Σύνδεση

View Full Version : Ερωτηξις προς τους ταξιδιαρηδες

el_hymador
01/08/2007, 19:21
Παρασκευη πρωϊ ξεκιναω με ενα φιλαρακι για Πελοποννησο.

Εγω θα εχω δανεικο ενα Transalp 98 και ο φιλος οδηγα Aprilia Trail.

Το λοιπον το προγραμμα εχει ως εξης και η ερωτηση μου ειναι να βγαινει...:confused: εγω λεω οτι βγαινει, αλλα απο την αλλη ειχα ενα πολυ ασχημο χειμωνα οποτε....δεν ξερω...

....α! Υπαρχει και εξοπλισμος κατασκηνωσης για διανυκτερευση εις τα βουνα (οσα δεν εχουν καει...)

Το λοιπον:

Παρασκευη χαραματα

Αθηνα - Κορινθος (Σταση στο χωριο μου για καφε)

Κορινθος - Ζηρεια - Λιμνη δοξας - Ζαρουχλα - Κλειτορια (ειναι κυκλος αλλα τι να κανουμε)- Ερυμανθος....εδω σταματει η πρωτη ημερα και την πεφτουμε σε κανα ξεφωτο....αν ειμαστε οκ απο χρονο μπορει (λεμε τωρα ) να συνεχισουμε για Πυργο οπου θα την πεσουμε σε κανα δωματιο...

Σαββατο χαραματα

Παμε οροπεδιο Φολοης - Κρεστενα - Ανδριτσαινα - Καριταινα - Στεμνιτσα- Δημητσανα - Βυτινα (δηλαδη Μαιναλο...) και την πεφτουμε παραλια Αρκαδια οπου και διανυκτερευουμε...

Κυριακη χαραματα (η Κυριακη γ@μ@τ@)

Ανεβαινουμε Παρνωνα....μετα δεν εχω προγραμμα...μαλλον θα παμε προς Γυθειο...

αυτα

εγω λεω οτι βγαινει.

εσεις τι λετε;

ευχαριστω

:wave2:

el_hymador
01/08/2007, 19:22
Ξεχασα να πω οτι δεν εχουμε χρονικο περιορισμο...απλα σκεφτομαι Δευτερα να ειμαστε αραχτοι σε καμια παραλια ειτε στην Λακωνικη ειτε στην Μεσσηνιακη Μανη...

crs-k
01/08/2007, 19:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
.......................................
Παρασκευη χαραματα

Αθηνα - Κορινθος (Σταση στο χωριο μου για καφε)

Κορινθος - Ζηρεια - Λιμνη δοξας - Ζαρουχλα - Κλειτορια (ειναι κυκλος αλλα τι να κανουμε)- Ερυμανθος....εδω σταματει η πρωτη ημερα και την πεφτουμε σε κανα ξεφωτο....αν ειμαστε οκ απο χρονο μπορει (λεμε τωρα ) να συνεχισουμε για Πυργο οπου θα την πεσουμε σε κανα δωματιο...

Το "Λιμνη Δοξας - Ζαρουχλα" ειναι χωμα ( :D ), βατοτατο βεβαια αυτην την περιοδο. :sick:

Οταν λες σκετο "Ζηρεια" ή "Ερυμανθος" ΔΕΝ προσδιοριζεις και την διαδρομη ή τον προορισμο ... :(

Σαββατο χαραματα

Παμε οροπεδιο Φολοης - Κρεστενα - Ανδριτσαινα - Καριταινα - Στεμνιτσα- Δημητσανα - Βυτινα (δηλαδη Μαιναλο...) και την πεφτουμε παραλια Αρκαδια οπου και διανυκτερευουμε...

Ευκολα "βγαινει", αναλογα παντα και με τις στασεις ... :smilea:

Κυριακη χαραματα (η Κυριακη γ@μ@τ@)

Ανεβαινουμε Παρνωνα....μετα δεν εχω προγραμμα...μαλλον θα παμε προς Γυθειο...
........................................

Αυτο κι αν βγαινει ... :dizzy: :lol:

el_hymador
01/08/2007, 20:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Το "Λιμνη Δοξας - Ζαρουχλα" ειναι χωμα ( :D ), βατοτατο βεβαια αυτην την περιοδο. :sick:

a---->Οταν λες σκετο "Ζηρεια" ή "Ερυμανθος" ΔΕΝ προσδιοριζεις και την διαδρομη ή τον προορισμο ... :(

Ευκολα "βγαινει", αναλογα παντα και με τις στασεις ... :smilea:

Αυτο κι αν βγαινει ... :dizzy: :lol:

a----> Oχι τιποτα σπουδαιο...απο Κιατο - Στυμφαλια - Φαινεο - Λ.δοξας και απο χωμα (το εχω περασει με το cbf :D ) Ζαρουχλα

ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να απαντησεις :wave2:

και εγω λεω οτι βγαινει και θα βγει!!

Bil
01/08/2007, 20:43
Ψάψνομαι και εγώ με ένα τριήμερο στην Πελοπόνησσο και μου έβαλες ιδέες...:wacko:
Τώρα πρέπει βέβαια να δώ που στο χάρτη πέφτουν όλα αυτά τα ονμόματα που είπες παραπάνω...:confused: :D

Ζεύκας
02/08/2007, 04:09
αν ειμαστε οκ απο χρονο μπορει (λεμε τωρα ) να συνεχισουμε για Πυργο οπου θα την πεσουμε σε κανα δωματιο...

και θα πάτε στον κοσμοπολίτικο Πύργο και δεν θα πάτε για κανα ποτάκι το βράδυ? ντροπή! :p

Να πάτε στον Αγ.Αντρέα (προς Κατάκολο μεριά), θα έχει κόσμο βέβαια αρκετό αλλά θα χαρείτε ντόπιες κορασίδες που μόλις βγήκαν απ'το παρθεναγωγείο! :D

Απ'οτι βλέπω δεν έχετε βλέψεις για μπάνιο οπότε δεν σας αναφέρω παραλίες στην Ηλεία...

Καλό ταξίδι να έχετε!

el_hymador
02/08/2007, 06:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
και θα πάτε στον κοσμοπολίτικο Πύργο και δεν θα πάτε για κανα ποτάκι το βράδυ? ντροπή! :p

Να πάτε στον Αγ.Αντρέα (προς Κατάκολο μεριά), θα έχει κόσμο βέβαια αρκετό αλλά θα χαρείτε ντόπιες κορασίδες που μόλις βγήκαν απ'το παρθεναγωγείο! :D

Απ'οτι βλέπω δεν έχετε βλέψεις για μπάνιο οπότε δεν σας αναφέρω παραλίες στην Ηλεία...

Καλό ταξίδι να έχετε!

ευχ:beer:

μπα για μπανιο δεν μας ενδιαφερει ...μονο βουνο-βουνο-βουνο...

θα παιξει μαλλον παραλιο κατασταση προς Μανη...:wave2:

makis206
02/08/2007, 06:56

Να μου φιλήσεις τον Σωτήριο με το δελφινί ΣιΜπιΕφ !:lol:

Καλά να περάσετε Κωστή !

:beer: :beer:

el_hymador
02/08/2007, 07:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil
Ψάψνομαι και εγώ με ένα τριήμερο στην Πελοπόνησσο και μου έβαλες ιδέες...:wacko:
Τώρα πρέπει βέβαια να δώ που στο χάρτη πέφτουν όλα αυτά τα ονμόματα που είπες παραπάνω...:confused: :D

Αυτο ειναι ενα σχεδιο της διαδρομης (πολυ χοντρικα βεβαια).

1 = Ζηρεια η Κυλληνη

2 = Χελμος

3 = Ερυμανθος

4 = Φολοη

5 = Μαιναλο

6 = Παρνωνας

7 = Ταϋγετος

Εμεις λεμε να ξεκινησουμε Παρασκευη και υπολογιζουμε κατα τις 10:00 βα εχουμε αρχισει να ανεβαινουμε την Ζηρεια.

Εσυ ποτε ξεκινας;

Παιζει να συαντηθουμε στην διαδρομη και να χαθουμε - ταλαιπωρηθουμε ολοι μαζι παρεα :D ωραια θα ειναι :wave2:

el_hymador
02/08/2007, 07:01
ουπς ξεχασα τον χαρτη....

98194

el_hymador
02/08/2007, 07:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Καλά να περάσετε Κωστή !

ευχαριστουμε makis:beer:

λιγες μερες παραπανω να ειχα ρε γαμοτο και ερχομουν Κρητη καρφωτος!! ....αλλα αυτη η παντοφλα αφηνει σημαδια...:D

Respect
02/08/2007, 07:14
Βγαίνει! Το έχω κάνει (με ιχ)

Στη Μάνη είναι και η πύλη του Άδη. Έχει φτιάξει κάποιος εκεί και μια πολύ ωραία κατάσταση!!

Στο άλλο πόδι που πας για Ελαφόνησο υπάρχει μια παραλία ακριβώς απέναντι από το νησί που λέγεται Μάγγανο. Ψάξε βρες την άμα έχεις όρεξη. Τεράστια και πεντακάθαρη παραλία χωρίς κανέναν να σου τα πρήζει αλλά χωρίς ίσκιο. (ξέμεινα 5 μέρες με τη σκηνή εκεί)

98195

Ζεύκας
02/08/2007, 14:20
ευχ:beer:

μπα για μπανιο δεν μας ενδιαφερει ...μονο βουνο-βουνο-βουνο...

καλα εσύ χάνεις! :lol:

:beer:

Sotirios
03/08/2007, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Καλά να περάσετε Κωστή !

Λίγα τα λόγια σου γιατί γίναμε πολλοί
Θα πάω μια βόλτα να μετρηθούμε πόσοι έχουμε αυτό το τρομερό, γλήγορο, φανταστικό, σούπερ, όλο φωτογένεια ανθρακί χρώμα.

El σου στέλνω πμ αν θές πλεροφορίες για καμια παραλία ή αν έχεις κέφι για κανα ποτό καφέ σφύρα το.

Sotirios
03/08/2007, 09:32
Γαμώ το σόι μου έχει ξεκινήσει..
Γιατί δεν φαινόταν εχθές το thread αυτό στο pc μου

zephyr1
03/08/2007, 11:52

Καλό ταξίδι να έχετε!

Μην μου πεις οτι ξερεις και την παραλια της Μπουκας?:look:

Ζεύκας
03/08/2007, 15:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μην μου πεις οτι ξερεις και την παραλια της Μπουκας?:look:

Πας να ψαρώσεις τον μικρό ωρέ? :evil:

Σε ποιά "Μπούκα" της Ηλείας αναφέρεσαι?

Μπούκα-Καϊάφα?
Μπούκα-Κουρούτα?
Μπούκα-Σκαφιδιά?
.
.
.
Τις ξέρω όλες....

:sun:

zephyr1
03/08/2007, 17:09
To 3.:rolleyes:

Παιδικα 3μηνα καλοκαιρινων διακοπων.:winka:

marios8
03/08/2007, 17:49
α συνεχισουμε για Πυργο οπου θα την πεσουμε σε κανα δωματιο...

:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:
Ποτέ στον Πύργο.

Μόνο Ολυμπία :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :wave2:

Ζεύκας
04/08/2007, 02:34
To 3.:rolleyes:

Παιδικα 3μηνα καλοκαιρινων διακοπων.:winka:

Να υποθέσω ότι έχεις οικογενειακούς φίλους ή συγγενείς κάτω ε?

Τα παιδικά καλοκαίρια είναι τα καλύτερα...

Ζεύκας
04/08/2007, 02:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:
Ποτέ στον Πύργο.

Μόνο Ολυμπία :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :wave2:

ΠΟΤΕ στην Ολυμπία την τουριστική περίοδο! :nono:

Θα σε στεναχωρήσω Μάριε αλλά είναι τίγκα στα πούλμαν, τα τροχόσπιτα και τον Γερμανό τουρίστα με την μπεζ βερμούδα, σαγιονάρες και ψηλές,άσπρες βαμβακερές κάλτσες! :yuck:

Όπως σου έχω ξαναπεί τα Ολύμπια είναι πανέμορφος τόπος, μέσα στο πράσινο αλλά...

Έχω πάει αμέτρητες φορές από μικρό παιδί, τα καλοκαίρια ποτέ δεν πέρασα καλά για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω...

Νοέμβρης,Φλεβάρης,Μάρτιος...τότε εγώ χαίρομαι να τριγυρνάω στα Ολύμπια...

zephyr1
04/08/2007, 10:49
Να υποθέσω ότι έχεις οικογενειακούς φίλους ή συγγενείς κάτω ε?

Τα παιδικά καλοκαίρια είναι τα καλύτερα...

Ρε πυργιωτης πως να στο παιξω πονηρος(τωρα το ειδα οτι εισαι απο κει).

Ζωης Γερακαρης κεντρικη πλατεια Πυργου καφετερια ιδιοκτητης ξαδελφος μου, για να σε δω τωρα.:smokin:

Ζεύκας
04/08/2007, 16:13
Ρε πυργιωτης πως να στο παιξω πονηρος(τωρα το ειδα οτι εισαι απο κει).

Ζωης Γερακαρης κεντρικη πλατεια Πυργου καφετερια ιδιοκτητης ξαδελφος μου, για να σε δω τωρα.:smokin:

Καφετέρια obsession δίπλα από τα Goody's. Ο Ζώης ήταν πρώην τερματοφύλακας της Θύελλας Πύργου, πρέπει να έπαιξε κ για λίγο στον Πανηλειακό νομίζω, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, μου το είχε αναφέρει ο πατέρας μου παλιότερα που είναι κ αυτός παλαίμαχος του Πανηλειακού!

Για την ιστορία η καφετέρια άνοιξε το 2000 περίπου, πιο πρίν ήταν τράπεζα ακόμα πιο πρίν ήταν καφενές...

Είχε ο πατέρας μου μαγαζί στην πλατεία, το πατρικό μου είναι στην Αγ.Κυριακή,άμα γνωρίζεις...

Άμα κατέβεις Πύργο ρώτα τους παλιότερους για το όνομα "Ζεύκας", ξέρουν... :smokin:

Καμιά άλλη απορία? :a13:

zephyr1
05/08/2007, 17:32
Καφετέρια obsession δίπλα από τα Goody's. Ο Ζώης ήταν πρώην τερματοφύλακας της Θύελλας Πύργου, πρέπει να έπαιξε κ για λίγο στον Πανηλειακό νομίζω, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, μου το είχε αναφέρει ο πατέρας μου παλιότερα που είναι κ αυτός παλαίμαχος του Πανηλειακού!

Για την ιστορία η καφετέρια άνοιξε το 2000 περίπου, πιο πρίν ήταν τράπεζα ακόμα πιο πρίν ήταν καφενές...

Είχε ο πατέρας μου μαγαζί στην πλατεία, το πατρικό μου είναι στην Αγ.Κυριακή,άμα γνωρίζεις...

Άμα κατέβεις Πύργο ρώτα τους παλιότερους για το όνομα "Ζεύκας", ξέρουν... :smokin:

Καμιά άλλη απορία? :a13:

Καλα μιλαμε πυργιωτικη ιστορια εισαι.:lol:

Παιζει να κατεβω κανα διημερο απο 11 μεχρι 19 αυγουστου θα σε πμιασω να τα πουμε.

Εχω καιρο να κανω πυργιωτικη νυχτα, μπορεις?:smokin:

Να εισαι καλα ρε.:wave2:

Ζεύκας
06/08/2007, 04:15
Καλα μιλαμε πυργιωτικη ιστορια εισαι.:lol:

Παιζει να κατεβω κανα διημερο απο 11 μεχρι 19 αυγουστου θα σε πμιασω να τα πουμε.

Εχω καιρο να κανω πυργιωτικη νυχτα, μπορεις?:smokin:

Να εισαι καλα ρε.:wave2:

Βασικά Πύργο θα κατέβω για διακοπές 14-19 Αυγούστου!

Άμα είναι πες μου μέχρι το Σάββατο να σου στείλω το κιν. μου και άμα κατέβεις....

Θα περάσουμε καλά εμείς οι δύο στον Πύργο! ΤΕΛΛΟΣ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: