PDA

View Full Version : Είναι όντως για πέταμα...

Σελίδες : [1] 2

super_toto
01/08/2007, 20:14
αυτές οι Harley.

Τι έχουν να επιδείξουν πλέον αυτά τα μουσεία? Γιατί δεν τις αποσύρουν? Ο κόσμος πάει μπροστά. Ποιός λογικός άνθρωπας θα αγόραζε Harley αν δεν είναι κάτοικος Αλμπουρκέρκης?

Για βοηθείστε με. :look:

Giorgos19
01/08/2007, 20:20
Για ελα στις Διαμαχες παλι να κανεις την ερωτηση σου εκει.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

super_toto
01/08/2007, 20:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Για ελα στις Διαμαχες παλι να κανεις την ερωτηση σου εκει.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ναι ρε γαμωτο εκεί έπρεπε να το βάλω, αν ακούει κάνας mod ας κάνει το ψυχικό

H.A.Balafoutre
01/08/2007, 20:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
αυτές οι Harley.

Τι έχουν να επιδείξουν πλέον αυτά τα μουσεία? Γιατί δεν τις αποσύρουν? Ο κόσμος πάει μπροστά. Ποιός λογικός άνθρωπας θα αγόραζε Harley αν δεν είναι κάτοικος Αλμπουρκέρκης?

Κοίτα, και πολλοί users είμαστε φύρα εδώ αλλά, παρόλα αυτά, οι μεγαλοδύναμοι admins, μας δείχνουν απλόχερα την μεγαλοψυχία τους, το έλεός τους, μερικά δηλαδή από τα απεριόριστα προσόντα τους και μας κάνουν τη χάρη να γράφουμε εδώ.

Οπότε καλό είναι να μην τους προκαλούμε με τέτοιες ερωτήσεις.

EVI
01/08/2007, 20:24
αυτές οι Harley.

ελα ντε? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lupo
01/08/2007, 20:31
αυτές οι Harley.

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ελα ντε? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:mad: :mad: :mad:

Define please....

Αναφέρεσαι αποκλειστικά στις Harley ή σε όλα τα τσοπεροειδή-custom?

:evil:

Θα την κάνουμε την διαμάχη, μην ανησυχείτε, απλά για να ξέρω από που να ξεκινήσω να βρίζω!:mad:

:smokin: :D

EVI
01/08/2007, 20:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo

Define please....

Θα την κάνουμε την διαμάχη, μην ανησυχείτε, απλά για να ξέρω από που να ξεκινήσω να βρίζω!:mad:

εγω παντως μονο σε συγκεκριμενους ΧΑΡΛΕΑΔΕΣ αναφερομε :beer: :beer: και δε κανω διαμαχη με σενα :wave2: :winka:

super_toto
01/08/2007, 20:34

Define please....

εεε... ξεκίνα να βρίζεις τις Harley :p

Giorgos19
01/08/2007, 20:38
Το αλλο μας τελειωσε.

Εδω συνεχιζουμε παιδια????

:lol:

Lupo
01/08/2007, 20:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εγω παντως μονο σε συγκεκριμενους ΧΑΡΛΕΑΔΕΣ αναφερομε :beer: :beer: και δε κανω διαμαχη με σενα :wave2: :winka:

:beer: :beer: :beer:

Έτσι κι αλλιώς, χαβαλοδιαμάχη θα κάναμε, βρε!:winka:

:beer:
:wave2:

Lupo
01/08/2007, 21:01
εεε... ξεκίνα να βρίζεις τις Harley :p
Δεν βρίζω τα Harley, που να χτυπιέσαι.:nono:

Αν θες , για κάποια μερίδα αναβατών τους, ευχαρίστως!:D

makis206
01/08/2007, 22:31
Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι αναβάτες τους είναι μια σημαντική μερίδα όλου αυτού του συνόλου των γνήσιων μοτοσυκλετιστών !

Μερίδα ανθρώπων που κρατάει τη σημαία τους ψηλά και περίφανα και μπράβο τους !

Κι ας μισούν τα στροφιλίκια :lol:

Χαίρομαι που υπάρχουν ανάμεσά μας όμως :beer:

Lupo
01/08/2007, 22:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι αναβάτες τους είναι μια σημαντική μερίδα όλου αυτού του συνόλου των γνήσιων μοτοσυκλετιστών !

Μερίδα ανθρώπων που κρατάει τη σημαία τους ψηλά και περίφανα και μπράβο τους !

Κι ας μισούν τα στροφιλίκια :lol:

Χαίρομαι που υπάρχουν ανάμεσά μας όμως :beer:

Να δεις που κάτι θέλει αυτός, για να λέει καλά λόγια:rolleyes:

makis206
01/08/2007, 22:45
Να δεις που κάτι θέλει αυτός, για να λέει καλά λόγια:rolleyes:

έκατσα πάνω σε Triumph Rocket κι έχασα τη μπάλα λέμε:uplate: :rotflmao:

Χωρίς πλάκα, τους παραδέχομαι γιατί επιμένουν στα πιστεύω τους, μπορεί κάποιοι να ακούγονται μαλάκες (τα λέμε σε τρεις μέρες:lol: ) σε κάποιους άλλους, είναι όμως απ'αυτούς που μένουν σταθεροί στις απόψεις τους και μάχονται γι'αυτές.

Να πω και κάτι που θ'ακουστεί βαρύ ;

Αν είμασταν όλοι οι μοτοσυκλετιστές τόσο επίμονοι σ'αυτά που νιώθουμε ότι μας αδικούν στην καθημερινότητά μας στο δρόμο, ίσως σήμερα ο μοτοσυκλετιστής να αντιμετωπιζόταν εντελώς διαφορετικά από το γύρω γύρω όλοι και θα ήμασταν όλοι χαρούμενοι.

Και τώρα που το θυμήθηκα κάποιος μου χρωστάει μια φωτοσοπιά το CBF με μακρύ πιρούνι και sissy bar !:bigcry: :rotflmao:

sober
02/08/2007, 08:57
Ρε σεις ειναι καλτ τυπο οι Χαρλεαδες μην τους βριζετε ... :lol: :lol: :lol:

Αν και συγκεκριμενα απο Χαρλε'ι' προτιμω τις Ιντιαν που ηταν και ο μεγας ανταγωνιστης (και πριν απο τις Χαρλε'ι'...):winka:

super_toto
02/08/2007, 08:58
έκατσα πάνω σε Triumph Rocket κι έχασα τη μπάλα λέμε:uplate: :rotflmao:

Χωρίς πλάκα, τους παραδέχομαι γιατί επιμένουν στα πιστεύω τους, μπορεί κάποιοι να ακούγονται μαλάκες (τα λέμε σε τρεις μέρες:lol: ) σε κάποιους άλλους, είναι όμως απ'αυτούς που μένουν σταθεροί στις απόψεις τους και μάχονται γι'αυτές.

Να πω και κάτι που θ'ακουστεί βαρύ ;

Αν είμασταν όλοι οι μοτοσυκλετιστές τόσο επίμονοι σ'αυτά που νιώθουμε ότι μας αδικούν στην καθημερινότητά μας στο δρόμο, ίσως σήμερα ο μοτοσυκλετιστής να αντιμετωπιζόταν εντελώς διαφορετικά από το γύρω γύρω όλοι και θα ήμασταν όλοι χαρούμενοι.

Και τώρα που το θυμήθηκα κάποιος μου χρωστάει μια φωτοσοπιά το CBF με μακρύ πιρούνι και sissy bar !:bigcry: :rotflmao:

Εντάξει αυτά που λες αλλά ποιός ο λόγος να έχεις Harley όταν μένεις στην Ελλάδα ? Τι νόημα έχει να κινήσαι με μια τέτοια μηχανή που σε δυσκολεύει τόσο πολύ?

Da.Vintage
02/08/2007, 09:03
KΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ... ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ... ΚΑΠΟΙΟΣ!

SF
02/08/2007, 09:05
Μιας κι έκανα το ψυχικό, να τι απαντώ όταν με ρωτάνε (ΙΧήδες) "αν είναι καλές οι χάρλεη":

Είναι κάτι πράγματα που έχουν τα μειονεκτήματα της μηχανής και τα μειονεκτήματα του αυτοκινήτου!
:D

McGyver
02/08/2007, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan

Για να καβαλάς τώρα την υπερεξελιγμένη γιαπωνέζικη μ@λ@κία σου μήπως;;;

motaba
02/08/2007, 09:10
Εγώ είμαι σε κατάσταση διχασμένης προσωπικότητας με τα Harley...:evil:

Αν δω κανένα μαμά με εξατμήσεις fishtail πως τα λένε.. δε γουστάρω μια!

Συνήθως οι ιδιοκτήτες είναι κουστουμαρισμένοι και καλά EasyRider με Laptop στη μπαγκαζιέρα :D

Αν δώ κανένα full μετατροπή που σέρνει πτώματα ποντικών από πίσω με αλυσίδες και ο ιδιοκτήτης είναι Elvis style γουστάρω :winka:

:rotflmao:

SF
02/08/2007, 09:11

Η εταιρεία είναι παλιά. Ξεκινά από τις αρχές του (προηγούμενου) αιώνα. Από τότε μέχρι και σήμερα, φτιάχνει μοτοσυκλέτες βάσει αναγκών και φιλοσοφίας που δεν έχει καμία σχέση όχι μόνο με την Ελλάδα, αλλά με τη Μεσόγειο γενικότερα. Πράγματι είναι αστείο από μια άποψη να κυκλοφορείς σε ελληνική πόλη με χέρλευ, αλλά περί ορέξεως... Άλλωστε όλα τα 4Χ4 και τεράστια ΙΧ που κυκλοφορούν στην πόλη είναι λιγότερο παράξενο θέαμα;

Lupo
02/08/2007, 09:12
Εντάξει αυτά που λες αλλά ποιός ο λόγος να έχεις Harley όταν μένεις στην Ελλάδα ? Τι νόημα έχει να κινήσαι με μια τέτοια μηχανή που σε δυσκολεύει τόσο πολύ?

Και γιατί να έχεις ss στην Ελλάδα, που μ'αυτές τις συνθήκες κινδυνεύεις ακόμα περισσότερο?

Μα είναι ερώτηση αυτή ρε toto ?
Γιατί γουστάρεις αυτό το εργαλείο κι όχι το αυτοκίνητο.
:rolleyes:

arxaios
02/08/2007, 09:15
[SIZE=1]

Αν και δεν την χρωστούσα εγώ .................
ΤΑ ΗΘΕΛΕ Ο Κ.......... ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

98198

super_toto
02/08/2007, 09:17
Και γιατί να έχεις ss στην Ελλάδα, που μ'αυτές τις συνθήκες κινδυνεύεις ακόμα περισσότερο?

Μα είναι ερώτηση αυτή ρε toto ?
Γιατί γουστάρεις αυτό το εργαλείο κι όχι το αυτοκίνητο.
:rolleyes:

Γιατί με το ss τουλάχιστον μπορείς να κινηθείς μέσα στην πόλη πολύ άνετα. Σίγουρα το ss σου προσφέρει 10 πράγματα και μπορείς να χαρείς τα 6 με τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα. Η harley σου προσφέρει 2 πράγματα και μπορείς να χαρείς τα 0.

