View Full Version : Αγόρια ιππότες κορίτσια μαύρες κότες...
Cpt. Haddock
02/08/2007, 17:47
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Thelw apla na xespasw...
chocolataki19 : Perimenw periodo,ta neura mu einai xalia,oloi mu oi filoi diakopes kai gw sthn Athina,klaiw me to paramikro,vlepw to agori mu mia fora th vdomada,kai to mono pu xerei na kanei einai na mu spaei perissotero ta neura kai na mu phgenei kontra,etsi gia plaka opws leei!! den me katalavainei kaneisss??? Polles fores panw sta neura mu thelw apla na ton xwrisw alla o erwtas me krataei kai tsadizomai akoma perissotero pu ton thelw!!Axx ta pa kai hremhsa!! Oxi den eimai trelh!(elpizw!!) filakiaaa!!
http://www.cosmopolitan.gr/cosmo/cosmomisc.showthread?fthid=514417
:bawl: :bawl:
Cpt. Haddock
02/08/2007, 17:49
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
27/04/2007 15:16:20
ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
PITSOUF : 2 θεματα ασχετα μεταξυ τους που μου κανουν τη ζωη δυσκολη...!!!Ειμαι απιστευτα αναποφασιστη σε σημειο βλακειας...σχετικα με τα παντα!!!ενα παραδειγμα?? Θελω ας πουμε να φτιαξω μια μακαροναδα...μπορει να κανω και μια ωρα να αποφασισω αν θα τα κανω με κοκκινη η ασπρη σαλτσα και μετα αλλη μια ωρα να αποφασισω αν θα την κανω με σπαγγετι η ριγγατονι πχ...και ειμαι στα παντα ετσι και συνεχεια!! Για τα πιο απλα θεματα.. πραγμα που κατανταει πολυ σπαστικο...Μπορει ας πουμε να καθομαι απο το πρωι να σκεφτομαι αν το βραδυ θα παω σινεμα η για ποτο!!! Ολη μερα ομως!!! Καμια ιδεα πως να το αντιμετωπισω?
http://www.cosmopolitan.gr/cosmo/cosmomisc.showthread?fthid=492214
Cpt. Haddock
02/08/2007, 17:50
ολα τα λεφτα
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
02/08/2007 06:29:51
Otan su xtypane thn...pisw porta!!
chocolataki19 : Girls apopse tha dokimasw me to agori mu prwktiko sex..einai kati pu tu aresei poly,den me exei piesei alla thelw na to dokimasume...to thema einai pws genika psiloanxwnomai,kyriws gia ta ....atyhimata(katalavenete),pu akuw oti ginodai kai den thelw na vrethw se dyskolh thesh...to xete dokimasei?? pws sas fanhke??
http://www.cosmopolitan.gr/cosmo/cosmomisc.showthread?fthid=516721
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Cpt. Haddock
02/08/2007, 17:51
και απαντήσεις στο παραπανω
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
02/08/2007 12:42:49
atimoutsiko :
εσυ δεν ησουν που πριν απο λιγο καιρο ειχες χωρισει γιατι σε αφησε χωρις λογο κλπ κλπ? και τελικα τα ξαναφτιαξες?Τωρα θα του δωσεις και κωλο? μαλισταα.....
02/08/2007 11:42:13
katerina_thess :
ego leo na min to kaneis. Ta exoume isopedosei ola pia
Dodok edessa
02/08/2007, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από mairoulaZX
σνιφ σνιφ.. μύρισε βαρβατίλα..:rotflmao:
μπράβο ρε mairoulaZX...εχεις διαίσθηση....:D
βρωμάει βαρβατίλα ο άτιμος !!!1:lol: :rotflmao: :lol:
Εμένα μου έχουνε χύσει ποτό στην μούρη τρεις φορές...:a07:
μία μέσα στην μπλούζα...
έχουνε μπήξει τα νύχια τους μέσα στο χέρι μου...
μου έχουνε σπάσει την πόρτα του δωματίου...
χαστούκια δεν λέω...άπειρα...
έχω φάει αλευροσακούλα στην μάπα...
μου έχουνε κάνει σκηνικό εν ώρα μαθήματος όταν πήγαινα σχολείο...(αλλά μιλάμε για Jerry Springer φάση*)
και άλλα δύο πράγματα που ΔΕΝ μπορώ να τα πω γενικά.
Και ήτανε όλες ΜΑ ΌΛΕς απο ιδιωτικό!!!
Φαντάσου αν αυτές θεωρούνται δεσποινίδες ή μικρές κυρίες...φαντάσου απο αλάνια τι θα μπορούσα να πάθω...
*Για όποιον δεν ξέρει τον Jerry Springer φανταστείτε...κάτι σαν την εκπομπή του Μικρούτσικου...με τους φαφούτιδες** που βρίζονται όσο πιο αισχρά όσο δεν πάει άλλο...:a26:
**η κοπέλα μου ΔΕΝ ήτανε φαφούτα.(ΧΑ SPAMMERS...ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑ!!!):sun:
απο: http://www.cosmopolitan.gr/cosmo/cosmomisc.showthread?fthid=508244
angelina lee : ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ(ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ), ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ...ΜΟΥ.ΠΗΓΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΞΕΠΛΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ.ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ?ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?Ν ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ?
ΜΕΔΟΥΣΑ :
ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΞΕΠΛΥΘΗΚΕΣ ΚΑΛΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΑΥΤΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Κ ΜΕΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ.
κλειδωνουν στοχο, περνουν φόρα και τρεχουν στα πεταχτά!
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
angelina lee :
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ THANKS ΟΛΟΥΣ...Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ
κοιτα να δεις κατι ανωμαλιες που παιζουν στη Λευκαδα!!!! βρε μπας και ο dimlefkada εκει σαρωνει τις παραλιες και τα πεταει μεσα σε κοπελες?
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Εγώ ήξερα μία που φοβότανε μην πάθει εξωμήτριο κύηση που κάποιος τελείωσε...κάπου εκεί κοντά.
dirtbird
02/08/2007, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Εγώ ήξερα μία που φοβότανε μην πάθει εξωμήτριο κύηση που κάποιος τελείωσε...κάπου εκεί κοντά.
Στο Μεγανήσι? :rolleyes: :rolleyes: :D
fantacid
02/08/2007, 20:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
μλκ τι θησαυρός είναι αυτος
εχω πεθάνει στο γέλιο λέμε :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
capten βλεπω το τιμησες το λινκ ε?
για πε με τι νικ εκανες register?
:D
fantacid
02/08/2007, 20:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
μπράβο ρε mairoulaZX...εχεις διαίσθηση....:D
βρωμάει βαρβατίλα ο άτιμος !!!1:lol: :rotflmao: :lol:
mairoulaZX να τον ακους τον ντοντοκα .......
εχει γνωρισει το "μυστρί" απο πρωτο χερι!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Nikoskazer2000
02/08/2007, 23:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Μιλησα γενικευμενα με τη λογικη του οτι ειμαστε πρωτα απ'ολα αν8ρωποι και ολοι εχουμε ισα δικαιωματα και (οπως και υποχρεωσεις..)
Τωρα στο 8εμα σχεσεων στην περιπτωση που εσυ γινεσαι χαλί για τον αλλο και δεν υπαρχει ανταποκριση ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ...(ειτε εισαι αντρας ειτε γυναικα..)
Παντα καταλαβαινεις αν ο αλλος ΟΝΤΩΣ ''δινει'' η οχι...το αν το παραδεχεσαι οπως και το να βλεπεις τα ''μεταφραζεις'' τα πραγματα οπως 8α Η8ΕΛΕΣ ειναι αλλο 8εμα ....
Στην τελικη ο/η αλλος/η μπορει να ειναι μλκς και απλα να κανει το κεφι του και να μην ασχολειται καν με το πως νιω8εις εσυ ...(μεγαλη κακια ... και ντροπη του/της) ...Αυτο τι σημαινει...οτι 8α κατσεις να τα λουστεις???Οχι βεβαια ...
Τελικα..αμα εισαι συνειδητοποιημενος και σεβεσαι τον εαυτο σου...ειτε αντρας εισαι ειτε γυναικα ΠΑΝΤΑ εχεις τη 8εση ισχυος , το 8εμα ειναι να το καταλαβεις αυτο και να πραξεις αναλογα..
