Σύνδεση

View Full Version : Αγόρια ιππότες κορίτσια μαύρες κότες...

Σελίδες : 1 [2] 3

EVI
31/07/2007, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Tso - ka - ro για να αφήνει σημάδι...

Και δε μ'αφήνει να πάω και στο Δελεαρ να δώ τους φίλους μου...
άσε...

Είλωτας...

Όλη μέρα με βάζει και πλένω πιάτα και τρίβω τα πατώματα και αυτή τρέχει στις πίστες με το R1... και στις πίστες τα βράδια με τις φίλες της...!!!

Αχ! άσε δράμα!

:look: :look:

Δε θελω να σου γκρεμισω την πραγματικότητα σου αλλα αυτο εχει παιξει :D (μα που τις βρισκω τετοιες φιλες?:smokin: )

οχι σοβαρα εχει παιξει (νταξ δεν ετριβε πατωματα ο τυπος αλλα οταν αυτος καθοταν η δικια του ετρεχε με R1 στα μεγαρα και τις σερρες
:winka: )

Ζεύκας
31/07/2007, 14:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tzeni

4ον αν δεν σας πειραζει προτιμω το "Μπαμπης" :wave2: :rotflmao:

Δεν χρειάζεται να πείς τίποτ'άλλο... Είμαστε φτιαγμένιοι ο ένας για τον άλλο... ΤΕΛΛΛΟΣ.

Μπάμπης. :smokin:

Cpt. Haddock
31/07/2007, 14:43
:mad:

ΠΟΙΟΣ Π**ΣΤΗΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ;

Είστε αχρείοι κύριοι! :mad:

Da.Vintage
01/08/2007, 07:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:look: :look:

Δε θελω να σου γκρεμισω την πραγματικότητα σου αλλα αυτο εχει παιξει :D (μα που τις βρισκω τετοιες φιλες?:smokin: )

οχι σοβαρα εχει παιξει (νταξ δεν ετριβε πατωματα ο τυπος αλλα οταν αυτος καθοταν η δικια του ετρεχε με R1 στα μεγαρα και τις σερρες
:winka: )

Άσε και εγώ τα ίδια τραβάω... και με απειλεί κι όλας θα με πουλήσει για σκλάβο σε λίγο καιρό να πάρει το R1 του 2008...

Και είπε και πως θα μου πάρει και σκύλο να με προσέχει όταν φέυγει απο το σπίτι για να μη κάνω ζημιές....:lol:

mairoulaZX
01/08/2007, 09:25
Μη βάζετε τη μοτοσυκλέτα πιο πάνω από το/τη σύντροφο! Για να μη σας "φτύσει" και αυτός/η :D :D

Tzeni
01/08/2007, 09:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από mairoulaZX
Μη βάζετε τη μοτοσυκλέτα πιο πάνω από το/τη σύντροφο! Για να μη σας "φτύσει" και αυτός/η :D :D

εγω εκ πρωτης γιατι καταλαβα να μη περναμε με τη μοτοσυκλετα πανω απο το/τη συντροφο μας?? :eyepop: :lol: :rotflmao:
καφεεεεεε κ γρηγορα!!

σοβαρα τωρα, mairoulaZX :a013:

mairoulaZX
01/08/2007, 09:49
εγω εκ πρωτης γιατι καταλαβα να μη περναμε με τη μοτοσυκλετα πανω απο το/τη συντροφο μας?? :eyepop: :lol: :rotflmao:
καφεεεεεε κ γρηγορα!!

σοβαρα τωρα, mairoulaZX :a013:

Καλημέρα Τζενι!

Βρε Τζένη μου, λογικό είναι αφού δεν έχεις πιεί καφεδάκι πρωϊνιάτικα, ή είσαι ξανθούλα:D . Αλλιώς δεν εξηγείται! Εντάξει έχεις δίκιο, θα μπορούσα κι εγω να βάλω ομοιωματικά: ""

Αλλά σοβαρά τώρα.. Μην το κάνεις! Υπάρχει κίνδυνος διαταραχών στη σχέση..:nono:

Cpt. Haddock
01/08/2007, 09:51
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

98105

Tzeni
01/08/2007, 10:00
Καλημέρα Τζενι!

Βρε Τζένη μου, λογικό είναι αφού δεν έχεις πιεί καφεδάκι πρωϊνιάτικα, ή είσαι ξανθούλα:D . Αλλιώς δεν εξηγείται! Εντάξει έχεις δίκιο, θα μπορούσα κι εγω να βάλω ομοιωματικά: ""

Αλλά σοβαρά τώρα.. Μην το κάνεις! Υπάρχει κίνδυνος διαταραχών στη σχέση..:nono:

mairoula καλυτερα να μην αποκαλυψω την αποχρωση της κομης μου εδω μεσα... επιφυλασσομαι :p :rotflmao:

διαταραχων????? ααα τωρα εξηγουνται ολα.............!!!!! :a5:

την καλημερα μου :)

EVI
01/08/2007, 10:02
Άσε και εγώ τα ίδια τραβάω... και με απειλεί κι όλας θα με πουλήσει για σκλάβο σε λίγο καιρό να πάρει το R1 του 2008...

Και είπε και πως θα μου πάρει και σκύλο να με προσέχει όταν φέυγει απο το σπίτι για να μη κάνω ζημιές....:lol:

:rotflmao:

καλα μην με πιστευεις. :smokin: :smokin:

Da.Vintage
01/08/2007, 10:04

Ούτε καν πάνω σε αυτή δε βάζουμε γυναίκα...

όχι να βάλουμε και γυναίκα πάνω απο τον αιώνιο έρωτα...

Tzeni
01/08/2007, 10:05
@Cpt. Haddock .......απαιχτος λεμεεεεεεεεε :lol: :lol: :lol: :rotflmao:

Cpt. Haddock
01/08/2007, 10:12
@Cpt. Haddock .......απαιχτος λεμεεεεεεεεε

:smokin:

mairoulaZX
01/08/2007, 10:14
Ούτε καν πάνω σε αυτή δε βάζουμε γυναίκα...

όχι να βάλουμε και γυναίκα πάνω απο τον αιώνιο έρωτα...

Nai kala... pes mallon oti pires ti mixani akrivws gia ton aiwnio erwta.. Gia ekeini!!:D :winka:

Da.Vintage
01/08/2007, 10:37
Nai kala... pes mallon oti pires ti mixani akrivws gia ton aiwnio erwta.. Gia ekeini!!:D :winka:

Ρε Μαίρη όλο με μπερδεύεις!

Δε θα καταφέρουμε να συνενοηθούμε ποτέ εμείς οι 2...

Τη μηχανή την πήρα γιατί την ερωτεύτηκα όταν τη πρωτοείδα!:a07:

Ούτε κάν πίσω σέλα δεν είχε γι'αυτό τη γούσταρα...

Κορυφαίο που το έχει πεί ο Zamagedon...

Εγώ στρίβω δίχως αύριο με κοπέλα πίσω...
έρχεται δίπλα και της λέει...
zarmα - "Μη τον αφήνεις να τρέχει ... το ξέρεις οτι αν γίνει κάτι θα κοιτάξει πρώτα τη μηχανή και μετά εσένα.."

κοπελα - To ξέρω

Τitan - :D

mairoulaZX
01/08/2007, 11:29
Ρε Μαίρη όλο με μπερδεύεις!

Δε θα καταφέρουμε να συνενοηθούμε ποτέ εμείς οι 2...

Τη μηχανή την πήρα γιατί την ερωτεύτηκα όταν τη πρωτοείδα!:a07:

Ούτε κάν πίσω σέλα δεν είχε γι'αυτό τη γούσταρα...

Κορυφαίο που το έχει πεί ο Zamagedon...

Εγώ στρίβω δίχως αύριο με κοπέλα πίσω...
έρχεται δίπλα και της λέει...
zarmα - "Μη τον αφήνεις να τρέχει ... το ξέρεις οτι αν γίνει κάτι θα κοιτάξει πρώτα τη μηχανή και μετά εσένα.."

κοπελα - To ξέρω

Τitan - :D

BRAVO paidi m!:a46: Nai etsi einai (eytyxws) kai to gegonos oti den tin anevazeis deixnei oti tin agapas poli!! Giati etsi kai... min pareis kai allon sto laimo s!:a24:

Da.Vintage
01/08/2007, 11:41
BRAVO paidi m!:a46: Nai etsi einai (eytyxws) kai to gegonos oti den tin anevazeis deixnei oti tin agapas poli!! Giati etsi kai... min pareis kai allon sto laimo s!:a24:

Tώρα που το σκέφτομαι θες να σε πάω μία βόλτα...:lol:

ΥΓ. Δε θέλω να ανεβάχω κανέναν επάνω γιατί αυτή η μηχανή είναι αλητεία και είναι για τη ΠΑΡΤΗ μου!:winka: :evil: :smokin:

mairoulaZX
01/08/2007, 11:49
Tώρα που το σκέφτομαι θες να σε πάω μία βόλτα...:lol:

ΥΓ. Δε θέλω να ανεβάχω κανέναν επάνω γιατί αυτή η μηχανή είναι αλητεία και είναι για τη ΠΑΡΤΗ μου!:winka: :evil: :smokin:

Krima.. kai panw pou apofasisa na anevw! Mono prosoxi me tis strofes etsi?? Den peirazei pantws.. Ase.. tha se paw egw me tin kainouria pou tha parw... xixi..:wave2:

Da.Vintage
01/08/2007, 11:55
Krima.. kai panw pou apofasisa na anevw! Mono prosoxi me tis strofes etsi?? Den peirazei pantws.. Ase.. tha se paw egw me tin kainouria pou tha parw... xixi..:wave2:

Δε σφάξανε που θα ανέβω εκεί επάνω μόνο με την ασφάλιση του Δημοσίου...:lol:

mairoulaZX
01/08/2007, 11:58
Δε σφάξανε που θα ανέβω εκεί επάνω μόνο με την ασφάλιση του Δημοσίου...:lol:

Ελα καλέ..:D Σοβαρολογείς?? Εδω ανεβαίνεις στη δική σου!:a22:

Da.Vintage
01/08/2007, 12:05
Ελα καλέ..:D Σοβαρολογείς?? Εδω ανεβαίνεις στη δική σου!:a22:

Στη δική μου τουλάχιστον θα οδηγεί κάποιος στη δική σου και οι 2 σαν συνοσηγοί θα είμαστε...

[σπαμ ον]
Μου θυμίζει το ανέκδοτο

Που ήταν κάποιος άσχετος απο σεξ παντρευόταν και ρωτάει το φίλο του τί θα κάνει τη πρώτη νύχτα...

Θα κάνεις του λέει ότι κάνει αυτή... ΟΚ?

ΟΚ

Μπαίνουν στο δωμάτιο...
Βγάζει το νυφικό η νύφη βγάζει αυτός το σμόκιν
βγάζει το.... τέλος πάντων τα βγάζουν όλα...

Και πάει αυτή και κάθεται στα 4 στο κρεββάτι...
Και πάει αυτός και κάθεται στα 4 διπλα της ...

Οπότε του κάνει αυτή να'χαμε και κανένα να μας πηδήξει καλά δε θα'τανε...
[σπαμ οφ]

Έ έτσι μόλις ανέβουμε στο μηχανάκι σου όταν με το καλό το πάρεις θα σου πώ να'χαμε και κανένα να οδηγήσει καλά δε θα'τανε...:lol:

Meni0s
01/08/2007, 12:07
Έ έτσι μόλις ανέβουμε στο μηχανάκι σου όταν με το καλό το πάρεις θα σου πώ να'χαμε και κανένα να οδηγήσει καλά δε θα'τανε...:lol:

Aνετα...τοσοι χεραδες- γληγοροι ειναι εδω μεσα:lol: :lol:

Da.Vintage
01/08/2007, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s

Ωραία και εσύ τί πετάγεσαι??
Ξέρεις κανένα να μας συστήσεις?:lol:

Meni0s
01/08/2007, 12:10
Ωραία και εσύ τί πετάγεσαι??
Ξέρεις κανένα να μας συστήσεις?:lol:

Αμε... ποσους θελεις??:bawl: :lol:

makis206
01/08/2007, 12:11

Δεν μΕ λες εσύ γρήγορε.. ο γάϊδαρος ξέρει από γυροσκοπικό ;

:lol: :rotflmao:

Meni0s
01/08/2007, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δεν μΕ λες εσύ γρήγορε.. ο γάϊδαρος ξέρει από γυροσκοπικό ;

:lol: :rotflmao:

Ο συγκεκριμενος γαιδαρος .........

σε ΕΧΕΙ! ! ! !:smokin: :lol: :lol:

Meni0s
01/08/2007, 12:14
Και αν ειμαι και εγω πανω τοτε..........

Τη μ@μισ3ς :lol: :lol: :lol: :lol:

makis206
01/08/2007, 12:15

...........είναι μαύρη κότα !

:lol: :rotflmao: :a22: :lol:

Da.Vintage
01/08/2007, 12:16
Αμε... ποσους θελεις??:bawl: :lol:

Ξεκίνα Αρτέμη... με nicknames αλφαβητικά...:lol:

Da.Vintage
01/08/2007, 12:18

σε ΕΧΕΙ! ! ! !:smokin: :lol: :lol:

Ναι... είναι και φτιαγμένος για dragster έχει ένα σύστημα ΝΙΤΡΟ...

ιδιοκατασκευή βέβαια πατέντα του μακαρίτη του παππού μου...
νέφτι στο κ#λο και φύγαμε....ΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΝΝΝ!!!

Meni0s
01/08/2007, 12:18
...........είναι μαύρη κότα !

:lol: :rotflmao: :a22: :lol:

Εσυ το πας φιρι φιρι να ανεβασω το βιντεο που κανει Ρολλινγκ εντο , μπερν αουτ , σουζες ισχυος και τα υπολοιπα καγκουριλικια! ! ! ! !

Παρε πισω αυτα που ειπες γιατι θα τον στειλω να σΕ γλυψει το κεφαλι σου στο ΚΟυν Καπι την ωρα που πινεις χαλαρος το Καιφεδακι σου :lol: :lol: :lol: :evil:

makis206
01/08/2007, 12:21
Παρε πισω αυτα που ειπες γιατι θα τον στειλω να σΕ γλυψει το κεφαλι σου στο ΚΟυν Καπι την ωρα που πινεις χαλαρος το Καιφεδακι σου :lol: :lol: :lol: :evil:

Ρε αυτόν άμα τον αφήσεις αμολυτό θα πεθάνει της πείνας λέμε !

:rotflmao: :rotflmao:

mairoulaZX
01/08/2007, 12:29
Στη δική μου τουλάχιστον θα οδηγεί κάποιος στη δική σου και οι 2 σαν συνοσηγοί θα είμαστε...

[σπαμ ον]
Μου θυμίζει το ανέκδοτο

Που ήταν

Κοίτα.. Επειδή περιμένουν πολλοί στη λίστα να τους πάω βόλτα , δε θα σε παρακαλάω κιόλας. Και.. επειδή έχω καταλάβει ότι φοβάσαι, ασε.. θα πάρω κάποιον πιο θαρραλέο.

p.s.: Θα με τρελάνεις.. Ti ακριβώς θα είμαστε? συνοσηγοι? :rotflmao: :rotflmao: :alien: Καλά.. ότι πείς.. εσυ ξέρεις.. Μάλλον ταράχτηκες..

Da.Vintage
01/08/2007, 12:44
Κοίτα.. Επειδή περιμένουν πολλοί στη λίστα να τους πάω βόλτα , δε θα σε παρακαλάω κιόλας. Και.. επειδή έχω καταλάβει ότι φοβάσαι, ασε.. θα πάρω κάποιον πιο θαρραλέο.

p.s.: Θα με τρελάνεις.. Ti ακριβώς θα είμαστε? συνοσηγοι? :rotflmao: :rotflmao: :alien: Καλά.. ότι πείς.. εσυ ξέρεις.. Μάλλον ταράχτηκες..

έλα τώρα ... gimme a break ...το "δ" είναι δίπλα στο "σ"....

Θαρραλέος είμαι ... Τάσεις αυτοκτονίας δεν έχω...

So I'll pass...:winka:

Δε κάνω μπάντζι καλύτερα αφού τροχίσω το το σκινί με το σουγιά ...

περισσότερες πιθανότητες έχω...:lol:

mairoulaZX
01/08/2007, 12:58
έλα τώρα ... gimme a break ...το "δ" είναι δίπλα στο "σ"....

Θαρραλέος είμαι ... Τάσεις αυτοκτονίας δεν έχω...

So I'll pass...:winka:

Δε κάνω μπάντζι καλύτερα αφού τροχίσω το το σκινί με το σουγιά ...

περισσότερες πιθανότητες έχω...:lol:

Κοίτα μη στέλνεις άλλα.. μην επιμένεις.. Είπα.. δε σε πάω.. η διαδρομή δε θα είναι για παιδάκια..

Nikker
01/08/2007, 13:14
Όταν είσαι άντρας επιλέγεις πολλές φορές τι θέλεις να πιστέψεις. Και έχεις δυνατή φαντασία.
Όταν μιλάς με την κοπέλα σου στο τηλέφωνο και σου λέει ότι τρώει, δεν την φαντάζεσαι με ένα τζατζικάτο σουβλάκι και τα λάδια να στάζουνε πάνω στην μπλούζα...την φαντάζεσαι να έχει πασαλειφτεί με σαντιγύ και να τρώει φράουλες φορώντες ένα λευκό baby doll.

Παρομοίως όταν σου λέει ότι κάνει μπάνιο δεν την φαντάζεσαι να ξυρίζει τα πόδια της, κάτι που συμβαίνει πραγματικά. Την φαντάζεσαι ξάπλα ανάσκελα στο μπάνιο, μέσα στους αφρούς, με σαμπάνια ακουμπησμένη παραδίπλα και κεράκια αναμένα. Άντε και καμμία φράουλα...

Έτσι λοιπόν...στο άκουσμα μηχανόβιας ...θέλεις να φαντάζεσαι την πλέον αγριεμένη (αλλά ευάλωτη πάντα) ξανθιά γκόμενα που καβαλάει ένα κοκκινόμαυρο κτήνος cbr1000 υπερκυβισμένο με τουρμπίνα (με μετατροπές που έχει κάνει μόνη της), ντυμένη με κόκκινη δέρματα και κατάξανθο μαλλί...να τρώει φράουλες.

Άσε που στο internet μπορείς να είσαι όσο βρομιάρεις θέλεις χωρίς να παρεξηγηθείς οπότε να είστε σίγουροι ότι τα PM τύπου "Θέλω να σου σκίσω το κωλαράκι καυλίτσα μου" πάνε και έρχονται non stop. Βασικά δεν έρχονται...μάλλον πάνε μόνο...

Πρόσθεσε και τα ψυχολογικά ψαγμένα nicknames τύπου "Lalixprincex", "Bqueen", "Dutchess" αντί των αντιαισθητικών "Λουλούδω","Μαργάρω","Κούλα/Σούλα/Τούλα/Βούλα/Μούχλα","Ζαφειρία"

Da.Vintage
01/08/2007, 13:19
Κοίτα μη στέλνεις άλλα.. μην επιμένεις.. Είπα.. δε σε πάω.. η διαδρομή δε θα είναι για παιδάκια..

You spared my life δηλαδή...

Είναι σαν σημάδι σα 2η ευκαιρία απο το θεό...να αλλάξω θα πάω να μονάσω...

ΥΓ. Σε ποιό μοναστήρι κοντά έχει πίστα?

Defiant
01/08/2007, 13:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Όταν είσαι άντρας επιλέγεις πολλές φορές τι θέλεις να πιστέψεις. Και έχεις δυνατή φαντασία.
Όταν μιλάς με την κοπέλα σου στο τηλέφωνο και σου λέει ότι τρώει, δεν την φαντάζεσαι με ένα τζατζικάτο σουβλάκι και τα λάδια να στάζουνε πάνω στην μπλούζα...την φαντάζεσαι να έχει πασαλειφτεί με σαντιγύ και να τρώει φράουλες φορώντες ένα λευκό baby doll.

Παρομοίως όταν σου λέει ότι κάνει μπάνιο δεν την φαντάζεσαι να ξυρίζει τα πόδια της, κάτι που συμβαίνει πραγματικά. Την φαντάζεσαι ξάπλα ανάσκελα στο μπάνιο, μέσα στους αφρούς, με σαμπάνια ακουμπησμένη παραδίπλα και κεράκια αναμένα. Άντε και καμμία φράουλα...

Έτσι λοιπόν...στο άκουσμα μηχανόβιας ...θέλεις να φαντάζεσαι την πλέον αγριεμένη (αλλά ευάλωτη πάντα) ξανθιά γκόμενα που καβαλάει ένα κοκκινόμαυρο κτήνος cbr1000 υπερκυβισμένο με τουρμπίνα (με μετατροπές που έχει κάνει μόνη της), ντυμένη με κόκκινη δέρματα και κατάξανθο μαλλί...να τρώει φράουλες.

Άσε που στο internet μπορείς να είσαι όσο βρομιάρεις θέλεις χωρίς να παρεξηγηθείς οπότε να είστε σίγουροι ότι τα PM τύπου "Θέλω να σου σκίσω το κωλαράκι καυλίτσα μου" πάνε και έρχονται non stop. Βασικά δεν έρχονται...μάλλον πάνε μόνο...

Πρόσθεσε και τα ψυχολογικά ψαγμένα nicknames τύπου "Lalixprincex", "Bqueen", "Dutchess" αντί των αντιαισθητικών "Λουλούδω","Μαργάρω","Κούλα/Σούλα/Τούλα/Βούλα/Μούχλα","Ζαφειρία"

Σαν να γουσταρεις σκηνικα με φραουλες :lol: :lol: :lol:

ψιλομεσα εισαι

road spirit
01/08/2007, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

captain, πήγα και γράφτηκα

mairoulaZX
01/08/2007, 13:27
You spared my life δηλαδή...

Είναι σαν σημάδι σα 2η ευκαιρία απο το θεό...να αλλάξω θα πάω να μονάσω...

ΥΓ. Σε ποιό μοναστήρι κοντά έχει πίστα?

Πραγματικά νομίζω ότι.. Θέλεις διακοπές! :smilea:

gcrook
01/08/2007, 13:43

Σ'ωραιος ρε συ:rotflmao:

sober
01/08/2007, 14:12

Ας μας φτυσει...8α βρουμε αλλον...

:lol: :lol: :lol: :lol:

makis206
01/08/2007, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Ας μας φτυσει...8α βρουμε αλλον...

Άντρας χωρίς πάθος για τη μοτοσυκλέτα.. δεν είναι άντρας !:evil:

:rotflmao:

mairoulaZX
01/08/2007, 14:25
Κορίτσια λέω να αποκτήσουμε κι εμείς τέτοιο πάθος και όταν πέφτει κάτω η μηχανή, να την κοιτάμε πρώτα αν έπαθε τίποτα και μετά εκείνους..:a01:

makis206
01/08/2007, 14:27
Κορίτσια λέω να αποκτήσουμε κι εμείς τέτοιο πάθος και όταν πέφτει κάτω η μηχανή, να την κοιτάμε πρώτα αν έπαθε τίποτα και μετά εκείνους..:a01:

Μαζί σας !

Κι άμα παίζει Τσάμπιονς Λιγκ θα πηγαίνετε μια βόλτα στο γκαράζ για κανα δίωρο ;

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

mairoulaZX
01/08/2007, 14:54
Μαζί σας !

Κι άμα παίζει Τσάμπιονς Λιγκ θα πηγαίνετε μια βόλτα στο γκαράζ για κανα δίωρο ;

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

Υπάρχουν και καλύτερα πράματα απο το γκαράζ..:smilea: Πάντως δε θα σας μαγειρεύουμε και θα σας φέρνουμε μπύρες... :winka:

sober
01/08/2007, 14:59
Υπάρχουν και καλύτερα πράματα απο το γκαράζ..:smilea: Πάντως δε θα σας μαγειρεύουμε και θα σας φέρνουμε μπύρες... :winka:

Μπυρες να περνουν ΜΟΝΟΙ τους...(κουλοι δεν ειναι )

Ποδοσφαιρο???Ελευ8ερα εμεις παμε βολτιτσα ή οτι αλλο 8ελουμε ...

Πτωση μηχανης ...ε.. ενταξει...μην το μαμησουμε κιολας ... αν8ρωποι ειναι ..(αν και αντρες..)

mairoulaZX
01/08/2007, 15:07

Πτωση μηχανης ...ε.. ενταξει...μην το μαμησουμε κιολας ... αν8ρωποι ειναι ..(αν και αντρες..)

Δεν το λεω τυχαία Sober φίλη μου.. Ειπώθηκε και αυτο..:eek:

Λεωνίδας
01/08/2007, 15:15
καλά δεν το 'χω παρακολουθήσει το thread αλλά μου μυρίζει λίγο cosmopolitan vs maxim :rolleyes:

Nikker
01/08/2007, 16:06
Κορίτσια...δεν θέλω να ακουστώ λίγο κάπως εδώ πέρα...αλλά δεν ήμαστε ίσα κι όμοια ναούμε...

makis206
01/08/2007, 23:07
Κορίτσια...δεν θέλω να ακουστώ λίγο κάπως εδώ πέρα...αλλά δεν ήμαστε ίσα κι όμοια ναούμε...

Αν και είμαστε στις διαμάχες εμένα μ'έπιασε το καλό μου και θα πάω λίγο κόντρα στην κατηγορία..

Άαααλλα καλά οι άντρες λοιπόν, άαααλλα καλά οι γυναίκες (κι οι δυο μαζί το τέλειο ζευγάρι):lol:

Χωρίς τις γυναίκες τι θα κάναμε ωρέ ; Παρατηρήστε τις ! Ειλικρινά, κοιτάξτε πίσω απ'την επιφάνεια (ίσως χρειαστεί το βλέμμα να διαπεράσει και τον στόκο/μακιγιάζ, μεμονωμένες περιπτώσεις-πολύ καλοσύνη μ'έπιασε):lol:

Αν καταφέρετε να τις κοιτάξετε πιο βαθιά θα τις εκτιμήσετε για πάρα πολλά πράγματα που εμείς οι άντρες θα ζηλεύαμε να τα πιάναμε στο ελάχιστο. Ένα θα πω, πονηράδα ! Θεωρούμε τους εαυτούς μας πονηρούς ; Ε ρε κούνια που μας κούναγε.. γυναίκα=γάτα τέλος !

Ο άντρας ο σωστός θα εκτιμήσει τις ικανότητές τους και θα πράξει όπως αρμόζει στην κάθε περίπτωση, άμα νομίζουμε ότι μπορούμε να τις παίξουμε στα πεντοδάχτυλά μας είμαστε γελασμένοι, μας έχουνε χαλαρά κύριοι. Μιλάω γενικά βέβαια, ξέρω πολύ καλά πως αυτό δεν ισχύει 100% αλλά καλό θα είναι να το βάλουμε στο μυαλό μας και να μην αφήνουμε την (κουτο)πονηριά μας να μας αφήνει εντελώς λάσκα.. το χέρι που δεν μπορείς να το δαγκώσεις φίλησέ το λένε !

Εκτιμήστε τις για να σας εκτιμήσουν, χωρίς αυτές είναι δύσκολη η ζωή ( εγώ πάντως Ελτοντζώνης δεν γίνομαι να το ξέρετε):rotflmao:

Άντρας που στηρίχτηκε πάνω σε σωστή γυναίκα πέτυχε πολλά
Άντρας που στηρίχτηκε πάνω σε λάθος γυναίκα τά'χασε όλα
Ηθικό δίδαγμα ;
Δείξτε τους σεβασμό, είμαστε άντρες και είναι γυναίκες, υπάρχουμε και υπάρχουνε κι είμαστε πλασμένιοι ο ένας για τον άλλο ΤΕΛΛΛΟΣ !:dizzy:

:rotflmao: :beer: :rotflmao:

Nikoskazer2000
02/08/2007, 00:21
Τιτάνα, δυστυχώς...έχεις δίκιο. :(

@Crs-k: Τον Τσούκη να τον αφήσεις ήσυχο τ' ακούς!! :a26: Μου το χαλάσατε το παιδί και πήρε BMW. :cry: :bigcry:

@Lupo: Και 'μενα με λένε Νίκο αλλα με το καινούργιο πισινό (λάστιχο :blush: ) που γλυστράει σαν τη φουστάνα ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

@McGAYver: Κόψε τα μπλέ χάπια , σε χαλάνε! :lol: :rotflmao: :lol:

Υ.Γ: Μωρέ ας είχα εγω R1 και στ' @@ αν θα κοιτούσανε εμένα ή τη γκόμενα!

ΤΕΛΛΛΟΣΣΣ!

Nikoskazer2000
02/08/2007, 00:32
Νταξ' παιδια..αφου τα βρηκατε μεταξυ σας χαλαλι και το 8ρεντ και η διαμαχη...

Αντε..με την ευχη μου..:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Nikoskazer2000
02/08/2007, 00:37
...ΥΓ. Δε θέλω να ανεβάχω κανέναν επάνω γιατί αυτή η μηχανή είναι αλητεία και είναι για τη ΠΑΡΤΗ μου!:winka: :evil: :smokin:

Μ' αρέσεις!!!!!

:beer: :a18: :a20: :beer:

Nikoskazer2000
02/08/2007, 00:44
...Άντρας που στηρίχτηκε πάνω σε σωστή γυναίκα πέτυχε πολλά
Ηθικό δίδαγμα ;
Δείξτε τους σεβασμό, είμαστε άντρες και είναι γυναίκες, υπάρχουμε και υπάρχουνε κι είμαστε πλασμένιοι ο ένας για τον άλλο ΤΕΛΛΛΟΣ !:dizzy:

:rotflmao: :beer: :rotflmao:

YOU RULE MOOON.......

:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

sober
02/08/2007, 00:46

Μεγαλε...ξακαβαλησε και λιγο...γιατι μολις ''ακουστηκες λιγο καπως εδω περα''... κι αν 8ες να ξερεις ΙΣΟΙ ειμαστε...

:winka: :wave2:

υγ *

βαζε και κανα εμοτικον να καταλαβαινουμε το υφακι..:lol: :lol:

Nikoskazer2000
02/08/2007, 00:56
Sob να κάνω μια άσχετη παράθεση εδω και να πω πως αμα υπάρχει βαθύτερο συναίσθημα για τον αλλο/η το οποίο ΔΕΝ έχει ανταπόκριση τότε δεν είμαστε ίσοι (δεν μιλάω για το φύλλο τώρα).

Δηλ. πες οτι αγαπάς το αλλο σου μισό. ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ ΟΧΙ ΜΛΚ. Ενω αυτό "δεν ξέρει τι θέλει" :rolleyes: (και καλά...).