Lupo
02/08/2007, 09:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Η εταιρεία είναι παλιά. Ξεκινά από τις αρχές του (προηγούμενου) αιώνα. Από τότε μέχρι και σήμερα, φτιάχνει μοτοσυκλέτες βάσει αναγκών και φιλοσοφίας που δεν έχει καμία σχέση όχι μόνο με την Ελλάδα, αλλά με τη Μεσόγειο γενικότερα. Πράγματι είναι αστείο από μια άποψη να κυκλοφορείς σε ελληνική πόλη με χέρλευ, αλλά περί ορέξεως... Άλλωστε όλα τα 4Χ4 και τεράστια ΙΧ που κυκλοφορούν στην πόλη είναι λιγότερο παράξενο θέαμα;
1903

Γιατί είναι παράξενο?
Το 1200 GS Adv με το τριβάλιτσο είναι εντελώς διαφορετικό θέαμα?

Αν δεν πήρες το τσοπερ-custom για την μούρη και μόνο, αλλά γιατί το γουστάρεις και την βρίσκεις, ποιός θα σου πει ότι θα οδηγούσες καλύτερα μ'ένα street?
Πιθανότατα να ήσουν χειρότερος οδηγός, και πιο επικίνδυνος γιατί δεν θα απολάμβανες την οδήγηση.

Lupo
02/08/2007, 09:22
Γιατί με το ss τουλάχιστον μπορείς να κινηθείς μέσα στην πόλη πολύ άνετα. Σίγουρα το ss σου προσφέρει 10 πράγματα και μπορείς να χαρείς τα 6 με τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα. Η harley σου προσφέρει 2 πράγματα και μπορείς να χαρείς τα 0.
Επειδή είχα μερικά μηχανάκια, πάντα παραλληλα το virago 750 υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα το πουλήσω ποτέ, κι ένα απ'αυτά ήταν ss, να σου πω ότι ειδικά μέσα στην πόλη, ποτέ δεν το έπαιρνα, και προτιμούσα το custom.
Από τα 10 του ss, μου έδινε 4.
Από τα 6 του custom, μου έδινε 3. Απόλαυση, χαλαρότητα,άνεση.:wave2:

hidefnick
02/08/2007, 09:26
Ενα από τα πρώτα μηχανάκια που καβάλησα ήταν ένα Bonnville του 76. Τότε κοντά είχα πρωτοκαβαλήσει ένα GS550 και ενα Boldor. Ο κραδασμός λοιπόν μου έμεινε απωθημένο.

Πέραν της πλάκας. Κάποια πράγματα είναι φτιαγμένα για να πηγαίνουν χαλαρά. Harley, Guzzi, Enfield, KTM κλπ. Δεν είμαστε όλοι στην φάση να πηγαίνουμε τάπα, τουλάχιστον όχι πιά. Και αυτό το κενό καλύπτουν. Και το καλύπτουν με πολύ απλή τεχνολογία, με φτηνό service που μπορείς να το κάνεις μόνος σου στην μέση του δρόμου, με οικονομία στις βενζίνες κλπ κλπ κλπ.

Τώρα για Electra και Fat Boy στο κέντρο της Αθήνας, είναι εξίσου ευκολοδήγητα, με Busa και ψιλόβροχο στην Πανεπιστημίου.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο κραδασμός κάνει καλό και στις πέτρες των νεφρών.

Οσο για το κοινό αυτών των μηχανών στην Ελλάδα, no comment easy riders νεόπλουτοι η πλεινοότητα. Οκ so what. Τα BMW συνήθως ποιοί τα καβαλάμε δηλαδή? (Δεν αναφέρομε σε όλους τους κατόχους BMW)

Gandalf dr685sm
το θέμα είναι πάντα το ίδιο και η απάντηση πάντα η ίδια...

Περί ορέξεως , κολοκυθόπιτα ή οτι άλλη πίτα θέλει ο καθένας.

Όσον αφορά τα Harley συγκεκριμένα.

Δεν είναι θέμα μηχανής.. είναι θέμα αναβάτη. Όπως ειπώθηκε αρκετά υπάρχουν οι "Χαρλεάδες"... υπάρχουν και οι "Harleymen"

Οι πρώτοι είναι εκείνοι που θα αγοράσουν μηχανή, μπουφάν, κράνος, γάντια, σκουφους, σώβρακο, κωλόχαρτο με το σηματάκι ... επειδή έχει το σηματάκι και δείχνει status. Στο πρώτο μακρινό ταξίδι θα τις φορτώσουν στο τραίνο ή στο πλοίο και μετά θα πάνε για καφέ στην κοντινότερη πλατεία.

Οι δεύτεροι είναι εκείνοι που θα τις πάρουν μεταχειρισμένες , θα τις λύσουν σε βίδες και ελατήρια και θα τις ξαναφτιάξουν όπως γουστάρουν αυτοί αποδυκνείοντας τι σημαίνει η λέξη "custom". Αυτοι διατηρούν τρόπο και φιλοσοφία ζωής που έχει σαν κομμάτι την μηχανή τους και τους ανοιχτούς δρόμους. Γουστάρουν βόλτες αλλά χωρίς να σκίζονται κτλ...

Στην Ελλάδα το πρώτο ευδοκιμεί... το δεύτερο απαριθμεί το πολύ 100 μέλη (πολλά λέω!)

Το πρώτο είδος όμως , πέρα απο το τμήμα Harley, μπορείς να το δείς όμως και σε άλλα μηχανάκια που δηλώνουν status (βλ BMW,Varadero,κτλ.) λόγω κόστους απόκτησης.

Οπότε όπως καταλαβαίνει κάποιος δεν έχει να κάνει με το όχημα... αλλά με το τι μυαλό και νοοτροπία κουβαλάει ο καθένας μας. Ο δρόμος είναι δρόμος... για όλες τις μηχανές.

Gandalf

gixxerpap
εγω παντως ενα night rod special το επαιρνα ευχαριστως........

dirtbird
02/08/2007, 09:27
Επειδή είχα μερικά μηχανάκια, πάντα παραλληλα το virago 750 υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα το πουλήσω ποτέ, κι ένα απ'αυτά ήταν ss, να σου πω ότι ειδικά μέσα στην πόλη, ποτέ δεν το έπαιρνα, και προτιμούσα το custom.
Από τα 10 του ss, μου έδινε 0.
Από τα 6 του custom, μου έδινε 3. Απόλαυση, χαλαρότητα,άνεση.:wave2:

Για ποιά πόλη μιλάς?....

Την Στοκχόλμη? :lol: :lol:

Cpt. Haddock
02/08/2007, 09:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

Με τι είπαμε θα κάνουμε το Madrid - Valencia?

:D :winka: :evil: :smokin:

Lupo
02/08/2007, 09:31

Όριστε!:mad:

Τί καταλάβατε τώρα?:mad:

Περιμένετε καινούργια αγγελία, αύριο-μεθαύριο!:mad:
Ανοιγετε δουλειές.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Lupo
02/08/2007, 09:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Για ποιά πόλη μιλάς?....

Την Στοκχόλμη? :lol: :lol:
Πραγματική Ευρωπαϊκή πόλη , λέμε!

Στην ευρωπαϊκότατη Αθήνα!

:D :lol:

hidefnick
02/08/2007, 09:34
Και όσο για το ποιό θα είναι το επόμενο μηχανάκι μου.......
Αυτό που οι Αμερικάνοι το συγκρίνουν άμεσα με τα Sportster:D :D :D

98199

gixxerpap
02/08/2007, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Ενα από τα πρώτα μηχανάκια που καβάλησα ήταν ένα Bonnville του 76. Τότε κοντά είχα πρωτοκαβαλήσει ένα GS550 και ενα Boldor. Ο κραδασμός λοιπόν μου έμεινε απωθημένο.

Πέραν της πλάκας. Κάποια πράγματα είναι φτιαγμένα για να πηγαίνουν χαλαρά. Harley, Guzzi, Enfield, KTM κλπ. Δεν είμαστε όλοι στην φάση να πηγαίνουμε τάπα, τουλάχιστον όχι πιά. Και αυτό το κενό καλύπτουν. Και το καλύπτουν με πολύ απλή τεχνολογία, με φτηνό service που μπορείς να το κάνεις μόνος σου στην μέση του δρόμου, με οικονομία στις βενζίνες κλπ κλπ κλπ.

Τώρα για Electra και Fat Boy στο κέντρο της Αθήνας, είναι εξίσου ευκολοδήγητα, με Busa και ψιλόβροχο στην Πανεπιστημίου.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο κραδασμός κάνει καλό και στις πέτρες των νεφρών.

Οσο για το κοινό αυτών των μηχανών στην Ελλάδα, no comment easy riders νεόπλουτοι η πλεινοότητα. Οκ so what. Τα BMW συνήθως ποιοί τα καβαλάμε δηλαδή? (Δεν αναφέρομε σε όλους τους κατόχους BMW)

1) Τα ΚΤΜ ειναι φτιαγμενα για να πηγαινουν χαλαρα....
2)Harley & KTM εχουν φτηνο service.....
3) Οι ΒΜW ειναι πανακριβες μηχανες, που μονο οι πλουσιοι εχουν το προνομιο να απολαυσουν

ρε τι μαθαινει κανεις οσο μεγαλωνει.......Η παντηση σου παντως ειναι μια καινουργια διαμαχη απο μονη της:lol:

gixxerpap
02/08/2007, 09:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Με τι είπαμε θα κάνουμε το Madrid - Valencia?

:D :winka: :evil: :smokin:

μωρε ας μου περισσευανε €10.000 και θα σου λεγα με τι θα πηγαιναμε βαλενθια.....

(αντε μη τα πουλησω και τα δυο, και παω και το παρω αυριο:wacko: :look: :look: :look:

makis206
02/08/2007, 09:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Αν και δεν την χρωστούσα εγώ .................
ΤΑ ΗΘΕΛΕ Ο Κ.......... ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όργιε !:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

ρε καλό βγήκε ! :eyepop: :uplate: :look:

Da.Vintage
02/08/2007, 09:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF

Kαι τους 2 τους θεωρώ ψωνάρες κατα φιλοσοφία....

Αλλά οι δεύτεροι (μερικοί απο αυτούς δηλαδή) έχουν και μία ψεύτικη δικαιολογία έτοιμη...

Οτι θέλουν χώρους και άνεση, γιατί έχουν οικογένεια, γιατί εκεί ψηλά νοιώθουν ασφάλεια κτλ...

οι Χαρλεάδες τί δικαιολογία έχουν?

Da.Vintage
02/08/2007, 09:42
3) Οι ΒΜW ειναι πανακριβες μηχανες, που μονο οι πλουσιοι εχουν το προνομιο να απολαυσουν

ρε τι μαθαινει κανεις οσο μεγαλωνει.......Η παντηση σου παντως ειναι μια καινουργια διαμαχη απο μονη της:lol:

:lol: :rotflmao: :lol:

makis206
02/08/2007, 09:44

Συμφωνώ ότι αυτά τα μηχανάκια δεν φτιάχτηκαν για την Ελλάδα Θοδωρή, έχουν όμως ένα στυλ που δεν με χαλάει να υπάρχει ανάμεσά μας και αν αυτόν που θα αποκτήσει μια Χάρλευ δεν τον ενοχλεί, γιατί να ενοχλεί εμένα ;

Κι εδώ που τα λέμε.. έχουν καμμία δουλειά στην Ελλάδα τα R1 ; Τα Hayabusa ; Τα ΧΧ ;:winka:

super_toto
02/08/2007, 09:52
Εντάξει κι εγώ όταν ήμουν μικρός ειχα δεί τον Ατίθασο με τον Μαρλον Μπράντο που ήταν αρχηγός σε μια ομάδα χαρελάδων (αυτός όμως οδηγούσε Triumph Thunderbird :D ). Φορούσε τραγιάσκα και όχι κράνος και ήταν όντως πολυ μουρη το παλικάρι.

Αυτά όμως ανήκουν στην δεκαετία του 60. Υπήρξαν και άλλες εταιρίες με ιστορία . Άλλες δεν τα κατάφεραν και εκλεισαν όπως η Indian (που αναφέρθηκε) η Norton (οχι antivirus) η BSA κτλ. Άλλες πάλι επιβίωσαν προσαρμόστικαν στις απαιτήσεις των καιρών εξελίχθηκαν όπως η BMW, η Triumph ktl.

Παραδέχομαι την Ducati που έκανε το άνοιγμα στα εντούρο παρόλο που σε σχέση με την Harley είναι μια τρίχα από τα @@ της οικονομικά.

Αυτή η Harley γιατί δεν προσπάθησε ποτέ να παράγει και κάτι διαφορετικό από custom? Αν μπείτε στο site της έχει 5 κατηγορίες και 30 μοντέλα που είναι σχεδόν όμοια με διαφορές στον κυβισμό και στο design.

Νομίζω ότι απλά δεν την ενδιαφέρει να πουλάει μοτοσυκλέτες αλλά να πουλάει στυλ, image και τον μύθο. Ως αμερικάνικη εταιρία διαθέτει εξαιρετικό marketing και έχει περάσει κυρίως στην αμερικάνικη αγορά το ότι η μοτοσυκλέτα είναι μονο Harley και όλα τα άλλα είναι σκουπίδια.

Μαλλον το αντίθετο συμβαίνει όμως.

Lupo
02/08/2007, 09:59
..............

Αν τύχει και πέσει στα χέρια σου ένα night-rod,κάντο μια βόλτα.
Εναλλακτικά.... αν τύχει και πας καμμιά Ρόδο ή ακόμα καλύτερα Κω, ζήτα σε κάποιον ντόπιο Χαρλεά,
να σε πάει μια βόλτα.
Καμμιά σχέση με μαμά τα μηχανάκια.

Αν και δεν έχεις άδικο σ'αυτό που λες για το μαρκετινγκ και την σημερινή ιδεολογία που περνάνε.

hidefnick
02/08/2007, 10:03

Χαμογέλα είναι η Candid Camera:eyepop: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

To ΦΤΗΝΟ service έχει να κάνει με την αντιπροσωπία και τις επιλογές του ιδιοκτήτη. Στο Guzzi θέλουν 60 ευρά για να μου αλλάξουν 1,7 κιλά λάδι μαζί με το φίλτρο που κοστίζει 6-7 ευρά. Και 200 ευρά για full service που για να το κάνω μόνος μου μου κοστίζει 40-50 ευρά και μου χρειάζετε 1-1,5 ώρα. Το Guzzi επίσης και να μην του κάνεις service στην ώρα του, σε αντίθεση με τα high tech μηχανάκια, δεν τραβάει και κανένα ιδιαίτερο ζόρι.

Αυτά είνα τα καλά του no tech (δεν είπα low είπα Νο tech) Τώρα αν νομίζουν κάποιοι ότι αξίζει να τους τον πιάνει η αντιπροσωπία για ένα service, επειδή έχουν πληρώσει το μαστόδοντο ένα τόνο λεφτά δικό τους πρόβλημα.

Οσο για τα BMW 15-20 χιλιάρικα είναι ΑΚΡΙΒΑ για εμένα...........

Gandalf dr685sm
02/08/2007, 10:10
super_toto...

έχει κάνει κάτι διαφορετικό με άλλο όνομα όμως... η εταιρία Buel , που όμως δεν τράβηξαν σαν SS και γυμνά μπροστά στους Ιάπωνες και του Ευρωπαίους.

Gandalf

grigorisr1
02/08/2007, 10:18
HARLEY=ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΡΟΔΕΣ :lol: :lol: :lol:

dirtbird
02/08/2007, 10:27

Κι εδώ που τα λέμε.. έχουν καμμία δουλειά στην Ελλάδα τα R1 ; Τα Hayabusa ; Τα ΧΧ ;:winka:

Σε βλέπω :smokin: :smokin:
και θα σου στείλω τον Αλέκο να σου ζητάει πράματα για 1ΧΧ τουρμπισμένο

νομίζεις πως δεν ξέρω τι κάνετε τα απογεύματα? :winka:

CARP
02/08/2007, 10:32
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
HARLEY=ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΡΟΔΕΣ :lol: :lol: :lol: [/QUOTE

Ενσταση κύριος.....ξέχασες και τα R1:lol: :lol:

Πλακα-πλακα τα HARLEY αρεσουν δεν αρέσουν ειναι
μοτορια με ιστορια....

grigorisr1
02/08/2007, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από CARP
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
HARLEY=ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΡΟΔΕΣ :lol: :lol: :lol: [/QUOTE

Ενσταση κύριος.....ξέχασες και τα R1:lol: :lol:

Πλακα-πλακα τα HARLEY αρεσουν δεν αρέσουν ειναι
μοτορια με ιστορια....

Κοιτα δε λεω.. τα τσοπερ εχουνε γελιο αλλα οχι τωρα να δωσουμε 20.000+++ για ενα μηχανακι με στρογγυλο φαναρι... ελεος δλδ... εχω μια απορια παντως αν εμας με τα πιστασ μας γραφουν για εξατμισεις που κανουν θοριβο και ωραιο ηχο τουλαχιστον. Αυτους με τα χαρλευ πρεπει να τους κανουν? φυλακι :lol:

Lupo
02/08/2007, 10:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Κοιτα δε λεω.. τα τσοπερ εχουνε γελιο αλλα οχι τωρα να δωσουμε 20.000+++ για ενα μηχανακι με στρογγυλο φαναρι... ελεος δλδ... εχω μια απορια παντως αν εμας με τα πιστασ μας γραφουν για εξατμισεις που κανουν θοριβο και ωραιο ηχο τουλαχιστον. Αυτους με τα χαρλευ πρεπει να τους κανουν? φυλακι :lol:
Μάλιστα...

Ωραία η προσωπική σου άποψη...

Υπέροχη....

Διαφωνώ!:evil:

grigorisr1
02/08/2007, 10:52
Μάλιστα...

Ωραία η προσωπική σου άποψη...

Υπέροχη....

Διαφωνώ!:evil:

Ακους Rock μουσικη?

makis206
02/08/2007, 10:54
νομίζεις πως δεν ξέρω τι κάνετε τα απογεύματα? :winka:

τίποτα δεν μένει κρυφό στον μάταιο τούτο κόσμο ; :look:

Αν κι εγώ γενικά είμαι εκτός, έχω και ένα στόμα να θρέψω..

...το δικό μου

:lol: :lol: :lol:

Lupo
02/08/2007, 10:56
Ακους Rock μουσικη?
Που το πας, γκαρντάση?
:confused:

grigorisr1
02/08/2007, 11:01
Που το πας, γκαρντάση?
:confused:

Τπτ φιλε απλα εχω περιεργεια... οσους βλεπω με τσοπερ 99% ειναι ολοι rockades για αυτο σε ρωτησα...

Lupo
02/08/2007, 11:06
Τπτ φιλε απλα εχω περιεργεια... οσους βλεπω με τσοπερ 99% ειναι ολοι rockades για αυτο σε ρωτησα...
Ναι ακούω αλλά και άλλα είδη γύρω από αυτο.
Αλλά το ξαναείπα , ότι είχα και τελείως διαφορετικά μηχανάκια, παράλληλα με το custom.
Απλά σου βγάζει τελείως διαφορετική αίσθηση όταν οδηγάς.
Κι ας έχει τις χειρότερες επιδόσεις, φρένα, κτλ, από άλλα μηχανάκια ιδίων κυβικών.

super_toto
02/08/2007, 11:07

Και εκεί απαρχειομένοι είναι έχουν κολήσει στην δεκαετία του 70

grigorisr1
02/08/2007, 11:08
Ναι ακούω αλλά και άλλα είδη γύρω από αυτο.
Αλλά το ξαναείπα , ότι είχα και τελείως διαφορετικά μηχανάκια, παράλληλα με το custom.
Απλά σου βγάζει τελείως διαφορετική αίσθηση όταν οδηγάς.
Κι ας έχει τις χειρότερες επιδόσεις, φρένα, κτλ, από άλλα μηχανάκια ιδίων κυβικών.

Ξερω φιλε εχω οδηγησει custom πιο καλα και απο καναπε ειναι :) απλα δε θα αγοραζα ποτε γιατι μου αρεσει ι ανδρελανινη εμενα ;)

Nikker
02/08/2007, 11:11
Λοιπόν...
Είναι μηχανές που θα ζήσουνε για πάντα.

Έχω δει τρελαμένο παππούλι Έλληνα να κάνει το γύρω της Ευρώπης με μηχανή του 1973 και μην σας πω πιο παλιά ακόμη...
Λάδια...δεν παίζει να έχει αλλάξει παρά μόνο ελάχιστες φορές...κουβαλάει ένα πανάκι ανάμεσα στον V2 και η ανησυχεία του είναι αν θα καεί το πανάκι...
Η μηχανή φοράει τρελά χιλιόμετρα.

Οι κινητήρες δεν λειτουργούν στο όριο και βγάζουνε πολύ δύναμη. Οι καινούριοι με ψεκασμό 13κιλά ροπής στις 3000 οι παλιοί 1340 καρμπυρατεράτοι 14 κιλά στις 2750.
Για το σασί...δεν χρειάζεται να το συζητήσω καν. Πολλά κιλά ατσάλι.
Έχουμε έναν λόγο λοιπόν

----- Μακροζωία.---------

Απο εκεί και έπειτα, η μακροζωία φέρνει την σταθερότητα. Είναι για ανθρώπους που δεν θέλουνε να αλλάξουνε μηχανή. Δεν την παίρνουνε για να την πουλήσουνε αλλά για να την έχουνε μέχρι τα δισσέγγονα τους και να λένε ορίστε η μηχανή του παππού...την έχει απο το 2007.
Για πολλούς Harleάδες το να οδηγάνε άλλη μηχανή είναι σαν να κερατώνουνε την γυναίκα τους.
Και εγώ δύσκολα θα έκανα κάποιο μεγάλο ταξίδι με άλλη μηχανή παρά το ότι μου πρότεινε ο πατέρας μου να πάρω την δικιά του που καράφορτώνεται.
Έχετε δει κάτι γραφικούς τύπους που οδηγάνε το Citroen 2CV? Τον βάτραχο?
Έτσι και εγώ σκοπεύω να είμαι στα 85 μου χρόνια. Και φυσίκά μία Harley δεν αποκλείει το να έχεις και άλλες μηχανές...για τον σκοπό που προορίζονται. Enduro για τα χιόνια, Motard για πίστα Kart, supersport για πίστα.

--------Σταθερότητα---------------------

Η σταθερότητα τι θα φέρει? Την διαφορετικότητα. Πίρούνια, ψαλίδια, αλυσίδες/Ιμάντες/Γρανάζια,τιμόνια, ζάντες, λάστιχα, φρένα και γυάλινες καμπάνες, hyperchargers που προεξέχουνε ακόμα stands και σέλες...όλα γράφουνε το όνομα σου επάνω.
Βρίστε με, πείτε με ποζέρι, πείτε με ότι θέλετε...εμένα μου αρέσει η μηχανή μου να έχει χαρακτήρα και να τον έχω διαμορφώσει εγώ.
Το customising...όλοι το γουστάρουνε. Όλοι γουστάρουνε να αλλάζουνε πράγματα στην μηχανή τους και πηγάζει απο την αγάπη καποιανού για την μηχανή του.
Με την διαφορά ότι άμα κάποια στιγμή σκοπεύεις να ξεφορτωθείς την μηχανή σου...ουσιαστικά πετάς τα χρήματα σου. Τι να κάθεσαι να σπρώχνεις χρήματα για μία μηχανή που θα πουλήσεις σε 4 χρόνια?
Δεν ξέρω, ίσως κάνω και λάθος εδώ, δεν λέω δικαίωμα σου άμα τα έχεις...αλλά βγάζει πιο πολύ νόημα το να σπρώχνεις χρήμα σε μία μηχανή που θα ζήσει 100 χρόνια.

---------Ταυτότητα-------------------------

Φλόγες, κεφαλές, αστραπές, βαφές, ντεπόζιτα ίδια σε design με αυτά που είχανε οι μηχανές του δευτέρου παγκοσμίου, rallies με συναυλίες-μαγαζιά-διαγωνισμούς-show-dragster αγώνες- διαγωνισμούς ομορφιάς...που κρατάνε μία εβδομάδα, ο καυλωτικοτερότατέστερότατος ήχος σε μηχανή ever, σίδερο πολύ, ιστορία, μουσάτοι που έχουνε χτίσει μηχανές απο το μηδέν, μπαντάνες και hard rock.
Ποιός δεν θεώρησε σε κάποια φάση της ζωής του τις νεκροκεφαλές cool?
Μερικοί αποφασήσαμε να μην "ωριμάσουμε" και να μην λήξουμε την πόρωση μας για νεκροκεφαλές επειδή πρέπει να μεγαλώσουμε.
Δεν κρύψαμε την ασημένια νεκροκεφαλή που φορούσαμε στον λαιμό μας...να ανοίξουμε χώρο για την hippy φάση μας...να ανοίξουμε χώρο για την κυριλέ φάση μας... να φορέσουμε κοχύλια και πολλοί άνθρωποι στον χώρο...ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΈΣΟΥΝΕ ΓΡΑΒΆΤΕΣ.
Είναι ο δρόμος που επιλέξαμε, το στυλ που μας εκφράζει, η μόδα που δεν πέρασε.
Άνθρωποι απο παντού έρχονται μαζί να μοιραστούνε το κοινό τους πάθος. Την αγάπη για την άσφαλτο. Σκουπιδιάρηδες, γιατροί, νταβατζήδες και καθηγητές πανεπιστημίου, φλωρόπαιδα και μουσάτοι μαλλιάδες.
Και όταν κυκλοφορεί convoy...η καλύτερη φάση. Να ταξιδεύεις στις autostradες της Ευρώπης καθοδόν προς το rally με 45 μηχανές...όταν ξαφνικά κολλάει στο convoy σου μία ομάδα απο την Σουηδία...ακολουθεί για λίγες ώρες και μετά αποκολλάται να πάει προς διαφορετική έξοδο, χαιρετίζωντας με μία κόρνα ή ένα μαρσάρισμα.
Να βλέπεις ορεινούς δρόμους μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι να απλώνονεται το convoy.
Έχουμε το πιο οργανωμένο group και μας δίνονται φοβερές ευκαιρίες κάθε χρονιά να ταξιδέψουμε όμορφα σε πολλές μεριές του πλανήτη. Γίνονται 3 rallies τον χρόνο στην Ευρώπη. Του χρόνου ένα στην Δανία. Του παραχρόνου Φινλανδία. Σε ποιόν άλλον δίνεται η Ευκαιρία να ταξιδέψει προς αυτά τα μέρη? Δεν μιλάμε για Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία και τα γνωστά..

----------Φιλοσοφία-----------------

Αφήνωντας την V Rod απέξω...
Θα μιλήσουμε για τις λοιπές Harley.
Για καβαλίστε την sporster 883 και παρατηρήστε κάτι.
Πόσο δυνατά ανεβάζει ταχύτητα χωρίς να τρελαίνεσαι στις αλλαγές. Είναι μία μηχανή που μπορείς να την πας γρήγορα χωρίς να της πιείς το αίμα.
Για την ακρίβεια νιώθεις πως οδηγάς ένα καθαρόαιμο χωρίς αλλαγές πολλές. Με την διαφορά ότι...ζυγίζει κάτι τόνους.
Όποιος νομίζει ότι είναι ψόφια μηχανή ας αναλογιστεί πως η μηχανή αγγίζει τα 180 με τους κόφτες στις 5.400.
Η μηχανή δίνει τα άλογα της χωρίς να ζουλήξεις τον κινητήρα της και χωρίς να χρειαστεί να τον ζουλήξεις. Και φυσικά...έχει και αυτή η μηχανή τους ρυθμούς της.
Mία μεγαλύτερου κυβισμού Harley διαθέτει το ίδιο στήσιμο κινητήρα.
Τον κινητήρα που σου επιτρέπει να πας όμορφα και γρήγορα με ένα cruising speed των 140 χαλαρά οδηγώντας...και όποτε θελήσεις να δώσεις λίγο παραπάνω γκάζι για μία πολύ άνετη προσπέραση.
Ο κινητήρας δεν ζορίζεται εκείνη την στιγμή, δεν λειτουργεί στο όριο και δεν πίνει όσο ένα μικρότερου κυβισμού. Γιατί πολλά κυβικά σημαίνει οικονομία καυσίμου αντιθέτως με τα αυτοκίνητα. Ποιό θα κάνει καλύτερο και πιο οικονομικό ταξίδι Αθήνα Θεσσαλονίκη?
gsxr600 ή Haybusha? Το Hayabusha θα λειτουργεί πιο χαμηλά, πιο ήρεμα και θα πηγαίνει πιο γρήγορα.
Οι Έλληνες πάνω από όλα, έχουνε συνηθήσει να συνδιάζουνε την δύναμη με τις επιδόσεις για αυτό και αγνούν έναν καλοστημένο κινητήρα. Αφού μία μηχανή καταφέρνει περισσότερα με λιγότερα τι να την κάνεις? Αναρωτιέται εύκολα κανείς.
Ένας άνθρωπος που δεν ενδιαφέρεται να τριακοσαρίσει, ή ένας άνθρωπος που δεν νιώθει και ούτε και βλέπει διαφορά σε μία μηχανή που 0-εκατοσταρίζει σε 3.6sec απο μία μηχανή που 0-100 σε 3.4 θα δει ότι σε αυτή την περίπτωση ότι μία μηχανή με το στήσιμο του V2 προσφέρει περισσότερα με λιγότερα. Το τράβηγμα είναι εκεί όποτε το χρειαστείς για μία προσπέραση.
Έχει και αυτή της επιδόσεις της και ο κινητήρας του το στυλ του.

----------Στήσιμο κινητήρα------------------------------

Συνοψήζωντας, εγώ πιστεύω λοιπόν
-----------Ταυτότητα-------------------------------
-----------Φιλοσοφία---------------------------------
-----------Σταθερότητα-----------------------------
---------- Μακροζωία.----------------------------------
-----------Στήσιμο κινητήρα------------------------------
-----------Ευκαιρίες Προορισμών-----------------------------

Και στον δρόμο είδαμε ότι έχει και τις επιδόσεις της, και την άνεση της, και την οικονομία καυσίμου και παρέχονται ευκαιρίες να πας σε μέρη που δεν θα πήγαινες ποτέ.

Παρακαλώ όποιος είναι να κράξει ας κάνει τον κόπο τουλάχιστον να διαβάσει όλο το post πρώτα...βαριέμαι να λέω τα ίδια και τα ίδια.
Θα ακολουθήσει spam version σύντομα, ακονήστε τα μαχαίρια σας.

CARP
02/08/2007, 11:26
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
[B]Λοιπόν...
Είναι μηχανές που θα ζήσουνε για πάντα.

Ωραια τα λες

+ 883

Υ.Γ Μήπως εισαι αντιπροσωπος της HARLEY:lol: :lol: :lol:

super_toto
02/08/2007, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker

-----------Ταυτότητα--------Οδηγάμε Harley είμαστε μαγκες
-----------Φιλοσοφία---------Οδηγάμε Harley είμαστε άγριοι
-----------Σταθερότητα------Οδηγάμε Harley του παππού μας
---------- Μακροζωία.--------Οδηγάμε Harley για να ζήσουμε περισσότερο
-----------Στήσιμο κινητήρα-----Οδηγάμε Harley για να μας ακούνε
-----------Ευκαιρίες Προορισμών----Οδηγάμε Harley για να βρούμε γκόμενα

Da.Vintage
02/08/2007, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από CARP

Υ.Γ Μήπως εισαι αντιπροσωπος της HARLEY:lol: :lol: :lol:

Ρε σύ πώς δε το σκέφτηκα και εγώ αυτό...

Μόνο έτσι εξηγείται...

Και δε πρέπει να είναι μόνο αντιπρόσωπος... διευθυντικό μέλος της Χαρλει πρέπει να είναι... Τόσο πείσμα ρε παιδάκι μου... πρέπει να πέρνει ποσοστά απο τη πίτα δεν εξηγείται αλλοιώς!

Da.Vintage
02/08/2007, 12:00
:lol: :rotflmao: :lol: :bigcry: :lol:

Gandalf dr685sm
02/08/2007, 12:20
ήρεμα παιδιά... ο nikker μάλλον ανήκει στους 100 που ανέφερα πριν ώς harleymen και οχι ως χαρλεάδες.

Έχει τον απόλυτο σεβασμό μου , σε αυτό που έχει διαλέξει αν το τηρεί όπως τα γράφει. Για μένα είναι πολύ πιο "μοτοσυκλετιστής" απο πολλούς που μπαίνουν εδώ και γράφουν για Z vs FZ vs GSXR και όλα τα υπόλοιπα "λατινικά γράμματα".

Παρόλα αυτά κάτι προς τον φίλο Nikker....

Ενα κουσούρι έχει η harley που πραγματικά δεν μπορεί να κρυφτεί οτι και να λές όσο τρελαμένος και να είσαι...

ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ

Μηχανή που δεν στρίβει φίλε... συγνώμη ... αλλά δεν νομίζω οτι είναι κάτι που θα με εξίταρε. Βέβαια όπως το θέτεις έχει άλλα στοιχεία, μα σίγουρα δεν είναι αυτό που λέμε οτι ανήκει στην σφαίρα της οδηγικής ικανοποίησης.

Για την άποψη σου τώρα περί μηχανικής , αντοχής, κτλ.... την σέβομαι αν και δεν την αποδέχομαι πλήρως.

Δεν θα μπώ όμως στον κόπο να το αναλύσω μιας και δεν ΄θα έχει κέρδος για κανένα αυτό.

Gandalf

dirtbird
02/08/2007, 12:23

Και δε πρέπει να είναι μόνο αντιπρόσωπος... διευθυντικό μέλος της Χαρλει πρέπει να είναι..

Διευθυντής marketing είναι....

Τόσες π@π@ριές μαζεμένες σε ένα post, μόνο στα press kit συναντάς.....
:rolleyes: :rolleyes:

Da.Vintage
02/08/2007, 12:33
Διευθυντής marketing είναι....

Τόσες π@π@ριές μαζεμένες σε ένα post, μόνο στα press kit συναντάς.....
:rolleyes: :rolleyes:

Aπο τη δικιά σου οπτική γωνία δεν έχεις άδικο... αλλά δες και τη δικιά μου...:look: :dizzy: :sun: :lol:

road spirit
02/08/2007, 12:59
δεν γουστάρουν ΌΛΟΙ να βλέπουν τον ορίζοντα υπο κλίση, δεν αντέχουν ΟΛΟΙ να πηγαίνουν flat out στις ευθείες, δεν έχουν όλοι τη τρέλα του χώματος και άλλα πολλά... Ίσως γιατί φοβούνται, ίσως γιατί δεν νιώθουν την ανάγκη για αδρεναλίνη όπως εγώ, ή γιατί απλά ναι, δεν έχουν όλοι τις ίδιες ικανότητες για "κόλπα" (βλ. "χεράδες" και "big cohones").

Γιατί να μην καβαλήσουν μια χαρλευ λοιπόν? που έιναι το πρόβλημα δηλδη? Αυτή η μοτό μπορεί να ιδανική για αυτούς... Ναι δεν στρίβει, ναι δεν έχει ακτινικές δαγκάνες, δεν έχει γκάζια κ.ο.κ. Δεν νομίζω να υπάρχει αντικειμενικό άτομο που να διαφωνεί με αυτά.

Και εγω ανήκω σε αυτους που δεν θα αγόραζαν ποτέ χαρλευ, γιατί τους δικούς μου λογους, γιατί εμένα αυτή η μηχανή δεν έχει να μου πεί κάτι - έχω RR και παω τρακντεις και ενα ον-οφ για τα λοιπα γιατί έτσι τη βρίσκω ...

Όμως, αυτό που ενοχλεί με τούτο το θρεντάκι είναι ότι έτσι όπως παει, ο nikker - και ο χ,ψ nikker - μπορεί και να την κάνει για αλλού...
ωραίαααααα, είμαστε ενα φόρουμ "κλειστό" που δεν δέχεται παρά μόνο ομοιδεάτες? γιατι ενας χαρλεάς ή ένας χαρλευμαν να μην έχει θέση και λόγο εδω μέσα χωρίς να του την πέφτουν όλοι και απο παντού? και από που και ως που θα κρίνουμε χωρίς να τον ξέρουμε αν είναι λιγότερο ή
περισσότερο μοτοσικλετιστής? :a24:

Τι? απλά επειδή έχεις χαρλευ? εεε, εισαι λιγότερο μοτοσυκλετιστής απο εμάς... Ταμπέλες και στερεότυπα... :mad:
όπως και με τους βαραντερόβιους, και τους αφρικάνους, και και και ...

σόρρυ αν ξέφυγα εκτός θέματος, ή αν τα πήρα λίγο...

nikker, καλές βόλτες

grigorisr1
02/08/2007, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
δεν γουστάρουν ΌΛΟΙ να βλέπουν τον ορίζοντα υπο κλίση, δεν αντέχουν ΟΛΟΙ να πηγαίνουν flat out στις ευθείες, δεν έχουν όλοι τη τρέλα του χώματος και άλλα πολλά... Ίσως γιατί φοβούνται, ίσως γιατί δεν νιώθουν την ανάγκη για αδρεναλίνη όπως εγώ, ή γιατί απλά ναι, δεν έχουν όλοι τις ίδιες ικανότητες για "κόλπα" (βλ. "χεράδες" και "big cohones").

Γιατί να μην καβαλήσουν μια χαρλευ λοιπόν? που έιναι το πρόβλημα δηλδη? Αυτή η μοτό μπορεί να ιδανική για αυτούς... Ναι δεν στρίβει, ναι δεν έχει ακτινικές δαγκάνες, δεν έχει γκάζια κ.ο.κ. Δεν νομίζω να υπάρχει αντικειμενικό άτομο που να διαφωνεί με αυτά.

Και εγω ανήκω σε αυτους που δεν θα αγόραζαν ποτέ χαρλευ, γιατί τους δικούς μου λογους, γιατί εμένα αυτή η μηχανή δεν έχει να μου πεί κάτι - έχω RR και παω τρακντεις και ενα ον-οφ για τα λοιπα γιατί έτσι τη βρίσκω ...

Όμως, αυτό που ενοχλεί με τούτο το θρεντάκι είναι ότι έτσι όπως παει, ο nikker - και ο χ,ψ nikker - μπορεί και να την κάνει για αλλού...
ωραίαααααα, είμαστε ενα φόρουμ "κλειστό" που δεν δέχεται παρά μόνο ομοιδεάτες? γιατι ενας χαρλεάς ή ένας χαρλευμαν να μην έχει θέση και λόγο εδω μέσα χωρίς να του την πέφτουν όλοι και απο παντού? και από που και ως που θα κρίνουμε χωρίς να τον ξέρουμε αν είναι λιγότερο ή

Τι? απλά επειδή έχεις χαρλευ? εεε, εισαι λιγότερο μοτοσυκλετιστής απο εμάς... Ταμπέλες και στερεότυπα... :mad:

nikker, καλές βόλτες

Χαβαλε κανουμε φιλαρακι... δε το λεμε στα σοβαρα το καθε μηχανακι εχει τα καλα του και τα κακα του :wave2:

hidefnick
02/08/2007, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Ενα κουσούρι έχει η harley που πραγματικά δεν μπορεί να κρυφτεί οτι και να λές όσο τρελαμένος και να είσαι...

ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ

Μηχανή που δεν στρίβει φίλε... συγνώμη ... αλλά δεν νομίζω οτι είναι κάτι που θα με εξίταρε. Βέβαια όπως το θέτεις έχει άλλα στοιχεία, μα σίγουρα δεν είναι αυτό που λέμε οτι ανήκει στην σφαίρα της οδηγικής ικανοποίησης.
Gandalf

ΝΑΙ ΚΑΛΑ.......... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=40428)

Πρέπει βέβαια να είσαι λίγο καμμένος.

gcrook
02/08/2007, 13:14

nikker, καλές βόλτες

Ακριβως ετσι.
Συν τοις αλλοις εχει και ωραιο τροπο γραφης ο μπαγασας.
Χαραμιστηκε μονο που επελεξε ενα εμετικο θρεντ ηλιθιων σαν και αυτο, που το μονο που διαβαζουμε εδω και 170 σελιδες ειναι παει-δεν παει, μου ριχνεις-σου ριχνω.
Πιο ανουσια παπαρολογια δεν εχω ξαναδιαβασει σε αυτο το φορουμ.
Κανατε την κουβεντα του καφενειου, (ουτε καν καφενειου Βουτας ακομα και εκεινοι μπροστα σε μερικους απο δω φανταζουν Πρυτανεις) ,επιστημη.

road spirit
02/08/2007, 13:15
Χαβαλε κανουμε φιλαρακι... δε το λεμε στα σοβαρα το καθε μηχανακι εχει τα καλα του και τα κακα του :wave2:

νόμιζα ότι είμαστε στις διαμάχες :)
οκ, για το χαβαλέ, ο nikker που ειναι νέος χρήστης το ξέρει? εσυ και εγω είμαστε λίγο παραπάνω εδω και αντιλαμβανόμαστε το ύφος. Ο νέος όμως που μπαίνει για να ανταλάξει απόψεις, τα διαβάζει αυτά και ... φεύγει

Cpt. Haddock
02/08/2007, 13:19

.......

nikker, καλές βόλτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ακριβως ετσι.
Συν τοις αλλοις εχει και ωραιο τροπο γραφης ο μπαγασας.
Χαραμιστηκε μονο που επελεξε ενα εμετικο θρεντ ηλιθιων σαν και αυτο, που το μονο που διαβαζουμε εδω και 170 σελιδες ειναι παει-δεν παει, μου ριχνεις-σου ριχνω.
Πιο ανουσια παπαρολογια δεν εχω ξαναδιαβασει σε αυτο το φορουμ.
Κανατε την κουβεντα του καφενειου, (ουτε καν καφενειου Βουτας ακομα και εκεινοι μπροστα σε μερικους απο δω φανταζουν Πρυτανεις) ,επιστημη.

:a10: :a18: :a013: to both of you....

PortisHead
02/08/2007, 13:46
Για ποιο λόγο υπάρχουν οι Harley Davidson:

Για να απαντηθεί αυτο το ερώτημα θα πρεπει πρώτα κάποιοι να πειστουν και να καταλάβουν οτι μηχανή...δεν σημαίνει για όλους συγκριτικό τεστ,διαγραμμα ιπποδυναμης,διαγραμμα ροπής,ποσα κλικ αποσβεσης επαναφοράς εχει , αν ξύνει δεν ξύνει και λοιπες λεπτομέρειες.

Γιατι στην Ελλάδα ακουγεται πάντα το εξής οξύμορο ?
Γιατι πήρες "αυτο" ? Το "ταδε" βγαζει παραπανω άλογα.

Ρε και τι με νοιαζει εμένα ? Μηχανή...πρεπει να αγοράζεις με την καρδιά...για την μετακίνηση υπάρχουν τα αυτοκίνητα και τα ταξί.

Ειναι δυνατον να ακούω αυτον τον μπάσο ήχο απο τα πολυβόλα ενος Harley και την επιβλιτική του όψη και να αναρωτηθώ γιατι φτιαχτήκαν ?

Υ.Γ.
Μισω παντελώς οποιοδηποτε τσοπεροειδή...αλλα καταλαβαινω απόλυτα οτι για κάποιους ειναι κατι παραπανω απο σίδερο και πλαστικα.

Gandalf dr685sm
02/08/2007, 13:58
wiredgr

Να δώ να το κάνει αυτό στην Ελληνική άσφαλτο και δρόμους. Είπαμε το μηχανάκι λόγω κάστερ και μεταξονίου απλά δεν "στρίβει"... κατά τα άλλα όπως είπα στην αρχή αλλά και όπως είπαν μετά και οι υπόλοιποι , οι άνθρωποι που οδηγούν harley σαν μηχανή , για λόγους "status" .....

είναι ανάξιοι σχολίων , όπως και αυτοί που το κάνουν όταν οδηγούν BMW, Varadero κτλ... για τον λόγο οτι είναι απλά "ακριβές μηχανές" και δίνουν κύρος στο κόμπλεξ τους.

Για τον Nikker όπως είπα πριν , του αποδίδω απόλυτο σεβασμό αν τηρεί αυτά που γράφει.

Πάμε πάλι προς επανάληψη...

Η μηχανή είναι το μέσο ΜΟΝΟ!!!

Gandalf

gcrook
02/08/2007, 14:00
Εξηγουμαι...
Μιλουσα για αλλο θρεντ εκεινο με το τζαπαν βερσους Γιουροπ, αλλα ετσι και αλλιως και αυτο και εκεινο και κανα δυο ακομα για γελια ειναι.

hidefnick
02/08/2007, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
wiredgr
Να δώ να το κάνει αυτό στην Ελληνική άσφαλτο και δρόμους. Είπαμε το μηχανάκι λόγω κάστερ και μεταξονίου απλά δεν "στρίβει"... κατά τα άλλα όπως είπα στην αρχή αλλά και όπως είπαν μετά και οι υπόλοιποι , οι άνθρωποι που οδηγούν harley σαν μηχανή , για λόγους "status" .....
είναι ανάξιοι σχολίων , όπως και αυτοί που το κάνουν όταν οδηγούν BMW, Varadero κτλ... για τον λόγο οτι είναι απλά "ακριβές μηχανές" και δίνουν κύρος στο κόμπλεξ τους.
Για τον Nikker όπως είπα πριν , του αποδίδω απόλυτο σεβασμό αν τηρεί αυτά που γράφει.
Πάμε πάλι προς επανάληψη...
Η μηχανή είναι το μέσο ΜΟΝΟ!!!

Gandalf

:beer: :beer: :beer:

super_toto
02/08/2007, 14:15

nikker, καλές βόλτες

Ρε συ χαβαλές γίνεται εδώ. Και πίστεψέ με και ο Νικκερ κάνει χαβαλέ έχει ποστάρει πολύ χαβαλεδιάρικα πράγματα εκτός των όσων υποστιρίζει για τις Harley. Στο κάτω κάτω είναι εντελώς αξιοπρεπές το thread δεν έχει βρίσει κανείς ούτε έχει προσβάλει κανείς. Ούτως ή άλλως η κατηγορία διαμάχες αυτόν τον σκοπό δεν έχει?

Nikker
02/08/2007, 15:51
Μην αγχώνεστε ρε...δεν μασάω εγώ απο spam.

Στο κάτω κάτω όταν ξεκινάει thread υποστηρίζοντας εξ αρχής "είναι για πέταμα" κάνει μπαμ ότι δεν θέλει να συζητήσει αλλά τον τρώει ο κώλος του.

Απλά είπα να μιλήσω για λιγάκι σοβαρά προτού αρχήσω το spam.

Στην τελική αρκεί μονάχα να σκάσω μύτη με το κτήνος μου μπροστά του για να πέσει στα γόνατα κλαίγοντας...ζητώντας συγχώρεση απο τον Θεό
"Συγχώρεσε με Θεέ μου... υπήρξα ανόητος και δεν ήξερα"

-----------Ταυτότητα--------Οδηγάμε Harley είμαστε μαγκες
-----------Φιλοσοφία---------Οδηγάμε Harley είμαστε άγριοι
-----------Σταθερότητα------Οδηγάμε Harley του παππού μας
---------- Μακροζωία.--------Οδηγάμε Harley για να ζήσουμε περισσότερο
-----------Στήσιμο κινητήρα-----Οδηγάμε Harley για να μας ακούνε
-----------Ευκαιρίες Προορισμών----Οδηγάμε Harley για να βρούμε γκόμενα

Εσύ φίλε συγκράτησες πολλά λάθος πράγματα.

Μάγκες...ποιός πάει να το παίξει μάγκας? Απο που το κατάλαβες?Τόσο προφανές είναι ότι είμαι μάγκας :a25:

Φιλοσοφία...Εσύ είδες ότι το παίζουμε άγριοι...:a39:
...μάλλον αγνόησες το κομμάτι που λέει ότι στην κοινωνία των harleάδων σφίγγουν χέρια σκουπιδιάριδες και γιατροί, φλωρόπαιδα και μαλλιάδες.

Μακροζωία...εγώ για κινητήρες λέω...εσύ αλλιώς κατάλαβες...

Ευκαιρίες προορισμών...εδώ που το κατάλαβες...μάλλον θα μπλέχτηκες με την δικιά σου ανάγκη να βρεις γκόμενα επιτέλους. Εσένα σε χαλάει η Suzuki σου να μαζεύει το λιγότερο 14.000 μηχανές τουλάχιστον τρεις φορές τον χρόνο σε διαφορετικά σημεία της Ευρώπης.
Εμένα η Harley μου δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψω σε μέρι που ούτε καν το σκεφτόμουνα ότι υπήρχε η πιθανότητα να οδηγήσω μέχρι εκεί.

Στήσιμο κινητήρα.Ε άμα δεν το καταλαβαίνεις πιά...έχε μία μηχανή με τους κόφτες στις 45.000 να χαίρεσαι τα άλογα σου.

Σταθερότητα...άμα κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει το πραγματικό πάθος καποιανού για την μηχανή του πραγματικά μεγάλο κρίμα.

Φίλε μου εσύ πάσχεις απο αδυναμία αντίληψης του προφανούς, πάθηση αρκετά κοινή για την οποία ευθύνεται η έντονη επιρροή των ειδήσεων του Star σε ευάλωτα μυαλά.

Όσο για το στρίψιμο μίας μηχανής μεγάλου βάρους, με μακρύ μεταξόνιο το βάρος του σώματος παίζει ελάχιστο ρόλο.Αν με Harley 300 κιλών περιμένεις να στρίψεις με το βάρος σου, τότε καληνύχτα για αύριο. Μαθαίνεις να χρησιμοποιείς πολύ το τιμόνι.Σε μεγάλες κλίσεις βρίσκουνε τα πατάκια όταν αυτά είναι μπροστά αλλά και τέτοιες κλίσεις σε δημόσιο δρόμο δύσκολα τις πετυχαίνεις.
Αλλά μιλάτε για στρίψιμο και να σας πω την αλήθεια μόνο μία φορά γνώρισα streetά να ξέρει να στρίβει σωστά με counterstirring...σε όσους μα όσους έχω πει ότι για να πας δεξιά στρίβεις το τιμόνι αριστερά έχω φάει τρελό δούλεμα και είμαι 100% σίγουρος ότι πολλά κουλάδια εδώ μέσα δεν το ξέρουν αυτό.

98238

Nikker
02/08/2007, 15:54
Η μηχανήμ είναι ωραία και απο κάτω...

Σε πίστα με λίγο ζόρι ξύνεις πατάκια.

Σε δημόσιο δρόμο αφήνω το πέλμα να προεξέχει και μόλις ακουμπήσει ηρεμώ λίγο προτού ξύσει.

Δεν είμαι και πολύ υπέρ του να ξύνεις γόνατα σε δημόσιο δρόμο.
Όλοι πέφτουνε.
O Vale πέφτει...
O Schumacher τρακάρει...
Ο Colin McRay αγοράζει χωράφια...
Ο Seyna τράκαρε...
Εγώ τρακάρω...(στο need for speed):sun:
Όποιος τρέχει τρακάρει (φτου φτου μακριά..)

Και οι προστετευτικές μπάρες... δεν προστατεύουνε τους μηχανόβιους..αντιθέτως λειτουργούνε σαν ξυράφια.

Besides...
...όποιος ξεδίνει σε πίστα δεν ξεδίνει στην άσφαλτο.(Συνήθως).

98240

Nikker
02/08/2007, 15:56
:a08:

98241

el_hymador
02/08/2007, 16:07
εγω παντως τα γουσταρω πολυ τα harley.

ειναι μοτοσικλετες με συγκεκριμενη αισθηση...το life style και τις μαλακιες τα αφηνω απ εξω.

και στην τελικη πολλοι ειναι οι μοτοσικλετιστες που αγοραζουν με βαση την αισθηση.

GUZZI , ΒΜW, DUCATI και πολλες αλλες εταιρειες επιβιωσαν ακριβως επειδη τα μηχανακια τους ειχαν κατι ξεχωριστο ....ειτε σου αρεσει ειτε οχι. ΤΕΛΛΛΟΣ

road spirit
02/08/2007, 16:10
νίκκερ, 'σ' ωραίος ρε! :a013:
και το v-rod κουκλι! (αλλά εξακολουθώ να λέω ότι δεν θα αγόραζα :) )

όσο αφορά αυτό :
ότι πολλά κουλάδια εδώ μέσα δεν το ξέρουν αυτό , το προσπαθούμε (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=43995&perpage=15&pagenumber=3)

...όποιος ξεδίνει σε πίστα δεν ξεδίνει στην άσφαλτο.(Συνήθως) ξανά :a013:

Cpt. Haddock
02/08/2007, 16:11
...όποιος ξεδίνει σε πίστα δεν ξεδίνει στην άσφαλτο.(Συνήθως).

too good to be true unfortunately... :sad:

road spirit
02/08/2007, 16:16

captain, νομιζω οτι ένα σοβαρό ποσοστό από αυτούς που πάνε τρακντεις, στο δρόμο κινούνται πιο ήρεμα (από 2-3 κουβέντες που έχω κάνει με παρέες στα μέγαρα...)

Nikker
02/08/2007, 16:18

Καλά όντως...τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν πολυισχύει.
Το γκάζι είναι πειρασμός μέγιστος.
Τουλάχιστον συνειδητοποιεί ότι "Άμα ήμουνα σε πίστα θα ήμουνα 100 φορές πιο γαμάτος".

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πρώτη μεγάλη μηχανή κάθε ανθρώπου θα έπρεπε να είναι μία harley.
Είναι πραγματικά για όλους. Για χασάπηδες και μπαλαρίνες. Ο χασάπης έχει μία χασάπικη και η μπαλαρίνα μία μπαλαρινίστικη. Ο φλώρος θα έχει μία Star Treck μηχανή.

Απο εκεί και έπειτα οι άλλες έρχονται και φεύγουνε.
Γαμάτες οι supersport...γαμάτες και οι enduro...γαμάτα και τα supermotards.
Όλες γαμάτες είναι. Και άμα είχαμε πίστα υπεργαμάτη θα είχα μία supersport αλλά δεν έχουμε.
Αλλά και να είχα, η Harley μου πάνω από όλα.

Cpt. Haddock
02/08/2007, 16:20
captain, νομιζω οτι ένα σοβαρό ποσοστό από αυτούς που πάνε τρακντεις, στο δρόμο κινούνται πιο ήρεμα (από 2-3 κουβέντες που έχω κάνει με παρέες στα μέγαρα...)

Θα ήθελα να το πιστέψω αλλα φοβάμαι οτι δεν είναι έτσι...

:sad:

OldMan
02/08/2007, 16:26
Λοιπόν μάγκες ...

Λόγω του ότι τα 50 είναι πολύ κοντά, τσιμπάω Χέριτεϊτζ Ούλτρα Σοφττεϊλ (με σακίδια με κρόσια), αμάνικο δερμάτινο γιλέκο, πάω στην Μπίμπο (Κοπεγχάγη, Nyhaven 71) και χτυπάω τατουάζ γαμάουα, πετάω πίσω στη σέλα και πιπίνι χωρίς γοόντερ μπρα (νατουρέλ) και σας έχω χεσμένους όλους !!! :wave2:

m1ke
02/08/2007, 16:33
Λοιπόν σε αυτό το φόρουμ αν δεν οδηγείς Κ7 ή R1 είσαι κουλός, βλάκας, κορόϊδο, είσαι για τις καφετέριες, ευθειάκιας κλπ. κοινώς ένα βδέλυγμα του μοτοσυκλετισμού..... :yuck:

Εάν δε έχεις υποπέσει στο μέγα λάθος να συμπαθείς ή να οδηγείς μηχανή που δεν γράφει στο ντεπόζιτο Yamaha, Suzuki ή τουλάχιστον ένα Kawasaki άντε και Honda είσαι για το πυρ το εξώτερον. :sad:

Cpt. Haddock
02/08/2007, 16:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
... και χτυπάω τατουάζ γαμάουα...

που θα το κάνεις το τατουαζ :blush:

Nikker
02/08/2007, 16:37
Μην αγχώνεσαι δεν πειράζει...

Όλες οι μηχανές καλές είναι...

Όλα τα μυαλά κάποτε ανοίγουνε (με την μεταφορική έννοια), η κυριολεκτική έννοια (φτου φτου μακριά).

Για την ώρα απόλαυσε το spam και το βρωμόξυλο που πέφτει στον κυβερνοχώρο.

Στο κάτω κάτω...οι μαλάκες είναι το αλάτι της ζωής. Για σκέψου πως θα ήτανε η ζωή χωρίς αυτούς.
Αυτούς...εμάς...:sun:

Cpt. Haddock
02/08/2007, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Εάν δε έχεις υποπέσει στο μέγα λάθος να συμπαθείς ή να οδηγείς μηχανή που δεν γράφει στο ντεπόζιτο Yamaha, Suzuki ή τουλάχιστον ένα Kawasaki άντε και Honda είσαι για το πυρ το εξώτερον. :sad:

αμα λέει triumph γ@μα τα ε; :sick: :uplate:

super_toto
02/08/2007, 16:40

Στην τελική αρκεί μονάχα να σκάσω μύτη με το κτήνος μου μπροστά του για να πέσει στα γόνατα κλαίγοντας...ζητώντας συγχώρεση απο τον Θεό
"Συγχώρεσε με Θεέ μου... υπήρξα ανόητος και δεν ήξερα"

Πρώτον: δεν πιστεύω στον θεό
Δευτερον: έχεις καμιά συγγένεια με την βασιλική οικογένεια???

Μάγκες...ποιός πάει να το παίξει μάγκας? Απο που το κατάλαβες?Τόσο προφανές είναι ότι είμαι μάγκας :a25:

Αν ψάχνεις να βρείς την ταυτότητά σου στην μηχανή, δεν διαφέρεις και πολύ από αυτούς που ψάχνουν να την βρουν στο γήπεδο.

Φιλοσοφία...Εσύ είδες ότι το παίζουμε άγριοι...:a39:
...μάλλον αγνόησες το κομμάτι που λέει ότι στην κοινωνία των harleάδων σφίγγουν χέρια σκουπιδιάριδες και γιατροί, φλωρόπαιδα και μαλλιάδες.

Αν ψάχνεις να βρείς την φιλοσοφία σου στην μηχανή, δεν διαφέρεις και πολύ από αυτούς που ψάχνουν να την βρουν στο γήπεδο.

Μακροζωία...εγώ για κινητήρες λέω...εσύ αλλιώς κατάλαβες...

Εδώ έκανα χιούμορ

Ευκαιρίες προορισμών...εδώ που το κατάλαβες...μάλλον θα μπλέχτηκες με την δικιά σου ανάγκη να βρεις γκόμενα επιτέλους. Εσένα σε χαλάει η Suzuki σου να μαζεύει το λιγότερο 14.000 μηχανές τουλάχιστον τρεις φορές τον χρόνο σε διαφορετικά σημεία της Ευρώπης.
Εμένα η Harley μου δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψω σε μέρι που ούτε καν το σκεφτόμουνα ότι υπήρχε η πιθανότητα να οδηγήσω μέχρι εκεί.

Πρώτον: είμαι παντρεμένος δεν ψάχνω για γκόμενα
Δευτερον: δεν έχω suzuki
Τρίτον: Δεν χρειάζομαι 14000 άτομα για να πάω μια βόλτα με την μηχανή. Αυτό είναι εντελως γελοίο. Ψυχολογία γηπέδου είναι αυτό πάλι μου φαίνεται. Με ένα φιλαράκι πας στην άκρη του κόσμου.

Στήσιμο κινητήρα.Ε άμα δεν το καταλαβαίνεις πιά...έχε μία μηχανή με τους κόφτες στις 45.000 να χαίρεσαι τα άλογα σου.

Αυτο που δεν εννοείς να καταλάβεις εσύ είναι πως οι πολλές στροφες δεν είναι απαραίτητα κακό. Αν μπορούσε και η Harley να φτιάχνει κινητήρες με πάνω από 6000 χωρίς να ανατινάζονται θα το έκανε.

Σταθερότητα...άμα κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει το πραγματικό πάθος καποιανού για την μηχανή του πραγματικά μεγάλο κρίμα.

Η μηχανή είναι μεταφορικό μέσο και όχι αντικείμενο λατρείας. Η εποχή της ειδωλολατρείας έχει παρέλθει και παραμένει μόνο σε μερικά κράτη της Αφρικής.

Φίλε μου εσύ πάσχεις απο αδυναμία αντίληψης του προφανούς, πάθηση αρκετά κοινή για την οποία ευθύνεται η έντονη επιρροή των ειδήσεων του Star σε ευάλωτα μυαλά.

Αν το προφανές είναι ότι οι Harley είναι οι καλύτερες μηχανές έχω σοβαρό πρόβλημα το ομολογώ.

OldMan
02/08/2007, 16:42
που θα το κάνεις το τατουαζ :blush:
σε απόλυτα εμφανές σημείο ...:smokin:

("αλλού" έχω εδώ και καιρό...):blush:

Nikker
02/08/2007, 17:47
Πρώτον: δεν πιστεύω στον θεό

Mην ανησυχείς...άμα τυχόν όντως υπάρχει παράδεισος θα κάνω τα κουμάντα εγώ και θα σε βάλω μέσα.

Δευτερον: έχεις καμιά συγγένεια με την βασιλική οικογένεια???

Όχι αλλά για κάποιο λόγο πάντε περίμενα να ανοίξει μία πύλη (portal) μπροστά μου... απο άλλη διάσταση... να βγει κανά περίεργο πλάσμα και να μου πει πως
"You are the chosen one"
Οι ελιές μου σχηματίζουνε την μεγάλη άρκτο στην πλάτη μου...δεν ξέρω αν αυτό έχει σημασία..

Αν ψάχνεις να βρείς την ταυτότητά σου στην μηχανή, δεν διαφέρεις και πολύ από αυτούς που ψάχνουν να την βρουν στο γήπεδο.

Αν ψάχνεις να βρείς την φιλοσοφία σου στην μηχανή, δεν διαφέρεις και πολύ από αυτούς που ψάχνουν να την βρουν στο γήπεδο.

Βασικά...η αλήθεια είναι πως ναι διαφέρεις και πολύ μάλιστα.
Πως μπορείς να μπερδέψεις κάποιον που γουστάρει να μαζεύει την παρέα του, να ταξιδεύει μέσα σε χιόνια και βροχές, σε βουνά λόφους και γέφυρες, να πάει σε ένα μέρος με ένα event στο οποίο πραγματικά κανένας δεν ρεζιλεύει τίποτα...ούτε μεθυσμένος έχουμε να παραλυρούνε "ουμς να κάνουμε...γιάφτιπ ροααα"..., ούτε ληστεύουμε τα βενζινάδικα καθοδόν.

Οι δε πίνουν πρέζες στα γήπεδα, τα σπάνε όλα και παίζουνε ξύλο χωρίς λόγο, κατεβαίνουν σε πορείες και αρκεί μία φορά να συζητήσεις με κάποιον απο δάυτους για να αλλάξεις ομάδα..
"Άμα δεν γυρίσω με μπλούζα βάζελου σπίτι μου δεν θα γυρίσω σπίτι μου...ΟΥΓΚ..."
ή
"ΠΑΟΟΟΟΟΛΕΕΕΟΟΟΟΟ ΠΑΟΟΟΟΟΛΕΟΟΟΟΟΟΟ ΠΑΑΑΑΟΟΟΟΟΛΕΕΕΟΟΟΟΟΟ"
ή στην πιο πολιτισμένη του μορφή
"ΕΛΛΑΔΆΡΑ ΟΕΟΕΟΕΕΕ ΟΕΟΕΟΕΟΕ...ΟΕΟΕΟΕΟΕ... ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ...ΟΕΟΕΟΕ"
Κάτι που με την ιδιότροπη αίσθηση του χιούμορ μου...με κάνει να ξεκαρδίζομαι πάντα.

Έσύ προφανώς μας θεωρείς κοπάδι. Δεν μας θεωρώ τόσο κοπάδι...όσο περισσότερο ομάδα.
Στο κοπάδι είναι όλοι ίδιοι. Η ομάδα μας υποστηρίζει την διαφορετικότητα του καθενός και φυσικά την ταυτότητα του. Βεβαίως μαλάκες υπάρχουνε παντού.

Εδώ έκανα χιούμορ

Πρώτον: είμαι παντρεμένος δεν ψάχνω για γκόμενα

Κουφαλίτσα...σου πέρασε απο το μυαλό όμως ε?

Τρίτον: Δεν χρειάζομαι 14000 άτομα για να πάω μια βόλτα με την μηχανή. Αυτό είναι εντελως γελοίο. Ψυχολογία γηπέδου είναι αυτό πάλι μου φαίνεται. Με ένα φιλαράκι πας στην άκρη του κόσμου.

Δεν μαζευόμαστε 14.000 άτομα. 14 χιλιάδες άτομα θα συναντήσουμε στον προορισμό μας. Στο τελευταίο ταξίδι προς Ολλανδία ήμασταν 47 μηχανές. Άλλοι έρχονται με ομάδες των 9 και άλλοι μόνοι τους.Ωστόσο...
the more the merrier.

Και όντως σου δίνονται φοβερές ευκαιρίες για ταξίδια. Χωρίς πλάκα. Όμορφα, φτηνά, καλά οργανωμένα της λέσχης των Harleάδων.
Και επειδή δεν ήμαστε κολλημένοι όποιος θέλει να ακολουθήσει ακολουθεί και ας οδηγάει και ζετάκι. Συγκεκριμένα έχουμε και motoguzzάδες, και μία aprilia tuono και 2 -3 BMW και ακόμα και μία Ural.
Βεβαίως για ευνόητους λόγους αυτοί μένουν εκτός του convoy.

Αυτο που δεν εννοείς να καταλάβεις εσύ είναι πως οι πολλές στροφες δεν είναι απαραίτητα κακό.

QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από nikker

Γαμάτες οι supersport...γαμάτες και οι enduro...γαμάτα και τα supermotards.
[/QUOTE]

Γαμάτα...αλλά διαφορετικά. Τα παραδέχομαι, εννοείται ότι θα γούσταρα ένα έχουνε και αυτά την τεχνολογία τους και το στυλ τους.

Θα μου πεις μία μηχανή που πάει γρήγορα μπορεί να πάει αργά, μία μηχανή που πάει αργά δεν μπορεί να πάει γρήγορα.
Αυτά είναι παιχνίδια. Και ο δρόμος Λούνα Παρκ δεν είναι.Έχουνε και αυτά τα χρησιμότητα τους έξω απο δημόσιους δρόμους.

Εγώ πχ. που θέλω να κάνω ταξίδι και δεν μου αρέσει η streetδικη θέση οδήγησης τι να κάνω? Να πάρω ON-off?
Να κυκλοφορώ με μονοκύλινδρο?
Να πάρω TDM που ούτε η μάνα του δεν ξέρει τι είναι?

Η μηχανή είναι μεταφορικό μέσο και όχι αντικείμενο λατρείας. Η εποχή της ειδωλολατρείας έχει παρέλθει και παραμένει μόνο σε μερικά κράτη της Αφρικής.

Μικρός ευχήθηκες να είσαι ο Superman...και τώρα στα 20κάτι σου έχεις μία μηχανή...και οδηγάς...και σε χτυπάει ο αέρας...και τα δέντρα περνάνε...και στρίβεις...και παίρνεις κλίση...και δίνεις γκάζι...και νιώθεις τράβηγμα...
Εξήγησε μου εσύ πως είναι δυνατόν να μην το λατρεύεις.
Είναι τα φτερά σου και το κλειδί προς την ελευθερία σου.

Μπορεί εσύ να βλέπεις την μηχανή σου σαν ένα σύνολο απο υλικά και τεχνολογία, αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς, ότι καταλαβαίνεις την αγάπη αυτή.

Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι αγαπάνε το αυτοκινούμενο τους. Είτε είναι Harley, είτε είναι Daihatsu, είτε είναι Mitsuko.

Δεν ξέρω...ίσως πάλι μόνο εγώ να νιώθω έτσι...γιατί μέχρι να βγάλω δίπλωμα αυτοκινήτου δεν είχα scooter κτλ...έπαιρνα λεωφορεία, ταξί, περίμενα σε στάσεις και περπάταγα και πλήρωνα...

και μετά πήρα αυτοκίνητο...και είχα μουσική...και aircondition...και μπορούσα να πάω Θεσαλλονίκη άμα μου καυλώσει... και όντως μία νύχτα σηκώθηκα και έφυγα...ήταν λες και μου ανοίξανε το κλουβί της φυλακής μου.

και μετά πήρα μηχανή...και απο τότε...δεν έχω καταφέρει να ξαναμπώ σε αυτοκίνητο. Μου ανεβαίνει η πίεση.

Αν μπορούσε και η Harley να φτιάχνει κινητήρες με πάνω από 6000 χωρίς να ανατινάζονται θα το έκανε.

Φίλε μπόρεσε...και έβγαλε 127 στις 8000 με 1130 κυβικά.
Και 150 στις 8000 με 1250
Και αναμένεται ένα scrambler 155 αλόγων
Και τέλος...επειδή σε αυτό το site σας αρέσει να μιλάτε για αριθμούς κάνε copy paste το παρακάτω να δεις ποιά μηχανή παραγωγής κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στο 400άρι.
"NHRA Pro-Stock Motorcycle record"
Και με τον όρο παραγωγής, εννοούμε χωρίς τουρμπίνες, φίλτρα, κτλ...

Για όποιον βαριέται να ψάξει...είναι η Hayabusha?Είναι η ZZR14?
Όχι...είναι η V Rod Destroyer 1300, με κινητήρα που όντως είναι υψηλόστροφος.
Και έγραψε 6.991.

Αλλά και να μην είχε γράψει...δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Δεν περιμένω να δω τι χρόνους έγραψε για να καταλάβω αν μου αρέσει η οδήγηση της ή όχι.

bartlal
02/08/2007, 17:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

("αλλού" έχω εδώ και καιρό...):blush:

αχ, τι μου (υπεν)θυμησες... :sad:

dirtbird
02/08/2007, 18:40

Φίλε μπόρεσε...και έβγαλε 127 στις 8000 με 1130 κυβικά.

Όχι η Harley....
H Porshce :winka:

well kept secrets....:rolleyes:

Nikker
02/08/2007, 19:07
Eεεπ...που πας εσύ να κλέψεις το credit της Harley?

O κινητήρας της V Rod είναι ο 1000άρης της Harley VR1000, εξού και η ονομασία VR od.

O δεύτερος υγρόψυκτος που έχει βγάλει (είχε βγει και ένα περιορισμένο μοντέλο την δεκαετία του 80 που μοιάζει πολύ με την V Rod).

http://www.diseno-art.com/encyclopedia/vehicles/road/bikes/harley_davidson_vr1000.html

Aυτός έβγαζε 135 αλογά το 94. Η Porsche τον πείραξε, και τον έκανε πιο χρηστικό και να είναι street legal. Έχει συμβάλει επίσης στο design της.

dirtbird
02/08/2007, 19:16
Eεεπ...που πας εσύ να κλέψεις το credit της Harley?

O κινητήρας της V Rod είναι ο 1000άρης της Harley VR1000, εξού και η ονομασία VR od.

O δεύτερος υγρόψυκτος που έχει βγάλει (είχε βγει και ένα περιορισμένο μοντέλο την δεκαετία του 80 που μοιάζει πολύ με την V Rod).

http://www.diseno-art.com/encyclopedia/vehicles/road/bikes/harley_davidson_vr1000.html

Aυτός έβγαζε 135 αλογά το 94. Η Porsche τον πείραξε, και τον έκανε πιο χρηστικό και να είναι street legal. Έχει συμβάλει επίσης στο design της.

Πάμε στοίχημα ότ'αμα βάλεις φωτό από την άλλη πλευρά της VR1000... θα είναι μαύρη?

και η Porsche συμμάζεψε τα χάλια της Harley που προσπάθησε να φτιάξει μόνη της κινητήρα μετά από -ήντα χρόνια....

mets
02/08/2007, 19:20
gia

vassilis88
02/08/2007, 19:28
μισο λιγο.. ειπε κανεις οτι οι χαρλεαδες δν ειναι μοτοσυκλετιστες? πλακωθητε παλι ολοι να βγαλετε οσους εχουν ςς η οτιδηποτε αλλο οτι δν ειναι..

οσο μοτοσυκλετιστης ειναι ο χαρλεας που παιρνει τη μηχανη του γιατι ειναι το ονειρο του τοσο ειναι κ οι υπολοιποι που εχουν διαφορετικα γουστα ομως.

δλδ περι της φιλοσοφιας μονο οι χαρλεαδες εχουν τη μηχανη στον τροπο ζωης τους? ειτε ταξιδι ειτε πιστα βουνο γενικα ξεκαυλωμα το ιδιο μοτοσυκλετιστες ειναι ολοι οσοι χρησιμοποιουν τις μηχανες τους οπως τους αξιζει.

οι χαρλεαδες να πηγαινουν σε φιλανδιες αγγλιες κλπ οκ. ε αλλοι πηγαινουν κ αυτοι σε ιταλιες ισπανιες για να δουν gp, με ςς, αυτοι δν ειναι μοτοσυκλετιστες? επειδη δν ξεχωριζουν κ εχουν τις ιδιες? οποιος δν κραταει τη μηχανη του πολλα χρονια δν ειναι ουτε αυτος? εγω ξερω οτι οταν καποιος αρχιζει να την πειραζει με εξατμισεις κλπ, συνηθως σημαινει οτι αρχιζει κ να τη βαριεται κ καλυτερα να την αλλαξει.

τες πα.. :ZZZ:

Nikker
02/08/2007, 19:29
Tι πάει να πει αυτό?

Nikker
02/08/2007, 19:42
Ουφφ...προσπαθείτε πάρα πολύ να βγάλετε κουσούρια εδώ πέρα..

Τι πάει να πει τα χάλια της Harley? Που τα βλέπεις εσύ τα χάλια σε έναν 1000άρι του 94 που βγάζει 135 άλογα? Άμα εσύ βλέπεις χάλια...τότε τα βλέπεις στο μυαλό σου.

Δεν είπα ότι δεν είναι πραγματικός μηχανόβιος όποιος πηγαίνει Ιταλίες, Ισπανίες κτλ.
Που το είπα αυτό? Κάνε quote η κόψε να μου βάζεις λόγια γιατί πραγματικά...μου την σπάει να δικαιολογούμαι σε τέτοια θέματα.

Απλά μίλησα για τα πλεονεκτήματα του group που κακά τα ψέμματα μόνο η Harley παρέχει. Σου δίνει την επιλογή να πας οργανωμένα, φτηνά και όμορφα σε προορισμούς ασυνήθιστους. Τέλος.

Και πηγαίνουμε και σε ποιό συνηθισμένα μέρη παράλληλα. Φέτος ήτανε Ολλανδία, Ισπανία και έρχεται Αυστρία. Μέσα στα επόμενα χρόνια είναι Φινλανδία και Δανία συν άλλοι δύο συνηθισμένοι προορισμοί.
Για πες μου ποιός άλλος είναι τόσο οργανωμένος?Η Suzuki? Η Yamaha? Οι V Stromίδες κάτι πα να κάνουνε αλλά λίγα πράγματα. Μέχρι και οι Moto Guzziδες ποιό οργανώμένοι είναι.

Και τέλος...άμα εσύ τραβάς ζόρι να τραβιέσαι με μία GSXR στις autostradες με μία GSXR1000 ή 600άρα...μπράβο σου. Είσαι πολύ μάγκας. Εμένα πονάν τα αρχίδια μου.

-----------------------------------
Το τι πάει να πει αυτό αναφέρεται στο ότι είναι μαύρο απο πίσω.Τι πάει να πει αυτό?