζινα ...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε παιδιά...εγώ σας άφησα να οργανωθείτε και εσείς πλακώνεστε μεταξύ σας? Τι αλληλεγγύη είναι αυτή?
Αλλά δίκιο έχεις...ούτε εγώ θα ήθελα για σύμμαχο μου hornetάκια!!!
Alchimistis
02/08/2007, 19:04
Ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την μπετζίνα για να δείς πώς καιγεται το εκτρωμα...
Να προσφέρεις και εσυ μια φορά κατι στην κενωνια...
Αν δεν ξέρεις πως να το κάψεις μπορώ να σου πω εγω
Please don't hesitate to ask....Just pm me
Έτσι.....ρίξε λάδι στην φωτιά....
Γιατί δεν μιλάνε όμως? Μήπως με πιστέψανε και πήγανε να πουλήσουνε τα χρέπια τους?
Έτσι.....ρίξε λάδι στην φωτιά....
Γιατί δεν μιλάνε όμως? Μήπως με πιστέψανε και πήγανε να πουλήσουνε τα χρέπια τους?
Ειχαμε παει ολοι στην Βουλιαγμενης, να χεσουμε εξω απο ενα μαγαζι, οπως κατεβαινεις δεξια.... :rolleyes:
vassilis88
02/08/2007, 22:28
πλακα εχει το ποστ! :lol: :lol: :lol: :lol:
εκτος απο εκεινο το wide glide HCDCGDJSDFHSIHSDFG το τουρισταδικο
οχι ρε αυτο που λες ειναι το απλο.. υπαρχει κ η εκδοση ROAD KING SUPER ULTRA ELECTRA GLIDE CLASSIC FAT BOY SGSGFHFDSGHFDFDGH κανει μονο 30000 ευρω παραπανω αντι για ραδιοφωνο εχει cd player..:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
πλακα εχει το ποστ! :lol: :lol: :lol: :lol:
οχι ρε αυτο που λες ειναι το απλο.. υπαρχει κ η εκδοση ROAD KING SUPER ULTRA ELECTRA GLIDE CLASSIC FAT BOY SGSGFHFDSGHFDFDGH κανει μονο 30000 ευρω παραπανω αντι για ραδιοφωνο εχει cd player..:rotflmao: :rotflmao:
Α λες εκεινο που εχει τα κροσια απο γνησιο Αμερικανικο δερμα, στα γκριπ, απο την μανα του?
Επετειακο μοντελο, το εχει παρει και ο john travolta να το εχει στο γκαραζ του
:lol:
vassilis88
02/08/2007, 22:32
ασε το χω αφισα στο δωματιο λεμε μου στοιχιωνει τα ονειρα!!:lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ασε το χω αφισα στο δωματιο λεμε μου στοιχιωνει τα ονειρα!!:lol: :rotflmao: :lol:
Eπειδη ειναι μοντελο με ''βαρια'' ιστορια, προσεχε μην φυγει κανεις σοβας :rotflmao:
Da.Vintage
03/08/2007, 09:44
Ειχαμε παει ολοι στην Βουλιαγμενης, να χεσουμε εξω απο ενα μαγαζι, οπως κατεβαινεις δεξια.... :rolleyes: :lol: :rotflmao: :lol:
Ρε μλκ έλιωσα λέμε!
Ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις την μπετζίνα για να δείς πώς καιγεται το εκτρωμα...
Να προσφέρεις και εσυ μια φορά κατι στην κενωνια...
Αν δεν ξέρεις πως να το κάψεις μπορώ να σου πω εγω
Please don't hesitate to ask....Just pm me
καλα εισαι καμένος το ξερω! .... δε καις τον εαυτο σου καλλίτερα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: κανε κατι καλο για την κοινωνια μας ! καραφλοχαιτουλα βρομοποδαρε! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Alchimistis
03/08/2007, 20:26
Δεν με ρίχνεις με γλυκόλογα μικρή μου...θα κοιτάξω να δω πως καιγονται τα ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζντ.Ντεντ
Aggelos_SV
10/08/2007, 20:59
Ωραίο θρεντάκι!!!
Καλά ...έχει πλαίσιο το Ζ?
Ένα βραχίονα από τέντα έχει ..
Όσον αφορά στα γυρολόγια , πως και δεν βάλανε και κάνα monster 800άρι να κλάσουμε στο γέλιο?
Άντε πια με τα γιαπωνέζικα πραπρα
Α...και κάτι άλλο , τα Ζ είναι τα μηχανάκια των φραπεδωβερμουδοφοροκάγκουρων
Τα Hornet είναι απλά σαλιγκάρια
Ούστ ρε
johnnyestia
10/08/2007, 23:09
Χαρείτε τώρα που είναι ακόμα καιρός με το εχω-κοντερ-σαν-κερατο hornet, το Ζ :yuck: , τις μπακατέλες 10ετίας και 20ετίας SV και monster αντίστοιχα :evil: και το άλλο το .... yamapa ντε.... α ναι, το fazer.
Έρχεται με φόρα...απο πίσω ε ;)
99154
Και πισω θα μεινει....
Οτι εχει γραφτει, ειναι περι ενος κινητηρα V-2 750, o οποιος αποδιδει σαν in-line-4 600
Να το χ@σω αν ειναι ο κινητηρας να μην εχει νευρο
Eπισης, απο τεστ, τα φρενα δεν λενε και τιποτα
Καλυτερα ducati s2r 800 αν θες V-2
Eνα test ride θα μας πεισει, αλλα τα παραπανω εχουν γραφτει απο διαφορα περιοδικα, και οχι ενα
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Έρχεται με φόρα...απο πίσω ε ;)
Να φροντισουμε να φαμε πιο πολυ φοσολαδα αν σου αρεσει να ερχεσαι απο πισω.
Που ξερεις..μπορει να σου αρεσει και να μενεις πισω.:lol:
Υ.Γ Κατσε να κυκλοφορησει καλα-καλα να δουμε τι καστανο ειναι και τουτο το Σιβερ:wacko:
johnnyestia
11/08/2007, 08:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Να φροντισουμε να φαμε πιο πολυ φοσολαδα αν σου αρεσει να ερχεσαι απο πισω.
Αυτά είναι, κάντε και ειδική προετοιμασία για να του κλάσετε τα @@. Φασολάδα και γίγαντες...
Αυτά είναι, κάντε και ειδική προετοιμασία για να του κλάσετε τα @@. Φασολάδα και γίγαντες...
Εμαθες ενα μηχανακι και το πιπιλας συνεχεια
Ρε φιλε καταλαβαινεις οτι αν το μοτερ αποδιδει οπως σου ειπα, θα ειναι Γ.Τ.Π.Κ.?
johnnyestia
11/08/2007, 11:45
Έτσι έτσι :p, τσούζουν τόσο πολύ τα καλούδια του και το design του που αρχίσαμε τώρα τα ΑΝ το μοτέρ του είναι έτσι, ΑΝ τα φρένα του είναι αλλιώς και δεν συμμαζεύεται. :rotflmao:
Απλά κύριοι το μηχανάκι είναι μπροστά. Αν δεν αποδειχθεί και μπουρδ@λο στις ζημιές θα πουλήσει καλά.
Έτσι έτσι :p, τσούζουν τόσο πολύ τα καλούδια του και το design του που αρχίσαμε τώρα τα ΑΝ το μοτέρ του είναι έτσι, ΑΝ τα φρένα του είναι αλλιώς και δεν συμμαζεύεται. :rotflmao:
Απλά κύριοι το μηχανάκι είναι μπροστά. Αν δεν αποδειχθεί και μπουρδ@λο στις ζημιές θα πουλήσει καλά.
Εμ βεβαια αλλωστε εσυ το εχεις οδηγησει και εχεις αποδειξει τα ''καλουδια'' του ποσο καλα ειναι :rolleyes:
Aggelos_SV
11/08/2007, 14:41
Παρότι είμαι πορωμένος Tuonάκιας και γουστάρω τρελά τα περισσότερα Aprilia , το shiver , σχεδιαστικά μου προκαλεί απέχθεια
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Παρότι είμαι πορωμένος Tuonάκιας και γουστάρω τρελά τα περισσότερα Aprilia , το shiver , σχεδιαστικά μου προκαλεί απέχθεια
Αυτο ειναι που θελω να πω
Το tuono ειναι φοβερο εργαλειο, και με φοβερο κινητηρα, αλλα στο shiver ΛΕΝΕ οσοι το οδηγησαν, οτι το μοτερ καθε αλλο απο V-2 θυμιζει
Φανταστειτε ενα μοτερ το οποιο ουτε τραβαει απο χαμηλα σαν δικυλινδρο, ουτε ξεσπαει ψηλα σαν τετρακυλινδρο
Ξενερα δεν θα ειναι?
ktm lc4 620
11/08/2007, 16:13
Πάντως το θεμα με τα Ζ ειναι οτι ειναι ενα μηχανακι χωρις χαρακτηρα για εμενα, και οι περισσοτεροι αναβατες του σιγουρα πριν απο το Ζ ειχανε κανενα παπιο σκουτερ φτιαγμενο....
I you know what i mean H GONOMI MOY EINAI PWS EINAI TO PIO APOTIXIMENO MIXANAKI K SE GENIKES GRAMES KAKIA KATIGORIA K DEN PAEI BIMA TO PIO ARGO STIN KATIGORIA TOY
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm lc4 620
H GONOMI MOY EINAI PWS EINAI TO PIO APOTIXIMENO MIXANAKI K SE GENIKES GRAMES KAKIA KATIGORIA K DEN PAEI BIMA TO PIO ARGO STIN KATIGORIA TOY
Θελεις να ακουσεις και την δικια μου ΓΟΝΩΜΗ?
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Μαλλον ασε, θα στην πω τωρα
ΓΟΝΩΜΗ μου λοιπον, ειναι οτι εισαι ενας ασχετος καγκουρας, που μου εχεις βαλει και τα σκαλισμενα ΣΛΙΚ και νομιζεις οτι θα βρεις προσφυση για να στριψεις
Αλλα ετσι κι αλλιως δεν πρεπει να εχεις και σχεση με το αθλημα, γιατι εξω απο τις καφετεριες εχει μονο ευθειες
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm lc4 620
H GONOMI MOY EINAI PWS EINAI TO PIO APOTIXIMENO MIXANAKI K SE GENIKES GRAMES KAKIA KATIGORIA K DEN PAEI BIMA TO PIO ARGO STIN KATIGORIA TOY
ποιο αλλο ειναι στην κατηγορια του???????
δλδ
στα κυβικα του
στο στυλ του (γυμνο η μπικινι:smokin: )
στην τιμη του?
δε ξερω θελω να μαθαινω απο γνωστες απαντησε μου σε παρακαλω
:blush: :blush:
johnnyestia
11/08/2007, 17:55
ποιο αλλο ειναι στην κατηγορια του???????
To Shiver :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :sun:
To Shiver :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :sun:
και? ειναι πιο γΛηγορο ???? το εχεις οδηγησει?εχουν γινει συγκριτικα ? βαλαν το το Ζ με το shiver ?
μηπως εισαι αεκ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Alchimistis
12/08/2007, 17:23
Το Shiver που το οδηγησα οντως του ελλειπε το νευρο για V-2 κινητήρα
Το Shiver που το οδηγησα οντως του ελλειπε το νευρο για V-2 κινητήρα
Που εκανες τεστ ραιντ αν επιτρεπεται;
Nikoskazer2000
13/08/2007, 00:34
και? ειναι πιο γΛηγορο ???? το εχεις οδηγησει?εχουν γινει συγκριτικα ? βαλαν το το Ζ με το shiver ?
μηπως εισαι αεκ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ή άτριχος; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
ή άτριχος; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:bigcry: :rotflmao:
Μιλάμε για το ίδιο το μοντέλο Aprilia?
Με το αλουμινένιο πλαίσιο, τα monoblock ακτινικά brembo, τα ohlins ανάποδα,το ηλεκτρικό γκάζι και τον υδρόψυκτο V2 με τα 95 αλογάκια που στοιχίζει γύρω στα 8 χιλιάρικα?
Ε ναι...η μηχανή είναι πολύ πίσω λολ...(ειρωνικά το λέω ε?)