:smilea: :wave2:
@ fantacid
Τρισμεγιστε!!! εγω ειμαι κοντουλα..(1.79) ... αλλα μεχρι στιγμης ισχυει το προχτεσινο τριποντο...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wave2:
Ζάχη τώρα (πια) συμφωνώ οτι είσαι μλκ αμα δε σέβεσαι τον εαυτό σου κι' ας βλέπεις οτι ο αλλος έχει 1000% άδικο σε μια σχέση.
...αλλα μα τον/την αγαπάς; :(
Εκεί είναι που τα δίνεις ολα για ολα, το 100% του εαυτού σου για να πάρεις έστω και λίγη απ' την αγάπη που δίνεις, όποιο και να ναι το τίμημα. Προσπαθείς ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ για να σώσεις τη σχέση. Έτσι κάνουν οσοι αγαπάνε, μοιραία κι' ας χάσουν την ψυχή τους μετά. :sad:
Nikoskazer2000
02/08/2007, 23:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Geia sas, eimai h Irina kai eimai kainourgia sto forum....
Twra pou metakomisa oristika sthn Ellada 8elw na parw mhxanh. Osa xronia zousa sth Ukrania den mporousa na parw mhxanh giati oi kairikes syn8ikes htan xalia:yuck:
8a h8ela mia elafria mhxanh giati eimai mono 58 kila Mou aresoun kati sm
Koitaza to KTM 640 SM....Lete na ftanw na pataw katw (eimai 1,85)
Epishs, to portokali lete na paei me ta ksan8a mallia mou? h na parw to mayro
efxaristw....
Άντε τώρα να μην απαντήσεις...:lol:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Αυτός ο "πλούσιος εσωτερικός κόσμος" ΠΑΝΤΑ υπάρχει τελικά!
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Nikoskazer2000
02/08/2007, 23:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
:a13: (http://www.cosmopolitan.gr/cosmo/cosmomisc.forum)
(πατήστε πάνω στη φατσούλα βρε)
Ναι όντος, το μάμησα τελείως, sorry Λεω. :blush:
Λεωνίδας
02/08/2007, 23:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Ναι όντος, το μάμησα τελείως, sorry Λεω. :blush: δεν ήταν σπόντα ρε...
απλά αφού το 'χουμε ξεχειλώσει το θέμα είπα να βοηθήσω :wave2:
Nikoskazer2000
02/08/2007, 23:13
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
27/04/2007 15:16:20
ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ
PITSOUF : 2 θεματα ασχετα μεταξυ τους που μου κανουν τη ζωη δυσκολη...!!!Ειμαι απιστευτα αναποφασιστη σε σημειο βλακειας...σχετικα με τα παντα!!!ενα παραδειγμα?? Θελω ας πουμε να φτιαξω μια μακαροναδα...μπορει να κανω και μια ωρα να αποφασισω αν θα τα κανω με κοκκινη η ασπρη σαλτσα και μετα αλλη μια ωρα να αποφασισω αν θα την κανω με σπαγγετι η ριγγατονι πχ...και ειμαι στα παντα ετσι και συνεχεια!! Για τα πιο απλα θεματα.. πραγμα που κατανταει πολυ σπαστικο...Μπορει ας πουμε να καθομαι απο το πρωι να σκεφτομαι αν το βραδυ θα παω σινεμα η για ποτο!!! Ολη μερα ομως!!! Καμια ιδεα πως να το αντιμετωπισω?
http://www.cosmopolitan.gr/cosmo/cosmomisc.showthread?fthid=492214
:a016: ...με ενα περίστροφο στο κεφάλι...ΤΕΛΛΛΟΟΣΣΣ! :a016:
(αντε γιατί αυτές οι καργιόλες είναι που έχουν χαλάσει την πιάτσα) :a015:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δεν ήταν σπόντα ρε...
απλά αφού το 'χουμε ξεχειλώσει το θέμα είπα να βοηθήσω :wave2:
Εγω εδω διαφωνω...δεν ηταν και τοοοοοσο χαλια το 8ρεντ ωστε να αρχισετε να ποσταρετε πραγματικα ηλι8ιες συζητησεις απο το Κοσμο...:nono:
Εριξα τρελλο γελιο παντως!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τεσπα..:wave2: :beer:
mairoulaZX
03/08/2007, 08:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
pame na graftoume? exei kai chat! :winka:
egw lew na graftw ws oldman. esy ti 8a dialexeis? :p
Δεν πιστεύω να νομίζεις πως τα κορίτσια αυτού εδω του φόρουμ.. (δεν ξέρω για τα υπόλοιπα:rolleyes:) διαβάζουν 'η γράφουν σε τέτοιου τύπου λινκς!!!!:a011:
υγ.: μας προσβάλλεις δηλαδή..
mairoulaZX
03/08/2007, 08:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
mairoulaZX να τον ακους τον ντοντοκα .......
εχει γνωρισει το "μυστρί" απο πρωτο χερι!
:lol: :lol: :lol: :lol:
:eek: :eek:
mairoulaZX
03/08/2007, 09:06
Φίλος.. Ξεκινάει Σάββατο απόγευμα για κηδεία με Dominator πλήρει εξάρτήσει, γλιστράει σε στροφή αρκετά χαμηλά στη λεωφόρο, πέφτει και σέρνεται μαζί με τη μηχανή και σφηνώνει κάτω από σταυθμευμενο φορτηγό, και μετά από λίγο και ο ίδιος, . Κάπως καταφέρνει μόνος του να βγεί, τραβάει, σηκώνει τη μηχανή, ξεσκονίζεται και συνεχίζει το δρόμο του κανονικά.. για την κηδεία. :look:
Da.Vintage
03/08/2007, 09:17
Οκ.. αλλά.. με μια συμφωνία.. θα στα αγοράζω εγώ.. και κάθε φορά που θα φέρνεις αντίρρηση, θα μου αγοράζεις μια τετράδα..(προς το παρόν):D
p.s.:"ζυγάρι"?? :lol: :lol: εε.. μμμ.. σε ποιο χωριό το λένε έτσι να δεις..??:lol:
Ότι λάστιχο και να βάλεις 4άδα στο αμάξι σου το ζ(Υ)γάρι για το δικό μου είναι ακριβότερο...
Άρα σε ρίχνω!:lol:
Στο χωριό μ' το λένε έτς... Κάτω Κωλοπετινίτσα.. την ξέρεις? Αμ πώς?:lol:
Da.Vintage
03/08/2007, 09:23
Φίλος.. Ξεκινάει Σάββατο απόγευμα για κηδεία με Dominator πλήρει εξάρτήσει, γλιστράει σε στροφή αρκετά χαμηλά στη λεωφόρο, πέφτει και σέρνεται μαζί με τη μηχανή και σφηνώνει κάτω από σταυθμευμενο φορτηγό, και μετά από λίγο και ο ίδιος, . Κάπως καταφέρνει μόνος του να βγεί, τραβάει, σηκώνει τη μηχανή, ξεσκονίζεται και συνεχίζει το δρόμο του κανονικά.. για την κηδεία. :look:
Aφού τη γλίτωσε ο κακομοίρης και δεν την κάνανε dublex τη κηδεία πάλι καλά!
mairoulaZX
03/08/2007, 10:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Ζάχη τώρα (πια) συμφωνώ οτι είσαι μλκ αμα δε σέβεσαι τον εαυτό σου κι' ας βλέπεις οτι ο αλλος έχει 1000% άδικο σε μια σχέση.
...αλλα μα τον/την αγαπάς; :(
Εκεί είναι που τα δίνεις ολα για ολα, το 100% του εαυτού σου για να πάρεις έστω και λίγη απ' την αγάπη που δίνεις, όποιο και να ναι το τίμημα. Προσπαθείς ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ για να σώσεις τη σχέση. Έτσι κάνουν οσοι αγαπάνε, μοιραία κι' ας χάσουν την ψυχή τους μετά. :sad:
Γνώμη μου:
Ετσι.. δυστυχώς.. Θα πρέπει όμως να είσαι αρκετά συναισθηματικός-αγνός για να δοθείς έτσι.. Αυτά όμως συνήθως μέχρι την πρώτη απογοήτευση μετά.. σκληραίνεις, αμύνεσαι..
makis206
03/08/2007, 10:31
Γνώμη μου:
Ετσι.. δυστυχώς.. Θα πρέπει όμως να είσαι αρκετά συναισθηματικός-αγνός για να δοθείς έτσι.. Αυτά όμως συνήθως μέχρι την πρώτη απογοήτευση μετά.. σκληραίνεις, αμύνεσαι..
Το παν είναι όταν έρθει η απογοήτευση να είσαι τόσο δυνατός όσο χρειάζεται για να κάνεις έναν απολογισμό και να κοιτάξεις πλέον μπροστά. Η ζωή προχωράει..:winka:
Cpt. Haddock
03/08/2007, 10:33
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
98355
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ρε συ:eyepop: πρωτη φορα βλεπω την λεξη αρλεκιν στα αγγλικα (αγγλικα δεν ειναι?):rotflmao: :rotflmao: το κοιταγα 2 λεπτα μεχρι να καταλαβω :lol: :bigcry:
makis206
03/08/2007, 10:35
Τό'ξερα τό'ξερα τό'ξερα τό'ξερα τό'ξερα τό'ξερα τό'ξερα τό'ξερα τό'ξερα τό'ξερα !!!:bigcry:
Απλά περίμενα το Κοσμοπόλιταν πάλι :lol: :rotflmao:
:beer:
airamhag
03/08/2007, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ρε συ:eyepop: πρωτη φορα βλεπω την λεξη αρλεκιν στα αγγλικα (αγγλικα δεν ειναι?):rotflmao: :rotflmao: το κοιταγα 2 λεπτα μεχρι να καταλαβω :lol: :bigcry:
γαλλικα ρε νιντζοπουλακι ..
Cpt. Haddock
03/08/2007, 10:37
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
98356
Cpt. Haddock
03/08/2007, 10:38
:a022: :a49: :a42: :a019: :a16: :a12:
98357
Cpt. Haddock
03/08/2007, 10:39
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
http://clubs.pathfinder.gr/ARLEKIN
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
γαλλικα ρε νιντζοπουλακι ..
mais oui! νυσταζω ακομα :ZZZ: :rotflmao: :rotflmao:
α ναι ξερεις +750 :rotflmao:
mairoulaZX
03/08/2007, 11:25
Kάπταιν..? Πόσω χρονών είσαι? έχει σημασία..
Cpt. Haddock
03/08/2007, 11:26
Πολλών... :smokin:
(δες το προφίλ μου :wave2: )
:uplate:
mairoulaZX
03/08/2007, 11:36
Πολλών... :smokin:
(δες το προφίλ μου :wave2: )
:uplate:
Το φαντάστηκα.. (Βέβαια ομολογώ πως περίμενα και λιγάκι παραπάνω) Βρε κάπταιν μου.. έχουν αλλάξει οι εποχές.. Ποιά διαβάζει άρλεκιν τη σήμερον εποχη?? Τόσα σιρόπια και μελό-σάλια-ίντριγκες δολοπλοκίες-δράμα-πάθος.. :a14:
Πόσω μάλλον μια... μηχανόβια..:yuck:
Cpt. Haddock
03/08/2007, 11:38
.. Ποιά διαβάζει άρλεκιν τη σήμερον εποχη??
απλά οι διάλογοι εδώ μου θύμιζαν* άρλεκιν :sick:
(άντε και Νόρα :rotflmao: :rotflmao: )
*και για να προλάβω τους γνωστούς κανάγιες, το "θύμιζαν" ειναι σχήμα λόγου - ΔΕΝ έχω διαβάσει ποτέ :mad:
αν και θα είχε πλάκα :bawl: :lol:
ΑΡΛΕΚΙΝ!!!!!!!!!!!
Τι λες τωρα!!!!8υμαμαι μια 8ειά μου ειχε ολα σχεδον τα τευχη !!!Απιστευτο γελιο λεμε!!!!
Τα φωτορομαντζα τα 8υμαται κανεις??? Με κατι φοτο που μεσουρανουσε το ''βλεμμα της αγελαδας''!!
Τεχνη παιδια...Τεχνη!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
airamhag
03/08/2007, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
ΑΡΛΕΚΙΝ!!!!!!!!!!!
Τι λες τωρα!!!!8υμαμαι μια 8ειά μου ειχε ολα σχεδον τα τευχη !!!Απιστευτο γελιο λεμε!!!!
Τα φωτορομαντζα τα 8υμαται κανεις??? Με κατι φοτο που μεσουρανουσε το ''βλεμμα της αγελαδας''!!
Τεχνη παιδια...Τεχνη!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
ΝΑΙ ΡΕ ΣΥ!!
ΤΑ ΦΩΤΟΡΟΜΑΝΤΖΑ!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mairoulaZX
03/08/2007, 11:50
απλά οι διάλογοι εδώ μου θύμιζαν* άρλεκιν :sick:
(άντε και Νόρα :rotflmao: :rotflmao: )
*και για να προλάβω τους γνωστούς κανάγιες, το "θύμιζαν" ειναι σχήμα λόγου - ΔΕΝ έχω διαβάσει ποτέ :mad:
αν και θα είχε πλάκα :bawl: :lol:
E.. και να τα διάβαζες.. τι με αυτό? Θα έχεις και γνώσεις Δον Ζουάν πως να κατακτάς τις γυναίκες, ή αυτή των ονείρων σου..:lol:
Da.Vintage
03/08/2007, 11:54
Kαι μετά πες του: πες μου μόνο οτι είσαι άτριχος... αυτό μόνο.. τέλος!:lol:
airamhag
03/08/2007, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Kαι μετά πες του: πες μου μόνο οτι είσαι άτριχος... αυτό μόνο.. τέλος!:lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Da.Vintage
03/08/2007, 12:58
Ciao παιδάκια πάω να διακοπάρω!
Δεν πιστεύω να νομίζεις πως τα κορίτσια αυτού εδω του φόρουμ.. (δεν ξέρω για τα υπόλοιπα:rolleyes:) διαβάζουν 'η γράφουν σε τέτοιου τύπου λινκς!!!!:a011:
υγ.: μας προσβάλλεις δηλαδή..
το τι εγραψα χθες ηταν σε αλλο μηκος κυματος με αυτο που καταλαβες. :winka:
δεν σχολιαζω ουτε το κοσμοπολιταν, ουτε τις γυναικες, ουτε τους αντρες εδω μεσα η εκει εξω, μιας και ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να γραφουν και εκει.
και στην τελικη, ΔΕΝ το θεωρω προσβολη το "εκει" φορουμ μιας και αυτο ειναι ενα (ακομα) κομματι της (καλως ή κακως) κοινωνιας μας
:winka:
:wave2:
παντως ο τιταν εχει δικιο :rolleyes:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=43809
αν ηταν με γυναικειο ονομα θα εφτανε τις 150 σελ :beer:
mairoulaZX
04/08/2007, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
το τι εγραψα χθες ηταν σε αλλο μηκος κυματος με αυτο που καταλαβες. :winka:
δεν σχολιαζω ουτε το κοσμοπολιταν, ουτε τις γυναικες, ουτε τους αντρες εδω μεσα η εκει εξω, μιας και ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να γραφουν και εκει.
και στην τελικη, ΔΕΝ το θεωρω προσβολη το "εκει" φορουμ μιας και αυτο ειναι ενα (ακομα) κομματι της (καλως ή κακως) κοινωνιας μας
:winka:
:wave2:
Κοίτα.. κάτι που το διακωμωδούμε συνήθως είναι αστείο-γελοίο, ή φαινόμενο(καλο ή κακό όπως λες).. Δε σχολίασα κάτι αρνητικά, αστειεύτηκα μάλλον. άλλωστε ο κάθενας έχει τη γνώμη του πάνω σε αυτά. :wave2:
afrotwin
04/08/2007, 12:00
iparxoun asximes ke asximoi
anerastes ke anerastoi
ksenerotes ke ksenerotoi
xazogkomenes ke xazogkomenoi
ke aloi xaraktirismoi pou as min tous anaferoume
pou grafonte se forum mexri ke se katixitika arazoun prokimenou na vgaloun gkomenes ke gkomenous
ti na kanoume ola ta azitita psaxnoun gia sxesi meso internet.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Da.Vintage
04/08/2007, 14:28
:a013: I was just making a point...
Είσαι αντικειμενική πάντως γι'αυτό σε πάω!
mairoulaZX
06/08/2007, 08:10
Σωστά.. ενώ τώρα που είναι αντρικό, απασχολεί όλο το φόρουμ..:D
mairoulaZX
06/08/2007, 08:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
iparxoun asximes ke asximoi
anerastes ke anerastoi
ksenerotes ke ksenerotoi
xazogkomenes ke xazogkomenoi
ke aloi xaraktirismoi pou as min tous anaferoume
pou grafonte se forum mexri ke se katixitika arazoun prokimenou na vgaloun gkomenes ke gkomenous
ti na kanoume ola ta azitita psaxnoun gia sxesi meso internet.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμ.. Όταν μπαίνουν άτομα με νικνειμς τύπου: sexistika gourounia και προκλητικές φώτο και κάνουν τις ανήθικες προτάσεις τους, θα έχουν και τους ανάλογους αποδέκτες! Γιαυτό προσοχή λοιπόν!:winka:
Da.Vintage
06/08/2007, 08:26
Εμ.. Όταν μπαίνουν άτομα με νικνειμς τύπου: sexistika gourounia και προκλητικές φώτο και κάνουν τις ανήθικες προτάσεις τους, θα έχουν και τους ανάλογους αποδέκτες! Γιαυτό προσοχή λοιπόν!:winka:
Υπονοείς κάτι για το νικ-νέιμ μου?
mairoulaZX
06/08/2007, 08:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Υπονοείς κάτι για το νικ-νέιμ μου?
E..:confused: yparxoyn kai exaireseis ston kanona vevaiws vevaiws.. :smilea:
VanDiemen
06/08/2007, 11:52
Εντάξει.. 17 σελίδες νομίζω πως το κάλυψαν το θέμα. Ποια ψήνεται τώρα για κανέναν καφέ;
dammed_kittin
06/08/2007, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Εντάξει.. 17 σελίδες νομίζω πως το κάλυψαν το θέμα. Ποια ψήνεται τώρα για κανέναν καφέ;
τωρα που το εθιξες θα σπευσουν ολοι να πουν τη γνωμη τους για να διπλασιαστουν!!!
:wave2: :wave2:
panagiotispapa
06/08/2007, 15:59
ligo spam akoma:
http://www.cosmopolitan.gr/cosmo/cosmomisc.showthread?fthid=511155
1 post:
Επώδυνη συνουσία
Marianna84 : Είμαι σχεδόν 23 και έχω σχέση με ένα παιδί περίπου 10 μήνες. Αν και είχα την πρώτη μου ολοκληρωμένη σεξουαλική εμπειρία σχετικά μικρή, στα 15 μισό, έχω κάνει λίγες και μακροχρόνιες σχέσεις. Στη σχέση μου, ενώ όλα είναι ιδανικά και τέλεια αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, όταν κάνουμε έρωτα κάποιες συγκεκριμένες στιγμές ή από ένα σημείο και μετά αν διαρκεί πολύ, νιώθω δυσφορία/πόνο. Δεν του έχω πεί ποτέ τίποτα και ούτε πρόκειται, δεν θέλω να τον στεναχωρήσω με τέτοια θέματα. Το πρόβλημα είναι το μεγεθός του, το οποίο είναι υπερβολικά μεγάλο. Στην αρχή πίστεψα ότι αν και δεν είχα ανάλογη εμπειρία, μετά από κάποιο καιρό θα συνηθίσω και θα μου είναι πιο εύκολο, αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται. Αν κάποιες κοπέλες ή ζευγάρια αντιμετώπισαν ανάλογο πρόβλημα και βρήκαν κάποια λύση ας μου απαντήσουν. Ευχαριστώ.