Ε τότε αυτή η ισορροπία ισχύος δεν υπάρχει. Ή και οι δυό free-to-go κι' οτι να 'ναι πάει ή μαζί ο ενας για τον αλλο.+-

Δεν ξέρω αν το περιέγραψα σωστά.

fantacid
02/08/2007, 01:02
Μεγαλε...ξακαβαλησε και λιγο...γιατι μολις ''ακουστηκες λιγο καπως εδω περα''... κι αν 8ες να ξερεις ΙΣΟΙ ειμαστε...

:winka: :wave2:

υγ *

βαζε και κανα εμοτικον να καταλαβαινουμε το υφακι..:lol: :lol:

σιγα ρε που ειμαστε κ ισοι.......

1,86 εγω, εσυ????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fantacid
02/08/2007, 01:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Sob να κάνω μια άσχετη παράθεση εδω και να πω πως αμα υπάρχει βαθύτερο συναίσθημα για τον αλλο/η το οποίο ΔΕΝ έχει ανταπόκριση τότε δεν είμαστε ίσοι (δεν μιλάω για το φύλλο τώρα).

Δηλ. πες οτι αγαπάς το αλλο σου μισό. ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ ΟΧΙ ΜΛΚ. Ενω αυτό "δεν ξέρει τι θέλει" :rolleyes: (και καλά...).

Ε τότε αυτή η ισορροπία ισχύος δεν υπάρχει. Ή και οι δυό free-to-go κι' οτι να 'ναι πάει ή μαζί ο ενας για τον αλλο.+-

νομιζω πως μπορεις κ καλυτερα......

:lol:

Nikoskazer2000
02/08/2007, 01:05
Yeeeees Master........

(αλλα δε θα σου κάνω τη χάρη)
:a22: :a22: :a22:

fantacid
02/08/2007, 01:07
Yeeeees Master........

(αλλα δε θα σου κάνω τη χάρη)
:a22: :a22: :a22:

νομιζω ειπα..........δεν ειμαι κ σιγουρος!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

Nikoskazer2000
02/08/2007, 01:17
Ε περιμένουμε τότε τη Sob ρε σύ!

:sun:

Ζεύκας
02/08/2007, 04:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
σιγα ρε που ειμαστε κ ισοι.......

1,86 εγω, εσυ????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

1,87, :a17:

την έχω μεγαλύτερη

την υψοφοβία! :lol:

Lupo
02/08/2007, 07:12

Με φράουλες ή χωρίς?:confused:

:D

Da.Vintage
02/08/2007, 07:12
Πραγματικά νομίζω ότι.. Θέλεις διακοπές! :smilea:

1 και σήμερα!:D :evil:

Da.Vintage
02/08/2007, 07:14

Έεεε... αυτό είναι κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας...

Κάθε φορά που θα το λες θα μου δίνεις ένα ζυγάρι λάστιχα.....:a22: :a01:

Da.Vintage
02/08/2007, 07:17
Άντρας που στηρίχτηκε πάνω σε σωστή γυναίκα πέτυχε πολλά
Ηθικό δίδαγμα ;

Την άλλη φορά στηριχτείτε στο μπαρ...

:lol: :rotflmao: :lol: :bigcry: :bawl: :lol:

Da.Vintage
02/08/2007, 07:18
Τιτάνα, δυστυχώς...έχεις δίκιο. :(

Υ.Γ: Μωρέ ας είχα εγω R1 και στ' @@ αν θα κοιτούσανε εμένα ή τη γκόμενα!

ΤΕΛΛΛΟΣΣΣ!

Σωστά τα λες...αυτό μόνο...:D

Ταξιδευτής
02/08/2007, 08:33

Δεν μου αρεσει να γραφω σε τετοια θεματα, γιατι η ουσια ενος τοσο πολυπλοκου και δυσκολου ζητηματος δεν προκειται ποτε να προσεγγιστει πισω απο πληκτρολογια...
Αλλα να που καταθετονται και μερικες πολυ σωστες αποψεις.

Ο αγαπητος συνονοματος Νικολας εθεσε ενα καιριο και ουσιωδες θεμα: την ισσοροπια "δυναμεων" σε μια σχεση, και καλο θα ηταν να το δουμε λιγο πιο αναλυτικα...

Οντως οταν ο ενας λατρευει ενω ο αλλος "δεν ξερει τι θελει" τα πραγματα ειναι ΠΟΛΥ δυσκολα... Και ειναι σκληρο να το παραδεχτει αυτος που αγαπαει, αλλα ο/η αλλος/αλλη ξερει ΠΟΛΥ καλα τι θελει, απλα αυτο που θελει δεν ειναι αυτο που προσφερεις εσυ για αυτο και αδιαφορει. :sad:
Και δεν υπαρχει χειροτερο συναισθημα απο αυτο... Σου μηδενιζει τον ιδιο σου τον εαυτο, εξουθενωνει τον οποιο -καλως εννοουμενο- εγωισμο μπορει να εχεις, και το χειροτερο ειναι οτι σε βαζει να τα κανεις εσυ ο ιδιος στον εαυτο σου, καταληγοντας να μισεις τον εαυτο σου για το πως φερεσαι.

Και εκει να δω την δυναμη τοσο των ανδρων/ιπποτων (μη χ*σω), οσο και των γυναικων/χειραφετημενων/δυναμικων κλπ... :rolleyes:

sober
02/08/2007, 10:36

Μιλησα γενικευμενα με τη λογικη του οτι ειμαστε πρωτα απ'ολα αν8ρωποι και ολοι εχουμε ισα δικαιωματα και (οπως και υποχρεωσεις..)

Τωρα στο 8εμα σχεσεων στην περιπτωση που εσυ γινεσαι χαλί για τον αλλο και δεν υπαρχει ανταποκριση ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ...(ειτε εισαι αντρας ειτε γυναικα..)
Παντα καταλαβαινεις αν ο αλλος ΟΝΤΩΣ ''δινει'' η οχι...το αν το παραδεχεσαι οπως και το να βλεπεις τα ''μεταφραζεις'' τα πραγματα οπως 8α Η8ΕΛΕΣ ειναι αλλο 8εμα ....

Στην τελικη ο/η αλλος/η μπορει να ειναι μλκς και απλα να κανει το κεφι του και να μην ασχολειται καν με το πως νιω8εις εσυ ...(μεγαλη κακια ... και ντροπη του/της) ...Αυτο τι σημαινει...οτι 8α κατσεις να τα λουστεις???Οχι βεβαια ...

Τελικα..αμα εισαι συνειδητοποιημενος και σεβεσαι τον εαυτο σου...ειτε αντρας εισαι ειτε γυναικα ΠΑΝΤΑ εχεις τη 8εση ισχυος , το 8εμα ειναι να το καταλαβεις αυτο και να πραξεις αναλογα..

:smilea: :wave2:

@ fantacid

Τρισμεγιστε!!! εγω ειμαι κοντουλα..(1.79) ... αλλα μεχρι στιγμης ισχυει το προχτεσινο τριποντο...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wave2:

Defiant
02/08/2007, 10:53
Εγω παλι νομιζω οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι "συμβατοι" ετσι απλα

test drive και βλεπεις

ολα τα αλλα ειναι για να λεμε

sober
02/08/2007, 10:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Εγω παλι νομιζω οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι "συμβατοι" ετσι απλα

test drive και βλεπεις

ολα τα αλλα ειναι για να λεμε

Εδω διαφωνω....οκ...εννοειται οτι 8α τον γνωρισεις τον αλλο αλλα αμα σε χτυπησει κατακουτελα με τη μια ..τι κανεις ???:lol: :winka:

idi
02/08/2007, 10:58
.

Defiant
02/08/2007, 11:01
Εδω διαφωνω....οκ...εννοειται οτι 8α τον γνωρισεις τον αλλο αλλα αμα σε χτυπησει κατακουτελα με τη μια ..τι κανεις ???:lol: :winka:

Παιζεις τα χαρτια σου και ευχεσαι για το καλυτερο αλλα περιμενεις το χειροτερο

και φυσικα οταν δεν κατσει η ιστορια ψαχνεις το γιατι και ετσι μαθαινεις διαφορα πολυ χρησιμα πραγματακια για σενα και για τους αλλους

ολα αυτα βεβαια οταν σε ενδιαφερει η αληθεια και οχι οταν θες να τα φορτωσεις στην πουτανα την καινωνια την Honda κλπ κλπ :lol:

Enjoy the ride Sob :wave2:

odt
02/08/2007, 12:02
Eκεί να το καταλάβω... Γιατί θα υπάρχει και οπτική επαφή....
Είδες την Εμμανουέλα πχ. να πόσταρε φωτό? Ή να έδωσε τίποτα αναλογίες 90-60-90?

Geia sas, eimai h Irina kai eimai kainourgia sto forum....

Twra pou metakomisa oristika sthn Ellada 8elw na parw mhxanh. Osa xronia zousa sth Ukrania den mporousa na parw mhxanh giati oi kairikes syn8ikes htan xalia:yuck:

8a h8ela mia elafria mhxanh giati eimai mono 58 kila Mou aresoun kati sm

Koitaza to KTM 640 SM....Lete na ftanw na pataw katw (eimai 1,85)

Epishs, to portokali lete na paei me ta ksan8a mallia mou? h na parw to mayro

efxaristw....

Άντε τώρα να μην απαντήσεις...:lol:

makis206
02/08/2007, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Twra pou metakomisa oristika sthn Ellada 8elw na parw mhxanh. Osa xronia zousa sth Ukrania den mporousa na parw mhxanh giati oi kairikes syn8ikes htan xalia:yuck:
efxaristw....

:eyepop:

Κωστή χωρίς μλκίες τώρα :eyepop:

Εσύ τό'γραψες αυτό η υπάρχει όντως η Ιρίνα ;:eyepop:

Να ξέρουμε τι να απαντήσουμε βρε αδερφέ..:D

sober
02/08/2007, 12:15

efxaristw....

:lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :lol:

Εεεελαααα....πολυ μας αδικεις..!!!

odt
02/08/2007, 12:22
:eyepop:

Κωστή χωρίς μλκίες τώρα :eyepop:

Εσύ τό'γραψες αυτό η υπάρχει όντως η Ιρίνα ;:eyepop:

Να ξέρουμε τι να απαντήσουμε βρε αδερφέ..:D

Ξανθιά Ουκρανέζα καλονή δίμετρη (παρά λίγο) με μάυρο ktm (τελικά...για να ταιριάζει με το ξανθό..)

Και γ@μώ τις φαντασιώσεις έτσι?

άντε τώρα να ρώταγε ο Μπάμπης από την Καλαμάτα αν ταίριαζε το πορτοκαλί ή το μαύρο ktm με τις κόκκινες τρίχες που έχει στην πλάτη :lol:

fantacid
02/08/2007, 12:27

efxaristw....

Geia sou irina!

apo to avatar sou pou se vlepw prepei na eisai POLI KALI kopela me plousio sunaisthimatiko kosmo!

de xerw ti to thes to ktm alla exw ena ergalio poy mporeis na kaneis poli megales souzes k eimai sigouros oti tha to latrepseis!!!

otan ertheis salonika mi xehaseis na na to kaneis ena test ride :winka:

to mono kako einai oti einai kapws psilo......k den xerw ean tha to ftaneis........
min anusixeis omws tha se noithisw!!!

:wave2:

airamhag
02/08/2007, 12:28
:rolleyes:

γεια σου ρε αριστο ..

καλο παιδι εσυ ..
αμεσως να τρεξεις να βοηθησεις..

βαλε κ μια υπογραφη απο κατω

"ο πτωχος πλην τιμιος οικοδοδμος.."

με το ψηλο...XR !!!:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

Da.Vintage
02/08/2007, 12:31

efxaristw....

Eλα εδώ μωρό μου εσύ και θα σου μάθω εγώ κάτι εμπειρίες θα σε κάνω εγώ λαμπάδα...:lol:

fantacid
02/08/2007, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
:rolleyes:

γεια σου ρε αριστο ..

καλο παιδι εσυ ..
αμεσως να τρεξεις να βοηθησεις..

βαλε κ μια υπογραφη απο κατω

"ο πτωχος πλην τιμιος οικοδοδμος.."

με το ψηλο...XR !!!:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

να συμπληρωσω......

"..... ιδρωμενος, ηλιωκαμενος κ με τις βλεβες να εχουν πεταχτει εξω!!"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

airamhag
02/08/2007, 12:46
να συμπληρωσω......

"..... ιδρωμενος, ηλιωκαμενος κ με τις βλεβες να εχουν πεταχτει εξω!!"

κ ανορθογραφος!!

αυθεντικος τυπος!!

fantacid
02/08/2007, 12:55
κ ανορθογραφος!!

αυθεντικος τυπος!!

ετσι ειναι κοπελια.......

εμεις δε πηγαμε σχολιο να μαθουμε τα γραματα,

το σχολιο μας ειναι η ιδια η ζωη,

δεν ειχαμε θρανια κ σακες ειχαμε το γιαπι κ το μιστρι μοναχα!

ατιμη ζωη!!!!

airamhag
02/08/2007, 13:11
κοιτα..επειδη το προχωρησες το θεμα..

η Ιρινα , πρεπει να εχει τιποτα πετρελαιοπηγες , αγωγους φυσικου αεριου ( κατι τετοιο τελοσπαντων )
κορη εργοστασιαρχη , ( η ) κορη ( μου η ) σοσιαλιστρια . κ δεν συμμαζευετται ..

odt
02/08/2007, 13:15
κοιτα..επειδη το προχωρησες το θεμα..

η Ιρινα , πρεπει να εχει τιποτα πετρελαιοπηγες , αγωγους φυσικου αεριου ( κατι τετοιο τελοσπαντων )
κορη εργοστασιαρχη , ( η ) κορη ( μου η ) σοσιαλιστρια . κ δεν συμμαζευετται ..

:nono: :nono: :nono: Οοοοοοοοοοοοοοοοοχι:nono: :nono: :nono:

Η Ιρίνα είναι σκληρά εργαζόμενο κορίτσι που βγάζει το μεροκάματο με το "σπαθί" της (το λένε και σπαθί άμα λάχει να ουμ) :lol:

Αν ήταν πλούσια, δεν θα έψαχνε για μηχανή, αλλά για μερτσεντέ...

Αμάν...όλα εγώ πρέπει να σας τα λέω???

airamhag
02/08/2007, 13:23
μα ακριβως επειδη εχει πηξει στα μερτσεντε κ τους φλωρους θελει εναν οικοδομο , με ψηλο εργαλειο ( το XR ) δηλαδη ..:o

Ταξιδευτής
02/08/2007, 15:05

Τελικα..αμα εισαι συνειδητοποιημενος και σεβεσαι τον εαυτο σου...ειτε αντρας εισαι ειτε γυναικα ΠΑΝΤΑ εχεις τη 8εση ισχυος , το 8εμα ειναι να το καταλαβεις αυτο και να πραξεις αναλογα..

:smilea: :wave2:

Παντως και για να σπαμμαρω λιγο ενα εχω να πω: εξω απο το χορο πολλα τραγουδια ξερουμε... :rolleyes:
Γιατι οταν στη βαραει κατακεφαλα αντε βρε την δυναμη να εισαι συνειδητοποιημενος, να σεβεσαι τον εαυτο σου κλπ κλπ... :sick:

Maira
02/08/2007, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Παντως και για να σπαμμαρω λιγο ενα εχω να πω: εξω απο το χορο πολλα τραγουδια ξερουμε... :rolleyes:
Γιατι οταν στη βαραει κατακεφαλα αντε βρε την δυναμη να εισαι συνειδητοποιημενος, να σεβεσαι τον εαυτο σου κλπ κλπ... :sick:

Μέσα από το χωρό: Δεν χρειάζεται δύναμη!!!!! Απλά γερά νεύρα!!!! :lol: :lol: :lol:

sober
02/08/2007, 16:06
Bασικα..αν βλεπετε τον αλλο/η οτι δεεεν....καλο ειναι να ξενερωνετε με τη μια και να πεφτει ο διακοπτης επισης με τη μια ...

Διαφορετικα αν μπλεξετε σε ''τριπακια '' τυπου ...''μα..γιατι...πως ...τι εννοει...'' κλπκλπ...τοτε....ΣΚΟΥΡΑ τα πραγματα..!!!

Μια καλη λυση ειναι να βρειτε αλλον/η (βεβαια 8α πληρωσουν αυτοι τα σπασμενα αλλα...τι γινει??)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λεωνίδας
02/08/2007, 16:23
:a13: (http://www.cosmopolitan.gr/cosmo/cosmomisc.forum)
(πατήστε πάνω στη φατσούλα βρε)

Maira
02/08/2007, 16:23
Βασικά νομίζω ότι το πρόβλημα εστιάζεται στον τίτλο του thread

Αγόρια Ι (οι) πποτες (πότες), .......

Αφού σας χαλάει τι το πίνετε??????

:look: :look: :look:

Maira
02/08/2007, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας

Ποιός τα διαβάζει αυτά????

:look: :look: :look:

mairoulaZX
02/08/2007, 16:29

Σωστά νικκερ.. άρα πρέπει να μας σέβεστε..;)

Λεωνίδας
02/08/2007, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Ποιός τα διαβάζει αυτά????

:look: :look: :look: δε χρειάζεται βρε αφού τα μεταφέραμε εδώ :D :D

mairoulaZX
02/08/2007, 16:36
Έεεε... αυτό είναι κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας...

Κάθε φορά που θα το λες θα μου δίνεις ένα ζυγάρι λάστιχα.....:a22: :a01:

Οκ.. αλλά.. με μια συμφωνία.. θα στα αγοράζω εγώ.. και κάθε φορά που θα φέρνεις αντίρρηση, θα μου αγοράζεις μια τετράδα..(προς το παρόν):D

p.s.:"ζυγάρι"?? :lol: :lol: εε.. μμμ.. σε ποιο χωριό το λένε έτσι να δεις..??:lol:

mairoulaZX
02/08/2007, 16:38
ετσι ειναι κοπελια.......

εμεις δε πηγαμε σχολιο να μαθουμε τα γραματα,

το σχολιο μας ειναι η ιδια η ζωη,

δεν ειχαμε θρανια κ σακες ειχαμε το γιαπι κ το μιστρι μοναχα!

ατιμη ζωη!!!!

σνιφ σνιφ.. μύρισε βαρβατίλα..:rotflmao:

bartlal
02/08/2007, 17:39

pame na graftoume? exei kai chat! :winka:

egw lew na graftw ws oldman. esy ti 8a dialexeis? :p

Cpt. Haddock
02/08/2007, 17:43

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

μλκ τι θησαυρός είναι αυτος

εχω πεθάνει στο γέλιο λέμε :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

dirtbird
02/08/2007, 17:44
σνιφ σνιφ.. μύρισε βαρβατίλα..:rotflmao:

.. και δεν είπε τίποτα για το πηλοφόρι... :lol: :lol: :lol: