View Full Version : ποια ηταν η ποιο αστεια εμπειρια σας
Λοιπόν, λίγες στιγμές θυμάμαι ως αστείες αλλά ετούτη εδώ τη θυμάμαι και ακόμα κοκκινίζω από ντροπή.
Ανοιξη του 2004 και εγώ καμαρωτός γυρνάω με το νέο μου Ducati Monster. Τι καλύτερο από μία βόλτα μοναστηράκι-πλάκα? Παρκαρισμένος έξω από τον ΗΣΑΠ Μοναστηρακίου, φοράω ιεροτελεστικά το κράνος την ώρα που επιχειρώ να βάλω μπρός για να προσφέρω V-2 μελωδία στα πλήθη.
Λαμπάκι νεκράς αναμένο, μηχανή στο stand, και τσούπ πατάω το κουμπάκι. Η συνέχεια τελείως αναπάντεχη, καθώς το monster σηκώνεται από το stand και φευγει! Η μέγιστη ξεφτίλα είναι πως με το πάτημα η μίζα γυρνάει μέχρι να πάρει μπρος, δηλαδή για πάντα... Φίσκα από μηχανές, έχω μείνει να κοιτάζω το duc να συνεχίζει, διαλέγοντας σε ποια παρκαρισμένη μηχανή θα σταματήσει. Ευτυχώς σταμάτησε σε ένα πεζοδρόμιο και καθότι πεσμένο επίμένει να γυρνάει η μίζα. Για μία στιγμή σκέφτηκα να προσποιηθώ πως δεν ήταν δικό μου, αλλα τελικά φορώντας το κράνος (μειωνοντας σημαντικά τη ξεφτίλα), το σήκωσα και έφυγα πολύ συνοπτικά.
Για όσο καιρό το είχα, έβαζα μπρός αφού ανέβαινα πρώτα...
makis206
26/08/2008, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimval
Για μία στιγμή σκέφτηκα να προσποιηθώ πως δεν ήταν δικό μου.........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωραίος :lol: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimval
Για μία στιγμή σκέφτηκα να προσποιηθώ πως δεν ήταν δικό μου...
Κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν είχα Ducati ..............:D :D :D :evil: :evil: :evil: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
26/08/2008, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν είχα Ducati ..............:D :D :D :evil: :evil: :evil: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όχι πλάκα θά'χε να τό'παιζε αδιάφορος, μα το φαντάζεσαι ;
"Δεν μας φτάνουν τα όσα, τώρα ξεκινάνε και μόνα τους" :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ποια ηταν η ποιο αστεια εμπειρια σας
το οτι σε γνωρισα πριν καμια 20αρια χρονια :lol: :lol: :lol:
Ταξιδευτής
28/08/2008, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από aristrom
Μολις πλησιαζουν η ΄΄αστυνομικος΄΄σηκωνει το χερι της κανοντας του σημα να σταματησει. Ο πιτσιρικας κοβει ταχυτητα και της φωναζει:ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ!!!!!!
ξαναανοιγει γκαζι και ..φευγει !!
:bawl: :bawl: :bawl: Oχι ρε φιλε!!! Θεος ο πιτσιρικας!!! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zimouras
28/08/2008, 16:23
Μιας και ύστερα από αίτημα, έπρεπε να σβήσω την ιστορία με το ντουμάνι, σκέφτηκα να γράψω μια προσωπική μου - ηλίθια χύμα.:sad:
-Μια μικρή παραπομπή, προσπάθησα να εξηγήσω στον/στην (δεν έχει σημασία) ότι αυτά που γράφονται εδώ γράγονται μόνο για πλάκα και δεν υπάρχει καμία κακόβουλη σκέψη, παρ'ολα αυτά επέμεινε να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο θέμα (ντουμάνι), και για την ώρα έχω σβησει το κείμενο, ελπίζω ο σεβαστός admin να επιμεληθεί και να αφαιρέσει ολόκληρη τη συζήτηση(flag it man). :sad:
Eντάξει δεν είχε άδικο αλλά ούτε και απόλυτο δίκιο, τέλος πάντων συγγνώμη και από μερους μου που έγραψα ότι μου κατέβηκε (πάντως αντικειμενικά είχε γέλιο).
Ας πάμε τώρα στα δικά μου, είχα πάει λοιπόν καμαρωτός καμαρωτός σε ένα κατάστημα με ducaties για να πάρω κανά μπλουζάκι. Παρκάρω λοιπόν το honda απ' έξω μαύρο κι άραχνο και όλο κακία βγάζω κράνος, γάντια και μπαίνω σαν kafro-rider όλο μούρη μέσα στο μαγαζί.
Χαζεύοντας λοιπόν πέφτει το μάτι σε ένα μπλουζάκι με στάμπα "against slow" wow λέω αυτό είναι, άι εμ φαστ κι έτσι, φακ σλόου.
Το πληρώνω, βγαίνω έξω, φοράω τα χρώματα του πολέμου και ανεβαίνωωωω..., έλα όμως που ήμουν πάνω σε ράμπα με κλίση και έπρεπε να κάνω πίσω, αλλά πίσω δρόμος - λεωφόρος.
Γμτ, σιγά σιγά λοιπόν πάω μέχρι ένα σημείο και σταματάω, όλα καλά και ωραία. Δίνω γκαζάκι να φύγω μπροστά και εκεί που ήμουν κάθετα στην ράμπα, θυμάμαι ο μαλάκας ότι ήταν ώρα για μαμ και καλή φάση να τσίμπαγα κανά σουβλάκι, και επειδή δε μπορώ να πατάω γκάζι και να σκέφτομαι ταυτόχρονα, τσουπ φρενάκι πάνω στη ράμπα με την κωλο-κλίση.:ZZZ:
Ακολούθησε ένα κενό χρονικό 2 με 3 ευχέλαια και τρισάγια και μετά κάτω φαρδύς πλατύς, με αποτέλεσμα ένα καπάκι φλας σπασμένο. Νταξ μικρή η ζημιά, μεγάλη η ρόμπα ρε γμτ.
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ουφφφ και ήθελα να ζητήσω και ένα ducati για τεςτ ride, αλλά τώρα δεν πάω από κει ούτε μετά το 2012.:sad:
Βαγγελας
29/08/2008, 01:41
Καταπληκτικες Ιστοριες !!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγω δεν εχω ακομα κατι τοσο αστειο .......
μονο μια τουμπα με ενα YAMAHA JOG 50 αλλα δεν ηταν αστεια αλλα ουτε πικρη.....
το μονο που καπως ηταν κωμικοτραγικο ηταν μια φορα με ενα DT 200 R που μπηκε μια μυγα μες το κρανος με κατεβασμενο τζαμι και την κοιταγα που πηγαινε δεξια αριστερα χωρις να παρω χαμπαρι οτι μπροστα σταματησαν ολοι ......... :beer:
περιτο να πω πως ανεβηκα στο τεποζιτο και εκανα σχεδον εντο αθελα μου για να μην σωριαστω στο μπροστινο αμαξι ......
parikios
01/09/2008, 15:15
Αρκετα χρονια...
H ντιζα γκαζιου κομμενη απο το προηγουμενο βραδυ.Προσπαθω να κινηθω τραβωντας την με το δαχτυλο.
Ειμαι σε κεντρικη λεωφορο χωρις πισω φρενο και ψιλοβροχο.
Ξαφνικα πισω απο ενα van πεταγεται ενα ζητας.
Δυστηχως συνητοποιησε τι ακριβως συνεβαινε οταν βρεθηκαμε αγκαλια στην βρεγμενη ασφαλτο.........
Μπινελικια απο τον ανωτερο του,μπινελικια απο τον ζητα,και εγω να τους λεω πως τα οργανα του νομου ειναι απαραδεκτο να επιδιδονται σε τετοιου ειδους αιφνιδιασμους για να σταματησουν ενα............kaze'r
pilotos_xtreme
01/09/2008, 23:59
πρωι 7 και μισι και γω μολις εχω ξυπνησει για να παω στη σχολη.... γ@μω το μπελα μου σκεφτηκα φυσαει και κανα κρυο. με την τσιμπλα στο ματι κατεβενω κατω με την τσαντα στη πλατη και το μπουφαν ζεστοσ ζεστοσ και μαστουρομενοσ απο τον υπνο. βαζω μπρος το τοτε cbf250 που χα το ζεστενω,βαζω κρανος. κανω μια τσουπ και ανεβενω απο την αριστερη και τσουπ βρισκομαι πεσμενοσ στην δεξια με το μηχανακι απο πανω.ουτε καταλαβα πωσ το κανα.σκεφτομαι αααα ακομα κοιμαμαι δεν ειμαι για τετια ακομα.πηγα και ξαπλωσα ξανα και σηκωθηκα στης 10!!
λιγο καιρο μετα με ενα χτ600 ,σπιτι ενος φιλου του δειχνω το καμαρι μου και του λεω κατσε να στο ανοικσω μια εδω να δεισ πωσ σηκωνετε. παταω συμπλεκτη βαζω πρωτη ,γκαζι τερμα και τσουπ κατω με το χτ απο πανω.σηκωνομαι ενω ολοι εχουν λιωσει στα γελια και αναρωτιεμαι τι εγινε??? εμ που πασ και συ με το κριπτοναιτ στο δισκοφρενο....
καπου στην παραλια... με καμενο c 50 παπι 72 ΟΛΟΚΛΗΡΑ κυβικα.... με 3η μεσα και χαλαρος παω για μπανιο... πισω απο μια στροφη και ενω ειμαι με ενα σκουτερ 200αρι τζιλερα πεταγετε μπροστα μου ξαφνικα ενασ τυπασ σε μπλε στολη με ενα μαραφετι στο χερι κ μοθ κανει νοημα να σταματησω.σταματω και γω και μου λεει ο μπατσος
-ξερετε με ποσα πηγαινατε?
-του λεω ναι με 50
-μου λεει οχι με 100 σε δρομο με μεγιστο οριο 60
- τον κοιταω και ,βγαζω το κρανοσ,καθομαι στο πεζοδρομιο και κλαιω απο τα γελια....
-μου κανει τι εγινε
- του λεω παρτο εσυ σκιστο και αν πιασεισ πανω απο 60 εγω στο χαριζω ,κλασμενοσ απο τα γελια
- με κοιταει και μου λεει καλα φυγε
ε ο μπατσος μαλλον επιασε τον διπλα με το σκουτερ που το πηγαινε τεζα γιατι μου εκανε προσπεραση σε κεινο το σημειο και σταματησε εμενα.... ο καιμενοσ ακομα θυμαμαι τι φατσα του.......
και τελευταιο πριν λιγο καιρο παλι τυπας στη μαραθωνος με χτ600 σαν το δικο μου με κοβει σε ενα φαναρι και αρχιζει σουζεσ . ε λεω και γω κατσε να κανω καμια ετσι για μοστρα . σηκωνω εγω σηκωνει αυτοσ, σε καπια φαση βλεπει μπροστα του αμαξι και ετσι πως το ριχνει του φευγει η σαγιοναρα και περναω απο διπλα του και του κανω
-φιλαρακι κατι σου φυγε γελωντας και τον ακουω που αρχιζε και εβριζε.... αφου δε το χεισ το πεδιλακι τι το φορας?????
:beer:
Λεπόν....
Ηλικία 14...ναι τόσο! Ανεβασμένος σε ενα καρελάκι (το θυμάστε?) με τον έξυπνο τον φίλο (οχι γιατί εγώ ήμουν εξυπνότερος?) να μου το έχει δώσει για πρώτη φορά σε κεντρική λεωφόρο! Άσχετος αρκετά με τις μηχανές τότε (οχι οτι τώρα δεν είμαι!!!).
Αποτέλεσμα :
Ο φίλος να τρέχει απο πίσω μου με 45 χλ/ω , σε στύλ γιαγίας που της κάικε το φαγητό στο φούρνο!, εγώ να κοιτάω τα σύννεφα για καμία 10αρια μέτρα και το καρελάκι να μαθαίνει πως πάνε με μία ρόδα!
Ε ναι , χούφτωσα τόσο πολύ το γκάζι που το σήκωσα στη μία...ξεφόρτωσα το φίλο άμεσα και πήγα στην άδεια κοντινή στάση να παρκάρω!
Ακόμα θυμάμαι τον παππού απο τη στάση ...το πώς με κοίταγε!!!!
Τραυματικό συμβάν ...σταμάτησα να οδηγώ οτι είχε κάτω απο δύο ρόδες! :rotflmao: :rotflmao:
makis 71
07/09/2008, 19:18
η πιο γελοια τουμπα μου .λοιπον με 2 αλλους φιλους εχουμε παει σε ενα ποδηλατοδρομιο με τις μηχανες .οσοι εχουν παει σε ποδηλατοδρομιο θα το εχουν δει αλλα οσοι δεν ξερουν σας λεω οτι εχει μια τρελλη κλιση ο δρομος δεν ξερω και εγω ποσες μοιρες .το καλο ειναι οτι δεν μπορεις να φυγεις στην στροφη σε τραβαει προς τα μεσα .το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να τρεχεις πολλη ωρα μιλαμε για μερικα λεπτα γιατι ζαλιζεσαι απο την κλιση .πλακωνομαστε και μεις στα γκαζια οποτε εκει που ημουνα ξαπλωμενος στη μηχανη βλεπω τα κορδονια παο τις αρβυλες λυτα και να πανε να μπλεχτουνε στην πισω ροδα .οποτε τι πιο φυσικο να πατησω φρενο ενω ημουνα πανω πανω στην ραμπα ,και να βαλω το ποδι κατω .ελα ομως που λογω της κλισης δεν εφτανα .την συνεχεια την φανταζεστε .κουτρουβαλα μεχρι κατω και η μηχανη απο πανω μου .γελουσα επειδη γελουσαν και οι αλλοι 2 και απο μεσα μου κοντευα να σκασω απο την βλακεια μου
blackbusa
07/09/2008, 19:22
2 πολυ καλα φιλαρακια (αγορι κοριτσι οχι ζευγαρι) που εχω ειναι ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΙ.....που ειναι το αστειο???
:confused: :confused: :confused:
Του ενος το επιθετο ειναι ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
και η αλλη μοιαζει με ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Υ.Γ.ξερω ξερω το εχω καψει....:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από aristrom
Ο πιτσιρικας κοβει ταχυτητα και της φωναζει:ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΑΛΛΗ!!!!!!
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλά έπεσα κάτω.... :lol: :lol: :lol:
ΘΕΟΣ !! :a19: :a012: :a012:
:eyepop: τωρα το καταλαβα :rotflmao: :lol:
orizontas
08/09/2008, 01:04
η ποιο αστεια μου εμπιρια ................
moto.gr
na eimaste oloi kala :beer: :beer: :beer:
o_gavros
08/09/2008, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από parikios
Αρκετα χρονια...
H ντιζα γκαζιου κομμενη απο το προηγουμενο βραδυ.Προσπαθω να κινηθω τραβωντας την με το δαχτυλο.
Ειμαι σε κεντρικη λεωφορο χωρις πισω φρενο και ψιλοβροχο.
Ξαφνικα πισω απο ενα van πεταγεται ενα ζητας.
Δυστηχως συνητοποιησε τι ακριβως συνεβαινε οταν βρεθηκαμε αγκαλια στην βρεγμενη ασφαλτο.........
Μπινελικια απο τον ανωτερο του,μπινελικια απο τον ζητα,και εγω να τους λεω πως τα οργανα του νομου ειναι απαραδεκτο να επιδιδονται σε τετοιου ειδους αιφνιδιασμους για να σταματησουν ενα............kaze'r
ομοιοπαθής με το καζερι...
είχα σωθεί όταν έβαλα ντίζα απο μοντενας αλλά φέτος το καλοκαίρι μετά απο χρόνια μας άφησε κι αυτη χρόνους.
δεν πρέπει να υπάρχει πιο ηλίθιο θέαμα απο ένα μαντράχαλο να "ψαρεύει" το γκάζι στο παπάκι...
zimouras
08/09/2008, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
ομοιοπαθής με το καζερι...
είχα σωθεί όταν έβαλα ντίζα απο μοντενας αλλά φέτος το καλοκαίρι μετά απο χρόνια μας άφησε κι αυτη χρόνους.
δεν πρέπει να υπάρχει πιο ηλίθιο θέαμα απο ένα μαντράχαλο να "ψαρεύει" το γκάζι στο παπάκι...
ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΙΝΑ!!!
:beer: :lol: :rotflmao: :a5: :a19: :a18: :a20: :a25:
Καλοκαιράκι του 88 και γω στα ωραιότατα 15 μου παραθερίζω στο νησί απ' όπου κατάγεται η μάνα μου και παράλληλα δουλεύω σε μια πιτσαρία για τα έξοδά μου. Λοιπόν ήταν η πρώτη φορά που δούλεψα delivery και γενικά θυμάμαι ότι οι μέρες περνούσαν μια χαρά. Με τα μπανάκια μας, τα γκομενάκια μας :D απλά το βράδυ έβγαινα με τη παρέα αφού σχολούσα από την πιτσαρία.
Το μηχανάκι που έκανα delivery ανήκε στην πιτσαρία και ήταν ένα αυτόματο 50ρι αλλα από αυτά που είχαν και σκεπή:lol: (ξεφτίλα). Φυσικά και δεν πήγαινε βήμα και μου τη ψιλοέσπαγε που ήταν αργό και σκεπαστό αλλά δεν ήθελα να δουλεύω με το δικό μου μηχανάκι.
Ένα βράδυ και ενώ όλα πήγαιναν ρολόι, μπαίνω στον κεντρικό δρόμο στο λιμάνι, επιταχύνω (όσο πήγαινε το εργαλείο...) και ξαφνικά ακούω μπαμ δυνατό, γυρνάω πίσω να δω τι έγινε και σε δευτερόλεπτα νιώθω να πετάω και μετά θυμάμαι ότι έβλεπα κάτι πρόσωπα να με κοιτάνε... εε και μετά ξύπνησα στο νοισοκομείο.
Το πρώτο πράγμα που είδα ήταν το κεφάλι ενός μπαστουνοτροχαίου που με κοιτούσε με το ένα μάτι ανοιχτό και το άλλο μισόκλειστο, και έφτιαχνε το μουστάκι του. Αφού μου έβγαλαν ακτινογραφίες και μου καθάρισαν τα αίματα και σιγουρεύτηκαν οι γιατροί ότι δεν είχα κάτι σοβαρό (κολοφαρδία), ήρθε ο τροχαίος να μου πάρει κατάθεση. Εεε του είπα ότι γράφω και παραπάνω αφού του εξήγησα ότι δεν είχα προλάβει να καταλάβω τι είχε γίνει.
Και κει μου τα είπε...
Ενα φορτηγό έκανε επιτόπου στροφή, χτύπησε ένα CBR 250R (aero) όπου ερχόταν με πολλά στο δικό μου ρεύμα και αφού έφυγε ο αναβάτης του από πάνω του (τυχερός και αυτός, δεν έπαθε κάτι σοβαρό), καθώς η μηχανή σερνόταν έσκασε πάνω μου και γω μαζί με το όχημά μου προσγειώθηκα σε μια καφετέρια ανάμεσα στα πόδια του κόσμου.
Ευτυχώς δεν χτύπησε κανένας σοβαρά αλλά το όχημα από εκείνο το βράδυ και μετά έπαψε να είναι σκεπαστό, έγινε κάμπριο, επιτέλους κανονικό μηχανάκι... :lol:
Εκείνο το καλοκαίρι αν έβαζα για δήμαρχος στη Σάμο θα έβγαινα σίγουρα... όλοι με είχαν μάθει, και έπεφτε πολύ δούλεμα... αλλά να, τώρα που το σκέφτομαι γελάω και γω.:lol:
Operater
08/09/2008, 13:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
..........
-φιλαρακι κατι σου φυγε γελωντας και τον ακουω που αρχιζε και εβριζε.... αφου δε το χεισ το πεδιλακι τι το φορας?????
:beer:
Aκόμα κλαίω από τα γέλια!!!!!! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
YAMAHAFZ6
14/09/2008, 10:11
NA PO KAI EGO...HATN KALOKERI HMOUNA PITSIRIKAS 15X PIRA TO PROTO MOU MIXANAKI...HONDA TSALAKI 3TAXYTO 50ARI.....TO TI TRELES EKANA DEN LEGETAI...MIA MERA POU EKANA KONTRES ME KATI ALLA TSALAKIA PERASAME APO TO PROEYLIO TIS EKKLISIAS TOU XORIOU KAI HTAN APOGEMA..O KOSMOS EYGENE APO TIN EKKISIA KAI EMEIS PERNOUSAME KSISTA :) TO TI GINOTAN,ALO PRAMA...GIAGIADES NA FONAZOUN O PAPAS NA BRIZEI!POLI GELIO
mitsosub
22/09/2008, 20:36
Γεια χαρα σε ολη την δυτροχη παρεα.
Να πω και εγω την ιστορια μου αφου ηρεμησα απο τα γελια διαβαζοντας ολες τις αλλες...
Λοιπον (χρονος) 30 ιανουαριου προπερσι
(τοπος) ορος Οχη Β ευβοια
7 εντουρο/κρος μηχανες λοιπον ξεκινανε με πολυ κεφι για την επετειακη τελευταια εντουροβολτα του χρονου.
Η διαδρομη ευκολη και οχι πολυ απαιτητικη (ακομη και για εμας) μεχρι λιγο πριν τις κορυφες που εχει πεσει χιονακι...
Λοιπον, κοτ κοτ κοτ πουλ πουλ πουλ στο χιονι καθως οι πιο τολμηροι που πηγαμε να ανοιξουμε τσιμπησαμε τα σχετικα οικοπεδα (με θεα και σε τιμη προσφορας) αφου το χιονι ηταν παγωμενο και οχι φρεσκο.
Μετα απο κανα 3 χλμ με αργες ταχυτητες επρεπε να βγουμε λιγο δρομο και να Ξαναμπουμε σε ενα αλλο κομματι.
Καταλαβαινετε μετα απο αυτην την ταλαιπωρια του παγωμενου χιονου τι εγινε μολις βγηκαμε στον δρομο (να ξεμπουκωσουν τα καθαρα να φυγει η λασπη να ξεμουδιασουμε κτλ)\
Ωσπου σε μια ελαφρια αριστερη στροφη -εγω ημουν 5ος στην σειρα και σε αποσταση καμμια 20 ρα μετρα απο τον πρωτο-
Βλεπω ενα yzf να σερνεται στα καπακια ενα κτμ, να σερνεται ενα ρμ,και μετα ενα κχ :eyepop:
Το χερι στην εικονα αυτη πιεσε την μανετα του φρενου απο μονο του αυτοματα οποτε αλλαξα εικονες
εβλεπα μια την ασφαλτο
μια την ροδα απο το κχ μου
μια τον γιωργο που ερχοταν με πιο πολλα και με πλησιαζε
και μια μια οικογενεια με ενα αμαξι σταματημενο στο αντιθετο που εκανε τον σταυρο της...
Καποτε σταματησα το rolling round endo σε αριστερη στροφh με ολη την δεξια πλευρα να βρισκει...
Μετραω καλα ολα τα κοκαλλα και δεν ελειπε κανενα οποτε σηκωνομαι να δω την παρεα ...
Ολοι καλα ορθιοι μαζευομαστε κοιτιοματε και λυνοματε στα γελια
Ο πατερρ φαμιλιας της οικογενειας με το αμαξι εχωντας βγει εξω να δει αν ημαστε καλα μολις βλεπει το σκηνικο κουναει το κεφαλι του κατι μουρμουριζει και μπαινει στο αμαξι.
Ολοι οι υπολοιποι εχουν κολλησει τις φατσες τους στα παραθυρα :eyepop: :eyepop:
Το μονο αρνητικο ο γιωργης ο εκτος επαθε μερικη ριξη σους συνδεσμους του αγκωνα
ΕΡΩΤΗΣΗ? ΠΟΙΟΣ ΦΥΤΕΥΕΙ ΕΛΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ
ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ Ο ΠΑΓΟΣ 11 Η ΩΡΑ?
Yamaha maniac
16/10/2008, 19:39
Εντάξει ξέρω δεν θα γελάσετε πολύ αλλά αυτή είναι η καλύτερη χαζομάρα και ταυτόχρονα τούμπα που έχει γίνει μπροστά μου!!! Καλοκαίρι 2008 εγώ με τρία παλικάρια το θηρίο (ο bobos που κατέχω) και μια φωτογραφική μηχανή!!! Αρχικά μπαίνει ο ένας στο ντεπόζιτο και ο άλλος στη σχάρα και τρικάβαλο με 40 χιλιόμετρα στο κοντέρ!!! Μετά από κανένα 30 λεπτό έρχεται η βαρεμάρα και λέω στον Alex :
-Είσαι για μαλακία???
-Τι μαλακία???
-Ανέβα πάνω στους ώμους μου και μην φοβηθείς!!!
-Καλά πάμε!!!
Όλα καλά όλα ωραία μέχρι που φρενάραμε και ο Alex βρέθηκε 5 μέτρα μακριά από το μηχανάκι και εγώ πάνω στο μηχανάκι έτοιμος να πέσω από τα γέλια!!!
makis 71
31/10/2008, 23:16
καλοκαιρι 86 σε ενα χωριο κοντα στο μεσολογγι εγω και ο ξαδερφος μου πανω σε παπι λιωμα απο το κρασι . εγω οδηγαω αυτος εχει το κεφαλι του γερμενο πανω στην πλατη μου απο την σουρα του και γυρναμε απο ενα πανηγυρι πισω στο χωριο .δεν ξερω τον δρομο και σε καποια φαση φτανουμε σε μια διχαλα .τακη τον ρωταω που παμε ισια ή αριστερα?? ισια λεει αυτος παω και εγω ισια και πεφτω σε χωματοδρομο σπαρμενο με κοτρωνες( ενας σκατοδρομος ηταν που εβγαζε κατευθειαν στο ποταμι ουτε τρακτερ δεν τα βγαζαν περα εκει) στιβω δεξια στριβω αριστερα μπας και τις αποφυγω γιατι ειχα μπει φορτσατος και σε καποια φαση νοιωθω τον ξαδερφο μου να φευγει με το κεφαλι κατω απο το τρανταγμα αλλα και επειδη εκανα και εγω περα δωθε να εξισορροπησω το παπι και αυτος ακουμπαγε στην πλατη μου .μετα απο μερικα μετρα πεφτω και εγω σηκωνομαι κατ ευθειαν και τρεχω εντρομος στον ακινητο ξεδερφο μου που ειναι πεσμενος και το κεφαλι του ακουμπαει σε μια κοτρωνα .παω απο πανω του τον φωναζω τον κουναω και σε καποια φαση σηκωνει το κεφαλι με κοιταει βαζει το χερι του αναμεσα απο τα ποδια του και μου λεει με βαρια μεσολογγιτικη προφορα <<α μουρε αχρηστο μου σκισκε το μπαντιλονι μ >>(μτφ α μωρε αχρηστε μου σκιστηκε το παντελονι μου και οντως ειχε σκιστει απο το κουμπι μεχρι πισω)!!!!!!!εκλασα απο τα γελια
χτες παω να ανεβω 1η φορα στο sf
σηκωνω το ποδι.......και χρααατς παει το τζιν. μιλαμε για τεραστια τρυπα
ευτυχως με εκρυβε το τεποζιτο