PDA

View Full Version : hornet vs fazer vs bandit

iosif
31/07/2007, 09:47
με δεδομενες τιμές, επιδόσεις, ποιότητα, αξιοπιστία ποια θα ήταν η επιλογή σας?

Cpt. Haddock
31/07/2007, 09:59
Tiger...

:smokin:

:a27:

:lol:

Cpt. Haddock
31/07/2007, 10:00
[σπαμ οφ]

Υποθέτοντας οτι μιλάμε για τελευταία μοντελα (βγαίνει το μπαντιτ ακόμα :confused: ) και γυμνά, θα προτιμούσα hornet

:wave2:

gcrook
31/07/2007, 11:49
Ριξε μια ματια στο συγκριτικο ξενου περιοδικου (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=33488&highlight=sv650)

runnerma
31/07/2007, 11:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ριξε μια ματια στο συγκριτικο ξενου περιοδικου (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=33488&highlight=sv650)

Δεν έχει το hornet το παραπάνω συγκριτικό :nono: :nono:

gcrook
31/07/2007, 12:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από runnerma
Δεν έχει το hornet το παραπάνω συγκριτικό :nono: :nono:

Εχει το fazer και το bandit ομως, και ετσι και αλλιως το Hornet χρονια τωρα παιρνει τα @@ του SV.:D

BILLY FILTH
31/07/2007, 12:15
Εχει το fazer και το bandit ομως, και ετσι και αλλιως το Hornet χρονια τωρα παιρνει τα @@ του SV.:D

σε έχει καταστρέψει ο στρατός

άντε και καλός πολίτης :winka:

gcrook
31/07/2007, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
σε έχει καταστρέψει ο στρατός

άντε και καλός πολίτης :winka:

"Απολυθηκα" σημερα, και οντως καταστραφηκα, αλλα απο μοτοσυκλετες δοξα σοι ο Θεος δεν το εχω χασει.:rotflmao:

BILLY FILTH
31/07/2007, 12:28
"Απολυθηκα" σημερα, και οντως καταστραφηκα, αλλα απο μοτοσυκλετες δοξα σοι ο Θεος δεν το εχω χασει.:rotflmao:

σε 6 μήνες θα πάψουν να ισχύουν οι στρατιωτικοί νόμοι :beer: (ισχύουν μέχρι την πάροδο 6 μηνών από την απόλυση σου)

δε θα κάνω διαμάχη απλά πες μου κάτι

αφού όλο αραγμένο το έχεις το SV πως πήρε τα @@@@ σου το Hornet (ξέρεις ότι σε πάω :beer: )

gcrook
31/07/2007, 12:37

αφού όλο αραγμένο το έχεις το SV πως πήρε τα @@@@ σου το Hornet (ξέρεις ότι σε πάω :beer: )

Πλακα κανω και γω ρε Μπιλ.
Απλα στα ξενα τεστ που εχω διαβασει το βγαζουν καλυτερο συνολικα.:wave2:

Υ.Γ 20.000 - 25.000 χλμ τον χρονο κατα μεσο ορο, (αυτα μεχρι φετος τον Γεναρη) ,μαλλον δεν το ειχα και πολυ αραγμενο.:beer:

BILLY FILTH
31/07/2007, 12:40
ναι ρε συ το ξέρω

αλλά πρόσεξε κάτι

είναι υποκειμενικά και αυτά τα συγκριτικά από ξένα site ή περιοδικά

και εγώ πριν πάρω το Hornet είχα βρει αρκετά

οπότε πες μου συνοπτικά σε τι είναι καλύτερο το SV από το Hornet για να μπορέσουμε να μιλήσουμε πάνω σε μια βάση και να βοηθήσουμε (αν μπορούμε :lol: ) το φίλο που άνοιξε το θέμα :wave2:

BILLY FILTH
31/07/2007, 12:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
με δεδομενες τιμές, επιδόσεις, ποιότητα, αξιοπιστία ποια θα ήταν η επιλογή σας?

βάση τιμής θα έπαιρνα το SV

βάση επιδόσεων θα έπαιρνα το Fazer

και βάση ποιότητας και αξιοπιστίας το Hornet

Y.Γ. πες μου ότι δε σε μπέρδεψα :rotflmao:

gcrook
31/07/2007, 12:58
βάση τιμής θα έπαιρνα το SV

βάση επιδόσεων θα έπαιρνα το Fazer

και βάση ποιότητας και αξιοπιστίας το Hornet

Y.Γ. πες μου ότι δε σε μπέρδεψα :rotflmao:

Καλα τα ειπες Μπιλυ.
Μονο που σε θεμα επιδοσεων το SV παιρνει τα ηνια παρα τα 10 - 15 αλογα λιγοτερα σε σχεση με το Fazer.
Εχει να κανει καθαρα με το πως, που, και ποτε, εποδιδεται η δυναμη.
Εκει ειναι το σφαλμα λογικης που κανετε.
Κρινετε παντα με επολυτα νουμερα γι'αυτο και η αγορα εχει συρρικνωθει σε μια χουφτα μοντελα απο καθε κατηγορια, και εχω βαρεθει να διαβαζω το μακρυ και το κοντο καθενος.(μην αγχωνεσαι το δικο σου ειναι μακρυ) :lol: :blush:
Αν δεν διαβασες το παραπανω συγκριτικο, καν'το για να μιλησουμε επι της ουσιας.

BILLY FILTH
31/07/2007, 13:04
κοίτα είμαι στη δουλεία και δεν προλαβαίνω να το διαβάσω

αν εννοείς ότι το SV δίνει άμεσα τη δυναμή του έχεις απόλυτο δίκιο και αυτό είναι στα ατού του (δεν το έχω οδηγήσει αλλά έχω μάτια και βλέπω)

αλλά το θέμα είναι ότι κάπου σταματάει και εκεί το Hornet και το Fazer συνεχίζουν κάνοντας τη διαφορά

πιστεύω δηλαδή ότι για 650 κυβικά σταματάει να "δίνει" πολύ γρήγορα

gcrook
31/07/2007, 13:10

πιστεύω δηλαδή ότι για 650 κυβικά σταματάει να "δίνει" πολύ γρήγορα

Παλι "μετρας" σε σχεση με τον τροπο αποδοσης των 4Κ.
Πρωτα απ'ολα δουλευει σε πιο ωφελιμη περιοχη (σε ολο το στροφομετρο δυνατα) και με πιο γραμμικο τροπο.
Το ψηλα που εννοεις σου ειναι εντελως αχρηστο και μενα και σενα εκτος, και αν μπαινεις καθε μερα πιστα και οδηγεις το μηχανακι σου μεταξυ 9.000 και 11.000.
Αλλα και παλι εγω δουλευω την ιδια σχεση απο 5.000 -9.000.
Τεσπα τι να λεμε, παρε βολτα του Λαμπρου καποια φορα:rotflmao:

gcrook
31/07/2007, 13:11
κοίτα είμαι στη δουλεία και δεν προλαβαίνω να το διαβάσω

ευτυχως που δεν γραφω τσαμπα τοση ωρα:evil:

Defiant
31/07/2007, 13:20
Το ολο θεμα ειναι ποιο δουλεμα κινητηρα σου αρεσει περισσοτερο V2 η Ι4

περα απο την οποια διαφορα σε στησιμο εχουν τα μηχανακια

εγω θα διαλεγα V2 αρκει να μην αυτοκαταστρεφοταν ευκολα :D

BILLY FILTH
31/07/2007, 13:21
ρε συ και στο Hornet μπορώ να είμαι με την ίδια σχέση και στις 5000 και στις 10000 rpm

ακριβώς επειδη πήγα βόλτα με τον Tropea την περασμένη δευτέρα σου λέω κάποια πράγματα που είδα

δε μειώνω σε καμία περίπτωση το SV (μιας ούτε εγώ αλλά ούτε και συ έχουμε την εμπειρία για να είμαστε απόλυτοι)

για μένα το SV είναι μια χαρά μηχανή για κάποιον που θέλει ένα V κινητήρα - ένα μηχανάκι για να κινείται και εντός αλλά και εκτός πόλης

όσων αφορά την πίστα (τουλάχιστον αυτές που έχουμε στην Ελλάδα) δε νομίζω ότι εκεί θα μου χρησιμεύσουν οι 10.000-12.000 rpm

ποιο πολύ κολλάει το SV για τις πίστες αυτές

να σου πω την αλήθεια (τουλάχιστον σε αυτό το φόρουμ - που είναι και πολυπληθές) οι κάτοχοι των SV έχουν χαλάσει την εικόνα του (άθελά τους βέβαια) με τα διάφορα ατυχή γεγονότα που έχουν γραφτεί εδώ μέσα

απλά εγώ προτιμώ ένα μηχανάκι που να μπορεί να κάνει ότι και το SV αλλά να μου δίνει επιπλέον και μεγαλύτερη τελική αλλά και και μεγαλύτερο "μπαμ" εκτός πόλης :beer:

BILLY FILTH
31/07/2007, 13:21
ευτυχως που δεν γραφω τσαμπα τοση ωρα:evil:

δε γράφεις τσάμπα ρε

απλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω αγγλικά από τις εικόνες που έβαλες

Defiant
31/07/2007, 13:25
ρε συ και στο Hornet μπορώ να είμαι με την ίδια σχέση και στις 5000 και στις 10000 rpm

ακριβώς επειδη πήγα βόλτα με τον Tropea την περασμένη δευτέρα σου λέω κάποια πράγματα που είδα

δε μειώνω σε καμία περίπτωση το SV (μιας ούτε εγώ αλλά ούτε και συ έχουμε την εμπειρία για να είμαστε απόλυτοι)

για μένα το SV είναι μια χαρά μηχανή για κάποιον που θέλει ένα V κινητήρα - ένα μηχανάκι για να κινείται και εντός αλλά και εκτός πόλης

όσων αφορά την πίστα (τουλάχιστον αυτές που έχουμε στην Ελλάδα) δε νομίζω ότι εκεί θα μου χρησιμεύσουν οι 10.000-12.000 rpm

ποιο πολύ κολλάει το SV για τις πίστες αυτές

να σου πω την αλήθεια (τουλάχιστον σε αυτό το φόρουμ - που είναι και πολυπληθές) οι κάτοχοι των SV έχουν χαλάσει την εικόνα του (άθελά τους βέβαια) με τα διάφορα ατυχή γεγονότα που έχουν γραφτεί εδώ μέσα

απλά εγώ προτιμώ ένα μηχανάκι που να μπορεί να κάνει ότι και το SV αλλά να μου δίνει επιπλέον και μεγαλύτερη τελική αλλά και και μεγαλύτερο "μπαμ" εκτός πόλης :beer:

Ναι αλλα θα εχανες το δυνατο τραβηγμα σε χαμηλες και μεσαιες σαλ :winka:

BILLY FILTH
31/07/2007, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Ναι αλλα θα εχανες το δυνατο τραβηγμα σε χαμηλες και μεσαιες σαλ :winka:

όντως

αλλά το Hornet του 06 που έχω είναι αρκετά γραμμικό χαμηλά και δε μου ακυρώνει τη δυνατότητα να κινηθώ γρήγορα άμα θέλω και μέσα στην πόλη :wave2:

gcrook
31/07/2007, 13:29

Του Λαμπρου ηταν καθαρα απο αστοχια υλικου και εμενα απο πολυ εντονη και βιαιη χρηση, χωρις λαδια στα σωθικα του, και μαλιστα για μεγαλο χρονικο διαστημα.Και πολυ αντεξε Μπιλ σου λεω, γιατι αυτο το μηχανακι εχει περασει πολλα και δεν εχει κανει ουτε αρρυθμια,ουτε χρειαστηκε ποτε βαλβιδες ακομα και υστερα απο 70.000 χλμ. Οσο για το θεμα της αξιοπιστιας του συγκεκριμενου κινητηρα της Σουζουκι, ολος ο κοσμος που διαβαζει κατι παραπανω, ξερει οτι ειναι ο πιο δυνατος και πιο αξιοπιστος κινητηρας της κατηγοριας, και γι'αυτο δεν ειχα ποτε προβλημα να τα βγαλω ΟΛΑ φορα παρτιδα.Απλα σκυλιαζω οταν διαβαζω σε καθημερινη βαση αποφθεγματα ανθρωπων που απλα ανακυκλωνουν το κουτσομπολιο που εμεις, και πολλοι αλλοι κατοχοι "παρεξηγημενων μοντελων" (παντα στην Ελλαδα) ,τους εδωσαν

Τοτε εκανες πραγματικα καλη επιλογη.

:beer:

gcrook
31/07/2007, 13:30

εγω θα διαλεγα V2 αρκει να μην αυτοκαταστρεφοταν ευκολα :D

Να ενα πληρως εμπεριστατωμενο αποφθεγμα ενος ανθρωπου που αγορασε μηχανακι με γνωμονα την αξιοπιστια και την "ποιοτητα κυλισης"!!!!:rotflmao:

Defiant
31/07/2007, 13:33
Να ενα πληρως εμπεριστατωμενο αποφθεγμα ενος ανθρωπου που αγορασε μηχανακι με γνωμονα την αξιοπιστια και την "ποιοτητα κυλισης"!!!!:rotflmao:

Ξερω οτι σε ποναει μωρουλι αλλα

V4 ροπη και δυναμη ΠΑΝΤΟΥ :D :wave2:

BILLY FILTH
31/07/2007, 13:37
:beer:

αυτό σου λέω και εγώ ρε

ότι είναι παρεξηγημένο το μηχανάκι

και αν προσέξεις ποτέ δεν έχω γράψει ούτε στο ποστ που αναφέρεσαι του Tropea αλλά ούτε και σε δικά σου ποστ που έχουν να κάνουν με προβλήματα που σου εμφανίστηκαν

εγώ είμαι ικανοποιημένος από αυτό που πήρα και αυτό μετράει

αλλά όταν υπάρχει κάποιος που ρωτάει τι να πάρω ρε παιδιά (μην το πεις :rotflmao: ) κάτι πρέπει να πούμε μπας και βοηθήσουμε

ειλικρινά αν ήταν να πάρω κάτι άλλο από το Ηornet αυτό θα ήταν το er6n

gcrook
31/07/2007, 13:42
Ξερω οτι σε ποναει μωρουλι αλλα

V4 ροπη και δυναμη ΠΑΝΤΟΥ :D :wave2:

Εγω ξερω οτι τα πηγα καποτε μια ευθεια με τον Σταθη (που ειναι ο μισος απο μενα) και μεχρι να μου ριξει λιγο (που αργησε κιολας ) πηγαιναμε τα ιδια και ισως και να επιταχυνα στην αρχη.

Πολλα ισως μας κανουν ενα οχι θα πει τωρα καποιος και με το δικιο του.:rotflmao:
Βεβαια το δικο σου που καθεσαι στο γκαραζ ειναι το γρηγορο φανταζομαι.:smokin:

Defiant
31/07/2007, 13:44
Εγω ξερω οτι τα πηγα καποτε μια ευθεια με τον Σταθη (που ειναι ο μισος απο μενα) και μεχρι να μου ριξει λιγο (που αργησε κιολας ) πηγαιναμε τα ιδια και ισως και να επιταχυνα στην αρχη.

Πολλα ισως μας κανουν ενα οχι θα πει τωρα καποιος και με το δικιο του.:rotflmao:
Βεβαια το δικο σου που καθεσαι στο γκαραζ ειναι το γρηγορο φανταζομαι.:smokin:

Γιατι ομως δεν μας λες τι εγινε οταν το Sv σου αρχισε να ψοφαει :D

gcrook
31/07/2007, 13:53
Γιατι ομως δεν μας λες τι εγινε οταν το Sv σου αρχισε να ψοφαει :D

Δεν θυμαμαι γιατι ειχαμε διανυσει και μια αποσταση μεχρι να συμβει αυτο και μετα ειχε στροφες και καταλαβαινεις...

Ειναι μεχρι που θα ερθει ο ψευτης ο παππους και θα τα διαψευσει ολα ο κερατας.:rotflmao:

Da.Vintage
01/08/2007, 07:21
:a024: Ψηφίζω FAZER 600 και γυμνό που είναι πιό όμορφο αλλά με 4 εξατμίσεις lazer πίσω...:a024:

Defiant
01/08/2007, 07:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
:a024: Ψηφίζω FAZER 600 και γυμνό που είναι πιό όμορφο αλλά με 4 εξατμίσεις lazer πίσω...:a024:

Ρε συ Yamaha δεν ειναι αυτο? :lol: :lol: :lol:

makis206
01/08/2007, 07:40
Πληροφορία χωρίς χρέωση:

Πριν μιάμιση εβδομάδα εθεάθησαν στη Σούγια των Χανίων ένα Hornet, ένα FZ6, ένα Bandit κι ένα Ζ750 όλα '07 με αυτοκόλλητα του περιοδικού Moto πάνω τους.

Αναμείνατε θέμα, προσεχώς στα περίπτερά σας :lol:

Da.Vintage
01/08/2007, 08:15
Ρε συ Yamaha δεν ειναι αυτο? :lol: :lol: :lol:

Nαι γι'αυτό υπερέχει του ανταγωνισμού...:winka:

Da.Vintage
01/08/2007, 08:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πληροφορία χωρίς χρέωση:

Πριν μιάμιση εβδομάδα εθεάθησαν στη Σούγια των Χανίων ένα Hornet, ένα FZ6, ένα Bandit κι ένα Ζ750 όλα '07 με αυτοκόλλητα του περιοδικού Moto πάνω τους.

Το ΘΕΜΑ θα ζητήσουμε δηλαδή απο τον περιπτερά?
δε το ήξερα οτι κάνει τεστ και σε μοτό...:eyepop:

simeon
01/08/2007, 12:10
ολα το παλιο FAZER FZS600 προσπαθουν να μοιασουν :a08: :a08: :a08:

http://s58.photobucket.com/albums/g245/dpilio/?action=view&current=fzs600.jpg

Defiant
01/08/2007, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από simeon

Προσπαθουν ομως

γιαυτο εξακολουθουν να ειναι καλυτερα :a01: :a01: :a01:

VegasKitty
01/08/2007, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
[σπαμ οφ]

Υποθέτοντας οτι μιλάμε για τελευταία μοντελα (βγαίνει το μπαντιτ ακόμα :confused: ) και γυμνά, θα προτιμούσα hornet

Λιγα για τη Λησταρχινα ε!!!

Βγαινει και παραβγαινει και ειναι και κουκλαρα!!!! :blush:

Και βγαινει και γυμνη και με ημι-φαιρινγκ.... :D

VegasKitty
01/08/2007, 13:08
Πληροφορία χωρίς χρέωση:

Εμ γιαυτο ειχες κατεβει Σουγια ε.... :evil:

Παντος εγω θα περιμενω πως και πως να βγει αυτο το τευχος!!!! :D

makis206
01/08/2007, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Εμ γιαυτο ειχες κατεβει Σουγια ε.... :evil:
Παντος εγω θα περιμενω πως και πως να βγει αυτο το τευχος!!!! :D

Κατερινιό άμα τό'ξερα πως θα τους έβρισκα κάτω θα έπαιρνα το CBF να τους τάϊζα τη σκόνη μου !

Δεν θα πήγαινα με την παπιοπεριπέτεια

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

VegasKitty
01/08/2007, 13:13
Κατερινιό άμα τό'ξερα πως θα τους έβρισκα κάτω θα έπαιρνα το CBF να τους τάϊζα τη σκόνη μου !

Δεν θα πήγαινα με την παπιοπεριπέτεια

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

Ε ενα και το αυτο βρε συ ειναι αυτα τα δυο μηχανακια.... :D

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σαν το Bandit δεν ειναι το CBF σου!!!! :a22: :a22:

makis206
01/08/2007, 13:15
Σαν το Bandit δεν ειναι το CBF σου!!!! :a22: :a22:

+600 !

Εμείς κινούμεθα σβέλτα λέμε, δε σερνόμαστε με καβούκι στα στροφιλίκια !:o

:lol: :rotflmao: :lol:

odt
01/08/2007, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από simeon

Μάστορα....για βγάλε και ένα διάγραμμα ροπής για να γουστέρνουμε...:D

Η σλιπ-ον ακρά βουλώνει καθόλου τις τρύπες στις χαμηλομεσσαίες?????:lol:

VegasKitty
01/08/2007, 13:19
+600 !

Εμείς κινούμεθα σβέλτα λέμε, δε σερνόμαστε με καβούκι στα στροφιλίκια !:o

:lol: :rotflmao: :lol:

Κατσε να ψαξω να ξεθαψω ενα ποστ σου που ελεγε οτι θα προτιμουσες
να εχεις το Ληστη.... :evil:

makis206
01/08/2007, 13:21
Κατσε να ψαξω να ξεθαψω ενα ποστ σου που ελεγε οτι θα προτιμουσες
να εχεις το Ληστη.... :evil:

Από τότε κέρασα τσάι σε 5 από δαύτους !!

:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:

monarxis
09/08/2007, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan

συμφωνω,σε χερια εμπειρα το φειζερ ειναι φονεας γιγαντων:winka:

alximistis
09/08/2007, 14:43
Αν και κοντέψατε ελέω κρούκι να κάνετε το ποστ διαμάχη για τα sv θα συμφωνήσω πως από τα τρία προσωπικά βάζω στην πρώτη θέση το fazerάκι. Το θεωρώ ιδιαίτερα αξιόπιστο και πολύ "μαχητικό" σαφώς πιο ελαφρύ από τον "ληστή" Και με πολύ δύναμη.
Μετά θ αέλεγα το "ληστή" ο οποίος ο καινούργιος διάβαζα πρόσφατα είναι ιδιαίτερα... ληστής :D και μπράβο του και τελευταίο την "σφήκα". Δεν ξέρω ρε παιδιά αυτό το μηχανάκι το hornet μου έχει κάτσει πολύ στραβά. Υποκειμενικά εντελώς μιλάω μου βγάζει κάτι σε... πως να το πω... πολύ κυριλέ.
Ενώ ο "ληστής" και το fazer έχουν και μια αλητεία. :)

iosif
19/08/2007, 16:47
το νέο χόρνετ είναι πιο 'αλήτικο" από το φέιζερ. αλλά το μπάντιτ παραμένει το πιο "καγκούρικο¨ακόμα.
σε εμφάνιη 1 βάζω χόρνετ, 2 φέιζερ,3 μπάντιτ
best value for money φαίνεται το bandit
μεταξύ χορνετ-φειζερ όμως?

gcrook
19/08/2007, 23:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
.
το fazer έχουν και μια αλητεία. :)

Πραγματικα...
Η πιο ορθια θεση οδηγησης της κατηγοριας, με την ζελατιναρα του Βεγγου, και το ψοφιο μοτερ στις μεσαιες το καθιστουν αλητικο.:rotflmao:
Ρε δεν πατε καλα.
Μεχρι και η γιαγια μου Φειζερ θα επαιρνε αν ειχε διπλωμα.
Ακου αλητικο....

Το χορνετ καπως μου ξινιζει αλλα δεν μπορω να αμφισβητησω τα φρενα του και τον κινητηρα του.

Κατα τα αλλα η συγκεκριμενη κατηγορια ειναι μια απο τα ιδια εδω και χρονια.
Ξαναζεσταμενο φαι, με λυσεις μετριοπαθεις, και με ντιζαιν που κραταει οσο και η μοδα τους.( κανα δυο χρονια μετα βγαινει πιο ομορφο μοντελο και παμε και βαζουμε ξανα δοσεις..... )
Κινητηρες ξεπεσμενους απο αλλα μοντελα, ωστε να εχουμε και το μαρκετινγκ που προσταζει μοτερ απο το κορυφαιο SS της εταιρειας, πλην κατι αλογα...
Ψηφιζω Ευρωπη (οτιδηποτε στην κατηγορια) .

monarxis
20/08/2007, 06:45
Πραγματικα...
Η πιο ορθια θεση οδηγησης της κατηγοριας, με την ζελατιναρα του Βεγγου, και το ψοφιο μοτερ στις μεσαιες το καθιστουν αλητικο.:rotflmao:
Ρε δεν πατε καλα.
Μεχρι και η γιαγια μου Φειζερ θα επαιρνε αν ειχε διπλωμα.
Ακου αλητικο....

Το χορνετ καπως μου ξινιζει αλλα δεν μπορω να αμφισβητησω τα φρενα του και τον κινητηρα του.

Κατα τα αλλα η συγκεκριμενη κατηγορια ειναι μια απο τα ιδια εδω και χρονια.
Ξαναζεσταμενο φαι, με λυσεις μετριοπαθεις, και με ντιζαιν που κραταει οσο και η μοδα τους.( κανα δυο χρονια μετα βγαινει πιο ομορφο μοντελο και παμε και βαζουμε ξανα δοσεις..... )
Κινητηρες ξεπεσμενους απο αλλα μοντελα, ωστε να εχουμε και το μαρκετινγκ που προσταζει μοτερ απο το κορυφαιο SS της εταιρειας, πλην κατι αλογα...
Ψηφιζω Ευρωπη (οτιδηποτε στην κατηγορια) .

...το μειον πιο ειναι ακριβως?

Εχει ορθια θεση οδηγησης-ενω τα "ευρωπαικα" εχουν κλιπον?-και ποια ειναι αυτα(στα 600...) το monster?

Ασε το Βεγγο ησυχο...:rotflmao:

Ακριβως επειδη στις ψηλες μαμαει ειναι αλητικο...

Μεχρι και η γιαγια σου με φειζερ θα σε περναγε απο πανω(ιδιως με το χρεπι το δικο σου! )

...

...:rotflmao:

α! και κατι σοβαρο,"αλητες" οδηγοι υπαρχουν οχι "αλητικα μηχανακια"

Επειδη εισαι και ξερολας διαβασε το συγκριτικο (http://www.motorcyclistonline.com/roadtests/middleweight_motorcycle_comparison/) ...εστιασε εδω- Performance-.(οι επιδοσεις μας νοιαζουν.)

gcrook
20/08/2007, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από monarxis
.

Επειδη εισαι και ξερολας διαβασε το συγκριτικο (http://www.motorcyclistonline.com/roadtests/middleweight_motorcycle_comparison/) ...εστιασε εδω- Performance-.(οι επιδοσεις μας νοιαζουν.)

Αν σας νοιαζουν οι επιδοσεις μονο (κοινως το 400αρι) να πατε να παρετε Triumph Rocket.

Aggelos_SV
20/08/2007, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από monarxis
...το μειον πιο ειναι ακριβως?

Εχει ορθια θεση οδηγησης-ενω τα "ευρωπαικα" εχουν κλιπον?-και ποια ειναι αυτα(στα 600...) το monster?

Kαλά....όταν καταλάβεις ότι το monster έχει την κορυφαία θέση οδήγησης στην κατηγορία (και αμέσως μετά το γυμνό SV ) ...ξαναπόσταρε.
Όσον αφορά τα φεριγκάτα τότε και πάλι SV

monarxis
21/08/2007, 06:15
Αν σας νοιαζουν οι επιδοσεις μονο (κοινως το 400αρι) να πατε να παρετε Triumph Rocket.

FZ6

Ενα απο τα τιμιότερα μηχανάκια.Τα κάνει όλα και κάποια αρκετά καλά χωρίς όμως να ξεχωρίζει σαν μοτοσυκλέτα σε κάποιο τομέα.Και αυτό ισχύει για όλες τις κατηγορίες γιατί στη δικιά του είναι το καλύτερο μαζί με το GSR 600.
-Ταξιδεύει άνετα με κακό σημείο την λίγο σκληρή για τούρισμό σέλα.Και μιλάω για ΠΟΛΛΕΣ ώρες οδήγησεις γιατί για λίγες δεν θα καταλάβεις τίποτα.Απο 6-7 και πάνω.Πχ δεν είναι η ιδανική σέλα για ταξίδι στη Γερμανία ας πούμε.
- Στρίβει άνετα χωρίς να τρομάζει,προβλέψιμα για τον νέο οδηγό και γρήγορα απο τις 8000 στροφές και πάνω για τους πιο προχωρημένους.
- Οικονομικό ώς 600.Ιδια κατανάλωση με Vstrom(δικύλινδρο) αλλά και με Bandit 650 |(τετρακύλινδρο).Δουλεύοντάς το μέχρι 6000-6500 στροφές(115-120 χλμ./ώρα) μπορεί να σου δώσει και 300άρα σε αυτονομία.Με ταχύτητα 150 πχ και κάποια ανοίγματα,πάμε για 200 κάτι χλμ στην αυτονομία.
- Στο Fazer αρκετή κάλυψη απο αέρα για τα δεδομένα της κατηγορίας και με προσθήκη τουριστικής ζελατίνας αρκετά άνετο.Κρατάς ανετότατα ταχύτητες περί των 150-160 πόσο μάλλον μικρότερες(με την τουριστική ζελατίνα και το ανάλογο τίμημα σε βενζίνη)
- Θέση οδήγησης άνετη και κούμπωμα πάνω στη μηχανή.Καλός μοχλός το τιμόνι και ειδικά στο γυμνό αρκετά καλύτερος.
- Επιδόσεις,οι καλύτερες μαζί με το gsr στην κατηγορία τους με ροπή απο τις 2500 μέχρι τις 5000 στροφές.Απο εκεί και μέχρι τις 7800 περίπου ακολουθεί η τεράστια τρύπα ισχύος που στην αρχή δεν είναι ιδιαίτερα αισθητή αλλά συνηθίζοντας την μοτοσυκλέτα είτε θα σου την σπάσει είτε θα την εκτιμήσεις θετικά.Προσωπικά μου αρέσει.Θέλω να πάω αργά=5000-7000 στροφές.Θέλω να πάω γρήγορα,κατεβάζω 1 ή ακόμη και 2 ταχύτητες και πιάνω τις 8000 οπου μέχρι τις 13000 περίπου διακτινίζεται.

monarxis
21/08/2007, 06:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Kαλά....όταν καταλάβεις ότι το monster έχει την κορυφαία θέση οδήγησης στην κατηγορία (και αμέσως μετά το γυμνό SV ) ...ξαναπόσταρε.
Όσον αφορά τα φεριγκάτα τότε και πάλι SV

Καλα οταν καταλαβεις οτι το fazer περναει απο πανω και το monster(620) και το sv(650) τα (ξανα)λεμε:winka:

...και δεν μιλαω για την ευθεια της Εγνατιας.:winka:

...στα 600 (εκτος ss) μονο το gsr ειναι κοντα στο fazer!

...ενα χρονο ειχα το fz6(γυμνο) και δυο monster(620)...επιτρεψε μου ναχω αποψη!

iosif
21/08/2007, 08:33
καλως
και από αξιοπιστία τι λέει το FZ6?
ΕΊΧΑ ΈΝΑ XT κάποτε και από αξιοπιστία οκ αλλά ποιότητα κατασκευής ε, όταν πήρα χόντα είδα τις διαφορές...