View Full Version : Σας ερχομαι!
Θα ειμαι κατω απο Κυριακη μεσημερι μεχρι Τριτη πρωι-πολυ πρωι ομως....
Εκτος απο Δευτερα πρωι που εχουμε λιγο τρεξιμο με το αλλο παιδι που κατεβαινουμε(atsatsos) τις υπολοιπες ωρες και μερες we are free!
Αν καποιος-α ειναι Αθηνα αυτες τις μερες θα χαρω πολυ να βρεθουμε για κανενα καφε-φαγητο(προτιμω αυτο!)και να τα πουμε και απο κοντα!
Εννοειται πως φαγητο-ποτα-καφεδες ειναι κερασμενα απο....
ΕΣΑΣ!!!! χαχαχαχαχχαχαχα
Τα λεμε κατω!
Ταξιδευτής
30/07/2007, 22:38
Eγω ειμαι μεσα! Αφου θα ειναι και ο ο αγαπητος Λευτερης παρεα τοτε σιγουρα θα βρεθουμε! Πες τον να με στειλει ενα SMS για να κανονισουμε, η ας βαλει καποιος απο τους κκ. οργανωτας τοπο κ ωρα συναντησης... :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Eγω ειμαι μεσα! Αφου θα ειναι και ο ο αγαπητος Λευτερης παρεα τοτε σιγουρα θα βρεθουμε! Πες τον να με στειλει ενα SMS για να κανονισουμε, η ας βαλει καποιος απο τους κκ. οργανωτας τοπο κ ωρα συναντησης... :beer:
Οκ!
Νικο μπορει ο Λευτερης να το ειδε και εδω αλλα θα του πω να σε στειλει για να το κανονισουμε!
Παντως απο Αθηνα δεν ξερω και πολλα για να κανονισουμε κατι συγκεκριμενο.
Πειτε καμμια ιδεα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από lyk0s
Εννοειται πως φαγητο-ποτα-καφεδες ειναι κερασμενα απο....
ΕΣΑΣ!!!! χαχαχαχαχχαχαχα
Τα λεμε κατω!
ου ρε που$^%$ γυφτε ,κερνα και κατι στα παιδια .........:yuck:
σε ειχα πετυχει στην Μουδανιων -θεσ/νικης απογευματακι ,πηγαινες σαν την γκοτα .......ενα μαυρο αυτοκινητο σε προσπερνουσε και χαιρετουσε και κορναριζε :bigcry: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
ου ρε που$^%$ γυφτε ,κερνα και κατι στα παιδια .........:yuck:
Ε αφου θα ειμαστε φιλοξενουμενοι! χαχαχαχαχα
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
σε ειχα πετυχει στην Μουδανιων -θεσ/νικης απογευματακι πηγαινες σαν την γκοτα .......
ενα μαυρο αυτοκινητο σε προσπερνουσε και χαιρετουσε και κορναριζε :bigcry: :beer: [/B]
πηγαινες σαν την γκοτα..... Ε δεν ημουν εγω ρε συ τοτε!!
Αντε αν εισαι εδω σφυρα να παμε για καμμια μπυρα!
Τελικα δεν κατεβηκαμε....
Ελπιζω να μπορεσουμε να κανουμε αυτο το ταξιδακι καποια αλλη στιγμη συντομα!