kai to update:
06/08/2007 16:19:12
Marianna84 :
Λοιπόν μετά από 2 εβδομάδες διακοπών στη Σαντορίνη, που ήμασταν 24 ώρες το 24ωρο μαζί, έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις σχετικά με το θέμα που έθεσα, προσπαθώντας να μην ξεπέσω σε πορνογραφικό επίπεδο μιας και είναι όλα πολύ νωπά στο μυαλό μου. 1.Μια καλή λύση, ίσως η καλύτερη, για να διατηρηθεί ο αριθμός των επαφών σε φυσιολογικά/ανεκτά επίπεδα είναι το στοματικό σεξ. Και τρομερά απολαυστικό είναι στην περίπτωση του και δεν υπάρχει άντρας που θα πει όχι. Με τουλάχιστον μια φορά την ημέρα, ο αριθμός των επαφών θα είναι μια, άντε το πολύ δύο την ημέρα. 2. Το λιπάντικο όντως κάνει μεγάλη διαφορά. Guardian angel σ' ευχαριστώ για τη συμβουλή σου. Πάντα έχεις κάτι σωστό και χρήσιμο να πεις και είχες απόλυτο δίκιο και στην περίπτωση αυτή. 3.Φοβόμουν να το συζητήσω μαζί του, αλλά τελικά το έκανα και όχι μόνο δεν ξενέρωσε αλλά το βρήκε και τρομερά ερεθιστικό, οπότε όταν προκύπτει πρόβλημα του το υπενθυμίζω κάνοντας κολακευτικα σχόλια για το μέγεθός του και όχι εκφράζοντας δυσφορία. Τελικά τα πράγματα δεν ήταν τόσο τραγικά όσο τα παρουσίασα στην αρχή. Δεν ξέρω γιατί αλλά κόλλησα/κόμπλαρα, δεν μπορώ να το εξηγήσω και αντί να αξιοποιήσω το ασυνήθιστο που μου 'λαχε, βραχυκύκλωσα. Τέλικά, τέλος καλό όλα καλύτερα. Κάσια έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που είπες και σε ευχαριστώ και για το μύνημα που μου έστειλες. Μελά, Χαρούλα, Peppoula, elixir, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Sweet_baby ελπίζω να σε βοηθήσουν οι παρατηρήσεις μου. Φιλιά σε όλες!
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :bawl: :bawl: :bawl:
panagiotispapa
06/08/2007, 16:04
akoma ligo
den mporw....
treloninaki : 8elw na moy peite an kanw swsta...dhladh exw sxesh edw kai 8 mhnes kai den exw oloklirwsh...la8os moy???den kserw alla den 8elw akoma...mhpws prepei na allaksw?
---------------------
kai h apanthsh
να.άλλαξε εσώρουχα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
fantacid
06/08/2007, 22:52
που να βλεπες το παλιο μου αβαταρ!!!!
ρε λες να το ξαναβαλω?
χμμμμμμμμμμ
:evil:
mairoulaZX
07/08/2007, 08:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
που να βλεπες το παλιο μου αβαταρ!!!!
ρε λες να το ξαναβαλω?
χμμμμμμμμμμ
:evil:
Λοιπόν.. Αγόρια ιππότες.. Σταματήστε τα κοπυ πειστ.. άντε μην πω τίποτα για το Mens Health εντάξει??:lol:
makis206
07/08/2007, 09:26
Λοιπόν.. Αγόρια ιππότες.. Σταματήστε τα κοπυ πειστ.. άντε μην πω τίποτα για το Mens Health εντάξει??:lol:
Έχουνε κι οι ματσό φόρουμ ;:look:
:uplate: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotispapa
akoma ligo
den mporw....
treloninaki : 8elw na moy peite an kanw swsta...dhladh exw sxesh edw kai 8 mhnes kai den exw oloklirwsh...la8os moy???den kserw alla den 8elw akoma...mhpws prepei na allaksw?
---------------------
kai h apanthsh
να.άλλαξε εσώρουχα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιατί ρε τραβάς κανά ζόρι που έχει η κοπέλα μου τέτοιες απορίες???
Δεν θέλουμε ρε παιδί μου! Θέλουμε να κρατήσουμε αγνή τη σχέση μας!
:mad:
VegasKitty
07/08/2007, 15:27
Ακομα υπαρχει αυτο το θρεντ??? :sick: