View Full Version : αχ τη αντρες υπαρχουν
το βαζω εδω για την στιγμη που το ειδα αυτο ελλιωσα στα γελια....
καθως καθομουν με την κοπελα μου και πιναμε τον καφε μας μπαινει ενας αντρας(ο θεος να τον κανει) μεσα στο μαγαζι και φορουσε ενα μαυρο καπελο(φυσιολογικο) μια μαυρη μπλουζα(φυσιολογικο)ενα μαυρο παντελονι(φυσιολογικο) ΚΑΙ μια χρυση ζωνη που μπροστα ειχε εναν αετο(γυναικεια) και το αποκορυφομα φορουσε μια χρυση τσαντα γυναικεια ετσι και την εβλεπε η κοπελα σας θα την ζηλευε.
παει και καθετε το παλικαρι(ο θεος να τον κανει) και βγαζει εναν φακο και ξεκιναει να διαβαζει τον καταλογο αυτο δεν το λες και τοσο φυσιολογικο.Αφου διαβαζει τον καταλογο αρχιζει να κανει σημα τωρα στον σερβιτορο με τον φακο να παραγκειλει παιδια ολο το μαγαζι ελλιωσε στα γελια...
αλλο να το περιγραφεις και αλλο να το βλεπεις.....
ts ts ts, παλιοαδελφες
Σας εδειξα τα νεα ισοθερμικα μου για τον χειμωνα που ερχεται?
98089
Da.Vintage
01/08/2007, 08:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
ts ts ts, παλιοαδελφες
Σας εδειξα τα νεα ισοθερμικα μου για τον χειμωνα που ερχεται?
Tssss το μουστάκι είναι fake...:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EddY
καθως καθομουν με την κοπελα μου και πιναμε τον καφε μας μπαινει ενας αντρας(ο θεος να τον κανει) μεσα στο μαγαζι και φορουσε ενα μαυρο καπελο(φυσιολογικο) μια μαυρη μπλουζα(φυσιολογικο)ενα μαυρο παντελονι(φυσιολογικο) ΚΑΙ μια χρυση ζωνη που μπροστα ειχε εναν αετο(γυναικεια) και το αποκορυφομα φορουσε μια χρυση τσαντα γυναικεια ετσι και την εβλεπε η κοπελα σας θα την ζηλευε.
παει και καθετε το παλικαρι(ο θεος να τον κανει) και βγαζει εναν φακο και ξεκιναει να διαβαζει τον καταλογο αυτο δεν το λες και τοσο φυσιολογικο.Αφου διαβαζει τον καταλογο αρχιζει να κανει σημα τωρα στον σερβιτορο με τον φακο να παραγκειλει παιδια ολο το μαγαζι ελλιωσε στα γελια...
:lol: :lol: :lol:
Γαμω τα trendy στυλ αυτο με την χρυση τσαντα
ρε λες? :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Tssss το μουστάκι είναι fake...:lol:
Το μουστάκι είδες εσύ βρε?? Το παλικάρι έχει άλλα χαρίσματα :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EddY
ρε τον λαλακα τον afro....
για αυτό πήγε προχτες στο praktiker? είχαν προσφορά τους magic-lite (http://www.magiclight.net/) ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: